Egyenlore amikor a parkoloba lovoldoznek, meg 400+FPSel epuletbe toljak a sorozatot te komolyan elhiszed hogy green helyett HFC134a-t tesznek bele? A Garandnal hiheto, mert a greent kifujja, de a Carbine kibirja.
Kb. 4 Joule teljesítmény green-nel, szobahőmérsékleten nekem is magasnak tűnt... Ennyit még a Tanaka sniperek sem tolnak.
Üdv!
Értem... És ha nyengébb GAS-t használnánk? Mondjuk nem tudom a Carbine-hoz milyen gyenge gázt lehet használni... De amúgy szeretném én is Garandra cserélni a Carbine-t mert az a 290 fps már tényleg jobban hangzik mint a 400...
Amugy a Garandot lehetne engedelyezni, HFC134a-val. Abba hiaba akarnak Greengast tenni ugyse mukodik vele. Csak orran szajan kijon.
HFC134a val meg csak 290 FPS. Majd lemerem hany Joule.
Viccet félretéve, aki nem találja meg a hop-up állítást a fegyón az ne lődözzön rám medveölővel.
Hmmm... Te fogadjunk leírás nélkül egyből tudtad volna hogy az a rohadt kis lyuk ott bújt el a cső fölött... Ez életem 3. fegyvere, nem tehetek rólla hogy a Marui Hop-up kapcsólókat kerestem rajta... Amúgy légyszi olvass lentebb írtam még a hozzászólásomhoz...
Pfúúú.... VIS, de.... Minden nagyjátékra ezzel fogok járni... Amúgysem értem mi olyan brutál a 8mm-ben... Tegnap 10X lővettem magam meg öccsémmel és nem mondhatnám, hogy erősebb volt, sőt kellmesebb volt mint a 6mm-es KAR98-al kapott lövés... Tudom itt folyt már vita és én is benne voltam a 8mm-ről de miért nem lehet használni nagyjátékon. Ez nekem már magas de nyugi azért nagyjátékra még a Thompsonnal fogok járni...
:::MuldR:::
Alig láttam meg de megvan! Mostmár mehet e tekergetés Köszike!
_________________ http://www.ravenwing.hu A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barakka hétf. aug. 14, 2006 9:53 am-kor.
A Marushin megjelentetett egy 0.27g sulyu 8mm-es BB-t. Ezzel mar lehet, HFC134a val is normalis lotavot lehet elerni, alacsonyabb torkoloati energia mellett. Bajd beszerzem, es kiprobalom.
Garandhoz jó a Blow Back Gas? Mármint én anno a gázpisztolyba Cybergun Blow Back Gas-t hazsnáltam... Szerinted jó azzal? Nem tudom az pontosan milyen gáz mert nem volt rajta feltüntetve semmi... Ja és még pár kérdés a Garandról... Amikor "kiköpi" a tárat, megvan az a jelegzetes "garandos" hangja? Továbbá a max lőtáv és szóráskép is érdekelne!
Üdv Barakka RAO
APS3 van ráírva.De lehet , hogy ez nem a megfelelő adat.
Garandhoz jó a Blow Back Gas? Mármint én anno a gázpisztolyba Cybergun Blow Back Gas-t hazsnáltam... Szerinted jó azzal? Nem tudom az pontosan milyen gáz mert nem volt rajta feltüntetve semmi... Ja és még pár kérdés a Garandról...
Amikor "kiköpi" a tárat, megvan az a jelegzetes "garandos" hangja?
Továbbá a max lőtáv és szóráskép is érdekelne!
Hetvegen kiderult, hogy a Garand nem szereti a Greengast. Eddig jol mukodott vele, mert hideg volt, es nem terjedt akkorat, de most a kanikulaba feladta.
HFC134a val normalisan mukodott. Hetvegen a kiskertben vegzek par tesztet, de ugy tunik, a Garand a blowback miatt nem birja annyira mint az M1 Carbine.
Aki Garandot akar venni, keszuljon fol, hogy 290 FPSel fogja hasznalni.
Hat a tapasztalat azt mutatja, hogy ha tuzharc van, akkro tolja az ember. 2 tarat ugye pikk pakk ki lehet loni, utana kell tolteni.
Az 736 ft/ tuzparbaj.
Na most ha belegondolok, hogy meg a nagy bujkalos jatekokon is legalabb 5-6 tuzharc van......
Utanaszamoltam, multkor Szentendren, mikor kivittem az M1 Carbinet, a loveszarkos resznel, ami az elso szektor volt, kb 4000 ft-ot lovoldoztem el.
Volt vagy 1 ora az egesz. Meg utana jott a CQB (amit mar a SIG-el nyomtam)
Tényleg majdnem sniper kategória lesz a 8mm-es fegyver...
Mind lőtáv, mind lőszerfogyasztás terén...
Mert amíg a G3-al egy játékon elduratnok 1500-at is, addig ez 8mm-ben nem fog menni (max. ha nyerek a lottón...) De mivel még nem lehet 8mm-ezni (vagy majd nem is lehet), így a Garand marad majd pénztárcabarát falidísz kategóriában... Mert amig nem tűzel addig olcsó...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.