SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: kedd júl. 17, 2018 6:26 pm

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző PM
Fórumtag

Csatlakozott: pén. jún. 09, 2017 7:52 pm
Hozzászólások: 6
HozzászólásHozzászólás témája: Azeri leszámolás
HozzászólásElküldve: kedd jún. 26, 2018 9:24 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 

KépElöljáróban:
A játékon 16 éven aluli nem vehet részt. A 16. életévét betöltött személy csak nagykorú felügyelete mellett játszat. Ha bárkinek bármilyen jellegű kérdése van, akkor az érdeklődjön a szervezőknél a fent feltüntetett telefonszámok egyikén.
Az Azeri leszámolás egy milsim típusú airsoft játék. A játék során a feladatok 4-5 fős rajkötelékben kerülnek végrehajtásra az oldalparancsnokok parancsára. Sok gyaloglásra, kúszásra, mászásra, tűzharca kell számítani. A cél az, hogy játszunk egy izgalmasat és kellemesen elfáradjunk.

Az alábbi játékleírást figyelmesen olvasd végig!


Történet:
Fikciónk szerint a 90es évek kezdete óta sok minden megváltozott Azerbajdzsánban. Az új független ország államformája csak papíron létezik, ugyanis a nyugodt demokratikus köztársaságot a katonai diktatúra váltotta fel. Ennek következményeként az azeri társadalom megbomlani látszik. Aki támogatja a katonai vezetőket illetve politikusokat, azok mind jólétben élnek, ahogy éltek eddig is. Ahogy egyre nő a szegénység, úgy nő a bűnözés is, amelyet a hadsereg igyekszik kordában tartani minden lehetséges eszközzel. Ennek eredményeként rengeteg a fegyveres összetűzés az ország egész területén. Az ellenállók csoportjának vezetője Vuqar, akinek a végső célja levágni a kígyó fejét. A kígyó feje ezesetben a hadsereg parancsnoka Imran tábornok, aki hírhedt könyörtelen, embertelen tetteiről. A tábornok célja az, hogy teljes katonai vezetés alá vonja az egész országot, ehhez viszont minden áron fel kell számolnia az összes ellenálló szerveződést. Terve az, hogy elraboltatja Vuqart, majd nyilvánosan kivégezteti. Abban bízik, hogyha ez sikerül, akkor talán annyira megrendülnek a lázadó csoportok, hogy mindenféle komolyabb erőfeszítés nélkül likvidálhatja majd őket.

Oldalak

Azeri hadsereg (kék):
-Öltözet nincs megszabva (kék karszalag kötelező)
Feladatok:
-járőrözés, információszerzés, fegyverkódok megszerzése, eljuttatása a vegyivédelmi központba, „objektumvédelem”, lázadó erők felszámolása, Vuqar elrablása valamint kivégzése.

Vuqar serege (piros):

-Öltözet nincs megszabva (piros karszalag kötelező)
Feladatok:
-járőrözés, információszerzés, raktárok felkutatása—értékek megszerzése, a vegyitámadás megakadályozása, a katonai erők likvidálása, Vuqar védelme

Lőszer, kronó, pirotechnika:

A pályán kizárólag BIO BB használható. Szíveskedjen mindenki betartani. A játék kezdete előtt kronózás is lesz. FPS limit MASZ szabályzat szerint.
A harcosoknál lévő lőszer mennyisége nincs megszabva, valamint tárkorlátozás sincs. (játszik a highcap tár)
A játék során alkalmazásra kerülnek füstjelző gránátok a játék színesítése érdekében. Ha bárki szeretne hozni magával hasonló eszközöket (gránát, pukkancs, BB szóró, füst) azokat az eligazításon kötelező a szervezőknek bemutatni.

Medicrendszer, találatjelzés, visszaállás:

A játék során minden harcosnak rendelkeznie 2 db fehér szalaggal, fáslival vagy gézzel.
Alapvető szabály, hogy mindenki gyógyíthat mindenkit a rajban, azonban csak kétszer.
Ha valaki találatot kap, akkor a találatjelzőt a magasba felemelve hangosan kiáltja, hogy TALÁLAT, MEGVOLT vagy HIT. Ezt követően leül vagy elfekszik és addig nem mozdul a helyéről, amig kistársa ki nem vonja a tűzvonalból. A sérült azon testrészét kell bekötni gézzel vagy fáslival, amelyik találatot kapott. KIVÉRZÉSI IDŐ: 5 perc. Ez azt jelenti, hogy ha valakit eltalálnak, akkor 5 perce van addig amíg valaki ellátja a sérülését. Ha letelik az idő, akkor a sérült „meghal”, így az egész raj visszaáll. Visszaállási idő: IGÉNY és FELADAT SZERINT. Visszaállók mindkét oldalnak a saját parancsnoksága.

Késelés:
A játék során lehetőség lesz késelésre, amely kizárólag gumikéssel történhet. Késelést követően az egész raj visszaáll. Kivérzési idejét töltő sérült is késelhető. A késelés során figyeljen mindenki arra, hogy csak imitálja a mozdulatot, az esetleges sérülések elkerülése végett.

Rádiózás:
Rajonként legyen minimum 1 db rádió, amin a parancsnokkal tartjátok a kapcsolatot.
A csatornák a helyszínen kerülnek kiosztásra.

A pálya:
Olyan területről van szó, ami valamikor régen még katonai kézen volt, azonban ez már elmúlt, ezért meglehetősen benőtte a természet. Csupán néhány épület található rajta, úgyhogy nagy épületharcokkal nem kell számolni. Alapvetően kb 500m hosszú és kb 350m széles a pálya. Jellemzően sík terület, de található rajta jónéhány domb illetve árok is, amelyek erdőkkel tarkítottak. Az egész terület könnyen bejárható, egyszerű rajta tájékozódni és kiváló rajta játszani.
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  

JÁTÉKRA JELENTKEZŐK
Azeri hadsereg - 1 fő (Max 25 fő)
Csorik , Fegyver: APS AR115 - 400 FPS , KJW KP06 - 350 FPS , Oldal nekem mindegy
Szervezők - 2 fő (Max 2 fő)
Axu , Fegyver: M4 - 380 FPS
Sefi (Tatai Kokány A) , Fegyver: M4 - 390 FPS
Vuqar serege - 3 fő (Max 25 fő)
Goy (Rovers) , Fegyver: AK-74 - 370 FPS , Hi-capa - 270 FPS
Huncobhc (TATAI KÓKÁNY) , Fegyver: Ak47 - 390 FPS , Desert Eagle - 280 FPS
pola1125 (Tatai Kókány AB) , Fegyver: M4A1 - 375 FPS
12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Kobzos valamint 4 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség