Igen. Ahogy nézem ezen a furat központos míg az agm-en el van tolva.
Az imbusz csavaros megoldás miatt van ez. Belehekkelni meg nem lenne sok értelem mert nem tömítene rendesen.
Egy megoldás talán van ha furkálással könnyítesz a bolton.
Egyik csapatársamnak már van ilyen boltja hamarosan több infó lesz róla.
Látható, hogy a +100 gramm miatt jelentősen lecsökkent a ROF, viszont csak 78 USD a cucc és AGM kompatibilis (most már csak azt kéne tudni, hogy az alu nozzle vajon mennyire lehet kompatibilis az AGM könnyebb bolt carrierjével)
Ez kicsit amolyan zongoraórákat adok-veszek jellegű lesz.
KJW MK-1 carbine fegyóval kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Illetve ha érdekel Titeket én is leírom a véleményem, mert szerintem kinézete ellenére kis bütykölés után egész jó másodfegyvernek! Főfegyvernek semmiképpen nem ajánlom, de tapasztaltabb rókák kis átalakítások után szerintem hasznát vennék.
a belinkelt gazblobekk kitt 143 dollar, plusz posta, plusz meg nincs fegyver amibe beepited, es mindjart nem 143 dollar az a 143 dollar, just for the record...
A 143 dollár tartalmazza a pk-t is.
Free shipping!
Egyébként, ha jól működik, akkor nem hülyeség. Veszel egy Kalash AK-t, meleg hónapokban beépíted a gázos szettet, télen meg vissza a villanyost.
a belinkelt gazblobekk kitt 143 dollar, plusz posta, plusz meg nincs fegyver amibe beepited, es mindjart nem 143 dollar az a 143 dollar, just for the record...
_________________ Hail to the King Baby! / Fight for freedom. Kill for cash.
van időm és ismerettségem hogy pár hónap mókolás után jó legyen
Azért majd egyszer mutassok egy ilyen hosszabb ideje "jó" GBBR-t... Szerintem kezd ott, hogy a leghaszontalanabb és legtöbb gondot okozó funkcióját (blow back) minimumra csökkented.
A enyém 10k lövésen van túl, kb 80 stoppage és 3 fail történt ez alatt. A mozgó tömeg akkor ideális a tapasztalatim szerint a kb 200g körül van, ha fölé mész, több gázt eszik és nagyobb az esélyed az alkatrész törésre. Ha nagyon alámész akkor csökken a blowback és nő a rof. A nagyon könnyű alu boltok mellé a többség azért fém puffert pakol, ennek hála nózival együtt kb meg is van 170-200 gramm mozgótömeg. Az AGM gyárilag kb 210g-t mozgat, ami a gyári helyretoló rugóval egész jól tud működni. Ebből a bolt 170 gramm a nózi 30g a puffer pedig 10g. Vannak olyan dolgok amik plastic nózival és/vagy hopkamrával nem ajánlatosak: erősebb helyretolórugó; erős gáz (walther/red/téligázok nyáron); nózi vagy kamra fémre cserélése, ha a nózi vagy a kamra plastic;
A pontosság ra-tech gumival gyári rendesen szét moddolt hop-uppal nekem kielégítő (30m-en 15cm-es szórás @ 350fps 0,28-as Guarder bogyóval) Én erre jutottam eddig, az én alapvetően jobban élvezem a játékot vele mint egy aeggel, noha az minden szempontból effektívebb tud lenni.
Mindenki figyelmébe ajánlom: én játékonként GBBR-el 300 lövésst produkálok max, de többnyire kevesebbet. Szinte alig lövök sorozatot, akkor is 3-as brustokat, de 90% semiben használom.
u.i.: a bannedes AK GBBR szettet azé' nem olyan egyszerű beépíteni...
azt írják,hogy ghk tárakat nem nagyon tud használni, valamint kell egy boyi tok hoz bele tudd valamibe építeni. ÉS azt még moddolnod kell hogy beleférjen. egyszerűbb ha veszel egy GHK AK-t.
Azért majd egyszer mutassok egy ilyen hosszabb ideje "jó" GBBR-t... Szerintem kezd ott, hogy a leghaszontalanabb és legtöbb gondot okozó funkcióját (blow back) minimumra csökkented.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.