Hozzászólás témája: Re: [SRC] - Star Rainbow Company Elküldve: kedd márc. 06, 2018 9:40 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Igen nekem is a motor jutott eszembe, nekem is volt olyan aegem (LR300 gyári nyomatékos motorja) ami egyszerűen igényelte a 11,1-es akkut mert 7,4-el borzasztó lassú volt.
_________________ "Sanyi! Vegye már elő a szolgálatit és adjon le egy figyelmeztetőt....." A.R.A.T. - SZ.A.K. ( Székesfehérvár Airsoft Közöség )
Hozzászólás témája: Re: [SRC] - Star Rainbow Company Elküldve: hétf. márc. 05, 2018 9:52 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Csokáv írta:
Inkább ki kellene találni miért lassú most.
Már kiiktattunk minden olyat, ahol a feszültség "eltűnhet" vagy csökkenhet pl. biztosíték, vezeték toldások. Több ötletünk nincs erre vonatkozólag. A 11-es lipo-val nem akarok varrógépet, a gb nem bírná. Azért köszi a segítséget!
Csatlakozott: szer. márc. 03, 2004 11:21 am Hozzászólások: 5985 Tartózkodási hely: Ott, ahol a legkevésbé számítanál rám...
Hozzászólás témája: Re: [SRC] - Star Rainbow Company Elküldve: hétf. márc. 05, 2018 10:02 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Magasabb feszkó egyenlő nagyobb tűzgyorsaság.
Persze, ha Lipóra váltanál, akkor egy 7.2-es Lipóval is kb. akkor a tűzgyorsaságod lenne, mint egy gyengébb 9.6-os nimh-val. 11.1-es Lipóval meg varrógép.
Hozzászólás témája: Re: [SRC] - Star Rainbow Company Elküldve: vas. márc. 04, 2018 8:53 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Az MP5-ösömnek gyenge a rof-ja ( 8,4-es NiMh-val és 7,4-es LiPo-val). Kronózáskor meg is kérdezik, hogy nincs lemerülve az akksid? Ugyanezen akksik a G3-at szépen meghajtják... 9,6V-os NiMh-val esetleg jobb lenne?
Hozzászólás témája: Re: [SRC] - Star Rainbow Company Elküldve: hétf. jan. 22, 2018 8:17 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Sziasztok, megint én, az lenne a kérdés, hogy esetleg valami bennfentes tud-e helyet kis hazánkban, ahol lehet kapni harmadik generációs SRC G36K-t (vagy valami csoda folytán MG36-ot). Pár éve még több boltban is keringtek, de mostanában nem tudok egyet se találni sehol.
Hozzászólás témája: Re: [SRC] - Star Rainbow Company Elküldve: pén. jan. 12, 2018 7:50 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Hmm hmm. Rendben, köszi mindkettőtöknek, még elmélázok rajta, hogy érdemes-e rászánni az időt a rendberakásra, vagy keresek valami mást helyette. Riszpekt!
Hozzászólás témája: Re: [SRC] - Star Rainbow Company Elküldve: pén. jan. 12, 2018 7:48 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Tied a pont Rocko! Valóban ilyen volt benne, de én valamiért műanyagra emlékeztem. Amíg nálam volt én nem szedtem szét a hop-up-ot, akkor ez is egybeöntött mint a G36.
Hozzászólás témája: Re: [SRC] - Star Rainbow Company Elküldve: pén. jan. 12, 2018 6:38 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Hali, nekem volt SRC Mp5-öm én szerettem (már megbántam hogy anno eladtam) Ha jól emlékszem az SRC MP5 hppkamrája hasonló az AK-éhoz, nekem műanyag volt benne azzel nem volt gond. valóban, a teli hengert érdemes lecserélni a csőhosszhoz megfelelőnek. az acéltest azért nem hazudik. Rocko, bocs de nem téveszted össze a G36 hopkamrával? Ott valóban egybe van öntve, az öntvény.
alap állapotban az SRC V2 gearboxaik záros időn belül szétverik magukat. alu dugattyú- és hengerfejek, sarkos kivágás a hengernek, kevés anyag az orrban, telihenger, rövidcső. ennél kevés rosszabb kombináció van.
az mp5 hop up kamrája sem egy álom. mókolni kell. a lenyomókarral egybe van öntve egy h-lenyomó. hop up gumi csere esetén lehet barkácsolni. plusz az egész szerkezet könnyen jár. megfelelő szerszámokkal és kreativitással meg lehet faragni működőképesre.
Hozzászólás témája: Re: [SRC] - Star Rainbow Company Elküldve: pén. jan. 12, 2018 3:37 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Sziasztok, SRC MP5-ökről érdeklődnék, milyenek, mennyire igényel házibarkácsot a belsejük gyárilag. Az acél test nagyon vonz, de a belsőségekről semmi infót nem találtam.
Csatlakozott: kedd okt. 16, 2007 11:40 am Hozzászólások: 6166 Tartózkodási hely: Aylesbury, UK
Hozzászólás témája: Re: [SRC] - Star Rainbow Company Elküldve: pén. aug. 28, 2015 7:12 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Nekem van most egy használtan. Elég jó. Látványra shs szintű belsőségei vannak. Csapágyas alu rugvez, dupla o gyűrűs henger- és dugattyúfej, nagy nyomatékú motor. Alu test, CNC alu előagy, szépen megcsinálva pl a gázdugattyú is, ami nem is látszik.
Hozzászólás témája: Re: [SRC] - Star Rainbow Company Elküldve: szer. aug. 26, 2015 3:53 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Üdv Mindenkinek!
Szeretnék vásárolni egy SRC SR416-ot (HK416), de még soha nem volt szerencsém ilyen márkájú fegyverekhez. Szeretném kérni, hogy írjátok meg az ilyen fegyverekkel kapcsolatos tapasztalataitokat.
Hozzászólás témája: Re: Star Rainbow Company [SRC] Elküldve: pén. júl. 25, 2014 9:38 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
simaz írta:
Én nem tudtam megoldani a hibát.
Én elvittem most szervizbe (Csukás Péterhez). a mozgó hopup mellett volt baja rendesen, de szépen rendbe lett rakva, és a kamra se mozog. ha jól tudom valami rugót tett be ami ráfeszíti a GBre.. alkatrészt ehhez nem kellett cserélni.
Hozzászólás témája: Re: Star Rainbow Company [SRC] Elküldve: csüt. júl. 17, 2014 4:50 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
simaz írta:
SRC M4-ben hopup gumi csere után érdekes jelenség állt elő.
Nem lő rendesen, kiköpi a BB-t maga elé. Ha a tárakat előre felé feszítem (kb 1-2 mm) akkor rendesen lő, de csak CA midcap tárral. Hicap, MAG midcap tárakkal bármit csinálok nem lő rendesen.
Próbáltam már másik BB-t, másik gumit a Guarder helyett (SHS), Element M4 kamrát az SHS helyett, SHSnózit, de a hiba mindegyik variációban fenn áll.
Van tippetek, mi lehet vele, hol keressem a hibát.
Szia! erre a hibára sikerült megoldást találni? a kamra nekem is nagyon mozog előre-hátra (a kis rugó elfáradt ami hátra feszíti) bár nekem az fpsem esett le nagyon. hopup gumi csere után a teflonszalag se került még vissza a csőre mondjuk ez is lehet pluszban. Mostanában kerül majd szervizbe, de hátha addig okosabb leszek.
Hozzászólás témája: Re: Star Rainbow Company [SRC] Elküldve: hétf. jún. 16, 2014 7:37 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Hi! Az én gen3 mas g36 om ugyanezt a jelenséget produkálja mint lentebb említettem.Annyi különbséggel hogy sorozatra állítva patikán működik,bár az első bb-k az általad jelzett módon hadják el a csövet. Most a javasolt tapet cserében gondolkodunk,más ötletünk nekünk sincs. Üdv
simaz írta:
SRC M4-ben hopup gumi csere után érdekes jelenség állt elő.
Nem lő rendesen, kiköpi a BB-t maga elé. Ha a tárakat előre felé feszítem (kb 1-2 mm) akkor rendesen lő, de csak CA midcap tárral. Hicap, MAG midcap tárakkal bármit csinálok nem lő rendesen.
Próbáltam már másik BB-t, másik gumit a Guarder helyett (SHS), Element M4 kamrát az SHS helyett, SHSnózit, de a hiba mindegyik variációban fenn áll.
Van tippetek, mi lehet vele, hol keressem a hibát.
Hozzászólás témája: Re: Star Rainbow Company [SRC] Elküldve: hétf. máj. 12, 2014 5:55 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Sajna már több mint egy éve nem lehet.
_________________ Ajánlott Hop gumik: ASG Ultimate 50 / 70, Systema Energy (eredeti, ehobbyról), SHS 50, Guarder 50. Ne javíts meg működő puskát ! Nem olvasok PM-et, ne írj. Köszi.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.