Hozzászólás témája: Re: Milyen színűt vegyek? Elküldve: hétf. márc. 01, 2010 4:04 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
nem úgy van a! arról a sötétzőldről/feketéről beszélek ami most is ott van a világos foltok körűl,nem sok nagy fekete dólgokra gondolok én. csak arról van szó hogy a digi lényege jobban érvényesűljön egyébként fasza meg minden.
Hozzászólás témája: Re: Milyen színűt vegyek? Elküldve: hétf. márc. 01, 2010 12:45 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
több kéne valamivel az ellentétes domináns színekbe hogy jobban keveredjen a dolog illetve a legsötétebb (zöld/fekete) szinből többet raknék főleg a világosba hogy nagyobb legyen a kontraszt. a pixel méretekkel nincs gond szerinten,örülnék ha a vízfelyüek egy ehez hasonló fele indulnának el persze erre semmi esély szerintem szolgai usák másolat várható és mire bevezetik vezető országokban már a terephez igazodó kaméleon cucc lesz a nyerő de hát ez van. ügyesen tetszik bánni a grafikai programmal
Hozzászólás témája: Re: Milyen színűt vegyek? Elküldve: vas. feb. 28, 2010 6:58 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Justice írta:
BorgWarrior írta:
digitalizált, effektezett "A"...
szintén
Eddíg aki reflektált annak mindenkinek teszett - köszönöm! Én a magam részéről inkább digit remixnek, mint új mintának tekintem, de ez végül is mellékes. Még tovább bütykölök rajta majd linkelem azt is.
Hozzászólás témája: Re: Milyen színűt vegyek? Elküldve: szomb. feb. 27, 2010 10:16 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
BorgWarrior írta:
digitalizált, effektezett "A"...
szintén
_________________ Nem az a fontos kinek van igaza, hanem hogy mi az igazság. Az olcsó ár fölött érzett röpke öröm hamar elszáll, de a silány munka eredménye sokáig kísért.
Hozzászólás témája: Re: Milyen színűt vegyek? Elküldve: szomb. feb. 27, 2010 8:21 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Mondom bizony néktek hogy a digitalizálás nem is olyan nagy csoda. De gyártót, vagy legalább egy műhelyt találni ahol 10-20 métert kinyomnak, az már az.
Hozzászólás témája: Re: Milyen színűt vegyek? Elküldve: csüt. feb. 25, 2010 2:39 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
BorgWarrior írta:
Sagara írta:
A terepminta meg kerdeses. Szeretnenek digital mintat osszeallitani
digitál rábaterepet csináljanak léccilécci
Én csinálok neked Digit Rábát, már amúgy is be van digitalizálva (ez nem szkennelést, vagy ilyesmit jelent). Csak a pixelesítés módjával kell még játszanom. Ha kész, rakok fel ízelítő képet.
Csatlakozott: vas. ápr. 05, 2009 9:55 am Hozzászólások: 538 Tartózkodási hely: Budapest
Hozzászólás témája: Re: Milyen színűt vegyek? Elküldve: vas. feb. 21, 2010 7:09 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
eddig a 4 színig én is eljutottam csak a honlapok a színeket máshogy értelmezik lutrira nincs kedvem venni 1 db-t megnézni milyen színe igazából mert még nemnyertem a lottón
Hozzászólás témája: Re: Milyen színűt vegyek? Elküldve: pén. feb. 12, 2010 1:10 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
látom nem értettétek a tegnap esti postom, így utoljára mondom. NEM IDEVALÓ ez a diskurzus, hanem a csapataink harcban állnak topikba. ott folytassátok, különben törlöm az ide írt postokat!!
Csatlakozott: szomb. dec. 19, 2009 10:57 am Hozzászólások: 1987 Tartózkodási hely: Budapest
Hozzászólás témája: Re: Milyen színűt vegyek? Elküldve: pén. feb. 12, 2010 12:15 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Rowen írta:
Az a baj a fórummal, hogy az amúgy életben igen erősen érezhető gúny a hangomban innen teljesen kiveszik.
A felvetéseidből úgy veszem ki, hogy abszolút nem érint a téma ,de nagyon megszakérted, ha így van, akkor tessék utánna menni és jobbítani. Hidd el évek óta ezt csinálom önjelölt módon és egy qrva fillért nem kapok ezért, de a saját szakirányomban sikerült nem egyszer alakítani a történéseket, pedig csak egy maroknyi "ipeghogy" felnőtt ember nevében beszélek. Ez a fórum nem alkalmas erre, pláne egy mintákról szóló témában.
Ha meg nem reagálnék, akkor az azt jelenti, hogy dolgoznom is kell
UI.: Fizetős szakot álmodtam magamnak, de az most felejtős, a többi meg nem érdekel.
De, sajnos nagyon is érint És hogy érted azt, hogy jobbítsam? Hogy a francba tudnék én változtatni ezen? Írjak egy levelet, hogy "jaaaj drága kedves politikusbácsik, tessenek már szívesek lenni olyan rendszert csinálni, hogy aki akar, az ingyen kapjon már egy rendes kiképzést anélkül, hogy még éveket lekeljen húznia ezért a katonaságnál" ? Amúgy ha te változást értél el a szakmádban, ahhoz gratulálok és felnézek ezért rád, de azt te is beláttad, hogy ehhez egy jó nagy adag szerencse is kell, nem? Amúgy azt megkérdezhetem, hogy pontosan miről van szó?
A fórummal meg vannak sajnos egyéb problémák is Most név nélkül, de túl sok itt az olyan ember, aki kétféle hozzászólást tud kisajtolni magából: 1-Miért kérdezed? Ne kérdezd! Olvass utána! Nincs hol? Nem baj, akkor is olvass utána! 2-Te úgyse értesz hozzá, meg biztos nincs is semmi közöd hozzá, meg tuti, hogy fogyatékos vagy, miért szólsz bele? Most itt senki ne vegye magára, ez csak ilyen általános megállapítás volt részemről...vagy csak hangosan gondolkodtam...
Csatlakozott: szomb. aug. 04, 2007 5:28 pm Hozzászólások: 2623 Tartózkodási hely: Budapest
Hozzászólás témája: Re: Milyen színűt vegyek? Elküldve: pén. feb. 12, 2010 12:01 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Az a baj a fórummal, hogy az amúgy életben igen erősen érezhető gúny a hangomban innen teljesen kiveszik.
A felvetéseidből úgy veszem ki, hogy abszolút nem érint a téma ,de nagyon megszakérted, ha így van, akkor tessék utánna menni és jobbítani. Hidd el évek óta ezt csinálom önjelölt módon és egy qrva fillért nem kapok ezért, de a saját szakirányomban sikerült nem egyszer alakítani a történéseket, pedig csak egy maroknyi "ipeghogy" felnőtt ember nevében beszélek. Ez a fórum nem alkalmas erre, pláne egy mintákról szóló témában.
Ha meg nem reagálnék, akkor az azt jelenti, hogy dolgoznom is kell
UI.: Fizetős szakot álmodtam magamnak, de az most felejtős, a többi meg nem érdekel.
Csatlakozott: szomb. dec. 19, 2009 10:57 am Hozzászólások: 1987 Tartózkodási hely: Budapest
Hozzászólás témája: Re: Milyen színűt vegyek? Elküldve: pén. feb. 12, 2010 11:51 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Csokáv írta:
A katonák igenis jól keresnek. Alapbér persze kevés, de megy rá minden szar, és rengeteg szabadnap. Tudom, mert van pár hivatásos, szerződéses barátom. Szart se csinálnak egész nap, a hónapból 1 hetet otthon van, és most vett egy bmw-t. Például. És még csak nem is tiszt. Oké, a kocsit a missziós pénzből vette, de amúgy is szépen megél belőle.
Aki katona akar lenni, legyen. Kapjon jó kiképzést, menjen egy háborúzó országba missziózni - nagyobb méretű hazánk (EU) védelmében (köhh köhh). de a 95% léhűtőt ne kelljen már eltartanom.
Milyen BMW-t? 3-ast már 1,2 milláért kapok, ami még egész új és jól is néz ki:) Azt meglehet keresi katonaként, ez tény. Hogy BKV ellenőrként lehet, hogy gyorsabban, az meg a másik. Nem mehet mindenki misszióra, mert nem mindenkinek jut hely, meg olyan is van, akinek esze ágában sincs
Nagyon kíváncsi lennék amúgy konkrét bérekre, tudnál nekünk ilyen adatokkal szolgálni majd, ha megkérdezel pár ismerőst? Alapbérek +juttatások. Ha sikerül, megköszönöm
Rowen írta:
Zrínyire nem vagyok elég jó, én is puffogok rendesen Az alkalmasságin meg eleve a szemem miatt buktam, úgyhogy nem leszek katona, de majd sírunk együtt a jó kis sörike mellett...
Row, a kevés alkohol javítja a látást, úgy hogy alkalmassági előtt gurits le 1-2 sört és máris a csúcson leszel! Na de komolyan én úgy tudom, hogy a gyenge szem nem mindenhol kizáró ok:) A fizikai követelményeket meg lehet teljesíteni, ha szenvedsz pár hónapot. A 72 fekvőtámasszal én is megszenvednék picit meg a futással, de ezen könnyen lehet segíteni
Csatlakozott: szomb. aug. 04, 2007 5:28 pm Hozzászólások: 2623 Tartózkodási hely: Budapest
Hozzászólás témája: Re: Milyen színűt vegyek? Elküldve: pén. feb. 12, 2010 11:48 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Zrínyire nem vagyok elég jó, én is puffogok rendesen Az alkalmasságin meg eleve a szemem miatt buktam, úgyhogy nem leszek katona, de majd sírunk együtt a jó kis sörike mellett...
Hozzászólás témája: Re: Milyen színűt vegyek? Elküldve: pén. feb. 12, 2010 11:44 am Mutasd csak ezt az üzenetet
75RANGER75 írta:
Lassan azért jó volna kevesebb kurucot olvasni meg nem lenne hátrány elkezdeni gondolkodni sem. Azt én értem, hogy zéro ismeret anyagot sikerült magadba szippantani a témával kapcsolatban meg össze-vissza beszélsz, illetve sikerült megkérdezni egyetlen kérdést valakitől a ZMNE-s témáról aztán expertként tünteted fel magad itten, de ez elég unalmas és hatalmas hülyét csinálsz magadból.
Persze folytasd csak az "utca egyszerű felszínes barma" szerepjátékot, valamin kell nevetnem.
Lassan azért jobb volna több könyvet olvasni a történelemről, és most nem az középiskolás tankönyvekre gondolok De ha minden igaz, akkor interneted is van, nosza, lehet keresgélni, mi történt 18 után;)
Zrínyis témáról meg annyit, hogy beszéltem tanulókkal meg tanárral is;) De ha te annak az ellenkezőjéről tudsz, amit én leírtam, akkor szívesen meghallgatlak;)
Legközelebb meg a "nagyarcú hülye vagy, aki csak jártatja a pofáját" mondanivalódat próbáld már meg így ebbe a kevés szóba összesűríteni, hogy időt spórolj nekünk;)
Csatlakozott: kedd okt. 16, 2007 11:40 am Hozzászólások: 6214 Tartózkodási hely: Aylesbury, UK
Hozzászólás témája: Re: Milyen színűt vegyek? Elküldve: pén. feb. 12, 2010 11:31 am Mutasd csak ezt az üzenetet
A katonák igenis jól keresnek. Alapbér persze kevés, de megy rá minden szar, és rengeteg szabadnap. Tudom, mert van pár hivatásos, szerződéses barátom. Szart se csinálnak egész nap, a hónapból 1 hetet otthon van, és most vett egy bmw-t. Például. És még csak nem is tiszt. Oké, a kocsit a missziós pénzből vette, de amúgy is szépen megél belőle.
Aki katona akar lenni, legyen. Kapjon jó kiképzést, menjen egy háborúzó országba missziózni - nagyobb méretű hazánk (EU) védelmében (köhh köhh). de a 95% léhűtőt ne kelljen már eltartanom.
Hozzászólás témája: Re: Milyen színűt vegyek? Elküldve: pén. feb. 12, 2010 11:30 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Lassan azért jó volna kevesebb kurucot olvasni meg nem lenne hátrány elkezdeni gondolkodni sem. Azt én értem, hogy zéro ismeret anyagot sikerült magadba szippantani a témával kapcsolatban meg össze-vissza beszélsz, illetve sikerült megkérdezni egyetlen kérdést valakitől a ZMNE-s témáról aztán expertként tünteted fel magad itten, de ez elég unalmas és hatalmas hülyét csinálsz magadból.
Persze folytasd csak az "utca egyszerű felszínes barma" szerepjátékot, valamin kell nevetnem.
_________________ Once a sanitary pad ALWAYS(tm) a sanitary pad marine
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.