A Dboys, mert Systema tuning alkatrészekkewl van tele, és az alaprugójával is 50m-en is erős, pedig csak 350 fps !
Kifejtenéd részletesen, melyek ezek az alkatrészek? THX!
A szóban forgó fegyver az én tulajdonomat képezi! Most tuningoltam meg egy kicsit, de a gyári alkatrészekből nem sokat kellet cserélni olyan jó minőségü volt! Ahogy a Malu irta is szinte minden (systema) benne gyárilag legalább is annak tűnik! Nagyon jó minőségű cuccok meg is lepődtem hogy kínaiba ilyet raknak ( ebből is látszik hogy fejlődik a piac). A dugatyú, dugattyúfej, hengerfej és a nózi az teljesen megeggyezik az area1000-es cuccokal. A boxban 7mm- es masszív műanyag persejek vannak! A systema sp120-as rugót simán viszi! Ami még pozitívum volt az a hop-up, ami teljesen fém és persze hogy az m4- től megszokott vágot henger helyet teli henger volt benne!
Összeségében egy jól összerakott fegyver! Összehasonlítottam a marui m4-el, és szerintem a boys viszi a pálmát minden szempontból ( persze a Tm az Tm), majd kiderül hosszabb távon is hogy mit bír a fegyver!
Persze ha az ember nem akar kisérletezni az inkább válasza a márkát és abban nem fog csalódni! De véleményem szerint ebből a Boys-ból egy jó fegyvert ki lehet hozni kis tuningal is! Egy negatívumja azért van neki,a festése nem igazán jól sikerült ezzel a zöld szinnel!
És a fém frontset fődarab-ról nem tudtok valamit, hogy lehet e kapni egyáltalán, vagy azt is csak külföldi boltokból lehet megrendelni mert a gunneren nem találtam ilyesmit.
És a fém frontset fődarab-ról nem tudtok valamit, hogy lehet e kapni egyáltalán, vagy azt is csak külföldi boltokból lehet megrendelni mert a gunneren nem találtam ilyesmit.
fém tokot találsz a nowar-ban meg a 44-esben 20-30k
Köszi szépen a gyors választ, de amit a Nowarban meg a 44-esben lehet kapni az AK47-hez való, nekem meg AK74-hez kell és a kettő sajna nem ugyan az mert a 74-nek más a felépítése a markolatnál! Már kerestem az airsoft boltok honlapjain , de nem találtam csak AK47-hez valót , ezért is kérdeztem meg itt a fórumon, de azért köszi a segítséget.
szia all! Nem tudja valaki, hogy AK 74-hez lehet e kapni fém tokot ill. hogy van e fém frontset fődarab, mármint az a rész amibe a hop-up kamra van belecsavarozva abban van a külsőcső ill. az csatlakozik a tokhoz.
Üdv Armstrong
fém tokot találsz a nowar-ban meg a 44-esben 20-30k
szia all!
Nem tudja valaki, hogy AK 74-hez lehet e kapni fém tokot ill. hogy van e fém frontset fődarab, mármint az a rész amibe a hop-up kamra van belecsavarozva abban van a külsőcső ill. az csatlakozik a tokhoz.
Nem akarok csak pisztollyal játszani, de minden képpen szeretnék egy másodlagos fegyvert és szerintem erre a célra megfelel a lentebb írt DE M81-es. Elsődleges fegyvernek Royonik által javasolt JG márkájú M4M16 tipusok tetszenek és nem is drágák.
Rugós "stuki",lövésenként fel kell húzni,de elég erős.Egyszerűbb felépitésű szal kevesebb a hibalehetőség,és csak bb kell hozzá, hogy használni tudd.
Gázos "stuki",nem kell felhúzogatni,erős ,de kell hozzá gáz,és mint minden gázos fegyver ez is érzékeny a külső hőmérsékletre.
Elektromos "stuki",nem kell felhúzogatni,elég gyengécske,szerkezetileg bonyolultabb a gb miatt (persze azért ettől sem kell félni),akksitól függ mennyit bir,de cqb-ra ez is tökéletes,mert ott elég a lőtávja.
Másodlagos fegyverek,szal csak pisztollyal nyomulni nem igazán jó,de ha kell,akkor jó szolgálatot tehet ha fityeg egy az oldaladon.
Ezek a nagyon alapok,de ha utána nézel itt a fórumon,akkor sokkal többet megtudsz majd róluk.
Először köszönöm az építő jellegü válaszokat. Az egyikből fakad a második kérdésem: Miért nem tanácsos az elektromos stuki? A gázos stukikat kicsit drágálom a springeseket meghát minden lövés előtt huzogatni?
az egy pisztoly ami teljesítményben alúl marad egy AEG mellet ezért nem javaslom
Először köszönöm az építő jellegü válaszokat. Az egyikből fakad a második kérdésem: Miért nem tanácsos az elektromos stuki? A gázos stukikat kicsit drágálom a springeseket meghát minden lövés előtt huzogatni?
Valóban nem kell "vagyonokat költeni" de kipróbálásra, szvsz elég egy kölcsön fegyver, ha úgyérzed, hogy ez a te sportod, akkor megvásárlásra mindenképp JG-t ajánlok ha az M4-M16 fegyverek tetszenek!
A Well-t nem nagyon tudod tuningolni (max 100-as rugót bír el) ráadásul később (ha lecseréled) nem tudod eladni!
Sürgős segítség kéne!
M4/M16-al kapcsolatban
Épp a fegyver nagytakarítását végeztem mikor a zárszerkezet imitáció szétesett darabokra (a felhúzókar ami lenyitja a hüvelykivető takarót ami mögött a hop up van). Kéne egy kép hogy belül az a rugós rész hogy van rögzítve mert hiába rakom össze a rugó nem feszül meg annyira hogy visszaakadjon a kar és az egyik rugótartó is kiesik a helyéről ilyenkor.
Aki tudna csinálni egy képet vagy elmagyarázná hogy a rugó hogy helyeszkedik el azt megköszönném!
Szertnék segítséget kérni! Most hallottam először az airsoftról és nagyon tetszik. Szívesen űzném ezt a sportot hobbi szinten, de nem akarok rá vagyonokat költeni. Kinéztem magamnak pár fegyvert és csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ezekkel élvezhető-e a játék? Olvastam a tuning tippeket és szerintem egész jó fegyvereket lehetne belőlük kihozni! Ezek lennének:
WELL R7
Erő: 0,8 Joule
Lövedék kezdősebessége: 280 fps (0.20 g-os lőszerrel)
Max. lőtáv: 40-50 m
Tárkapacitás: 320 db 6 mm BB golyó
Anyaga: ABS műanyag
Gearbox: fém, Tokyo Marui
Méretarány: 1:1
Hossz: 799 mm
Tömege: 2220 g
Well R7
célzó
hordszíj
lőszer (kb. 100 db)
tár
elülső markolat
hálózati akkutöltő
akku
tisztítópálca
DE M81 USP AEP fegyver
Tár (28bb-s normál)
hangtompító utánzat
200db 0.20-es kínai BB
7.2V 500mAh 6x2/3N cellás Ni-MH típusú AEP akku
220V DC 7,2V 250mAh töltő
Gyorstöltő
1db 2mm-es imbuszkulcs
Tisztító pálca
Használati utasítás
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.