SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: szer. okt. 17, 2018 8:35 pm

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 13 hozzászólás ] 
Szerző PM
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szer. szept. 04, 2013 5:54 pm
Hozzászólások: 113
Tartózkodási hely: Nyíregyháza
HozzászólásHozzászólás témája: BaSIN CITY II.
HozzászólásElküldve: kedd jan. 16, 2018 10:58 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 

Mint a játék levezetői fenntartjuk a jogot, hogy a nem megfelelő/etikátlan viselkedés esetén bármelyik résztvevőt hazaküldhessük, mely esetben a szervezési hozzájárulást nem áll módunkban visszaadni, valamint mennek a „nyuszika” listára!
A játékon Face Controll működik, mely értelmében az adott játékos regisztrációját visszautasíthatjuk!

16-18 év közöttiek CSAK aláírt szülői nyilatkozattal vehetnek részt!
Nyilatkozat: airsoft/szabalyzat.html
A jogi felelősségi nyilatkozatot a regisztrációnál kötelező alá írni.


A játékon fotó és videó is készül, ami nyilvánosságra kerül különböző megosztó portálokon.


Mire lehet számítani:

Az első rész folytatásaként újra betekintést nyerhetsz egy igazán bűnös város napjaiba...
Valódi L.A.R.P. élmény!


Történet:

Várj, kitalálom. Idejöttél mert keletkezett egy hatalmi űr… Balek, Roark hullája még ki sem hűlt de már felosztották a területeit.
Ott van Óváros, igen tudom Dwightnak is nyoma veszett, de szerinted nélküle megáll a világ? Csak egy senki volt a söpredékek között, gondolom nem kell bemutatni a fegyverek és a drogok Mekkáját, de azért szórakozni is lehet ott, jó kocsmák, dögös csajok, nagy bunyók, fogadások, csak a szokásos, de már kevesebb felügyelettel és vérmesebb csajokkal, vigyáznak egymásra.
De itt van még a Maffia is, azért mert egy nagykutyának szétkenték az arcát a biznisz nem áll meg, forog ott minden, pont mint az óvárosban csak itt a játék, határok nélkül megy. Titokzatos figurák, talán oroszok? A jardok is levették a sápot, mocskos disznók, Mort nagyot szakított az fix, a szenátor halálával megváltozott minden és nem változott semmi, ugyan úgy papírszagú bürokratikus marhaság csomagolásába bújtatott korrupció az egész, csak még nem tudták eldönteni ki mondja meg a tarifákat ki legyen az arca az új Basin Citynek. Nevetnem kell, választások, mintha még nem lenne eldöntve. Na jó kussolj, Tiéd az alsó ágy cigid meg nincs… Ha elveszed Marv pudingját vacsoránál adok egy dobozzal, Marv? A nagyfiú két cellával arrébb. Ha meg nem sikerül, mindig is szerettem ezt a zárkát, de csak magamnak.Idézetek a Basin Metro mai cikkéből:
„Lassan két év eltelt a „Nagy összetűzés” éjszakája óta.
Marvot miután sikeresen életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, és egy számára kialakított speciális fogdába zárták, stabilizálódni látszik a hőn áhított rend. Sok pletyka látott napvilágot, mely szerint a sorozatos prostituált gyilkosságok nem hozzá köthetőek, ezek alól viszont még a mai napig sem sikerült tisztázni. Az minden esetre véletlen egybe esés, hogy az elfogása óta előbbi rettenetes bűncselekmények megszűntek. A cikk a 17. oldalon folytatódik.”

„Városunk életében nagy űrt hagyott Roark szenátort hirtelen szívinfarktusa. A posztjáért október 7.-ére írták ki a választásokat. Két jelölt indult megüresedett posztjára, a jelenlegi főügyész Frank Reagen és Eddie Warholn. Előbbi szerepe elvitathatatlan a város rendjének kivívásában, utóbbi jelölt pénzügyi támogatásai viszont igencsak kétes eredetűek.
A jelöltekkel történt részletes interjúinkat a holnapi lapszámban olvashatják. ”

„Továbbra is sikertelen a Dwight és csatlósai után folyó hajsza. Sajnos a hatóságok semmilyen információval nem rendelkeznek jelenlegi tartózkodási helyükre vonatkozóan. Frank Reagen felterjesztésére a nyomravezetői díjat megduplázták, így már 300.000$ jár annak, aki bármilyen információval segítséget tud nyújtani a hatóságoknak.”Frakciók:

- Rendőrség:
Szolgálati fegyverük az Örsön kerül kiosztásra a kapitány(Mort) által. Fegyverzetüket pisztolyok és shotgunok alkotják, kivétel ez alól a SWAT egység(4-6 fős raj), melyeknél minden fegyver megengedett.
Dress code: teljes fekete vagy kék öltözet, jelvény. SWAT egység egységes "gírdó" szettben.

- Maffia: testőrök, gorillák, ütőemberek. Vezetőjük ismeretlen a hatóságok előtt.
Specialisták(bérgyilkosok, zsoldosok).
Fegyvereik egy részét raktárból kapják kézhez.
Dress code: öltönyök, bőrdzsekik. Mutassátok meg, hogy szerintetek milyen egy igényes gengszter! Katonai minták nem megengedettek!

- Törvényen kívüliek/civilek: prostik, kiégett kopók, magánzó bérgyilkosok.
Dress code: szakadt, civil öltözék, bőrkabát, kapucnis pulcsi.

- Nevesített karakterek:
Mort: rendőrfőnök
Marv
Doktornő
Főügyész: Frank Reagan
Kocsmáros


Egyéb kitalált karakterek. Ezek egyeztetésével kapcsolatban keressétek fel a szervezőket privát üzenetben!Feladatok:


Jók/törvénytisztelők: Céljuk a szenátori választások zavartalan és tisztességes lebonyolítása, valamint a képlékeny béke stabilizálása.

Rosszak/törvényen kívüliek: Választások megbundázása, valamint a „saját” jelöltjük pozícióba juttatása. Óváros régi fényének visszaállítása.

Továbbá a különböző drogügyletek, lőszer csempészetek, rablások lebonyolítása, prostik védelme, relikviák megszerzése...

Biztonsági Szabályok:


Kapun belépve VÉDŐSZEMÜVEG HASZNÁLATA KÖTELEZŐ, a játékterületen levenni azt TILOS! Ajánlott a tartalék szemvédelem.
Regisztrálásoddal elismered, hogy megfelelő minősítésű és állapotú védőfelszereléssel érkezel! Csak a kapun kilépve veheted le a védőszemüveget!
A rendezvényen a MASZ2015 szabályrendszer van érvényben házi kiegészítésekkel. A szabályok nem ismerete (ilyen ugyebár nincs) nem mentesít annak be nem tartása alól! A Játékon mindenki a saját felelősségére vesz részt, a szervezőket semmilyen felelősség nem terheli! Mindenki csak annyit vállaljon, amennyit biztonsággal el is bír, tartsd tiszteletben a saját határaidat/képességeidet!
Tetőre, padlástérbe felmászni TILOS! A játéktól elkerített/elzárt/jelölt területre menni tilos! Tudatmódosító szerek (alkohol, drog, stb.) használata TILOS!


HA BÁRMILYEN SÉRÜLÉS TÖRTÉNIK, KÖTELESEK VAGYTOK AZONNAL JELEZNI AZT A SZERVEZŐK FELÉ A TÉRKÉPEN TALÁLHATÓ TELEFONSZÁMON!


Pirotechnika:
Csak a szervezők által biztosított vagy ellenőrzött eszközök használhatóak!
A füstgránátok csak szervezői ellenőrzés után, szabad térben használhatóak!
Hang gránátok, IED-ek hatósugara szabad térben 5m (ez alól kivételek a speciális pirotechnikák, melyeket az eligazításon külön jelezünk), zárt térben egész szobára kiterjedőek.


Késelés:
Gumikés megengedett csak! Késelés szemből 5mp nyiszálás, hátba szúrásnál elegendő X rajzolása.


Éjszakai játékrész:
Éjszakai játékon torkolattűz imitáció kötelező, mely történhet fegyverbe épített leddel, tracerrel, vagy taktikai lámpa használatával. Éjszaka mindenkinél kötelezően lenni kell a zseblámpának!
Éjszaka csak a 400 fps alatti fegyverek játszanak, minden kategóriában!


Airsoft légfegyverekkel viszonylag közelről leadott "kivégzés" jellegű támadásoknál fejre TILOSlőni!

A talált tárgyakat minden esetben adjátok le a szervezőknél.Regisztráció:

Regisztráció a softair.hu oldalon történik. Regisztrációd jóváhagyása a neved előtti zöld pötty jelzésével történik meg.


Beléptetés menete:

A pálya előtti kijelölt parkolóban elhelyezitek a gépjárművet, majd védőszemüveg felvételét követően beléptek a pályára. A fegyver replikákat először lekronózzuk, majd kitöltöd a nyilatkozatot, melyre rákerülnek a mért értékek. Ezzel a nyilatkozattal mész a regisztrációs pulthoz, ahol befizeted a belépő díját és megkapod a játékhoz szükséges motyókat a szervezőktől.
Az aláírt felelősségvállalási nyilatkozattal elfogadod a játék szabályait és a játék szervezőit mentesíted a felelősség alól bármilyen sérülés esetén.
Chrono:

Kérjük előre bizonyosodjatok meg róla, hogy a replikáitok limiten belül vannak! Amennyiben replikád limiten felül van, a játék végeztéig azt fegyverládában elzárjuk az illetéktelen használatokat megelőzvén.
Chronózásnál a replikáidat bemérjük és jelöljük.BB és tárlimit:

A BB-t a szervezők biztosítják! 0,25g-os G&G kerül majd kiosztásra. Hi-cap tár NEM MEGENGEDETT aki nem tartja be, attól szomorú búcsút veszünk. Speciális esetben lehet használni, ami a rakaszos támogató fegyvereket jelenti. Mid/Low/Realcap használható, max 10% túltöltéssel az eredeti tárhoz képest. (Pl.: AK tár esetében maximum 33BB, ha egy rövid 10-es tár akkor 11, kivételt képeznek a shelles sörétesek) Törekedjünk a minél realisztikusabb tárazásra. Saját BB csak DMR/Sniper replikákban használható korlátozott mennyiségben. Saját BB-t felcímkézve neveddel leadod az oldalad vezetőjének, ő majd tesz róla, hogy a megfelelő helyen legyen. Mivel speciális igényeid lesznek, nem biztos, hogy miden kereskedőnél lesz a neked szükséges lőszer.Fegyverek a játék kezdete során leadásra kerülnek, melyek a történet előrehaladtával kerülnek kiadásra/megvásárlásra. A lőszerre, kötszerre, drogokra, relikviákra, információkra szert tehettek pénz által is.Medik:

Minden találat és sebesülés a legjobb tudásod és ismereteid szerint eljátszandó! A sérülést stabilizálod, ezután kezelteted az orvossal! A fejlövés csak szédülést okoz, elkerülendő a fejtalálatokat.
Narancs színű találat jelző kendő használata nem kötelező, de a találatot hangos HIT/MEGVOLT/TALÁLT kiáltással a sérülés látványos kijátszásával jelezd!
Ha csak a kis ujjadat lőtték el, akkor is így jártál, és bizony tud az fájni.
_________________
Pénzért nem lehet boldogságot venni!
De airsoft felszerelést igen, ami majdnem ugyan az!
E&L AK 104 PMC-B; E&L AK74su; KWA MP9; WE Glock G17; Trollbumm 40mm; CYMA.355;

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szer. szept. 04, 2013 5:54 pm
Hozzászólások: 113
Tartózkodási hely: Nyíregyháza
HozzászólásHozzászólás témája: Re: BaSIN CITY II.
HozzászólásElküldve: csüt. okt. 11, 2018 6:55 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Köszönjük a megjelent játékosoknak a részvételt, és hogy ennyit beletettetek a játékba!
Élvezet volt látni azt a rengeteg színes/változatos karaktert és a sok interakciót. :D
Csak így tovább srácok!

Lesz folytatás...


Játékról készült képeket megtaláljátok a linkben:
https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
_________________
Pénzért nem lehet boldogságot venni!
De airsoft felszerelést igen, ami majdnem ugyan az!
E&L AK 104 PMC-B; E&L AK74su; KWA MP9; WE Glock G17; Trollbumm 40mm; CYMA.355;

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szer. jún. 02, 2010 2:54 pm
Hozzászólások: 63
Tartózkodási hely: Nyíregyháza
HozzászólásHozzászólás témája: Re: BaSIN CITY II.
HozzászólásElküldve: hétf. okt. 08, 2018 8:42 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Üdv!

Nagy élmény volt a második rész, örülök hogy ott voltam :) !!!
Köszönet a szervezőknek, a játékosoknak - igazi LARP élménnyel lettünk gazdagabbak.

A pálya igen ígéretes, remélem egyre több hasonló témájú játéknak ad majd otthont..:
BaSIN CITY III. :))
_________________
http://nyirsoftegyesulet.eu
nyirsoftegyesulet@gmail.com

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: kedd ápr. 21, 2009 3:53 pm
Hozzászólások: 107
Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
HozzászólásHozzászólás témája: Re: BaSIN CITY II.
HozzászólásElküldve: vas. okt. 07, 2018 2:36 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Nagyon de nagyon szépen köszönöm a játékot mindenkinek.
Egy élmény volt. Az időjárás is nekünk kedvezett.
Sok jó karakterrel volt szetencsém találkozni.
U.i: Én tudtam volna még csinálni. ☺
_________________
Kép

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. ápr. 30, 2007 11:31 am
Hozzászólások: 129
Tartózkodási hely: Nyíregyháza
HozzászólásHozzászólás témája: Re: BaSIN CITY II.
HozzászólásElküldve: vas. okt. 07, 2018 12:08 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Köszönjük a játékot!
Sok élménnyel lettünk megint gazdagabbak!
_________________
Lacivoltamsziasztok.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: kedd júl. 03, 2018 1:41 pm
Hozzászólások: 2
HozzászólásHozzászólás témája: Re: BaSIN CITY II.
HozzászólásElküldve: vas. okt. 07, 2018 10:59 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Köszönöm szépen hogy részt vehetem a játékon egy élmény volt gratulálók a szervezőnek.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szer. szept. 04, 2013 5:54 pm
Hozzászólások: 113
Tartózkodási hely: Nyíregyháza
HozzászólásHozzászólás témája: Re: BaSIN CITY II.
HozzászólásElküldve: pén. szept. 21, 2018 3:25 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Kép


FIGYELEM, pályázati lehetőség!

Temetkezési koncessziós jog lejárta miatt, újabb pályázat került kiírásra.

I. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

1. BEVEZETÉS:
A koncesszióról szóló 1991. évi XVI. törvény (továbbiakban „Kt.”) rendelkezéseivel meghatározza a temetkezési jog gyakorlásának koncesszió útján történő átengedésének feltételeit.
A közzétett Pályázati Felhívásban foglaltaknak megfelelően a jelen Pályázati Kiírás tartalmazza a koncesszió- köteles tevékenységre vonatkozó területi, személyi, gazdasági és tárgyi feltételekre vonatkozó információkat, a pályázat benyújtására vonatkozó követelményeket.

2. A PÁLYÁZAT KIÍRÓJA, LEBONYOLÍTÓJA:
A Washington állam nevében a pályázat kiírására, elbírálására, továbbá a koncessziós szerződés megkötésére – az Fdvtv. 8. § (1) bek. rendelkezéseire figyelemmel – Basin City önkormányzat jogosult. A Kiíró nevében eljáró, közreműködő szervezet adatai:
Neve: Basin City Gazdasági Osztály
Címe: Basin City, 160 Bailie Blvd, Mesa, WA 99343

II. A KONCESSZIÓ-KÖTELES TEVÉKENYSÉG TÁRGYA, MEGHATÁROZÁSA

1. A KONCESSZIÓ-KÖTELES TEVÉKENYSÉG:
A megkötött Koncessziós Szerződés alapján, a szerződés területi hatálya alá tartozó, ott tartózkodó (állandó és ideiglenes tartózkodásúak egyaránt) lakosság (továbbiakban együtt fogyasztók) részére végezhető a temetkezési szolgáltatás tevékenysége.

2. A KONCESSZIÓ-KÖTELES TEVÉKENYSÉG HATÁLYA:

2.1. Területi hatály:
Jelen pályázati kiírás Basin City és annak közigazgatási hatáskörébe tartozó területein lehet pályázni.

2.2. Időbeli hatály:
A temetkezési jogosultság átengedésének időbeli hatálya: 2018. október 1. napjától számított
10 év.

III. A KONCESSZIÓ-KÖTELES TEVÉKENYSÉG GYAKORLÁSÁNAK SZEMÉLYI,
GAZDASÁGI ÉS TÁRGYI FELTÉTELRENDSZERE, FELÜGYELETE ÉS ELLENŐRZÉSE

1. SZEMÉLYI FELTÉTELEK:

1.1. A pályázatban való részvétel személyi feltétele:

Pályázó lehet minden olyan, 18. életévét betöltött bel- és külföldi természetes személy, aki megfelel a jelen Pályázati Kiírásban megfogalmazott követelményeknek.
Pályázatot kizárólag természetes személy nyújthat be még akkor is, ha a pályázat benyújtásakor már nyilatkozik, hogy pályázatának eredményessége esetén gazdasági társaság útján kívánja ellátni a koncesszió-köteles tevékenységet.

1.2. A temetkezési tevékenység gyakorlásának személyi feltétele, a pályázó által választható működési forma:

Washington állam területén székhellyel rendelkező egyéni vállalkozó, vagy olyan gazdasági társaság folytathat, amelyben a nyertes pályázó tagként korlátlan felelősséggel tartozik a társaság kötelezettségeiért (továbbiakban: Koncessziós társaság).
A pályázónak már pályázatában nyilatkoznia kell (2. sz. nyilatkozatminta), hogy nyertessége esetén milyen formában kívánja a dohánytermék-kiskereskedelmi tevékenységet gyakorolni. Amennyiben a pályázó már meglévő gazdálkodó szervezet útján kívánja majd gyakorolni a koncesszió-köteles tevékenységet, úgy azt a pályázatában csatolt nyilatkozatában e társaság nevének és adószámának megjelölésével köteles feltüntetni. Amennyiben ugyan gazdálkodó szervezet útján kívánja majd gyakorolni a koncesszió-köteles tevékenységet, de az Fdvtv.-ben előírt feltételeknek megfelelő társasági formájú szervezet még nem jött létre, a pályázónak azon személyeket kell megjelölni (a 4. sz. nyilatkozatminta), akik ennek a társaságnak a tagjai lesznek.

3. GAZDASÁGI FELTÉTELEK

3.1. A koncessziós díj:

Koncessziós díj: 1000$/év

A koncessziós díjat előre kell megfizetni. A koncessziós szerződésben megállapított első évre (a koncessziós jog átengedésének napjától a következő naptári év azonos naptári napjáig terjedő időszakra) esedékes koncessziós díjakat a koncesszióba vevő a koncessziós szerződés tárgyát képező tevékenység gyakorlására vonatkozó vámhatósági engedély kézhezvételétől számított 30 napon belül köteles a megkötött szerződésben meghatározott számlára megfizetni.
_________________
Pénzért nem lehet boldogságot venni!
De airsoft felszerelést igen, ami majdnem ugyan az!
E&L AK 104 PMC-B; E&L AK74su; KWA MP9; WE Glock G17; Trollbumm 40mm; CYMA.355;

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: szer. aug. 17, 2011 8:31 am
Hozzászólások: 19
HozzászólásHozzászólás témája: Re: BaSIN CITY II.
HozzászólásElküldve: hétf. szept. 10, 2018 6:43 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Már megint ez a fejfájás!Mióta sikerült kiütniük állandóan előjön..mintha ezer kovács dolgozna fejemben..Azt hitték a mocskok hogy a villamosszék majd végez velem.Zsúrpubik,akik nem bírják a gyűrődést!És most azt hiszik az életfogytiglannal megtörnek..hah..csak azok a fránya éjszakák ne lennének!Azok a legrosszabbak,mert újra érzem minden este az isteni Goldie mennyei illatát..kellene a gyógyszerem,de a bombázó leszboszorkány nevelőtisztemet is megölték a korrupt zsaruk..Ezért majd még lesz számolni valónk..csak a hallucinációkat tudnám legyűrni!A smasszerek is próbálnak betörni:)pár kéz és orr után rájöttek hogy enni is csak úgy adhatnak “biztonsággal”,ha háttal állok az ajtónak a túlsó falnál:)az új smaszergyerek cigijét megszereztem..mondjuk 2 ujjával és egy fülével együtt!Már bánja hogy elvállalta a melót!Egyszer úgyis kijutok és levadászok mindenkit..eltart majd egy ideig mert hosszú a lista..de legelsőnek meg kell találjam Dwigthot...ő talán tud választ egy-két kérdésemre.Ki tudja talán még össze is állhatunk egy kis haddelhadd erejéig...NA AKKOR KEZDŐDIG MAJD CSAK A TÁNC..de most vissza a sötét éjszakába,ahol vár rám Goldie és az Ő feledhetetlen illata...
_________________
Állj be a seregbe, láss világot, ismerj meg érdekes embereket és öld meg őket! George Carlin
"Háborút folytatni bármiféle ideálért éppoly hülyeség, mintha valaki a bordélyházban akarna megszabadulni a tripperjétől."

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: szer. aug. 17, 2011 8:31 am
Hozzászólások: 19
HozzászólásHozzászólás témája: Re: BaSIN CITY II.
HozzászólásElküldve: csüt. szept. 06, 2018 8:16 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Ott vagyunk már?Ott vagyunk már?Ott vagyunk már???
_________________
Állj be a seregbe, láss világot, ismerj meg érdekes embereket és öld meg őket! George Carlin
"Háborút folytatni bármiféle ideálért éppoly hülyeség, mintha valaki a bordélyházban akarna megszabadulni a tripperjétől."

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szer. szept. 04, 2013 5:54 pm
Hozzászólások: 113
Tartózkodási hely: Nyíregyháza
HozzászólásHozzászólás témája: Re: BaSIN CITY II.
HozzászólásElküldve: vas. jún. 24, 2018 2:12 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
adam520 írta:
Milsim-re vagyok ruházatilag berendezkedve, nincs egyéb "játszós" ruhám. A fegyverem egy G&G RK74-T.

Érdemes így jelentkeznem?


Katonai mintás ruháknak ezen a játékon nincs létjogosultsága (nem illik bele egyik frakció dresscodejába)

Viszont nem hiszem, hogy nem rendelkezel olyan farmernadrággal, amit utcára már nemigen vennél fel meg egy rossz pulcsid/dzsekid. Törvényen kívülinek, civilnek, vagy civil ruhás nyomozónak megteszi.
Októberig még esetleg egy fekete vagy kék overált is beszerezhetsz, hogy a rendőrséget erősítsd.

Hidd el, minden befektetett energia megtérül, amikor elkap a LARP világa. :rolleyes:

Bármi kérdésed van még, várom PM-ben.
_________________
Pénzért nem lehet boldogságot venni!
De airsoft felszerelést igen, ami majdnem ugyan az!
E&L AK 104 PMC-B; E&L AK74su; KWA MP9; WE Glock G17; Trollbumm 40mm; CYMA.355;

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: vas. dec. 18, 2016 12:36 pm
Hozzászólások: 2
HozzászólásHozzászólás témája: Re: BaSIN CITY II.
HozzászólásElküldve: kedd ápr. 03, 2018 11:07 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Milsim-re vagyok ruházatilag berendezkedve, nincs egyéb "játszós" ruhám. A fegyverem egy G&G RK74-T.

Érdemes így jelentkeznem?
_________________
Olajbogyó

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: kedd ápr. 21, 2009 3:53 pm
Hozzászólások: 107
Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
HozzászólásHozzászólás témája: Re: BaSIN CITY II.
HozzászólásElküldve: kedd márc. 27, 2018 7:25 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Hangolódás : https://www.youtube.com/watch?v=qGizyia26GM
_________________
Kép

Vissza a tetejére
  Profil  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szer. szept. 04, 2013 5:54 pm
Hozzászólások: 113
Tartózkodási hely: Nyíregyháza
HozzászólásHozzászólás témája: Re: BaSIN CITY II.
HozzászólásElküldve: hétf. márc. 19, 2018 11:49 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Szolgálati közlemény!

John Mort rendőrkapitány felvételt hirdet Basin City kapitányságának létszám bővítésére!

Elvárások:
- Erkölcsi bizonyítvány
- Rendvédelmi alapismeretek
- Hivatali (kék vagy fekete) öltözék
- Lojalitás

Amit kínál:
- Hosszú távú karrier lehetőség (már ha megéli a korai nyugdíjazást)
- Magas jövedelem+cafetéria (megfelelő helyeken történő "megfelelő" hangnem alkalmazásával)
- Fiatalos csapat
- Kihívások sokasága...
- Karrier lehetőség ("a kapitány úr sem halhatatlan")

Jelentkezéseket az oldal alján a regisztrációnál várjuk.
_________________
Pénzért nem lehet boldogságot venni!
De airsoft felszerelést igen, ami majdnem ugyan az!
E&L AK 104 PMC-B; E&L AK74su; KWA MP9; WE Glock G17; Trollbumm 40mm; CYMA.355;

