Szevasztok!
M-65-ös kabátot szeretnék rendelni, azonban nem tudom, hogy a 185 centimhez és elég kevés kilómhoz jó lenne e az 52-es méret.
Ha valaki tudna segíteni megköszönném!
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy kishazánkban hozzá lehet e jutni eredeti marpat felsőhöz és nadrághoz.Sajnos én személyszerint nem sok esélyt látok rá,gondoltam megkérdezem.
_________________ 15th Marine Expeditionary Unit (Special Operations Capable)
Igen de azok BA-k vagyis lövedék álló mellények nem pedig taktikai mellények, taktikai mellényeket nem nagyon használnak, leszámítva a FORCE RECON-t vagy az SRT illetve a FAST-ot na de ebbe fölös belemenni, illetve lehet látni a régi bevállt eagle szerű hat tárzsebes,felül két kisebb zseb plusz rádiózsebes hálós rendszerű mellényt ami tan vagy coyote brown színű ezt pedig a nowarba lehet kapni.
Ha viszont homokszínű mellény akkor mindenképpen erről lehet szó, a helyes megnevezés pedig TAN.
Az olyan mint amit a WGC is árul, pedig tág fogalom mivel közel 100 mellényt árulnak ott, bár ezek másolatok és átlag airsoftra bőven jók mégis inkább csak másolatok és néha a nem megfelelő anyagminőség illetve "elnézett tervezés" nem igazán adja vissza azt az eredeti feelingjét és minőségét a cuccoknak.
_________________ Once a sanitary pad ALWAYS(tm) a sanitary pad marine
Irakban a legtöbb esetben az USMC coyote brown színű mellényeket használ.
A WGC-n lehet kapni,habár nem eredeti,airsoftra szerintem tőkéletes....az eredeti cuccokért pedig őszinte részvétem.
_________________ 15th Marine Expeditionary Unit (Special Operations Capable)
Első, akarok venni Ghillie ruhát! http://www.sturm.com.ua/product/3047 pl. ezt a darabot néztem ki magamnak. Csak kérdés, hogy ér enyit? Vagy lehet már olcsóban is vásárolni?
A másik kérdésem, szerencsémre feltörték a kocsimat és eltulajdonították az USMC Desert mellényemet és zubonyomat. És, arra lennék kíváncsi, hogy honnan tudnám pótolni a hiányt? Mert, ezek a darabok Irak-ból jöttek és hát ilyen alkalmam nem lesz még egy.
Megoszthatnád velünk mennyi az a drága ! Starlight-nak van még egyszerű, de hatékony álcája !
Ami tláttam a legdrágább 30-40 között volt. Ha ebayen veszem akkor 18, ha kinábol hozatom 15 let volna. De jobb ha saátott csinálok, késöbb még jól jöhet ez a tapasztalat
Köszi... sajnos ott már voltam, korrekt kis hely, de a legnagyobb bakancs ami volt 1 számmal kisebb mint ami kellene.. elkapkodják hamar. De nagyon tuti egy darab, meglepődtem mennyire minőségi megoldások és anyagok vannak az eredetiben (árulnak újat is, 3x annyiért, de az szvsz vmi utángyártott vicc.)
Elöszőr is köszi az infót. Cserébe elárulom, hogy én 6500 HUF-ért vettem az enyémet a Militária Nagyáruházban. Még fent van a honlapon, de telefonon vagy személyesen érdeklődj, hogy van-e a méretedben.
Más téma: Flecktarn bonniekalapot keresnék Pesten. Nem azt amit a 44-esben lehet kapni, hanem azt a típust ami inkább hasonlít színben a ruhához és a karimája is puhább. Melyik boltban lehet hozzájutni?
BW és egyéb mintás bonnie kalapot én a Jászai Mari tér és a Szeráj közti military boltban vettem (flecktarnos-gázmaszkos bábu a kapuban), 2000 Ft-ért asszem, méretből is van választék.
Igazából a Propper jobb lenne azt hiszem, de megnézem a Légiós military-t. köszi. Ha valaki tud jobbat, az szóljon Meg akkor is, ha valaki tud hozni kintről.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.