SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: kedd nov. 13, 2018 6:03 pm

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző PM
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szomb. jún. 05, 2010 6:03 am
Hozzászólások: 129
Tartózkodási hely: Diósd
HozzászólásHozzászólás témája: Diamond War
HozzászólásElküldve: szomb. jún. 23, 2018 2:25 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Szervező: GoldMan Game
Elérhetőség: 06304071205
Helyszín: Nagykáta Fekete Erdő
Minimum: 40 Fő
Belépő: 4000 Ft
Szabályrendszer: GoldManGame szabályzat

Sierra Leone kettészakadt és véres polgárháború dúl a legnagyobb gyémánt bányák felügyeletéért. Rajtad múlik, hogy a legnagyobb lelőhely a végleg a forradalmárok kezére kerül, vagy a Nemzeti Ideiglenes Kormányzó Tanács felügyeletébe.

Történet:Ray Glenn a Nathional Geographic újságírója volt. Mindig hitt az emberi jóságban, és abban, hogy az embereket a tetteik határozzák meg. 1995-ben érkezett a forradalom küszöbén álló Sierra Leone-be, azzal a céllal, hogy cikket írjon Afrika kivételes területi adottságairól, és természeti szépségeiről. Csapatával együtt 3 hetet töltött terepen, ez idő alatt rengeteg mintát és anyagot sikerült összegyűjteni. Minden összeállt a tökéletes cikk megírásához. Az utolsó napokon még a cikk elkészülése előtt a mintákat vizsgálva kivételes felfedezést tett, a talajminta nagy mennyiségű átlátszó kis gyémántot rejtett. Nem sejtette, de az ország egyik legnagyobb gyémántlelőhelyét fedezte fel. Tisztában volt vele, hogy az információ rossz kézbe kerülése hatalmas veszélyt rejthet. A polgárháborúban álló országban létrejött Forradalmi Egyesült Front (RUF) kezében volt már az ország keleti részén található gyémánt lelőhelyek nagy része, és az itt talált drágakövekből finanszírozták harci tevékenységeiket.
Ez a lelőhely nem kerülhetett a kezükre, ezzel már elég mennyiségű gyémánthoz jutottak volna ahhoz, hogy offenzívákat indítsanak akár nagyobb városok ellen.
A Nemzeti Ideiglenes Kormányzó Tanács (NPRC) az egyre nagyobb nyomás gyakorló RUF-el szemben kezdett megroppanni, és nem volt elég erejük az összes gyémánt bánya felügyeletére, de a stratégiai lelőhelyeket nem engedhették ki a kezükből, különben a teljes összeomlással néztek szembe. A Ray által felfedezett bánya nem maradhatott sokáig titokban, ha ő megtalálta más is megfogja. Úgy döntött cselekszik, és nem hagyja, hogy ez a lelőhely is a forradalmárok kezére jusson.
Felvette a kapcsolatot az kormánnyal és információt adott a megtalált bányáról.
Az NPRC-nek nem volt elegendő erejük újabb területek megszerzésére, így is lefoglalta őket a folyamatos harc az RUF-fel, de megvoltak a megfelelő eszközök ennek a kezelésére. Az NPRC több száz zsoldost bérelt az Executive Outcome magánvállalattól, a bányában kitermelt gyémánt 70%-áér. Az első feladatuk az újonnan felfedezett lelőhely mielőbbi elfoglalása és biztosítása. Elindultak. Az NPRC és a zsoldosok előrenyomultak mélyen az ekkor már ROF által felügyelt területre. A forradalmároknak még fogalmuk sem volt milyen értékes területet szereztek, de ez nem maradt így sokáig. Ekkora erő megmozgatása gyanús volt és ez egyértelműen azt jelentette, hogy valamit meg akarnak szerezni. Mindenki tudta mi következik. Az ROF mélyen beásta magát a területére és várták, hogy megérkezzen az ellenség, várták, hogy elkezdődjön a gyémánt háború….

A játékról

Szombat délelőtt kezdjük, és egészen vasárnap reggelig fog tartani.
Mindenki készüljön éjszakai játékrészre is. A játék során bármikor tarthattok pihenőt, a rajok saját maguk választják meg hogy mikor akarnak feladatok végrehajtani. Mindig az oldalparancsnokoktól lehet utasítást kérni.A rajszintű mozgás, és a folyamatos kommunikáció elengedhetetlen lesz. A fő feladatok lesznek: bázis kiépítés, bázis védelem, terület foglalás, konvojok kísérete és védelme, terület foglalás, célszemélyek elfogása és vallatása. Emelet sok más kiegészítő feladatra lehet számítani amiknek a végrehajtásával könnyebben elvegezhetőek a fő feladatok.

A belépő tartalmazza az oldalak ellátását folyamatosan hideg vízzel, illetve egyszeri meleg ételt, amit a bázisokon tudtok majd elfogyasztani.
Emellett létszámtól függően rengetek játéktechnikai eszközt, köztük járművek, ágyúk, taposóaknák stb...

Kötelező: Szemvédelem, narancssárga találat jelző, éjszakai találatjelző, lámpa
rajonként 1 rádió
Ajánlott: Arcvédelem, ivóvíz, táplálék, pót akkumulátor
A játékon sniperek és DMR fegyverek egyaránt részt vehetnek.

Oldalak:

Forradalmi Egyesült Front (RUF)
Vérbeli gerilla harcosok, akik nem ismerik a félelmet és nem félnek semmitől! Felszerelésüket a bányákból kitermelt gyémántokból finanszírozzák. Fő feladatuk a bánya elfoglalása és a kitermelés megkezdése, a fegyverszállítmányok felvásárlása.

Nemzeti Ideiglenes Kormányzó Tanács (NPRC)
Alapkiképzésben részesített katonák, akik elszántan harcolnak a hazájukért, és hogy újra béke legyen Sierra Leonében.
Fő feladataik közé tartozik kiépített harcállás pontjaik, és a kormány által visszaszerzett bányák védelme, és azok konvojszállítmányokkal való ellátása. Továbbá a stratégiai gyémántbányák védelme.

Executive Outcome ( Zsoldosok)
Különleges kiképzésben részesített magán zsoldosok, akik a megfelelő fizetségért bármire képesek. Nem ismernek lehetetlent.
Fő feladatuk a már forradalmárok kezére került területek visszafoglalása, és a NPRC támogatása. Továbbá minél több zsold begyűjtése.

Dresscode:

RUF:
Félkatonai (civil felső terepmintás alsó), Civil (farmer, egyszínű nadrág, rövidnadrág), cél hogy ne legyen egységes, az itt játszó játékosok lázadók
Fejfedő: Shemagh, Kendő, Semmi, barett sapka, szines baseball sapka (nem od, nem homokszínű), teljes civil ruha esetén lehet terepmintás
Mellény: Terepmintás mellény csak teljesen civil öltözetnél, fekete színű, oda színű, Plate carrier tilos

NPRC:
Egységes katonai ruházat, woodland, boci, szovjet/orosz minták, flectarn, woodland digit itt mehet.
Kivéve PMC által használtak
Fejfedő: boonie, ruhával megegyező mintájú sisak, vagy od színű, ruha mintájával megegyező sapka
Mellény: Ruhával megegyező mintájú, od színű

Zsoldosok:
Egységes modern terepminták: Multicam, Atacs, Digit (kivéve woodland digit)
Fejfedő: Sisak (megegyező mintával), vagy egyszínű nem od, Baseball sapka (od vagy homok színű)
Mellény: Plate carrier, ruha mintájával megegyező, homok színű plate carrier

Minden pirotechnika használata TILOS!
Thunder B gránát használata TILOS!
40 mm-es gránátvető ENGEDÉLYEZETT.
Tornádó gránát használata ENGEDÉLYEZETT.

A játékon mindenki saját felelősségre vesz részt.

A a játékban való részvétellel elismered, hogy a játékra vonatkozó előírásokat tudomásul vetted és azokat magadra nézve kötelezőnek tekinted. A 16 év alatti játékosok, valamint a feszültséget generáló, a szabályokat semmibe vevő játékosokat a játékból a szervező kizárhatja. Elfogadod, hogy amennyiben a szabályok be nem tartásáért a játékból kizárásra kerülsz, a szervezőknek a befizetett regisztrációs díjat nem áll módjában visszafizetni.

A szervezők fenntartják maguknak a jogot a jelentkezések elutasítására, törlésére.
A pályabírók szava szent és sérthetetlen!
_________________
Bocsáss meg, de ne felejts!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  

1
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 12 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség