SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: pén. feb. 22, 2019 10:19 am

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 35 hozzászólás ] 
Szerző PM
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2229
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: S.T.A.L.K..E.R. ???? Z.O.N.A.
HozzászólásElküldve: pén. jan. 18, 2019 8:42 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 

Kép


Stalker ???
Minden dolog, aminek kezdete van, véget is ér.

Tisztelt Z.O.N.A. látogatók!
2019 új év új kezdet a Stalker világában. A megújulás igazi, valódi éve.
A Tyrell Corp. irányítása alá vette az egész területet, melyet a kormánytól 5 évre megkapott. Egyelőre a korábbi Pripjat, Red forest és a Yantar területek ezek. Elsődleges feladatunk ezen részek teljes megtisztítása az összes szennyeződéstől és az esetlegesen előforduló fertőzések végleges felszámolása.
A művelet neve: Z.O.N.A., mely rengeteg változást hoz. Sokkal nagyobb hangsúlyt kap a LARP és ennek a hatása a személyiség fejlődésére. A turisták és ideérkező vendégeink részére számos lehetőséget biztosítunk majd a területek megismerésére.
A világban egyetlen törvény van, egyetlen biztos pont, egyetlen általános igazság: a kauzalitás. Akció-reakció, ok és okozat.

Reméljük, mindannyian velünk tartanak majd az elkövetkezendő időszakban is, hiszen „Minden játék vége egy új játék kezdete.”


Beléptetési protokoll és egyéb infók:

Itt és most nincs pénteki érkezés!
A szállásolás nem megoldható!

- érkezés: szombat 730-tól max. 940-ig
- 945 kapuzárás
- 1000 eligazítás
- 1015 sajtótájékoztató, amit a Tyrell Corp. szóvivője és a terület igazgatója fognak tartani.
A sajtótájékoztató után lesz prezentáció.
- 1200-kor ünnepélyes szerződéskötés, természetesen csak azokkal, akik vállalják a szerződésben foglaltakat!
- feladatok végrehajtása
- első körnek 1900 kor kivonás
- 2200 takarodó
- 2300 kor lámpaoltás
- vasárnap 830 teljes kivonás


ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK

- Amit mindenképpen hozzatok magatokkal: sátor, ponyva, amiből-amivel eszel/iszol, szemeteszsák, megfelelő ruházat (esőre, hidegre, melegre, bakancs!), védőfelszerelések (szemvédelem, arcvédelem stb.).

- A játékhoz a BB-t a szervezők biztosítják (BB One Hunter 0,20/0,25)! Ha valaki mégis saját BB-ből szeretné kivitelezni a játékot, azt kommunikálja le a szervezőkkel! A Zónában csakis a szervezők által biztosított BB-vel lehet üzletelni, azokat továbbadni. A tracer BB-t is a szervezők biztosítják. Táranként max. 50 db BB-t lehet tárazni, rakaszokba pedig 300 darabot. A kezdő 50 BB saját BB-ből tárazzátok!

- A szervezők által biztosított BB-ből bárhol tárazhattok!

- Lesznek szálláshelyek a stalkereknek amit bérelhetnek 150-900 RU/nap (őrzött), egyébként saját maguknak kell kialakítaniuk szálláshelyeiket, sátraikban vagy ponyvákkal! A sátor táboroknak külön lesz kijelölt helyük csak a kijelölt helyen lehet sátrat építeni! Ponyvákat és katonai sátrakat is fogunk használni, de ezek nem jutnak mindenkinek!

Sátrak:
- A sátrakba nem lövünk be nem lövünk ki de késelés mehet!
- Ha s sátorba nem tartózkodik a senki akkor nem mászol be másnak a sátrába, nem turkálsz a dolgai között!
- A sátorba nem rejtünk el játéktechnikai eszközt! pl.: BB, ru, artifakt, stb.
- Maga sátor tábor támadható.
- Minden frakciónak szüksége lehet sátorra!

- Ivóvíz és mosdó használat csak a kijelölt helyeken lesz elérhető! Mindenkinek lesz lehetősége ezeket használni ellenőrzött körülmények közt. A vízzel minden esetben spóroljatok! Amennyiben a vizet 5 literes kannákban kapjátok, azokat sértetlen állapotban mindenképpen juttassátok vissza a szervezőkhöz! Az 5 literes kannákat ne tapossátok össze, ne dobjátok ki, ne hajtogassatok vagy vágjatok belőle tányért, bögrét stb.!

Élelmezés:
- Mindenki leadja a tartós élelmiszere egy részét bezacskózva jelölve (a frakciók is!). Ezeket meg lehet vásárolni ru-ért illetve a frakciók megkapják ellátmányban, amit lehet fel kell kutatniuk, titkos raktáraikból elszállítaniuk, vagy Sidótól is megszerezhetik!
- Egyszeri meleg kaját biztosítanak a szervezők de ezt is meg kell szerezni, vagy kiérdemelni!
- Senki nem marad éhen...

- A pályán áram alatt lehetnek elektromos kábelek, kérünk mindenkit, hogy semmi esetre se piszkálja azokat, konnektorokat, kapcsolókat, más egyéb fogyasztókat!

- Tüzet csak a kijelölt helyeken lehet rakni! Épületben szigorúan TILOS!

- Az épületekben mindenki fokozott figyelemmel közlekedjen! Mivel az épületek többsége romos, nézz a lábad elé – a lehulló törmelékdarabokban nagyot lehet esni. Kérünk mindenkit hogy fokozott figyelemmel legyen környezetére!

- A pályan található tárgyak: asztalok, székek, ágyak, stb. nem mozgathatóak és semmiképpen nem használható tűzrakáshoz (sajnos volt rá példa)! Kérjük a játéktechnikai eszközöket megfelelően kezeljétek, azokon visszafordíthatatlan folyamat ne indítsatok el, pl. kocsikerék leengedése rendben van, azonban annak kivágása nincs! Bútorokat, fóliákat, felszögelt képeket, ajtólapokat ne vigyetek el!

- A szemetet szelektíven gyűjtjük! 4 felé csoportosítottuk a szemétgyűjtést: 1., pet palack és alumínium doboz (energiaitalos doboz), 2., konzervdobozok 3., kommunális hulladék, 4., lemerült elemek, rossz akkumulátorok A konzervdobozokat csak azután dobd ki, hogy azokat kiégetted! Nem szeretnénk hívatlan rágcsálókat, rovarokat, bogarakat befogadni a területekre! (Tűzrakás csak a kijelölt helyen, felügyelet mellett!!!) Ezúton is nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy a szelektív hulladékgyűjtés szabályait tartsátok be, a szemetet a rendezvény végén a szervezők felé e módon juttassátok el, illetve a kihelyezett szemeteszsákokat e módon töltsétek fel!

- Dohányozni csak a kijelölt helyeken lehetséges! A csikkeket semmilyen esetben ne dobjátok el!

- A helyszíneken biztosítani fogunk őrzött és zárható helységeket az esetlegesen leadásra kerülő tárgyak/értéktárgyak (pl. pénztárca, kocsikulcs stb.) miatt.

- A talált tárgyakat minden esetben a SZERVEZŐKNEK adjátok le!

PIROTECHNIKA:
IED, gránátok 5m belül hatásosak!
- A pirotechnikásunk által bevizsgált FÜSTGRÁNÁT használható épületeken kívül!
- MINDEN MÁS PIROTECHNIKAI ESZKÖZ HASZNÁLATA SZIGORÚAN TILOS!!!

KÉSELÉS:
- Ha megkéselnek, itt az is gyógyítható!
- KÉSELÉS CSAK GUMIKÉSSEL!!!

ÉJSZAKAI JÁTÉKRÉSZ:
Éjszakai játékrész torkolattűz imitáció kötelező, mely történhet fegyverbe épített leddel, tracerrel, vagy taktikai lámpa használatával. Éjszaka mindenkinél kötelezően lenni kell a zseblámpának!
Éjszaka csak a 399 fps alatti fegyverek játszanak, minden kategóriában!

FPS:
399fps alatti fegyvereket hozzatok!
A DMR és sniper kategória kivételek!

- A Szervezők jogot formálnak arra, hogy a jelentkezőket adott esetben elutasítsák, illetve a játék során nem megfelelően viselkedőket kizárják! A kizárt, hazaküldött játékosoknak a regisztrációs díjat nem áll módunkban visszafizetni!

- Szeszes ital és bármilyen kábítószer fogyasztása TILOS!!!
- Szemvédelem nélküli pályán tartózkodó játékos azonnal haza lesz küldve!Fosztogatás

- Rablás/fosztogatás esetén is juthatsz lőszerhez! Azonos kaliber esetén tied lehet a nála lévő lőszer, de csak annyi amennyi a birtokában van!

- A fosztogatók ellen kötelesek feljelentést tenni!

- A fosztogatók és rablók ellen keményen fellépés várható a katonaság részéről. A fogdán 1 órával kezdenek a foglyok. Szabadulásuk után kötelesek minden felszerelésüket leadni a “hivatalba”, majd ezek után 0-val fojtatják a játékot. (Nem biztos, hogy megéri a fosztogatás, nagyot lehet vele bukni!)

- Ha valakire körözést adnak ki, akkor az nem évül el, csak ha visszavonja a feljelentő személy!

FOSZTOGATÁS SZABÁLYAI
Fosztogatás menete:
Felszólítás a megadásra:
a.) Megadom magam, ne lőjetek! (Utána motozás szabálya)
b.) Megpróbál ellenállni, lelövitek, ha sikerül. (Utána motozás szabálya)

Csak a játékban szereplő tárgyak vehetők el!
– Pénz “RU”
– Címkézett tárgyak
– BB ( Ha sajátjával játszik, akkor nem veheted el tőle!)

A kifosztott személyek kötelesek a hatóság felé bejelentést tenni!


MOTOZÁS

A motozás a következőképpen történhet:
„Hello! Most meg foglak motozni, kérlek működj együtt!”
a) „Rendben, csak tessék, motozzatok meg!”
a.1) A motozás vége = nincs semmi, „Köszönjük az együttműködést, további szép napot!”
a.2) A motozás vége = megtalált tárgyak elkobzása, gyanúsított őrizetbe vétele, jelentés a HQ felé.
a.3) A gyanúsított megpróbál elmenekülni, utána szaladunk, megpróbáljuk elfogni. Ha nem áll meg 2 határozott felszólítás, és az ezt követő levegőbe leadott figyelmeztető lövés után sem, akkor lelőjük, majd lejelentjük a HQ-nak, valamint orvosi ellátásban részesítjük (nem kötelező, csak akkor ha parancsba adták)

Amennyiben a motozott személynek kínossá válik az átvizsgálás, azonnal jelezze határozottan, játékon kívül, hogy függesszék fel a motozást és inkább kiad minden rejtegetett holmit!

b) – Ne motozzon engem senki, inkább együtt működöm!
Ez esetben közöljük vele, hogy a motozást megtörténtnek tekintjük, így köteles minden rejtegetett felszerelést/eszközt kiadni, nem menekülhet el és 100%-osan együtt kell működnie.
b.1) Nincs nála semmi. „Köszönjük az együttműködést, további szép napot!”
b.2) Kiadott veszélyes tárgyak elkobzása, gyanúsított őrizetbe vétele, jelentés a HQ felé
Intim testrészekhez semmit sem rejtünk el és ott nem is keresünk/motozunk!


MEDIK SZABÁLYZAT

- Ha eltalálnak, akkor a találatnak és a vérmérsékletednek megfelelően eljátszod a sérülést. Ha nem jelzed megfelelően a találatot, akkor elképzelhető, hogy tovább lőnek majd, tehát találat után, ha van rá módod, akkor feküdj vagy ülj le!

- Kötszerrel való bekötözés: 1 tekerccsel, a sérülés helyén. Ha tudod, akkor magadat bekötözheted, de ekkor csak stabilizálod a sérülést. Amíg nincs bekötve a sérülésed addig harcképtelen vagy!

- 2x tudod magadat bekötözni, a 3. találat után a teljes felépülésedhez mindenképp kórházi/orvosi/sámáni ellátásra szorulsz, és míg meg nem kapod valamelyiket, addig harcképtelen vagy!

- Ha a sérült játékost 60 percen belül nem látják el, az „kivérzik”! Ekkor kómába eshet, de amíg ez be nem következik bármilyen módon kérhet segítséget!

- A mozgásképtelen sérült játékos marad ott, ahol van. Megvárja, amíg érte mennek, és el nem szállítják őt valamilyen módon. Kivételt képezhetnek különleges időjárási és játéktechnikai esetek. (A játékos biztonsága az első!)

- Nincs emlékezet vesztés addig, amíg az doki/sámán mást nem mond.

- Egy-egy sérülés után ajánlatos mediket, az orvost vagy a sámánt felkeresned, mert lehet hogy van számodra egy adag infúziójuk, tablettájuk, krémjük stb. amivel állapotodon azonnal segíteni tudnak.

- Narancs sapkádat hagyd otthon, ez nem az a játék ahol szükséged lesz rá. És nem is szeretnénk narancs sapkába kóborló „halottakkal” találkozni (ez egy LARP rendezvény, itt nem halsz meg amíg egy arra kijelölt személy azt nem mondja. Itt nincs visszaállókra történő mászkálás).

- A késelés gyógyítható, ugyanaz a menete mint a találatnak. (Késelni csak gumikéssel lehet!)

- A részletes találati és sebesülési szabályzatok a medikeknél, orvosnál és a sámánnál lesznek! Ha valamiben nem vagy biztos, keresd fel valamelyiküket! Amúgy is jól jársz, mert kigyógyítanak az éppen aktuális bajodból.

- A fejlövés karcolásnak számít de azt is el kell látni, csak gyorsabban gyógyulsz! Ha valakinek nem lenne egyértelmű, csak azért hogy kerüljük a fejtalálatokat! Senki ne célozzon fejre!


A játék lemondásával kapcsolatban

Ezúton szeretnénk megkérni mindenkit, hogy legalább a játék előtt 1 nappal, jelezze a játék fórumán, ha nem tud részt venni a rendezvényen amire felregisztrált! Amennyiben valaki arra sem veszi a fáradtságot, hogy ezt megtegye, a továbbiakban nem kívánjuk a játékainkon való részvételét!
Tisztában vagyunk vele, hogy ez csupán egy hobbi, nem egy kötelező elfoglaltság. Bárkinek bármiféle program közbejöhet a játék idejére. Magyarázatra nincs szükség, csupán csak arra, hogy jelezzétek ha nem tudtok jönni! Mindenféleképpen tisztában legyenek a játékostársak és a szervezők azzal, hogy hány fővel számolhatnak a játékon!
Kérjük mindenki vegye a fáradtságot, és legalább ennyire tartsa tiszteletben a többieket és a szervezők munkásságát!
Megértéseteket köszönjük!


KÉREK MINDENKIT, HOGY + FŐKET NE ÍRJATOK BE, AKI AKAR JÖNNI, REGISZTRÁLJON BE A JÁTÉKRA SAJÁT NICKNÉVVEL! KÜLÖNBEN TÖRLÖM!
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2229
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K..E.R. ???? Z.O.N.A.
HozzászólásElküldve: kedd feb. 19, 2019 7:00 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
A következő:
viewtopic.php?f=1&t=7361
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2229
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K..E.R. ???? Z.O.N.A.
HozzászólásElküldve: hétf. feb. 18, 2019 8:00 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Köszönöm a részvételét mindenkinek!

Ha van még kérdés tegyék fel bátran!
Még rengeteg válaszunk van!
- A játékokon megszerzett tárgyak, eszközök, lövedékek, bármilyen javak megmaradnak és a következőn felhasználhatóak, a "gyűjtögetés" folyamatos!
Minden egyes kaszt kap egy nagyméretű ládát amit a pályán elrejthetnek és abba mehet a felhalmozás!
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: kedd aug. 08, 2017 8:53 pm
Hozzászólások: 6
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K..E.R. ???? Z.O.N.A.
HozzászólásElküldve: hétf. feb. 18, 2019 8:42 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
No, akkor véleményezzünk. A kritikusnak rendszerint könnyű dolga van, mert hibákat kell találnia, majd azokat a szankciók hiányának tudatában közölheti le, most mégis bajban vagyok. A játék nem volt hibátlan, ugyanakkor, amit felróhatnék hibának az abból fakad, hogy ez egy új sorozat első próbaepizódja volt. Én a larpért mentem és azt meg is kaptam. Alig várom, hogy a bevezetett új rendszerek hogyan fognak működni a jövőben. Szerintem zseniálisak az új ötletek, viszont nagyon sok múlik rajtunk, a játékosokon. Alig várom a következő kiírást. Így tovább ease!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. okt. 05, 2009 9:34 am
Hozzászólások: 1238
Tartózkodási hely: Göd-BP
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K..E.R. ???? Z.O.N.A.
HozzászólásElküldve: vas. feb. 17, 2019 10:30 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Hali remek volt, pár észrevétel....

-offgame kocsival ne álljunk már be a pályára.. főleg a harctér kellős közepébe

-még az eligazításon is el lett mondva hogy a karakteretek a ZONAban van folyamatosan... könyörgöm gondolkodjunk már, az hogy te az eligazítás után vagy bármi közben már elindulsz és kifosztasz bármit amihez hozzáférsz, mert pár pillanat esetleg a "gazdája nincs ott" remélem érthető mi a STALKER és mi a fosztogató piti bűnö..bocsánat bandita közt a különbség...("loner" kb 6-7 fős csoportok mozognak és stalkernek hívják magukat)

-figyeljetek oda az eligazításon, mert sok ember nem fogta fel hogy NEM lett eltörölve az előző sorozat és elkezdődött egy teljesen más idővonal, hanem megmaradtak a karakterek a helyszínek, csak a vezetés cserélődött le és egy ÚJ IRÁNY felé indultunk el...
_________________
Szeretnék végre keményen játszani, és ehez számomra a MILSIM elengedhetetlen. RoyalPredator

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. szept. 16, 2013 3:10 am
Hozzászólások: 79
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K..E.R. ???? Z.O.N.A.
HozzászólásElküldve: vas. feb. 17, 2019 10:31 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tisztelt ZONA látogatók,

Hűséges rádiómmal elváltunk egymástól valahol a déli áteresztő és az abból felkanyarodó ( a vörösbe kivezető ) út környékén, bár nem fűzök hozzá sok reményt ha valaki rálelt esetleg az jó lenne. Egy fekete Baofeng uv 82, az akkumulátoron van egy 8 fileds matrica a belsejében a fehér részen pedig egy W van beleírva.


U.I.: Az Ananász raj köszöni a játékot és legközelebb is szívesen lenyúljuk a ládát idő előtt ;) :snakeman:
_________________
"Hope is the first step on the road to disappointment"
S.T.A.R.S. Airsoft Team
TM G36C, TM G18C, G&G CM16SRL, G&G GC 16 Hunter Green, WE M&P 9 Compact Force.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. okt. 05, 2009 9:34 am
Hozzászólások: 1238
Tartózkodási hely: Göd-BP
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K..E.R. ???? Z.O.N.A.
HozzászólásElküldve: pén. feb. 15, 2019 9:37 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
neeeeeeeeeeee
_________________
Szeretnék végre keményen játszani, és ehez számomra a MILSIM elengedhetetlen. RoyalPredator

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag

Csatlakozott: csüt. aug. 24, 2017 9:39 am
Hozzászólások: 1
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K..E.R. ???? Z.O.N.A.
HozzászólásElküldve: pén. feb. 15, 2019 1:39 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Üdv!
Sajnos Nitro nem tud részt venni a rendezvényen :( :( :(

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: csüt. márc. 08, 2018 4:33 pm
Hozzászólások: 1
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K..E.R. ???? Z.O.N.A.
HozzászólásElküldve: pén. feb. 15, 2019 9:30 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Üdv!
Elnézést kérek, hogy le kell mondanom, de mégsem fogok tudni menni. Sajnos a csapattagjaink sorra visszamondták, ma az utolsó is, aki a fuvaros lett volna. Egyedül menni és az utolsó pillanatban fuvar után kajtatni pedig nincs kedvem. Nagyon sajnálom, már vágytam a Zónába :siras:

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. jan. 18, 2015 9:44 pm
Hozzászólások: 5
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K..E.R. ???? Z.O.N.A.
HozzászólásElküldve: pén. feb. 15, 2019 9:05 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Üdv Elvtársak! Sajnos betegség miatt le kell mondjam a részvételem!
Mindenkinek Jó Z.O.N.A. megismerést kívánok azért!
_________________
"Ha otthon majd megkérdezik: miért csinálod? Odavagy a háborúért? Egy árva kukkot sem szólok. Miért? Úgysem értenék, hogy miért csináljuk. Nem értenék meg, hogy csak a bajtársad miatt. És kész. Csak ennyi."

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: kedd nov. 22, 2016 2:34 pm
Hozzászólások: 11
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K..E.R. ???? Z.O.N.A.
HozzászólásElküldve: csüt. feb. 14, 2019 7:20 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Üdv!
Ha valakinek kell fuvar Székesfehérvárról szóljon, mert Burn kolléga talált transzfert és megüresedett nálam egy hely. :)

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2229
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K..E.R. ???? Z.O.N.A.
HozzászólásElküldve: csüt. feb. 14, 2019 7:11 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
A fejlődés megállíthatatlan!
Z.O.N.A. / 2019. 02. 16
Kép
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szomb. ápr. 28, 2012 12:08 am
Hozzászólások: 28
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K..E.R. ???? Z.O.N.A.
HozzászólásElküldve: szomb. feb. 09, 2019 9:41 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Üdvözlet mindenkinek!
Fuvart keresek Székesfehérvárról a Z.O.N.A.-ba
csak szombatra (reggeltől - estig)!
Költségekbe természetesen beszállok!
Üdv! Burn

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2229
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K..E.R. ???? Z.O.N.A.
HozzászólásElküldve: kedd feb. 05, 2019 5:06 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
"KÉREK MINDENKIT, HOGY + FŐKET NE ÍRJATOK BE, AKI AKAR JÖNNI, REGISZTRÁLJON BE A JÁTÉKRA SAJÁT NICKNÉVVEL! KÜLÖNBEN TÖRLÖM!"
Ez továbbra is él!
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2229
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K..E.R. ???? Z.O.N.A.
HozzászólásElküldve: kedd feb. 05, 2019 1:50 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
"Sokkal nagyobb hangsúlyt kap a LARP"
Ez az eddigi rendezvényeinken sem volt elhanyagolható!
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2229
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K..E.R. ???? Z.O.N.A.
HozzászólásElküldve: vas. feb. 03, 2019 5:28 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Mawtank írta:
Én néztem, ahogy Fannesz, meg sido játszanak. Az számít?

Az mindenképp!
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: kedd aug. 08, 2017 8:53 pm
Hozzászólások: 6
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K..E.R. ???? Z.O.N.A.
HozzászólásElküldve: vas. feb. 03, 2019 3:33 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Én néztem, ahogy Fannesz, meg sido játszanak. Az számít?

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: szer. feb. 07, 2018 2:50 pm
Hozzászólások: 1
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K..E.R. ???? Z.O.N.A.
HozzászólásElküldve: vas. feb. 03, 2019 11:53 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Jelen! Én már játszottam bukót!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2229
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K..E.R. ???? Z.O.N.A.
HozzászólásElküldve: szomb. feb. 02, 2019 7:08 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Ki az, aki veteránnak számít?
Néhány válasz a kérdésre:
- Ha játszottál már bukót, akkor biztosan.
- Ha voltál már egyhuzamban 3 napnál többet a Zónában.
- Ha ott voltál, mikor Sidó eltűnt ( ja, egyébként mindenkit ki fogunk kérdezni, aki ott volt, vagy csak ismerte Sidót)
- Ha félsz a sötétben.
- Ha nem félsz a sötétben.
- Ha tudod, hogy mi fog történni.
...még lesz...
Várjuk azok jelentkezését itt a fórumon, akik már játszottak Bukót!
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2229
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K..E.R. ???? Z.O.N.A.
HozzászólásElküldve: hétf. jan. 28, 2019 7:05 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
"mindenképp megyek"
Aki ebben nem biztos az regisztráljon a "szeretnék részt venni"-be!
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2229
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K..E.R. ???? Z.O.N.A.
HozzászólásElküldve: hétf. jan. 28, 2019 6:29 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Gancz írta:
A regisztrációval kapcsolatban felmerült bennem a kérdés, hogy ki számít veteránnak? Azaz mi szükséges ahhoz, hogy ebbe a szekcióba regisztráljon valaki?

A regisztrációhoz csak annyi kell, hogy legyen veterán!
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: kedd máj. 15, 2018 1:02 pm
Hozzászólások: 4
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K..E.R. ???? Z.O.N.A.
HozzászólásElküldve: hétf. jan. 28, 2019 5:17 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
A regisztrációval kapcsolatban felmerült bennem a kérdés, hogy ki számít veteránnak? Azaz mi szükséges ahhoz, hogy ebbe a szekcióba regisztráljon valaki?

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: hétf. márc. 10, 2014 8:10 pm
Hozzászólások: 44
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K..E.R. ???? Z.O.N.A.
HozzászólásElküldve: hétf. jan. 28, 2019 3:40 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Üdv,

olvastam, hogy nincs plusz fő beírás, jelezném ennek ellenére, hogy az orvosunk jönne, de megint kizárta az oldal. Ha megoldja, regisztrál rendesen, de nem szeretnénk, ha lemaradna.

Tizedes

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2229
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K..E.R. ???? Z.O.N.A.
HozzászólásElküldve: hétf. jan. 28, 2019 3:24 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Qnyo írta:
Szombat este van e lehetőség elhagyni a Zónát?


igen!
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: kedd márc. 06, 2018 8:48 pm
Hozzászólások: 5
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K..E.R. ???? Z.O.N.A.
HozzászólásElküldve: vas. jan. 27, 2019 2:04 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Szombat este van e lehetőség elhagyni a Zónát?

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2229
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K..E.R. ???? Z.O.N.A.
HozzászólásElküldve: vas. jan. 27, 2019 11:16 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Qnyo írta:
Üdvözletem egy kérdésem lenne. Péntek este be tudunk jutni a Zónába?


Itt és most nincs pénteki érkezés!

Beléptetési protokoll és egyéb infók:
- érkezés: szombat 730 tól max 940-ig
- 945 kapuzárás
- 1000 eligazítás
- 1015 sajtótájékoztató amit a Tyrell Corp. szóvivője és a terület igazgatója fognak tartani.
A sajtótájékoztató után lesz prezentáció.
- 1200 kor ünnepélyes szerződés kötés, természetesen csak azokkal aki vállalják a szerződésben foglaltakat!
- feladatok végrehajtása
- első körnek 1900 kor kivonása
- 2200 takarodó
- 2300 kor lámpaoltás
- vasárnap 830 teljes kivonás
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: kedd márc. 06, 2018 8:48 pm
Hozzászólások: 5
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K..E.R. ???? Z.O.N.A.
HozzászólásElküldve: vas. jan. 27, 2019 11:01 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Üdvözletem egy kérdésem lenne. Péntek este be tudunk jutni a Zónába?

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2229
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K..E.R. ???? Z.O.N.A.
HozzászólásElküldve: szomb. jan. 26, 2019 7:34 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Wilde írta:
Egy kérdés, ami már szerencsére nem 100RU. A frakciók színei megmaradnak, mehetünk putris/dutys/stb. egyenruhában?


Egyenlőre mindenki abba jön ami a Z.O.N.A. látogatáshoz a legmegfelelőbb számára!
Aztán majd a szerződésében....
További kérdésekre a sajtótájékoztatón kapnak választ!
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: szer. nov. 01, 2017 12:00 pm
Hozzászólások: 1
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K..E.R. ???? Z.O.N.A.
HozzászólásElküldve: szomb. jan. 26, 2019 7:20 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Egy kérdés, ami már szerencsére nem 100RU. A frakciók színei megmaradnak, mehetünk putris/dutys/stb. egyenruhában?

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2229
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K..E.R. ???? Z.O.N.A.
HozzászólásElküldve: pén. jan. 25, 2019 7:03 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Beléptetési protokoll és egyéb infók:
- érkezés: szombat 730 tól max 940-ig
- 945 kapuzárás
- 1000 eligazítás
- 1015 sajtótájékoztató amit a Tyrell Corp. szóvivője és a terület igazgatója fognak tartani.
A sajtótájékoztató után lesz prezentáció.
- 1200 kor ünnepélyes szerződés kötés, természetesen csak azokkal aki vállalják a szerződésben foglaltakat!
- feladatok végrehajtása
- első körnek 1900 kor kivonása
- 2200 takarodó
- 2300 kor lámpaoltás
- vasárnap 830 teljes kivonás
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: kedd máj. 08, 2012 4:52 pm
Hozzászólások: 11
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K..E.R. ???? Z.O.N.A.
HozzászólásElküldve: pén. jan. 25, 2019 6:16 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Szombat vasárnap lesz játék vagy csak szombaton? Meddig tart a rendezvény? Mikor lesz a kapuzárás?

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Admin

Csatlakozott: hétf. szept. 12, 2005 9:20 pm
Hozzászólások: 6387
Tartózkodási hely: Petőfibánya
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K..E.R. ???? Z.O.N.A.
HozzászólásElküldve: pén. jan. 25, 2019 1:28 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
A helyszínen megtudja!
_________________
Élünk, halunk, újra élünk!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: csüt. okt. 15, 2009 8:44 am
Hozzászólások: 774
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K..E.R. ???? Z.O.N.A.
HozzászólásElküldve: pén. jan. 25, 2019 10:08 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Lesz, ami "resetelődik"? Pénz, képzettségek, kapcsolati tőke?
_________________
Those who fear the darkness have never seen what the light can do.

Vissza a tetejére
  Profil  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2229
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K..E.R. ???? Z.O.N.A.
HozzászólásElküldve: csüt. jan. 24, 2019 8:07 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Stalker ???
Minden dolog, aminek kezdete van, véget is ér.

Tisztelt Z.O.N.A. látogatók!
2019 új év új kezdet a Stalker világában. A megújulás igazi, valódi éve.
A Tyrell Corp. irányítása alá vette az egész területet, melyet a kormánytól 5 évre megkapott. Egyelőre a korábbi Pripjat, Red forest és a Yantar területek ezek. Elsődleges feladatunk ezen részek teljes megtisztítása az összes szennyeződéstől és az esetlegesen előforduló fertőzések végleges felszámolása.
A művelet neve: Z.O.N.A., mely rengeteg változást hoz. Sokkal nagyobb hangsúlyt kap a LARP és ennek a hatása a személyiség fejlődésére. A turisták és ideérkező vendégeink részére számos lehetőséget biztosítunk majd a területek megismerésére.
A világban egyetlen törvény van, egyetlen biztos pont, egyetlen általános igazság: a kauzalitás. Akció-reakció, ok és okozat.

Reméljük, mindannyian velünk tartanak majd az elkövetkezendő időszakban is, hiszen „Minden játék vége egy új játék kezdete.”
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. okt. 05, 2009 9:34 am
Hozzászólások: 1238
Tartózkodási hely: Göd-BP
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K..E.R. ????
HozzászólásElküldve: pén. jan. 18, 2019 10:26 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
#Tekishamis!
_________________
Szeretnék végre keményen játszani, és ehez számomra a MILSIM elengedhetetlen. RoyalPredator

Vissza a tetejére
  Profil  

JÁTÉKRA JELENTKEZŐK
Veterán - 67 fő (Max 68 fő)
a mumus (AS300 EASE) , NINCS RAJ! , Fegyver: m4 - 340 FPS
Aeren (Putri) , NINCS RAJ! , Fegyver: SCAR - 390 FPS
atitroll (Fly) , NINCS RAJ! , Fegyver: ??? - 0 FPS , ??? - 0 FPS
Bankos (S.T.A.R.S.) , NINCS RAJ! , Fegyver: M4 SA-A03 - 375 FPS , Marui night warrior - 280 FPS
Bara (AS300 EASE) , NINCS RAJ! , Fegyver: Nincs megadva
BULLDOZER , NINCS RAJ! , Fegyver: SCAR L - 390 FPS , 1911 COLT - 300 FPS
Burn (S.O.D.) , NINCS RAJ! , Fegyver: AKS-74U - 375 FPS , Beretta M9A1 - 320 FPS
C.o.d.e.R.e.d. (EASE) , NINCS RAJ! , Fegyver: Ak - 0 FPS
Csaba005 , NINCS RAJ! , Fegyver: Mp5 - 380 FPS , Kés - 1 FPS
danylov , NINCS RAJ! , Fegyver: M4 - 380 FPS , P09 - 320 FPS , Z
DeathDealer (Shadow Soildier) , NINCS RAJ! , Fegyver: AK 74-N TACTICAL - 400 FPS , Kp 06 "Brutality" - 360 FPS
Deejosy (Expendables) , NINCS RAJ! , Fegyver: M4 - 370 FPS , Glock19 - 0 FPS
Dombi (BFOR) , NINCS RAJ! , Fegyver: AKs-74m - 380 FPS
Drakon (Praetorians) , NINCS RAJ! , Fegyver: Kriss Vector - 380 FPS , Beretta C60 Cougar - 280 FPS
Dreamcatcher (AS300 EASE) , NINCS RAJ! , Fegyver: Nincs megadva
Etheus (Praetorians) , NINCS RAJ! , Fegyver: AMD 65 - 360 FPS , Glock - 200 FPS
Eve (AS300 EASE) , NINCS RAJ! , Fegyver: AKS- 74U - 0 FPS , USP - 0 FPS
Fannesz. (Shadow Soldiers) , NINCS RAJ! , Fegyver: AK-47 beta - 370 FPS , M9 beretta - 320 FPS
Frici (75th RMH) , NINCS RAJ! , Fegyver: As Val - 370 FPS , G17 - 280 FPS
gaborian (AMMO DOMINI) , NINCS RAJ! , Fegyver: AK - 360 FPS , PX4 - 290 FPS
Gancz (Shadow Soldiers) , NINCS RAJ! , Fegyver: AK - 365 FPS , Shotgun - 300 FPS
GecAAA (Putri) , NINCS RAJ! , Fegyver: AK74 - 360 FPS , Beretta - 300 FPS
Gomba1 (AS300 EASE) , NINCS RAJ! , Fegyver: Nincs megadva
Grande001 , NINCS RAJ! , Fegyver: AK47 - 360 FPS
hektor11 (Lambda Osztag) , NINCS RAJ! , Fegyver: AK CM.028c - 360 FPS , G36k - 310 FPS
I_M_P (AS300 EASE) , NINCS RAJ! , Fegyver: Nincs megadva
Jézi (AS300 EASE) , NINCS RAJ! , Fegyver: Nincs megadva
josee (S.O.D.) , NINCS RAJ! , Fegyver: SVU - 385 FPS , AK74SU - 380 FPS
Judith (EASE) , NINCS RAJ! , Fegyver: Nincs megadva
kismoo (S.T.A.R.S.) , NINCS RAJ! , Fegyver: Ics cxp ape - 385 FPS , Ics ble - 320 FPS
kisregag , NINCS RAJ! , Fegyver: M4 - 370 FPS , Glock19 - 300 FPS
Kisvakond , NINCS RAJ! , Fegyver: L1A1 - 360 FPS , Tm USP - 260 FPS
kovaxk (STALKER) , NINCS RAJ! , Fegyver: M56B - 310 FPS , M9A1 Beretta - 350 FPS
Léna (EASE) , NINCS RAJ! , Fegyver: Nincs megadva
Madár (AS300 EASE) , NINCS RAJ! , Fegyver: AK 74 SU - 320 FPS
Malu (AS300 EASE) , NINCS RAJ! , Fegyver: valami AK - 370 FPS , P99/P226 - 280 FPS
Mati06 (Praetorians) , NINCS RAJ! , Fegyver: AK 47 - 360 FPS , revolver - 0 FPS
Mawtank (Shadow Soldiers) , NINCS RAJ! , Fegyver: Svd - 520 FPS , AKMSU - 345 FPS , Égesd el a mutánst!
Medic-Mike (Lambda Osztag) , NINCS RAJ! , Fegyver: Ak105 - 380 FPS , p226 - 280 FPS , Szolgálatra készen!
Memnon (Praetorians) , NINCS RAJ! , Fegyver: MB08 - 550 FPS , M56AL - 290 FPS
Nemcsák (BFOR) , NINCS RAJ! , Fegyver: L86 - 0 FPS
Nitro , NINCS RAJ! , Fegyver: Nincs megadva
Ocsike (Tintások) , NINCS RAJ! , Fegyver: M4 - 385 FPS , Colt 1911 - 350 FPS
PalkoHUN , NINCS RAJ! , Fegyver: AK - 360 FPS , Glock - 200 FPS
Pöcök (AS300 EASE) , NINCS RAJ! , Fegyver: Nincs megadva
randomtarha (EASE) , NINCS RAJ! , Fegyver: Nincs megadva
S.T.A.L.K.E.R (EASE) , NINCS RAJ! , Fegyver: P90 - 370 FPS , Vz61scorpion - 250 FPS
SGabor (BFOR) , NINCS RAJ! , Fegyver: AK74SU - 370 FPS
Sheila (EASE) , NINCS RAJ! , Fegyver: Nincs megadva
Spangli (AS300 EASE) , NINCS RAJ! , Fegyver: Nincs megadva
Spider117 (Praetorians) , NINCS RAJ! , Fegyver: M4A1 - 380 FPS , Colt 911 - 350 FPS
srakkmc , NINCS RAJ! , Fegyver: Scar H - 280 FPS
St.Monick (QuietOp) , NINCS RAJ! , Fegyver: Kalash AKS74U - 370 FPS , Barack titkos elixire - 999 FPS
StormWulf (Shadow Soldiers) , NINCS RAJ! , Fegyver: M4 - 350 FPS , Desert Eagle - 300 FPS
Szed (Praetorians) , NINCS RAJ! , Fegyver: M4 - 360 FPS , Glock - 200 FPS
SZÜRKESAKÁL (EASE) , NINCS RAJ! , Fegyver: AK74 - 340 FPS , G18C - 230 FPS
Tadeus , NINCS RAJ! , Fegyver: Cm.700 - 0 FPS , Mk1 - 0 FPS
tamas0126 , NINCS RAJ! , Fegyver: Nincs megadva
Tróger (Praetorians) , NINCS RAJ! , Fegyver: AK 74 - 390 FPS , Glock - 210 FPS
Tunguska , NINCS RAJ! , Fegyver: Aks-74 - 360 FPS , Glock-23 - 350 FPS
Tzimisce (Expendables) , NINCS RAJ! , Fegyver: Ak74 - 380 FPS , Colt 1911 - 350 FPS
Vadasz12325 (Z Század) , NINCS RAJ! , Fegyver: Ak 105 - 370 FPS , P250 - 250 FPS
Varsányi Brigi (Ananász) , NINCS RAJ! , Fegyver: Hk416 - 360 FPS
WazheadBoci__ (S.T.A.R.S.) , NINCS RAJ! , Fegyver: G36C - 349 FPS , G18C - 310 FPS
Wilde (Putri) , NINCS RAJ! , Fegyver: M14 - 360 FPS , Vas - 999 FPS , "Szabadság" cigi eladó!
zack78 (S.O.D) , NINCS RAJ! , Fegyver: AK74 - 0 FPS
zagyva (AS300 EASE) , NINCS RAJ! , Fegyver: AKM - 360 FPS , 1911 A1 MEU - 300 FPS
mindenképp megyek - 48 fő (Max 100 fő)
Angyal István András (Palota) , NINCS RAJ! , Fegyver: 552 - 400 FPS , Beretta - 320 FPS
artemodys02 (AS300 EASE) , NINCS RAJ! , Fegyver: AK - 0 FPS
Atych , NINCS RAJ! , Fegyver: AK 104 - 370 FPS , HK45 Tactical - 320 FPS
Bandy1112 , NINCS RAJ! , Fegyver: Nincs megadva
bebe , NINCS RAJ! , Fegyver: ak - 0 FPS
bozsi (Omega Battalion) , NINCS RAJ! , Fegyver: AK-47; RPK - 385 FPS , Beretta - 280 FPS
CariuS (Sárrét DevilS) , NINCS RAJ! , Fegyver: Nincs megadva
Corrugator (Lambda Osztag) , NINCS RAJ! , Fegyver: HK416 - 0 FPS , P226 - 0 FPS
Csavargó (Shadow Soldiers) , NINCS RAJ! , Fegyver: SR-3M - 370 FPS , Colt mark IV - 350 FPS
DANKEMAN (Tintások) , NINCS RAJ! , Fegyver: Sig Sauer p552 - 385 FPS , Glock g35 - 310 FPS
dioda , NINCS RAJ! , Fegyver: AK 74 - 380 FPS , m9 Beretta - 280 FPS
Do.Ominik (LAST HOPE) , NINCS RAJ! , Fegyver: CA ar-15 - 370 FPS , Glock 18C - 220 FPS
Dorten , NINCS RAJ! , Fegyver: M14 - 390 FPS , 3 fő kényelmesen +1 a féknyomon
drakon003 , NINCS RAJ! , Fegyver: G36k - 380 FPS , Gumikés - 0 FPS
Fjord , NINCS RAJ! , Fegyver: AK74 - 380 FPS , Colt R29 - 300 FPS
Foxy_B , NINCS RAJ! , Fegyver: m4 - 390 FPS , Sig p226 - 260 FPS
FPali , NINCS RAJ! , Fegyver: SVD Dragunov - 0 FPS , WE Hi-Capa - 0 FPS
gefiltebridge (S.T.A.R.S.) , NINCS RAJ! , Fegyver: M4 - 350 FPS , Glock23 - 300 FPS
GYMilan (S.O.D.) , NINCS RAJ! , Fegyver: MP5 - 350 FPS
IOWA (H.N.D.) , NINCS RAJ! , Fegyver: VSS - 370 FPS , HIT és FANATIZMUS - 999 FPS
Karkarov , NINCS RAJ! , Fegyver: Aks74U - 360 FPS
Kobzos (AS300 EASE) , NINCS RAJ! , Fegyver: semmi - 0 FPS
Kuroi sama , NINCS RAJ! , Fegyver: H&K G36 - 365 FPS , H&K USP Compact - 330 FPS
Mikey (Ananász) , NINCS RAJ! , Fegyver: GHK AK105 - 0 FPS , KJW G23 - 0 FPS
Nadja , NINCS RAJ! , Fegyver: G3 - 360 FPS
Nem T'om-Csika , NINCS RAJ! , Fegyver: walter p99 - 380 FPS
Öregember (H.N.D.) , NINCS RAJ! , Fegyver: ak - 370 FPS
Pajor (Ananász) , NINCS RAJ! , Fegyver: Shotgun - 350 FPS
Pedro (S.T.A.R.S.) , NINCS RAJ! , Fegyver: aksu - 350 FPS , G23 - 290 FPS
Pongi00 , NINCS RAJ! , Fegyver: Nincs megadva , Fuvar kell innen: Budapest, 1 fő
Qnyo , NINCS RAJ! , Fegyver: Nincs megadva
SAJR (DMC) , NINCS RAJ! , Fegyver: AK74M - 400 FPS , Browning HiPower - 320 FPS , Fuvarral igyekszek jönni.
Sikolyka1 (Palota) , NINCS RAJ! , Fegyver: Mp5 k m4 ASR115X spyder - 388 FPS , Sig sauer p226 - 360 FPS
Sledgehammer1 (Omega Battalion) , NINCS RAJ! , Fegyver: AK74SU - 380 FPS , G23 - 280 FPS
Smith19 , NINCS RAJ! , Fegyver: AK - 0 FPS , Glock - 0 FPS
Szilagyi (BFOR) , NINCS RAJ! , Fegyver: AKS-74U - 380 FPS
thomas001 (S.T.A.R.S.) , NINCS RAJ! , Fegyver: Mp5 - 0 FPS , P226 - 0 FPS
Tici (LAST HOPE) , NINCS RAJ! , Fegyver: GR-16 - 360 FPS
TomAce (Omega Battalion) , NINCS RAJ! , Fegyver: KJW M4 - 370 FPS , Glock 23 - 270 FPS
Vitaliy, a pusztító , NINCS RAJ! , Fegyver: AK74 - 380 FPS
zoli989 (Ananász) , NINCS RAJ! , Fegyver: Mp5 A4 - 330 FPS , Glock kp03 - 0 FPS
zsoldmaci (S.T.A.R.S.) , NINCS RAJ! , Fegyver: M4 - 380 FPS , TM 1911 - 280 FPS
ztizs , NINCS RAJ! , Fegyver: PP-19 Bizon - 333 FPS
пулеметчик (Моржи Oрб) , NINCS RAJ! , Fegyver: AKMC - 385 FPS
- Alpha raj
ChrisKyle400 (Alpha) , Fegyver: Ak47 - 373 FPS , Double Eagle - 0 FPS
Domi (Alpha) , Fegyver: cm 028c - 370 FPS
EverSurvive (Alpha) , Fegyver: cm.028a - 360 FPS , gumikés - 999 FPS
sopimartin01 (Alpha) , Fegyver: ASR116 - 390 FPS
szeretnék részt venni - 6 fő (Max 300 fő)
CarolHawke , NINCS RAJ! , Fegyver: XDM - 300 FPS , M84 - 2 FPS
Ira , NINCS RAJ! , Fegyver: Nincs megadva
JoeyAir , NINCS RAJ! , Fegyver: MP5 - 330 FPS
leslie80 , NINCS RAJ! , Fegyver: ak74su - 380 FPS
Lutyo24 , NINCS RAJ! , Fegyver: Aks74u - 350 FPS
MadAirsoft (Shadow soldier) , NINCS RAJ! , Fegyver: M4 (?) - 350 FPS , Glock 17 - 300 FPS
12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 35 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: DobiAttis, RealHefi, Veréb valamint 7 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség