Hozzászólás témája: Re: Milyen BB-vel etesselek? Elküldve: szer. okt. 20, 2010 8:16 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Átcsomagolni a forrasztott zacsis cuccot sem akkora mutatvány, a formátuma a zacskónak már más kérdés, guarder könnyen másolható. Én azért élnék azzal a gyanúperrel is, hogy most a múltkori .25öshöz hasonlóan kijöhetett egy hibás széria 28-asból is.
Hozzászólás témája: Re: Milyen BB-vel etesselek? Elküldve: szer. okt. 20, 2010 7:23 am Mutasd csak ezt az üzenetet
üdvözlet, most hétvégén a frissiben kibontott gárder .28as (zsákos kiszerelés) bb kb 5-6 lövés után sikeresen beleragadt a 6.02es gárder csövembe.
több helyről -köztük szerelőktől- is hallottam azt a "pletykát?" hogy "átcsomagolják egyesek" a zsákos gárder bb-t (mivel azt ugye csak összetűzik nem hőforrasztják mint a GG-t pl) valami silányabb minőségű bb-vel és eladják gárdernek holott az nem az....
persze tudom, hogy mesélnek hevet havat a népek, de 2 héten belül ez a második gárder bb-hez kötődő negatív élményem(ünk). Az első során a madbul kék hopup gumi szakadt széjjel és jött a ( BU-BU-BU-BU) jellegzetes hang az aegből. Ez egy játékostársamnál történt.
Miután direkt szerelőnél szedtük szét a pufkát és ő is látta az egészséges magyar tojás formájú bb-t a másik 3 al együtt kijönni amiből az egyik sorjás volt a másik meg repedt, úgy gondolom, hogy megosztom Veletek ezt a tapasztalatot.
A lezárt műanyag flakonos 28assal eddig nem volt gond. Lehet, hogy teljesen legenda az egész és csak egy rossz széria az x millió bb-ből amit kifosik a gép, de mondom elöbb mesélék nekem mire legyintettem és rá 1-2 hétre nálam is megtörpént.
Hozzászólás témája: Re: Milyen BB-vel etesselek? Elküldve: szer. júl. 21, 2010 4:19 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Lengyelből rendelt PJ premium nevezetű BB-t használok. Szvsz egészen jó a cucc, szorulás, törés, porladás stb. nem volt, szórása alap fegyverrel sem vészes, kb 30 méterről az A4-es lap 90+ %-ban megvan. Csájnaméd Goldenball lett rendelve ismerősnek, na arra kíváncsi leszek. Majd kérek egy maréknyit tesztelni.
Hozzászólás témája: Re: Milyen BB-vel etesselek? Elküldve: szer. júl. 21, 2010 11:51 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Kipróbáltam a múlt héten vásárolt 25-ös Guardert, nehogy játékon derüljön ki, hogy beszorul a csőbe (Prometheus 6.03). Kb 350-400 BB-t lőttem el rövid idő alatt, szerencsére nem szorult be egy sem, viszont volt kb 10-15, ami valamelyik oldalra elhúzott. Előtte Guarder BB-nél ilyet nem tapasztaltam, pedig régóta ezt használom. Szóval tényleg van valami a sz@r széria mítosz mögött.
_________________ A válaszolni képtelen, komolytalan emberek kíméljenek meg azzal, hogy nem is érdeklődnek az eladó holmijaim iránt! Köszönöm.
Hozzászólás témája: Re: Milyen BB-vel etesselek? Elküldve: kedd júl. 20, 2010 8:07 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Süti írta:
"felügyelt, zártkörű klub"
szigorú dresscode
_________________ Nem az a fontos kinek van igaza, hanem hogy mi az igazság. Az olcsó ár fölött érzett röpke öröm hamar elszáll, de a silány munka eredménye sokáig kísért.
Hozzászólás témája: Re: Milyen BB-vel etesselek? Elküldve: pén. jún. 25, 2010 7:42 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Supreme BB-t próbáltam ki nem régen, teljesen elégedett voltam vele. Nálam kiváltotta a guardert, olcsóbb és könnyebben jutok hozzá, persze ez utóbbiak nem számítanának ha nem lenne elég jó minőségű
_________________ Don't fight a battle if you don't gain anything by winning.
...Ha úgy gondoljátok, hogy ez teher a szervernek, vagy érdektelen a topic akkor szívfájdalom nélkül töröljétek.
Nem teher a szervernek, és ráadásul ez OFF Zóna - "Minimálisan moderált topik, ahol mindenki kiélheti kreativitását vagy csak szabadon, kötetlenül cseveghet airsoft témában." !
Max felesleges maga topic.
Szerintem is ezerszer ki lett tárgyalva, de röviden ennyi:
Tehát először is az ár egyáltalán nem szabad, hogy befolyásoljon, mivel a rossz minőségű BB amivel kisérletezgetsz nagyobb kárt csinál, mint hasznot, amit spórolnál!
Tehát az olcsó, de azé' jó, me' haver is ezt használja már szóba sem jöhet.
Csináltam lőtesztet Guarderral, és Blasterel nálam a Blaster győzött.
Tehát ez is teljesen szubjektív, ill. fegyver függő!
Évek óta használom, nincs okom rá panaszkodni. Azt mondom, ami bevált nálad azt használd. (esetleg a játékon akad valakinél olyan amit még nem próbáltál, kérsz egy keveset, ha adagol rendesen, és pontos, vegyél belőle.)
Mea culpa, de én tényleg jót akartam azzal, hogy létrehoztam egy dedikált bb topicot!
Ha úgy gondoljátok, hogy ez teher a szervernek, vagy érdektelen a topic akkor szívfájdalom nélkül töröljétek.
_________________ Nem az a baj, hogy kicsi a zsömle, hanem hogy nagy a pofád!
Hozzászólás témája: Milyen BB-vel etesselek? Elküldve: vas. szept. 27, 2009 10:55 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Milyen BB-vel etesselek? Fogalmazódott meg bennem a kérdés az elmúlt napokban terítékre került negatív tapasztalatok miatt.
A King BB amely ha jóltudom nemrég lett elérhető a piacon vegyes fogadtatásban részesült. Van aki az ár/érték arányra hivatkozik, és jobbanak tituálja a blasternél is, viszont személyes tapasztalat volt a termékkel kapcsolatban, hogy szereti törni a fogaskereket.
Nem hinném, hogy kerek e világon és kiváltképp a Magyar Piacon csak a Blaster Guarder Marui triumvirátus fog aratni. Nekem a Blaster nem is jön be annyira, szerintem csak a neve az ami eladja, de ez szubjektív.
Azért gondoltam, hogy létrehozom ezt a KÜLÖN topicot a BB-k nek, hogy személyes tapasztalataitokat, véleményeiteket, méréseiteket, stb-stb, témához tartozó kommunikációt egy külön BB topicba tegyük.
Remélem az Adminok és a Moderátorok is úgy gondolják, hogy egy olyan fontos és nélkülözhetetlen "alkatrész" az Airsoft "mindennapi kenyere" megér egy külön, dedikált topicnyitást!
Nekem lenne pár kérdésem kapásból!
Mi a véleményetek a már itthon is rendelhető Goldenball BB-ről?
http://www.airsoftretreat.com/forums/in ... 477.0;wap2 Én találtam egy szerintem véleményformáló fórumról egy relatíve pozitív beszámolót a termékről!
Nagyon dícsérik még az USA nr.1 Airsoft Elite BB-t...
Ti mire voksoltok és miért?
_________________ Nem az a baj, hogy kicsi a zsömle, hanem hogy nagy a pofád!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.