Ksznjk FreePrivacyPolicy!
SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: szomb. okt. 31, 2020 8:19 pm

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 88 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3
Szerző PM
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. márc. 08, 2019 3:39 pm
Hozzászólások: 52
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: szer. dec. 18, 2019 5:37 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 

A játékon saját felelősségedre veszel részt.

A pénteken érkezőknek is kötelező a védőszemüveg viselése.
Szombaton 09:00 után már nincs lehetőség a pályára bejönni, nem fogunk kimenni érted. Ha késel előfordulhat, hogy csak órákkal később csatlakozhatsz be a játékba. Ne úgy tervezd meg az utat reggel, hogy pont odaérj.
Védőszemüveg viselése már a pályára belépéskor kötelező mindaddig, amíg el nem hagyod a pályát.
Addig nem engedünk be a pályára gépkocsival sem, amíg nincs rajtad védőszemüveg. Aki nem visel szemüveget haza lesz küldve.


Minden oldalnak külön bejáraton kell a pályára jönni és külön kell parkolni is. A játék kezdetéig szigorúan tilos a tábort elhagyni. A szabályt megszegőket visszaküldjük a parkolóba és mehetnek haza.

Itt csak két oldalra lehet regisztrálni, a többi oldalnak más felületen van lehetőség jelentkezni a játékra. Nem árulom el hány oldal van és mennyien regisztráltak oda. Hiába fogjátok kérdezni, hogy hol van lehetőség a másik oldalra regisztrálni, mert nem publikus.

A parkolóban szigorúan tilos tárat a fegyverbe helyezni, lövöldözni. Csak a kijelölt helyen állítsd be a hop up-ot.

Először kronózni kell menni és csak azután regisztrálni. Ne pont 400/500/600 fps replikát hozz magaddal. Nem fog érdekelni máshol mennyit mértek meg társai, nincs tűréshatár (egyébként 350 fps mindenre IS elég). Tárat a kronózásnál csak felszólításra helyezheted a fegyverbe. Az elsütőbillentyűt is csak a kronó mester utasítására húzd meg. Ha ennyire nem vagy képes, akkor ez nem Te a játékod.

Aki sniper vagy dmr fegyvert szeretne használni annak egy tesztet kell kitölteni a kronózás után a fegyverkategóriákra vonatkozó szabályokból. Aki nem megy át ezen a teszten nem használhat csak 400 fps alatti fegyvert, így kérlek, lehetőség szerint hozz magaddal másik fegyvert is
arra az esetre, ha nem használhatod a sniper-ed vagy a dmr-ed.

Kép


A játékon szigorú parancsnoki lánc van. Ha nem szereted, hogy megmondják mit csinálj kérlek, ne gyere, mert nem fogod jól érezni magad.


Face controll: A Szervezők fent tartják a jogot, hogy bárkit indoklás nélkül elutasítsanak a regisztrációnál. Ha nincs a neved mellet zöld pont, az azt jelenti nem jöhetsz. A beléptetéskor ellenőrizzük, hogy jelentkeztél-e és elfogadtuk-e a regisztrációdat. Aki nem jelzi 2 nappal a játék előtt, hogy mégsem tud jönni, az ebben az évben ne regisztráljon a játékaimra.

Kép


BB limit, tárazás: BB limit nincs, viszont hi-cap-et nem használhatsz. Támogató fegyvereknél nincs tárkorlátozás.
Tárazni csak a Táborban, vagy lőszeres ládák 2m-es körzetében szabad.

Kép


Medikelés: 40-es táblás medikelés lesz. Minden rajban egy medik lehet. Mindenkinek kötelező 2 db kötszert magánál hordania. Ha találatot kaptál, vedd fel a jólláthatósági mellényed (nem fogadjuk el a kis narancs kendőt és társait) és hangosan jelezd, hogy találatot kaptál. Találatot kapott játékos nem beszélhet, nem léphet arrébb, csak medikért kiálthat. Ha sikerült a medikhez kivonni a sérültet akkor mondani kell egy számot 1-től 40-ig. A mediknél lesz egy tábla, amin 40 sérülés lesz felsorolva, különböző mértékű sérülésekkel. Példaként: a sérült mond egy számot: 11. A táblán a 11-es sérülés:
könnyű sérülés, jobb kar, 10 perc múlva visszaállhat. Ekkor a medik bekötözi a sérült jobb karját, majd 10 perc múlva visszaállhat a játékba. Ha medikelés közben eltalálják a sérült játékost, akkor őt
már nem lehet medikelni. Mediket csak medik gyógyíthat.
Ha egy számot már felhasználtak, akkor azt ki kell húzni a listáról. Ha elfogyott az összes szám a tábláról a következő találat után vissza kell menni a Táborba a rajnak és új táblát kell kérni. Ebben az esetben 1 óra a visszaállási idő után játszhat
újra a raj. Kivérzési idő: 10 perc, de lehet stabilizálni a sérült játékost (a hátára kell fektetni), ilyenkor kitolódik 20 percre a kivérzési idő. Ha stabilizálás után találnak el valakit, akkor már nem lehet
medikelni a sérültet. Taktikai visszaállás lehetséges ekkor csak 30 perc lesz a visszaállási idő a Táborban. Késelést is lehet medikelni. Éjszakai találatjelzés: Piros vagy narancs színű lámpa. Dobatás
csak oldalról és hátulról lehetséges 10 méteren belül. Ha dobatnak akkor azt KÖTELEZŐ megadni.
Visszaállás tisztázása: Egyéni visszaállás van, de a csapat dönthet a taktikai visszaállás mellet.
A második találat után akkor vagy halott, ha az konkrétan medikelés közben kapod, vagy miután stabilizáltak. Előfordulhat, hogy valakit akár többször is fogtok medikelni mivel 40 sérülés van a táblán amiből csak pár lesz végzetes.

Gránát: Mivel azt tapasztaltam, hogy sajnos itthon valahogy nem megy a gránát szabályok
értelmezése, illetve a játékosok nem tudják etikusan használni/megadni így TILOS a használata a füstgránát sem játszik.

Pyrotechnika használata szigorúan tilos!

Rádiócsatornákat az oldal parancsnok fogja megadni a helyszínen. Szervezői csatorna: PMR 8
(446.093.75) A rádiócsatornákat le szabad hallgatni, de zavarni TILOS!!!
Foglyokat szabad ejteni, de csak ésszel. Fogságban max. egy órát lehet eltölteni. Ha megkötözöd a foglyot akkor csak előre kötözd a kezeit, hátra szigorúan tilos. Ha a játékos azt mondja, hogy nem
szeretné, hogy megkötözd akkor a foglyul ejtett játékosnak együtt kell működnie és nem szökhet meg magától.

A játékon bizalmi játékosok is játszanak, akik kapnak egy kártyát. A feladatuk a saját oldalán játszó játékosok figyelése. Ha bárkit szabályszegésen érünk mehet is haza azonnal. Ez nem profit orientált játék.

Éjszakai játék: Csak 400 fps alatti fegyverek használhatóak. Torkolattűz imitáció vagy tracer kötelező. Éjszakai találatjelzés: Piros vagy narancs
lámpa. Egyedül szigorúan tilos menni bárhova.

A játék ideje alatt minden támadható! Egyedül a játékosok sátraiba nem szabad belőni. Így előfordulhat, hogy őrségben kell lenned több órát. Láttam én már több csapatot, akik játék előtt sztárolják magukat aztán 15 perc!!! őrség után sírnak…

Tüzet rakni csak a kijelölt helyen szabad.
Ne szemetelj. Ha rajta kapok valakit, vele fogom összeszedetni az összes szemetet.
Vigyázzunk a környezetünkre: Nem akarsz fát fágni, nem akarsz vadász lesre mászni, nem akarsz állatot simogatni vagy rájuk lőni.
Ha civilt látsz a pályán hangosan kiabálj, hogy civil a pályán és a játékot szüntesd be. Haladéktalanul jelentsétek a Szervezői csatornán. A pályán engedéllyel fogunk tartózkodni, illetve az esemény be van jelentve a hivatalos szerveknek.

Térképet, beléptetési pontot, játék előtt teszem közzé. A térképen csak a szervezői tábor lesz jelölve, minden mást fel kell derítened.

Dresscode


Coalition forces: Rajszinten egységes, nyugati mintázat. Nyugodtan fel lehet venni pl. egyszínű softshell dzsekit woodland gatya és mellény mellény mellé. Sisak vagy boonie kalap viselése kötelező.


Kép

Orosz mintázatú frakció: Bármilyen orosz terep minta. Fejfedő: sisak, barett sapka, kötött sapka, orosz mintázatú baseball sapka.

Kép

Ghillie minden oldalon játszik.

Ha esetleg felmerül benned kérdés az azonosítással kapcsolatban, akkor tudnod kell, hogy itt bizony fontos lesz a kommunikáció az egységek között, ez nem egy tingli-tangli, old meg. A többi oldal meg lehet baráti vagy nem és ez változhat.


Az eligazításon nem fog a parancsnok minden szabályra kitérni, számomra alapvető, hogy ha elmegyek egy játékra akkor elolvasom és értelmezem a kiírást, ha nem értek valamit kérdezek.

Beléptetési pontok:

Coaltion Forces: 46°28'43.4"N 20°04'09.8"E
46.478716, 20.069395


Orosz: 46°28'25.1"N 20°03'33.8"E
46.473630, 20.059377


Ez a rendezvény alapvetően azért lesz megrendezve, mert sok embernek több oldalon egyben gyakorlat is lesz, amit komolyan is vesznek. Ennek sikere vagy kudarca mint bármelyik játékon a résztvevők hozzáállásán múlik nem a szervezőn.

A hozzászólást 8 alkalommal szerkesztették, utoljára Killer Kaller 1 csüt. júl. 23, 2020 5:42 pm-kor.
Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Admin

Csatlakozott: hétf. szept. 12, 2005 9:20 pm
Hozzászólások: 6454
Tartózkodási hely: Petőfibánya
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: vas. jan. 26, 2020 9:23 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Kösz!
_________________
Élünk, halunk, újra élünk!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Admin

Csatlakozott: hétf. szept. 12, 2005 9:20 pm
Hozzászólások: 6454
Tartózkodási hely: Petőfibánya
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: vas. jan. 26, 2020 11:13 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Ha lehet akkor Vivaxot tüntessük fel a társ szervező rovatba a római tisztségű helytartó helyett!
_________________
Élünk, halunk, újra élünk!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. márc. 08, 2019 3:39 pm
Hozzászólások: 52
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: vas. jan. 26, 2020 9:23 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
A koalíciós erők műveleti irányítását a Praetoria KSE fogja ellátni. A frakció számára az ún. nulladik napon képzést szerveznek, melynek végrehajtását a Soproni Rendészeti Sport Egyesület lövész szakosztályán keresztül működő RealTac egyik instruktora fogja ellátni. Párhuzamosan a rajparancsnokok számára -a rendezvényt megelőzendő-, zárt csoportban történő előzetes egyeztetésekre és ismerkedésre is lesz lehetőség. A Praetoria kéri a leendő csapatvezetőket, hogy az alábbi elérhetőségeken jelezzék szándékukat, a további hatékony kooperáció érdekében.

legatuspraetoria@gmail.com
Facebook: Praetoria Kulturális és Sportegyesület

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: kedd dec. 15, 2009 9:04 pm
Hozzászólások: 300
Tartózkodási hely: Frankfurt
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: pén. jan. 24, 2020 7:47 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Killer Kaller 1 írta:
tartalekos írta:
Tisztelt szervező !

Dress code : bármelyik magyar minta belefér vagy inkább hanyagoljuk ?


Tiszteletem,

Pontosan melyik mintáról lenne szó?Köszönöm, maradunk más mintánál.
_________________
80th Nemesis -Groznij Elektrornicsk

AS GYALOGSÁG." Ez nem arról szól,hogy jó legyen."

Airsoft Team Rodgau E.V.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. márc. 08, 2019 3:39 pm
Hozzászólások: 52
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: pén. jan. 24, 2020 5:01 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tiszteletem!

Nagyon sok megkeresést kaptam, hogy lesz-e orosz dresscode-al rendelkező oldal a játékon. A játék szinesítése és izgalmasabbá tétele érdekében megnyitok egy orosz mintázatú frakciót a számotokra. A kiírást hamarosan frissítem.

Üdv.: Killerkaller

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Killer Kaller 1 pén. jan. 24, 2020 8:42 pm-kor.
Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. márc. 08, 2019 3:39 pm
Hozzászólások: 52
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: csüt. jan. 23, 2020 3:02 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
tartalekos írta:
Tisztelt szervező !

Dress code : bármelyik magyar minta belefér vagy inkább hanyagoljuk ?


Tiszteletem,

Pontosan melyik mintáról lenne szó?

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Moderátor
Avatar

Csatlakozott: csüt. máj. 01, 2008 9:23 am
Hozzászólások: 4050
Tartózkodási hely: Sopron
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: csüt. jan. 23, 2020 12:34 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
UFF
Malu írta:
Nem kell Bulldog, mert Vivax ott lesz.
_________________
Kép

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag

Csatlakozott: kedd dec. 15, 2009 9:04 pm
Hozzászólások: 300
Tartózkodási hely: Frankfurt
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: kedd jan. 21, 2020 12:30 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tisztelt szervező !

Dress code : bármelyik magyar minta belefér vagy inkább hanyagoljuk ?
_________________
80th Nemesis -Groznij Elektrornicsk

AS GYALOGSÁG." Ez nem arról szól,hogy jó legyen."

Airsoft Team Rodgau E.V.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Admin

Csatlakozott: hétf. szept. 12, 2005 9:20 pm
Hozzászólások: 6454
Tartózkodási hely: Petőfibánya
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: vas. jan. 19, 2020 8:58 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Nem kell Bulldog, mert Vivax ott lesz.
_________________
Élünk, halunk, újra élünk!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. márc. 08, 2019 3:39 pm
Hozzászólások: 52
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: vas. jan. 19, 2020 5:32 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
tartalekos írta:
Udvozletem !

Hasznalhato inGame epulet van a teruleten ?


Nincs a területen épület.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. márc. 08, 2019 3:39 pm
Hozzászólások: 52
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: vas. jan. 19, 2020 5:32 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Vitek írta:
Granat kerdes:

40mmes airsoft bb szoro granat is tiltva van?


Igen, tiltva van.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: kedd dec. 15, 2009 9:04 pm
Hozzászólások: 300
Tartózkodási hely: Frankfurt
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: szomb. jan. 18, 2020 9:56 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Udvozletem !

Hasznalhato inGame epulet van a teruleten ?
_________________
80th Nemesis -Groznij Elektrornicsk

AS GYALOGSÁG." Ez nem arról szól,hogy jó legyen."

Airsoft Team Rodgau E.V.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: vas. máj. 02, 2010 6:05 pm
Hozzászólások: 433
Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: szomb. jan. 18, 2020 8:51 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Granat kerdes:

40mmes airsoft bb szoro granat is tiltva van?
_________________
80th Nemesis

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. márc. 08, 2019 3:39 pm
Hozzászólások: 52
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: pén. jan. 17, 2020 8:44 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Malu írta:
Tessék mondani a valahonnan ismerős kiirást van aki támogatja, mert eleve nem 50 főre tetszett kibirni, és most hogy már 80 kellene egy mentor!


Tiszteletem,

A hiányosságot pótoltuk. Természetesen a szabály az az szabály, köszönöm a türelmet.

Üdv.: Killerkaller

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Admin

Csatlakozott: hétf. szept. 12, 2005 9:20 pm
Hozzászólások: 6454
Tartózkodási hely: Petőfibánya
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: pén. jan. 17, 2020 5:38 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Nem. Bulldog a kérdés után került ki...

A szövegenm elejét meg éttse akinek szól!
_________________
Élünk, halunk, újra élünk!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. máj. 23, 2011 9:33 pm
Hozzászólások: 192
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: csüt. jan. 16, 2020 9:11 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Malu írta:
Tessék mondani a valahonnan ismerős kiirást van aki támogatja, mert eleve nem 50 főre tetszett kibirni, és most hogy már 80 kellene egy mentor!


Ez most vicc nem?
_________________
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Admin

Csatlakozott: hétf. szept. 12, 2005 9:20 pm
Hozzászólások: 6454
Tartózkodási hely: Petőfibánya
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: csüt. jan. 16, 2020 4:16 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tessék mondani a valahonnan ismerős kiirást van aki támogatja, mert eleve nem 50 főre tetszett kibirni, és most hogy már 80 kellene egy mentor!
_________________
Élünk, halunk, újra élünk!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  

JÁTÉKRA JELENTKEZŐK
-= LEZÁRVA! =- Borderwar 2020 TF Kontingens - 21 fő (Max 21 fő) -= LEZÁRVA! =-
Adam_AK (DAT) , Fegyver: AK - 375 FPS , Cz75sp01 - 0 FPS
Crazylegs (S.A.J.S.) , Fegyver: M4 - 0 FPS , 1911 - 0 FPS
Csubiii (Warhammer) , Fegyver: Tippmann M4 carabine - 380 FPS , KJW 1911 Colt - 360 FPS
Dani552 (DAT) , Fegyver: M4 - 380 FPS , 1911 - 300 FPS
DATCsoli (DAT) , Fegyver: M4 - 380 FPS , Glock 17 - 310 FPS
dpg0082 (Omega Squad) , Fegyver: M4 - 390 FPS
Goldhand (S.A.J.S) , Fegyver: G36C - 380 FPS , SSP-1 Co2 - 350 FPS
Görög (DevGru) , Fegyver: Bar - 10 - 590 FPS , mp5-k - 300 FPS
hungoku (Happy-team) , Fegyver: Dragunov - 590 FPS , Beretta - 320 FPS
Konzerv1 , Fegyver: Nincs megadva
Leader (Omega Squad) , Fegyver: H&K 416 - 380 FPS , P90 TR - 380 FPS
Nethy (DevGru) , Fegyver: BAR-10 - 570 FPS , Glock 18 - 300 FPS
Nujen (DevGru) , Fegyver: M4 - 350 FPS , Nikon p510 - 350 FPS
PBarna (S.A.J.S) , Fegyver: Nincs megadva
Stg Hugo (SAJS) , Fegyver: M4 - 0 FPS
Stooof (DevGru) , Fegyver: M4, AK-74 - 370 FPS , Glock 19, M1911 - 0 FPS
Sznopkap (S.A.J.S) , Fegyver: M4 - 360 FPS
Szöszi93 (Warhammer) , Fegyver: Nincs megadva
Tzuko (DevGru) , Fegyver: Sr25 - 0 FPS , Glock - 0 FPS
vex (Happy-team) , Fegyver: Vsr-10 - 590 FPS , Mp5-k - 320 FPS
Xaraf (SAJS) , Fegyver: M4 - 0 FPS , Pisztoly - 0 FPS
-= LEZÁRVA! =- Coalition Forces - 41 fő (Max 41 fő) -= LEZÁRVA! =-
_ajax_ , Fegyver: FAMAS F1 - 370 FPS , HK416F - 380 FPS , LegioPatriaNostra3
Arcan (Praetoria KSE) , Fegyver: M4 - 400 FPS
black89 , Fegyver: L85A1 - 380 FPS , LegioPatriaNostra4
Castyll96 (Praetoria KSE) , Fegyver: VFC HK416 - 380 FPS , WE 1911 - 290 FPS
centurio (Praetoria KSE) , Fegyver: VFC HK-416 IAR - 360 FPS , WE 1911 - 290 FPS
Corvus711 (Praetoria KSE) , Fegyver: G36 - 390 FPS
Csaba123 , Fegyver: M16 - 390 FPS , M1911 - 0 FPS
csubi (k.O.) , Fegyver: AK-74 - 360 FPS
Dave_Wolf , Fegyver: VSR-10 - 485 FPS , Beretta - 0 FPS
Dudás.Z (Nomad) , Fegyver: M4A1 - 370 FPS , M9 - 300 FPS
Farkas000 (H.C.A.) , Fegyver: Cyma cm 028 AK - 375 FPS , Kjw kp 05 - 320 FPS , Flectarn ruhám van
feketebalazs0410 (Nomad) , Fegyver: M4 - 390 FPS , M9 - 300 FPS
Gasztonyi (Praetoria KSE) , Fegyver: VFC Hk-416 - 350 FPS
Hamburger (K.O.) , Fegyver: AK-105 - 360 FPS , Glock17 - 240 FPS
hanspraetoria (Praetoria KSE) , Fegyver: G36 - 390 FPS
Holecz , Fegyver: M16A4 - 395 FPS , Colt 1911 - 320 FPS , Crusaders
kis Rogeer (Praetoria KSE) , Fegyver: VFC M27 IAR - 0 FPS , KJW SIG SAUER P226 - 0 FPS
Ledolay (Platnyi) , Fegyver: M14 - 370 FPS , pisztoly - 0 FPS
Legatus (Praetoria KSE) , Fegyver: VFC HK416 - 380 FPS , WE M1911 - 300 FPS
minato (Praetoria KSE) , Fegyver: G36 - 390 FPS
moremajorum , Fegyver: HK416F - 380 FPS , LegioPatriaNostra
Muki (B.L.T.) , Fegyver: Valami AK - 330 FPS , Valami nem AK - 330 FPS
Nilsapu (80th Nemesis) , Fegyver: M14 - 340 FPS , kapcsolatok - 0 FPS
Nkortex (Platnyi) , Fegyver: SSG A10 - 490 FPS , SSX - 350 FPS , Fegyver éjjeli játékra: MP5-SD6 FPS:360
Olaf (Praetoria KSE) , Fegyver: G36C RIS - 0 FPS , Beretta M9A1 - 0 FPS
Picolo (Praetoria KSE) , Fegyver: VFC KH 416 - 380 FPS , KJW Glock17 - 300 FPS
pista (Nomad) , Fegyver: mk12-475fp , m4 -300 fps - 0 FPS , M9 - 300 FPS
raganr011 (Praetoria KSE) , Fegyver: VFC HK-416 IAR - 360 FPS
Ragnar Armory (Praetoria KSE) , Fegyver: M4 - 0 FPS , P-226 - 0 FPS
Ronen (Praetoria KSE) , Fegyver: Cyma VSR-10 - 0 FPS , ASG MK-23 - 0 FPS
Sereana (Platnyi) , Fegyver: M14 - 370 FPS , pisztoly - 0 FPS
Sonny (Praetoria KSE) , Fegyver: Vfc Hk-416d - 400 FPS , M9 beretta - 0 FPS
Szenszej (Zivision) , Fegyver: BAR-10 - 560 FPS , Vz.61 - 280 FPS
szili (Nomad) , Fegyver: M4-M249 - 380 FPS , M9 - 300 FPS
talaspraetoria (Praetoria KSE) , Fegyver: G36 - 390 FPS
tartalekos (80th Nemesis) , Fegyver: RPK - 350 FPS , Démon - 0 FPS
tatar.gabor (folyamatban...) , Fegyver: M4 CAA CQB - 390 FPS , GLOCK 19 - 310 FPS , Fuvart adnok innen: Szeged, 8 fő
Titu (Nomad) , Fegyver: Nincs megadva
TörekiAttila (Praetoria KSE) , Fegyver: H&K 416 - 390 FPS
Triggerhappy (Ravenwood) , Fegyver: 416 - 380 FPS , 1911 - 330 FPS
zsoca (Zivision) , Fegyver: M4 - 395 FPS , Sig p229 - 350 FPS
-= LEZÁRVA! =- ODA group - 1 fő (Max 1 fő) -= LEZÁRVA! =-
FriendlyFire , Fegyver: Nincs megadva
-= LEZÁRVA! =- Orosz Mintázatú Frakció - 15 fő (Max 15 fő) -= LEZÁRVA! =-
Brat (Моржи Opб) , Fegyver: Nincs megadva , Szombati napra tudnék menni.
Hammerdrill (GOAT) , Fegyver: Ar-15 DMR - 500 FPS , AK74-M - 400 FPS , Gorka 4 ruházat
Hirosi , Fegyver: Ak74 - 390 FPS , g17 - 320 FPS
Kapkan_94 (WOTAN) , Fegyver: LCT AS VAL - 390 FPS , TT33 - 320 FPS
majomteve (GOAT) , Fegyver: PKM - 380 FPS
nabocs (GOAT) , Fegyver: AK Draco - 380 FPS
Nandor (wotan) , Fegyver: E&L ak-74 - 380 FPS , - - 0 FPS
Prizrak (Моржи Opб) , Fegyver: РПК–74 - 390 FPS , ПМ-9 - 390 FPS
Ramirez , Fegyver: Nincs megadva
roberto (Моржи Opб) , Fegyver: Dragunov SVD - 580 FPS , Makarov PM - 380 FPS , Fuvar kell innen: Budapest, XIV. ker., 1 fő
Sima (GOAT) , Fegyver: Ak - 390 FPS
tentacool91 (Моржи Opб) , Fegyver: AKS74 - 360 FPS , Makarov - 390 FPS
tkris07 , Fegyver: m4 - 390 FPS
VasoxidVAL (WOTAN) , Fegyver: King Arms AS VAL - 320 FPS , Beretta - 250 FPS
zsivany (Renegát) , Fegyver: Isten szeretete - 390 FPS , Demokrácia - 300 FPS
Szervező - 2 fő (Max 2 fő)
bulldog (Skorpió) , Fegyver: M14 Socom - 430 FPS , P99 - 320 FPS
Killer Kaller 1 (C.A.T./FF/SH) , Fegyver: M4 - 370 FPS
12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 88 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Burn, Dudu, Veréb valamint 19 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség