SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: szomb. nov. 18, 2017 5:32 am

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4 hozzászólás ] 
Szerző PM
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: csüt. máj. 25, 2017 8:23 am
Hozzászólások: 10
HozzászólásHozzászólás témája: The Division 3.0
HozzászólásElküldve: vas. okt. 15, 2017 6:56 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 

Részletek
A tavaszi nyitójátékunk megismétlése(és egyben az évad utolsó játéka Egerváron) a Zegiment Airsoft Sportegyesület szervezésében!
FONTOS INFORMÁCIÓK


Szervező: Balu és a Zegiment Airsoft Sportegyesület
Szervező elérhetősége: Balu+36205370778 Bene Balázs,Cadaver+36309975887 Czebei Tibor
Játék helyszíne: Zala Megye, Egervár volt MH Lőszerraktár
Játék időpontja, ideje: 2017.11.19.
- Kapunyitás: 08:00
- Kronózás: Nyitástól - Eligazításig
- Eligazítás: 09:00
- Játék kezdete: 9:30
- Játék vége: 15:00
- Kapuzárás: 16:00

Helyszín megközelítése:
https://www.google.hu/maps/@46.9028221, ... a=!3m1!1e3

GPS-en keresd Egervárat a 74-es út mentén Zalaegerszeg északi oldalán, attól kb 8 km-re.

Érvényben lévő szabályok: MASZ 2015+egyedi játékspecifikus szabályok!
Regisztrációs díj/belébő: 1500 Ft,amit adományként van módunk elfogadni.
18+ korhatár!
Minimális létszám: 40
Maximális létszám:60


KERETTÖRTÉNET


A játék a Division videójáték Dark Zone tematikájára épül, ám nem minden tekintetben szimulálja azt.

Idő: 2017. november 19.
Helyszín: Central Park New York
Történet: New York-ban egy halálos vírus söpört végig a Black Friday-t követően és pár hét alatt kipusztította a környék lakosságának közel 90%-át. A megmaradt kevesek, a vírustól hemzsegő városokban a Central Park-ba vonultak vissza és ott gerillaharcok folytatva próbálnak túlélni. A parkot jelenleg vad hordák-csoportok-alakulatok uralják. Az energia, ivóvíz, gyógyszer és élelmiszer hiány nem kegyelmezett, csak a legerősebbek és legszívósabbak maradtak életben. Legtöbben közülük elit katonai egységek tagjai voltak. Az állig felfegyverzett csapatok senkinek sem kegyelmeznek ha a túlélésről van szó. Vad világ ez egy békés városi környezetben nevelkedett embernek. Az újonnan megalakult amerikai kormány segédcsomagokkal próbálja tartani a lelket a maréknyi túlélőben. A szállítmányok azonban két élű fegyverek. Amíg az egyiknek a túlélést jelentik a másiknak a pusztulást. Az egyik rendszeres ledobási terület a Central Park. Hiába vezérli jó szándék a ellátmányok küldőit, azok mennyisége nem elegendő mindenkinek. A csomagokért véres harcok folynak. A háborús övezetként funkcionáló parkot manapság már csak ZÓNA-ként emlegetik. A park közelében található katonai támaszpontok helikoptereit elkobozva és használva az egységek megpróbálják az általuk gyűjtött csomagokat hazajuttatni az éhező otthoniaknak. Ma, november 19-én egy nagy mennyiségű szállítmányt szórtak szét a park területén. A fegyverropogás már kora hajnalban megkezdődött. A várható különösen véres küzdelem mérföldkövet jelenthet a túlélésért folytatott örökös harc tekintetében. Mindeközben a Kormány a Division kódnevű elit alakulatot csempészte be a területre és velük próbál rendet teremteni . Amennyiben bármelyik csoport a szállítmány java részét megszerezve előnyre tesz szert a körzetben, a készletek felhalmozását követően esélye nyílik egyeduralkodóvá válnia a térségben. Persze ehhez meg kell küzdenie az Ügynökség katonáival is! Mindenkinek nagyon fontos, hogy ma nagyot “szakítson”.

