Hozzászólás témája: Re: Egyebek (akku, töltő, gáz, BB...) Elküldve: csüt. dec. 05, 2019 2:18 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Eladó M500/F9 1080p sisakkamera, teljesen új, csak tesztelve volt. Specifikációk: -5 megapixeles kamera mikrofonnal, -1080P FULL HD @30 FPS, vagy 720P (állítható) -120 fokos objektív -beépített 680mAh akksi -beépített motor (rezgő értesítések) + státuszjelző LEDek -videó vagy fényképező mód -könnyű, masszív fém ház -30mm-es átmérő (a legtöbb szerelékgyűrűvel kompatibilis) -max 32GB-os memóriakártya (nem tartozék) -jár hozzá egy adatkábel és egy sisakszerelék Ár: 5750FT+posta
Hozzászólás témája: Re: Egyebek (akku, töltő, gáz, BB...) Elküldve: vas. dec. 01, 2019 6:37 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Eladó a képen látható Puxing PX-777-es rádió. Alap PMR csatornálra programozva. Aksija már nem a legfrissebb. Kisebb 1 napos játékot még kibír. Működése ettől függetlenül hibátlan.
Hozzászólás témája: Re: Egyebek (akku, töltő, gáz, BB...) Elküldve: hétf. okt. 21, 2019 8:53 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
ELADÓ
1. Baofeng BF-888S rádió. Használt, egy db. akksi, kézi beszédváltó, hosszú Nagoya antenna, és a gyári rövid, és töltője Ár.: 7000,-Ft+posta 2. - 3. - 4. - 5. - 6. Fém shell tartó, puskára csavarozható. (én két oldali ragasztó szalaggal rögzítettem) 6 db. shell jár hozzá. Ár.: 5000,-Ft+posta A cuccokat postázom, vagy esetleg Pesten előzetes egyeztetés után átvehető
Érd. PM vagy telefon : 70/3375636
Köszönöm
_________________ A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gálovits szomb. okt. 26, 2019 8:00 pm-kor.
Hozzászólás témája: Re: Egyebek (akku, töltő, gáz, BB...) Elküldve: kedd szept. 17, 2019 2:03 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Telefon: 06302129118 Helyszín: onga Ár: 6,500 Ft
More Information Eladó AHS | AMBIDEXTROUS GLOCK HOLSTER ÚJ Nem volt használva gyári csomagolásban .Posta van saját képeket küldök , jobb és bal kezes egyaránt. Övre és mellényre fűzhető szerelék is van hozzá .
Hozzászólás témája: Re: Egyebek (akku, töltő, gáz, BB...) Elküldve: szomb. aug. 10, 2019 12:22 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Eladó egy teljesen új talán 2 játékon használt Z-Tac headset és kenwood csatlakozós PTT - 8000 HUF
Posta: Foxpost, előreutalás után Csere, beszámítás: nincs Személyes átvétel: BP
_________________ ..itt van egy halott Task Forceos katona mit csináljunk belőle?! PÁLINKÁT..." A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Pöcök kedd szept. 17, 2019 9:23 am-kor.
Hozzászólás témája: Re: Egyebek (akku, töltő, gáz, BB...) Elküldve: vas. júl. 07, 2019 5:27 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Sportág leépítse miatt eladó maradék motyó:
Z-tac dummy radio + flexi antenna pakk molle rögzítőkkel https://ibb.co/VSPJFTc][img]https://i.ibb.co/9TCcxWk/IMG-20190707-170541.jpg
-Használt -Jól gondolod, dummy, nem fogsz vele rádiózni -Geardozni vagy játék kiegészítőnek javasolt -Ne kérdezd meg hogy rá van-e programozva a PMR sáv, köszi.
-Csak geardo miatt volt a mellényen -Dummy -hibátlan
2000 Ft.-
Posta van, vevő terhére, előre utalás, utánvét, futár van, GLS szintén(foxpost felejtős) Személyesen Kiskőrösön, alku nincs, csere detto, befejeztem a sportot. Több infó, kép üzenetben, vagy húsz 346 00 39 Emailre hamarabb válaszolok: krizsan.mark.adrian@gmail.com
Hozzászólás témája: Re: Egyebek (akku, töltő, gáz, BB...) Elküldve: szer. júl. 03, 2019 4:36 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Zsír új Xcortech chrono
18.000ft posta van vevő állja. személyesen Jászberényben vagy Csemői játékon. Pest nem berény része hülyeségekkel ne stresszelj.
_________________ Ha két dolog közül kell választanod és teljesen mindegy! Válaszd azt amelyik jobban mindegy! -Uram, maga mindenhez ért? - Mindenhez IS!
Mit tud? -> lásd első kép Mi jár hozzá? -> lásd második kép 2 éve nyaraláson vettem, 2x búvárkodtam vele, azóta pihen - akksi nem bír sokat - nekem csak 480p-ben sikerült felvételt készítsek - mintha folyton "zoom-módban" lenne
Ára: 6000 Személyesen Pécsen, vagy posta. Csere/ beszámítás: nem nagyon, de egy próbát megér Többi eladó cuccom
Hozzászólás témája: Re: Egyebek (akku, töltő, gáz, BB...) Elküldve: hétf. jún. 10, 2019 11:57 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Eladó a képen látható dolgok.( szekrény kisöprés ) 2 db nagy gyors töltő ( barna TM.)(1500 ft) ak tárkülsők(1000 ft) távcső tartó szerelékek(1000 ft) Védő-szemüvegek(3500 ft) Egybe szeretném eladni(5000 ft) Sárga G&G szemüveg nincs már meg. Pesten illetve Dabason személyes átvétel lehetséges. https://drive.google.com/open?id=1qI6bs ... etk2hbQlvK
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.