Hozzászólás témája: Re: Egyebek (akku, töltő, gáz, BB...) Elküldve: pén. ápr. 20, 2018 8:21 am Mutasd csak ezt az üzenetet
ICS 0.25-ös FEKETE BB 2000 Ft Kecskemét Eladnám, cserélném ICS Fekete BB-m.
907g azaz kb 3600 darab van az eredeti 4000-res csomagból. Nem szeretik a fegyvereim sajnos. 2ezerért vagy valami cserebere orosz cuccra (74-es midcap, 59-es orosz sapi) vagy mittom adnám. Foxposttal tudom küldeni jövőhéten. Személyesen vasárnap a szabadszállási játékon vagy Kecskeméten tudom odaadni (egyeztetve előtte).
Hozzászólás témája: Re: Egyebek (akku, töltő, gáz, BB...) Elküldve: hétf. ápr. 09, 2018 1:51 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Eladó
1. egy rácsos arcvédő maszk. 1500 Ft.
2. Egy 25 literes kompressziós zsák, picire összenyomja a tartalmát és vízálló. 1000Ft
3. Egy monokulár távcső, 1000 Ft
4. Két pipalámpa, az egyik OD a másik fekete. 500 Ft/db
5. Egy sosem használt tábori kajáló alkalmatosság, olyasmi,mint a csajka. Összecsomagolható, ha kinyitod kapsz egy serpenyőt és egy kétrészű tányért. 2000 Ft
Minden cuccot Budapesten, Miskolcon vagy esetleg tomekk féle játékokon lehet személyesen megnézni és átvenni. Érdeklődni PMben tudsz.
_________________ "Hey man, you know I'm really okay. The gun in my hand will tell you the same." A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára godot pén. ápr. 20, 2018 8:46 pm-kor.
Hozzászólás témája: Re: Egyebek (akku, töltő, gáz, BB...) Elküldve: szomb. ápr. 07, 2018 10:33 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Sziasztok!
-FMA sisak (a rajta lévő cuccokkal) 15000Ft - Ztac Sordin (csatlakozója javítva volt, mert gyárilag hibás volt) 18000Ft -füstgránát imitáció 2000Ft -Puxing 777 (kicsit viseltes, de működik rendesen) 10000Ft
Posta utalás után a vevő költségére van. Személyesen Orosházán lehet átvenni.
ZSír uj Fox dobókanál, szétvehető komplett étkészlet 1000ft
Boafeng BL5 ös 3800 mAh os nagy aksi. 4000ft zsir ujak.
Nanotech 7,4V 1800 maH 25-50C zsir uj 4000ft Nanotech 7,4V 1300 maH 25-50C zsir uj 4000ft Nanotech 7,4V 1200 maH 25-50C zsir uj 4000ft minden létező tokfedél és crain hez. GFC B3C okos töltö 2-3 cellás lipohoz. 4000ft
posta van vevő állja. személyesen Jászberényben, ezesetben egyéb szemetet is rád fogok sózni.
_________________ Ha két dolog közül kell választanod és teljesen mindegy! Válaszd azt amelyik jobban mindegy! -Uram, maga mindenhez ért? - Mindenhez IS! A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Dbird vas. ápr. 08, 2018 2:41 pm-kor.
Hozzászólás témája: Re: Egyebek (akku, töltő, gáz, BB...) Elküldve: hétf. ápr. 02, 2018 10:53 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Törölhető
_________________ Szeretnék végre keményen játszani, és ehez számomra a MILSIM elengedhetetlen. RoyalPredator A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára IOWA pén. ápr. 20, 2018 9:08 am-kor.
Hozzászólás témája: Re: Egyebek (akku, töltő, gáz, BB...) Elküldve: vas. márc. 04, 2018 8:50 am Mutasd csak ezt az üzenetet
REndelési maradék már csak 1 db zsir uj nanotech rúd aksi.
7,4V 1200mAh 25-50C
4000ft/db
Posta van vevő állja személyesen jászberényben
_________________ Ha két dolog közül kell választanod és teljesen mindegy! Válaszd azt amelyik jobban mindegy! -Uram, maga mindenhez ért? - Mindenhez IS!
Hozzászólás témája: Re: Egyebek (akku, töltő, gáz, BB...) Elküldve: szomb. márc. 03, 2018 1:04 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
zömmel apró M4 alkatrészek
1. ---------- törölhető ---------- test pinek 2. 800Ft ASAP szíjakasztó spiáter vadi új 3. ---------- törölhető ---------- Acél szíjakasztók 4. 800Ft M4 test és tuscső között lévő elem fém 5. ---------- törölhető ---------- M4 test és tuscső között lévő elem műanyag 6. 500Ft tűzváltókar kis bütyökkel és rugóval 7. 1000Ft komlett első szíjakasztó 8. 500Ft/db tuscső végek 9. ---------- törölhető ---------- acél lángrejtő balos menettel kis hernyócsavar hiányzik 10. 1000Ft acél lángrejtő jobbos menettel új 11. 500Ft M16 test és tusa között lévő elem műanyag 12. 500Ft sátrovas 13. 500Ft házi handguard cap acél 2 mm vastag 14. 500Ft hüvelykivető ajtó tengellyel a retesz része hiányzik 15. 500Ft porvédő a hövekivető nyílásra 16. 1500Ft gázvisszavezető (asszem) alkatrész acél 17. 500Ft műanyag M4 testben lévő alkatrész ebbe megy bele a külső cső és erre kell feltekerni a delta ringet 18. 500Ft felhúzókar 19. ---------- törölhető ---------- tárkioldók csavarosak 20. 500Ft első szíjkengyel 21. 1000Ft/db QD szíjkengyel 2db 22. 800Ft handguard cap vadi új acél 23. 3000Ft element tárcsás hopup kamra vadi új bontatlan 24. 500Ft a 2db régi kétrészes hopup kamrák
Alku: ha több mindent viszel akkor lehetséges Csere: nincs Posta: van, kizárólag előreutalás esetén, vevő állja (Foxpost:499Ft MPL:950Ft) . UTÁNVÉT NINCS!!! Megtekinthető kipróbálható átvehető Székesfehérváron Nem, nem szoktam járni Pesten!
_________________ "Sanyi! Vegye már elő a szolgálatit és adjon le egy figyelmeztetőt....." A.R.A.T. - SZ.A.K. ( Székesfehérvár Airsoft Közöség ) A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára straszi kedd márc. 20, 2018 8:25 am-kor.
Hozzászólás témája: Re: Egyebek (akku, töltő, gáz, BB...) Elküldve: vas. feb. 18, 2018 10:58 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Eladó m4 mid-cap MŰANYAG TÁRAK 80 BB-S 6db KING ARMS , OD VAL FESTVE 4 DB KA , HOGY EGYSÉGESEK LEGYENEK HASZNÁLATBÓL EREDŐ KOPÁS VAN, ICS, PJ,AendK, BAN TÖKÉLETESEN ADAGOLNAK
Csatlakozott: vas. márc. 07, 2010 10:04 am Hozzászólások: 185 Tartózkodási hely: Budapest
Hozzászólás témája: Re: Egyebek (akku, töltő, gáz, BB...) Elküldve: kedd feb. 06, 2018 5:53 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Eladó 6db AK105 fekete high-cap tár. Ebből 4 rendesen feladagol, 2 viszont nem, azokat vagy bütykölni kell, vagy pótalkatrész. Csak egyben eladó. Ár: 6.000 HUF Csere: nem Posta: nem
_________________ "There must be some kind of way out of here," Said the joker to the thief
Hozzászólás témája: Re: Egyebek (akku, töltő, gáz, BB...) Elküldve: kedd feb. 06, 2018 1:39 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Polaroid XS20 akciókamera (vízálló) 1x használtam, mivel puskán volt és lefesteni nem akartam, fabrikáltam hozzá egy fekete tokot lencsevédővel, azt is adom hozzá. Összes kiegészítőjével, gyári dobozában. 10.000 Ft.
Hozzászólás témája: Re: Egyebek (akku, töltő, gáz, BB...) Elküldve: vas. jan. 21, 2018 7:32 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Tévedésből rendelt csattogó lepkés aksi.
Akinek ez kell tudja mi ez. 11,1V 1300mAh
4500ft
B3C kis lipo töltö 4000ft
posta van vevő állja személyesen jászberényben
_________________ Ha két dolog közül kell választanod és teljesen mindegy! Válaszd azt amelyik jobban mindegy! -Uram, maga mindenhez ért? - Mindenhez IS!
Hozzászólás témája: Re: Egyebek (akku, töltő, gáz, BB...) Elküldve: szomb. jan. 20, 2018 3:16 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Sziasztok!
Lenne pár eladó cuccom.
M14hez való ( cyma, marui és az effélék ) motoros tár. Működik rendesen. Külseje kicsit megviselt, nem mai darab, de nekem bevált ahol használtam. Mellette lévő lipo-akksival szoktam hajtani, azt adom hozzá.
Jobb állapotúak használtam 5-6E forintért is mennek, ennek az ára 2500 forint mivel nem hibátlan a külseje, de tökéletesen adagol és lipo akksival együtt adom!!
Érdeklődni pm-ben vagy emailben ( hosszugabor93@gmail.com ), esetleg telefonon délután 5 után ( 30/878-2662 ).
Alku van, posta van.
Csere/beszámítás: M széria cuccok ( főleg tárak, ilyesmik ) .
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára gibro vas. feb. 11, 2018 9:30 pm-kor.
Hozzászólás témája: Re: Egyebek (akku, töltő, gáz, BB...) Elküldve: pén. dec. 15, 2017 2:34 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Rosszat rendeltem alapon eladó:
SC 1.2V 1800mAh Ni-Cd újratölthető akku, van 20 db. Ha akksit szeretnél építeni, vagy home-made időzítőt csinálni/bármi elektro dologhoz áramforrásnak stb... a 20 db 4000 Ft vagy bármi módon érdekel, keress.
18650 újratölthető akku - 4 db eladó, egyben 2200 Ft
Csatlakozott: kedd máj. 19, 2009 9:16 am Hozzászólások: 196 Tartózkodási hely: Budapest
Hozzászólás témája: Re: Egyebek (akku, töltő, gáz, BB...) Elküldve: pén. nov. 17, 2017 8:07 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Gyorstöltő
Új, csak kipróbálva lett 400+ bb (nem, nem számoltam meg) 2000FT Átvehető: Bp. XVII. XVIII. Személyes átvételt preferálom
_________________ "Aki megérti, mikor szabad harcba bocsátkozni és mikor nem, az győz." A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Blackburn hétf. dec. 18, 2017 12:51 pm-kor.
Hozzászólás témája: Re: Egyebek (akku, töltő, gáz, BB...) Elküldve: pén. nov. 10, 2017 2:45 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Remélem itt mehet ha nem akkor töröljétek kérlek.
2 DB EREDETI Glock tőr eladó, teljesen patika állapot, csak a fotó miat lettek a tokból kiszedve.
12K/db
Keress PM Alku nuku
_________________ Szeretnék végre keményen játszani, és ehez számomra a MILSIM elengedhetetlen. RoyalPredator A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára IOWA kedd nov. 14, 2017 12:35 pm-kor.
Csatlakozott: kedd máj. 19, 2009 9:16 am Hozzászólások: 196 Tartózkodási hely: Budapest
Hozzászólás témája: Re: Egyebek (akku, töltő, gáz, BB...) Elküldve: csüt. nov. 09, 2017 8:31 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Tárklipsz
M4 tárakhoz 1800Ft Praktikus, tacticool... Fém tárakhoz, Pmaghoz egyaránt jó. Megrendeltem, kipróbáltam, nekem nem jön be. Átvehető: Bp. XVII. és XVIII.
_________________ "Aki megérti, mikor szabad harcba bocsátkozni és mikor nem, az győz." A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Blackburn hétf. nov. 20, 2017 1:28 pm-kor.
Hozzászólás témája: Re: Egyebek (akku, töltő, gáz, BB...) Elküldve: vas. okt. 15, 2017 10:40 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Üdv
Eladó egy egyedi hangtompító másolat. Teljesen alu,szivacsozott,szétszedhető. Méretei: átmérő 40 mm,hossz: 140 mm. Menet: 14,balos. A legtöbb replikára passzol. (Ak-n volt)
Ára: 5000 ft + a postaköltség.
Alku,csere,nincs. Érdeklődni: Pm, ill 30 539935egy számon,személyesen Debrecenben vehető át.
Hozzászólás témája: Re: Egyebek (akku, töltő, gáz, BB...) Elküldve: szomb. okt. 14, 2017 6:03 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
ELADÓ
STABO Freecom 650 PMR rádió! 6000FT AAA elemről vagy AAA újratölthető aksiról működtethető! Nagyon sokáig bírja. Egy napos játék meg se kottyan neki! AAA ujratölthető elemekkel eladó. Headset nincs hozzá.
A készülék sokoldalúságával minden igényt kielégít. Különösen praktikus pl. a rezgő riasztás (különösen hangos környezetben), a VOX (gombnyomás nélkül, beszédvezérléssel aktiválja a készüléket, így szabad maradhat a keze sport vagy munka közben), a CTCSS szelektív hívó rendszer 38 hanggal, illetve 83 DCS hanggal (lehetővé teszi egy bizonyos beszélgető partner célzott hívását). Ugyanúgy hasznos a zajzár, a megvilágított kijelző, a roger beep funkció, a hívás gomb 15 különböző hívóhanggal, a szken funkció, valamint a kétcsatornás felügyelet.
Jellemzők Long range technológia - maximum 8 km-es hatótávolság (optimális feltételek között) 83 DCS hang / 38 CTCSS hang VOX beszédvezérlés funkció (3 fokozatú) Hívás gomb (15 különböző hívóhang) Rezgő riasztás ""Roger Beep"" funkció Zajzár Keresés Kétcsatornás felügyelet Megvilágított LC kijelző Billentyűzár Gombnyomás nyugtázó hang Csatlakozó külső mikrofon-/hangszóró kombinációhoz (2,5 mm-es sztereo dugó) Akkutöltöttség kijelzése Energiatakarékos akku üzemmód bekapcsolható. Stb. Stb. Stb.
Kapcsolat: Itt PM-ben vagy https://www.facebook.com/laszlo.lajos.18 Posta van a vevő terhére előre utalás után. Személyesen átvehető: Budapest 4-14-15-16 kerület előzetes egyeztetés után!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.