SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: pén. nov. 16, 2018 3:23 am

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző PM
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szomb. jún. 05, 2010 6:03 am
Hozzászólások: 129
Tartózkodási hely: Diósd
HozzászólásHozzászólás témája: Jericho
HozzászólásElküldve: pén. aug. 10, 2018 2:42 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
A játék egy olyan Amerikában játszódik, ahol atomtámadás során elpusztult a nagyvárosok 80%-a. A robbanás során a technikai eszközök, mint elromlottak, nem lehet telefonhívást indítani, se internetezni. Mindenki magára maradt, még azt sem lehet tudni, hogy a szomszédos városokban mit történik. Itt egy csapásra változott meg minden, és csak egy cél maradt a túlélés...

Történet:
Jerichó lakossága nehéz időszakon ment keresztül, a hőség tombol, és a termésnek rengeteg folyadékra volt szüksége, ezért az öntözéshez szükséges vizet az ivóvízből pótolták. Nem engedhették meg, hogy kiszáradjon a kukorica, ha nincs élelem, akkor a telet nem biztos, hogy minden lakos átvészelné.
Hamarosan egy éve lesz annak, hogy meglátták a gomba felhőt az égen, és az óta egy előre felvett vész telefonhívást kaptak csak a kormánytól, egyre reménytelenebbnek tűnt a helyzet.
Nem érkezett még menekülteken és a szomszéd város lakóin kívül senki, egészen eddig.
Egy konvoj gördült be a városba. Azt mondták katonák az amerikai hadseregből. Az elején mindenki nagyon örült a hírnek. Két hétig folyamatos kommunikáció volt a katonák és a Bázis között, és visszaállni látszott a rend Jericho városába. 2 hét elteltével furcsa dolgok jöttek. Minden az első kijárási tilalommal kezdődött, majd miután kiderült, hogy nyersanyagokat visznek el a városból egyre ellenségesebbek lettek a lakosokkal. Az első tettlegességig fajuló incidensnél úgy döntöttek a lakosok, hogy visszaveszik az irányítást.
Egyik este néhány embernek sikerült kijutniuk a városból, és felfedezték, hogy a város peremén a konvoj másik fele állomásozik, és ők játsszák már 2 hete a központot…
Tervet készítettek. Először a kint állomásozó katonákat támadják meg. Ha lesből támadnak, nem fogják tudni eldönteni kikkel állnak szemben, és ha segítséget kérnek a városból, akkor nem az épületek között kell csatát vívni, hanem kint az erdőben. Ha sikerül visszaszerezni minden elkobzott tárgyat, és elfoglalni a katonák bázisát visszatérhet a béke Jericho városába.
Kilopózott a csapat a városból felfegyverezve, és elindultak visszaszerezni azt, ami az övék.

Oldalak:
Katonák
Kiképzett katonákról van szó, akik nem riadnak meg a harctól. Titokban azzal a céllal érkeztek Jerichoba, hogy annyi nyersanyagot élelmet, és ivóvizet halmozzanak amennyit csak tudnak, majd tovább álljanak. Nem harci szándékkal érkeztek a kis városba, de ha kell megvédik magukat bárkitől.

Jericho lakosai
A lakosok között van néhány katona múltal rendelkező ember, de a legtöbbjüknek nincs harci tapasztalatuk. Viszont a vadászat hozzá tartozik Jericho életéhez a vadászat, az itt élő lakosság úgy ismeri a területet mint a tenyerét, és bárkit levadásznak úgy, hogy az illetőnek esélye sincs...

Dresscode

Hamarosan!

Medic rendszer
-Minden medicnek rendelkeznie kell gézzel.
-Gyógyítás menete: Ki kell jelölnie egy pontot ahol a medicelést végzi. 5 perc áll rendelkezésre, ez alatt lehet meggyógyitani a sebesülteket, az 5 perc letelte után gyógyulnak meg az ellátott játékosok. Mindenkit a sérülésének megfelelően kell ellátni (bekötözni). Az ellátott sebesültek az 5 perc letelte után újra harcolhatnak.
Példa: A medicelés megkezdődött és téged a 4. percben találnak el, de sikerül kihúzni a tűzvonalból és a medic el tud látni, ebben az esetben az 5 perc letelte után te is ismét harcképes vagy, hiába csak fél perc volt a te medicelésed.
- Kivérzési idő 10 perc
- Visszaállás 15 perc
- Rajszintű visszaállás

Fogoly ejtés

Csak a már meggyógyított ellenfél rabolható el.
Csak azokat a személyeket rabolhatóak akikre az oldalparancsnok utasítást ad. (Ez bárki lehet)
Fogva tartás ideje maximum 30 perc.

Minden pirotechnika használata TILOS!
Thunder B gránát használata TILOS!
40 mm-es gránátvető ENGEDÉLYEZETT.
Tornádó gránát használata ENGEDÉLYEZETT.

A játékon mindenki saját felelősségre vesz részt.

A a játékban való részvétellel elismered, hogy a játékra vonatkozó előírásokat tudomásul vetted és azokat magadra nézve kötelezőnek tekinted. A 16 év alatti játékosok, valamint a feszültséget generáló, a szabályokat semmibe vevő játékosokat a játékból a szervező kizárhatja. Elfogadod, hogy amennyiben a szabályok be nem tartásáért a játékból kizárásra kerülsz, a szervezőknek a befizetett regisztrációs díjat nem áll módjában visszafizetni.

A szervezők fenntartják maguknak a jogot a jelentkezések elutasítására, törlésére.
A pályabírók szava szent és sérthetetlen!
_________________
Bocsáss meg, de ne felejts!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  

1
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség