meg tudná valaki mondani mekkora a mérete egy m249 mkII-nek (hossz, szélesség, magasság)? jöhet a para, vagy a minimi mérete is, abból már ki tudom kalkulálni.
ilyet akarok venni, a&k-t mert occsó
van egy fegyvertokom amiben most ak47-et tartok, ebbe kéne belemennie, nem akarok mégegy fegyvertokot venni. az ak-mat meg nem adom el semmi pénzért, mert nagyon szeretem
súlyával nem lesz probléma: 196cm és 105 kiló vagyok
_________________ A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Djuree pén. dec. 26, 2008 4:26 pm-kor.
"bár velem nyugodtan lehet kötözködni, sz*arok rá !"
Inkább úgy tűnik mindenre szarsz. A cuccaim fele külföldről való, és vagy nem is kapható itthon vagy drágább lett volna. Talán 2-szer szívtam, mikor a vám lett kicsit nagyobb illetve amikor a 10 dolláros sálam elveszett.
Tus meg csak azért volt, de csak hoznak még..., mert az elmúlt 3 hónapba kettőt is vettem és másik R betüs rokon még 1-et.
_________________ Once a sanitary pad ALWAYS(tm) a sanitary pad marine
Így utólag kb. 6.000 Ft jött ki a stock-ra. Jó drága a Posta is mostanában...
te már csak tudod, seftmester ! jó hogy olyanról osztod a lapot amiről fogalmad sincs ! /konkrétan milyen tus is volt az és hogy menyibe került. ja és hogy ez kb fél évvel ezelőtti sztori/
_________________ Mielőtt depressziót diagnosztizálnál magadon, előbb bizonyosodj meg arról, hogy nem csak s*ggfejekkel vagy körülvéve ! A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Buxa csüt. dec. 04, 2008 10:40 pm-kor.
Az uncompany-ről rendelve jártunk már "rosszul" csomaggal, de nem 10000Ft-tal kellett többet fizetni. Ténylegesen kifelejtettem a vámot, sajnálom, viszont túlzásokba esni nem indokolt. Pech ha tényleg ennyire rosszul jártatok.
Ha nem lennék ennyire naív, akkor vásárolhatnék az itthoni boltok barátságosnak nem mondható árú, változatosnak nem nevezhető termékeikből.
Biztos sokkal jobb itthon sopánkodni azon, hogy milyen rossz is magyar airsoftosnak lenni. Te biztos jó emberismerő lehetsz Buxa, ha ebből a 76 kommentemből, így megmondod, hogy milyen naív vagyok.
Gunnerről 24 docsi a fix tus a 249-re. 30 a pk. Ez akárhogy számolom 15ezer Ft alatt jön ki. Ha nem fegyvert rendeltünk, akkor a gunnerről soha nem volt semmi szefó a csomaggal, és megjött viszonylag hamar. Én onnan fogok venni egyet...a szülinapomra.
Hát, biztos nem márkás, de a márka már nincs is forgalomban asszem...ja, euró van.
Jó de akkor elkell keserítselek. Mert márkásabb stockot itthon, boltból olcsóbban lehet venni, szóval mindkét alkalommal megúsztam a Hong Kong-i utat. Lehet hogy négyen vagytok én meg egyen, de 17 ből GP-CA stockok is bejönnének már, és még vehetnél 6000 BB-t is.
A&K Full stock 17-ért ? Tudom posta, de honnan postázod? Hong Kong ? Vagy sokat változott a posta 2 hét alatt vagy nem tudom, de egy táska és mellény postázása Balaton közelébe 1800 forint volt.
na jó nem 20, csak 17-18e. de akkor rendeld hong-kong-ból ! komolyan azt hiszed nekem ingyen jött külhonból ? Tibi vagyok, nem hülye
amúgy meg ha levonod az 1890 pk a 17-ből még olcsóbban is adom, és tuti nem kerül a vámosok keze alá
_________________ Mielőtt depressziót diagnosztizálnál magadon, előbb bizonyosodj meg arról, hogy nem csak s*ggfejekkel vagy körülvéve ! A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Buxa csüt. dec. 04, 2008 4:52 pm-kor.
A&K Full stock 17-ért ? Tudom posta, de honnan postázod? Hong Kong ?
Vagy sokat változott a posta 2 hét alatt vagy nem tudom, de egy táska és mellény postázása Balaton közelébe 1800 forint volt.
Persze, csak ha berakom a hirdetését a béna hirdetések közé az túl jellemző lett volna
mit is ?
ha a tusra célozol akkor számolj utána ! kb 20-ra jön ki ha rendeled akárhonnan is de ha nagyon fáj, tedd a béna hirdik közé ! bár semmi bénaság nincs benne.
_________________ Mielőtt depressziót diagnosztizálnál magadon, előbb bizonyosodj meg arról, hogy nem csak s*ggfejekkel vagy körülvéve ! A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Buxa csüt. dec. 04, 2008 4:43 pm-kor.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.