SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: vas. máj. 26, 2019 9:11 am

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző PM
Fórumtag

Csatlakozott: pén. okt. 22, 2010 11:37 pm
Hozzászólások: 13
Tartózkodási hely: Gyömrő
HozzászólásHozzászólás témája: Nagy zűr a kis szigeten ReLoaded
HozzászólásElküldve: csüt. máj. 09, 2019 3:27 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 


JEGYELŐREVÁSÁRLÁSI KEDVEZMÉNY


VEDD MEG A BELÉPŐD 2.000 FORINTÉRT ELŐVÉTELBEN!!!


Részletek a kiírás alján az EGYÉB TUDNIVALÓK pont alatt.AZ ELŐZMÉNYEK


A nagy kék óceánon a nemzetközi vizek -a semmi- közepén, mindegyik nagyhatalomtól egyformán messze, van egy sziget: Big-Grimbouse Island (ejtsd: big grimbusz ájlend).

A sziget, politikailag semleges, gazdaságilag önellátó van ugyan egy arany és egy olajbánya, ám hozamuk nem jelentős. Viszont stratégiailag fontos helyen van. Épp’ ezért az egykori Szovjet állam kinézte magának. A tervük az volt, hogy 50-100 fős turnusokban, magukat turistának, ill. bevándorlónak kiadó orosz KGB ügynökök szivárognak be a szigetre, a már ott élő amerikai kolónia mellé. Átveszik a politikai irányítást, és végül a Szovjetunióhoz csatlakoznak. Az első csapat el is indult, megalapították Russ ville-t, nem messze a jenki Free Ville-től, ám jött a rendszerváltás, és az akciót törölték. De a már betelepült KGB-sek jó része itt maradt.

A 2000-es évek elején a CIA és az FSZB (a KGB utódja) tudomására jutott, hogy észak-koreai ügynökök, két kis méretű tartályban plutóniumot csempésztek a szigetre. Ettől a ponttól a kis sziget a világpolitika figyelmének a középpontjába került. Most már nyíltan ki akarja rá terjeszteni a befolyását mind az Orosz, mind az Amerikai fél. A világ nemzetei pedig követelik az ENSZ közbelépését.A PÁLYA


A helyszín, Budapesttől 10 Km-nyire Gyömrő 31-es út felőli részén, egy 22,5 hektáros dimbes-dombos akácos, magánerdő.OLDALAK, FELADATOK


Orosz


Orosz Födrációs Erők:

A szigeten partraszálló Orosz egységek feladata elsősorban:
- A plutónium keresése, ennek érdekében a minél nagyobb terület elfoglalása, átfésülése.
- Ha megvan a plutónium, a sugárvédelmi egységnek a Kivonási Pontra kell vinnie és ott őrizni a kivonásig. Ezen kívül:
- A saját falu felfegyverzése és védelme.
- A kiemelt objektumok –LŐSZERRAKTÁR, KÓRHÁZ, RÁDIÓ ÁLLOMÁS- elfoglalása és megtartása.
A játékmenet elsősorban feladatorientált, MilSim jellegű Larp elemekkel.

CIVILRE CSAK AKKOR LŐHET, HA ANNAK FEGYVER VAN A KEZÉBEN!!!

FSZB:

Az elsődleges feladat a plutónium megtalálása. Az észak-koreai ügynökök felkutatása, kihallgatása.

CIVILRE CSAK AKKOR LŐHET, HA ANNAK FEGYVER VAN A KEZÉBEN!!!

Orosz civil (Russ Ville):

A saját erők segítése és az ellenfél akadályozása. Pl.: szabotázs gerilla akciók, …stb.

Szabadfogású Larp. Azaz a játékmenet keretein belül, mindenki maga dönti el, hogy milyen feladatot vállal.

CIVILRE CSAK AKKOR LŐHET, HA ANNAK FEGYVER VAN A KEZÉBEN!!!


USA


US Army:

A szigeten partraszálló Amerikai egységek feladata elsősorban:
- A plutónium keresése, ennek érdekében a minél nagyobb terület elfoglalása, átfésülése.
-Ha megvan a plutónium, a sugárvédelmi egységnek a Kivonási Pontra kell vinnie és ott őrizni a kivonásig. Ezen kívül:
- A saját FALU felfegyverzése és védelme.
- A kiemelt objektumok -LŐSZERRAKTÁR, KÓRHÁZ, RÁDIÓ ÁLLOMÁS- elfoglalása és megtartása.

A játékmenet elsősorban feladatorientált, milsim jellegű larp elemekkel.

CIVILRE CSAK AKKOR LŐHET, HA ANNAK FEGYVER VAN A KEZÉBEN!!!

CIA:

Az elsődleges feladat a plutónium megtalálása. Az észak-koreai ügynökök felkutatása, kihallgatása.

CIVILRE CSAK AKKOR LŐHET, HA ANNAK FEGYVER VAN A KEZÉBEN!!!

USA civil (Free Ville):

A saját erők segítése és az ellenfél akadályozása. Pl.: szabotázs gerilla akciók, …stb.

Szabadfogású Larp. Azaz a játékmenet keretein belül, mindenki maga dönti el, hogy milyen feladatot vállal.

CIVILRE CSAK AKKOR LŐHET, HA ANNAK FEGYVER VAN A KEZÉBEN!!!DRESS CODE


Orosz


OFE:

Jellemzően orosz egyenruhák: Gorka, Flora/Digi flora, Partizan, KZSM, Berezka stb; beret (barett v. svájci sapka), fejkendő, kötött sapka, sisak, ghillie viselése engedélyezett, boonie viselése TILOS.

FSZB:

Beret (barett v. svájci sapka), fejkendő, kötött sapka, kapucni viselése KÖTELEZŐ. Baseball sapka, sisak, boonie kalap, patrol cap viselése TILOS; Civil ruházat, lehetőleg törekedjünk arra, hogy a nadrág és a felsőruházat egyszínű legyen. Mellény KÖTELEZŐ.

Orosz civil:

Teljesen civil ruhák. farmer, poló, pulcsi, ing, zakó, melegítő, …stb. A fejen: a beret (barett v. svájci sapka), fejkendő, kötött sapka, kapucni viselése KÖTELEZŐ. Sisak, ghillie, boonie és baseball sapka viselése TILOS.
Málhamellény, chest rig, taktikai öv viselése ENGEDÉLYEZETT, a plate carrierek és egyéb teljes golyóálló mellények replikáinak és a taktikai mellények viselése TILOS.


USA


US Army:

Multicam, UCP, Marpat/DesertMarpat, Aor1/Aor2, DCU, Woodland, A-tacs, MTP, DPM/DDPM. Ghillie engedélyezett. Felemás egyenruha, minták keverése tilos. Sisak vagy az egyenruhával megegyező színű boonie kalap, vagy sildes sapka viselése KÖTELEZŐ! Viszont a Beret (barett v. svájci sapka), fejkendő, kötött sapka, kapucni viselése TILOS!

CIA:

CB/TAN/fekete baseball sapka, sisak, boonie kalap, patrol cap viselése KÖTELEZŐ; CB/TAN nadrág viselése ajánlott, de a farmer is engedélyezett, ajánlott a fekete felső, de mehet az OD, CB/TAN is, lehetőleg törekedjünk arra, hogy a nadrág és a felsőruházat eltérő színű legyen. Mellény és sisak engedélyezett. Beret (barett v. svájci sapka), fejkendő, kötött sapka, kapucni viselése és ghillie nem engedélyezett.

USA civil:

Teljesen civil ruhák. farmer, póló, pulcsi, ing, zakó, melegítő, …stb. A fejen: , baseball sapka, boonie kalap, patrol cap viselése ENGEDÉLYEZETT. Sisak, ghillie, Beret (barett v. svájci sapka), fejkendő, kötött sapka, kapucni viselése TILOS.
Málhamellény, chest rig, taktikai öv viselése ENGEDÉLYEZETT, a plate carrierek és egyéb teljes golyóálló mellények replikáinak és a taktikai mellények viselése TILOS.TÁRAZÁS, BB LIMIT


OFEUS Army:

Egy játékosnál maximum 500BB, támogató fegyverekben 1 rakasz, mesterlövész fegyverekben 120BB Lehet betárazva. BB-t egymásnak átadni csak tár formájában lehet, BB-t kitárazni és újratárazni nem szabad. Tárazni csak HQ-n, a saját FALUban és a LŐSZERRAKTÁRban lehet. Ha a TE oldalad birtokában van a LŐSZERRAKTÁR, ezek a BB mennyiségek duplázódnak! (1000 BB, 2 rakasz, 240 mesterlövész BB).

FSZB,CIA, civilek:

egy játékosnál maximum 300BB, támogató fegyverekben 1 rakasz, mesterlövész fegyverekben 60BB. BB-t egymásnak átadni csak tár formájában lehet, BB-t kitárazni és újratárazni nem szabad. Tárazni csak HQ-n, a saját FALUban és a LŐSZERRAKTÁRban lehet. Ha az USA oldal birtokában van a LŐSZERRAKTÁR, ezek a BB mennyiségek duplázódnak! (600 BB, 2 rakasz, 120 mesterlövész BB).MEDIC SZABÁLY


Ha van sisakod/mellényed az első találatnál, az ellenfél számára is jól hallhatóan jelzed a találatot és harcolsz tovább. A második sisak/mellény találat már sérülést okoz! Találat esetén a játékos megáll, - leülhet, lefeküdhet, de- nem mehet el. ÚJÍTÁS viszont, hogy SZABADON BESZÉLHET!!! Szintén eltér a megszokottól, hogy KIVONÁSKOR kivihetik ölben, vállon, kihúzhatják, de a SEBESÜLT TALPA NEM ÉRINTHETI A FÖLDET!!! Minden játékos kétszer gyógyítható, kivéve azt az oldalt, amelyik a KÓRHÁZAT birtokolja, mert annak +1 jár! Az utolsó találat visszaállást jelent. Az első sérülést mindenki elláthatja saját magának, de a többit csak egy medic. A kivérzési idő 10 perc, ha ez alatt a játékos nem kap ellátást, irány a visszaálló. Az USA és Orosz oldalon rajonként van egy medic. Ők látják el a saját civileket és titkosszolgálatosokat (CIA és FSZB) is.. Minden játékosnak kell magánál tartania egy csomag gézt, amivel sérüléskor bekötözi magát. A gyógyítás 1 percet vesz igénybe, ha közben megszakítják, a folyamat elölről kezdődik. A késelés, a gránát, akna, IED és egyéb robbanás általi sérülések nem medicelhetőek.VISSZAÁLLÁS


A visszaállási idő 15 perc. Ha Tiétek a KÓRHÁZ, akkor 10 perc. Visszaállni a HQ-n, a saját FALUban, és a KÓRHÁZBAN lehet.KIHALLGATÁS


A felszólítás, dobatás által megadásra kényszerített, vagy a meglőtt, de még nem medicelt, ugyan akkor még ki nem vérzett játékosokat, (gyógyítás után) kihallgathatják. A gyanúsítottat, 5 percen át őrizetben kell tartani a helyszínen. A fogoly megpróbálhat szökni, vagy rátámadni az őrzőire. Ha bármilyen esemény –külső támadás, fogoly ellenállás- megtöri, a folyamatot az öt perc újra indul. Az 5 perc lejárta után a gyanúsítottnak be kell vallania, ha Ő a KÉM. Ha igen, jön újabb 10 perces kihallgatás (a fentiek szerint) el kell mondania azt is, hogy mit tud.EGYÉB SZABÁLYOK


A CIVILek, akkor vehetik fel a karabélyokat, ha a saját hadseregük odaért hozzájuk a fegyveres ládával. Addig csak pisztolyt és mesterlövész-, vagy sörétes puskát használhatnak.

CIVILRE CSAK AKKOR LŐHETSZ, HA ANNAK FEGYVER VAN A KEZÉBEN!!!

A KÓRHÁZ birtoklása + 1 medicelést biztosít, és csak 10 perc a visszaállási idő.

A LŐSZER RAKTÁR birtoklása dupla BB és tárlimitet enged.

A RÁDIÓÁLLOMÁS birtoklása lehallgatási jogot ad.

A játékon a MASZ 2015 + járműszabály lesz érvényben, ennek megfelelő lesz az FPS limit, és a korhatár is. Minden pirotechnikai eszköz TILOS! A rendezvény MILSIM-LARP jellegű, ennek megfelelően szigorúan betartatjuk a dresszkódot,- a nem megfelelő, vagy vitatható öltözékűeket karszalaggal jelöljük!- a tárlimitet, és alapvetően minden szabályt. A pálya egész területén kötelező a szemvédelem! Azokat a játékosokat, akik ezek valamelyikét megszegik, azonnal hazaküldjük, reklamációra/belépő visszafizetésére nincs lehetőség.EGYÉB TUDNIVALÓK


JEGYELŐVÉTEL: Személyesen az AIRSOFTER BÁZISon a szerdai v. pénteki játékon, illetve az OTP: 11773425-04501503-00000000. számlaszámon.

BÜFÉ: Ásványvizet a szervezők biztosítanak, dobozos üdítőt és energiaitalt lehet majd kapni. Ha van rá igény bográcsban gulyást főzünk. Aki kér PM-ben jelezze, de van mód pizza ill. éttermi étel házhoz szállíttatására is.

Az időjárás alakulását nem tudhatjuk előre, így mindenkinek ajánljuk, hogy készüljenek fel esőre is, vízálló- és váltásruhával, cipővel.

Az építkezés (róka lyuk, lövészárok, fedezék engedélyezett (de azt a szervezőkkel egyeztetni kell) ennek megfelelően gyalásót, machetét és egyéb szerszámokat érdemes hozni amennyiben valaki ilyesmiben gondolkodik

Soha ne vállald túl magad! Ha úgy érzed, rosszul vagy, azonnal függeszd fel a játékot és szólj a szervezőknek, még mielőtt nagyobb bajod esne!

Ha valaki allergiás, cukor, vagy szívbeteg, epilepsziás, stb., az játék előtt jelezze a szervezőknek!

Rosszullét, vagy sérülés esetén, azonnal jelezzétek a szervezők felé, hogy elsősegélyben részesíthessük, vagy szükség eseték kórházba szállíthassuk a játékost!

JÓ JÁTÉKOT MINDENKINEK!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  

JÁTÉKRA JELENTKEZŐK
CIA (Amerikai) - 4 fő (Max 4 fő)
jules75 (HDF) , Fegyver: M4 - 370 FPS , TM Glock 17 - 300 FPS
Shaft84 (L.A.F) , Fegyver: M4 - 360 FPS , Glock17 - 300 FPS
Sultanbear (L. A. F.) , Fegyver: G36 - 350 FPS , We Glock17 - 300 FPS
The Gaint (L.A.F) , Fegyver: M4 - 370 FPS , We Glock 17 - 300 FPS
Civil - Free Ville (Amerikai) - 0 fő (Max 10 fő)
Civil - Russ Ville (Orosz) - 0 fő (Max 10 fő)
FSZB (Orosz) - 0 fő (Max 10 fő)
Orosz Föderációs Erők (OFE) - 0 fő (Max 4 fő)
US Army (Amerikai) - 0 fő (Max 10 fő)
12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Flynn, IOWA, teawine valamint 9 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség