Hozzászólás témája: Re: Airsoft filmek, játékokról készült videóknak klipeknek. Elküldve: vas. szept. 18, 2016 6:56 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Ott akkor amit először rálőttem, az nem találta el. Azért is szóltam neki, hogy "dobja el" mert vert helyzetben volt, a következő lövésnél biztos eltalálom. A játékon élt a dobatás szabálya.
Hozzászólás témája: Re: Airsoft filmek, játékokról készült videóknak klipeknek. Elküldve: pén. szept. 16, 2016 1:50 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
videot végignézve mintha meg lett volna rendezve olyan hihetetlenek tünik hogy a "csinosba" öltözött játékosok ennyire bé..k egy valami megütötte a szemem 04:30 körül mikor felszolítottad a játékost hogy adja meg (talállat amit megadnak) legalábbis felénk így szokott lenni
amugy a video nagyon jól meg van csinálva
_________________ BRAVO-5 Évek óta jobb a lányaimmal játszani mint a sok megagírdó rinyapinával by VIVAX squad leaderNo.747
Csatlakozott: szer. jún. 04, 2014 9:21 am Hozzászólások: 98 Tartózkodási hely: Budapest, IV.
Hozzászólás témája: Re: Airsoft filmek, játékokról készült videóknak klipeknek. Elküldve: vas. júl. 03, 2016 12:41 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Leiurus írta:
A sok "kameramatyi" talán segíthet abban, hogy többen kedvet kapjanak ehhez a remek kikapcsolódáshoz. Én is pár évig ilyen videókon "éltem" míg magam is játékos lehettem. Nem azért kamerázom magam, mert annyira tetszek magamnak. Szerintem feldobja a videót, ha nem csak egy fegyvercsövet látsz egész videó alatt. A videó hosszával egyet értek. Megfogadom a tanácsokat és a következő videók pörgősebbek, rövidebbek lesznek. Én örülök, hogy vannak vélemények pro és kontra.
Engem kifejezetten zavart, hogy "pip"-ben magadat vetted, főleg azért, mert a 2 videó más "szemszögből" nézett. Szvsz, jobb lenne az is, ha csak időnként, egy-egy rövid időre vágnád be a magadról készült videót, és nem kép-a-képben menne... Ráadásul, nehezen tudom elképzelni, hogy egyszerre lehet jól videózni, jól játszani, és élvezni is a játékot.
_________________ "A tétlenség rozsdája többet árt, mint a munka általi kopás." /Indián közmondás/ "Aki csak annyit tesz, ami a kötelessége: az szolga." /Zirzen Janka/ http://indafoto.hu/felegyhazig/munkaim
Hozzászólás témája: Re: Airsoft filmek, játékokról készült videóknak klipeknek. Elküldve: vas. júl. 03, 2016 9:40 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Leiurus írta:
Megfogadom a tanácsokat és a következő videók pörgősebbek, rövidebbek lesznek.
még ezt is megvághatod és feltöltheted újra. ha nincs akció a kutyát nem fogja érdekelni, hogy 30 másodpercig a földet nézed. ezektől dzsátubés csoda intróktól mindig a hideg ráz. felesleges, időrabló. egy jól megválasztott logó, jó helyre a képen nem vesz el időt feleslegesen, mégis tudják kiről van szó (már ha ilyen brendet akarsz építeni). címnek is ki lehetne találni valami értelmesebbet, mint gémi egy hángeri.
Hozzászólás témája: Re: Airsoft filmek, játékokról készült videóknak klipeknek. Elküldve: szomb. júl. 02, 2016 11:32 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
A sok "kameramatyi" talán segíthet abban, hogy többen kedvet kapjanak ehhez a remek kikapcsolódáshoz. Én is pár évig ilyen videókon "éltem" míg magam is játékos lehettem. Nem azért kamerázom magam, mert annyira tetszek magamnak. Szerintem feldobja a videót, ha nem csak egy fegyvercsövet látsz egész videó alatt. A videó hosszával egyet értek. Megfogadom a tanácsokat és a következő videók pörgősebbek, rövidebbek lesznek. Én örülök, hogy vannak vélemények pro és kontra.
Hozzászólás témája: Re: Airsoft filmek, játékokról készült videóknak klipeknek. Elküldve: szomb. júl. 02, 2016 7:59 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Csak idő kérdése volt hogy mikor szaporodik meg a "kameramatyik" száma... Szerintem a környék legegoistább játékosa én vagyok, de hogy magamat kamerázzam még nekem is sok... Arról nem is beszélve, hogy az ilyen nézzük az erdő zöldellő rügyezése videóknak szerintem semmi értelme. 2 percbe összevágni ami lényeges...nem kell több. Inkább érezd magad jó és meséld el az élményeket egy sör mellett.
_________________ Köszönöm a folyamatos fejlesztéseket.
Csatlakozott: szer. jún. 04, 2014 9:21 am Hozzászólások: 98 Tartózkodási hely: Budapest, IV.
Hozzászólás témája: Re: Airsoft filmek, játékokról készült videóknak klipeknek. Elküldve: csüt. jún. 18, 2015 10:18 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Komoly!
_________________ "A tétlenség rozsdája többet árt, mint a munka általi kopás." /Indián közmondás/ "Aki csak annyit tesz, ami a kötelessége: az szolga." /Zirzen Janka/ http://indafoto.hu/felegyhazig/munkaim
Csatlakozott: szer. márc. 03, 2004 11:21 am Hozzászólások: 6042 Tartózkodási hely: Ott, ahol a legkevésbé számítanál rám...
Hozzászólás témája: Re: Airsoft filmek, játékokról készült videóknak klipeknek. Elküldve: szer. nov. 05, 2014 9:32 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Igen!
Amúgy tényleg kíváncsi vagyok, hogy egy kizárólag ilyen perspektívából forgatott film életképes lenne-e.
Szerintem inkább a Doom-hoz hasonlóan kellene elkészíteni (csak a Doom egy kalap langyos guano volt), hogy a film javarészt hagyományosan készült, de van benne egy komolyabbnak szánt akciójelentsorozat, ami fps szemszöget próbált utánozni.
Mert teszem azt nem biztos, hogy ez a nézőpont ideális lesz a két akciórész közötti űrt kitöltő szexjelenetben, vagy beszélgetős drámázásban.
Bár szexfilm készült direkt occulus rifthez is... =)
_________________ Az idő a legjobb tanítómester, csak az a baj hogy minden tanítványát megöli... A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mersztelen kedd nov. 04, 2014 11:49 pm-kor.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.