Hozzászólás témája: Re: Friss megjelenések, minden ami -NEM AEG- Elküldve: pén. nov. 02, 2018 4:05 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Eeegen, nekem is az a bajom, úgy vennék egy 416-ot a 417 mellé, erre puff, szembe jön ez a YT-on velem Az alap mellé még kb 140ojró amiből átépítették! De akkor is, nem tudom mit vevő legyek
Vivax írta:
Nagyjából egy 15 éves kocsi árában fut...de akkor is:
Hozzászólás témája: Re: Friss megjelenések, minden ami -NEM AEG- Elküldve: szer. márc. 02, 2016 11:46 am Mutasd csak ezt az üzenetet
flo0d3r írta:
Nem tudom mennyire ùj, de valaki talàlkozott(ezalatt: fogdosott, lött. tapasztalt ) Tippmenn m4-el?
Csúnya, külsőre kifejezetten igénytelen szerintem - front set RS-kompatibilis, külső csöve egyedi/magával kompatibilis. Hop-up kamrája egyedi, viszont AEG gumit használ. A hopupja és sorozat funkciói hajlamosak vacakolni. Használat során úgy látni, hogy igazából HPA-rendszerrel hajlandó szépen működni.
HPA-rendszerről sokkal jobbanműködnek, de szerintem egy GHK-VFC fokokkal jobb választás - VFC árban ráadásul eléggé jó és WA-kompatibilissé tehető tárak szempontjából.
Hozzászólás témája: Re: Friss megjelenések, minden ami -NEM AEG- Elküldve: hétf. feb. 08, 2016 5:13 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Sziasztok!
Nem tudom mennyire ùj, de valaki talàlkozott(ezalatt: fogdosott, lött. tapasztalt ) Tippmenn m4-el? Gondolom tudjàtok nem a paintball fèle tippmann re gondoltam.
Csatlakozott: csüt. ápr. 09, 2009 6:58 pm Hozzászólások: 2367 Tartózkodási hely: Budapest, III. kerület
Hozzászólás témája: Re: Friss megjelenések, minden ami -NEM AEG- Elküldve: szer. dec. 09, 2015 7:07 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Nem volt transzparens hogy az egyes pontok mire vonatkoznak, én azt hittem a Glock 34-re vonatkozott...
Tehát a gyártó hazugságain kívűl 0 dolog támasztja alá, hogy az eszmecsere tárgyát képező replika mennyi ideig viseli el a zőld gázt, vagy hogy mennyire megbízható. Megkaptam a válaszom.
_________________ communism is a temporary setback on the road to Freedom. Hópihék -> http://nationalsafeplace.org
Szerk1 Eddigi következtetések, + infók: - Marui M4 tárainak gáztartálya jóval kisebb (látszik a tárak súlyából és a leadható lövések számából is) - hűlést nem viseli jól sorozaton, habár az ideálistól jóval hidegebb időben használták - egy-két helyen már lehetett látni képeket a beléről is, VSR-gumi ez is
Szerk2 Pár hsz-szel lentebb, 3-as pont. Marui kijelentette, hogy ehhez (is) tervezték.
Hozzászólás témája: Re: Friss megjelenések, minden ami -NEM AEG- Elküldve: szer. dec. 09, 2015 2:56 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
no offenz de ha 100 dollárnál többért veszek pisztolyt ne kelljen már rá rögtön költeni... Sajnos az RS szériánál is látszik hogy egyre szarabb a QC a maruinál...
_________________ Éjszaka egyeslövés? Its Milsim Bro!!!!!4!4!!!!
Csatlakozott: csüt. ápr. 09, 2009 6:58 pm Hozzászólások: 2367 Tartózkodási hely: Budapest, III. kerület
Hozzászólás témája: Re: Friss megjelenések, minden ami -NEM AEG- Elküldve: szer. dec. 09, 2015 2:54 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Hol írtam hogy az enyémmel sok a gond? Hol bélyegeztem vacaknak a gyártót? Melyik mondatodból derült ki, hogy a TM erősebb gázhoz tervezte az M4-ét? (Ez az amelyiket nem értelmeztem ugye.)
_________________ communism is a temporary setback on the road to Freedom. Hópihék -> http://nationalsafeplace.org
Hozzászólás témája: Re: Friss megjelenések, minden ami -NEM AEG- Elküldve: szer. dec. 09, 2015 8:51 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Marui G-széria esetén sok gyenge pont van - dugattyúház, ütőszeg, nózi, hopup kamra rögzítése. Ezekre már van filléres és minőségi megoldás is, megcsinálod majd örülsz. Attól, hogy a tieddel sok gond nem kell mindjárt az egész gyártót vacaknak megbélyegezni.
A második megjegyzésedhez hozzá se szólok, látom nem értelmezted az előző beírást - eleve erősebb gázhoz tervezték! Ha 134a-val használod lokális limit alatt leszel (270-278 FPS), ha meg zöldgázzal "kicsit" erősebb lesz a nyomás különbségek miatt (380 FPS). Láttunk már tartósan green gas üzemen működő japán GBBR-t, nem újdonság - lásd: Tanio Koba, KSC, Maruzen.
Hozzászólás témája: Re: Friss megjelenések, minden ami -NEM AEG- Elküldve: hétf. dec. 07, 2015 5:26 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
A Marui G17 gyenge pontja nem a szán. (Utána lehet nézni megfelelő helyeken.)
Mióta kellett már új Marui replikát rendesen összeraknom mert a gyárban nem sikerült, le se szarom mit hazudnak a marketingeseik. Meg mintha már lett volna nagy volumenű termékvisszahívás is... Továbbra is japán piacra tervezik, és kicsit sem érdekli őket hogy a gyárilag javasolt hajtóanyagtól eltérő használata esetén mi történik a termékeikkel.
Tökre működhet. De a megjelenés után 2-4(?) héttel kijelenteni hogy hosszú távon megbízhatóan működik, az eredetileg hozzátervezett hajtóanyagtól jóval erősebb használata esetén, nekem alaptalan kijelentésnek tűnik.
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 15 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.