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  

JÁTÉKRA JELENTKEZŐK
Maffia - 5 fő (Max 10 fő)
DiabHUN , Fegyver: Nincs megadva
Lory-sr (Shrapnel Squad) , Fegyver: Shotgun - 300 FPS , Ics Ble/Gumikés - 300 FPS
Tudodki , Fegyver: KJW 1911 - 0 FPS
Vili (Shrapnel Squad) , Fegyver: Shotgun - 300 FPS , Glock - 300 FPS
Y3Ti (Bandits team) , Fegyver: Ak105 - 360 FPS , Beretta M9 - 300 FPS
-= LEZÁRVA! =- Nevesített karakterek - 4 fő (Max 10 fő) -= LEZÁRVA! =-
Czaboo (A Surprise Team) , Fegyver: E&L AKsu - 350 FPS , Glock 17 - 300 FPS
jorge0220 (G.SZ.K.) , Fegyver: Aksu - 350 FPS , De56 - 0 FPS
Kylwog , Fegyver: Ak 74m - 320 FPS , P90 - 320 FPS
steewy777 , Fegyver: M4 SD - 387 FPS , USP - 211 FPS
Rendőrség - 9 fő (Max 13 fő)
COVBOJ (NyírSoft SE.) , Fegyver: M870 - 380 FPS , G17 - 300 FPS
fejbe lőtt ember (Ifi. Tagozat) , Fegyver: G36 - 350 FPS , M4 - 400 FPS
H1GYLAKO (NyírSoft SE.) , Fegyver: KWA RM4 - 330 FPS , GLOCK 17 - 300 FPS
Nemcsek (Nyírsoft Ifi.) , Fegyver: M4A1 - 350 FPS , M9 Beretta - 290 FPS
SAFRepsol (S.A.F Oradea) , Fegyver: AK 74 - 350 FPS , M4 - 370 FPS , SWAT
üvegműves (Delta) , Fegyver: Ak 74 - 370 FPS , Beretta - 280 FPS
Warbringer (SAF) , Fegyver: m4 - 350 FPS , glock 18 - 250 FPS , SWAT
Weasel (SAF) , Fegyver: M4 - 300 FPS , SWAT
Zohan (S.A.F.) , Fegyver: G&G Predator - 329 FPS , Sig Sauer - 300 FPS , SWAT
Törvényen kívüliek/civilek - 14 fő (Max 20 fő)
B.Dani , Fegyver: shoti - 330 FPS , 1911 - 300 FPS
Bakos02 ((I.A.T)) , Fegyver: Nincs megadva , USP - 280 FPS
bikerlacee (G.SZ.K.) , Fegyver: AKSU - 390 FPS , Beretta - 280 FPS
dangesz (I.A.T) , Fegyver: Nincs megadva , Army r27 - 320 FPS
Dr.szöszi (I.A.T) , Fegyver: Nincs megadva , Glock 19 - 300 FPS
Fab , Fegyver: Mp5 - 350 FPS , Cz p-09 - 370 FPS
Ghostgirl , Fegyver: G3 - 350 FPS , Mk23 - 350 FPS
hetenyicsilla , Fegyver: Nincs megadva
nagylábú , Fegyver: Isten jobb és - 999 FPS , bal keze - 999 FPS
pontprof (nincs) , Fegyver: CM.0042 AK 47 - 340 FPS , Stti Beretta - 250 FPS
Rotyi (G.SZ.K.) , Fegyver: Aksu - 350 FPS , Glock 32 - 350 FPS
Univer222 , Fegyver: M4A1 - 350 FPS , Glock - 250 FPS
UrbanRat , Fegyver: G&G m4 - 370 FPS
vityapapa (I.A.T) , Fegyver: Nincs megadva , 1911 Desert Warrior - 300 FPS
Várólista - 2 fő (Max 10 fő)
domicsigggg (Nyirsoft Ifi.) , Fegyver: Compact AK - 380 FPS , KJW Glock 23, DE M56C - 0 FPS
Sovi95 (BWAT) , Fegyver: AK-105 - 365 FPS , KJW KP-05 - 310 FPS
12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 13 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Gelo, Google [Bot], Kobzos, tidirium valamint 3 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség