Hozzászólás témája: Re: Magpul | Unfair Advantage Elküldve: pén. szept. 10, 2010 6:49 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
mert ha ilyen cuccot hasznalsz annyira pofatlan nagy elonyod lesz mindenki mashoz kepest vannak jo cuccai a magpulnak, de szerintem jobban senki nem fog tudni airsoftozni tole
_________________ Hail to the King Baby! / Fight for freedom. Kill for cash. A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sovi pén. szept. 10, 2010 6:50 pm-kor.
Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 12:43 pm Hozzászólások: 653 Tartózkodási hely: Budapest
Hozzászólás témája: Re: Magpul | Unfair Advantage Elküldve: pén. szept. 10, 2010 3:35 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Sok magpul motyóm nincs, csak railvédő panel, de az sokkal jobb mint pl. a KAC féle. - Gumiból van - nagyon jó a fogása ( egyáltalán nem csúszik ) - könnyen, gyorsan le-fel rakható - minden 20-as rail típusra jó - méretre vágható.
Pmag-on még erősen gondolkodom. A kínai Pmag összehasonlítva az eredetivel ? Pro-Kontra ?
Az ASAP meg olyan bitang drága ahhoz képest, hogy mennyire primitív és egyszerű, hogy inkább nekiálltam itthon megcsinálni már egy hasonlót.
Csatlakozott: vas. ápr. 05, 2009 9:55 am Hozzászólások: 538 Tartózkodási hely: Budapest
Hozzászólás témája: Re: Magpul | Unfair Advantage Elküldve: pén. szept. 10, 2010 3:06 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
ne csábíts a roszra
én egy AFG-t próbálnék még ki nagyon úgy hogy egy egész játékon azt használni, mert van aki szerint jó van aki szerint nem, de ilyen tapasztalatom nincs mondjuk van fegyver amin jólnéz ki
Hozzászólás témája: Re: Magpul | Unfair Advantage Elküldve: pén. szept. 10, 2010 2:53 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Ebből kettőt próbáltam ki. ASAP, BAD.
ASAP nagyon kényelmes egypontos szíjjal, nagyon merem ajánlani. A "gázos" M4re került egy darab, de az elforgásgátlónál nem illeszkedik jól - igaz ez egy Element-copy. Gyakorlással rendkívül gyorsan lehet oldalt váltani, illetve fegyver cserénél is nagyon jól vizsgázott azon a kevés alkalmon.
BAD inkább amolyan élvezkedés miatt került fel - szintén "gázos" M4, Element-copy. Kényelem csak félig-meddig igaz rá, hiszen belóg a sátorvas alá - néha megakad benne az ember ujja. Tény, hogy jelentősen gyorsabban lehet csőretölteni a replikát, és nem kell az egész fegyver oldalát csapkodni. Egy bajom vele, hogy acél és nehéz - néha fals módon megfogja a BCG-t, ha bizonyos szögben tartom a fegyvert.
AFG nem jött be, nekem nem volt jó. MS2-3 kimaradt és ki is fog. RSA helyett inkább KAC vagy VLTOR megoldást...
Hozzászólás témája: Magpul | Unfair Advantage Elküldve: pén. szept. 10, 2010 1:53 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Azért hoztam létre mivel úgy nézem , hogy egyre több Magpul kedvelő van/lesz Magyarországon. Így itt egy topic ahol képeket lehet megosztani. Hasznos információkat. Beszerzést segíteni egymásnak...
Real Steelből is lehet linkelni képeket hiszen kezd elterjedni az US illetve egyéb hadseregben is.
Néhány kép a kezdéshez
Íme a fegyverem kezd alakulni szerintem
Ami rajta van: Moe előagy, Moe vertical grip, Moe pisztoly grip, CTR tus , PMAG ami jön még. MS2 szíj, QD silencer, ASAP
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.