Hozzászólás témája: Re: Elektro (Motorok, kapcsolók, fetek, stb.) Elküldve: pén. okt. 13, 2017 6:58 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Ha normál v2 gb van benne akkor én a tűzkapcsoló helyére szerelhető változatot venném bár kicsit drágább de nincs mechanikus tűzkapcsoló, és minden a boxban van
Hozzászólás témája: Re: Elektro (Motorok, kapcsolók, fetek, stb.) Elküldve: szomb. jún. 03, 2017 10:42 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Sziasztok! A kerdesem az lenne, az elektronikahoz ertokhoz, hogy a plug&play mosfetek mennyire alkalmasak az akumulator es a kapcsolo vedelmere? Gondolok itt erre, vagy ehez hasonlora: https://gatee.eu/online-store/online-st ... ssr-detail Nem kotnem be a motorhoz es a kapcsolohoz, hanem csak az aku ele tennem be! Mukodne? Az egyeb funkciok nem erdekelnek ( burst, miegymas). Elore is koszonm a valasz!
Hozzászólás témája: Re: Elektro (Motorok, kapcsolók, fetek, stb.) Elküldve: vas. máj. 07, 2017 11:53 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Köszönöm! A barkács megoldás (is) tetszik. Valami hasonlóra én is gondoltam már. Mondjuk ezeknél a microkapcsolósoknál is igaz gondolom, hogy azért egy fet nem árt nekik?
Hozzászólás témája: Re: Elektro (Motorok, kapcsolók, fetek, stb.) Elküldve: szomb. máj. 06, 2017 4:43 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
A lentebb leírt elektronikáknál ugye nincs már kapcsolókés. A megszakítást elektronika végzi a jelet meg vagy a megmaradó egyeslövés alkatrész által kapcsolt mikrokaplcsoló végzi (jefftron, ascu) vagy a szektor keréken lévő egyeslövést alkatrészt lökdöső bubuc által nyomkodott mikrokapcsoló (BTC) vagy az egyeslövés alkatrészre ragasztott mágnes (grizly).
_________________ "Sanyi! Vegye már elő a szolgálatit és adjon le egy figyelmeztetőt....." A.R.A.T. - SZ.A.K. ( Székesfehérvár Airsoft Közöség )
Hozzászólás témája: Re: Elektro (Motorok, kapcsolók, fetek, stb.) Elküldve: szomb. máj. 06, 2017 4:10 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Egy kis elméleti segítségre lenne szükségem, mert nem találom, hogy lett-e volna tárgyalva, és googleben sem találom a megfelelő keresőszavakat rá. A mikrokapcsolós megoldásnál hogyan működik az egyeslövés? Mert ugye a késesnél az egyeslövés alkatrész az egyik kést kilöki a másik kettő közül, ez tiszta. Viszont a mikrokapcsolósnál nem vagyok benne biztos, hogy ez ugyanígy történne. Vagy mégis?
Hozzászólás témája: Re: Elektro (Motorok, kapcsolók, fetek, stb.) Elküldve: szer. feb. 01, 2017 9:09 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
szoba hőmérsékleten használtad/próbáltad ? lehet a hideg miatt kicsit szorul itt ott esetleg motormagasságnál lehet bibi kapcsolókés koszos/kormos én a hőtágulás adta problémákra gyanakodnák elsőkörben
_________________ BRAVO-5 Évek óta jobb a lányaimmal játszani mint a sok megagírdó rinyapinával by VIVAX squad leaderNo.747
Hozzászólás témája: Re: Elektro (Motorok, kapcsolók, fetek, stb.) Elküldve: szer. feb. 01, 2017 9:00 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Lenne egy kérdésem, adott az akmsem aminek boxát magam raktam össze(100as rugó, shs dugó, guarder csapágyas vezető, xyt kerékszett, shs csapágy, ca hézagoló, F1 tornado speed motor), 7,4essel hajtom. Minden rohadt jó volt egészen mai napig, amikor azt csinálta, hogy meg se mukkant. Se sorozat, se egyes, mini késes 20A bizti okés, de melegszik. A 11,1es lipo azonnal életre keltette, a 9,9es life is megröcinti rendesen, de a 7,4es sehová, csak miután meghajtottam valamelyikkel. A konfiggal kiment kb 3000-4000 bogyó, hasonló leállást csak a hungaroringen csinált tavaly a hidegben. Az akksira gyanakszom, pedig B6al kezelt cucc, 5hónapos. Holnap megnézem a másik 7,essel. Akksi, motor vagy bizti lehet a ludas?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.