Hozzászólás témája: Re: G&G ARMAMENT [G&G] Elküldve: csüt. júl. 25, 2013 4:41 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Sziasztok! Vásároltam egy G&G MP5 A4P AEG-et. Tud valaki segíteni, hogy a tűzváltó kart mivel tudom leszedni? Az összes imbuszt végigpróbáltam 1,5-ig bezárólag, visszavittem a boltba, ott sem tudták mivel kell leszedni. Bevittem egy preciziós termékeket árusító boltba, ahol ugyancsak nem tudták kitekerni. Egy hernyócsavar-szerű dologról van szó! Előre is köszi a segítséget!
Hozzászólás témája: Re: G&G ARMAMENT [G&G] Elküldve: szomb. máj. 25, 2013 12:38 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
adamblack írta:
Udv mindenkinek mi a velemenyetek ezt rendeltem az evike.com - rol G&G CM 16 L Raider GBB.
Én pont egy ugyanilyet birtokolok csak az AEG változatát, amiből a kamu blowback ki lett iktatva, de maga a fegyver amúgy tényleg masszív, az anyaga tényleg nagyon el lett "találva", tudását tekintve pedig átlagosan jó, 2 év alatt egyszer kellett csak matatni rajta, stabil és azért érezhető rajta a G&G féle "minőségibb" kivitelezés.
Hozzászólás témája: Re: G&G ARMAMENT [G&G] Elküldve: szer. máj. 22, 2013 9:28 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Nahodka írta:
g&g sig mennyire eszi a MAG 100as tárakat? Mit kell rajta módosítani? Köszi
a tárakasztókat reszelni kell... G&Gnél jobban, mint a többi fajtánál... (Vitinek G&G SiG-je van, az én WELL SiG-emhez is kellett reszelni, de az övébe jobban ( az én táraim még pont nem jók a G&Gbe, max, ha nagyon beleszorítom, és erővel nyomom bele, az meg nem jó ómen)
Szóval reszelni kell, és nem is keveset.
+ két megközelítés lehetséges még, mivel két sorban vannak benne a BBk, és a vacak kidolgozás miatt (a két rész csak ragasztva van, és nem csavarral összefogva) vagy max 50-70 BBig töltöd, vagy, ahogy én csináltam: átfúrtam, és 3 nagy csavarral átfogattam. Különben szétnyomja a két sor BB, pont annyira, hogy többé ne adagoljon.
Hozzászólás témája: Re: G&G ARMAMENT [G&G] Elküldve: szer. máj. 22, 2013 8:53 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Üdv. Rendesen meditáltam rajta még kiderült nem sima műanyag tok üvegszál erősítésű változat láttam videot rola bírja a dobást hajítást megkínozták rendesen csak a tár aljáról jött le a takaró lemez. És 5 perc alatt át lehet szerelni elektromosra.
Hozzászólás témája: Re: G&G ARMAMENT [G&G] Elküldve: csüt. márc. 21, 2013 6:25 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
De ha megsem jo a motormagassag akkor ugyse egybol lesz "gebasz" en azert megneznem megegyszer hogy pl a kabel jo helyen van e es hogy nem e szorul a motor
_________________ BRAVO-5 Évek óta jobb a lányaimmal játszani mint a sok megagírdó rinyapinával by VIVAX squad leaderNo.747
Hozzászólás témája: Re: G&G ARMAMENT [G&G] Elküldve: vas. márc. 03, 2013 7:14 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
sziasztok, GR16 R4 Popularomra vettem egy-két MOE cuccot, egy előagyat meg egy pisztolymarkolatot és érezhetően hangosabb lett a fegyver, ezt okozhatja az üregesebb előagy okozta akusztikai változás?
csak mert a szintezőcsavart állítottam, de nem volt semmi változás, meg a belsőhöz a motoron kívül nem is nyúltam, szóval csak a biztonság kedvéért kérdem. nem zavar különösebben ha hangosabb, csak elsőre megijedtem kissé, hogy hátha a motorral meg a grippel molyolás miatt csinálja.
Ne is mond. Csavart is EMS-sel akarják küldeni kb. Szerintem hétvégén vadászok valamelyik webshopban egy "normális" iranyzekot. Azért megnézem a tritiumos RS iranyzekokat is akkor már.
Ezt csak megerősíteni tudom. King Arms AK Waffle tárjaim minden eddigi AK-ban tökéletesek voltak. (Boyi AK105, Cyma AK47/105, TM AK47). Kidolgozásuk is nagyon szép. Komoly darabok.
Csatlakozott: szomb. jún. 14, 2008 8:11 pm Hozzászólások: 490 Tartózkodási hely: Budapest IV.
Hozzászólás témája: Re: G&G ARMAMENT [G&G] Elküldve: hétf. feb. 25, 2013 6:35 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
MuKkee írta:
Üdv mindenkinek! Lassan 1 éve, hogy beszereztem egy G&G RK-47-est (pneumatic blowback type) A tárakról az eladót kérdeztem és azt mondta, hogy G&G fegyverbe, csak is a G&G által készített tárak jók, mondtam is magamban, hogy jó, ülj le egyes.. De mégis ti mit gondoltok, egy ilyen G&G RK-47-be milyen más gyártók által készített midcap tárak kompatibilisek?(akár reszeléssel vagy anélkül)
Válaszotokat előre is köszönöm!
Ahogy Nahodka irta jók a CA tárak, bele mennek, kb. jól adagolnak ( azért találkoztam már olyannal mikor nem volt a tár a helyzet magaslatán) illetve hajlamosak a szét esésre. CA tárak mellett King Arms low cap-eket használok az említett rk 104 be, és azok messze jobbak mint a CA tárak. Az, hogy műanyag ne riasszon el, nagyon jó minőségű.
Hozzászólás témája: Re: G&G ARMAMENT [G&G] Elküldve: csüt. dec. 20, 2012 6:44 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Üdv mindenkinek! Lassan 1 éve, hogy beszereztem egy G&G RK-47-est (pneumatic blowback type) A tárakról az eladót kérdeztem és azt mondta, hogy G&G fegyverbe, csak is a G&G által készített tárak jók, mondtam is magamban, hogy jó, ülj le egyes.. De mégis ti mit gondoltok, egy ilyen G&G RK-47-be milyen más gyártók által készített midcap tárak kompatibilisek?(akár reszeléssel vagy anélkül)
Hozzászólás témája: Re: G&G ARMAMENT [G&G] Elküldve: csüt. dec. 06, 2012 3:52 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
+ Jó pár alkatrészt fog rajta a mágnes. Könnyű benne rugót cserélni. Feszteleníthető. Nem recseg ropog az ágyazása. - Csak a Classic Army tárakat szereti, az olcsó Cyma, MAG...stb tárak nem jók bele.
Hozzászólás témája: Re: G&G ARMAMENT [G&G] Elküldve: szomb. nov. 10, 2012 10:44 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
A combo kategória abs testű és előfordult,hogy csak a g&g tárral lehetett eteni, mivel a tár kioldó és a tár másmint a Ca,Mag,boyi táraknál. Én már találkoztam ilyennel.
_________________ Imádkozz és tartsd szárazon a puskaport!
Hozzászólás témája: Re: G&G ARMAMENT [G&G] Elküldve: szomb. nov. 10, 2012 10:32 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Ennyi pénzért már full fémet kapsz itt a fórumon. Ráadásul ha szerencséd van akkor csak g&g tárral lehet etetni. Ja és attól a cégtől nem vennék semmit.
_________________ Imádkozz és tartsd szárazon a puskaport!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.