Shatanka: A 6 ropi az fix nem lenne elég egy ilyen minőségű dologra.
Hanni:
1.) A MASZ még nem engedi nekem 2.) Mo-n ez megoldhatatlan, mert pénzt pedig nem áldoznák rá a játékosok (5000+ Minimum), mert ahogy tecc'ik észrevenni még az 1000forintot is sajnálják néha, persze, kinek nem inge...
Ezért is ebbe a topicba való,mármint hogy fáj rá a fogam, és még fog is fájni egy ideig..
Ha én ezt kívánnám, akkor nemcsak garantáltan eltűnnék én is, de ha esetleg valami csoda folytán megmaradnék, akkor egyszerűen szar és unalmas lenne az élet
Én nem vagyok ilyen telhetetlen, nem kell ultrabrutálüberfaszafegyver! Csak egy normális élvezhető és legalább 3 napos milsimjáték! Járművekkel és normális játékosokkal!
még sokat kell aludni, meg éri majd kivárni
Én nem vagyok ilyen telhetetlen, nem kell ultrabrutálüberfaszafegyver!
Csak egy normális élvezhető és legalább 3 napos milsimjáték! Járművekkel és normális játékosokkal!
Az sem zavarna, ha ezeket a mostani árakon (40-60e Ft)...
szerk.: még mielőtt vki fikázná, hogy miért pont a kínaiaktól várom ezt...annak az a válasz, hogy a márkás fegyverek esetében már régen alap felszerelésről van szó...(kicsit a jövőbe néznék )
Puskagránát 1: Fúrd ki hátul, húzd rá a csőre. A lövéskor kijövő levegő valameddig csak elrepíti.
Puskagránát 2:
Végy egy nagyobb átmérőjű hangtompítót, egy kisebb átmérőjű gázos gránátot. Tedd a gránátot a hangtompító csövébe és lődd meg. Érdemes némi gumit vagy ilyesmit tenni a gránát elsütő gombjára, nehogy szétszedjék a BBk.
Az első és a második keresztezéséből viszont már egész érdekes dolog jöhet ki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pendra pén. feb. 13, 2009 5:00 pm-kor.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.