Sziasztok. Csapatot keresek. 2 éve játszom, multicam ruházat és felszerelés, M4-es fegyver,programozható rádió. Többnyire nagy játékokra jártam eddig. Jelentkezhetnek olyanok is akinek nincs csapata, építsünk egy csapatot!
Üdv! Pest környékén keresek csapatot. 18 éves vagyok és nem rég kezdtem. Olyan csapatot keresek ahol nem feltétel a drága felszerelés. Persze ha van akkor meg veszem az egységes gyakorlót meg az ilyen alap dolgokat. Élvezem a játékot és elég lelkes vagyok. Azért szeretnék egy csapat tagja lenni mert szerintem így rendszeresebben tudnék járni játékokra és egy jó közösség tagja lehetnék.
Eger környékén keresek csapatot. 6éve ismerkedtem meg az airsofttal és most vágnék bele kezdőként.
Szeretem az aktív sportot a taktikai elemeket ezért jó lenneez a sport. A felszerelésem most alakítom érkezik majd egy Cyma M4 és hozzá a cuccok. Jó magam a 28. életévem már betöltöttem
Egerben élő, 18 éves srác vagyok. Egy éve kezdtem játszani, és azóta a hobbim is lett az airsoft. Teljes felszerelésem mellett egy sniper és egy DMR büszke tulajdonosa vagyok, ebből értetődően ezen a poszton is játszom.
Szeretnék egy csapat tagja lenni régóta, de előtte megakartam hozzá szerezni a tapasztalatot is! Kérdésre szívesen válaszolok!
Sziasztok! Csapatot keresek Budapest IV.kerületében, vagy Dunakeszi, Göd vonzáskörzetében. 35 éves vagyok, MILSIM irányba mennék.
Felszerelés: Woodland ruha (nadrág, combat shirt, JPC, boonie kalap, sisak beszerzés alatt, 3l tevepúp, túrabakancs, mechanix kesztyűk, stb... folyamatosan bővül) OD és Multicam szettet tervezek még ezeken kívül JG G36C - jelenleg még gyári, de van fejlesztési tervem KJW KP-08 Baofeng UV-5R gégemikrofonnal (ptt) (igény esetén PMR programozást is be tudok vállalni), több éves rádiózási gyakorlat tűzoltóságon (központos voltam) 1-2 napos játékokra már összeállt a felszerelés, kissebb játékok és cqb is jöhet. Aktívan szeretnék játszani, nem csak ilyen 2-3 havonta
Ha valahová beférek, akár ad-hoc jelleggel egy-egy játékra is itt keressetek: apothh<kukac>gmail.com
Csapatot keresek Budapesten, nemrég jutottam arra az elhatározásra több játék után, hogy megveszem a saját felszerelésem és szeretnék elmélyülni az airsoft világában. Így vettem saját fegyvert egy ASP115 pár mid-cap tárral és egy multicam ruházatot mellény beszerzés alatt, nehezen találom ami nekem kézreesik és kényelmes
Magamról 26 éves Budapesten lakom azon belül 18. kerület. Szakács vagyok a Honvédségnél így néha eltűnik pár hétre amerre a munka szólít.
Szóval ha van Budapesten olyan csapat aki foglalkozik kezdőkkel és van lehetőségem elmenni velük játszani az jó lenne főleg kültéri játékokra.
Csapatot keresek, keresünk egy jó barátommal. Jómagam 26 éves vagyok, ezelőtt csak paintballoztam, illetve már belekóstoltam az airsoftba is. Mitne mondjak megfogott a dolog, és el is kezdtem beruházni felszerelésbe, mert szeretnénk komolyan csinálni a dolgot!
Kezdő fegyvernek egy CYMA 028a-t vásároltam.
Ha esetleg HATVAN környékén, lenne olyan csapat aki szivesen befogadna egy kezdőt, aki komolyan gondolja akkor szívesen csatlakoznék!
27 éves vagyok, Bécsben élek, és szívesen eljárnék határ mellé játszani, alkalmanként, de akár rendszeresen is. Távolság miatt talán Sopron van a legközelebb.
Sziasztok! 16 éves vagyok , 3 hónapja kezdtem el airsoftozni. Pilisvörösvári vagyok azaz solymár és Budapest (( esetleg még akár Zsámbék és annak körzete ha van fuvar )) tudok játszani. Jelenlegi fegyverem egy m14 dmr wooden lesz , ami cirka 50m hatótávja van egy holosightal és egy 3x nagyitóval (( oldalra fordítható )) Rádió ha szükséges betudok szerezni Érd. email : hidvegizoltan7@gmail.com
Viktornak hívnak és 28 éves vagyok. Csapatot keresek Budapesten, lehetőleg a 14. kerület közelében. Amit biztosan tudok vállalni az havi 1 játék.
Magamról: Kb. 2 hónapja szerettem bele a játékba és eddig csak a airsoftarénába jártam. De szeretném a körmyező pályákat is kipróbálni. Csapatjátékos vagyok. MARPAT WOODLANDOS CSAPATOK ELSŐBBSÉGET ÉLVEZNEK!!!
ÜDv!! Csapatott keressek Vörösvár és környékén. Felszerelés , ruhám megvan. Eddig összesen 3 játékon voltam de már megkedveltem a játékot ugyhogy egy baráti társaságban folytatnám tovább Érd. Privi
Teljesen kezdő vagyok, de nagyon tetszik a sport és szeretnék megismerkedni vele. Felszerelés/fegyver még nincs, de a leendő csapatom igényei szerint bármilyen fegyvert, posztot, játékot szívesen kipróbálok, mivel még én sem tudom, pontosan, hogy mi fekszik nekem.
33 éves jó humorú, megbízatható, rugalmas srác vagyok aki kb havonta 1x-2x ráér játszani.
Baranya , Tolna megyében keresek lehetőséget. Inkább gondolok, független játszani összejáró társaságra, de csapattól sem zárkózom el. Kezdő vagyok, viszont nagyon elszánt. Felszerelésem meg van. Konkrét gyakorlót kivéve. PMC oldalt kedvelem.
35 éves vagyok, így díjaznám a hasonló korosztályt.
Ennyi.
_________________ Nem az a lényeg, hogy milyen kicsi a bohóc, hanem hogy mekkora cirkuszt csinál!
Halado airsoft jatekoskent csapatot keresnek. 30 eves vagyok, Budapesten elek igy leginkabb a fovaros es kornyeki csapatok lennenek az idealisak. Leginkabb olyan csapatot keresnek aki komolyan veszi a sportot es leginkabb milsimen vesznek reszt.
Ezelott Belgiumban es Luxembourgban jatszottam, igy hazakoltozven a kinti csapatbol kileptem.
Lojalis vagyok kitarto es jo csapatjatekos, munkambol adodoan is, ahol egy 10 fos csapattal dolgozunk kozosen.
Rendelkezem Multicam, DPM, Magyar es Belga bocis gyakorloval, VFC HK416D AEG / VFC HK 416C AEG / HK.45 GBB Warrior DCS Plate Carrier (MC), Warrior Frag belt (MC) Radio: Puxing PX 888k es egy Midland XTalker
Leginkabb real es midcap taraim vannak (nem vagyok hive a csortetve rambozasnak)
29 éves Fejér megyei újonc srác vagyok és csapatot keresnék. Lehetőség szerint szintén Fejér megyében, mert most nem vagyok mobilis nagyon. Havi 1-2 csapat gyakorlatra és játékra tudnék eljárni a munkám miatt. A MASZ szabályait betartom. A humor és a jókedv nem áll távol tőlem.
Felszerelés: - GFG G36C (kb.360Fps) Aimpoint optikával és előagyi markolattal. - Multicam/Coyote színű felszerelés (ruha, taktikai mellény, combtáska, kesztyű, sisak stb..) Ha van a csapatnak megkövetelt ruhadarabja, igyekszem beszerezni. Másodlagos fegyver: WE GLOCK 17 GEN.4. beszerzés alatt. Rádió: Beszerzés alatt.
Természetesen, ha a csapatnak van valamilyen kötelező viselete, azt a legrövidebb időn belül igyekszem beszerezni/pótolni.
Cél: alapvetően a hétköznapi mókuskeréktől való elszakadás és baráti hangulatú közös időtöltés. Ezenfelül sok-sok játékra, gyakorlásra eljárás, összeszokás a csapattal. Komolyabb megmérettetésektől sem riadok vissza.
Ha van bármilyen csapat, akit a fentiek tükrében érdekelne plusz egy fő, akkor írjatok rám az oldalon vagy elértek a roland@fokus.hu email címen is.
Kezdő Airsoftosként csapatot keresek. Havi 2-3 alkalommal játékokra vagy gyakorlásra épp ahogy sikerül tudnmám biztositani megjelenésem.
26 éves Budapesti lakos vagyok, alap felszerelésem nagyjából megvan. -cyma cm.508 elsődleges fegyver (másodlagos még jelenleg nincs) -woodland nadrág -woodland taktikai mellény -rácsos félarc maszk -kesztyű -szemüveg -sisak+fülvédő
Amennyiben valamelyik csapat úgy érzi talán megfelelő személy lehetek a csapatában
33 éves budapesti játékosként keresek olyan csapatot, akik eljárnak havonta legalább 1-2 alkalommal játszani. 2009 óta airsoftozom, nem vagyok totál kezdő Mindenféle játékra kapható vagyok, újabban megfertőzött a LARP is. Az egyetlen dolog, ami nem fog meg, az a rendszeres gyakorló játék, de erre is hajlandó vagyok. A mesterlövész szerepen kívül szinte bármilyen szerepre bevethető vagyok.
Mellény: OD színű Ruházat(értelmes keretek között bővíthető): - Flecktarn - Fekete - Oliv - Cadpat - PMC
Egyéb felszerelés: rádió, gránát. Ha bárki úgy érzi, megfelelő adalék lennék, dobjon egy pm-et.
Üdv, Aeren
_________________ Those who fear the darkness have never seen what the light can do. A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Aeren szomb. jan. 30, 2016 10:23 pm-kor.
Ercsi székhelyű, de Dunaújvárostól Budapestig többé-kevésbé szabad mosgásterű ( tömegközlekedés ), airsoftot szerető egyén csapatot keres
Ami van : - saját fegyver ( GHK G5 - GBBR, és Marui G17 ) - saját ruházat ( MARPAT, vagy civil ruházat ) - saját kiegészítők ( OD színű tak-mellény, szemüveg, karszalag, stb... ) - parancs-és MASZ követő magatartás - általános műveltség, és némi humorérzék
Ami nics : - csapat
Ezt megelőzően az Útonállók tagja voltam, ami viszont feloszlatta önmagát, így csapat nélkül maradtam. Gyakorlatilag minden fajta játék érdekel, legyen az CQB, LARP-jellegű, erdő-mező, 20 vagy 200 fős. Előző csapatomban Medic szerepet töltöttem be, szívesen csinálnám most is ezt.
26 évesen Hódmezővásárhely környékén (Hmvhely, Szeged, Orosháza, Szentes stb.) keresek barátnőmmel aktív csapatot. Elsősorban gyakorlójátékokra szeretnénk eljárni.
Szekszárd mellett lakom, tolna megyében vagy környékén keresek aktív csapatot. Mindig is szerettem volna airsoftozni, de eddig nem volt rá lehetőségem. Felszerelésem még nincs, de csatlakozást követően rövid határidőn belül beszerzek mindent.
Sziasztok! Zoltán vagyok 34 éves. Budapesten szeretnék játszani és ehhez keresek csapatot. Budapesten a 10. kerületben lakom. Az airsofttal 2010-ben ismerkedtem meg de csak most tudtam elkezdeni a játékot. Fegyverek MB03, Sig226. Ruházat woodland (bocitarka).
Sziasztok!Cegléden lakom és tavasztól szeretnék elkezdeni airsofttal foglalkozni és érdeklődnék környékbeli játokos társakkal akik hasonlóan gondolkoznak vagy akikhez csatlakozni lehetne?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.