Hozzászólás témája: Re: Optikai tuning avagy: saját képek fikázdája Elküldve: szer. márc. 11, 2020 6:55 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Sziasztok!
Gondoltam megmutatom nektek az én játékszeremet.
Tokyo Marui HK416 Delta NGRS.
A külső "tuning" egy Angrygun SOCOM tompító, egy replica AN-Peq, egy replica surefire scout lámpa, egy magpul rvg, valamint egy eredeti Eotech EXPS3-0. A Blue Force Gear Vickers kétpontos slingje van még rajta.
Hozzászólás témája: Re: Optikai tuning avagy: saját képek fikázdája Elküldve: kedd márc. 10, 2020 8:06 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Használd a gyárival, vagy szedd le. Helyi tájszólásban ez mindkét verzióban ocsonda Ha nagyon ragaszkodsz egy rövid verzióhoz (bár részemről semmilyen gyakorlati hasznát nem látom), barkácsolj rá egy betolható tust.
Csatlakozott: szomb. aug. 01, 2009 4:06 pm Hozzászólások: 126 Tartózkodási hely: Budapest
Hozzászólás témája: Re: Optikai tuning avagy: saját képek fikázdája Elküldve: vas. márc. 08, 2020 11:42 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Lehet félreértek valamit, de ez most ilyen "inkább ne probálkozz" ajánlás?
A "késztermék" nem tetszik, tiszta sor. Próbálkozom még vele, mert nekem se az igazi, fantáziát látok a dologban; gondoltam megosztom. Hiba volt? Maga a tervezés nem sok idő, ilyen egyszerű forma kb 30-40p alatt megvan (pár éve már nyomogatom a szoftvert), aztán hogy a gép mennyit nyomtat, az már az ő baja, addig én sörözhetek. Ha vannak még prototípusok felteszem ide és mehet a fika
Hozzászólás témája: Re: Optikai tuning avagy: saját képek fikázdája Elküldve: vas. márc. 08, 2020 11:01 am Mutasd csak ezt az üzenetet
hogy mi éri meg a befektetett energiát eléggé szubjektív és időben változó. most tetszik, mert időt, energiát öltél a kezdeti koncepciódba. a kész eredményt látva örülsz, tehát megérte. aztán idővel átértékelődik a dolog.
Csatlakozott: szomb. aug. 01, 2009 4:06 pm Hozzászólások: 126 Tartózkodási hely: Budapest
Hozzászólás témája: Re: Optikai tuning avagy: saját képek fikázdája Elküldve: vas. márc. 08, 2020 10:41 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Vivax írta:
Bocs de...sem esztétikailag, sem funkcionálisan nem érte meg a befektetett energiát [...] fejlesztgesd.
Szia!
Köszi a kritikát! Valóban, kezdeti lelkesedés, ilyenre még nem használtam a nyomtatóm, másfajta funkcionális alkatrészeket csináltam még csak eddig, illetve modellezéshez. A felfogatás méretezése jó lett, úgyhogy innentől kinézet és használatból eredő tapasztalat kérdése a továbbfejlesztés
Azonban azon véleményeddel nem értek egyet, hogy nem érte meg. Minden tervezés megéri a befektetett energiát, mert fejlődik tőle a nép. Ahogy az informatikában mondják: try&error Lehet, még a végén olyan születik belőle, ami funkcionálisan és kinézetben is bejön, nem?
Hozzászólás témája: Re: Optikai tuning avagy: saját képek fikázdája Elküldve: vas. márc. 08, 2020 10:29 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Bocs de...sem esztétikailag, sem funkcionálisan nem érte meg a befektetett energiát. A 3D nyomtatással előretört a "tervezzünk valamit a fegyverre" csoport, de az esetek többségében, valami ormótlan, műanyag több születik az egészből. Egy két kivételtől eltekintve számomra semmi mutatós dolg nem született. Ezzel a válltámasszal is az a bajom, hogy lehet hogy kicsi lett és behajtható, de nem ergonomikus, és esztétikailag is szörnyű (szubjektív). Le a kalappal, hogy nekiálltál, de még fejlesztgesd.
Hozzászólás témája: Re: Optikai tuning avagy: saját képek fikázdája Elküldve: szomb. márc. 07, 2020 10:09 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Sziasztok!
Terveztem egy rövid tust az MP5K PDW-nek. Ez egy JG MP5K, nem tudom, hogy a többi márkának is ilyen-e a tuságya. Lehet bele csudiszép nevet firkantani, vagy bármilyen menőséget, úgy alakítottam ki a "névtáblát" neki. A képen látható setuppal éppen kényelmes a használat nekem, nyílt dot megfelelően látható.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.