Hozzászólás témája: Re: Minden ami G36 (Custom,Tuning,Tippek,Trükkök) Elküldve: csüt. szept. 06, 2018 8:52 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Igen G608-am van, ami a JG g36 commando, alacsony rail-el, rövidebb csővel. És innen rendeltem az átalakítót, az első a gunfire-ről volt, mittomén milyen típus az kicsit lötyögött, fúrni kellet, hogy bemenjen a pin, de adagolt rendesen. A JG az nem lötyög és adagol és semmi fúrás.Szóval faszán működik.
A bolt nagyon tisztességes ,bár gány a weblapjuk, nyugodtan rendelhetsz tőlük.
Bár én a helyedben ICS G33-at, vagy CA-t vennék tunningolás helyett, sok problémát meg lehet ezzel spórolni.
Köszi szépen, ez jól fog jönni. G33-on gondolkodtam, de zavar, hogy nem teljesen autentikus G36 külsőleg, valamint a tusától borsódzik a hátam, a hagyományos G36 tussal szerelt változatot meg nem nagyon lehet kapni. Plusz tudom, hogy jó minőségű a teste, de az én ízlésemnek kicsit túl fényes, kopogós, és tudtommal nagyrészt nem szálerősített. Az biztos, hogy belsőségeket tekintve a legjobb választás lenne, de pont az a cél, hogy elbíbelődhessek vele A CA-ról sajnos nem sokat tudok.
Hozzászólás témája: Re: Minden ami G36 (Custom,Tuning,Tippek,Trükkök) Elküldve: csüt. dec. 28, 2017 1:34 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Sziasztok! Következő ügyben kérném tanácsotokat: következő hosszútávú elfoglaltságomul egy G36 projektet tűztem ki. Értem ezalatt, hogy vennék egy lehetőleg minél olcsóbb, de jó minőségű testtel rendelkező, lehetőleg szálerősített polimerből készült, jól összeszerelt G36-ot, aminek a beleit aztán szükség szerint cserélem/feljavítom. Ergo a belső minősége nem szempont, csak lényeg, hogy sima V3 GB legyen. Mindennek fényében melyik G36-ot ajánljátok? Melyiknek a legjobb a minősége, ha külsőről van szó? Nem probléma, ha csak külföldről lehet beszerezni. Tudomásom szerint a JG G36 modelljei nagyon jók voltak ilyen "tuning alapnak", de csak a minőségi, szálerősített műanyagból készült széria (6681-6690), amihez már szinte sehonnan nem lehet hozzájutni.
Ha esetleg számítana, rövid, G36C verzióban gondolkodok, de adott esetben a hosszabb csövű variánsokat se vetném meg.
Hozzászólás témája: Re: Minden ami G36 (Custom,Tuning,Tippek,Trükkök) Elküldve: vas. okt. 22, 2017 5:27 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Tavaly ősszel vásárolt G36-os replikákban az 1-es hopup van (vett a csapat 4-et, ha jól számolom). Táradapterből a battleaxe kerülendő, legalábbis azzal volt adagolási gond. A JG adapter viszont nagyon rendben van, cyma, boyi, battleaxe, ares low- mid- és high-cap tárakat is tökéletesen fogadja a csapatban mindenkié.
Hozzászólás témája: Re: Minden ami G36 (Custom,Tuning,Tippek,Trükkök) Elküldve: kedd okt. 03, 2017 7:54 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Sziasztok!
JG G36C AEG-hez keresek jó akkumulátort. Egy blogon (RockoAirsoft) azt olvastam, hogy LiPo-t érdemes venni. Tudnátok tippet adni, hogy milyen típusú, erősségű, méretű LiPo akksit keressek?
Ahogy a kérdésből sejthetitek: új számomra a téma, nem értek még az Airsofthoz. Most indulok, és próbálom minél kevesebb elhibázott döntéssel/vásárlással megúszni.
Csatlakozott: kedd okt. 16, 2007 11:40 am Hozzászólások: 6214 Tartózkodási hely: Aylesbury, UK
Hozzászólás témája: Re: Minden ami G36 (Custom,Tuning,Tippek,Trükkök) Elküldve: szer. aug. 02, 2017 9:16 am Mutasd csak ezt az üzenetet
BeniDugo írta:
Sziasztok, JG G36C-re hogyan tudnék hangtompítót tenni? ... Másrészt ha teszek rá hangtompítót, akkor azt minden akksi ki- berakásnál le kellene tekerni, hogy lejöjjön a handguard, vagy van valami más megoldás?
Nem kell adapter, a menet kintebb ér, mint a lángrejtő vége. Igen, le kell szedni a hangtompítót, ha le akarod venni az előagyat. Nekem gyorscsatlakozós hangtompítóm van, ami lángrejtőre megy.
Hozzászólás témája: Re: Minden ami G36 (Custom,Tuning,Tippek,Trükkök) Elküldve: szer. aug. 02, 2017 8:33 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Sziasztok, JG G36C-re hogyan tudnék hangtompítót tenni? Gyári handguard van, nem is tervezem a cseréjét, szóval gondolom valami adapter vagy hosszabbító kell a lángrejtő helyére, és arra tudom feltekerni a hangtompítót, vagy reszelni kéne a gyári handguardból. Utóbbit inkább kerülném, szóval az a kérdés, hogy ilyen adaptert honnan tudnék venni, illetve milyen hosszúnak kell legalább lennie? Másrészt ha teszek rá hangtompítót, akkor azt minden akksi ki- berakásnál le kellene tekerni, hogy lejöjjön a handguard, vagy van valami más megoldás?
Hozzászólás témája: Re: Minden ami G36 (Custom,Tuning,Tippek,Trükkök) Elküldve: hétf. ápr. 24, 2017 3:39 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Aftec írta:
Ha nem értesz hozzá inkább vidd el valakihez aki ért és megcsinálja, olcsóbb lesz és működni is fog.
Több videót is végignéztem, hogyan kell kiszedni nem egy nehéz feladat. Már szedtem szét mert raktam bele prec csövet meg új hop up gumit, akkor vettem észre, hogy törött az állitó.
Erről az airsoftpro s hop up kamráról is néztem videót, hogyan kell beszerelni de abból se jöttem rá, hogy belepasszol-e az enyémbe vagy nem.
Tehát a kérdésem még mindig ugyanaz belepasszol-e reszelés/faragás/átalakítás nélkül vagy keressek más fajtát.
Hozzászólás témája: Re: Minden ami G36 (Custom,Tuning,Tippek,Trükkök) Elküldve: vas. feb. 26, 2017 7:56 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Nem értem, hogy jön ide a hordfogantyú. A kérdés mindössze annyi volt, hogy ha a G36C-mre teszek bipodot, akkor használható-e támogató fegyvernek, hiszen a MASZ szerint mindössze ennyi a követelmény hozzá. Nem kívánom átépíteni, meg rákölteni 50-100 eFt-ot egy 30 eFt-os puskára, hiszen abból már majdnem kijön egy M249-es... Egyébként nem cmag, hanem 1000-es motoros tár van hozzá, ami úgy néz ki, mint 2 összekapcsolt sima tár, ezzel használnám támogató fegyvernek, természetesen csak a szervező engedélyével.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.