SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: vas. máj. 26, 2019 9:12 am

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 26 hozzászólás ] 
Szerző PM
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2286
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: S.T.A.L.K.E.R. Z.O.N.A. / Tranzit
HozzászólásElküldve: csüt. ápr. 04, 2019 4:23 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 

Hamarosan.... már az új kiírás fog kikerülni!

pénteken: szintfelmérés ..... aktív képzés stb.
szombat: zóna látogatása, központi etetés stb.
vasárnap: 1000 kivonás ... már azoknak, akik elhagyhatják a Z.O.N.A.t!Érkezés

PÉNTEK
A TERÜLETRE LÉPÉSTŐL SZEMVÉDELEM HASZNÁLATA KÖTELEZŐ! A TERÜLETEN NINCS MÁSZKÁLÁS, FELDERÍTÉS, GYŰJTÖGETÉS!

- Érkezés 1700-től 2030-ig
- Minimális RU-t mindenki kap, ami elegendő a játék kezdéséhez.
- Minimális BB-vel kezd minden oldal, 50 db BB-t tárazzatok a sajátotokból!
- A további BB-ket a szervezők biztosítják!
- A vörösben lakókra más szabályok vonatkoznak!

SZOMBAT
A TERÜLETRE LÉPÉSTŐL SZEMVÉDELEM HASZNÁLATA KÖTELEZŐ! A TERÜLETEN NINCS MÁSZKÁLÁS, FELDERÍTÉS, GYŰJTÖGETÉS!


- Beléptetés 730-tól 900-ig
- Eligazítás: 1000-től
- Minimális RU-t mindenki kap, ami elegendő a játék kezdéséhez.
- Minimális BB-vel kezd minden oldal, 50 db BB-t tárazzatok a sajátotokból!
- A további BB-ket a szervezők biztosítják!


Játékmenet

- A eligazítás szombat 1000.
- Ezt követően a frakciók és a Stalkerek elfoglalják az előre kijelölt helyeiket.
- Transzport és felderítő csoportok indítása a ZÓNÁBA!
- Rádió összeköttetés kialakítása a zóna és a tábor közt!
- Vadászok és hajtók toborzása a már befogott lények levadászásának a biztosítására!
- 2030 stalker after
- 2300 villanyoltás
- vasárnap 1000 bezár a ZÓNA
конец


- A frakcióknak úton van az ellátmány, vagy már a raktárban megtalálják azokat.
- A Stalkerek megpróbálnak bejutni a zónába. Ha figyelmesen haladnak a zóna felé, akkor már menet közben is lehet pénzt keresni, küldetésekbe botlani. A küldetésekhez szükséges felszereléseket, eszközöket (pl.: lőszer, térkép, speciális lámpa) mind meg lehet szerezni a zónában akár pénzért, vagy akár egyéb módokon is.FŐBB KARAKTEREK A ZÓNÁBAN

SIDOROVICH
A kormány megbízottja. Egy vérbeli szemétláda, aki pokolian jó üzletember. Nem szereti a markából kiadni a pénzt, azonban ha sikerül megbízást szerezned tőle, vagy megfelelő portékát eladásra kínálni neki, nagy pénzeket hajlandó áldozni. A vodka elengedhetetlen részét képezi a tárgyalásainak. Emellett tárgyalásokat folytat a katonaság és a szolgálat között, segíti a tudósok munkáját. A Zóna egész felügyelete az ő fennhatósága alatt van. Nem árt jóban lenni vele, kedveli az egyenes beszédet és a tiszteletteljes kommunikációt.
Státusza: Z.O.N.A.-ban eltűnt 2018!

VITALY és VLADIMIR FEDOSEYEV
Sidorovich testőrei, az ikrek. Jobb elkerülni őket, belekötnek még az élő fába is. Ha egy mód van rá, a közelükben ne csapj balhét, mert egy szempillantás alatt véget vetnek az életednek. Néha egy kis vodkával vagy napraforgómaggal megszelídíthetőek, mindenestre légy nagyon tisztelettudó velük. Akár még Sidorovich-csal való üzletkötésedet is megakadályozhatják. Azonban, ha jó passzban kapod el őket, akár még küldetéseket is kaphatsz tőlük.
Státusza: Z.O.N.A.-ban eltűnt 2016!

100 RAD
A Zóna kocsmája. Általában bárkit szívesen lát, akár alkudozni is lehet vele, azonban elvágja a torkodat, ha megpróbálod átverni. Rengeteget tud a Zónáról, a ZONA titkairól. Szeret történeteket mesélni a Zónáról, a ZONA lényeiről. Remekül főz, vodkát bármikor szívesen vásárol. Igaz, van, hogy a túlzott vodkafogyasztás beleszól a főzőtudományába… Kisebb-nagyobb küldetéseket kaphatsz tőle, egész szép summákat fizet érte.
Üzembentartók: Tamara, Natasa, Viktor

KARDÁN
A szerelő. Mindent képes megjavítani, ami egy kicsit hasonlít egy fegyverre, és bármiből képes fegyvert csinálni. Minden összegyűjtött alkatrészt és kacatot megvásárol a Zónában lévőktől. Imádja a vodkát, vodkáért cserébe szinte bármit megtesz. Azonban az ideje 60%-ában részeg, a másik 40%-ában pedig alszik. Mindenféle fegyvert árúsít, így tőle lehet majd fegyvert venni, ha már elég pénzt (vagy vodkát) gyűjtöttél össze rá.
Státusza: Z.O.N.A.-ban kiégett 2014!

BAGOLY
A Zóna mindenese. Talicskájával fütyörészve járja a Zónát. Nála szinte mindent lehet kapni, igazi kis bazáros. Minden frakcióval jó viszonyt ápol. Kisebb-nagyobb küldetéseket is kaphatsz olykor-olykor tőle.

DOKTORNŐ
Svetlana a Zóna hivatalos orvosa, Sidorovich-csal együtt érkezett a Zónába. Megbízható módszereivel, célzottan tud mindenfajta sérülést vagy betegséget gyógyítani. Összedolgozik a tudósokkal, és bárkivel, aki segíteni akarja munkáját. Kisebb-nagyobb küldetéseket kaphatsz tőle. Feltételezései szerint a Zóna tele van gyógyszerekkel, eszközökkel a gyógyításhoz, csupán fel kell őket kutatni. Gyakran besegít Sidorovich papírmunkáiba is. Nem dolgozik ingyen és rendkívül hangulatember.

SÁMÁN
Rendkívül jól ismeri a Zónát, rengeteg információt szerezhetsz tőle. Állítólag minden sérülésből ki tud gyógyítani nagyon rövid idő alatt. Gyógynövények, kövek, fák kérgei, snork maradványok, emberi maradványok, minden érdekli, ami élt és mozgott. Azt állítja, hogy ezekből kotyvasztja főzeteit, krémjeit, gyógyszereit. Szórakoztató karakter, néha a stalkerek szeretnek mellé csapódni. Természetesen nem gyógyít ingyen, de kisebb-nagyobb küldetésekre tőle is lehet számítani.

TUDÓSOK
Folyamatos kísérleteket folytatnak embereken, gyógyszereket fejlesztenek, azonban legfontosabb kutatásuk a biológiai mutációk felderítése, megállítása, visszafordítása vagy fokozása. Alapszintű elsősegélyben tudnak részesíteni, természetesen pénzért, de jobban szeretnek olyan üzleteket kötni, amiből nagyobb hasznuk van: mutáns állatok, rovarok, emberek begyűjtéséért rengeteg pénzt fizetnek.

GYIGTYARJOV ŐRNAGY
Ex-stalker, Ukrán Nemzetbiztonsági Hivatal ügynöke. A hivatal küldi be a Zónába, hogy bizonyos rejtélyes eltűnések után kutasson. Jó kapcsolatot ápol a katonasággal és a szolgálattal is, a stalkereknek kisebb-nagyobb küldetéseket ad. Azonban vigyázni kell vele, rendkívül gyanakvó és bizalmatlan. Kiismerhetetlennek tűnik, ám, aki megbízhatóan teljesít nála, azzal nem hálátlan.

PRÓFÉTA SHORIA
A Monolith frakció testi-lelki vezetőjének nevezi magát. Vajon mi mindenre képes, hogy megőrizze ,,Szent földje ártatlanságát”?

A FÉNY KÖVETŐI
Vallási szekta, melyet egy csapat katona alapított egy túlélt esemény hatására. Hitük alapját csak az arra érdemesekkel és a rendnek hűséget fogadókkal osztják meg.
Alapvetően békések, a Stalkereknek érdemes őket néha felkeresni, mert kisebb-nagyobb munkáik gyakran vannak számukra. A nagy kitörés, ami után megváltozott a Zóna, alaposan felborította terveiket. Több rendtársuk eltűnt, a templomukat kifosztották, súlyosan megrongálták. Most próbálnak alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez.
Célszerű velük jóban lenni, mert néhányuknál, talán a Zónában eltöltött hosszú idő miatt, kialakult egy érdekes képesség. El tudják űzni a fájdalmat.
Két kasztra oszlanak.
-Gyógyítók: Nem viselnek mellényt, ha valamit szeretnél a rendtől, velük érdemesebb beszélni.
-Harcosok: Katonai mellényt viselnek, legfontosabb feladatuk a gyógyítók védelmezése.
Gyakran látható, amint Stalkerek is mozognak velük. Sokszor bérelik fel őket testőrnek vagy a templom őrzésére.

NITRO
Egy műszaki zseni, igazi fegyvermester. Éjjel-nappal a Zónát járja, nagyon ritkán látni huzamosabb ideig egy helyben. Stalkerek csapódnak mellé, küldetéseket ad ki. Becsületes ember, mindenkivel jó viszonyt ápol, kivéve Kardánnal. Riválisoknak tekintik egymást, ezért, ha lehet, elkerüli őt, meg a Kardán által összerakott vagy javított fegyvereket.

KATONASÁG PARANCSNOKA
Talán az egyik legkorruptabb ember a Zónában. Hangulatember, ha jó kedve van, mázlid van, ha nincsen, akkor mindegy, mit csinálsz, esetleg rengeteg pénzért cserébe nem vesz el tőled mindent, és nem zár fogdába. Nem sok küldetésre számíthatsz tőle, inkább a pénzedre utazik, mint hogy ő fizessen bármiért is.


Frakciók

STALKER
A stalkerek (más néven ’’Loner-ek’’) külön csoportot alkotnak, egyedül fedezik fel a Zónát. Nem tartoznak más frakciókba és semlegesek a többi felé. Busás pénzkeresési lehetőség miatt jönnek a Zónába. Általában egyedül bolyonganak vagy teljesítik a rájuk bízott feladatokat, azonban néha kisebb csoportokba verődnek.
Dresscode: Felszerelésük kötelező darabja a hátizsák, kapucnis kabát, pulóver. Kerülik a terepmintát, bár vannak kivételek.

MILITARY/KATONASÁG
Sorozott katonák az ukrán hadseregből, a Zóna határait védik. Korlátozott képességekkel bírnak, de az egyik alegységük, a katonai stalkerek speciális feladatokat is el tudnak látni. Néhányan hajlandók üzletelni a stalkerekkel. Készleteik bizonyos időközönként töltődnek. A kormány küldöttje, Sidorovich bérezi őket.
Dresscode: Orosz katonai minták, és hozzá tartozó mellények. Ha lehet, legyen minél inkább oroszosabb, de természetesen nem gond, ha más mintákkal bíró felszerelésed van, de akkor az legyen egységes.

DUTY/SZOLGÁLAT
Egy militarizált csoport, akik szigorú fegyelemben, szabályok szerint élnek a Zónában. Elsődleges feladatuk a világ megvédése a fertőzött területektől, továbbá megpróbálják megakadályozni a kereskedelmet a külvilággal. Állítólag minden általuk talált relikviát átadnak a tudósoknak. Gyakran szerveznek rajtaütéseket a Zónában élő mutánsokon. A stalkereknek is hajlandóak segíteni problémáik megoldásában.
A frakció tagjai már régóta ádáz háborút vívnak a Freedommal. A stalkerek csatlakozhatnak hozzájuk.
Dresscode:fekete ruházat, ajánlott a fekete taktikai mellénnyel.

BANDITÁK
Egy rablókból és gyilkosokból álló szervezetlen csoport. Vándorló stalkereket fognak el és fosztanak ki. Szinte minden más frakcióval ellenséges viszonyban vannak. Fegyverarzenáljuk javarészt a szovjet korszakból származó fegyverek és egyéb polgári fegyverekből áll. Készleteik nagyon szűkösek.
Dresscode: Civil ruha, semmilyen mellény ne legyen, helyette szimatszatyor vagy bármi hasonló. Nincs hátizsák, a rabláshoz kötelező a maszk használata /fekete kendő vagy bármi, ami elrejti az arcukat!

SCIENTISTS/TUDÓSOK
A Zóna természetét, viselkedését figyelik és kutatják. A stalkerek jó üzleteket tudnak velük kötni, ugyanis örömmel vásárolnak tőlük relikviákat mindenféle külön közvetítő nélkül is. Ha kell, biztonságos laborjukon kívül is tevékenykednek, de mindenképpen erős kísérettel körülvéve. Igyekeznek minden frakcióval jó kapcsolatot ápolni....mindenkit és minden ajánlatot meghallgatnak, kivéve, ha magadra haragítottad őket, mert akkor jobb, ha vigyázol, mivel a segítségük nélkül a Zónalét NAGYON veszélyes tud lenni.
Mobil laborjuk Yantarban található.
Dresscode: A fehér színű orvosi köpenyüket a Zónában szögre akasztják, és helyette a Tiszta Égbolt színeit a kék felsőt és a fekete nadrágot hordják, de így is könnyű felismerni őket.

MONOLITH
A stalkerek egy rejtélyes, ismeretlen frakciója. Egy Földön kívülről származó kristály létezésében, a Monolitban (más néven Wish Granter) hisznek. A legtöbb stalker megveti és elmebetegnek tekinti a csoport tagjait, akik minden tőlük telhető módon megpróbálják megakadályozni a bejutást a Zóna központjába, ahol állítólag a Monolit megtalálható, ugyanis attól tartanak, hogy a stalkereknek rossz szándékaik vannak a kristállyal kapcsolatban. Minden más frakcióval ellenségesen viselkednek. Felszerelésüknek köszönhetően jóval többet bírnak, mint az emberek.
Dresscode: exoskeleton, sisak, maszk (gázmaszk)

"наёмники/ZSOLDOS"
Dresscode: katonai ruházat, sisak, maszk (gázmaszk) 2 fegyver
Mentális és fizikai szintfelmérés! (pl.: sárban kúszni, miközben üvöltöznek veled)
A Zsoldosok frakciója egy, a Zónában tevékenykedő elit magánhadsereg, akiknek a bázisát és konkrét ügyfeleit
a legszigorúbb titoktartás övezi...
A Zsoldosok hidegvérű profik, akik felajánlják katonai szolgálataikat azoknak, akik meg tudják ezt fizetni. Olyan ex-kommandósok, kiugrott specialista ügynökök, elit testőrcégek volt alkalmazottai, esetleg profi gerillák, akik pénzre, méghozzá nem kevés pénzre váltották "szakképesítésüket".Tagjaikat szigorúan megválogatják, mind mentálisan mind fizikálisan megterhelik már a felvételi procedúra során is a feladatok, amelyeket ezeken a "szintfelmérőkön" teljesíteni kell. Sokakat eltántorítanak, mert még a tapasztalt profiknak is nehézséget jelentenek. Kitűnő fizikai és mentális kondíciójuknak hála, és azoknak az egyedi képzéseknek, amit a Zónán kívüli világ harcterein szereztek, a Zsoldosok szinte mindenféle fegyveres ellenállást le tudnak győzni, de legalábbis meg tudnak törni, bevetve az óvatos taktikázást vagy a precíz katonai műveleteket és a drága, minőségi felszerelésüket. Egyetlen hátrányuk a harcban, hogy nem ismerik a Zónát olyan szinten, mint a Loner-ek....
Tőlük távol áll a fanatizmus, ők pénzért teszik, amit tesznek, és a szerződéseiket mindig betartják, hiszen megbízóik a legtöbbször befolyásos és gazdag emberek, esetleg vállalatok... A kuncsaftokkal ezért mindig előzékenyek, főleg, ha van elég pénzük, hiszen, ha elterjed a híre, hogy megbízhatatlanok, akkor ugyan ki alkalmazná őket utána, az egyéb következményekről már nem is beszélve...
Az viszont, hogy a munkát hogyan végzik el, az már változó. Csoportja, ill. embere válogatja - lehet, hogy mindenkit halomra ölnek, és hullahegyeket hagynak maguk után- , de az is, hogy csak 1-2 zavarodott és kábult ellenfél meg egy eltűnt tárgy/artifact mutatja,hogy ott jártak, de nem hal meg senki....

воля
Azok az anarchisták és fenegyerekek, akik azért harcolnak, hogy a Zónában bárki szabadon közlekedhessen. Szerintük nem szabad eltitkolni az emberek elől a Zónával kapcsolatos információkat, és az állam nem tekintheti magáénak az itt talált relikviákat, képződményeket.
Háborúban állnak a Duty-val. A stalkerek csatlakozhatnak hozzájuk. Készleteik szűkösek.
Dresscode: full BW-német-flecktarn-pontterep (ki hogyan ismeri) terepminta.

SNORK/VÉRSZOPÓ/EGYÉB LÉNYEK-SZÖRNYEK
Ezek a lények minden élőlényre rátámadnak, amit csak meglátnak.
Elég, ha megérintenek bárkit, már azzal is súlyos sérüléseket okoznak. Egy-egy találattól nem biztos, hogy elfekszenek.
Dresscode: Ha nem tudod, akkor ne ide jelentkezz! (Ha mindenképpen szeretnéd kipróbálni, azt e-mailben jelezd a szervezők felé: stalker.as300@gmail.com)

шутеры
Feladatuk, tevékenységi körük:
- elsődleges feladatuk a Zónában található lények vadászata
- a Lonereknek segítenek
- nem kutatnak céltalanul
- általában a stalker falu körül "ólálkodnak"

ЧАЭС
Участник ликвидации последствий

(Kérünk mindenkit, hogy ha összeállította felszerelését, ruházatát, e-mailben küldjön egy képet magáról a stalker.as300@gmail.com e-mail címre! Ne a játékon érjen meglepetés, hogy nem megfelelő a viseleted!)


ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK

- Amit mindenképpen hozzatok magatokkal: sátor, ponyva, amiből-amivel eszel/iszol, szemeteszsák, megfelelő ruházat (esőre, hidegre, melegre, bakancs!), védőfelszerelések (szemvédelem, arcvédelem stb.).

- A játékhoz a BB-t a szervezők biztosítják (BB One Hunter 0,20/0,25)! Ha valaki mégis saját BB-ből szeretné kivitelezni a játékot, azt kommunikálja le a szervezőkkel! A Zónában csakis a szervezők által biztosított BB-vel lehet üzletelni, azokat továbbadni. A tracer BB-t is a szervezők biztosítják. Táranként max. 50 db BB-t lehet tárazni, rakaszokba pedig 300 darabot. A kezdő 50 BB saját BB-ből tárazzátok!

- A szervezők által biztosított BB-ből bárhol tárazhattok!

- Lesznek szálláshelyek a stalkereknek, amit bérelhetnek 150-900 RU/nap (őrzött); egyébként saját maguknak kell kialakítaniuk szálláshelyeiket, sátraikban vagy ponyvákkal! A sátortáboroknak külön lesz kijelölt helyük. Csak a kijelölt helyen lehet sátrat építeni! Ponyvákat és katonai sátrakat is fogunk használni, de ezek nem jutnak mindenkinek!

Sátrak:
- A sátrakba nem lövünk be, nem lövünk ki, de a késelés mehet!
- Ha a sátorba nem tartózkodik senki, akkor nem mászol be másnak a sátrába, nem turkálsz a dolgai között!
- A sátorban nem rejtünk el játéktechnikai eszközt! pl.: BB, ru, artifakt, stb.
- Maga a sátortábor támadható.
- Minden frakciónak szüksége lehet sátorra!

- Ivóvíz és mosdó használat csak a kijelölt helyeken lesz elérhető! Mindenkinek lesz lehetősége ezeket használni ellenőrzött körülmények közt. A vízzel minden esetben spóroljatok! Amennyiben a vizet 5 literes kannákban kapjátok, azokat sértetlen állapotban mindenképpen juttassátok vissza a szervezőkhöz! Az 5 literes kannákat ne tapossátok össze, ne dobjátok ki, ne hajtogassatok vagy vágjatok belőle tányért, bögrét stb.!

Élelmezés:
- Mindenki leadja a tartós élelmiszere egy részét bezacskózva jelölve (a frakciók is!). Ezeket meg lehet vásárolni ru-ért, illetve a frakciók megkapják ellátmányban, amit lehet, hogy fel kell kutatniuk, titkos raktáraikból elszállítaniuk, vagy Sidótól is megszerezhetik!
- Egyszeri meleg kaját biztosítanak a szervezők, de ezt is meg kell szerezni, vagy kiérdemelni!
- Senki nem marad éhen...

- A pályán áram alatt lehetnek elektromos kábelek. Kérünk mindenkit, hogy semmi esetre se piszkálja azokat, konnektorokat, kapcsolókat, más egyéb fogyasztókat!

- Tüzet csak a kijelölt helyeken lehet rakni! Épületben szigorúan TILOS!

- Az épületekben mindenki fokozott figyelemmel közlekedjen! Mivel az épületek többsége romos, nézz a lábad elé – a lehulló törmelékdarabokban nagyot lehet esni. Kérünk mindenkit, hogy fokozott figyelemmel legyen környezetére!

- A pályan található tárgyak: asztalok, székek, ágyak, stb. nem mozgathatóak és semmiképpen nem használható tűzrakáshoz (Sajnos, volt rá példa)! Kérjük, a játéktechnikai eszközöket megfelelően kezeljétek, azokon visszafordíthatatlan folyamatot ne indítsatok el! pl. Kocsikerék leengedése rendben van, azonban annak kivágása nincs! Bútorokat, fóliákat, felszögelt képeket, ajtólapokat ne vigyetek el!

- A szemetet szelektíven gyűjtjük! 4 felé csoportosítottuk a szemétgyűjtést: 1., pet palack és alumíniumdoboz (energiaitalos doboz), 2., konzervdobozok 3., kommunális hulladék, 4., lemerült elemek, rossz akkumulátorok. A konzervdobozokat csak azután dobd ki, hogy azokat kiégetted! Nem szeretnénk hívatlan rágcsálókat, rovarokat, bogarakat befogadni a területekre! (Tűzrakás csak a kijelölt helyen, felügyelet mellett!!!) Ezúton is nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy a szelektív hulladékgyűjtés szabályait tartsátok be, a szemetet a rendezvény végén a szervezők felé e módon juttassátok el, illetve a kihelyezett szemeteszsákokat e módon töltsétek fel!

- Dohányozni csak a kijelölt helyeken lehetséges! A csikkeket semmilyen esetben ne dobjátok el!

- A helyszíneken biztosítani fogunk őrzött és zárható helyiségeket az esetlegesen leadásra kerülő tárgyak/értéktárgyak (pl. pénztárca, kocsikulcs stb.) miatt.

- A talált tárgyakat minden esetben a SZERVEZŐKNEK adjátok le!

PIROTECHNIKA:
IED, gránátok 5m belül hatásosak!
- A pirotechnikusunk által bevizsgált FÜSTGRÁNÁT használható épületeken kívül!
- MINDEN MÁS PIROTECHNIKAI ESZKÖZ HASZNÁLATA SZIGORÚAN TILOS!!!

KÉSELÉS:
- Ha megkéselnek, itt az is gyógyítható!
- KÉSELÉS CSAK GUMIKÉSSEL!!!

ÉJSZAKAI JÁTÉKRÉSZ:
Éjszakai játékrész: torkolattűz imitáció kötelező, mely történhet fegyverbe épített leddel, tracerrel, vagy taktikai lámpa használatával. Éjszaka mindenkinél kötelezően lenni kell a zseblámpának!
Éjszaka csak a 399 fps alatti fegyverek játszanak, minden kategóriában!

FPS:
399fps alatti fegyvereket hozzatok!
A DMR és sniper kategória kivételek!

- A Szervezők jogot formálnak arra, hogy a jelentkezőket adott esetben elutasítsák, illetve a játék során nem megfelelően viselkedőket kizárják! A kizárt, hazaküldött játékosoknak a regisztrációs díjat nem áll módunkban visszafizetni!

- Szeszes ital és bármilyen kábítószer fogyasztása TILOS!!!
- Szemvédelem nélküli pályán tartózkodó játékos azonnal haza lesz küldve!Fosztogatás

- Rablás/fosztogatás esetén is juthatsz lőszerhez! Azonos kaliber esetén tied lehet a nála lévő lőszer, de csak annyi, amennyi a birtokában van!

- A fosztogatók ellen kötelesek feljelentést tenni!

- A fosztogatók és rablók ellen kemény fellépés várható a katonaság részéről. A fogdán 1 órával kezdenek a foglyok. Szabadulásuk után kötelesek minden felszerelésüket leadni a “hivatalba”, majd ezek után 0-val folytatják a játékot. (Nem biztos, hogy megéri a fosztogatás, nagyot lehet vele bukni!)

- Ha valakire körözést adnak ki, akkor az nem évül el, csak ha visszavonja a feljelentő személy!

FOSZTOGATÁS SZABÁLYAI
Fosztogatás menete:
Felszólítás a megadásra:
a.) Megadom magam, ne lőjetek! (Utána motozás szabálya)
b.) Megpróbál ellenállni, lelövitek, ha sikerül. (Utána motozás szabálya)

Csak a játékban szereplő tárgyak vehetők el!
– Pénz “RU”
– Címkézett tárgyak
– BB ( Ha sajátjával játszik, akkor nem veheted el tőle!)

A kifosztott személyek kötelesek a hatóság felé bejelentést tenni!


MOTOZÁS

A motozás a következőképpen történhet:
„Hello! Most meg foglak motozni, kérlek működj együtt!”
a) „Rendben, csak tessék, motozzatok meg!”
a.1) A motozás vége = nincs semmi, „Köszönjük az együttműködést, további szép napot!”
a.2) A motozás vége = megtalált tárgyak elkobzása, gyanúsított őrizetbe vétele, jelentés a HQ felé.
a.3) A gyanúsított megpróbál elmenekülni, utána szaladunk, megpróbáljuk elfogni. Ha nem áll meg 2 határozott felszólítás, és az ezt követő levegőbe leadott figyelmeztető lövés után sem, akkor lelőjük, majd lejelentjük a HQ-nak, valamint orvosi ellátásban részesítjük (Nem kötelező, csak akkor, ha parancsba adták.)

Amennyiben a motozott személynek kínossá válik az átvizsgálás, azonnal jelezze határozottan, játékon kívül, hogy függesszék fel a motozást és inkább kiad minden rejtegetett holmit!

b) – Ne motozzon engem senki, inkább együtt működöm!
Ez esetben közöljük vele, hogy a motozást megtörténtnek tekintjük, így köteles minden rejtegetett felszerelést/eszközt kiadni, nem menekülhet el és 100%-osan, együtt kell működnie.
b.1) Nincs nála semmi. „Köszönjük az együttműködést, további szép napot!”
b.2) Kiadott veszélyes tárgyak elkobzása, gyanúsított őrizetbe vétele, jelentés a HQ felé
Intim testrészekhez semmit sem rejtünk el és ott nem is keresünk/motozunk!


MEDIK SZABÁLYZAT

- Ha eltalálnak, akkor a találatnak és a vérmérsékletednek megfelelően eljátszod a sérülést. Ha nem jelzed megfelelően a találatot, akkor elképzelhető, hogy tovább lőnek majd, tehát találat után, ha van rá módod, akkor feküdj vagy ülj le!

- Kötszerrel való bekötözés: 1 tekerccsel, a sérülés helyén. Ha tudod, akkor magadat bekötözheted, de ekkor csak stabilizálod a sérülést. Amíg nincs bekötve a sérülésed, addig harcképtelen vagy!

- 2x tudod magadat bekötözni, a 3. találat után a teljes felépülésedhez mindenképp kórházi/orvosi/sámáni ellátásra szorulsz, és míg meg nem kapod valamelyiket, addig harcképtelen vagy!

- Ha a sérült játékost 60 percen belül nem látják el, az „kivérzik”! Ekkor kómába eshet, de amíg ez be nem következik, bármilyen módon kérhet segítséget!

- A mozgásképtelen sérült játékos marad ott, ahol van. Megvárja, amíg érte mennek, és el nem szállítják őt valamilyen módon. Kivételt képezhetnek különleges időjárási és játéktechnikai esetek. (A játékos biztonsága az első!)

- Nincs emlékezetvesztés addig, amíg az doki/sámán mást nem mond.

- Egy-egy sérülés után ajánlatos a mediket, az orvost vagy a sámánt felkeresned, mert lehet, hogy van számodra egy adag infúziójuk, tablettájuk, krémjük stb., amivel állapotodon azonnal segíteni tudnak.

- Narancs sapkádat hagyd otthon, ez nem az a játék, ahol szükséged lesz rá. És nem is szeretnénk narancs sapkában kóborló „halottakkal” találkozni (Ez egy LARP rendezvény, itt nem halsz meg, amíg egy arra kijelölt személy azt nem mondja. Itt nincs visszaállókra történő mászkálás).

- A késelés gyógyítható, ugyanaz a menete, mint a találatnak. (Késelni csak gumikéssel lehet!)

- A részletes találati és sebesülési szabályzatok a medikeknél, az orvosnál és a sámánnál lesznek! Ha valamiben nem vagy biztos, keresd fel valamelyiküket! Amúgy is jól jársz, mert kigyógyítanak az éppen aktuális bajodból.

- A fejlövés karcolásnak számít, de azt is el kell látni, csak gyorsabban gyógyulsz! Ha valakinek nem lenne egyértelmű, csak azért, hogy kerüljük a fejtalálatokat! Senki ne célozzon fejre!


A játék lemondásával kapcsolatban

Ezúton szeretnénk megkérni mindenkit, hogy legalább a játék előtt 1 nappal jelezze a játék fórumán, ha nem tud részt venni a rendezvényen, amire felregisztrált! Amennyiben valaki arra sem veszi a fáradtságot, hogy ezt megtegye, a továbbiakban nem kívánjuk a játékainkon való részvételét!
Tisztában vagyunk vele, hogy ez csupán egy hobbi, nem egy kötelező elfoglaltság. Bárkinek bármiféle program közbejöhet a játék idejére. Magyarázatra nincs szükség, csupán csak arra, hogy jelezzétek, ha nem tudtok jönni! Mindenféleképpen tisztában legyenek a játékostársak és a szervezők azzal, hogy hány fővel számolhatnak a játékon!
Kérjük, mindenki vegye a fáradtságot, és legalább tartsa tiszteletben a többieket és a szervezők munkásságát!
Megértéseteket köszönjük!


KÉREK MINDENKIT, HOGY + FŐKET NE ÍRJATOK BE. AKI AKAR JÖNNI, REGISZTRÁLJON BE A JÁTÉKRA SAJÁT NICKNÉVVEL! KÜLÖNBEN TÖRLÖM!
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.ease.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: vas. szept. 27, 2009 6:53 pm
Hozzászólások: 59
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Z.O.N.A. / Tranzit
HozzászólásElküldve: pén. máj. 24, 2019 4:53 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok!
Ne haragudjatok, de el is felejtettem, hogy regeltem erre a játékra. Annyira el voltam havazva melóval. Úgyhogy sajnálom, de nem tudok részt venni. :(

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. nov. 29, 2010 2:06 pm
Hozzászólások: 78
Tartózkodási hely: Debrecen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Z.O.N.A. / Tranzit
HozzászólásElküldve: pén. máj. 24, 2019 9:54 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sajnálatos módon nem engednek ki a detoxból, emiatt nem tudom jelenlétemmel emelni a színvonalat :(
_________________
"Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni..."

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: csüt. jan. 18, 2018 9:01 pm
Hozzászólások: 44
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Z.O.N.A. / Tranzit
HozzászólásElküldve: pén. máj. 24, 2019 9:46 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok,
Ha ez segít valakin, ma délután megyek le, kb Pásztó - Hatvan útvonalon, és van a kocsiban helyem. ( Balassagyarmat az indulás)
Csabi

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. aug. 24, 2009 8:51 pm
Hozzászólások: 15
Tartózkodási hely: Budaörs
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Z.O.N.A. / Tranzit
HozzászólásElküldve: pén. máj. 24, 2019 9:45 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tisztelt szervezők,

A fuvarom megpattant az utolsó pillanatban, így nem tudok részt venni. Kérem a regisztrációm törlését.

Köszönöm és elnézést.
_________________
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: hétf. dec. 09, 2013 8:10 pm
Hozzászólások: 3
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Z.O.N.A. / Tranzit
HozzászólásElküldve: pén. máj. 24, 2019 8:49 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sajnos járműmeghibásodás miatt kétséges eljutok e, estére tudom megírni.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2286
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Z.O.N.A. / Tranzit
HozzászólásElküldve: pén. máj. 24, 2019 6:03 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
S.T.A.L.K.E.R. Z.O.N.A. / Tranzit / 2019.
A rendezvényre mindenképpen hozzatok magatokkal:
- Amiből-amivel eszel/iszol – legyen nálad pl.: csajka, bögre, kulacs, evőeszközök!
Nincs eldobható műanyagtányér a Zónában!
Kép
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.ease.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. okt. 05, 2009 9:34 am
Hozzászólások: 1253
Tartózkodási hely: Göd-BP
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Z.O.N.A. / Tranzit
HozzászólásElküldve: csüt. máj. 23, 2019 7:57 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Kóborlók, hitetlenek
A Fény szavàra most figyeljetek
Ne csak làssatok, higgyetek
Mert biztos hittel az ösvényen àllvàn
Életre kel a felszentelt Bàlvàny!
_________________
Szeretnék végre keményen játszani, és ehez számomra a MILSIM elengedhetetlen. RoyalPredator

Vissza a tetejére
  Profil  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2286
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Z.O.N.A. / Tranzit
HozzászólásElküldve: csüt. máj. 23, 2019 6:13 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Akash írta:
Sziasztok!

Nem tudom miért de a hétfői regisztrációm még mindig nem látszik a roaster-en.
Kérhetném a felvételemet a Fény Követői közé?
IOWA atya az áldását adta rá.

Köszi előre is.

Üdv,
Anti


Nem látom én sem a reged.
Így nem tudom.
Majd a helyszínen.
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.ease.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: hétf. máj. 04, 2015 8:07 pm
Hozzászólások: 5
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Z.O.N.A. / Tranzit
HozzászólásElküldve: csüt. máj. 23, 2019 3:23 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok!

Nem tudom miért de a hétfői regisztrációm még mindig nem látszik a roaster-en.
Kérhetném a felvételemet a Fény Követői közé?
IOWA atya az áldását adta rá.

Köszi előre is.

Üdv,
Anti

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: csüt. júl. 07, 2011 4:23 am
Hozzászólások: 162
Tartózkodási hely: oroszlány
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Z.O.N.A. / Tranzit
HozzászólásElküldve: csüt. máj. 23, 2019 1:46 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Elnézést szeretnék kérni a résztvevőktől, de sajnos le kell mondanom a hétvégi játékot.
_________________
Üdvözlettel

Toma74

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2286
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Z.O.N.A. / Tranzit
HozzászólásElküldve: csüt. máj. 23, 2019 12:53 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Figyelem!
Hozzatok magatokkal amiből és amivel enni tudtok!
(tányér szerűséget, meg kanalat)
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.ease.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: szer. feb. 20, 2019 1:44 pm
Hozzászólások: 2
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Z.O.N.A. / Tranzit
HozzászólásElküldve: szer. máj. 22, 2019 3:50 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok!

Sajnos úgy alakult mégsem tudok most részt venni.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: hétf. márc. 04, 2019 1:01 pm
Hozzászólások: 2
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Z.O.N.A. / Tranzit
HozzászólásElküldve: szer. máj. 22, 2019 7:44 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok!

Nem lévén fuvarom kénytelen vagyok lemondani a részvételt.
_________________
- If not us, then who? -

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. szept. 16, 2013 3:10 am
Hozzászólások: 82
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Z.O.N.A. / Tranzit
HozzászólásElküldve: kedd máj. 21, 2019 6:40 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Betegseg miatt lemondani kenyszerulok , leiratkoztam kerem a regem torleset, jo jatekot !!
_________________
"Hope is the first step on the road to disappointment"
S.T.A.R.S. Airsoft Team
TM G36C, TM G18C, G&G CM16SRL, G&G GC 16 Hunter Green, WE M&P 9 Compact Force.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: csüt. jan. 18, 2018 9:01 pm
Hozzászólások: 44
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Z.O.N.A. / Tranzit
HozzászólásElküldve: kedd máj. 21, 2019 6:23 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Kobzos írta:
Csé76 írta:
Sziasztok,
Ha jól értem, tárlimit elvileg nincsen, de táranként csak 50 bb tárazható.
Üdv
CSabi


Nincs tár limit.


Köszönöm!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2286
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Z.O.N.A. / Tranzit
HozzászólásElküldve: kedd máj. 21, 2019 5:13 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Csé76 írta:
Sziasztok,
Ha jól értem, tárlimit elvileg nincsen, de táranként csak 50 bb tárazható.
Üdv
CSabi


Nincs tár limit.
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.ease.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: csüt. jan. 18, 2018 9:01 pm
Hozzászólások: 44
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Z.O.N.A. / Tranzit
HozzászólásElküldve: kedd máj. 21, 2019 3:07 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok,
Ha jól értem, tárlimit elvileg nincsen, de táranként csak 50 bb tárazható.
Üdv
CSabi

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: hétf. feb. 19, 2018 6:06 pm
Hozzászólások: 2
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Z.O.N.A. / Tranzit
HozzászólásElküldve: vas. máj. 19, 2019 2:46 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Szeretném kérni a részvételével törlését, személyes okok miatt! Köszönöm és jó játékot kívánok!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2286
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Z.O.N.A. / Tranzit
HozzászólásElküldve: pén. máj. 17, 2019 7:06 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Azok, akik szeretnék a szállásukat katonai sátorban megoldani, most még lehet rá jelentkezni!
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.ease.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2286
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Z.O.N.A. / Tranzit
HozzászólásElküldve: kedd máj. 14, 2019 9:28 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
A FÉNY KÖVETŐI
Vallási szekta, melyet egy csapat katona alapított, egy túlélt esemény hatására. Hitük alapját csak az arra érdemesekkel és a rendnek hűséget fogadókkal osztják meg.
Alapvetően békések, a Stalkereknek érdemes őket néha felkeresni, mert kisebb-nagyobb munkáik gyakran vannak számukra. A nagy kitörés, ami után megváltozott a Zóna, alaposan felborította terveiket. Több rendtársuk eltűnt, a templomukat kifosztották, súlyosan megrongálták. Most próbálnak alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez.
Célszerű velük jóban lenni, mert néhányuknál, talán a Zónában eltöltött hosszú idő miatt, kialakult egy érdekes képesség. El tudják űzni a fájdalmat.
Két kasztra oszlanak.
-Gyógyítók Nem viselnek mellényt, ha valamit szeretnél a rendtől velük érdemesebb beszélni.
-Harcosok Katonai mellényt viselnek, legfontosabb feladatuk a gyógyítók védelmezése.
Gyakran látható, amint Stalkerek is mozognak velük. Sokszor bérelik fel őket testőrnek vagy a templom őrzésére.
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.ease.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: csüt. jan. 18, 2018 9:01 pm
Hozzászólások: 44
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Z.O.N.A. / Tranzit
HozzászólásElküldve: kedd máj. 07, 2019 8:17 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Kobzos írta:
Csé76 írta:
Sziasztok,
Szombaton is lehet csatlakozni?
Csabi


Igen lehet szombaton is érkezni és akár távozni is!Köszönöm!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2286
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Z.O.N.A. / Tranzit
HozzászólásElküldve: hétf. máj. 06, 2019 12:54 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Csé76 írta:
Sziasztok,
Szombaton is lehet csatlakozni?
Csabi


Igen lehet szombaton is érkezni és akár távozni is!
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.ease.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: csüt. jan. 18, 2018 9:01 pm
Hozzászólások: 44
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Z.O.N.A. / Tranzit
HozzászólásElküldve: vas. máj. 05, 2019 2:29 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok,
Szombaton is lehet csatlakozni?
Csabi

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2286
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Z.O.N.A. / Tranzit
HozzászólásElküldve: szomb. ápr. 13, 2019 4:39 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Kuroi sama írta:
Üdv!
Azt lehet tudni miért csak 50 fő a kapacitás? Többnyire mindig 100 fölött vannak a jelentkezők csak azért kérdem. :)


Nincs korlát!
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.ease.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: kedd nov. 22, 2016 2:34 pm
Hozzászólások: 12
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Z.O.N.A. / Tranzit
HozzászólásElküldve: pén. ápr. 12, 2019 8:33 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Üdv!
Azt lehet tudni miért csak 50 fő a kapacitás? Többnyire mindig 100 fölött vannak a jelentkezők csak azért kérdem. :)

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  

JÁTÉKRA JELENTKEZŐK
-= LEZÁRVA! =- A Fény követői - 1 fő (Max 5 fő) -= LEZÁRVA! =-
IOWA (H.N.D.) , Fegyver: VSS - 370 FPS , HIT és FANATIZMUS - 999 FPS
DUTY/SZOLGÁLAT - 5 fő (Max 25 fő)
Corrugator , Fegyver: Amd65 - 0 FPS
Csaba005 , Fegyver: Kötszer - 0 FPS
hektor11 (Lambda) , Fegyver: G36k - 360 FPS , AK Tactical - 350 FPS
S.T.A.L.K.E.R (EASE) , Fegyver: P90 - 370 FPS , Vz61scorpion - 250 FPS
Szergely (L.I.T.) , Fegyver: ACR - 360 FPS , CZ P-09 - 0 FPS
Fegyvermester - 3 fő (Max 5 fő)
Gomba1 (AS300 EASE) , Fegyver: Nincs megadva
Nitro , Fegyver: Nincs megadva
toi (Fegyvermester) , Fegyver: PP 19 BIZON - 380 FPS , Glock 17 talán - 270 FPS
MILITARY/KATONASÁG - 4 fő (Max 34 fő)
artemodys02 (AS300 EASE) , Fegyver: AK - 0 FPS
Dombi (BFOR) , Fegyver: L85 - 380 FPS
jani130 , Fegyver: MG42 - 0 FPS , Luger - 0 FPS , Fuvart adnok innen: Miskolc, 3 fő
Kisvakond , Fegyver: L1A1 - 360 FPS , Tm USP - 260 FPS
Stalker - 25 fő (Max 55 fő)
akoskripli , Fegyver: Ak74 - 395 FPS , Glock17 - 320 FPS
BmK , Fegyver: AKS-74U - 370 FPS , 1911 - 250 FPS
BULLDOZER , Fegyver: Nincs megadva
Burn (S.O.D.) , Fegyver: AKS-74U - 375 FPS , Beretta M9A1 - 320 FPS
Camambert , Fegyver: m4 - 350 FPS
Csé76 , Fegyver: AK74 - 380 FPS , STTI MK23 - 0 FPS
Cyb0rg (Hydra) , Fegyver: g&g predator - 380 FPS , TM Glock17 - 300 FPS
danylov (Szántó) , Fegyver: M4 (ASR110) - 380 FPS , P09 (ASG) - 320 FPS
Fannesz. (Shadow Soldiers) , Fegyver: AK-47 beta - 370 FPS , M9 beretta - 320 FPS
Fjord , Fegyver: Ak74 - 380 FPS
GYMilan (S.O.D.) , Fegyver: MP5 - 350 FPS , Beretta - 300 FPS
kovaxk (STALKER) , Fegyver: M56B - 310 FPS , M9A1 Beretta - 350 FPS
Léna (EASE) , Fegyver: Nincs megadva
Linden , Fegyver: G36C - 390 FPS , M56A - 280 FPS
Mawtank (Shadow Soldiers) , Fegyver: производитель вдов - 490 FPS , вспыльчивый - 335 FPS
retro , Fegyver: AK74 - 380 FPS
Shadowoly (LAST HOPE) , Fegyver: AKS74U - 365 FPS , AW HX2002 - 305 FPS
siks (Hydra) , Fegyver: AEG GC16 - 0 FPS
Spangli (AS300 EASE) , Fegyver: Nincs megadva
Vadasz12325 , Fegyver: AK105 - 360 FPS , p226 - 250 FPS
Vadonia2 , Fegyver: Aksu - 350 FPS
Vitaliy, a pusztító , Fegyver: AK74 - 0 FPS
Vurbic , Fegyver: Mp5 - 385 FPS , Beretta - 350 FPS
Will , Fegyver: Nincs megadva
zack78 (S.O.D) , Fegyver: AK74 - 380 FPS
ZSOLDOS - 8 fő (Max 10 fő)
a mumus (AS300 EASE) , Fegyver: m4 - 340 FPS
berci500 , Fegyver: Nincs megadva , Fuvar kell innen: állomástól, 1 fő
caesar111 , Fegyver: g3sg1 - 380 FPS , mb4412 - 390 FPS , Fuvar kell innen: állomástól, 1 fő
gaborian (AS300 EASE) , Fegyver: AK - 360 FPS , PX4 - 290 FPS
madmex (AS300 EASE) , Fegyver: MPX - 320 FPS
SZÜRKESAKÁL (AS300 EASE) , Fegyver: AK103 - 370 FPS , G18C - 230 FPS
tamas0126 (AS300 EASE) , Fegyver: Ak-74 - 0 FPS , 1911 - 0 FPS
zagyva (AS300 EASE) , Fegyver: AKM - 360 FPS , 1911 A1 MEU - 300 FPS
szeretnék részt venni - 27 fő (Max 112 fő)
bro.alive (Alpha) , Fegyver: [APS] ASR 104 - 350 FPS , [APS] XTP Xtreme - 350 FPS
C.o.d.e.R.e.d. (EASE) , Fegyver: Ak 74 - 380 FPS
cs24 , Fegyver: AK - 360 FPS
Domi (Alpha) , Fegyver: cm.028-s - 390 FPS
Dreamcatcher (AS300 EASE) , Fegyver: Nincs megadva
Eve (AS300 EASE) , Fegyver: AKS- 74U - 0 FPS , USP - 0 FPS
EverSurvive (Alpha) , Fegyver: Tactical AK - 360 FPS
Feka05 , Fegyver: AK74 - 0 FPS
gergo.91 , Fegyver: M4 - 0 FPS
Hunwarrior (Renegát) , Fegyver: AK-74 - 370 FPS , MK23 - 300 FPS
jorek97 , Fegyver: Ak - 390 FPS , KJW-Hicapa 5.1 - 340 FPS
Kobzos (AS300 EASE) , Fegyver: semmi - 0 FPS
Kuroi sama , Fegyver: H&K G36 - 365 FPS , H&K USP Compact - 330 FPS
langosgyula , Fegyver: még kérdéses mi lesz - 0 FPS , még kérdéses mi lesz - 0 FPS
mezei1998 (Highlanders) , Fegyver: Ak-47 Tactikal - 350 FPS , SAS-12 - 250 FPS
Mikey (Ananász) , Fegyver: GHK AK105 - 0 FPS
Nilsapu (80th Nemesis) , Fegyver: ész - 0 FPS , kapcsolatok - 0 FPS
Peti056 , Fegyver: P90 - 300 FPS , Colt - 220 FPS
Sheila (EASE) , Fegyver: Nincs megadva
Sikolyka1 , Fegyver: M4,mp5 - 384 FPS , Sig sauer p226 - 330 FPS
Sledgehammer1 (Omega Battalion) , Fegyver: AK74SU - 380 FPS , G23 - 280 FPS
sopimartin01 , Fegyver: ASR116 - 370 FPS
Tej , Fegyver: AK 74 - 360 FPS , UG-141 revolver 8" - 320 FPS
Toma74 (H.N.D) , Fegyver: AK - 390 FPS , M4 - 330 FPS
Varsányi Brigi (Ananász) , Fegyver: Hk416 - 360 FPS
Wilde (Putri) , Fegyver: M14 - 355 FPS , Vas - 999 FPS
zoli989 (Ananász) , Fegyver: Mp5 A4 - 330 FPS , Glock kp03 - 0 FPS
воля - 1 fő (Max 25 fő)
Strogg (Praetorians) , Fegyver: CM AK - 380 FPS , Glock - 320 FPS , Fuvar kell innen: Budapest-zuglo, 1 fő , Sátram van, 2 szem.
12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 26 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Flynn, IOWA, teawine valamint 7 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség