Hozzászólás témája: Re: Alap spring fegyverek Elküldve: pén. ápr. 07, 2017 6:26 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Sziasztok. Van egy CA M870-es springes shotim.Nos én otthonra vettem lövöldözni célba de kimennék vele játszani is nagyritkán.Pár éve aktívan űztem AEG-el az airsoftot de időhiány és hobbitúltengés miatt abbahagytam.Szóval a kérdésem az hogy van esetleg olyan játék magyarországon ahol springes fegyverekkel játszanak?Hogy legyen valami esélyem mert olyan játékra el se megyek ahol öntik rám a bb-t. Köszönöm válaszotokat!
Hozzászólás témája: Re: Alap spring fegyverek Elküldve: csüt. ápr. 06, 2017 6:31 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Heló! egy mauser Kar98K típusú Dboys springes tölténykidobós fegyverem van. Azt szeretném kérdezni hogy milyen típusú rugót vegyek bele ami viszi kb a 400-450FPS-t? Máshol is feltettem a kérdés vettem is egy Guarder SP 120-at csak az a gond, hogy a rugó átmérője 2mm-el nagyobb mint a dugattyúé. Hogy így akkor milyen rugót rendeljek ennek megfelelően. A dugattyú meg a rugófogó meg van erősítve szóval elfogja bírni csak a dugattyúnak már túl kicsi lenne a fala. A válaszokat előre is köszönöm
Hozzászólás témája: Re: Alap spring fegyverek Elküldve: szer. nov. 23, 2016 12:20 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Mindkét változattal van elég sok tapasztalatom, nekem járőrben a normál tusa a kényelmesebb, viszont amikor lőni/célra tartani kell, akkor a pisztolymarkolatos jobb picivel.
Pörgős/CQB játékra inkább pisztolymarkolatos, milsim jellegű/bozóttúró játékra pedig a klasszikus a jobb szerintem. De kb. amelyik jobban tetszik, észveszejtő különbség nincs azért köztük.
A külső csőhossz pedig egyáltalán ne befolyásoljon, a belső csövek mindben ugyanolyan hosszúak.
_________________ "Ti úgyis felderítők vagytok, meg fajgyűlölők, menjetek ti elöl."
Hozzászólás témája: Re: Alap spring fegyverek Elküldve: kedd nov. 22, 2016 5:14 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Eddigi tapasztalatok alapján a cyma fém trishotok a legjobban sikerült példányok ebben a kategórában. Szerintem egyszerűbb szerezni a cyma-ra egy irányzékot, mint a gfc belsejét felhozni a cyma szintjére.
Csatlakozott: kedd aug. 23, 2016 8:06 pm Hozzászólások: 18 Tartózkodási hely: Budapest
Hozzászólás témája: Re: Alap spring fegyverek Elküldve: hétf. szept. 19, 2016 9:34 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Sziasztok!
Több kérdésem is lenne, ebből az első az, hogy valaki tudja esetleg, hogy a Cyma 350L-ben milyen rugó van? (ugyebár elvben 300 FPS-t tud). Illetve a combat-zone szervízéről bárkinek van infója? (Vállalnak tuningot és van is mindenféle alkatrészük, de nem tudom milyen rugó kéne ill. hogy mennyire megbízhatóak, bár azt hiszem 6 hónap garit vállalnak a tuningra.)
Hozzászólás témája: Re: Alap spring fegyverek Elküldve: hétf. jún. 06, 2016 7:40 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Teonis írta:
Nem tudom, hol kérdezzem, így itt (is) teszem fel a kérdést: Ha a KTW 1873 Winchesterhez szeretnék új hopup gumit, de fogalmam sincs, milyen kell, akkor mit lehet tenni? Hogy lehet megtudni, miyet használ? Be lehet valahogy azonosítani? Vagy van valamilyen standard hopup gumi kategória, mint a "standard aeg rugó"?
Das Hop Up wird auf den Lauf aufgesteckt, es ist mit keinem mir bekannten Bucking kompatibel, jedoch arbeitet es sehr zuverlässig, wodurch ein Austausch nicht nötig ist
Nem kompatibilis semmivel. Ergo max barkács megoldás van csak erre.
Hozzászólás témája: Re: Alap spring fegyverek Elküldve: szer. jún. 01, 2016 5:10 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Zephir írta:
Szedd ki a gyárit, fotózd le, mérd le, az eredményt pedig tedd ide fel. A szakszervezeti tanács pedig kikombinálja mire van szükséged, mik a lehetőségek.
Köszönöm!
_________________ NO GOD, KNOW FEAR KNOW GOD, NO FEAR
Hozzászólás témája: Re: Alap spring fegyverek Elküldve: kedd máj. 31, 2016 10:24 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Szedd ki a gyárit, fotózd le, mérd le, az eredményt pedig tedd ide fel. A szakszervezeti tanács pedig kikombinálja mire van szükséged, mik a lehetőségek.
Hozzászólás témája: Re: Alap spring fegyverek Elküldve: kedd máj. 31, 2016 6:47 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Üdv!
Nem tudom, hol kérdezzem, így itt (is) teszem fel a kérdést: Ha a KTW 1873 Winchesterhez szeretnék új hopup gumit, de fogalmam sincs, milyen kell, akkor mit lehet tenni? Hogy lehet megtudni, miyet használ? Be lehet valahogy azonosítani? Vagy van valamilyen standard hopup gumi kategória, mint a "standard aeg rugó"?
Válaszaitokat elôre is köszönöm!
_________________ NO GOD, KNOW FEAR KNOW GOD, NO FEAR
Csatlakozott: kedd okt. 16, 2007 11:40 am Hozzászólások: 6246 Tartózkodási hely: Aylesbury, UK
Hozzászólás témája: Re: Alap spring fegyverek Elküldve: vas. ápr. 10, 2016 2:09 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Elsőre meg kéne próbálni beállítani a hopupot, igen.
Ha nincs ráadva semmi hopup, akkor nem tartja bent a BB-t. Ez normális. Ha nem lehet ráadni a hopupot, hogy bent tartsa a BB-t, és megcsavarja amennyire kell, akkor ott baj van, de szétszedéskor derül ki, hogy a hopup melyik része nem jó.
Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy van 1 L96os fegyverem amivel eddig nemvolt semmi gond. Az utóbbi időben viszon ha kicsit lefelé tartom a csövét akkor kigurul a töltény és már fele távolságra sem visz el. nemtudom hogy hopup csere kéne vagy megpróbálni beálítani. Előre köszönöm a segítséget.
Hozzászólás témája: Re: Alap márkás & kínai spring fegyverek és lehetséges tuningjuk Elküldve: vas. okt. 04, 2015 9:14 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Meghozta a postás az S&T M870-es shotit.Teljesen G&P M870-ére lett készítve.Kivéve a dobozból az egész puska lötyögött.Egy csavar se volt meghúzva ezért ízekre szedtem.Belseje zsírhiánytól szenvedett ezért adtam neki ahova kell.Amúgy egy rendkívűl egyszerű szerkezet.Sok apró alkatrészt kevés pénzből le lehet gyártani acélra spiáter helyett.A fa részek nagyon szépen kidolgozottak.Asztalos szemmel is!Kínaiak is csinálhatnak néha szépet.Nos az egyetlen negatívum ámblokk az összes ilyen Tusás M870-es ilyen módon van megcsinálva hogy szerintem elég kis pimpili a tus rögzitése.Konkrétan egy kis pöcs lóg ki a gearboxból ami ugyebár spiáter és egy csavar fogja össze az egészet.Töröm a fejem hogyan is lehetne megerősíteni.Esetleg ha valakinek van jó ötlete az ne tartsa magában.
Csatlakozott: csüt. okt. 15, 2009 8:44 am Hozzászólások: 776 Tartózkodási hely: Budapest
Hozzászólás témája: Re: Alap márkás & kínai spring fegyverek és lehetséges tuningjuk Elküldve: pén. szept. 18, 2015 8:39 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Batmause írta:
Igen, egy újabb Maruzen CA870 másolat.
Vajon a tusa meg a felhúzó kompatibilis a TM-mel? Csak mert a teljes puska olcsóbb lenne, mint a fa cuccok a TM-hez
_________________ Those who fear the darkness have never seen what the light can do.
Hozzászólás témája: Re: Alap márkás & kínai spring fegyverek és lehetséges tuningjuk Elküldve: pén. szept. 18, 2015 7:21 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Hozzászólás témája: Re: Alap márkás & kínai spring fegyverek és lehetséges tuningjuk Elküldve: kedd szept. 15, 2015 7:15 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Üdv. Valakinek esetleg van tapasztalata az ilyen tipusu springes shotikkal? Úgy nézem hogy erősen a G&P M870-ére hajaz.Esetleg tudtok valakit aki innen (evike) rendel? http://www.evike.com/products/53541
Hozzászólás témája: Re: Alap márkás & kínai spring fegyverek és lehetséges tuningjuk Elküldve: hétf. aug. 10, 2015 2:59 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Üdv!
Ha esetleg valakinek lenne működőképes springes Dboys Kar98 replikája, szeretném a forgó-toló zárat kompletten kölcsönkérni egy alkatrész leméretezése céljából! Sörre, csokira, bármire természetesen a vendégem vagy!!!
Hozzászólás témája: Re: Alap márkás & kínai spring fegyverek és lehetséges tuningjuk Elküldve: szer. júl. 01, 2015 9:05 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Monk írta:
Mivel mar vagy 6x lebeszeltunk rola, hogy hagyd ezt a fegyvert es vegyel egy kompatibilis jo kezdo alapot. Ennek ellenere megis ebbe szorod el a penzed feleslegesen.
Ne is haragudj, hogy így fogalmazok, de nem értem miért nem lehet felfogni, hogy már megvettem, és most nincs lehetőségem lecserélni?! Amit venni akarok rá az pedig jó lenne az A&K ra is, ha minden igaz,vagyis ezt akarom megtudni, nem azt, hogy szar a fegyverem, azt már eleget olvastam, és megértettem.
Hozzászólás témája: Re: Alap márkás & kínai spring fegyverek és lehetséges tuningjuk Elküldve: kedd jún. 30, 2015 9:10 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Mivel mar vagy 6x lebeszeltunk rola, hogy hagyd ezt a fegyvert es vegyel egy kompatibilis jo kezdo alapot. Ennek ellenere megis ebbe szorod el a penzed feleslegesen.
Hozzászólás témája: Re: Alap márkás & kínai spring fegyverek és lehetséges tuningjuk Elküldve: hétf. jún. 29, 2015 4:11 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Monk írta:
Apa kezdodik..
Ezzel sokat nem segítettél, de szívesen meghallgatom azt is, hogy mi a gond vele. Tudom , hogy értelmetlen, jobb nem lesz tőle az amúgy is gönc fegyver, de nekem jobban fog tetszeni. +ha veszek egy A&K-t, arra is jó lesz.
Hozzászólás témája: Re: Alap márkás & kínai spring fegyverek és lehetséges tuningjuk Elküldve: szomb. jún. 27, 2015 1:48 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Üdv! Rendelni szeretnék https://www.taiwangun.com -ról, és érdekelne, ha ezt a két terméket így megrendelem, akkor kompatibilis/használható lesz-e a Snow Wolf M24-el.
Hozzászólás témája: Re: Alap márkás & kínai spring fegyverek és lehetséges tuningjuk Elküldve: szer. jún. 03, 2015 11:36 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Hozzászólás témája: Re: Alap márkás & kínai spring fegyverek és lehetséges tuningjuk Elküldve: szer. jún. 03, 2015 9:53 am Mutasd csak ezt az üzenetet
molnaaar írta:
Tehat meg az en esetemben is az a "megoldas", hogy veszek egy altalatok ajanlott fegyvert, ezt pedig eladom?
Ezt hajtogatom mar miota.. Nomeg uj kamrat venni bele, es aeg csovel sniperkedni - vicc kategoria Mas fegyverek dobozbol kiveve pontosabbak mint ez. De te tudod.. Attol h bebuktad ezt a fegyvert, nem kotelezo ezzel szenvedni. Mindig van valasztasi lehetoseg. Add el. Nemsokara meg lesz a 10 postod es hirdethetsz is Mint mondtam, ez volt a tanulopenz. Ezutan rendeset veszel. A&K M24 vagy JG Bar-10. Nezd meg melyik tetszik jobban, es azt vedd meg. Az elso egy m24re hasonlito replika, a masodik m700. Te tudod neked melyik iranyvonal tetszik.
Csatlakozott: kedd okt. 16, 2007 11:40 am Hozzászólások: 6246 Tartózkodási hely: Aylesbury, UK
Hozzászólás témája: Re: Alap márkás & kínai spring fegyverek és lehetséges tuningjuk Elküldve: szer. jún. 03, 2015 9:23 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Ha az elsütés működik, akkor kamra + cső (ha a régi az új kamrával nem jó) + gumi. Ha nem jó ott valami, akkor valószínűleg henger+belevalók is, ha az elsütőszerkezet jó. Ha az se jó, akkor azt is cserélni, és akkor lehet erősebb rugót is. Egyetlen előnye, hogy ha jól tudom, könnyebb találni hozzá tárat.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.