Hozzászólás témája: Re: Operation Murphy - 2011.05.14-15 - Horvátország Elküldve: kedd márc. 29, 2011 8:00 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Még valamikor október környékén beszéltem a Slavoniásokkal,pontosabban Daniellel, és akkor mondták a játékot, felregisztráltam az oldalra. De igazából más nem történt azóta. Tomekkal beszéltem akkor a játékról, de ők a bolgárokhoz mennek ebben az időpontban.
Bajáról 4-5 fő biztos megy egyébként. Majd rákérdezek a horvátoknál, hogy mi várható, és kirakunk majd egy pontosabb kiírást is.
Hozzászólás témája: Re: Operation Murphy - 2011.05.14-15 - Horvátország Elküldve: hétf. márc. 28, 2011 2:26 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Godot: Ok.
Interpol: Hát igazából még nagyon sok minden fent sincs az eseményről. Meg aztán: "Please sign up until 26.04.2011. Information for payment (account data, etc.) will be published later. " itt csak azt mondják hogy kérik hogy addig jelentkezzünk. Szigorú dátumot nem láttam kiírva.
Ui: Meg most látom hogy meg is zavartál, ez Április!
Hozzászólás témája: Re: Operation Murphy - 2011.05.14-15 - Horvátország Elküldve: hétf. márc. 28, 2011 11:58 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Hmm, engem szerintem érdekelne a dolog. Itt is meghatároztak valami létszámkeretet, hová kell állni stb. vagy csak hogy menjünk mert az jó lesz nekünk?
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 1 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.