DRESSCODE és BIZTONSÁG


Dresscode mint olyan nincsen, mivel minden 4-6 fős raj egymás ellen tevékenykedik (a saját társait pedig feltételezhetően mindenki meg tudja különböztetni). Előny a postapokaliptikus megjelenés, de ennek csupán a hangulatfokozás tekintetében van jelentősége.Természetesen az összeöltözés javalt.

A VÉDŐSZEMÜVEG VISELÉSE KÖTELEZŐ a pálya egész területén. Zéró tolerancia van érvényben. Amennyiben szemüveg nélküli emberrel találkozunk, annak azonnal el kell hagynia a pályát.
A kullancsriasztó használata, valamint az arcvédelem erősen ajánlott.


JÁTÉKMENET, JÁTÉK LEÍRÁS


NAGYON FONTOS, HOGY RAJONKÉNT LEGALÁBB 1 MŰKÖDŐ KÉPES RÁDIÓ LEGYEN AMI A JÁTÉK SORÁN NEM MERÜL LE!!

A játékot minimum 4, maximum 6 fős rajok játszák egymás ellen. A területen számos csomag lesz elszórva teljesen véletlenszerűen. A cél ezek felkutatása és kijuttatása a helikopterek segítségével. Az a csapat nyer amelyik a legtöbb csomagot juttatja ki,számolt pontérték szerint.

Csomagok: A csomagok 10x10-es csomagok lesznek, így azok elférnek akár egy oldalzsebben is. Könnyű súlyuk pedig igyekszik szavatolni, hogy senkinek se kelljen lövést mellőzve rohangásznia. Terveink szerint azonban lesznek egyedi csomagok, körülbelül literes félliteres pet palack súlyban és méretben, amik más elbírálás értékelés alá kerülnek . A már bejárt területeket érdemes lesz újra és újra bejárni, mivel folyamatosan érkeznek a szállítmányok (ergo a már zónából kijuttatott csomagokat újra és újra elrejtjük a pályán, ezzel biztosítva a "végtelen" ciklust).Amennyiben a játékosszám megközelíti a maximumot további elemekkel színesítjük a játékot...Érdemes lesz eljönni!

Helikopter hívás: Helikopter hívásra korlátlan számban van lehetőség. Helikoptert a kijelölt kivonási pontok 20 méteres körzetében lehet hívni az ott tartózkodó szervező segítségével. Aki átlépte a 20 méteres határt jelző szalagot szólhat a szervezőnek helikopter hívás ügyében. A helikopter hívását követően a szervező egyszer megfújja a kürtöt, valamint a helikopter érkezését bemondjuk az összes csapatnak rádión, hogy legyen esélyük nekik is kivonni, esetlegesen rabolni a többi rajtól. A helikopter a hívást követően 5 perc múlva érkezik meg, ezt 2 kürt szó jelzi. 5 percig tartózkodik a leszállóhelyen. Ekkor van lehetősége a csapatoknak a szervezőnél elhelyezett (helikopter által leküldött) ládában elhelyezni a csomagjaikat. FIGYELEM Pl.: az 1-es raj által hívott helikopter megérkeztét követően akármelyik raj elhelyezheti a csomagját a ládában, nem csak az 1-es raj tagjai. A rablás az utolsó pillanatig lehetséges de nem muszáj. A helikopter távozását 3 kürt szó jelzi. Újbóli hívásra azonnal van lehetőség. Egyszerre 1 raj csak 5+1 csomagot juttathat ki. Ugyanazon a leszállóhelyen kétszer nem lehet csomagokat kijuttatni. Folyamatosan mindig más,más ponton kérhet kivonást a raj.


Kooperáció: Mindenféle együttműködés a rajok között tilos. Nem lehet szövetségeket kötni, meg az megtörné az egyensúlyt. A csomagok helikopterre való felrakásánál két kifutó játékosnak ellenben nem kötelező egymást agyonlőnie, mert mindenki koncentrálhat a saját "kincseire". Futni hagyni lehet bárkit, de összedolgozni tilos.A helipad már védett zóna,aki éppen csomagot ad le és bent tartozkodik,már nem támadható!
Nagyobb létszám esetén további játékelemek kerülnek beépítésre!

Játék tematikát bemutató videó:
https://youtu.be/bi92bTAA5Qw?t=1m


MEDIKELÉS, VISSZAÁLLÁS, KÉSELÉS, DOBATÁS:

EZ A SZAKASZ EGY LÉNYEGES JELLEMZŐJE A JÁTÉKNAK!!!
Találatkor!!!!
Egyén kilövése esetén: narancs jelölés feltesz,nem mozog,medikért kiálthat és 5 perc után kivérzett. Ekkor rajszintű visszaállás van és a kilőtt személy ki teszi minden csomagját,ha extra is van nála,azt is!Irány a visszaálló és minden óra 00,10,20,30,40,50kor játékba állhattok ismét.
Egyén 3. kilövése esetén,a kilőtt személy kitesz minden csomagot,a rajból mindenki kitesz egy csomagot,ha van nálad extra,akkor azt!(extra csomagról később)
Raj kilövése esetén :narancs fel mindenkinek,minden rajtag ki tesz egy csomagot,ha nincs mindenkinél,akkor 5 db-ot a raj tetszőlegesen,ha van nálatok extra csomag ,azt is(az 5 darabba beleszámolva)!!Irány a visszaálló és minden óra 00,15,30,45kor játékba állhattok.
Taktikai kiállás esetén,harc feladásakor szorult helyzetben,rajtaütéskor,vagy ha szimplán ledarálják medikelés nélkül a rajt:narancs fel,MINDEN csomagot MINDENKI kiteszi,irány a visszaálló és minden óra 00,20,40kor játékba állhattok.
Medikelésről: minden rajban dedikált medik van,aki minden tagot max. kétszer "ápolhat le".Sérült a medikhez vihető harmadik személy által,de nem futva,őt fedezékként nem használva.A medikelés 1 perc kézrátétellel zajlik,miközben a harc nem negedélyezett,ha harcba kényszerül,azt követően ismételt egy perc a sérült ellátása.
A medik kilövésekor bármelyik rajtag által EGYSZER medikelhető ,második esetben a raj visszaáll,ekkor kényszerített 'Taktikai kiállás' van,ezért MINDENKI,MINDENT kitesz!Tehát a medik személye fontos,Vigyázzatok rá,akár egy V.I.P. személyre!

Dobatás: a dobatás szabályait illetően mindenki keresse meg a MASZ 2015 ide vonatkozó passzusát.

Késelés lehetséges egy barátságos 'válrapacsival'érthetően kimondva "kés,irány a kiálló",egyéb tapizás nincs.A motozást kifosztást az "elszenvedő" személy a csomag(ok) önkéntes kiadásával ismeri el,ne kelljen senkit sem kizsebelni!!!


HÁZIREND & EGYÉB SZABÁLYOK


- 400 fps feletti torkolati sebességgel rendelkező fegyverek csak egyes lövésre legyenek alkalmasak. Ellenkező esetben automatikusan diszkvalifikáluk a fegyvert a játékból.
- Kötelező mid-lowcap tárak. Hicap tárral ne is próbálkozzatok.
- Veszekedés, vitatkozás, egymás szapulása szintén hazaküldést von maga után. (18 éves kortól űzhető játékról lévén szó, mindenki viselkedjen felnőtt ember módján)
- Dohányzás,csak a kijelölt helyeken!
- A szervezői csatornán nem rinyálunk. Játék után civilizáltan face-to-face megbeszéljük a problémás eseteket.
- Játékra alkalmatlan megjelenés (alkoholos befolyásoltság, stb.)
- Szemetelés szintén zéró tolerancia.
- Fajtalankodás. :D

További infókért időnként látogassatok el ide,mert lesz info bőven, a kiírás folyamatosan frissül!Kérdezzetek bátran ,jönni fog válasz!Az esemény részleteit alkalomszerűen töltjük fel!Térképet,egyedi szabályokat,fontos játékelemeket!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: csüt. máj. 25, 2017 8:23 am
Hozzászólások: 10
HozzászólásHozzászólás témája: Re: The Division 3.0
HozzászólásElküldve: vas. nov. 05, 2017 4:03 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Akinek nincs csapata,akikkel eljöjjön a játékra,de szeretne részt venni,természetesen megoldható az is,olyan másokból összrakott rajba,akiknek szintén nincs csapata,vagy keressen meg más rajokat,akik nem teljes 6 fős rajok,hogy esetleg melléjük csatlakozna!Amennyiben ez nem jön össze jelezze nekünk a facebook oldalon.Itt a kommentszekcióban játékosnevével megjelölve:
https://www.facebook.com/events/702788459925311/
Számukra egy CSN. raj-t nyitunk meg ha szükséges!Az esemény elején ezt kérés szerint rajbarendezéssel elintézzük!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: csüt. máj. 25, 2017 8:23 am
Hozzászólások: 10
HozzászólásHozzászólás témája: Re: The Division 3.0
HozzászólásElküldve: kedd okt. 31, 2017 5:06 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Mivel vannak,lesznek változások és a játék eléggé összetett kivonatolt módon pár infót előre szeretnénk veletek közölni!
Lássuk:
A játék célja: csomagok keresgélése, gyüjtögetése,egy-egy helikopterpadon leadása és ezekért gyüjtött pontok általi győzelem!Minden raj minden másik raj ellen küzd!
A csomagokról: a pálya teljes területén szétszórva 5 féle csomagtípus van(összeszen 125 db),típusonként mind-mind eltérő pontozással(erről később),ami titok a játék végéig,a méret a darabszám nem mérvadó!Lesz extra pontot érő csomag(ok),ennek fellelhetősége mindig változik,de rádión be lesz jelentve!Ezeket kell gyüjtögetni,majd egy kivonási ponton leadni.Minden más rajnak ezen tevékenységét gátolni kifosztással,kiírtással,akár gerilla taktikával ,kempeléssel,lépre csalással stb.stb...
Csomagleadás: 3 ponton lesz lehetőség(Zéta,Szigma,Omega)leadni meghatározott menetrend szerint időkorláttal,mimnden pontot érinteni kell,ne lehet kinézni csak egyet és azt bejátszani szétkempelni!Alkalmanként 5(+1) csomag adható le,ha van több is azz(okk)al el kell menni egy másik pontra!Kooperáció nincs,de futni hagyhattok bárkit!
Az extra csomagok között lesz orvosság és lehet kísérleti vírus is-ez szerencse kérdése-de a kockázat mérlegelése a Ti kezetekben van(erről később)!
Helikoptert akkor is hívhattok,ha nincs nálatok egy vagy elég leadandó csomag,ez lehet taktika a részetekről.Ugyanazon a ponton egy alkallommal több raj is adhat le csomagokat,nem muszáj lőni egymást,de lehet,hogy hasznosabb :D !
Találatok "kezelése":
egyén kilövésekor-ha ki is vérzik(5 perc)-kitesz minden csomagot és rajtagjai további egyet-egyet,majd visszaállás a rajnak,

egyén harmadik kilövésekor ugyan ez az eljárás-nincs kivérzési idő ,hanem mentek a kiállóra,kitenni ugyanannyit kell a rajnak,mint elsőre,

raj kilövése esetén,ha a medikelésre mód sem volt mindenki kitesz egy csomagot és ha van nálatok extra ,akkor azt is,

raj megadása vagy taktikai kiállása esetén,ha értelmetlen a harc és feladjátok,akkor Mindenki kitesz MINDEN csomagot!(Tehát érdemesebb a végletekig küzdeni.)
Medik kilövése és kivérzése esetén(második találat),Mindenki kitesz MINDEN csomagot(ő tehát nagyon fontos akár egy V.I.P. személy),mert a raj menthetetlen, ekkor kényszerített taktikai kiállás történik!
Dedikált medik van!Minden rajtag kétszer ,a medik csak egyszer gyógyitható!
A játékmenetbe balanszolás céllal bármikor egyéb rádión bejelentett további infó vagy feladat érkezhet. Figyeljétek a forgalmazást folyamatosan,legyetek éberek,alkalmazkodjatok!Bármikor fordulhat a kocka!Rádióra minden rajnak szüksége lesz,legalább egy legyen a rajban!Infók a rádión mindig elhangzanak,hogy képben legyetek!
(9.épület)A HQ offzóna,a Division-ügynökök és a szervezők központja,ne lőjj bele,ne lődd át.Ha ez változik jelezni fogjuk.
A 125 csomag pontértékei egy előre lezárt borítékban lesznek leírva(ez alapján számolnak a helipadokon a csomagokat átvevő szervezők) , hogy rajtuk kívül senki ne tudja mi mennyit ér,de a játék folyamán az extra csomagok által bármikor fordulhat ,erőssen átalalkulhat az éppen aktuális sorrend.Az extra csomagok,amik fellelési helyeit rádión közöljük, 1:4 arányban tartalmaznak plusz vagy minusz pontozást,de ez csak a leadáskor válik ismertté!Ha extra csomagot találsz és magadhoz veszed,az mihamarabb le kell adnod,vagy átadnod,ha a találatelszenvedés szabályai szerint "megmotoznak",de ennek kockázata lehet pro,vagy kontra.Felbontani meglesni,hogy mi van benne tilos,ha sérült és leadod garantált pontlevonás,ezért ne trükközzetek vele!Ennek ellenére gyüjteni nem muszáj.
A visszaállókról ismételt játékba álláskor ügyeljünk arra,hogy az éppen mellettünk elhaladó rajt ne varrjuk le,tegyünk meg a visszaállóktól kb. 20-30 m-t és úgy álljunk vissza a játékba.Ezügyben számítunk a komoly értelmes hozzáálláshoz,korrekt viselkedésetekre ,köszönjük!Szünet nem lesz,pihenés a kiállókon!Ivóvíz a kiállókon ,helipadokon lesz. Dohányzás csak a kijelölt helyeken visszaállókon kulturált módon. Szemetelés zéró ill. a visszaállókon zsákokba. Az eredmény kihirdetéséig a csapatok lehetőleg maradjanak a helyszínen. A játék elején csoportfotóra mindenkit várunk az eligazításnál és a "rajpékákat" az eredmény kihirdetéséhez ,boríték felbontásához!
Tervezünk egy végjáték jelenetet is,de arról később!
Folytatjuk.....

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: csüt. máj. 25, 2017 8:23 am
Hozzászólások: 10
HozzászólásHozzászólás témája: Re: The Division 3.0
HozzászólásElküldve: hétf. okt. 23, 2017 12:08 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
A térkép:
http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/10/23/503_didiv3.jpg

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  

JÁTÉKRA JELENTKEZŐK
Alpha - 5 fő (Max 6 fő)
cimi (AFK SE) , Fegyver: AK - 380 FPS
hawkeye , Fegyver: aims - 390 FPS , aks-74u - 365 FPS
leslie084 (AFK SE) , Fegyver: M4 - 399 FPS
Medve2 (AFK SE) , Fegyver: E&L AK 710 sbr - 380 FPS , WE XDM - 260 FPS
tucsok (AFK SE) , Fegyver: Daytona OTS-14 Groza - 390 FPS , Well 1911 - 330 FPS
Bravo - 5 fő (Max 6 fő)
Adam42 (Blackwater) , Fegyver: Boyi AK74 - 380 FPS
Gop09 , Fegyver: MP4 - 0 FPS
Lázár Zsombor (Blackwater KSE) , Fegyver: CA M15A4 - 380 FPS , KSC G17 - 300 FPS
Sziszkó (Blackwater) , Fegyver: G36 - 350 FPS
Vajky , Fegyver: Nincs megadva
CSN. raj - 4 fő (Max 6 fő)
B3cy (Zegiment) , Fegyver: AUG A3 - 390 FPS
MasterChief (S.A.T.) , Fegyver: M24 - 600 FPS , Kp 08 - 320 FPS
norbaka (GAT) , Fegyver: M4 - 390 FPS , Glock17 - 200 FPS
pokemon (GAT) , Fegyver: Nincs megadva
Charlie - 1 fő (Max 6 fő)
csocsi46 (A.T.Z.) , Fegyver: M4 - 380 FPS
-= LEZÁRVA! =- Delta - 6 fő (Max 6 fő) -= LEZÁRVA! =-
bcasbi (PAC) , Fegyver: AK - 380 FPS , AK - 0 FPS
cicatrix (DeadCatCompany) , Fegyver: Nincs megadva
DeadCat (DeadCatCompany) , Fegyver: Nincs megadva
Greeenfoxx (DeadCatCompany) , Fegyver: Ak 74 - 380 FPS
Lord Garac , Fegyver: AK74 - 380 FPS
Trifal (PAC) , Fegyver: Ak - 360 FPS
-= LEZÁRVA! =- Echo(SZAT)Nagykanizsa foglalva - 0 fő (Max 6 fő) -= LEZÁRVA! =-
-= LEZÁRVA! =- Foxtrot - 6 fő (Max 6 fő) -= LEZÁRVA! =-
FamasRobi (ZALA Seal Team) , Fegyver: ICS M4 - 0 FPS
flash606 (Z.A.L.A. Seal) , Fegyver: A&K Masada - 360 FPS
Melinda (Zala) , Fegyver: M4 - 360 FPS , Usp - 300 FPS
SkyRacer (Z.A.L.A. SEAL) , Fegyver: Specna Arms SA-A05 Custom - 377 FPS , ICS Ble Alpha - 315 FPS
szucsyy89 (Zala Seal) , Fegyver: M4 - 389 FPS , 1911 - 250 FPS
Tesla (Z.A.L.A Seal) , Fegyver: Nincs megadva
-= LEZÁRVA! =- Golf - 6 fő (Max 6 fő) -= LEZÁRVA! =-
Akos_Kovacs , Fegyver: Cyma M4 - 350 FPS
anna_b910 (Z.A.L.A.) , Fegyver: Cm 007 M4 MK18mod0 - 390 FPS , Cm 123 M1911 - 200 FPS
Bandita1989 (Z.a.l.a. Seal T) , Fegyver: M4 - 390 FPS
farkas911 (Z.A.L.A. Seal) , Fegyver: Dboys M4A1/CA M203 Short - 380 FPS , MEU - 300 FPS
Karcsi (Z.A.L.A Seal) , Fegyver: HK416 - 360 FPS , M9 - 280 FPS
Senderson/Zs (Z.A.L.A.) , Fegyver: Cm 007 M4 MK18mod0 - 390 FPS , Cm 123 M1911 - 200 FPS
Hotel - 4 fő (Max 6 fő)
Golyzer (Z.A.T.) , Fegyver: Cyma AR-15 - 400 FPS , Colt 1911 - 350 FPS
hiena1216 (Z.A.T.) , Fegyver: M14 EBR - 500 FPS
nagyricsi95 (Z.A.T.) , Fegyver: Nincs megadva
Prime (Z.A.T.) , Fegyver: Cyma M4 400, SAR 10 595 - 0 FPS , 1911 Dark Earth - 320 FPS
-= LEZÁRVA! =- India - 6 fő (Max 6 fő) -= LEZÁRVA! =-
adamilka , Fegyver: l96 - 0 FPS , 1919 - 0 FPS
BuBu0225 (Zegiment) , Fegyver: G36 - 390 FPS
Cadaver (Zegiment) , Fegyver: M249 - 370 FPS , Well R4 - 300 FPS
FDávid (Zegiment) , Fegyver: Mp5 Ras - 390 FPS , M9 Beretta - 300 FPS
Sógi (Zegiment) , Fegyver: Ak47 - 380 FPS , MP5 - 360 FPS
Tonyhawk (Zegiment) , Fegyver: Nincs megadva
-= LEZÁRVA! =- Juliet - 6 fő (Max 6 fő) -= LEZÁRVA! =-
Brody (Zegiment) , Fegyver: M4 - 390 FPS , M9 Beretta - 310 FPS
macihun (Zegiment) , Fegyver: M14 ebr , M4CQB , AKM - 390 FPS , UPS , COLT 1911 - 320 FPS
Qlacs (Zegiment) , Fegyver: RPK - 330 FPS , AK - 380 FPS
simonjanos.sj (Zegiment) , Fegyver: Ak Cm.077A - 0 FPS
szeleksamanja (Zegiment ASZ) , Fegyver: m4 - 380 FPS , p229 - 0 FPS
Tomi_986 (Zegiment) , Fegyver: M4A1 - 380 FPS , M9 - 310 FPS
-= LEZÁRVA! =- Kilo KERKA foglalva - 0 fő (Max 6 fő) -= LEZÁRVA! =-
-= LEZÁRVA! =- szervező - 2 fő (Max 2 fő) -= LEZÁRVA! =-
benebalu (Zegiment) , Fegyver: MK12 - 390 FPS , M9 beretta - 310 FPS
ZegimentSE , Fegyver: Plasma Rifle - 999 FPS , zajos tücsök - 888 FPS
12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség