Ksznjk FreePrivacyPolicy!
SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: szomb. okt. 31, 2020 12:16 pm

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 88 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő
Szerző PM
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. márc. 08, 2019 3:39 pm
Hozzászólások: 52
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: szer. dec. 18, 2019 5:37 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 

A játékon saját felelősségedre veszel részt.

A pénteken érkezőknek is kötelező a védőszemüveg viselése.
Szombaton 09:00 után már nincs lehetőség a pályára bejönni, nem fogunk kimenni érted. Ha késel előfordulhat, hogy csak órákkal később csatlakozhatsz be a játékba. Ne úgy tervezd meg az utat reggel, hogy pont odaérj.
Védőszemüveg viselése már a pályára belépéskor kötelező mindaddig, amíg el nem hagyod a pályát.
Addig nem engedünk be a pályára gépkocsival sem, amíg nincs rajtad védőszemüveg. Aki nem visel szemüveget haza lesz küldve.


Minden oldalnak külön bejáraton kell a pályára jönni és külön kell parkolni is. A játék kezdetéig szigorúan tilos a tábort elhagyni. A szabályt megszegőket visszaküldjük a parkolóba és mehetnek haza.

Itt csak két oldalra lehet regisztrálni, a többi oldalnak más felületen van lehetőség jelentkezni a játékra. Nem árulom el hány oldal van és mennyien regisztráltak oda. Hiába fogjátok kérdezni, hogy hol van lehetőség a másik oldalra regisztrálni, mert nem publikus.

A parkolóban szigorúan tilos tárat a fegyverbe helyezni, lövöldözni. Csak a kijelölt helyen állítsd be a hop up-ot.

Először kronózni kell menni és csak azután regisztrálni. Ne pont 400/500/600 fps replikát hozz magaddal. Nem fog érdekelni máshol mennyit mértek meg társai, nincs tűréshatár (egyébként 350 fps mindenre IS elég). Tárat a kronózásnál csak felszólításra helyezheted a fegyverbe. Az elsütőbillentyűt is csak a kronó mester utasítására húzd meg. Ha ennyire nem vagy képes, akkor ez nem Te a játékod.

Aki sniper vagy dmr fegyvert szeretne használni annak egy tesztet kell kitölteni a kronózás után a fegyverkategóriákra vonatkozó szabályokból. Aki nem megy át ezen a teszten nem használhat csak 400 fps alatti fegyvert, így kérlek, lehetőség szerint hozz magaddal másik fegyvert is
arra az esetre, ha nem használhatod a sniper-ed vagy a dmr-ed.

Kép


A játékon szigorú parancsnoki lánc van. Ha nem szereted, hogy megmondják mit csinálj kérlek, ne gyere, mert nem fogod jól érezni magad.


Face controll: A Szervezők fent tartják a jogot, hogy bárkit indoklás nélkül elutasítsanak a regisztrációnál. Ha nincs a neved mellet zöld pont, az azt jelenti nem jöhetsz. A beléptetéskor ellenőrizzük, hogy jelentkeztél-e és elfogadtuk-e a regisztrációdat. Aki nem jelzi 2 nappal a játék előtt, hogy mégsem tud jönni, az ebben az évben ne regisztráljon a játékaimra.

Kép


BB limit, tárazás: BB limit nincs, viszont hi-cap-et nem használhatsz. Támogató fegyvereknél nincs tárkorlátozás.
Tárazni csak a Táborban, vagy lőszeres ládák 2m-es körzetében szabad.

Kép


Medikelés: 40-es táblás medikelés lesz. Minden rajban egy medik lehet. Mindenkinek kötelező 2 db kötszert magánál hordania. Ha találatot kaptál, vedd fel a jólláthatósági mellényed (nem fogadjuk el a kis narancs kendőt és társait) és hangosan jelezd, hogy találatot kaptál. Találatot kapott játékos nem beszélhet, nem léphet arrébb, csak medikért kiálthat. Ha sikerült a medikhez kivonni a sérültet akkor mondani kell egy számot 1-től 40-ig. A mediknél lesz egy tábla, amin 40 sérülés lesz felsorolva, különböző mértékű sérülésekkel. Példaként: a sérült mond egy számot: 11. A táblán a 11-es sérülés:
könnyű sérülés, jobb kar, 10 perc múlva visszaállhat. Ekkor a medik bekötözi a sérült jobb karját, majd 10 perc múlva visszaállhat a játékba. Ha medikelés közben eltalálják a sérült játékost, akkor őt
már nem lehet medikelni. Mediket csak medik gyógyíthat.
Ha egy számot már felhasználtak, akkor azt ki kell húzni a listáról. Ha elfogyott az összes szám a tábláról a következő találat után vissza kell menni a Táborba a rajnak és új táblát kell kérni. Ebben az esetben 1 óra a visszaállási idő után játszhat
újra a raj. Kivérzési idő: 10 perc, de lehet stabilizálni a sérült játékost (a hátára kell fektetni), ilyenkor kitolódik 20 percre a kivérzési idő. Ha stabilizálás után találnak el valakit, akkor már nem lehet
medikelni a sérültet. Taktikai visszaállás lehetséges ekkor csak 30 perc lesz a visszaállási idő a Táborban. Késelést is lehet medikelni. Éjszakai találatjelzés: Piros vagy narancs színű lámpa. Dobatás
csak oldalról és hátulról lehetséges 10 méteren belül. Ha dobatnak akkor azt KÖTELEZŐ megadni.
Visszaállás tisztázása: Egyéni visszaállás van, de a csapat dönthet a taktikai visszaállás mellet.
A második találat után akkor vagy halott, ha az konkrétan medikelés közben kapod, vagy miután stabilizáltak. Előfordulhat, hogy valakit akár többször is fogtok medikelni mivel 40 sérülés van a táblán amiből csak pár lesz végzetes.

Gránát: Mivel azt tapasztaltam, hogy sajnos itthon valahogy nem megy a gránát szabályok
értelmezése, illetve a játékosok nem tudják etikusan használni/megadni így TILOS a használata a füstgránát sem játszik.

Pyrotechnika használata szigorúan tilos!

Rádiócsatornákat az oldal parancsnok fogja megadni a helyszínen. Szervezői csatorna: PMR 8
(446.093.75) A rádiócsatornákat le szabad hallgatni, de zavarni TILOS!!!
Foglyokat szabad ejteni, de csak ésszel. Fogságban max. egy órát lehet eltölteni. Ha megkötözöd a foglyot akkor csak előre kötözd a kezeit, hátra szigorúan tilos. Ha a játékos azt mondja, hogy nem
szeretné, hogy megkötözd akkor a foglyul ejtett játékosnak együtt kell működnie és nem szökhet meg magától.

A játékon bizalmi játékosok is játszanak, akik kapnak egy kártyát. A feladatuk a saját oldalán játszó játékosok figyelése. Ha bárkit szabályszegésen érünk mehet is haza azonnal. Ez nem profit orientált játék.

Éjszakai játék: Csak 400 fps alatti fegyverek használhatóak. Torkolattűz imitáció vagy tracer kötelező. Éjszakai találatjelzés: Piros vagy narancs
lámpa. Egyedül szigorúan tilos menni bárhova.

A játék ideje alatt minden támadható! Egyedül a játékosok sátraiba nem szabad belőni. Így előfordulhat, hogy őrségben kell lenned több órát. Láttam én már több csapatot, akik játék előtt sztárolják magukat aztán 15 perc!!! őrség után sírnak…

Tüzet rakni csak a kijelölt helyen szabad.
Ne szemetelj. Ha rajta kapok valakit, vele fogom összeszedetni az összes szemetet.
Vigyázzunk a környezetünkre: Nem akarsz fát fágni, nem akarsz vadász lesre mászni, nem akarsz állatot simogatni vagy rájuk lőni.
Ha civilt látsz a pályán hangosan kiabálj, hogy civil a pályán és a játékot szüntesd be. Haladéktalanul jelentsétek a Szervezői csatornán. A pályán engedéllyel fogunk tartózkodni, illetve az esemény be van jelentve a hivatalos szerveknek.

Térképet, beléptetési pontot, játék előtt teszem közzé. A térképen csak a szervezői tábor lesz jelölve, minden mást fel kell derítened.

Dresscode


Coalition forces: Rajszinten egységes, nyugati mintázat. Nyugodtan fel lehet venni pl. egyszínű softshell dzsekit woodland gatya és mellény mellény mellé. Sisak vagy boonie kalap viselése kötelező.


Kép

Orosz mintázatú frakció: Bármilyen orosz terep minta. Fejfedő: sisak, barett sapka, kötött sapka, orosz mintázatú baseball sapka.

Kép

Ghillie minden oldalon játszik.

Ha esetleg felmerül benned kérdés az azonosítással kapcsolatban, akkor tudnod kell, hogy itt bizony fontos lesz a kommunikáció az egységek között, ez nem egy tingli-tangli, old meg. A többi oldal meg lehet baráti vagy nem és ez változhat.


Az eligazításon nem fog a parancsnok minden szabályra kitérni, számomra alapvető, hogy ha elmegyek egy játékra akkor elolvasom és értelmezem a kiírást, ha nem értek valamit kérdezek.

Beléptetési pontok:

Coaltion Forces: 46°28'43.4"N 20°04'09.8"E
46.478716, 20.069395


Orosz: 46°28'25.1"N 20°03'33.8"E
46.473630, 20.059377


Ez a rendezvény alapvetően azért lesz megrendezve, mert sok embernek több oldalon egyben gyakorlat is lesz, amit komolyan is vesznek. Ennek sikere vagy kudarca mint bármelyik játékon a résztvevők hozzáállásán múlik nem a szervezőn.

A hozzászólást 8 alkalommal szerkesztették, utoljára Killer Kaller 1 csüt. júl. 23, 2020 5:42 pm-kor.
Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: csüt. dec. 15, 2011 6:06 am
Hozzászólások: 32
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: hétf. aug. 17, 2020 12:56 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Nagy köszönet a szervezőknek és a becsületesen játszó (!!) játékostársaknak! Voltak elemek, amelyek nagyon tetszettek és voltak, amelyek kevésbé. Részletesen a kérdőíven kifejtettem! Üdv: Hamburger
_________________
Üdvözlettel: Hamburger

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szomb. ápr. 07, 2007 11:23 am
Hozzászólások: 727
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: vas. aug. 16, 2020 8:21 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Egy év kihagyás után ez volt az első játékom.

Nagyon tettszett, színvonalas volt a rendezés, és látszott, hogy minden részletre figyeltek. A helyszín kiváló, és a résztvevő csapatok fegyelmezettsége, illetve EECF részről az oldal irányítás is maximálisan rendben volt.

Sajnos kevés összecsapásban volt részem, de ez egy ilyen műfaj, és ettől függetlenül azt gondolom Én, és minden résztvevő oldal megkapta amiért eljött. Sajnos az esti részekre már nem maradt bennem szufla, de bízom benne, hogy majd a jövőben még lesz alkalmam pótolni. Örülnék több ilyen játéknak.

"Platnyi"-nak pedig köszönöm a befogadást. 8)
_________________
"A fiatalok háborúznak, az idősek kávéznak" -- Szun Cu :D

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. márc. 08, 2019 3:39 pm
Hozzászólások: 52
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: pén. aug. 14, 2020 3:25 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tiszteletem!

A játékról készült kérdőívet az alábbi linken keresztül tudjátok elérni. Ha van kedved segíteni a munkánkat, kérlek szánj rá pár percet.

[url]https://forms.gle/AUpjjToyszvFzZm2A
[/url]

Előre is köszönöm,

Killerkaller

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. márc. 08, 2019 3:39 pm
Hozzászólások: 52
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: szer. aug. 12, 2020 6:20 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tiszteletem!

Nagyon szépen köszönöm az élménybeszámolókat.

A játékról készült képeket a facebook-on itt tekinthetitek meg:

https://www.facebook.com/pg/killerkaller/photos/?tab=album&album_id=2624659007849897

Üdvözlettel:

Killerkaller

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: szer. okt. 12, 2016 10:54 pm
Hozzászólások: 9
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: kedd aug. 11, 2020 6:14 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
A Praetoria KSE köszöni a részvételi lehetőséget, nagyon jól éreztük magunkat!

Az alábbi sorokban olvasható bejegyzésünk a szervezés hátteréről,

Operation Thunder - Egy hosszú út története

▪️Háttérerők

A Magyar Tartalékosok Szövetsége (a továbbiakban: MATASZ) a tavalyi év folyamán vette fel a kapcsolatot Tóth László Killerkallerrel. A koncepció alapját egy olyan egyesületek, airsoft-csapatok és a honvédelemhez kapcsolódó szervezetek kooperációja képezte, mely újító szándékkal kívánt színre lépni a 2020-as esztendő folyamán. Első ízben szükséges volt egy elégséges méretű terület ideiglenes birtoklása. László Károly hő. ezredes a rendelkezésére álló széleskörű rendezvényszervezési tapasztalattal felvértezve, készséggel nyújtott segítő jobbot a projekt végrehajtásához. Amellett, hogy a terület kérdéskörét realizálta a Délalföldi Erdészeti Zrt.-vel, folyamatos és minden részletre kitérő párbeszédet folytatott a különböző hatósági szervekkel. A MATASZ hathatós támogatásának köszönhetően, a szükséges elérhetőségek és előzetes egyeztetések lebonyolítása mellett vállalta a rendezvény fővédnöki szerepét is. Az esemény életrehívásához elengedhetetlen volt a hatályos jogszabályi környezet helyes ismeretének megléte. Nem lehetett rést hagyni a pajzson. Itt kiemelendő, hogy a Nemzetőrség Kulturális Egyesület lelkes önkéntései egy emberként támogatták és hajtották végre az Operation Thunder körüli teendőket. Folyamatos EÁP-beléptető pontot tartottak fenn, egészségügyi szolgálatról gondoskodtak, állandó járőrszolgálatot nyújtottak, emellett a hulladék-kezelési és környezetvédelmi előírások betartatására, valamint a résztvevők számára nyújtandó vízutánpótlásra is nagy hangsúlyt fektettek. Nélkülük nem lehetett volna az Operation Thunder az, amivé vált. Ezen helyi tettrekész nők és férfiak voltak a Vihar Hadművelet háttértámogatásának tartóoszlopai.

▪️Lépésről-lépésre
A 2019-es esztendő utolsó negyedévében keresett fel minket Killerkaller, hogy vállaljuk el a Koalíciós Erők frakció irányításának szerepkörét. Szerencsére nem volt már újdonság számunkra az adott feladat, korábbi rendezvények folyamán már sikeresen vizsgáztak a fegyelemre, kooperációra és kommunikációra alapozott módszereink. Az eredeti időpontot (Március 20-22) megelőzendő, létrehoztunk egy előkészítő csoportot a Koalíciós Erők frakciója részére. Ezen a platformon zajlott a szükséges információk lajstromba vétele és a várható körülmények megtárgyalása, a regisztrált csapatok vezetői részére.

Mint ahogyan mindannyian tudjuk, a tavasz a hatósági szankciók és a vírusveszély jegyében telt. Ezáltal az Operation Thunder megrendezésének ténye is megkérdőjeleződött. Ekkoron már javában zajlott a szervezői chat-folyamon a diskurzus. Jelen volt az ODA zsoldosfrakció részéről Séllei Ervin, a Keleti Szláv Föderáció képviseletében AsRoberto, a BorderWar TF különítmény oldaláról Nujen (DevGru Airsoft Team), a főszervező és koordinátor KillerKaller, valamint csapatunk delegáltjai.

A pandémiás időszak beköszöntével - mely a rendezvény előtti napokon realizálódott- a játék megrendezésének lehetősége is akadályokba ütközött. Nehéz hónapok következtek, rengeteg tényezőt kellett figyelembe vennie a szervező csapatoknak és szervezeteknek. Foglalkozni kellett a rendkívüli helyzetet követő újraindulás körülményeivel, az egykoron regisztrált játékosok ismételt elérhetőségével, a befektetett erőforrások takarékos átgondolásával, a rendezvény-ütközésekkel és az adott szó megtartásával. Az augusztus 7-9 közötti idősáv lett a legmegfelelőbb az Operation Thunder tényleges megszervezésére. Senki nem akarta elengedni ezt a kezdeményezést, így mindannyian a nagy terhet hordozó KillerKaller mellé álltunk.

Így vált az Operation Thunder ingyenes rendezvénnyé, folyamatos ellenszélben...

▪️Célegyenesben
Közel 400 km megtétele után, végre a helyszínen voltunk. A tábor több órás kiépítését követően megérkezett Czirók János, akivel legutóbb két esztendeje a Harc a Faluért elnevezésű játékon találkoztunk utoljára. János egy közel 3 órás tréninget tartott csapatunknak , mely minden jelenlévő tagunk számára nagy értékkel bírt.

A másnapi embertpróbáló hőségben, derekasan helytálltak az EECF (East European Coalition Forces) tűzcsoportjai. Az általános, rövid hangvételű eligazítást követően a rendelkezésre álló csapatok irányítói elvonultak a tűzcsoportvezetői eligazításra. A várakozás alatt látogatta meg táborunkat Kocsis István ött. őrnagy (Honvédség és Társadalom Baráti Körök szervezete), aki a Nándorfehérvártól a Corvin közig c. kötettel és protein szeletekkel ajándékozta meg csapatunkat. Megtisztelő gesztus volt, mely nagy büszkeséggel töltött el minket.

A 3-4 óra hosszúságú járőr-feladatokat erejükön felül teljesítették a résztvevők. A nehéz nappali műveleti tevékenység ellenére, a jelenlévő EECF egységek, több mint 50 százaléka jelentkezett az esti bevetésre is. Az éjszaka folyamán fokozatosan elhallgattak a replikák. A éjszaka sötétjét, és a köddel borított fennsík nyugalmát felszántó világító lövedékek, hamarosan nyugovóra tértek gazdáikkal egyetemben.

Vasárnap reggel megkezdtük harmatcseppekkel ékesített táborunk felszámolását. A munkavégzést Dávid István érkezése szakította félbe, aki a MATASZ Csongrád-Csanád megyei szervezete nevében oklevelet nyújtott át csapatunk részére hasonlóképpen, mint a többi frakció esetében. Örömmel átszőtt fáradtsággal nyugtáztuk ezt a nemes gesztust.

▪️Konklúzió
Egyesületünk meglátása szerint az ilyen kezdeményezések előremutatóak lehetnek a hazai airsoft közösség számára is. Hidat képezve így a honvédelmi egyesületek és szervezetek, valamint a különböző airsoft csapatok között.

Büszkék vagyunk rá, hogy részesei lehettünk ennek a hosszú útnak...

https://www.facebook.com/252152598512110/posts/1134888093571885/

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: kedd márc. 22, 2016 11:25 pm
Hozzászólások: 13
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: kedd aug. 11, 2020 10:52 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
V.U.K. az ellenséges vonalak mögött
II. rész

éjszakai játék

Ópusztaszer: Operation Thunder
https://www.facebook.com/vukairsoft/posts/753334385419451

(prózai beszámoló az éjszakai játékról by wbj )

Lement a nap. Készültünk az esti küldetésre, tárazás, lámpa, kis piros villogó, light stick, csak a szokásos. Valamilyen helikopter leszállót kellett elfoglalni. Indulás 2100-kor. CSAT és a VUK volt az esti különítmény hat fővel.

Még volt időnk az indulásig. Elvonultunk a tábori fényektől, hogy szokja a szemünk a sötétet. Még a csillagok fényére is úgy gondoltam, hogy rosszabbul fogok látni miattuk a sötétben, pedig csak a szemüvegem volt párás – as always -.

ÁtCSATtogtunk (bocsi ezt muszáj volt) a már korábban említett dzsindzsa mezőn, sorban, egy méterre egymástól. Csak az előttünk álló sziluettjét néztük, és fürkésztük a távoli fényeket. Komolyan megszívtuk volna, ha valaki ott lapul a sötétben, de szerencsénk volt.
Kicsit lapultunk a kerítés tövében, átsegítettük egymást rajta és bevettük magunkat a sűrűbe. A látótávolság egy karnyújtásnyi távolságot sem érte el. Egymás vállát fogtuk és mentünk a megérzéseink alapján.

Végül meghallottuk a csatazajt. Nem volt több időnk totyogni a vak sötétben, sietnünk kellett. Tanakodtunk, majd kockázatos döntést hoztunk. Egyikünk világít, a többiek a fényt követve haladnak előre.

Megérkeztünk. Láttuk a bokrok mögött a surlófényt, a csata közepében találtuk magunkat.
Alapszabály, hogy miután lőttél (és villantottál) azonnal mozogj tovább, soha ne maradj egyhelyben. A pásztázó fényektől viszont nem kell megijedni, még akkor sem, ha látszólag egy az egyben rád világít. Ha mozdulatlan maradsz a kutya nem fog észrevenni, egyszerűen csak belesimulsz az aljnövényzetbe.

A CSAT-ot elvesztettük. Hallottuk az ellenfél beszélgetését. „Megvan a mind a három”. Rólunk nem tudtak, de hát nekünk sem volt fogalmunk arról, hogy ki merre hány méter.
Tűzharcba kerültünk. Volt pár jó találatunk, de kettőnket kilőtték. Csak könnyű sérülések, de időbe került az ellátásuk. Addig legalább megnyugodtak a kedélyek.
Lejöttünk a dombról és kimerészkedtünk a helikopter leszállóra. Nem volt ellenállás. Zavartalanul behatoltunk a NATO bázisára, ahol felemás mosollyal, de mégis kedélyesen fogadtak minket. Közös fotó, majd megyünk is.

A HQ peremén pár NATO raj barátnak vélt minket, és harcra invitált. Örömmel csatlakoztunk, adtunk pár „fontos” információt a korábbi pozíciónkról, megköszönték, majd nekiindultunk. Hosszú percek után jöttek rá csak arra, hogy nem is egy oldalon állunk.
Zsoldosok voltunk, mindent meg lehet dumálni velünk. Ha már így adódott nem lőttük le egymást, hanem felkészültünk egy utolsó közös rohamra. Egy vonalban a mező közepén.
Felvillantak a fények, és becsapódtak az első találtok. Viszonoztam a tüzet, oldalra vetődtem, de már késő volt. Eltaláltak minket. Vége volt. Felgyúltak a találat jelző vörös fények, elbúcsúztunk egymástól, majd nekiindultunk az éjszakának, hogy visszatérjünk a sátrainkhoz.

Bár az éjszaka soha nem érhet véget, azért egy éjszakai csatának véget vet, ha lelőnek. Hazatértünk, nyugovóra tértünk. Fájó derékkal, kialvatlanul ébredtünk, de megérte.
_________________
Kép
WBJ

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: csüt. feb. 10, 2011 1:58 am
Hozzászólások: 1077
Tartózkodási hely: Budapest, XIV. ker.
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: kedd aug. 11, 2020 9:42 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Zdrásztvujtye,

Az orosz frakció nevében szeretném megköszönni Killer Kallernak a kitűnő rendezvény a megszervezését, és gördülékeny lebonyolítását, valamint László Károlynak és csapatának, a Nemzetőrségnek a helyben végzett rengeteg előkészítő munkát, és a pálya rendezvény alatti biztosítását, a Csongrád-Csanád megyei MATASZ-nak pedig a támogatást. :)

Köszönöm alakulatom harcosainak, hogy az egész játék alatt fegyelmezetten, és legjobb tudásuk szerint hajtották végre az utasításaimat. Mivel mi voltunk a legkisebb létszámú frakció, helyből szívó ágra kerültünk és tényleg kénytelenetek voltunk katonai alakulatként tevékenykedni. Ezért alapvetően a harc helyett a feladatainkra koncentráltunk, azokat igyekeztünk minél pontosabban és a lehető legrövidebb idő alatt megoldani. A parancsom az volt, hogy próbáljunk meg feltűnés nélkül lopakodni a terepen, ha úgy adódik, inkább lapuljunk meg és kerüljük az ellenfél túlereje miatt kevés sikerrel kecsegtető kontaktokat. Gratula Nektek, hogy ezt zokszó nélkül, fegyelmezetten és mégis jó kedvvel oldottátok meg. Ez egészen olyan szintig elment, hogy talán olyan harcosom is volt, aki az egész játék alatt egyetlen lövést sem adott le ellenfélre. És ennek ellenére nagyon élveztük a játékot. :)

Köszönöm az ellenfeleknek a sportszerű küzdelmet. Különösen élveztük az összecsapást a BW TF-szal, azon belül is régi barátainkkal, a DevGru tagjaival. Velük egy oldalon együtt, de ellenfélként is remek harcolni. :)

Komolyabb problémával vagy vitás helyzettel, nem találkoztunk a rendezvény. A FF-nél tapasztaltunk némi dress code mizériát, de hamar orvosolva lett. (Utólag megnéztem, de a rájuk vonatkozó előírás nem is szerepel a kiírásban.) Ill. nálunk volt tévedésből egy motoros csigatár egy Ak-ban, de azt is megoldottuk. Hangoskodásra, kiabálásra csak a táborok irányából lettünk figyelmesek, amit kacarászás kísért, így az ott uralkodó jókedvnek tudtuk be.

És szeretném megköszönni vendégeinknek, hogy felkeresték táborunkat, a kedvességüket és támogatásukat, valamint a tőlük kapott oklevelet és más ajándékokat.

Végül, de nem utolsó sorban köszönöm a fotósoknak a remek képeket, amik sokáig fognak emlékeztetni erre a szép élményre minket.


Da szvidányja,

roberto
_________________
Kép Там, где мы, там победа! - Морская Пехота
"Orosz nem szarral gurít! :))" - Rashid

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: kedd júl. 28, 2020 8:59 am
Hozzászólások: 1
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: kedd aug. 11, 2020 8:51 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Elsősorban köszi a játékot mindenkinek!

Igazából az egész tök jól volt megoldva, alapjáraton élvezetes volt a játék, a szabályok tiszták voltak.
A legfőbb problémát a szúnyogok jelentették, amire már sem a füst, sem a szúnyogriasztó nem használt.
Személy szerint kicsit úgy éreztem, hogy kevesen voltunk egy kicsit egy ekkora erdőhöz mérten, így nem volt olyan sok akció mint amire számítottunk. Persze így is tökéletes volt az egész, csak kicsit kevesebb ember futott szembe, mint amire számítottunk. Azért szívesen szereztünk volna meg valami megszerezhetőt valamelyik másik táborból. Ezt leszámítva az erőnket feléltük és egészségesen elfáradtunk.
A medic rendszerre még egy kis apróság: a 40 sebesülés jó, hogy van halálos az is, viszont figyelembe véve, hogy ha csak 1 valaki sérül és mondjuk 36x sikeresen fel lehet éleszteni, lehet szerencsésebb lenne, ha a sérültet nem lehetne medikelés közben kilőni, illetve a raj szintű visszaállás is. (esetünkben volt olyan, hogy az egyéni visszaállás során rajunk 1 tagjának nem sikerült újra visszacsatlakoznia)

Ezt összesítve amúgy király volt :)

U. I. Kedves szervezők köszönet a játékért, és épségben egészségesen hazaértünk.

Üdv. Felvidékről

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. márc. 08, 2019 3:39 pm
Hozzászólások: 52
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: hétf. aug. 10, 2020 7:11 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
A V.U.K. csapat beszámolójának 1. része by wbj

V.U.K. az ellenséges vonalak mögött
I. rész
Ópusztaszer: Operation Thunder

(prózai beszámoló by wbj ;) )

Ezúttal az ODA kötelékében teljesítettünk szolgálatot, akik nehéz feladattal bíztak meg a bennünket a „kis rókákat”, öngyilkos küldetésnek tűnt, elsőre nem is igazán hittünk abban, hogy sikerülhet. Mélységi felderítést kellett végeznünk, fel kellett térképeznünk az ellenséges bázisok és vegyianyag készletek pontos helyzetét.

Abban a hitben indultunk el, hogy nincs visszaút. Mélyen az ellenséges vonalak mögé kellett bejutnunk, észrevétlenül, csendben, anélkül, hogy bármilyen pontos információnk lett volna az ellenséges csapatok pontos helyzetéről.

Járatlan utat választottunk, kerültünk minden összetűzést. Átvágtunk az égbeszökő dzsindzsán, avagy a tisztásnak nevezett embermagasságú ültetvényen, ahol szinte fuldokolni lehetett a virágportól. Beszaladtunk az erdőbe, és meglapultunk a sűrű aljnövényzetben. Hangokat hallottunk, egyre közelebb és közelebb. Némán és mozdulatlanul, de tűzkészen feküdtünk a földön, még a fülünk körül röpködő szúnyogot sem zavartuk el, bármely mozdulat végzetes lehetett volna. Láttam, ahogy egy izzadságcsepp utat vág magának a szemüvegem bepárásodott üvegén.

Talán egy óra is eltelt, mire tovább indultunk. Hiába figyeltünk minden lépésünkre, nem minden ágat sikerült kikerülni, a reccsenést százszor hangosabbnak hallottuk, és ilyenkor néha kicsúszott egy halk bazdmeg’. De egy idő után már nem törődtünk a pókhálók és a háló közepén ülő termetes pókokok kerülgetésével sem, csak az számított hova lehet lépni, és mely ág alatt férünk át csendben.

Felsejlett a távolból egy szabálytalanul zúgó hang, ami egy generátor volt, de akkor egy fűrészre, vagy valami fűnyíróra gondoltunk. A fák közül előbújt egy színes sátortábor. Távcsővel már pontosan kivehető volt. Megérkeztünk a célunkhoz. Lejelentettük a koordinátákat és fotóval is dokumentáltuk a helyszínt. Nem ért véget a feladatunk, ugyanis még mélyebbre kellett hatolnunk. Fel kellett kutatni a vegyianyag készleteket is.

Ott voltak az ellenfeleink szinte egy karnyújtásnyira. Ha észrevesznek minket, az biztos a végünket jelenti. Hallottuk, ahogy társalognak, vicceket mesélnek, röhögnek. Az orruk előtt kúsztunk tovább. Abban bíztam, hogy a gép zaja elnyomja a bokrok félreismerhetetlen susogását.

Kidőlt fák, tüskés mogyoróbokrok szegélyezték az utunkat és végig elkísért a balról érkező zúgó hang. Megtaláltuk a vegyianyagkészleteket. Látszólag őrizetlen volt, de nem lehettünk benne biztosak. Kértünk erősítést, hogy kihozzuk, de a távolság miatt a rádiókommunikáció szakadozott, nem tudtuk, kapunk e támogatást, magunkra voltunk utalva. Vagy mi hajtjuk végre a küldetést, vagy senki.

Sikerült, megszereztük.

A sikeren érzett örömöt azonban hamar elhomályosította az érzés, hogy ha nem érünk vissza épségben, akkor minden küzdelmünk hiábavaló volt. Hatalmas kerülővel vágtunk neki a visszaútnak, néha megcsalt minket az erdő, de rendíthetetlenül haladtunk előre.

Elfogyott a vizem. Talán már csak pár korty maradt nálam. Nem szóltam senkinek, nem akartam, hogy aggódjanak. #toxikusmaszkulinitás

Újra ismerősek voltak a fák, itt már jártunk, jó úton haladunk. Megérkeztünk egy úthoz. Nem mehettünk rajta, így az út melletti töltés mögé bújtunk. Már egészen ösztönösen kerülgettük a gallyakat.

7 km megtétele után ismét hangokat hallottunk, ezúttal megnyugodhattunk. Ők a mieink voltak. Hazaértünk. Biztonságban voltunk. Együtt örülhettünk a sikerünknek.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. márc. 08, 2019 3:39 pm
Hozzászólások: 52
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: hétf. aug. 10, 2020 9:33 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tiszteletem!

Szeretném megköszönni mindenkinek aki részt vett a játékon. Eltekintve a tényleg minimális hibáktól, látszott, hogy felkészülten jöttek a játékosok. Gratulálok mindenkinek, hogy a nehéz körülmények között (legtöbben a komfortzónájukat is túllépve) végig csinálta ezt a kihívásokkal teli pár napot.

Külön kiemelném, hogy SENKI nem hagyott szemetet, mindenki összeszedte maga után. Köszönöm Nektek!!!

Lesz majd egy kérdőív a játékról, amit önkéntes alapon ki lehet majd tölteni. Ennek linkjét várhatóan péntekig osztom majd meg.

Külön megszeretném köszönni a Praetoria KSE-nek, a Friendly Fire Milsim Group-nak, Roberto-nak, a MATASZ-nak és a Nemzetőrségnek, hogy munkájukkal hozzájárultak a rendezvény sikeréhez.

Remélem jól éreztétek magatokat és mindenki biztonságban hazaért!!!

Üdvözlettel,

Killerkaller

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. márc. 23, 2009 10:36 pm
Hozzászólások: 165
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: vas. aug. 09, 2020 6:36 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Köszönöm a játékot

- ritka jó élmény volt
- tapasztalt jó játékosok ellen játszottunk minőségi csatákat
- ennek megfelelő fegyelmezett játék volt
- este kicsit győzött a pára :-( ezért kb éjfélig toltuk csak.

Köszi még 1x

Görög
_________________
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: pén. júl. 11, 2008 8:14 am
Hozzászólások: 523
Tartózkodási hely: Vostok Base
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: vas. aug. 09, 2020 4:41 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Köszönjük a játékot nagyon jól éreztük magunkat!

Némi csavar után orosz oldal helyett a Friendly Fire / ODA oldalon.

A szervezés nagyon jó volt, köszönet érte mindenkinek aki munkát és fáradtságot nem kímélve dolgozott rajta.
Bár csak az első nap végéig tudtunk maradni pár gondolatot még írnék.

Először olvasva volt némi ellenérzésünk a medicrendszerrel kapcsolatban. Ez a játékon azonban pozitív irányba változott, bár egy-két fontos részéről még mindig azt gondoljuk nem szerencsés. Lehetnek esetek benne amikor egy egyén azonnali halált húz, akkor vagy egyedül áll vissza vagy a raj élő tagjai visszamennek vele, de amennyiben egyedül, az szétszakíthat rajokat. Valamint a gyógyítás alatt és stabilizálás alatt lévő játékosok halandósága arra ösztönözhet másokat hogy lőjjék a halottakat...
Azonban ami miatt mégis jó hatással volt a játékra, hogy annyira véletlenszerű és bizonytalan, hogy mi fog történni ha egy tűzharcban találatot kap valaki, hogy magunkon is és az ellenfélen is azt vettük észre, hogy nagyon meggondol egy támadást, nem rohant bele senki ész nélkül a tűzharcba mintha mindegy volna. Többször választotta mindenki a visszavonulást, velünk szemben is és mi is mert a feladat fontosabb volt, és életben kellett maradni.

Ami viszont az elejétől nagyon megadta a segítséget és hangulatot, azok az emailben kapott infók. Jó volt hogy minden oldal külön táborba érkezett, és nem érintkezett a játék előtt. Az eligazítás is gondolom így minden oldalon gyorsabban ment. (nálunk egyértelműen)
Az ODA oldalnál külön köszönet Deadcatnek, hogy személyes varázsával és beleélésével emelte a hangulatot :P
(ui.: a kialkudott javadalmazásunk remélem már átutalásra került! ;) )


üdv mindenkinek
_________________
Мой адресс не дом и не улица, мой адресс советский союз!

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szomb. jan. 13, 2007 11:17 am
Hozzászólások: 800
Tartózkodási hely: Kecskemét
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: szomb. aug. 08, 2020 7:13 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tudom, még folyik a játék, de köszönöm a mai napot!

Jó volt a Wotannal és a GOATtal együtt küzdeni.

Kellemesen elfáradtam és nagyon jól éreztem magam!

Morzsik meg harcoljanak! :lol:
_________________
bratoblog.com - orosz airsoft magyarul
Kép
Pay to winre gyűjtök.

Vissza a tetejére
  Profil  
Admin

Csatlakozott: hétf. szept. 12, 2005 9:20 pm
Hozzászólások: 6454
Tartózkodási hely: Petőfibánya
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: kedd aug. 04, 2020 5:41 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Ez esetben szükségtelen.

Amennyiben Alien egyébként is részt vesz, meg van oldva!
_________________
Élünk, halunk, újra élünk!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. márc. 08, 2019 3:39 pm
Hozzászólások: 52
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: hétf. aug. 03, 2020 7:01 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Malu írta:
Kellene a mentor, mert Vivax kiesett!


Tisztelt Admin!

A hiány pótlásra került.

Köszönöm a türelmet!

Tisztelettel:

Killerkaller

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. márc. 08, 2019 3:39 pm
Hozzászólások: 52
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: hétf. aug. 03, 2020 6:59 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
alien576 írta:
Killer Kaller 1 írta:
Törlésre került azon játékosok regisztrációja akik nem reagáltak az előző pár hét folyamán a felhívásokra, üzenetekre.

mint például az enyém is, pedig július 15-én írtam neked emailt...


Utána nézek.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Moderátor
Avatar

Csatlakozott: pén. dec. 30, 2005 11:55 am
Hozzászólások: 3490
Tartózkodási hely: Hell of War
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: hétf. aug. 03, 2020 6:52 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Killer Kaller 1 írta:
Törlésre került azon játékosok regisztrációja akik nem reagáltak az előző pár hét folyamán a felhívásokra, üzenetekre.

mint például az enyém is, pedig július 15-én írtam neked emailt...
_________________
Красная Армия / Portyázók
Kép
Kép

Vissza a tetejére
  Profil  
Admin
Avatar

Csatlakozott: vas. márc. 06, 2005 8:37 am
Hozzászólások: 7614
Tartózkodási hely: adott parancs szerint
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: hétf. aug. 03, 2020 6:24 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Megprólok akkor én lemenni

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Admin

Csatlakozott: hétf. szept. 12, 2005 9:20 pm
Hozzászólások: 6454
Tartózkodási hely: Petőfibánya
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: szomb. aug. 01, 2020 6:43 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Ez marha nagy gáz hogy pont te kérdezed.

Pusztán a fórum szabályzat miatt.
_________________
Élünk, halunk, újra élünk!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. máj. 23, 2011 9:33 pm
Hozzászólások: 192
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: pén. júl. 31, 2020 9:01 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Malu írta:
Kellene a mentor, mert Vivax kiesett!Minek kellene?

Csak kérdezem, tényleg minek is?
_________________
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Admin

Csatlakozott: hétf. szept. 12, 2005 9:20 pm
Hozzászólások: 6454
Tartózkodási hely: Petőfibánya
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: pén. júl. 31, 2020 7:33 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Kellene a mentor, mert Vivax kiesett!
_________________
Élünk, halunk, újra élünk!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. márc. 08, 2019 3:39 pm
Hozzászólások: 52
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: pén. júl. 31, 2020 3:16 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Brat írta:
Sziasztok!

Jól értelmezem, hogy akiknél nem zöld a pötty, ők nem küldtek mailt?


Tiszteletem,

Igen, jól értelmezted.

Üdv,

Killerkaller

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. márc. 08, 2019 3:39 pm
Hozzászólások: 52
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: pén. júl. 31, 2020 3:14 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tiszteletem!

Törlésre került azon játékosok regisztrációja akik nem reagáltak az előző pár hét folyamán a felhívásokra, üzenetekre. Több ember sok órányi munkája volt benne, hogy felhívjuk az emberek figyelmét. Mint azt múltkor írtam, aki nem reagált, azt úgy vettem nem is akar jönni. További regisztrációt nem áll módomban befogadni.

Üdvözlettel:

Killerkaller

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szomb. jan. 13, 2007 11:17 am
Hozzászólások: 800
Tartózkodási hely: Kecskemét
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: pén. júl. 31, 2020 3:28 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok!

Jól értelmezem, hogy akiknél nem zöld a pötty, ők nem küldtek mailt?
_________________
bratoblog.com - orosz airsoft magyarul
Kép
Pay to winre gyűjtök.

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. márc. 08, 2019 3:39 pm
Hozzászólások: 52
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: szer. júl. 29, 2020 6:21 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tiszteletem!

Pénteken lezárom a jelentkezést, utána nem áll módomban új regisztrációkat fogadni. Aki nem küldött e-mail-t úgy veszem, hogy nem tud jönni a játékra, így a regisztrációját törölni fogom.

Üdv,

Killerkaller

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: csüt. feb. 10, 2011 1:58 am
Hozzászólások: 1077
Tartózkodási hely: Budapest, XIV. ker.
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: hétf. júl. 27, 2020 5:37 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Zdrásztvujtye,

Kérem, hogy az Orosz Mintázatú Frakcióból a WOTAN és a GOAT rajok pk-i vegyék fel velem a kapcsolatot pm-ben, hogy közölni tudjam velük a frakciónkra vonatkozó információkat.

Üdv, roberto
_________________
Kép Там, где мы, там победа! - Морская Пехота
"Orosz nem szarral gurít! :))" - Rashid

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: kedd júl. 03, 2018 8:03 pm
Hozzászólások: 4
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: csüt. júl. 23, 2020 11:18 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sajnos mégse tudok menni!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. márc. 08, 2019 3:39 pm
Hozzászólások: 52
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: vas. júl. 19, 2020 2:21 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tiszteletem,

A mai napon megküldtem mindenkinek a belépőkártyáját és az információkat a játékkal kapcsolatban. Ha valaki nem kapta meg kérem, jelezze.

Üdv,

Killerkaller

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. márc. 08, 2019 3:39 pm
Hozzászólások: 52
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: vas. jún. 28, 2020 4:20 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok!

⚠️⚠️ FONTOS ⚠️⚠️

Aki részt vesz a játékon küldje el az e-mail címét és a softair-es nick nevét a killerkaller.airsofthungary@gmail.com címre, e-mail-ben fogjátok megkapni a belépő kártyát plussz a játékkal kapcsolatos információkat!

Mindenki a frakciójának megfelelő tájékoztatást és kártyát fog kapni.

A kártyára illesszétek be az önarcképeteket és nyomtassátok ki vagy telefonra mentsétek le.

A területre való belépéskor ezt a kártyát kell majd bemutatni.

Az e-mail-t várhatóan 2 hét múlva küldjük ki mindenkinek egyszerre.

Kérlek, oszd meg az információt társaiddal is.

Mégegyszer az e-mail cím:

killerkaller.airsofthungary@gmail.com

Előre is köszönöm!

Tisztelettel: Killerkaller

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: csüt. dec. 15, 2016 5:46 pm
Hozzászólások: 5
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: szomb. jún. 27, 2020 4:06 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Én és Szöszi ott leszünk!

Üdv
Lil'Saint

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: csüt. dec. 19, 2019 5:09 pm
Hozzászólások: 2
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: szomb. jún. 27, 2020 2:26 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Esküvő miatt nem tudok megjeleni. Sajnos a Bw-t is ki kell hagynom, az új időpont iskolai hétvégére esik.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. ápr. 20, 2008 2:13 pm
Hozzászólások: 23
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: szomb. jún. 27, 2020 2:19 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok!

Sajnos nekem a játékot le kell mondanom,mert esküvőm lesz aznap.
(A vírus okozta időpontváltozás pont nem jól jött ki.De persze erről senki sem tehet.)

Köszönöm! Mindenkinek kívánok jó játékot!

Üdv.Dani

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. márc. 23, 2009 10:36 pm
Hozzászólások: 165
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: csüt. jún. 11, 2020 2:45 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Killer Kaller 1 írta:
Sziasztok!

Megtartjuk a játékot!

Üdv.: KillerkallerNa.. volt értelme felnéznem.. ez a beszéd :-)
_________________
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. márc. 08, 2019 3:39 pm
Hozzászólások: 52
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: szer. jún. 10, 2020 9:17 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok!

Megtartjuk a játékot!

Üdv.: Killerkaller

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. szept. 17, 2012 9:56 am
Hozzászólások: 7
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: hétf. jún. 08, 2020 4:01 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Jó az időpont!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  

JÁTÉKRA JELENTKEZŐK
-= LEZÁRVA! =- Borderwar 2020 TF Kontingens - 21 fő (Max 21 fő) -= LEZÁRVA! =-
Adam_AK (DAT) , Fegyver: AK - 375 FPS , Cz75sp01 - 0 FPS
Crazylegs (S.A.J.S.) , Fegyver: M4 - 0 FPS , 1911 - 0 FPS
Csubiii (Warhammer) , Fegyver: Tippmann M4 carabine - 380 FPS , KJW 1911 Colt - 360 FPS
Dani552 (DAT) , Fegyver: M4 - 380 FPS , 1911 - 300 FPS
DATCsoli (DAT) , Fegyver: M4 - 380 FPS , Glock 17 - 310 FPS
dpg0082 (Omega Squad) , Fegyver: M4 - 390 FPS
Goldhand (S.A.J.S) , Fegyver: G36C - 380 FPS , SSP-1 Co2 - 350 FPS
Görög (DevGru) , Fegyver: Bar - 10 - 590 FPS , mp5-k - 300 FPS
hungoku (Happy-team) , Fegyver: Dragunov - 590 FPS , Beretta - 320 FPS
Konzerv1 , Fegyver: Nincs megadva
Leader (Omega Squad) , Fegyver: H&K 416 - 380 FPS , P90 TR - 380 FPS
Nethy (DevGru) , Fegyver: BAR-10 - 570 FPS , Glock 18 - 300 FPS
Nujen (DevGru) , Fegyver: M4 - 350 FPS , Nikon p510 - 350 FPS
PBarna (S.A.J.S) , Fegyver: Nincs megadva
Stg Hugo (SAJS) , Fegyver: M4 - 0 FPS
Stooof (DevGru) , Fegyver: M4, AK-74 - 370 FPS , Glock 19, M1911 - 0 FPS
Sznopkap (S.A.J.S) , Fegyver: M4 - 360 FPS
Szöszi93 (Warhammer) , Fegyver: Nincs megadva
Tzuko (DevGru) , Fegyver: Sr25 - 0 FPS , Glock - 0 FPS
vex (Happy-team) , Fegyver: Vsr-10 - 590 FPS , Mp5-k - 320 FPS
Xaraf (SAJS) , Fegyver: M4 - 0 FPS , Pisztoly - 0 FPS
-= LEZÁRVA! =- Coalition Forces - 41 fő (Max 41 fő) -= LEZÁRVA! =-
_ajax_ , Fegyver: FAMAS F1 - 370 FPS , HK416F - 380 FPS , LegioPatriaNostra3
Arcan (Praetoria KSE) , Fegyver: M4 - 400 FPS
black89 , Fegyver: L85A1 - 380 FPS , LegioPatriaNostra4
Castyll96 (Praetoria KSE) , Fegyver: VFC HK416 - 380 FPS , WE 1911 - 290 FPS
centurio (Praetoria KSE) , Fegyver: VFC HK-416 IAR - 360 FPS , WE 1911 - 290 FPS
Corvus711 (Praetoria KSE) , Fegyver: G36 - 390 FPS
Csaba123 , Fegyver: M16 - 390 FPS , M1911 - 0 FPS
csubi (k.O.) , Fegyver: AK-74 - 360 FPS
Dave_Wolf , Fegyver: VSR-10 - 485 FPS , Beretta - 0 FPS
Dudás.Z (Nomad) , Fegyver: M4A1 - 370 FPS , M9 - 300 FPS
Farkas000 (H.C.A.) , Fegyver: Cyma cm 028 AK - 375 FPS , Kjw kp 05 - 320 FPS , Flectarn ruhám van
feketebalazs0410 (Nomad) , Fegyver: M4 - 390 FPS , M9 - 300 FPS
Gasztonyi (Praetoria KSE) , Fegyver: VFC Hk-416 - 350 FPS
Hamburger (K.O.) , Fegyver: AK-105 - 360 FPS , Glock17 - 240 FPS
hanspraetoria (Praetoria KSE) , Fegyver: G36 - 390 FPS
Holecz , Fegyver: M16A4 - 395 FPS , Colt 1911 - 320 FPS , Crusaders
kis Rogeer (Praetoria KSE) , Fegyver: VFC M27 IAR - 0 FPS , KJW SIG SAUER P226 - 0 FPS
Ledolay (Platnyi) , Fegyver: M14 - 370 FPS , pisztoly - 0 FPS
Legatus (Praetoria KSE) , Fegyver: VFC HK416 - 380 FPS , WE M1911 - 300 FPS
minato (Praetoria KSE) , Fegyver: G36 - 390 FPS
moremajorum , Fegyver: HK416F - 380 FPS , LegioPatriaNostra
Muki (B.L.T.) , Fegyver: Valami AK - 330 FPS , Valami nem AK - 330 FPS
Nilsapu (80th Nemesis) , Fegyver: M14 - 340 FPS , kapcsolatok - 0 FPS
Nkortex (Platnyi) , Fegyver: SSG A10 - 490 FPS , SSX - 350 FPS , Fegyver éjjeli játékra: MP5-SD6 FPS:360
Olaf (Praetoria KSE) , Fegyver: G36C RIS - 0 FPS , Beretta M9A1 - 0 FPS
Picolo (Praetoria KSE) , Fegyver: VFC KH 416 - 380 FPS , KJW Glock17 - 300 FPS
pista (Nomad) , Fegyver: mk12-475fp , m4 -300 fps - 0 FPS , M9 - 300 FPS
raganr011 (Praetoria KSE) , Fegyver: VFC HK-416 IAR - 360 FPS
Ragnar Armory (Praetoria KSE) , Fegyver: M4 - 0 FPS , P-226 - 0 FPS
Ronen (Praetoria KSE) , Fegyver: Cyma VSR-10 - 0 FPS , ASG MK-23 - 0 FPS
Sereana (Platnyi) , Fegyver: M14 - 370 FPS , pisztoly - 0 FPS
Sonny (Praetoria KSE) , Fegyver: Vfc Hk-416d - 400 FPS , M9 beretta - 0 FPS
Szenszej (Zivision) , Fegyver: BAR-10 - 560 FPS , Vz.61 - 280 FPS
szili (Nomad) , Fegyver: M4-M249 - 380 FPS , M9 - 300 FPS
talaspraetoria (Praetoria KSE) , Fegyver: G36 - 390 FPS
tartalekos (80th Nemesis) , Fegyver: RPK - 350 FPS , Démon - 0 FPS
tatar.gabor (folyamatban...) , Fegyver: M4 CAA CQB - 390 FPS , GLOCK 19 - 310 FPS , Fuvart adnok innen: Szeged, 8 fő
Titu (Nomad) , Fegyver: Nincs megadva
TörekiAttila (Praetoria KSE) , Fegyver: H&K 416 - 390 FPS
Triggerhappy (Ravenwood) , Fegyver: 416 - 380 FPS , 1911 - 330 FPS
zsoca (Zivision) , Fegyver: M4 - 395 FPS , Sig p229 - 350 FPS
-= LEZÁRVA! =- ODA group - 1 fő (Max 1 fő) -= LEZÁRVA! =-
FriendlyFire , Fegyver: Nincs megadva
-= LEZÁRVA! =- Orosz Mintázatú Frakció - 15 fő (Max 15 fő) -= LEZÁRVA! =-
Brat (Моржи Opб) , Fegyver: Nincs megadva , Szombati napra tudnék menni.
Hammerdrill (GOAT) , Fegyver: Ar-15 DMR - 500 FPS , AK74-M - 400 FPS , Gorka 4 ruházat
Hirosi , Fegyver: Ak74 - 390 FPS , g17 - 320 FPS
Kapkan_94 (WOTAN) , Fegyver: LCT AS VAL - 390 FPS , TT33 - 320 FPS
majomteve (GOAT) , Fegyver: PKM - 380 FPS
nabocs (GOAT) , Fegyver: AK Draco - 380 FPS
Nandor (wotan) , Fegyver: E&L ak-74 - 380 FPS , - - 0 FPS
Prizrak (Моржи Opб) , Fegyver: РПК–74 - 390 FPS , ПМ-9 - 390 FPS
Ramirez , Fegyver: Nincs megadva
roberto (Моржи Opб) , Fegyver: Dragunov SVD - 580 FPS , Makarov PM - 380 FPS , Fuvar kell innen: Budapest, XIV. ker., 1 fő
Sima (GOAT) , Fegyver: Ak - 390 FPS
tentacool91 (Моржи Opб) , Fegyver: AKS74 - 360 FPS , Makarov - 390 FPS
tkris07 , Fegyver: m4 - 390 FPS
VasoxidVAL (WOTAN) , Fegyver: King Arms AS VAL - 320 FPS , Beretta - 250 FPS
zsivany (Renegát) , Fegyver: Isten szeretete - 390 FPS , Demokrácia - 300 FPS
Szervező - 2 fő (Max 2 fő)
bulldog (Skorpió) , Fegyver: M14 Socom - 430 FPS , P99 - 320 FPS
Killer Kaller 1 (C.A.T./FF/SH) , Fegyver: M4 - 370 FPS
12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 88 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség