Hozzászólás témája: Re: Optikák, fegyverkiegészítők Elküldve: szer. feb. 22, 2017 9:23 am Mutasd csak ezt az üzenetet
bármelyiket megveheted. a bika lámpákkal egy baj van. ha nem egy szalonnasütésen akarsz reflektorozni vele, hanem játékon villantani az agyad ki fog égni, amikor arra az 1-3 mp-re felnyomod. inkább ezeket az SF replikákat ajánlom, mert: -néz ki valahogy (mint replika és mint igényes külső) -gyárilag van mountja (azt írtad fegyverre kell) -jól fókuszált fény (ellenben a zoomolható, négyzetet világító kína bikákkal)
Hozzászólás témája: Re: Optikák, fegyverkiegészítők Elküldve: kedd feb. 21, 2017 10:15 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Helo! Lámpát keresek ICS UK1-re, árkategória nagyjából 10-15 ezer, ebben legyen szalagkapcsoló és szerelék is. Kettőt találtam, ezek közt segítsetek kérlek, vagy, ha van más, ami a paramétereknek megfelel, azt is várom. lámpa1 lámpa2 Videók alapján nem nagyon lehet tájékozódni, teszteket nem találtam, várom a tapasztaltabbakat.
Hozzászólás témája: Re: Optikák, fegyverkiegészítők Elküldve: hétf. dec. 19, 2016 9:24 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Ja és persze ha UV ledet teszel akkor lesz az igazi (És persze teaceres lövedéket is tárazz ) Csapattársnak több MP5 be kiváloan üzemelnek igy (fillérekböl)
_________________ BRAVO-5 Évek óta jobb a lányaimmal játszani mint a sok megagírdó rinyapinával by VIVAX squad leaderNo.747
Hozzászólás témája: Re: Optikák, fegyverkiegészítők Elküldve: vas. okt. 09, 2016 7:55 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Hello, az én eotec 552esemben a magasságálító egy menetes száron lévő kúpos műanyag cső, na ez tört ketté az is hasonló tünetet produkált. Darabokraszedni, csavarhúzó, forrasztópálka, pici zégergyűrű leszedő, kis kézügyesség és türelem.
Aztán lehet hogy tényleg csak a fólia de az oda van nyalva rendessen.
Royce írta:
Üdv! Van egy holo-m aminek a képe el van fordulva kb 10 fokot, így a "kis szárak" nincsenek függőben/vízben. Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy felejtős?
Hamár holo van témában.
Eotech 552 mödötte 4x30as magnifier. Holo magában nem szellemképes. Holo lencsevédővel kicsit (mondjuk 2x)szellemképes. Magnifierrel 4x célkereszt szellemkép van. Mi ennek az oka, találkoztatok már hasonlóval, megoldás?
Hozzászólás témája: Re: Optikák, fegyverkiegészítők Elküldve: csüt. okt. 06, 2016 11:46 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Sziasztok! Segítséget kérnék. Holot vegyek, vagy Red-dotot? Sajnos még egyikhez sem volt sok közöm, így nem ismerem ezek előnyét, illetve hátrányát. Pro/kontra valaki el tudná mondani melyiket érdemes választani. 10-20k közötti árfekvésben gondolkodok elsőre.
_________________ Takarékoskodj a lőszerrel, jól válaszd meg az ellenséged, keresd a magad igazát és sose kezdj sárkánnyal!
Csatlakozott: szomb. dec. 19, 2009 10:57 am Hozzászólások: 1987 Tartózkodási hely: Budapest
Hozzászólás témája: Re: Optikák, fegyverkiegészítők Elküldve: vas. aug. 14, 2016 7:28 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Hát mielőtt kidobod, próbáld meg szétszedni, és a lézer forrás elé ragasztott fóliát (amibe bele van vágva a célkereszt képe, ezen megy át a fény, ez tulajdonképpen a "diafilm" ) megigazítani. Vagy lehet, hogy maga ez a fej ferdült el?
Hozzászólás témája: Re: Optikák, fegyverkiegészítők Elküldve: csüt. aug. 11, 2016 2:38 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Üdv! Van egy holo-m aminek a képe el van fordulva kb 10 fokot, így a "kis szárak" nincsenek függőben/vízben. Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy felejtős?
Hozzászólás témája: Re: Optikák, fegyverkiegészítők Elküldve: pén. júl. 15, 2016 6:04 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Üdv, azt szeretném megtudni, hogy lehet-e venni valahol csúsztatott/eltolt gyorskapcsos 22-es szereléket kompakt scopehoz? A szimpla verzióba a compact nem fér bele, viszont kell az eltolt, mert így nagyon rá kel hajolni a fegyverre. Köszönet!
Hozzászólás témája: Re: Optikák, fegyverkiegészítők Elküldve: szomb. júl. 09, 2016 6:48 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Sziasztok, venni akarok az m14 socomomra egy RIS előagyat, de van hozzá nekem egy hátsó szereléksín, amit sajna le kellene vennem ha az előagyat rátenném, de nem akarom, mert a red dotot az előagyan túlságosan előre kellene tennem, és nekem úgy egyáltalán nem tetszik, valakinek bármi ötlete, hogy ezt a 2-t együtt használjam, vagy hogyan rögzítsem fel jól a red dotomat ? köszi!
Hozzászólás témája: Re: Optikák, fegyverkiegészítők Elküldve: szer. jún. 29, 2016 1:08 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Köszi a válaszokat. Tehát 1x-es és elemes optika előnyben részesítve, de akkor ebben a kategóriában vannak az ACOG-nál jobb megoldások is nem? Ebben a szegmensben mi az ami a legjobban bevált a többségnek?
Csatlakozott: szer. jún. 23, 2010 10:45 am Hozzászólások: 145 Tartózkodási hely: Bp
Hozzászólás témája: Re: Optikák, fegyverkiegészítők Elküldve: szer. jún. 29, 2016 7:41 am Mutasd csak ezt az üzenetet
4x nagyítás cqb/épületben általában zavaró, legalábbis nekem, terepen már sokkal hasznosabb tud lenni és kb mindenre elég is. A fényszálas megoldással nem találkoztam, de teljes sötétségben kizárt, hogy működjön, hiszen fényforrás kell hozzá, az élesen elvileg a trícium (ami az éjszakai célzásért felelős) mellé használják nappali megvilágításként, a kínai másolatban kétlem, h lenne ez a fícsör.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára molnam szer. jún. 29, 2016 2:41 pm-kor.
Hozzászólás témája: Re: Optikák, fegyverkiegészítők Elküldve: kedd jún. 28, 2016 9:55 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Sziasztok! Acog használóktól szeretném kérdezni, hogy milyen gyártó milyen acogját érdemes venni. Mivel még nem volt optikám, így nem tudom érdemes e 4x-es nagyítás, vegyes játékra (terep és épület) vagy elég az 1x. Mik a tapasztalatok? Másrészt mennyire jó ez az elem nélküli fénygyűjtő szálas megoldás? Jobb mint az elemes, estére marad benne power?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.