Hozzászólás témája: Re: [G&G] - G&G ARMAMENT Elküldve: hétf. okt. 15, 2018 9:04 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Rocko írt az alap G&G-ről tesztet tudtommal. Ott a lényeget el tudod olvasni. A komplett fronton kívül ugyan az. Nekem volt ez a belépő szériás G&G M4...az alu csővel és gyári zöld gumival szuper lőkép jellemezte. Szerintem a PDI, Sys, Maple csöveken kívül az összes parasztvakítás, így hanyagolnám. Abból az árból vegyél tárat, akut, és jó bb-t. Egy M110-es rugóval 390 környékére visszamászik az fps.
akárhogy is döntesz. vásárlás után zanzásítva: -rakasd rendbe még újkorában -vegyél jó minőségű bb-t (pl: g&g 0,25 vagy 0,28) cső helyett -a motor jó ötlet, mivel egy nagy nyomatékúval csökken a reakció idő -utolsó pont, ami nagy hepciáskodást szokott kelteni a FET, amivel elejét veheted a kapcsoló kormolódásának
- lebutítani 350 fps környékére - erősebb motor - precíziós cső - hop up gumi tudomásom szerint a G&G-nek megfelelő, így az maradna - használni 4-5 évig (nyilván közben szervizelve lenne időközönként)
Tehát egy megbízható AEG-et néztem, 200-250 euró környékén, amit akár én is tudnék itthon szerelni.
Hozzászólás témája: Re: [G&G] - G&G ARMAMENT Elküldve: vas. ápr. 01, 2018 9:03 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
G&G SG550-nel esetleg valakinek tapasztalat? Tudom, hogy nem mai konstrukció, de tudtommal az összeszerelés minőségének és anyaghasználatnak közelébe se ér egyetlen másik gyártó se. Mondjuk az irdatlan hosszú, alu külső cső kicsit aggaszt, de ha egyszer a hosszú variáns a legdögösebb.
Hozzászólás témája: Re: [G&G] - G&G ARMAMENT Elküldve: hétf. szept. 04, 2017 9:09 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Üdv, Sikerült egy G&G GC16 warthog 9" fegyvert szereznem de az erősebb változatot 390 fps-sel. Nem tudja véletlenül valaki, hogy gyárilag milyen rugó lehet benne, illetve milyen erőset kellene hozzá venni, hogy 350 fps alá menjen a lövedék sebessége (0.20g) ?
Érdekes módon, műanyag "hagyományos" hop-up kamra van benne, azt hallottam, hogy egy idő után kikopik. Van valakinek tapasztalata a fém G&G kamrával, csereszabatos?
Vajon a gyengébb rugóhoz nem kellene egy kicsit "gyebgébb" aksi is?
RPM-re 1300-at mértem a gyárilag ajánlott 11,1 V-os akival, ha a 11V-os Lipo helyett 7,4V-os Lipo-t használok felléphet valami probléma?
A válaszokat előre is köszönöm.
_________________ Ha egy ország nem tudja eltartani a seregét, majd eltartja egy másikét.
Csatlakozott: kedd okt. 16, 2007 11:40 am Hozzászólások: 6279 Tartózkodási hely: Aylesbury, UK
Hozzászólás témája: Re: [G&G] - G&G ARMAMENT Elküldve: kedd feb. 07, 2017 10:26 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Nem kell gumit cserélni, és egyáltalán kinyitni se, csak majd ha megadja magát, vagy a blowback zavar. Ki kell takarítani a csövet, hopupot alkohollal, és annyi.
Hozzászólás témája: Re: [G&G] - G&G ARMAMENT Elküldve: hétf. feb. 06, 2017 10:30 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Szia,
pont ilyen fegyverem van, most léptem bele a 7. évbe. gyakorlatilag csak ezt használom, szóval 100k bb fölött járhatok. A következőket cseréltem eddig: -hop up gumi- -motor -henger(h ne legyen a blow back) -GB héj tavaly, 6 év után elrepedt
Járt már 2 naposon -10 fokban és merült már víz alá.
Én csak ajánlani tudom. Anno írtam egy cikket róla (mikor még viszonylag új volt), ha adsz egy email címet szívesen elküldöm.
Hozzászólás témája: Re: [G&G] - G&G ARMAMENT Elküldve: hétf. feb. 06, 2017 10:02 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Sziasztok!
Tapasztalatokra, illetve véleményetekre lennék kíváncsi az alábbi replikával kapcsolatban: G&G TR16 R4 commando.
Olvasgattam neten, külföldi és az itthoni fórumokon, néztem videókat youtube-on, de azért egy megerősítést szeretnék kérni olyanoktól, akiknek volt esetleg szerencséjük hozzá, illetve a széria egyéb darabjaihoz. Ha jól értettem, a TR széria a cég Toptech szériája, alu testtel, jó belsővel - a korábbi, ugyanilyen szériát GR-nek hívták? Van benne ez a saját fejlesztésű pneumatic blow-back system, ami gyakorlatilag semmire nem jó, de legalább egyedi. Érdemes-e ezt azonnal kiszerelni vagy annyira nem zavaró? A dobozból kivéve nyilván átnézés, hopgumi csere alapból lenne, de ezen kívül igényel-e más belenyúlást az aeg?
Láttam az egyik webshopban hogy egy high velocity version címkét dobtak még a termékhez, azonban ezt sehol máshol nem láttam előtte. Ez vajon csak marketing vagy van egy ilyen verziója is a sorozatnak? Több videón láttam, hogy out of the box sokan panaszkodtak a fegyver ROF-jára, ugyanakkor egy másik videón elég korrekt értéket produkált - vajon csak az akksin múlott, amivel meghajtották?
A tárakat illetően is elég vegyes infokat találtam. Csak saját gyártású tárakat fogad vagy lehet etetni mondjuk cyma, boyi (értsd. low budget, már meglevő tárakkal is)?
Mivel már sokadik csúzli lenne itthon, elhatároztam, hogy valami nívósabb, drágább cuccba invesztálnék, a kérdés az, hogy megéri-e az árát (minőség, ár / érték arányban) vagy érdemesebb volna más gyártó termékeit is mérlegelni?
A válaszokat, építő jellegű hozzászólásokat előre is köszönöm!
_________________ "If you make a rifle better than the AK47, I want to be the first man to shake your hand." Mikhail Kalashnikov
Hozzászólás témája: Re: [G&G] - G&G ARMAMENT Elküldve: szomb. jan. 07, 2017 5:44 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Azt hiszem, a kérdéseid túl általánosak ehhez a topichoz.
Krelli10 írta:
El szeretnék kezdeni airsoftozni és fegyver vásárlás előtt állok
Érdemes eleinte elmenned néhány játékra kölcsön vagy bérelt fegyverrel. Többfélét is bérelhetsz, játék előtt vagy közben másokét megnézheted, esetleg kipróbálhatod, így kialakul, hogy mi az, ami igazán tetszik.
Krelli10 írta:
G&G CM16 Carbine DST GBB II vagy GG CM AK 47 airsoft fegyver combo
Sikerült feltenned egy igazán megválaszolhatatlan kérdést, lévén az egyik egy M4 és GBBR, a másik egy AK és AEG. Tehát M4 vagy AK? GBBR vagy AEG? Ezek ugyanolyan kérdések, mint a sör vagy bor, Coke vagy Pepsi, stb. Első fegyvernek én mindenképp AEG-et javasolnék egy db. hi-cap tárral, aztán fokozatosan úgyis rájössz, vagy meglátod hogy miket kell még beszerezgetned a jobb játékélmény érdekében. Menj be nyugodtan egy boltba, minden felmerülő kérdésedre szívesen válaszolnak, mindent megmutatnak (ha nem úgy kezded, hogy "sziasztok! ez olyan mint a paintball?").
Krelli10 írta:
ha esetleg van valakinek még ötlete, információja tanácsa azt szívesen fogadom
Kezdésként olvass utána a dolgoknak! Információt rengeteget találsz itt az oldalon, sok kérdésre biztosan választ találsz, ha nem vagy lusta keresni. Az alapok nagyon jól össze vannak foglalva az airsoftujonc.hu-n, és rengeteg segítséget találsz a hazaiairsoft.hu-n is.
Hozzászólás témája: Re: [G&G] - G&G ARMAMENT Elküldve: pén. jan. 06, 2017 9:21 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Sziasztok! Elszeretnék kezdeni airsoftozni és fegyver vásárlás előtt állok, ezért szeretném kikérni a véleményeteket hogy: G&G CM16 Carbine DST GBB II vagy GG CM AK 47 airsoft fegyver combo vagy ha esetleg van valakinek még ötlete, információja tanácsa azt szívesen fogadom.
Hozzászólás témája: Re: [G&G] - G&G ARMAMENT Elküldve: pén. okt. 28, 2016 11:05 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Sziasztok, egy eleg amator kerdessel fordulok hozzatok. Nezegettem egy gg ak47-est, es az lenne a kerdes hogy a tarji kompatibilisek-e a cyma/jg tarakkal? Keprol nezve ugyanolyannak tunnek... de svd tarakkal mar jartam porul.. Koszi a valaszt. BR, Gergo
Hozzászólás témája: Re: [G&G] - G&G ARMAMENT Elküldve: hétf. máj. 16, 2016 1:50 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Marco T. írta:
Élethű fegyvert szeretnék, tudom jó minőségű lehet de műanyag testet nem szeretnék, mire gondolsz komolyabb fegyver alatt, esetleg tudnál ajánlani más márkát ami megfelelne nekem? Köszönöm.
Nekem G&G top tech fegyverem van. Az high end, meg fém és a mostani árfolyamok mellet kb 120-150k. Ebben a kategóriában ami elterjedt az a VFC, meg a G&P. Amúgy fém testes fegyverek természetesen vannak sokkal olcsóbban is, talán a kínaiak kötül az a&k vagy más néven pj a legjobb választás, de ezt a kategóriát nem igazán ismerem már.
Hozzászólás témája: Re: [G&G] - G&G ARMAMENT Elküldve: hétf. máj. 16, 2016 1:44 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
mindig változik a technika és később "ugyis lecseréled komolyabra" mert amit most veszel már "elavult" lesz élethű fegyvert akarsz akkor bele kell nyulni a zsebbe rendesen igazán élethűek azok a GBBR fegyverek vagy a PTW-k
_________________ BRAVO-5 Évek óta jobb a lányaimmal játszani mint a sok megagírdó rinyapinával by VIVAX squad leaderNo.747
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.