Ksznjk FreePrivacyPolicy!
SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: szomb. okt. 24, 2020 6:10 pm

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző PM
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: kedd jan. 18, 2011 8:13 pm
Hozzászólások: 1418
Tartózkodási hely: Üllő
HozzászólásHozzászólás témája: Pandémia /Második hullám/
HozzászólásElküldve: pén. okt. 02, 2020 6:40 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 


OLDALAK


Nemzeti Hadsereg
Bármilyen egységes terepszínű katonai egyenruha. Ghillie, sisak lehet, baseball sapka nem. Ezen az oldalon tilos egyszínű zubbonyt vagy nadrágot viselni.
Megszálló Erők
Egyszínű katonai vagy civil/pmc ruházat. Ezen az oldalon tilos terepminta és kockás ing viselése! Ghillie és sisak sem lehet.
Fosztogatók
Max. 10 fő larp személyek. Ruházat: kockás ing, sötét színű vagy farmer nadrág. Ghillie, sisak tilos, baseball sapka lehet.

Tudós
Fehér vegyvédelmi ruha, gázmaszk, szimatszatyor.
Szabályrendszer:• A játék szabályzata: MASZ 2010-2015
• Rajban mozgós, feladatmegoldós sokat gyalogolós, felderítős, területbiztosítós játékmenet lesz a jellemző, persze ez frakciónként változik majd
• Szerepjátékot is gyakorolhatjátok majd ezen a játékon
• Szigorú parancsnoki lánc lesz a jellemző minden oldalon, ahol a rajparancsnok vagy rádiós tartja az oldalparancsnokkal, vagy szakaszparancsnokkal a kapcsolatot és utasításait mindenki szigorúan veszi és maradéktalanul végrehajtja, legalább is arra törekszik.


Aki bármely vitát generál, etikátlanul viselkedik azt hazaküldjük az egész rajával együtt
A játékdíjat ilyen esetben nem tudjuk visszaadni.


BB-limit és tárazás, tármegkötés:

Kizárólag a visszaálló pontokon tárazhatsz, tehát legyen nálad annyi tár vagy használ Hi-cap tárat de visszaállásig egy tárahzás tartson ki!
Minden fajta tár játszik


Jogi nyilatkozat:

A Játékon mindenki csak saját felelősségére vehet részt, a szervezők a területen való játéklehetőségről gondoskodnak, de a terület veszélyeiről mindenki maga kell meggyőződjön annak használata és veszélyforrásainak felderítése minden játékos számára biztosított a játék napján 08:00-tól 10:00-ig.
Az airsoft játék veszélyeivel minden játékosnak tisztában kell lenni, a játékon való részévétel veszélyeit annak felelősségét önmaguk vállalják!
Minimum életkor 16 év. A jogi felelősségi nyilatkozatot a regisztrációnál kötelező alá írni.
Fiatalkorúak aláírt szülői nyilatkozatot hozzanak magukkal.
Medic rendszer/visszaállási idő:

• Aki találatot kap hangos MEGVOLT kiáltással jelzi azt, majd felrakja a narancs találatjelzőt (játék elején ellenőrizzük a meglétét)
• A sebesült tűzvonalból elléphet, leguggolhat, öt méteren belüli fedezékhez elkúszhat épületen kívüli találatnál, épületen belüli találatnál a sérült nem mozdulhat el.
• Medik vagy egy társa kivonhatja a tűzvonalból a sérültet, vonszolva, de nem szaladva
• A sérült amennyiben a kivérzési időn belül nem gyógyítják, egyénileg a visszaállóra sétál és ott megvárja a raját
• Medik-rendszer gumis, medik a sérült egy testrészét fogja 60sec ig, majd ráhelyezi a csuklójára a gumit, a gyógyítás alatt a medik nem harcol, az egy perc letelte után, figyelmezteti a sérültet a sapi levételére, gumi áthelyezés után a sebesült meggyógyul.
• Amikor elfogy a mediknél a gumi, a raj a következő találat kivérzési ideje után visszaáll
• Gumit az eligazításnál, a raj számának megfelelőt kap mindenki
• Mediket csapattársa is gyógyíthatja két gumival, és két percig fogja a mediket azaz dupla ideig, közben nem harcol.
Kivérzési idő 10 perc, visszaállás a játék és az oldalak létszámának megfelelően változhat.

Pálya és biztonsági szabályok:- Kronózás lesz
- Pirotechnika használata a szervezőknek bemutatott mehet
- Szervezők is biztosítanak pirotechnikai eszközöket a feladatokhoz

FELADATOK

Nemzeti Hadsereg: Megszálló Erők kiűzése az országból, épületek biztosítása, a Tudós védelmezése, a Fosztogatók letartóztatása, a vírus megfékezése.
Megszálló Erők: Épületek elfoglalása, hatalomátvétel az ország felett, a Tudós maga mellé állítása, a vírus megfékezése.
Fosztogatók: Kifosztani az épületeket és boltokat, keresztbe tenni bármilyen módon a két másik oldalnak, megfertőzni a katonákat, elrabolni a Tudóst és saját maguk részére termelni ellenanyagot.
Tudós: Megkeresni a városban fellelhető alapanyagokat, és kifejleszteni az ellenszert.SZABÁLYRENDSZER A JÁTÉKBAN


A Tudósra nem lőhet senki, mert mindhárom oldal célja az, hogy elkészüljön a vakcina, aminek csak ő ismeri a módját. Az alapanyagok színes fiolákban lesznek elrejtve a pálya különböző területein. Minden csapatnak lehetősége van ezeket gyűjteni, illetve másik csapattól ellopni. Az oldalparancsnokok számon tartják a fiolák útját, és segítenek a csapatoknak a keresésben. Ha valaki megszerzett egy fiolát, köteles rádión jelenteni az oldalparancsnoknak. Ha összegyűlik az összes alapanyag, a csapatnak maga mellé kell állítania a Tudóst, hogy elkészítse az ellenanyagot. Ha ez sikerül, az ő oldaluk nyeri meg a világháborút.
Fosztogatók:
Épületről épületre járnak, alapanyagokat, lőszert és élelmet keresnek. Békés civileknek tűnnek, ezért egyik oldal sem lőhet rájuk, kivéve, ha az oldalparancsok erre külön tűzparancsot ad, illetve ha tüzet nyitnak, és az adott csapatnak meg kell védenie magát tőlük.
Nekik nincs VÁP-juk, a pálya területén különböző pontokon kizárólag az ő számukra vannak fenn tartva feltöltődési pontok. Mivel kevesen vannak, nincs kivérzés után teljes rajkiállás, visszaállási idő alatt az élő játékosok továbbra is játékban maradhatnak, de sérült társukat el kell kísérniük a feltöltődési pontig.
Ha egy csapat kilövi őket, kivérzési időn belül lehetősége van őket megmotozni. Minden Fosztogatónál található egy kártyapakli, amiből az illető 1 db-ot húzhat. Amennyiben a kártyán a „FERTŐZÖTT” felirat szerepel, a játékos elkapja a vírust, és a rajnak vissza kell állnia a VÁP-ra. Fertőzött játékost a helyszínen medikelni tilos! Ha egy másik játékos hozzáér, ő is megfertőződik.
A Fosztogatók trustie szerepet töltenek be: amit ők mondanak, az egyenértékű a szervezők szavával. Larp játékosok, menet közben is kitalálhatnak bármit, ami érdekesebbé teszi a játékot. Bárkire lőhetnek, csak a Tudósra nem, de elfoghatják és kényszeríthetik arra, hogy csak nekik fejlessze ki az ellenszert. Ha ez sikerül, mindkét katonai oldal veszít, és a világ az általuk megalkotott diktatúrába torkollik.
Nemzeti Hadsereg és Megszálló Erők:
Egymásra lőhetnek bármikor, Fosztogatókra viszont csak önvédelem céljából, vagy ha tűzparancsot kapnak az oldalparancsnoktól. Eleinte a Tudós a Nemzeti Hadsereg oldalán áll, de ha a rajt kilövik, a Tudós köteles átállni a győztes oldalra. Alapanyagok birtokában bárki meggyőzheti a Tudóst, hogy álljon át az ő oldalára.
Az oldalparancsnok adhat privát küldetést azoknak a rajoknak, akik szeretnének larpolni, ezesetben az oldal pk-nál külön jelentkezzetek. Érdemes az ellenség tagjait is megmotozni, mert lehetnek náluk is fiolák, vagy kártyák, amin hasznos infókat találtok. Senkinek nem kötelező larpolni, de érdemes.

Tudós:
Alapvetően nem harcol, de van nála fegyver, és ha veszélyben érzi magát, nem fél használni. Ha tűzharcra kerül sor, a győztes oldallal köteles tovább folytatni az útját. Ő is larp játékos, lehet vele alkudozni, egyezkedni, meggyőzni róla, hogy ne akarjon visszaállni a másik oldal mellé. A pályán kizárólag ő tudja, pontosan hol vannak elrejtve az alapanyagok, neki nem kell hozzá kártya! Ha valamelyik alapanyag már a birtokában van, szólnia kell az őt kísérő oldalnak, illetve rádión mindkét oldalparancsnoknak hogy azt már ne keressék.
TÖRTÉNET


A világot egy új vírus elterjedése kényszeríti karantén alá. A kormány kijárási tilalmat rendel el, a pánikba esett civilek kifosztják a boltok polcait. A világgazdaság összeomlik, emberek milliói halnak meg, a Nemzeti Hadsereg ellátmányt szállít a karantén alá zárt családoknak.
Egy fosztogató gerillacsapat, útjára indul a városban, hogy kirabolja a védtelen, otthonukba zárkózott civileket és a megmaradt boltokat. Néhányan hordozzák magukban a vírust, de erős immunrendszerüknek köszönhetően nem betegszenek meg, másokat azonban megbetegíthetnek. A Nemzeti Hadsereg katonái járőrözni kezdenek a város utcáin, hogy letartóztassák őket.
Eközben kitör a harmadik világháború, és a világ nagyhatalmai kontingenseket küldenek a kisebb országokba, hogy kezükbe vegyék a vírus megfékezését. Elfoglalják a katonai szempontból előnyös épületeket, hogy bázisokat alakítsanak ki és ellátmányhoz jussanak, majd megkezdik tisztogató hadjáratukat: lelőnek mindenkit, aki megfertőződött.
Egy hazai Tudós útnak indul, hogy alapanyagokat gyűjtsön a vakcina kifejlesztéséhez, küldetését a legjobb katonai egységek támogatják kíséretükkel. Ám hiába a titkos küldetés, a Fosztogatók, és idővel a Megszálló Erők is tudomást szerez a lehetséges ellenanyagról, és hajtóvadászatot indítanak a Tudósért.
Jelentkezés ITT:
viewtopic.php?t=7655
Szerzői jogvédelem

© A játék története, a karakterek és a hozzá tartozó ötletek mindegyike szerzői jogvédelem alatt áll. Másolása, engedély nélküli felhasználása szigorúan tilos!
Kizárólagos szerzői jog: Ágoston Sára Szerzői Oldala ©
_________________
Üdvözlettel:
Joe

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  

JÁTÉKRA JELENTKEZŐK
Fosztogatók - 4 fő (Max 20 fő)
Dionator (SWIFT) , Fegyver: Ak47 / G3 a3 - 340 FPS
drakon003 (Omega squad) , Fegyver: G36C - 360 FPS , Józan paraszt ész - 250 FPS
Henrik (SWIFT) , Fegyver: M4 - 399 FPS
Pipacs (SWIFT) , Fegyver: G36C - 350 FPS , Gumikés, lehengerlő tekintet - 999 FPS
Megszálló Erők - 20 fő (Max 39 fő)
Atya (Wayland) , Fegyver: Ak - 390 FPS , Dessert - 0 FPS , +10 játékos
DeathDealer (Shadow Soldiers) , Fegyver: ruger 10-22 - 445 FPS , mk23 - 298 FPS
Gioconda (Turan) , Fegyver: Nincs megadva
sakál01 , Fegyver: A&K s24 - 580 FPS , AEP - 160 FPS , +6 játékos
Nemzeti Hadsereg - 22 fő (Max 40 fő)
attilanogradi01 , Fegyver: M4 - 390 FPS , 1911 - 290 FPS
batkamano (Káosz Brigád) , Fegyver: Novritsch SSG10 - 520 FPS , G&G GPM92 - 320 FPS , +7 játékos
janek77 (Manitu) , Fegyver: M14 - 450 FPS , Glock 18 C - 260 FPS , +10 játékos
roberto (Моржи Opб) , Fegyver: Dragunov SVD - 590 FPS , Makarov PM - 380 FPS , Fuvar kell innen: Budapest, XIV. ker., 1 fő
Royce , Fegyver: Nincs megadva
Szervezők - 1 fő (Max 1 fő)
G.I.Joe (Militans) , Fegyver: M4 - 387 FPS
12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Dudu valamint 22 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség