Ksznjk FreePrivacyPolicy!
SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: kedd jan. 28, 2020 12:58 pm

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző PM
Admin
Avatar

Csatlakozott: szer. jún. 30, 2004 4:37 pm
Hozzászólások: 3831
Tartózkodási hely: budai elit... :))))))
HozzászólásHozzászólás témája: Bone Brigade
HozzászólásElküldve: szomb. aug. 04, 2007 4:44 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Bone Brigade

A csapat megalakulása 2004 elejére tekint vissza. Az alapító tagok Braun és Hozé voltak. A létszám az elmúlt egy-másfél évben elég ingadozó volt, miközben néhányan megváltak a csapattól, de ez idő alatt új tagokkal is gyarapodtunk, ámde mindvégig ott voltak olyanok is, akik a kezdetektől részt vesznek a csapatépítési munkában, és a fórum által hirdetett játékokon. Ők alkotják, vagyis Mi alkotjuk a Bone Brigade csapatát.

Jelenleg egy tucat körüli aktív tagja van a csapatnak, amelyben a Paksi frakció is benne foglaltatik.

Braun: (Csapatkapitány. Aki nem mint a Bone Brigade tagját ismeri, ismerheti őt a 44-es bázisból - Starlight megjegyzése)
31 éves vagyok végzettségemet tekintve mérlegképes könyvelő, jelenlegi foglalkozásomat nézve lőfegyver kereskedő (az igazolványon ez áll). 2003. nyarán vettem rész elöször airsoft játékon, egy Hozetól kölcsönkapott spring pisztollyal. A játék rögtön magával ragadott, azonban saját fegyvert csak 2004. tavaszán sikerült beszereznem. Hozeval 2004. májusában megalapítottuk a Bone Brigade csapatot, amely először a „Leghosszabb nap” rendezvényen állt ki a nyilvánosság elé. Azóta csapatommal több játékot szerveztünk (Urban war, War days játéksorozat). Az utóbbi időben játékszervezésre nem volt időm, de ezen igyekszem majd változtatni. Mivel a csapat létszáma az elmúlt másfél évben felduzzadt 2007. tavaszától csapatgyakorló játékokat szerveztünk. Ennek köszönhetően a csapat tagjai egyre jobban megismerték egymást, és ez mostanra a csapatmunkán is meglátszik, pozitív értelemben. A csapat irányításában Starlight jelent számomra hatalmas segítséget, hiszen levett a vállamról néhány adminisztrációs teendőt, és a döntéseimet is keményen megkritizálja, ha arra van szükség. Amikor pedig valamihez nincs kedvem, addig jár a nyakamra amíg meg nem csinálom. Aki ismer tudja, hogy a fegyvereket tekintve AK rajongó vagyok. Főfegyverként egy CA SLR105 A1-est nyúzok, épületharcra pedig egy JG AK47 Betat használok. Ezenfelül rendelkezem még egy KSC H&K USP-vel.

Starlight: 31 éves vagyok, a főiskolán hallottam az airsoftról, de elég sokára sikerült kipróbálni. 2005 szeptemberében vietként játszottam először egy kölcsönkapott Knight’s-val. Azonnal beleszerettem az airsoftba, és pár héttel később már saját AK Beta Spetsnazommal vettem részt (azóta is ez van, csak már tuningolt), a Bone Brigade tagjaként, majd vettem egy Glock 18C AEP-et másodfegyvernek. Nick-nevemet Braun adta nekem, és szerintem jól eltalálta. Egyéb elfoglaltságai miatt tavaly felkért csapatkapitány-helyettesnek, amit nagy örömmel fogadtam el. Szinte minden hétvégén játszottam az elmúlt közel két évben. A Szlovákiai Omega Battlefield volt az első nemzetközi részvételem, ami kiemelkedő élmény volt. Annyira lekötöttek a háborús játékok, hogy jelentkeztem a ZMNE hadtudományi karára, amit szintén nagyon élvezek. Szeretek rádiózni, a HQ-n a térképen jelölni a csapatok útját, de gyakran vállalok medic vagy más szerepet is. Egyformán szeretem a bokortúros és a CQB játékokat. Azokat a játékokat részesítem előnyben, amelyekben feladatok vannak, mert azok eredménye mérhető, és mert összehangoltságot igényelnek, de magárét a játékélményért veszek részt minden alkalommal, amelyre lehetőségem van. Az airsoftos hétvégék után mindig egyszerre érzem fáradtnak, és feltöltődöttnek magam. Örülök, hogy lányként részese lehetek egy ilyen szabadidős tevékenységnek és egy jó csapatnak. Remélem sokáig, és sokat játszunk még együtt.

Hoze: Mindjárt 30 éves leszek, több mint 3 éve játszom, Egy haveromtól értesültem erről az időtöltésről, amit aztán gyorsan ki is próbáltam. Springes pisztollyal kezdtem az AEG-ek ellen, kb. mint Don Quijote a szélmalmok ellen...de volt pár érdekes találatom az érdi pályán.
Azok voltak a szép idők. Egy lövés, ha tálál, nyertél, ha nem, tuti ledarálnak, az akkor már tuningolt puskákkal. Akkor még jártunk pestszentimrére is, jó kis emeletes ház, szobáról szobára... Kb. 2-3hónap múlva lett meg az első (és mindenddig utolsó) AEG-em, egy M16 Vietnam, Marui, jó kis műanyag, nyeklett-nyaklott, természetesen tuning nélkül. Azóta változott némileg a helyzet, a Vietnam maradt, viszont "átment" costum-be, kapott egy teljes fém házat, precíziós csövet, 120-as tuningot, Csukás Peti, WD, és Pendra gondoskodását..szerintem egyedülálló ebben a tekintetben Magyarországon.
Ha jól emlékszem, Braun az én hatásomra lett ilyen militartista, mint napjainkban, és Schaefer-t is nekem sikerült megfertőznöm, bár akkor Ő még a paintball-ért reszketett, de nekem sosem tetszettek az UFO fegyverek, és a nem összehangolt támadások.
De persze olyanok is kellenek néha. Tavaly részt vettem a Szolvákiai nagy játékon is, meghatározó élmény volt. Vannak időszakok, amikor kevesebbet tudok játszani, de mostanában megint rákaptam az airsoft ízére.

Pendra: Először 2002 körül olvastam az AS-ről a Counter-Strike.hu-n. Mivel akkor még az egész nagyon zárt volt és a fegyver felhozatal sem győzőtt meg igazán, ezért nem igazán ragadott magával a játék. Aztán 1 évre rá valahogy megint eszembe jutott a dolog. Akkor még sehol nem lehetett AEG-eket kapni legálisan, úgyhogy egy springes P99-et szereztem be, aranyárban. Rengeteget lövöldöztem vele, mert tetszett a pontossága és reális kinézete. Az első játékra mégis csak 2004 nyarán mentem ki. Hamar kiderült, hogy a 0.5 J-os pisztoly nem sokat ér az erdőben, de szerencsére valakinek volt egy fölös MP5-öse. A játék után 2 fontos elhatározást hoztam: 1. AEG kell, 2. nem szeretem az MP5-öst. Ezután 1-2 hét alatt eldőlt, hogy az M16VN lesz a nekem való puska. Bár már akkor is nagyon komolyan gondolkodtam az Acedemy L85-ön, de végül a megbízhatóság mellett döntöttem. Azonban szomorúan tapasztaltam, hogy alap fegyverrel elég nehéz hatékonyan játszani. Így hát előbb WD tuningolta meg a puskát, majd saját kezembe vettem a fegyver szerelését. A végeredmény, egy erős és pontos fegyver lett. Eközben beszereztem egy springes L85-öst. Eredetileg egy spring sniper puskát akartam kihozni belőle, de a műanyag alkatrészek nem nagyon bírták a tuningot. Egy kis olvasgatás után az úgy döntöttem, hogy AEG-et építek belőle. Ezzel egy igen hosszú folyamat vette kezdetét, aminek a vége egy se vele se nélküle kapcsolat lett. Az interneten összesen 5 valamennyire használható kép volt fenn egy hasonlóan szerelt fegyverről. Utóbb kiderült, hogy azok sem voltak igazán használhatóak egy teljesen felszerelt műhely nélkül. A legtöbb frusztrációt az apró dolgok okozták, mert ha minden jól összeállt, akkor egy másodlagos alkatrész kezdett problémázni. Ekkor az egészet szét kellett szedni és újra kezdeni a szerelést. Nem tudom megmondani, mennyi időm ment el vele, de amikor kimentem a játékra teljes brit felszerelésben az mindig kárpótolta a belefektetett energiát. Braun 1 éve keresett meg azzal, hogy csatlakozzak a BB-hez. Elfogadtam a meghívást, és azóta akítv tagja vagyok ennek a remek kis társaságnak.

Schaefer: Paksi frakció vezetője
2004 Szeptember 11 - A terror Napja, ez volt az első játék, amin részt vettem. Apám kissé militarista nevelése révén nem volt nehéz függővé válnom. Hoze hívott el játszani, és Brauntól kaptam kölcsön először fegyvert, egy beta-t, amit később meg is vettem tőle. Azóta több kisebb-nagyobb (inkább nagyobb) játékon vettem részt a Bone Brigade tagjaként. Sajnos nem járok annyi játékra, mint szeretnék, de azért igyekszem. 2006 év elején Braunnal egyetértésben létre hoztunk egy Paksi frakciót, mivel itt is termett egy-két eszement gyermek, akik megfeleltek a vizsgákon. Így alakult meg a Stalkers, ami természetesen a Bone Brigade részét képzi. Tagjai jelenleg: Iceman, Fityo, UltraMarine, Schaefer.

Iceman: 20 éves vagyok, egy éve játszom, mert szeretem a kommandózást. Nem egy hivatásos van a családban lehet, hogy ez az oka a vonzódásomnak a fegyverek és hadijátékok iránt. Zulu 2005.09.18 Urban War ez volt az első, ahol még csak még mint néző voltam jelen, de egyből tudtam hogy ez a játék nekem való. Ezúton is köszönöm Schaefernek, hogy elhívott. Előtte paintballoztam egy kicsit és már azon voltam hogy vegyek felszerelést de az AIRSOFT sokkal közelebb áll hozzám és rögtön leboltoltam első fegyveremet, ami Braun TM H&K G3 SAS-a volt. Ezt később egy CA M4-re cseréltem. Kedvenc stílusom a fussatok, mert jövök, illetve a boom head shoot. Viccet félretéve, az assault, nyomulni elöl és lőni, ami mozog. Szeretem a csapatunkat, mert szimpatikusak a Tagok és ez számomra fontos egy csapatban. 2005 végén nagy örömömre beléphettem a Bone Brigadeba. Később megalakult a Paksi Stalker frakció, aminek büszkén vagyok tagja. Fityo haveromnak, mivel ismertem beállítottságát, mutattam neki egy képet és 5 percet meséltem neki az airsoftról, és már ment is fegyvert venni. Sajnos, jelenleg nem tudok annyi játékon részt venni, amennyin szeretnék ennek oka a Főiskola, amit idén kezdtem Dunaújvárosban.

Ultramarine: 30 éves vagyok. 2006 nyarán, a legjobb barátom hívta fel a figyelmemet a 44-es bázisra. Elmentem megnézni, és egyből tudtam, hogy ezt nekem ki kell próbálnom. Már csak azért is, mert 2004 szeptemberében, San Franciscóban jelentkezetem, a US Army-ba. Csak az állampolgárságom jelentett gondot, amúgy felvettek volna! Sem időm, sem elég pénzem nem volt, hogy megvárjam, amíg megkapom az I-551-et. Ha sikerült volna, nem álltam volna meg a North Carolinai Fort Braggig. Már csak ezért is, adós voltam magamnak valamivel, ami effajta kötődésemet kielégíti. A boltban, szerencsére ott volt Ragnar, és nála volt a fegyója is: egy M4 S-system. Ez adta a fegyverkoncepciómnak az alapötletét. Egy olyan fegyvert szerettem volna, amit épületben és szabadtéren is használhatok, ami megbízható, illetve pontos. Ekkor került előtérbe a CA M15A4 CQB. Az alap karabélyba egyből tetettem tuningot, így egy erős szabadtéren is használható fegyver lett belőle. A múlt hónapban sikerült megvennem a másodfegyvert is: egy WE Hi-CAPA 5.1-ot, és már a tuning már megérkezett hozzá. Már csak a beszerelésre vár. Braun később említette, hogy Pakson lakik egy Schaefer nevezetű airsoft-társ, akivel felvettem a kapcsolatot és azóta a paksi frakciót, illetve a Bone Brigade sorait erősítem.

Blaci: 32 éves vagyok. 2006 augusztusában kezdtem el AIRSOFT-ozni. Azért tetszett meg ez a játék, mert már nagyon régóta foglalkoztatott a „harcászkodás” - 3 évesen aktívan püföltük egymást a nagybátyámmal műanyag kardokkal, leíjaztuk vagy lelőttük egymást tapadós nyílvesszőkkel. Ez mind köszönhető a h@lye médiának amiért ilyen sok indiános és II. világháborús filmet adtak le akkoriban a tévében. Ezek után körülbelül 16 évesen azért megnyugodtam. Ebben a harcművészet gyakorlása segített, illetve inkább a Senseinek tudható
ble, hogy megtaláltam a lelki békémet. Emellett – mivel nagyon sok szabadidőm volt- foglalkoztam katonai makettek építésével és tanulmányoztam a velük kapcsolatos történelmi eseményeket! 1996-ban elmentem hivatalosan napi 8 órát vagy még többet dolgozni. Puff, itt azért már csökkent a szabadidőre fordítható idő mennyisége és a régi hobbik lassanként feledésbe merültek. Az első munkahelyemen, ami egy 12 évfolyamos iskola volt, ahol családi okok miatt letudtam a katonaságot is (Elit Alakulatos Anyámasszony Katonája alakulatban szolgáltam), de azért mellette informatikus segédként, a feletteseimet aprítottam a DOOM első illetve második részében (kizárólag munkaidő után). Ez a szokásom máig megmaradt. Azért az évek során ebben a témában is érzékenyebb lettem, mert már nagyon pörgős öldöklős játékok már nálam kezdték elveszíteni a varázsukat és így áttértem a taktikásabb SWAT vagy RAINBOW SIX féle játékokra. De hát az ember telhetetlen, mert engem személy szerint nem elégít ki teljesen a virtuális világ, azért mert ott csak egy nagyon fix forgatókönyhöz van igazítva a szereplő mozgástere. Így el is árultam, hogy mi az, ami igazán tetszik ezekben a valós szituációs játékokban mint például az AIRSOT-ban. A stratégia, rajban való feladatmegoldás, bármelyik pillanatban változhat a feladat, ehhez alkalmazkodni kell, rengeteg lehetőség van a megoldás tekintetében. Persze főként azért választottam az AIRSOFT-ot, amiért ugye ez a sportág megszületett, azaz, hogy majdnem valódi fegyver replikákkal játszadozhatunk békés körülmények között. Ja, hogy kezdődött nálam ez az örültség? Az interneten barangoltam, hogy miért ne vegyek valami fegyverféle díszt a szobámba és akkor a kereső oldal kidobta találatként ezen sporttal foglalkozó oldalakat és boltok címeit. Így találtam rá (ez itt a reklám helye) a 44-es bázisra. Besétáltam, itt Braunnal másfél - kétórás értekezés után tudtam, hogy szükségem lesz egy saját fegyverre. Ezen idő nem arra kellet, hogy meggyőzőn hanem, hogy végre elvehesse tőlem a fegyvereket, amiket nézegettem. Pár hét elteltével sikerült, ugyan itt beszereznem egy Classic Army MP5-A5 alap fegyvert, ami nagyon jól bevált és még egy év eltelte után is rendesen szolgálja gazdáját. Zárszóként csak annyit, szeretettel várunk minden érdeklődőt, csak nekünk legyen BB által felszakított sebhelyek a bőrűnkön. És mivel ez is egy „erő” sport így: LEGALÁBB 1 JOUL LEGYEN VELETEK.

Fenris: 36 éves vagyok. Nevelt fiam oltott be egy springes fegyverrel.
Ezután következtek a kínai fegyverek. Ekkor még baráti körben játszottunk, és 10-12 éves gyerekek is játszottak velünk, nem is rosszul. Hiába na, a jó kondíció az kondíció. Később tudtuk meg, hogy lehet ezt komolyabban, komolyabb fegyverekkel is játszani. Vettem egy CA MP5-öst, és azonnal nyilvánvalóvá vált: ad egy, ennél már nem lehet elugrani a golyók elől, ad kettő kiskorúaknak ilyen szinten már nem való ez a játék. Ezután ismertem meg Braunt, aki felvilágosított hogy évek óta létezik szervezett játék ,és el is hívott egyre, Samuval eggyütt, akivel kezdetek óta együtt játszunk. Tudniillik 20 éve barátok vagyunk. Első játékunk a Silver Bayonet volt és azonnal megfertőzött a hangulat, a bajtársiasság és a többiek nyitottsága. Amiben biztos voltam, hogy szükség lesz egy tuningra és az MP-5-ös mellé be kell szereznem egy G-36-ost is. Ez sikerült is, CA típusból, és azóta is ezzel játszom. Azt hiszem Braunnak is szimpatikusak voltunk a játékon, mert azt a megtisztelő ajánlatot tette, hogy jelentkezzünk a csapatba. Mi ezt meg is tettük, és nagy örömünkre a többiek is elfogadták a jelentkezésünket. Azóta a csapat tagjaiként játszunk, általában havi egy alkalommal és a csapatgyakorlókat is igyekszünk nem kihagyni. Büszkék vagyunk arra, hogy ennek a csapatnak a tagjai vagyunk, és reméljük, hogy hozzá tudunk járulni a csapat hírnevének öregbítéséhez.

Budapest, 2007-07-31
By Starlight
_________________
“There is no hunting like the hunting of man, and those who have hunted armed men long enough and liked it, never care for anything else thereafter."
Skorpió Airsoft Csapat / Scorpions Airsoft Team - since 2004.

Vissza a tetejére
  Profil  
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség