Rendeltetek már innét? TWG szintűnek nézem, itt van a szomszédban, kérdés, h megbízhatóak? Küldik,amit kifizettél? A szállítás elvben 2-3 nap csak, ez szimpatikus.. Köszi.
Rendeltetek már innét? TWG szintűnek nézem, itt van a szomszédban, kérdés, h megbízhatóak? Küldik,amit kifizettél? A szállítás elvben 2-3 nap csak, ez szimpatikus.. Köszi.
_________________ This is my Rifle! There are many like It, But This one is mine!Without my Rifle I am nothing!
Mk12 SPR, M190 Beretta
Szeretnék rendelni fire-support.co.uk-ról. Megcsinálta az accountom, paypallal fizettem, viszont utólag vettem észre, hogy szükség van valami UKARA számra. Ahogy olvastam ezt csak angliába élők kaphatják bizonyos feltételek után. Az lenne a kérdésem, hogy esetleg van-e köztünk olyan aki rendelkezik ilyen UKARA számmal?
Sziasztok! Mik a tapasztalatok: ebay-es red dot rendelés mennyire macerás? Vámon mennyire akadhat fent? Nem a vám/áfa miatt, csak nem tudom mennyire tiltólistás, vagy minősül fegyveralkatrésznek, mit tudom én... (csak rémlik valakinek a kálváriája egy egyszerű hangtompító-replika miatt, nem hiányzik egy több hónapos rohangászás egy kb. 4000 Ft-os vacak miatt...)
Hali srácok. Lenne egy kérdésem. Taiwangun.com- os rendelésnél mindenkinek 3-4 napot szórakoznak a megrendelés feldolgozásával és útnak indításával, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
150 EUR-ig vámmentes, 25 EUR-ig Áfamentes a harmadik országból való rendelés. A 400 USD+fuvarköltség 99% hogy vám alá esik. De nem a vám a sok, hanem az Áfa, mert az 27%
Magánszemélytől magánszemélynek érkező küldemény 0-45 euró között vámmentes/vámeljárás alá nem tartozó küldemény 45,1 -150 euró között vámmentes, de 27 % ÁFA terheli a küldeményt 150,1-700 euró között 2,5% vám + 27% ÁFA kerül felszámításra 700,1-999 euró között kereskedelmi vámtarifa + 27% ÁFA terheli a küldeményt 1000 euró és ezen érték felett kereskedelmi vámtarifa + 27% ÁFA terheli a küldeményt
Magánszemély által megrendelt áru (cég-magánszemély reláció) 0-22 euró között vámmentes/vámeljárás alá nem tartozó küldemény 22,1 -150 euró között vámmentes, de 27 % ÁFA terheli a küldeményt 150,1-1000 euró között kereskedelmi vámtarifa + 27% ÁFA terheli a küldeményt 1000 euró és ezen érték felett kereskedelmi vámtarifa + 27% ÁFA terheli a küldeményt
150 EUR-ig vámmentes, 25 EUR-ig Áfamentes a harmadik országból való rendelés. A 400 USD+fuvarköltség 99% hogy vám alá esik. De nem a vám a sok, hanem az Áfa, mert az 27%
Mivel non-EU államból jön, ezért vámköteles. Azt, hogy tényleg meg fogják-e vámolni, pont ugyannyira esélyes eltálálni, mint a lottószámokat. A nagyobb értékű és terjedelmű cuccokat valószínűbb, hogy észreveszik. A szállítási idő attól függ, hogy hogyan kéred, hogy feladják itt a több hónapos sima mail-en keresztül az expressz futárig terjednek a lehetőségeid, én ekkora értéknél az utóbbit, de minimum regisztrált airmail-t választanám.
Helo! Ha eHobbyról, vagy esetleg EBAirsoftról rendelek kb 400 dollár értékben (nincs bennt fegyver, gáz), azt vámolják, és lesz rajt +költség? Szállítási időről is lehet tudni valamit?
eHobby 10% kupon - érvényes 2017.03.31 Ma érkezett a rendeléssel, de az érvényességi idő alatt úgysem tervezek megint ott vásárolni. Hátha valakinek jól jön.
Talán már ide is többször leírták 22 EUR-ig vám és Áfa mentes, 150 EUR-ig vám mentes. De soha nem a vám a sok, az 3-6% hanem az Áfa! Ami 27%. Valószínűleg a Lengyel boltok azért is tudják olcsóbban adni, mert Lengyelországba az Áfa jóval kisebb ( a vám ott is ugyan annyi, mint az összes EU-s országban) Ha nagyméretű és nagy értékű dolgot akarsz kintről rendelni, akkor érdemes az EU-ban körülnézni és számolni.
Tehát akkor 50-50% hogy megfogják, vagy igen vagy nem Rendeltem már többször Ázsiából és Kanadából, de csak kis értékű csomagot, gondolom azzal nem is foglalkoznak vámon, mert több a macera vele mint a befolyt összeg. Inkább akkor nem kockáztatok, Európából drágább mint az alapár Ázsiából, de olcsóbb mint a megvámolt ára.
Apocalips: Ha BB szóró gránátot akarsz akkor az AI Cyclont tudom ajánlani, nekem van egy és nagyon szuper kütyü.
megerősítem Vivax kolléga hozzászólását, nekem van ilyen gránátom, max jó fejbe lehet vele valakit dobni, mert tömör gumi, másra nem jó, max látvány elemnek.
Dobai: Sokszor kitárgyalt téma. Hogy mit fog meg a VÁM és mit nem, az azon múlik a vánosnak milyen a lelki állapota. Nekem már járt VÁMon EU-s csomagom is... A DPD nagyjából 5-10 nap alatt juttatja el hozzád a pakkot, ha csak nem kerül a hongkongi posta markába. Azt, hogy mennyit fizetsz az államkasszába (ÁFA VÁM), a postaköltséggel terhelt, teljes összegből számolják ki...
Apocalips Ne akarj ilyen gránátot venni, mert egy Kalap sz@r. Egy tervezési zsákutca, tele kivitelezési hibával, amit csak megspékel, hogy a tömítés gyorsan tönkre megy és akkor kuka. 2 perc google rajtam sem segített.
Az lenne a kérdésem, hogy a képen szereplő gránátot honnan lehet rendelni? Google be próbáltam keresni de semmit se találtam. A válaszokat előre is köszönöm.
Ázsiából szeretnék rendelni fegyvert. A tapasztalatotokra lennék kíváncsi, aki rendelt már Eu-n kívülről nagy értékű csomagot. (DHL hozná elméletileg) kinek fogták meg a vámon kinek nem?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.