És a második gondolatom az, hogy nézted az árakat is?
A DIY verziónál egyébként a szűk keresztmetszet nem a markolat volt, hanem a lámpa és annak beépítése. Szóval semmivel sem lettem volna előrébb egy gyári mp5k markolattal, amibe ugyanezt a lámpát, ugyanígy faragta volna bele WD.
Az akksija pont belefér a lámpának a markolatba és a vezetékezése is.
A test Cyma MP5K-PDW, a válltámasz ha jól emlékszem JG MP5-ösé volt. Természetesen szorul rajta, alapból be sem lehetett tolni. De meg lett csiszolva alaposan.
Az akksija pont belefér a lámpának a markolatba és a vezetékezése is.
A test Cyma MP5K-PDW, a válltámasz ha jól emlékszem JG MP5-ösé volt. Természetesen szorul rajta, alapból be sem lehetett tolni. De meg lett csiszolva alaposan.
Csatlakozott: szer. márc. 03, 2004 11:21 am Hozzászólások: 5985 Tartózkodási hely: Ott, ahol a legkevésbé számítanál rám...
Hozzászólás témája: Re: Optikai tuning avagy: saját képek fikázdája Elküldve: szomb. szept. 23, 2017 7:30 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Végül csak sikerült teljesen megalkotni, amire vágytam.
Szebb lenne a gyári H&K lámpás markolattal, de az a fegyver komplett ára lenne még plusszban.
A kis madzagolás csak biztosításként van a lámpán. Egyszer már sikeresen letörtem amikor egy fedezéknek ütöttem a fegyvert és nem volt még rajta a lángrejtő, csak a hangtompító adapter. Ezért a lámpa volt a leghosszabb pontja a fegyvernek.
Hozzászólás témája: Re: Optikai tuning avagy: saját képek fikázdája Elküldve: szomb. jún. 24, 2017 11:43 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Sziasztok! Fegyvert hogy érdemes festeni? YT-n láttam darabokra szedve is,egyben is,vagy fobb reszekre bontva.... És mindenhol ezt a fosco vagy mi festeket lattam,ez ennyire jo vagy van vmi alternativa? Köszi!
Hozzászólás témája: Re: Optikai tuning avagy: saját képek fikázdája Elküldve: vas. jan. 29, 2017 1:48 pm Mutasd csak ezt az üzenetet
Csupán egy kis érdekesség: Adott egy MP9... szerettem volna rá egy nem gyári / vagy tracer tompítót. Létezik hozzá mindenféle gyári adapter de egyszerűbb volt gyártani egyet. Ilyen lett:
[nagykep][/nagykep] [nagykep][/nagykep]
_________________ M4 Sopmod Block II, Mk 18 mod 1, SUsu, Battle Glock 17
Hozzászólás témája: Re: Optikai tuning avagy: saját képek fikázdája Elküldve: szer. jan. 11, 2017 12:17 am Mutasd csak ezt az üzenetet
Bevallom igazatok van. Gondoltam rà. Viszont az a félelmem,hogy ha egyvonalba vágom az "üvegtörővel" akkor az egész egy nagy négyzet lenne. Mintha egy husáng lenne. Nyugtasson mindenkit a tudat,hogy ritkàn jàrok "tankos" játékokra manapsàg. Köszönöma az építő kritikákat! A többiek se tartsák magukban. Üdv! Feri
macko-ricsi írta:
pedig ezeket a M203 vetőket tök tutin lehet "röviditeni"
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.