A spanyolt és a franciát dicsérik. Honnan, kitől lehet beszerezni ilyesmit?
Volt szerencsém résztvenni a Stead Fast Jaguar 2006 NATO hadgyakorlaton a Zöldfoki szigeteken. 6 hétig tartott, és elejétől a végéig francia MRE-t ettünk.
Hetente változott a menükínálat, és volt egy hét, amikor csak halas menü volt. Mivel én nem szeretem a halat, rendkívül érdekesre sikeredtek az étkezéseim. Kaptunk egy kis "kenyeret" meg gyümölcsöt, illetve volt az MRE-ben keksz. Csokis, meg sós. A sósnak rettenetes íze volt, a csokis viszont finom. Volt még a csomagban puding, rágó, csoki, kávé, cukor, só, bors, néha szarvaspástétom (menüje válogatta), meg egyéb nyalánkségok. A halas héthe még hozzátartozik, hogy a legborzasztóbb konzerv a rizses tintahal volt. Már ránézésre elrettentett. "Rizses fitymának" hívtuk a kinézete miatt. Ez Paella néven futot ha jól emlékszem. Ami ehető volt, az a zúzott kacsa burgonyapürével, illetve egy sólett szerű valami. A többit kihagytam. /Mentek a bizniszelések a konzervekkel rendsesen /
Mondjuk ettünk mi finomat is /magunknak készítettük el/. Alapanyagok:
És a kész termék /egy nem használt olajleeresztő tálcában elkészítve, fűszereket napokig gyüjtögetve/:
Igen kapós volt. /Volt akinek ki is készítette a gyomrát a magyaros fűszerezés /:
Volt még rengeteg érdekes dolgo kint Pár kép ha érdkel valakit:
- egy cápaállkapocs, és egy lefejezett, kibeleezett macsak, amit az árus elmondása alapján kivállóan alkalmazhatunk Camel-Bag ként /a bunda még büdös volt, az árus meg még varrogatta/:
Voltak gyönyörű lányok:
és még sorolhatnám, de nem teszem mert így is rengeteg kép lett, és hosszúra sikeredett az iromány.
Minden jót!
_________________ "Az Égi Atya megfonta már életed fonalát előre! Bújj egy lukba ha úgy akarod, életed fonala akkor sem lesz hosszabb, mint rendeltetett." ALFA-SIERRA-13
a spanyol mre-t a spanyoloknak találták ki, biztos hogy nem az amúgy sok mindent megemésztő gyomromnak, a keksz meg a sajtkrém az egész jó volt, de a hínáros babbal kevert csirkés cucc és azok a tengeri bigyók amik majdnem visszamásztak na ezek valahogy nem bűvöltek el...
Ha már nagyon idézgetünk, rögtön az általad idézett szabály előtt van:
Fórumszabályzat Illemszabályzata írta:
Illemszabályok 1. Ha hozzászólsz a fórumhoz, kérlek ellenőrizd, hogy hozzászólásod helyesen és közérthetően fogalmaztad-e meg és megfelel-e a magyar helyesírás szabályainak.
Erről ennyit...Nem kell ide önjelölt Nép Ügyvédje..
Szerk: Bocs, az OFF-ért...egy kis ON: Interspar-ban akciós a Kalashnikov... (legalábbis nálunk...)
Ühümm-ühümm:
Fórumszabályzat írta:
Ha egy hozzászólást csak azért írunk meg, hogy kritizáljuk a másik mondandójában talált helyesírási hibá(ka)t, ne küldjük el. Vagy minket küldenek el, de melegebb éghajlatokra, mert a fórumozók itt sem szeretik az önjelölt nyelvtanszakértőket.
(De az első illemszabályt nem másolom be )
_________________ A hozzászólások tömény iróniát tartalmaznak. Bármiféle, a véleményemmel egyező kinyilvánulás kizárólag a véletlen műve.
hát ha arra vettem volna , hogy egész nap ne tudjak megállni akkor igen de az akkori helyzetben nem mert én csak kostolónak vettem a Glock hazájában és másnap én még síelni akartam csak hát nem tudtam a fáradtságtól
a tanulság az, hogy reggel kell ilyet inni ha egyáltalán iszik az ember ilyen "mérget" és nem ebédhez.
Nem rossz arány... Mozillában van automatikus helyesírás ellenőrzés...
Akkor végülis a célnak eléggé megfelel, nem?
hát ha arra vettem volna , hogy egésznap netudjak megállni akkor igen de az akkori hejzetben nem mert én csak kostólónak vettem a glock hazájában és másnap én még sielni akartam csak hát nem tudtam a fáradtságtól
a tanulság az , hogy reggel kell ijet inni ha egyáltalán iszik az ember ijen "mérget" és nem ebédhez.
_________________ Mindenki és minden hazudik.... csak a boncolás nem!
A kék iható, a piros durván csípős, chilli feeling
_________________ “There is no hunting like the hunting of man, and those who have hunted armed men long enough and liked it, never care for anything else thereafter." Skorpió Airsoft Csapat / Scorpions Airsoft Team - since 2004.
kóstolni nem kóstoltam még... de 199Ft-ért láttam épp ma, ha 3,5 redbull akkor ár/hatás arányban nagyon jó... energia ital próbája az ivás, próbát megér
fél literes monster baromi jó, hatásos, és tényleg energizál. egy hónapja minden edzés elött tolom, és érezhető a masszív dózis koffein mellett az l-carnitin, a b-vitaminok meg többi szintetikus földi jó is. de a hypetól eltekintve is az egyik legjobb cucc ami kapható.
Most a Monstert tesztelem, eddig egész jó! A sárga feliratost kóstoltam, ízlik, de még nem tudom mennyire hatásos. A HELL-t én is szeretem, játékra mindig viszek magammal néhányat.
A Monsterből, ha energiaitalként iszod, zöld feliratosat vegyél, a kék meg a sárga csak az íze kedvéért van... Nekem eddig ez jött be a legjobban, és az ára sem vészes (280 Ft körül van).
_________________ A hozzászólások tömény iróniát tartalmaznak. Bármiféle, a véleményemmel egyező kinyilvánulás kizárólag a véletlen műve.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.