SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: szomb. szept. 22, 2018 9:28 am

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11 hozzászólás ] 
Szerző PM
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szomb. jún. 05, 2010 6:03 am
Hozzászólások: 125
Tartózkodási hely: Diósd
HozzászólásHozzászólás témája: Jericho
HozzászólásElküldve: pén. aug. 10, 2018 2:43 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 

Kép


A játék egy olyan Amerikában játszódik, ahol atomtámadás során elpusztult a nagyvárosok 80%-a. A robbanás során a technikai eszközök, mind elromlottak, nem lehet telefonhívást indítani, se internetezni. Mindenki magára maradt, még azt sem lehet tudni, hogy a szomszédos városokban mit történik. Itt egy csapásra változott meg minden, és csak egy cél maradt a túlélés...


Történet:

Jerichó lakossága nehéz időszakon ment keresztül, a hőség tombol, és a termésnek rengeteg folyadékra volt szüksége, ezért az öntözéshez szükséges vizet az ivóvízből pótolták. Nem engedhették meg, hogy kiszáradjon a kukorica, ha nincs élelem, akkor a telet nem biztos, hogy minden lakos átvészelné.
Hamarosan egy éve lesz annak, hogy meglátták a gomba felhőt az égen, és az óta egy előre felvett vész telefonhívást kaptak csak a kormánytól, egyre reménytelenebbnek tűnt a helyzet.
Nem érkezett még menekülteken és a szomszéd város lakóin kívül senki, egészen eddig.
Egy konvoj gördült be a városba. Azt mondták katonák az amerikai hadseregből. Az elején mindenki nagyon örült a hírnek. Két hétig folyamatos kommunikáció volt a katonák és a Bázis között, és visszaállni látszott a rend Jericho városába. 2 hét elteltével furcsa dolgok jöttek. Minden az első kijárási tilalommal kezdődött, majd miután kiderült, hogy nyersanyagokat visznek el a városból egyre ellenségesebbek lettek a lakosokkal. Az első tettlegességig fajuló incidensnél úgy döntöttek a lakosok, hogy visszaveszik az irányítást.
Egyik este néhány embernek sikerült kijutniuk a városból, és felfedezték, hogy a város peremén a konvoj másik fele állomásozik, és ők játsszák már 2 hete a központot…
Tervet készítettek. Először a kint állomásozó katonákat támadják meg. Ha lesből támadnak, nem fogják tudni eldönteni kikkel állnak szemben, és ha segítséget kérnek a városból, akkor nem az épületek között kell csatát vívni, hanem kint az erdőben. Ha sikerül visszaszerezni minden elkobzott tárgyat, és elfoglalni a katonák bázisát visszatérhet a béke Jericho városába.
Kilopózott a csapat a városból felfegyverezve, és elindultak visszaszerezni azt, ami az övék.


Friss hírek

A játékról:


Vasárnap reggel kezdünk. A játéktéren kívül található lesz egy off game zóna, itt lesz majd a chronózás, illetve itt található lesz büfé, és a belépő ára most is tartalmaz egy egyszeri meleg ételt amit szintén itt fogtok tudni elfogyasztani a játék végén.
Eligazítás után a katonaság elfoglalja a már előre kiépített bázisát, majd az oldalparancsnok utasítására megkezdik a feladatok elvégzését. A lakosság pályára jutásában mi fogunk segíteni, ők szétszóródva fognak a pálya területére érkezni és az elsődleges feladatuk az oldalparancsnok felkutatása lesz és a visszaállópont kiépítése.
Mind két oldalon kötelező rajonként 1 DB rádió, ez elengedhetetlen lesz a játékhoz.
Minden további parancsot és fontos feladatot részletesen vagy az oldalparancsnok mond el, vagy eligazításon fogtok hallani.
A játéktechnikai eszközök amiket mi biztosítunk a játék során rabolhatóak, illetve az ellenfél rajparancsnokai elfogásával, és vallatásával plusz információhoz lehet jutni, amely a játék folyamán plusz előnyt fog jelenteni.
A játékon sniperek és DMR fegyverek egyaránt részt vehetnek.

Térkép: Az itt látható térkép az egész Nagykátai pályát mutatja, a játékon csak a pálya egy részén fogunk játszani. Azt a térképet amely a tényleges játék területet mutatja eligazítás után fogjuk kiosztani.
Kép


Szolgáltatások


A belépő tartalmaz egyszeri meleg étkezést, amit a játék végén tudtok elfogyasztani, kulturált körülmények között. A menü Paprikás krumpli a'la GoldMan:
Kép


A játékon található off game zónában találhattok majd egy büfét, ahol hideg üdítőt, energiaitalt fogtok tudni vásárolni.
KépOldalak


Katonák
Kiképzett katonákról van szó, akik nem riadnak meg a harctól. Titokban azzal a céllal érkeztek Jerichoba, hogy annyi nyersanyagot élelmet, és ivóvizet halmozzanak amennyit csak tudnak, majd tovább álljanak. Nem harci szándékkal érkeztek a kis városba, de ha kell megvédik magukat bárkitől.

Jericho lakosai
A lakosok között van néhány katona múltal rendelkező ember, de a legtöbbjüknek nincs harci tapasztalatuk. Viszont a vadászat hozzá tartozik Jericho életéhez a vadászat, az itt élő lakosság úgy ismeri a területet mint a tenyerét, és bárkit levadásznak úgy, hogy az illetőnek esélye sincs...

Dresscode


Jericho lakossága:
Félkatonai (civil felső terepmintás alsó), Civil (farmer, egyszínű nadrág, rövidnadrág), cél hogy ne legyen egységes. A legautentikusabb ha felveszel egy kockás inget mint az igazi vidéki amerikai városokban.
Fejfedő: Shemagh, Kendő, Semmi, barett sapka, baseball sapka.
Mellény: Terepmintás mellény csak teljesen civil öltözetnél, fekete színű, od színű.
Kép


Katonaság:
Egységes katonai ruházat, modern terepminták: Multicam, Atacs, Digit, Woodland, boci, szovjet/orosz minták, flectarn, woodland digit itt mehet.
Kivéve PMC által használtak
Fejfedő: boonie, ruhával megegyező mintájú sisak, vagy od színű.
Mellény: Ruhával megegyező mintájú, od színű
KépMedic rendszer

-Minden medicnek rendelkeznie kell gézzel, amit játék közben tudnak majd megszerezni, illetve ezek rabolhatóak lesznek, így vigyázni kell nehogy az ellenfél kezébe kerüljön.
-Gyógyítás menete: Ki kell jelölnie egy pontot ahol a medicelést végzi. 5 perc áll rendelkezésre, ez alatt lehet meggyógyitani a sebesülteket, az 5 perc letelte után gyógyulnak meg az ellátott játékosok. Mindenkit a sérülésének megfelelően kell ellátni (bekötözni). Az ellátott sebesültek az 5 perc letelte után újra harcolhatnak.
Példa: A medicelés megkezdődött és téged a 4. percben találnak el, de sikerül kihúzni a tűzvonalból és a medic el tud látni, ebben az esetben az 5 perc letelte után te is ismét harcképes vagy, hiába csak fél perc volt a te medicelésed.
- Kivérzési idő 10 perc
- Visszaállás 15 perc
- Rajszintű visszaállás


Átkutatás


-Motozás

A kivérzés közben lévő ellenfelet, vagy már meggyógyított, és elrabolt játékos átkutatható.

Átkutatás menete:
1. Felszólítod az ellenfél játékosát.
- Át foglak kutatni.
Az ellenfél játékosa belegyezik.
- Rendben kutass.
Átkutatás során talált játék tárgyak elkobozhatóak (gyémánt, aknavető löszer, stb....)

2.Felszólítod az ellenfél játékosát.
-Át foglak kutatni.
Az ellenfél játékosa megtagadja az átkutatást.
-Engem nem kutathatsz át.
Ebben az esetben önként át kell adni minden eszközt ami nála található.

Fontos szabályok!
- Intim helyre nem lehet elrejteni semmit.
- Intim helyen nem is keresünk semmit.
- Lányokat csak lányok kutathatnak át.
- Saját tárgyat elvenni TILOS!Fogoly ejtés


Csak a már meggyógyított ellenfél rabolható el.
Csak azokat a személyeket rabolhatóak akikre az oldalparancsnok utasítást ad. (Ez bárki lehet)
Fogva tartás ideje maximum 15 perc.


Játék technikai eszközök


Kép

KépJáték biztossági információk


Minden pirotechnika használata TILOS!
Thunder B gránát használata TILOS!
40 mm-es gránátvető ENGEDÉLYEZETT.
Tornádó gránát használata ENGEDÉLYEZETT.

A játékon mindenki saját felelősségre vesz részt.

A a játékban való részvétellel elismered, hogy a játékra vonatkozó előírásokat tudomásul vetted és azokat magadra nézve kötelezőnek tekinted. A 16 év alatti játékosok, valamint a feszültséget generáló, a szabályokat semmibe vevő játékosokat a játékból a szervező kizárhatja. Elfogadod, hogy amennyiben a szabályok be nem tartásáért a játékból kizárásra kerülsz, a szervezőknek a befizetett regisztrációs díjat nem áll módjában visszafizetni.

A szervezők fenntartják maguknak a jogot a jelentkezések elutasítására, törlésére.
A pályabírók szava szent és sérthetetlen!
_________________
Bocsáss meg, de ne felejts!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. márc. 23, 2009 10:36 pm
Hozzászólások: 150
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Jericho
HozzászólásElküldve: szer. szept. 05, 2018 11:29 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Köszönjük a játékot!

Csapatunk nevében is mondhatom, hogy remekül éreztük magunkat.

Pro
+ nagyon-nagyon jó a pálya (végre játszatva van régi/új helyszín, nem csak Hatvan,P.imre...)
+ sok lelkes kezdő is volt akik a játék végéig kitartottak, le a kalappal előttük
+ valós feladatok (nem csak menj oda és harcolj)
+ rendkívül becsületes jó brigád
+ látszik a lelkesedés a szervezőségben (maradjon is így :wink: )

Contra (csak hogy valami építő jellegű is legyen)
- kezdés/eligazítás
Ha az eligazítást jópofára és röhögősre veszed akkor a hallgatóság is poénkodni és társalogni fog = fele nem hallja, nem figyel. Ide sajnos kell egy kis szigor. Visznont + pont a mikrofon
- reg: nekem kicsit káoszosnak tűnt. Ki fizet, ki nem , kinek? Ilyenkor sajnos kell egy ember egy asztallal aki ott ül a kronó mellett.
- dresscode: nagyrészt rendben volt, de volt kifejezetten extrém kivétel akinek egyetlen ruhadarabja sem illett a kiírásba. Az ilyet érdemes valahogy megkülönböztetni ideiglenes karszalaggal (ha már a helyszínen nem tudja kinézetét orvosolni)


Mindezt azért írom, mert bízom benne, hogy a jövőben még sok ilyen és akár nagyobb létszámú játék is lesz, aminél már nem árt ezekre figyelni

Üdv:
Görög
Devgru

PS:várjuk a következőt
_________________
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szomb. jún. 05, 2010 6:03 am
Hozzászólások: 125
Tartózkodási hely: Diósd
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Jericho
HozzászólásElküldve: szer. szept. 05, 2018 1:53 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok. Köszönöm mindenkinek a belénk vetett bizalmat. Rengetegen eljöttetek, és kihívás elé állítottátok a csapatot. Úgy érzem sikerült helyt állnunk. Viszont rengeteg dolgon kell a közeljövőben változtatnunk, javítanunk. Mindent átbeszéltünk és szeretném ha az elkövetkezendőben ti magatok tapasztalnátok meg a javulást.
Köszönöm a csapatnak a ki mögöttem áll, és mindenkinek aki eljött és hozzátett az eseményhez, találkozunk Október 20.-21.-én!

Ut.: Képek hamarosan megtalálhatóak lesznek a Goldman Game facebook oldalon.
_________________
Bocsáss meg, de ne felejts!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: szer. márc. 28, 2018 8:46 pm
Hozzászólások: 1
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Jericho
HozzászólásElküldve: hétf. szept. 03, 2018 5:46 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok!

Nagyszerű játék volt! A hely nagyon jó adotságokkal rendelkezik. A szervező igazi energia bomba! A feladatok szorakoztató és kellő kihívás volt!
A játékon készült fotókat mikor és hol lehet elérni? Remegek hogy láthassam a csata fotókat!
üdv DAT BlaSteR

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: hétf. márc. 12, 2018 9:41 am
Hozzászólások: 91
Tartózkodási hely: Fót
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Jericho
HozzászólásElküldve: hétf. szept. 03, 2018 8:23 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Remek játék volt! Köszi mindenkinek!

Sajnos komámmal kipukkadtunk mint a lufi erőnlétileg és elmentünk(elvonszoltuk magunkat..) a vége előtt.

HA legközelebb szerveztek játékot az instant feliratkozás a részemről. :)

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. júl. 06, 2015 9:56 pm
Hozzászólások: 14
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Jericho
HozzászólásElküldve: szomb. szept. 01, 2018 3:52 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok.
Egészségügyi okok miatt ki kell hagynom a holnapi játékot. Mar nem tudok lejelentkezni... mindenkinek fantasztikus játékot. Az előző az volt! Hali
Kaplar
_________________
Teljesen mindegy honnan jöttél, oda is mész vissza...

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szomb. jún. 05, 2010 6:03 am
Hozzászólások: 125
Tartózkodási hely: Diósd
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Jericho
HozzászólásElküldve: csüt. aug. 30, 2018 5:51 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Oldalak bővítve!
_________________
Bocsáss meg, de ne felejts!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szomb. jún. 05, 2010 6:03 am
Hozzászólások: 125
Tartózkodási hely: Diósd
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Jericho
HozzászólásElküldve: szer. aug. 29, 2018 8:20 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok. WARXion köszönöm a segítsétséget, így mindenki oda fog találni. A pályán sima bb használható, nem kell Bio BB hozni.
_________________
Bocsáss meg, de ne felejts!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: hétf. márc. 12, 2018 9:41 am
Hozzászólások: 91
Tartózkodási hely: Fót
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Jericho
HozzászólásElküldve: szer. aug. 29, 2018 1:52 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
@ WARXion Köszi, így oda fogunk találni.

Még 1 kérdés amire nem találtam választ a játékleírásban. Bio BB-t vagy sima BB-t kell/lehet használni? (Én feltételezem, hogy erdő és csak bio, de gondoltam megkérdezem)

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. jún. 19, 2015 8:32 pm
Hozzászólások: 92
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Jericho
HozzászólásElküldve: szer. aug. 22, 2018 9:17 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Levy írta:
Üdv!

Valakinek véletlen megvannak a GPS koordinátái a pálya parkolójának? Akár hogy kerestem ,nem találtam semmi konkrét címet/infót a pályáról.


47°24'00.8"N 19°42'28.8"E

Google Maps link: https://goo.gl/maps/qZpDQLfk5PQ2
_________________
YouTube - WARXion

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: hétf. márc. 12, 2018 9:41 am
Hozzászólások: 91
Tartózkodási hely: Fót
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Jericho
HozzászólásElküldve: kedd aug. 21, 2018 7:30 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Üdv!

Valakinek véletlen megvannak a GPS koordinátái a pálya parkolójának? Akár hogy kerestem ,nem találtam semmi konkrét címet/infót a pályáról.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  

JÁTÉKRA JELENTKEZŐK
Katonaság - 46 fő (Max 60 fő)
AKELA (Random Brothers) , Fegyver: RPK - 0 FPS , Glock18C - 0 FPS
amranosz (Phantoms) , Fegyver: M4 - 0 FPS
bazsal , Fegyver: m4 - 380 FPS
Blaze (L.I.T.) , Fegyver: Cyma CM 0.31 - 375 FPS , Fuvar kell innen: Budapest XV. ker, 4 fő , Viribus Unitis! Flecktarn.
Connor , Fegyver: AK - 320 FPS , +3 játékos
DeadCat (DeadCatWorks/FF) , Fegyver: Nincs megadva
dioda , Fegyver: SCAR L - 350 FPS , m9 Beretta - 280 FPS
Elek László (dcw/phantoms) , Fegyver: DCW Mk1 - 0 FPS
Görög (DevGru) , Fegyver: Bar - 10 - 550 FPS , mp5-k - 300 FPS
INKMAN (75thRMH / SFG) , Fegyver: M4A1 FSP SOPMOD block II - 380 FPS , Glock 19 - 280 FPS
Kapitányúr (Phantoms/FF) , Fegyver: M4 - 378 FPS
kaplar001 (DevGru) , Fegyver: ICS M4 - 370 FPS , TM P226 - 300 FPS
Kristóf92 (DeadCatWorks/FF) , Fegyver: M4 - 360 FPS , +1 fő jön velem
L3vy (DevGru) , Fegyver: Nincs megadva
Lord Garac (DeadCatWorks/FF) , Fegyver: AK74 - 370 FPS
Metzi170 (L.I.T.) , Fegyver: Cm028 - 372 FPS , We glock 17 - 340 FPS , Viribus Unitis! Flecktarn
MNK (EAT) , Fegyver: Cyma 007 (M4) - 385 FPS
Nujen (DevGru) , Fegyver: M4 - 350 FPS , Nikon p510 - 350 FPS
nyilaskristof , Fegyver: Nincs megadva , pisztoly - 370 FPS , Fuvar kell innen: Budapest XII.ker, 1 fő , elsődleges bér fegyverre van szükségem
Obersmith (DevGru) , Fegyver: G&G M4, illetve BAR10 - 0 FPS , KJW Glock 18 - 0 FPS
Pityurinko (Random Brothers) , Fegyver: Mp5 - 370 FPS , Pt92 - 350 FPS
PUSKI16 , Fegyver: asr118r3 - 400 FPS , pisztoly - 300 FPS , +5 játékos
Raza (OldBoys) , Fegyver: aug a1 - 380 FPS
Retép (Phantoms/FF) , Fegyver: RPK - 385 FPS , usp - 350 FPS
Rizer777 (L.I.T.) , Fegyver: JG-BAR 10 - 580 FPS , WE Glock 17 - 340 FPS , Viribus Unitis !
Skite (Old Boy’s) , Fegyver: G3 - 380 FPS , Colt Python.357 - 300 FPS
Stooof (DevGru) , Fegyver: M4, AK-47 - 370 FPS , Glock 19, M1911 - 0 FPS
Szergely (L.I.T.) , Fegyver: ACR - 380 FPS , Viribus Unitis!
TaZ (EAT) , Fegyver: CA Barrett M468/ TM P90 - 380 FPS , WE P99 - 350 FPS , +2 játékos
Trifal , Fegyver: Ak74 - 360 FPS
Trukken (EAT) , Fegyver: M4 - 330 FPS
Uboyka , Fegyver: M4 - 385 FPS , Colt 1911 - 260 FPS , +1 játékos
Wiking05 (Phantoms/FF) , Fegyver: M4 - 378 FPS
zoltankakuk (Random Brothers) , Fegyver: vsr 10 - 590 FPS , m9 - 360 FPS
ZULUSIERRA (Core) , Fegyver: Hk 416 A5 / Mk 46 - 390 FPS , p226/ Glock19 - 250 FPS
Lakosság - 41 fő (Max 60 fő)
Adam_AK (DAT) , Fegyver: AK - 370 FPS , G18C - 210 FPS
Adamantium , Fegyver: M14 - 370 FPS , Glock17 - 320 FPS , +1 játékos
Beast (Incognito) , Fegyver: AK 74 - 380 FPS , UMP 45 - 360 FPS
Carlos79 , Fegyver: M4 - 0 FPS
Comedian (Incognito) , Fegyver: M4 - 370 FPS , Glock - 300 FPS
D17 , Fegyver: Honey Badger - 390 FPS , M92F - 280 FPS
DATLaca (DAT) , Fegyver: GHK M4 - 390 FPS , M9 - 250 FPS , +1 játékos
DragonKing , Fegyver: M4 - 380 FPS , +4 játékos
J3SUS (EAT) , Fegyver: G36 - 350 FPS
Levy (Hydra) , Fegyver: GHK G5 - 380 FPS , KJW Beretta - 350 FPS , +3 játékos
MonyoOo , Fegyver: 74su - 0 FPS , Glock35 - 0 FPS , +5 játékos
N!zsy (Incognito) , Fegyver: M4 - 360 FPS , Glock 27 - 320 FPS
Pada , Fegyver: Nincs megadva
Quartz , Fegyver: M4 - 380 FPS
REGO , Fegyver: Nincs megadva
Tajlor , Fegyver: M4 - 380 FPS , Revolver - 250 FPS , Fuvart adnok innen: Vác, 2 fő , +2 játékos
TyveR (Incognito) , Fegyver: M4 - 360 FPS , Hicapa - 300 FPS , +5 játékos
WARXion (BroForce) , Fegyver: SVD - 475 FPS , P226 - 300 FPS , +1 játékos
Wlac89 (Incognito) , Fegyver: valami 400 alatt - 0 FPS , XDM - 290 FPS
-= LEZÁRVA! =- Szervezők - 1 fő (Max 1 fő) -= LEZÁRVA! =-
GoldMan (Tacskó Team) , Fegyver: Ak - 370 FPS
12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Mosquito valamint 7 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség