Ksznjk FreePrivacyPolicy!
SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: pén. dec. 04, 2020 12:37 am

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző PM
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: csüt. máj. 25, 2017 8:23 am
Hozzászólások: 26
HozzászólásHozzászólás témája: The Division 2020 ELHALASZTVA!!!!!
HozzászólásElküldve: hétf. okt. 26, 2020 5:55 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 

Történet


Prológus:New York-ban egy halálos vírus söpört végig a Black Friday-t követően és pár hét alatt kipusztította az környék lakosságának közel 90%-át. A megmaradt kevesek, a vírustól hemzsegő városokból a Central Park-ba vonultak vissza és ott gerillaharcok folytatva próbálnak túlélni. A parkot jelenleg vad hordák-csoportok-alakulatok uralják. Az energia, ivóvíz, gyógyszer és élelmiszer hiány nem kegyelmezett, csak a legerősebbek és legszívósabbak maradtak életben. Legtöbben közülük elit katonai egységek tagjai voltak. Az állig felfegyverzett csapatok senkinek sem kegyelmeznek ha a túlélésről van szó. A kormány segédcsomagokkal próbálja hosszú ideje tartani a lelket a túlélőkben. De odabenn a pokol elszabadult.A szállítmányok akadoznak ,kevésnek bizonyulnak. Ami az egyiknek a túlélést jelenti a másiknak pusztulást. A ledobási terület még mindig a Central Park. Hiába vezérli jó szándék a ellátmányok küldőit, azok mennyisége nem elegendő mindenkinek. A csomagokért véres harcok folynak. A háborús övezetként funkcionáló parkot manapság már csak POKOLZÓNA-ként emlegetik. A park közelében található katonai támaszpontok helikoptereit elkobozva és használva az egységek megpróbálják az általuk gyűjtött csomagokat hazajuttatni az éhező otthoniaknak. Ma,november 22-én ismét komolyabb mennyiségű szállítmány érkezik. A hajsza és felkutatás már kora hajnalban megkezdődött. A várható különösen véres küzdelem mérföldkövet jelenthet a túlélésért folytatott örökös harc tekintetében.Mindeközben a Kormány a Division nevű elit alakulatot és "tisztogatóit" juttatta be a területre. Velük próbál rendet teremteni . Amennyiben bármelyik csoport a szállítmány java részét megszerezve előnyre tesz szert a körzetben, a készletek felhalmozását követően esélye nyílik egyeduralkodóvá válnia a térségben.Persze ehhez meg kell küzdenie az Ügynökség katonáival is!

Jelenleg: A tél érkezésével helyzet kissé átalakult a zónában.A helyzet elvadult még mindig veszélyes és a természet visszahódította a parkot. A bennragadt kolóniák máig harcban állnak,mivel még se híre,se hamva a gyógymódnak.Az ügynökség csak erővel tud,próbál látszólagos rendet tartani.Tisztogató hordákat felbérelve zsoldosokkal tartja fenn a meglévő helyzetett. A "Tisztogatók" szabad kezet kapva teljes de burkolt támogatás mellett(jármű,fegyverzet,felszerelés ) tevékenykedhetnek a Park teljes területén.Bár ellátmányt most is kap a zóna,de odabenn mégis szakadatlan küzdelem folyik minden túlélést biztosító csomagért!A cél mit sem változott,csak a módszerek és a harcmodor!Gyere vedd el ,amit csak tudsz és éld túl bárhogyan.Urald a földi Poklot!

Térkép

KépDRESSCODE és BIZTONSÁG

Dresscode mint olyan nincsen, mivel minden 4-6 fős raj egymás ellen tevékenykedik (a saját társait pedig feltételezhetően mindenki meg tudja különböztetni). Előny a postapokaliptikus megjelenés, de ennek csupán a hangulatfokozás tekintetében van jelentősége.Természetesen az összeöltözés javalt.

A VÉDŐSZEMÜVEG VISELÉSE KÖTELEZŐ a pálya egész területén. Zéró tolerancia van érvényben. Amennyiben szemüveg nélküli emberrel találkozunk, annak azonnal el kell hagynia a pályát.
A kullancsriasztó használata, valamint az arcvédelem erősen ajánlott.

JÁTÉKMENET, JÁTÉK LEÍRÁS

NAGYON FONTOS, HOGY RAJONKÉNT LEGALÁBB 1 MŰKÖDŐ KÉPES RÁDIÓ LEGYEN AMI A JÁTÉK SORÁN NEM MERÜL LE!!

A játék célja: csomagok keresgélése, gyüjtögetése,egy-egy helikopterpadon leadása és ezekért gyűjtött pontok általi győzelem!Minden raj minden másik raj ellen küzd!Pontozásos végeredménnyel.

A csomagokról: a pálya teljes területén szétszórva 5 féle csomagtípus van(összeszen 125 db),típusonként mind-mind eltérő pontozással(erről később),ami titok a játék végéig,a méret a darabszám nem mérvadó!Lesz extra pontot érő csomag(ok),ennek fellelhetősége mindig változik,de rádión be lesz jelentve!Ezeket kell gyüjtögetni,majd egy kivonási ponton leadni.Minden más rajnak ezen tevékenységét gátolni kifosztással,kiírtással,akár gerilla taktikával ,kempeléssel,lépre csalással stb.stb...

Három helyen lesz lehetőség(Zéta,Szigma,Omega)leadni meghatározott menetrend szerint időkorláttal(5 perc,mire jön,és 3 percig tartozkodik a leadás pontján),minden pontot érinteni kell,ne lehet kinézni csak egyet és azt bejátszani szétkempelni!Alkalmanként 5 csomag adható le(amelyik csak tetszik),ha van több is azz(okk)al el kell menni egy másik pontra!Kooperáció nincs,de futni hagyhattok bárkit! Akiket rajta kapunk levonást kapnak!
Az extra csomagok között lesz orvosság és lehet kísérleti vírus is-ez szerencse kérdése-de a kockázat mérlegelése a Ti kezetekben van(erről később)!

Egy fekete doboz is el lesz rejtve,ennek fellelése egy külön feladatsorral és telefonos applikációval lesz lehetséges. Ezt a (Kereskedővel tudjátok átbeszélni)

Találatok "kezelése":-egyén kilövésekor-kitesz minden csomagot,ha ki is vérzik(5 perc),rajtagjai további egyet-egyet,majd visszaállás a teljes rajnak,
-egyén harmadik kilövésekor ugyan ez az eljárás-nincs kivérzési idő ,hanem mentek a kiállóra,kitenni ugyanannyit kell a rajnak,mint az előző esetben,
-raj kilövése esetén,ha a medikelésre mód sem volt mindenki kitesz minden csomagot és ha van nálatok extra ,akkor azt is,
-harc feladása és/vagy taktikai kiállása esetén,ha értelmetlen a harc és feladjátok,akkor Mindenki kitesz MINDEN csomagot!(Tehát érdemesebb a végletekig küzdeni.)
-Medik kilövése és kivérzése esetén(második találat),mindenki kitesz MINDEN csomagot(ő tehát nagyon fontos akár egy V.I.P. személy),mert a raj menthetetlen, ekkor kényszerített taktikai kiállás történik!

Medikelés:klasszikus MASZ2015 szerint 1 perc kézrátétel,addig harc nem lehetséges.Dedikált medik van!Minden rajtag kétszer ,a medik csak egyszer gyógyitható bárki más által!

Visszaállók: a térképen hat helyen van lehetőség visszaállóra menni,ahonnan beérkezést követő minden óra 00,15,30,45 perckor jöhettek vissza a játékba.Evés,ivás,szerelvényigazítás stb.a kiállókon,ebédszünet pihenésre nem lesz mód.Az épületek nem adnak védelmet.

Dobatás lehetséges,késelés nincs.Gránáttalálat épületben instant halál,szabadban 5 m sugarú körben hat.

A kereskedő- 9-es épület-offzóna,a Division-ügynökök és a szervezők központja! A kereskedővel előnyös vagy kevésbé előnyös üzleteket lehet kötni extra célokért feladatokért. Nála,neki olyan csomagokat kell leadni,ami az adott rajra szóló célfeladat céltárgya(i).Amennyiben sikeres üzlet jön létre köztetek és közte,bebocsájtást nyertek a raktárába,ami épp fertőzött,valaha a kisérleti labor területe volt,de mára egy roncstelep tele javakkal. Lehetőség van nála olyan védőfelszereléshez jutni,amivel épületekbe mehettek be keresgélni,mivel azok fertőzőtt területek.Egyébként csak a szabadban lehetséges a gyöüjtögetés.

A Division ügynökök próbálják féken tartani az indulatokat,persze ehhez fegyvert használnak, így ők is célpont ,tőlük is lehet elszedni,megszerezni ezt-azt. Futárként extra dolgokat hoznak visznek a térképen.Járművüket gránátokkal füsttel tudjátok megállítani és ha sikeres a rajtaütés,vihetitek,amit náluk találtok.Erősen felfegyverzett mobilis egység,afféle zsoldosok.

A játékmenetbe balanszolás céllal bármikor egyéb rádión bejelentett további infó vagy feladat érkezhet. Figyeljétek a forgalmazást folyamatosan,legyetek éberek,alkalmazkodjatok!Bármikor fordulhat a kocka!Rádióra minden rajnak szüksége lesz,legalább egy legyen a rajban!Infók a rádión mindig elhangzanak,hogy képben legyetek! A telefonos applikáció is jól jöhet. Traceforce app.
A talált tárgyak legnagyobb része csak helipadon adhatóak le,ezek pontozása ott történik,minden más a Kereskedővel bartelozható!Kooperáció: Mindenféle együttműködés a rajok között tilos. Nem lehet szövetségeket kötni, meg az megtörné az egyensúlyt. A csomagok helikopterre való felrakásánál két kifutó játékosnak ellenben nem kötelező egymást agyonlőnie, mert mindenki koncentrálhat a saját "kincseire". Futni hagyni lehet bárkit, de összedolgozni tilos.A helipad már védett zóna,aki éppen csomagot ad le és bent tartozkodik,már nem támadható!


Játék tematikát bemutató videó:
https://youtu.be/bi92bTAA5Qw?t=1mHÁZIREND & EGYÉB SZABÁLYOK

- 400 fps feletti torkolati sebességgel rendelkező fegyverek csak egyes lövésre legyenek alkalmasak. Ellenkező esetben automatikusan diszkvalifikáljuk a fegyvert a játékból.
- Kötelező mid-lowcap tárak. Hicap tárral ne is próbálkozzatok.
- Veszekedés, vitatkozás, egymás szapulása szintén hazaküldést von maga után. (18 éves kortól űzhető játékról lévén szó, mindenki viselkedjen felnőtt ember módján),habár ez nem jellemző!
- Dohányzás,csak a kijelölt helyeken!
- A szervezői csatornán nem rinyálunk. Játék után civilizáltan face-to-face megbeszéljük a problémás eseteket.
- Játékra alkalmatlan megjelenés (alkoholos befolyásoltság, stb.) kizáró ok.
- Szemetelés szintén zéró tolerancia.
- Fajtalankodás, egyebek.... :D

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  

JÁTÉKRA JELENTKEZŐK
ALPHA - 5 fő (Max 6 fő)
Adam42 (Blackwater / FF) , Fegyver: Scorpion EVO3 - 390 FPS
hajas , Fegyver: AKSU - 340 FPS
Lacika0316 , Fegyver: M4 - 370 FPS , G36 - 340 FPS
Lázár Zsombor (BlackwaterSE) , Fegyver: mk18 - 380 FPS , g17 - 300 FPS
Vajky (BlackwaterSE) , Fegyver: Nincs megadva
BRAVO - 7 fő (Max 6 fő)
banhidi94 (SioWarriors) , Fegyver: Nincs megadva
kf3 (Sió Warriors) , Fegyver: ak-47 - 390 FPS , 1911 - 0 FPS
ptmilan (Sió Warriors) , Fegyver: M4 - 380 FPS , M9 - 320 FPS
REVO (Sió Warriors) , Fegyver: Cyma M4 - 380 FPS
ronin21 (Sió Warriors) , Fegyver: M4 - 0 FPS
seedorf (Sió Warriors) , Fegyver: VSR10 - 580 FPS , M9A1 - 310 FPS
Tom (Sió Warriors) , Fegyver: G36 - 380 FPS , M9 / 1911 AEP - 300 FPS
CHARLIE - 3 fő (Max 6 fő)
Amurak2 , Fegyver: Nincs megadva
Sziavagyok , Fegyver: G36 - 360 FPS , Glock 18 C - 300 FPS
vafa55 , Fegyver: G5 - 360 FPS , Hicapa 5.1 - 300 FPS
DELTA - 5 fő (Max 6 fő)
Á.C.S. (D.A.T) , Fegyver: ASR 110 - 380 FPS
Ames13 (D. A. T.) , Fegyver: EMG Noveske M4 SBR - 370 FPS , WE M9A1 - 300 FPS
csibe (D.A.T.) , Fegyver: VFC M4 - 390 FPS , KWA MP9 - 395 FPS
Janny (D.A.T) , Fegyver: Aps - 400 FPS
Zoz (D.A.T.) , Fegyver: Koer SVD - 600 FPS , KJW KP-13 - 320 FPS
DIVISION ügynökök - 4 fő (Max 6 fő)
Miszori98 (Zegiment) , Fegyver: Nincs megadva
Murphy82 (Zegiment ASE) , Fegyver: - - 390 FPS , - - 0 FPS
szeleksamanja (zegiment Á.sz.) , Fegyver: m4 - 380 FPS , sig p226 - 0 FPS
Veréb (Zegiment) , Fegyver: Maschinenpistole sieben - 340 FPS , M&p9 - 290 FPS
ECHO - 3 fő (Max 6 fő)
baker02 (BAT) , Fegyver: E&L AK 103 PMC - 398 FPS , Makarov - 385 FPS
NorbertoEOD (BAT) , Fegyver: RPK - 400 FPS , Makarov - 385 FPS
Raszti (BAT) , Fegyver: vsr - 600 FPS , P90 - 350 FPS
FOXTROT - 4 fő (Max 6 fő)
Baggio (IET/Szakembör’s) , Fegyver: M60 Pig,M4,Jg AK103,Ak74Su - 400 FPS , Colt 1911 - 320 FPS
hawkeye , Fegyver: e&l 105 - 385 FPS , g18 - 200 FPS
macihun , Fegyver: E&L AK AIMS - 380 FPS , KJW CLT 1911 CO2 - 300 FPS
tucsok (AFK SE) , Fegyver: Groza - 380 FPS
GOLF - 6 fő (Max 6 fő)
cs_david , Fegyver: Nincs megadva
Denni94s , Fegyver: King Arms B.R.O. M4 - 390 FPS , KJW KP 05 - 330 FPS
Gerappa (Zsiványok AST) , Fegyver: GG GR15 Raider-XL - 380 FPS , KJW Beretta - 330 FPS
Krimi1031 , Fegyver: M4 ICS CXP-HOG - 380 FPS , ICS BLE XPD - 280 FPS
Spike11 (Golf) , Fegyver: A&K LR300 - 375 FPS
zalman90 , Fegyver: ICS M4 - 390 FPS , ICS BLE XPD - 300 FPS
HOTEL - 2 fő (Max 6 fő)
Lékai Péter (Simply Fire) , Fegyver: G&G SRS - 0 FPS
takacsarpad01 (Simply Fire) , Fegyver: G&G GC16 Predator - 385 FPS , KJW KP13 CO2 - 320 FPS
INDIA - 2 fő (Max 6 fő)
Bertalan (Panthers Skulls) , Fegyver: M4 - 380 FPS
Geo (Panthers skulls) , Fegyver: M4 - 350 FPS
JULIET - 6 fő (Max 6 fő)
flash606 (Zala Seal) , Fegyver: AK 74 - 380 FPS , KJW Sig P226 - 350 FPS
Martinov Zoltan (Z.A.L.A. Seal) , Fegyver: M4 sopmod II E&L - 380 FPS , Glock 18C Cyma - 180 FPS
Muszka (Zala seal) , Fegyver: Ics M4, A r 15 - 370 FPS , glock 19 - 240 FPS , Juliet csapat ha befogadna...
Senderson (Z.A.L.A Seal) , Fegyver: Mk18 mod 1 - 370 FPS , Glock 18c - 200 FPS
szucsyy89 (Z.A.L.A Seal) , Fegyver: sr 25/ mk18mod0/ - 480 FPS , 1911 - 0 FPS
Tesla (Z.A.L.A Seal) , Fegyver: Mk3 - 360 FPS
KILO - 2 fő (Max 6 fő)
spiler88 (Ghost) , Fegyver: Arcturus AK-01 - 0 FPS , KJW KP-05 - 0 FPS
szucsp (Ghost) , Fegyver: Cyma 048 - 380 FPS
Kereskedő - 1 fő (Max 1 fő)
Cadaver , Fegyver: Nézésem - 0 FPS , Járásom - 0 FPS
Komplet raj nélkül jelentkezők - 3 fő (Max 6 fő)
Bádog (Szakembör's) , Fegyver: Ak105, M4 - 0 FPS , P99, Glock 23 - 0 FPS
Justin (IET/Szakembör's) , Fegyver: M4 A1 cumshot / AKM/AKS74u - 390 FPS , Glock 23, Colt1911, Glock 17 - 280 FPS
Szati (Szakembör's-hez) , Fegyver: M4a1 - 380 FPS , M&P 9mm - 300 FPS
LIMA - 6 fő (Max 6 fő)
Árnyék , Fegyver: M249/M4A1-GL. - 360 FPS , Glock17 - 250 FPS
Bandita1989 (Z.A.L.A Seal) , Fegyver: Mp5 sd6 / m4a1 - 385 FPS , glock 18 - 340 FPS
FamasRobi , Fegyver: Nincs megadva
farkas911 (Z.A.L.A. Seal) , Fegyver: CA M4A1/M203 Short - 380 FPS , KJW Sig P226 - 310 FPS
Karcsi , Fegyver: Nincs megadva
kondi (Z.A.L.A. Seal) , Fegyver: MP5 SD6 - 375 FPS , MP5K RIS @40mm pocketrocket - 320 FPS
SZERVEZŐ - 1 fő (Max 8 fő)
ZegimentSE , Fegyver: Nézésem - 0 FPS , Járásom - 0 FPS
12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség