SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: csüt. aug. 16, 2018 12:08 am

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 21 hozzászólás ] 
Szerző PM
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 233
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Szahalin Broken Shield
HozzászólásElküldve: szer. ápr. 11, 2018 8:11 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 

Kép


Fizetési információk


2018. 07. 20. ig utalással fizetett jegyek ára 4000 ft
Kedvezményezett neve: IBW SE
Bank neve: MKB Bank
Számlaszám: 10300002-10550445-49020012
Közlemény: ACH "SAJÁT NICKNÉV" Csoportos utalásnál mindenkinek a Nick nevét írjátok be!
Utána küldjetek 1 PM is a nevekkel!


- Helyszíni fizetés esetén a jegy ára: 5000 Ft


Történet


2016 nyarának derekán sorsdöntő ütközetnek lehetett szemtanúja a világ Szahalin szigetén. A megtépázott, Koalíciós erőknek ellenálló, Szahalini Köztársasági gárda, és az őket segítő szláv "önkéntes" zászlóalj meglepetés szerű csapást mért a megszálló nyugati csapatokra. A szigetet kettéválasztó frontvonal áthasadt, megsemmisült a Koalíció egyik stratégiai támaszpontja, ráadásul fogságba esett többek közt az Amerikai-Angol-Német csapatokat irányító tisztikar is, a főparancsnokkal egyetemben. A mélységi védekezés hiányában, mit feleslegesnek tartott a szövetség vezérkar, kis létszámú gyorsan haladó, a környezetét jól ismerő beszivárgó csoportok legyezőszerűen szóródtak szét a még stabil oldalszárnyakat tartó Amerikai tengerészgyalogosok mögött. A gyors lezárása a konfliktusnak így ismét a képzelet szüleménye maradt csupán, és az Orosz ajkú köztársaság ismét ki tudta szabadítani magát a nyaka köré tekert hurokból. A foglyok kérdésében az ENSZ valamint a Vörös Kereszt segítségével tárgyalások indultak mik remek időhúzási lehetőséget adtak a már kérdés nélkül Moszkvából irányított Szahalinnak. Tűzszünet következett mik bár lokálisan csak a front egy egy részére korlátozódtak, mégis nagy terhet vettek le a védők válláról. A politika az egyezkedés és a honi lakosság reakciójától betegesen félő Amerikai vezetés kiadta teljesen a kezdeményezést a kezéből.
Hónapok után végül pont a közvélemény oldotta fel a "Furcsa háborút". Az utcákon, a médiában egyre többen követelték hogy Amerika és szövetségesei vágjanak vissza, szabadítsák ki a foglyokat, és végezzék be a Köztársaság sorsát. Hetek alatt változott át a hozzáállás a frontkatonák soraiban is, majd amikor egy sikeres szökés után egy Angol katona elmondta hogy munkatáborokban tartják a még fogságban lévő társait, a világháború, és Vietnám szörnyűségeit felemlegető média cselekvésre kényszerítette a döntéshozókat.
Egy időben indított különleges erők mérnek csapást a front vonal mögött a Szahalini infrastruktúrára, már arra a kevésre mi maradt belőle, ezzel lekötve a védők figyelmét, majd az Amerika barát helyi lakosság és már jó ideje itt tevékenykedő ügynökök segítségével kiszabadítják a fogságba esett foglyokat, ezzel állítva helyre a hátország morálját. Nagyszabású átfogó támadás már rég bontakozott ki, az erők elszórtan állomásoznak mindkét oldalon, így nem érdemes teljes körű támadást indítani még a nyár előtt. A felkészülés és kivitelezés teljes titokban történt, a koalíció legjobb katonáit állította csatasorba, és bizakodva tekintettek az indulás pillanata felé, ám mindhiába.
Mire megszervezték a mentőakciót, a Koalíciós erők volt parancsnokát már elszállították a szigetről, esélyt sem hagyva a kommandósoknak. A titkos szolgálati híreket több forrásból is megerősítették, így ideiglenesen leállítottak minden, a főtiszt kiszabadítására tett akciótervet.
Ám az élet nem áll meg, a háború folytatódik. A bosszú, a vereség érzése sötét lepelként terült a koalíciós katonákra, kik pokoli tűztől fűtve várták az ellentámadás parancsát, ám mint ahogy sehol sem, a háttérország fogaskerekei lassan forogtak. Hónapok teltek el, mire konkrét tervekkel elkészültek, és az új parancsnok kinevezése is csak jelképes ceremónia keretein belül zajlott. minden erőforrás, minden katona, és kiszolgáló személyzet minden tagja egy átfogó bekerítés előkészítésével foglalkozott, még akkor is ha a konkrét utasítások csak akadozva érkeztek meg a csapatokhoz. A szigeten állomásozó tengerészgyalogosoknak nem kell megtanítani hogyan vívják a háborút, nekik csak a parancsot kell kiadni. És a várva várt pillanat lassan de egyre közelebb került. Az új parancsnokság első feladatai a morál helyre állítása, meglévő pozíciók megerősítése lett a feladat amivel sikerrel végeztek is még idő előtt, a készletek felhalmozása, terület teljes felderítése is megtörtént. A statisztikák minden téren jelentős győzelmet jósoltak a támadás kapcsán, az elnyúló háborút már amúgy is szívesen lezárná a Koalíció.
Ellenfeleiknél a helyzet inkább kedélyes, győzelmük hatására a Szahalini Gárda szinte a hamuból támadt fel, önkéntesek is nagyobb számmal érkeztek a területre. Bár fegyverzetben messze nem tudták utolérni az egyesített nyugati csapatokat, kiváló helyismeretük, és a több vonalban kiépített védelmi zónák mögött tartalékosokkal megerősített szláv ajkú katonák bátran tekintettek előre. "Ha ezt a csatát megnyertük, meg sem állunk Dél Szahalinig!" mondogatták a katonák, s bár nem lenen olyan szakértő aki ezt megerősítené, nem feledhető tény... hatalmas csapásokat állt ki eddig a fiatal köztársaság hadserege, így tartogathat még meglepetéseket nyugati ellenfeleik számára. Az irányítás itt is megváltozott, az eddig harctéri parancsnokot visszarendelték a vezérkar mellé, és új egységparancsnok vette át a veterán gerilla katonák irányítását, ki a védelem megszervezése mellett, már egy újabb szahalini támadás tervét dédelgetve köszöntötte az őt üdvözlő katonákat.
A nyár nem lesz csendes... az időjárás, és a mind két oldalon meglévő harci kedv nagy csata szelét hozza, mi ismét próbára teszi majd mind két oldal katonáit.


Dress Code

Szahalin/Orosz erők:
Ruházat: Orosz egyenruha ( modern , nem Világháborús ) vagy teljes OD ruha (régi MH stílusú, nem vietnámi!) .
Fej: Csak az Orosz haderő által használt sisakok. Amennyiben ez nem megoldható, sapka, boonie, mely az egyenruha mintájával megegyezik. Vagy kendő vagy barett.
Fegyverzet: (csak ajánlott)
Rifleman: AK és változatai
DMR: SVD , VSS Vintorez
LMG: RPK
MG: PKM
Sniper: Minden Bolt Action replika.

Koalíciós erők

- USA
Ruházat: US Woodland, Marpat, Multicam ( és a Multicam minden NATO másolata ), UCP, A-Tacs, AOR 1/2, DCU , (Minden egységnek kötelező a megegyező színű alsó+felső katonai ruházat!)
Fej : Sisak (M88, PASGT, MICH stb.. ), patrol/patrol cap, boonie, mely az egyenruha mintájával megegyezik. Kendő és barett használata Tilos!
Fegyverzet: (csak ajánlott)
Rifleman: M16 , M4 , M14 , Scar , HK416 , KAC PDW és változatai
DMR: M16 SPR , MK25 , M14 és változatai
LMG: M240, M249
MG: M60 , 50 cal , Minigun
Sniper: Minden Bolt Action replika, kivéve SVD

- Bundeswehr
Ruházat: Flecktarn, Tropentarn (Minden egységnek kötelező a megegyező színű alsó+felső katonai ruházat!)
Fej : Sisak : Német és Amerikai típusok ( M88, PASGT, MICH, stb...), patrol/patrol cap, boonie, mely az egyenruha mintájával megegyezik
Kendő és barett használata Tilos!
Fegyverzet: (csak ajánlott)
Rifleman: G3 , G36, MP5, HK416, M4 és változatai
DMR: G3, G36, HK417, SR 25 és változatai
LMG: M240, M249
MG: MG3, M60, Minigun
Sniper: Minden Bolt Action replika, kivéve SVD

- British Army
Ruházat: MTP és DPM (Minden egységnek kötelező a megegyező színű alsó+felső katonai ruházat!)
Fej : Sisak (M88, PASGT, MICH), patrol/patrol cap, boonie, mely az egyenruha mintájával megegyezik
Kendő és barett használata Tilos!
Fegyverzet: (csak ajánlott)
Rifleman: FN FAL ,L85 , M4 és változatai
DMR: FN FAL ,L85 , M16 , SR 25 és változatai
LMG: L86A1 , M240, M249 és változatai
MG: M60 , 50 cal , Minigun
Sniper: Minden Bolt Action replika, kivéve SVDSniper team


Sniper Team feladatokra lehet jelentkezni, de korlátozott számban. Csak Sniper - Spotter felállásban, magányos harcos variáció nincsen.
Csokipudinggal kell előre egyeztetni .(memberlist.php?mode=viewprofile&u=21218)
Dress Code : Az oldalaknak megfelelő ruházat.
Mindegyik oldalon engedett a ghillie használata.


BB LIMIT


- lövész ( Rifleman ) : 50BB / tár ( tárak darabszáma nincs maximalizálva, de a tárakat csak tárzsebben tárolhatod! )
- támogató lövész ( DMR ) : 50BB / tár ( maximum 5 tár )
- könnyű géppuska ( LMG ) : 500BB / rakasz , 250BB / csigatár, 100BB / ívtár ( rakaszok , csigatárak, ívtárak darabszáma nincs maximalizálva )
- nehéz géppuska ( MG ) M60 / PKM : 1500BB/ rakasz ( rakaszok darabszáma nincs maximalizálva )
- mesterlövész ( Sniper ) : maximum 80 BB
- Pisztoly 30 / tár ( tárak darabszáma nincs maximalizálva, de a tárakat csak tárzsebben tárolhatod! )

Tárazni csak a kijelölt pontokon és a visszaállón lehet!
HI CAP tár használata TILOS!
A játékosok egymásnak tárat adhatnak, de BB-ét nem tölthetnek át egyik tárból a másikba ( ez a rakaszra is vonatkozik )


Egységes MEDIC szabály

Kép

Minden raj rendelkezzen dedikált medic-el. Láthatóan legyen feltüntetve, sisakon, mellényen, vagy karon. Ha nincs, senki nem vállalja, akkor kénytelen a többi baráti egységre támaszkodni sebesüléskor. A medicek a szervezőktől kapott ACH medic szalaggal láthatják el a sebesülteket,

Sebesült ellátása:
Miután valaki találatot kapott, az jól hallhatóan "Megvolt" felkiáltással jelzi azt. Ezután elfekszik, leül, ott ahol találatot kapott, természetesen igyekezve nem a tűzvonalba lenni. Ezekután kar, és hang jelzéssel jelzi hogy ellátásra szorul. A medicnek 20 perce van, hogy odaérjen a sebesülthöz, vagy azt társai kivonják hozzá. Amennyiben ez sikerül, karon vagy lábon elhelyezett jól látható kötéssel ellátja, mégpedig úgy hogy az ne essen le. Ezután a sebesült ismét harcképes.
Egy ember kétszer látható el ilyen módon, a harmadik találat után ha letelik a 20 perc kivérzési idő, a játékos halottnak számít irány a visszaálló.

Meidic szalag
Minden játékos regisztrációnál kap 2 db. ACH medic szalagot. A játékon csak ezek használhatóak.
Kép

Sebesült mozgatása:
Sebesült társaikat mindkét oldalnak van lehetosége kivonni a tűzharcból, fedezékbe vagy épp kórházba szállítani. Ez történhet egy vagy több fővel, lényeg hogy a sebesül nem fut, csak biceg, vállra támaszkodik, vagy háton cipelik. Éljétek bele magatokat hogy találatot kaptatok!

Plate és Sisak szabály:
Mindkét oldalon használható plate és sisak (replikát vagy eredetit magadra is kell ölteni). Csak azoktól a találatoktól védenek, amik a plate-et vagy a sisakot érik! A sisak is és a plate is 3-3 találattól véd meg. Ha eltalálják a sisakodat vagy a plate-edet, hangos megvolt kiáltással jelzed, leülsz a földre, leguggolsz, és 30 másodpercre harcképtelenné válsz, utána újra harcolhatsz. Ha a sisakodat/plate-edet harmadszor is eltalálták, több találattól már nem véd.

Késelés:
Késelés csak gumikéssel. Egy késeléshez többször meg kell „vágni” az áldozatot. A késelés 1 találatnak számít, ám a lekéselt játékosnak tilos hangos „Megvolt” kiáltással bejelentenie. Ne rontsuk el más játékát, ha valaki ügyesen megkésel, ne buktassuk le, amíg a többiek észre nem veszik!

Narancs kendő használata, csak ha kivéreztél és visszaállóra mész! Más esetben nem kell feltenni! Ha feltetted a narancs kendőt, akkor már nem vagy medicelhető. (ha félsz hogy így sokszor eltalálnak miután már kilőttek, ez nem a te játékod)


Éjszakai játék szabályai


Torkolattűz imitáció kötelező, mely történhet fegyverbe épített leddel, tracerrel (kizárólag BIO), vagy taktikai lámpa használatával. Éjszaka mindenkinél kötelezően lenni kell 1 zseb- vagy fejlámpának!

Mindenkinek kötelő éjszaka piros vagy narancssárga fényű lámpa vagy fényrúd használata a narancs kendő helyettesítésére!

Éjszaka csak a 399 fps alatti fegyverek játszanak, minden kategóriában!


Rádiózás, csatornák.


Rendezői : 5 csatorna
A többi eligazításon.

- Minden rajnál legalább egy rádió kötelező! (Ajánlott a tartalék rádió, illetve akkumulátor)
- Ha elromlik, lemerül, állandóan elnémítják a manók és nincs tartalék rádió és a raj nem tudja megoldani, hogy legalább 1 darab működőképes rádiója legyen, az egyenlő a rajnak a HQ-ra küldésével és annak hosszan tartó őrzésére!


Gránát , 40mm , Rakéta , Aknavető


Gránát:
- Minden a forgalomban kapható, a MASZ2015 által engedélyezett Airsoft gránát használható.
A házi építésű szigorúan TILOS!
Hangot adó durranó gránátok :
- A robbanástól számított 5 méter sugarú körben öl, ha nincsen a játékos és a robbanás között fedezék. Nem Medicelhatő.
- A robbanástól nem védenek a bokrok, cserjék, füvek, kis fák, másik játékos, asztallap.
BB szóró gránátok :
- Csak az sebesül akit a BB eltalál.
- Ez a BB találat is rendes találatnak számít, tehát ez Medicelhatő !

40mm gránát :
Engedett a BB szóró és a szivacs rakéta.
Rakéta :
- A becsapódástól számított 5 méter sugarú körben öl, ha nincsen a játékos és a robbanás között fedezék.
- A robbanástól nem védenek a bokrok, cserjék, füvek, kis fák, másik játékos, asztallap.
BB szóró :
- Csak az sebesül akit a BB eltalál.
- Ez a BB találat is rendes találatnak számít, tehát ez Medicelhatő !

Vállról Indítható Rakéta
- Engedélyezettek a lágy hab (polifoam) rakéták. Indítani szigorúan csak gyári replikából (RPG, AT4 , M72 law stb.) Házilag barkácsolt tilos !
- A hab / szivacs rakéta becsapódástól számítva 15 méter sugarú körben “öl”, ha nincsen a játékos és a becsapódás között fedezék.
- A robbanástól nem védenek a bokrok, cserjék, füvek, kis fák, másik játékos, asztallap.
- A rakétavetőből indított BB szórás ugyanazt a hatást éri el, mint a 40mm gránát.

Aknavető:
Hakotsu engedélyezett, házilag barkácsolt megoldás szigorúan tilos !
- A hab / szivacs rakéta becsapódástól számítva 15 méter sugarú körben öl, ha nincsen a játékos és a becsapódás között fedezék.
- A robbanástól nem védenek a bokrok, cserjék, füvek, kis fák, másik játékos, asztallap.


Záró gondolatok


FIGYELEM! WARNING! POZOR! UWAGA!

- A játékot igyekszünk színesíteni számotokra olyan karakterekkel akik nem feltétlen a tuzharc, a lövöldözés miatt lesznek jelen, fotósok, szerepjátékosok stb...
Kérünk titeket figyeljetek rájuk, ne vegyük el a kedvüket hogy izgalmasabbá tegyék játékunkat, feleslegesen ne pazaroljatok rájuk bb-t.
Könnyu lesz oket azonosítani, tudni fogjátok kikre vonatkozik ezen kérésünk.
- Egymás elhagyott tárgyaira figyeljünk, ha megtaláljátok, a szervezőknél kérlek azokat adjátok le!
- A játékon csak regisztrált személyek vehetnek részt!
- A játékra történő regisztrációval elfogadod, hogy az eseményen önszántadból és saját felelősségedre veszel részt. Elismered, hogy megfelelő védőfelszereléssel rendelkezel.
Elismered továbbá, hogy a játék szabályait, valamint a MASZ 2015 szabályrendszerét elolvastad és alkalmazod.
- A szemüveg használata az egész játék alatt KÖTELEZŐ (parkolóba történő belépéstől, kilépésig)! A szemüveg nélküli játékosokat figyelmeztetés nélkül hazaküldjük!
- Érkezés után azonnal regisztrálj! Kérjük, legyen kéznél a személyigazolványod is!
- Hop-up belövés csak a kijelölt helyen és irányba!
- A kronózáshoz mindenki egy darab üres tárral a kezében, belőtt hop-upal jelenjen meg! Kronó után tárat kivesz, fegyvert biztosít!
- Tárat csak az eligazítás után, a játék kezdetével lehet ismét fegyverbe helyezni.
- A MASZ 2015 FPS határait szigorúan vesszük! Ne hozzál pont 400, 500 vagy 600 FPS-es replikát.
- A pályán a medicelésen és a "késelésen" kívül TILOS mindenféle fizikai kontaktus!
- A rendezvény előtt és alatt alkoholt és egyéb tudatmódosító szereket fogyasztani szigorúan TILOS!
- Arra kérünk, hogy amennyiben mégsem tudsz a játékon részt venni, azt legalább a játék előtti napon jelezd. Nem elég a leregisztrálás, kérünk, hogy üzenetben is jelezd felénk!
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

A hozzászólást 10 alkalommal szerkesztették, utoljára zolly vas. máj. 27, 2018 12:26 pm-kor.
Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 233
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Broken Shield
HozzászólásElküldve: vas. aug. 12, 2018 10:15 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Azok akik még nem kapták meg a vissza utalást , kérem nézzék meg a PM-et , vagy írjanak rám.

Köszönöm.
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: szer. márc. 19, 2014 11:36 am
Hozzászólások: 6
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Broken Shield
HozzászólásElküldve: kedd aug. 07, 2018 3:28 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Megdöbbentő a helyszínt bérbe adó magatartása, hozzáállása...:-(

Rendkívül korrekt a viszont a szervezőké.
_________________
Befehl ist Befehl!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 233
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Broken Shield
HozzászólásElküldve: szomb. aug. 04, 2018 5:30 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Felajánljuk azon játékosok számára, akik 2018.08.03-án szerepeltek a Szahalin - Broken Shield játék aktív regisztrációs listáján, hogy az Airsoft Combat Hungary által 2018.09.16-án, Szentkirályszabadján megrendezésre kerülő Korea War játékon térítésmentesen részt vehetnek.
viewtopic.php?f=1&t=7235
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 233
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Broken Shield
HozzászólásElküldve: szomb. aug. 04, 2018 5:27 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Mint azt a tegnapi napon ígértük, hivatalosan is tájékoztatunk mindenkit a pécsi Szahalin – Broken Shield airsoft játékunk lemondásának okairól, melyet 2018.08.03-05 között tartottunk volna.
A történtekért ez úton is elnézést kérünk minden érintettől!

A Mecsek területén található, hajdani „V. üzem” környékét 2018.03.14-én kibéreltük a területért felelős részvénytársaságtól (erdőgazdálkodó), melyről területhasználati engedély került kiállításra és átadásra.

2018.08.03-án megkezdtük a terület előkészítését és építését a játékra, mikor a délelőtti órákban tájékoztatás érkezett az erdőgazdálkodótól, hogy a számunkra átadott területen - azonos időpontban a mi rendezvényünkkel - egy rally verseny kerül megrendezésre. Erről korábban nem informáltak bennünket.

Ekkor szembesültünk azzal, hogy az erdőgazdálkodó hibájából fellépő - számunkra teljesen elfogadhatatlan - körülmények lehetetlenné tették a játék megrendezését:

- a területre vezető út lezárása került
- a játék területén autók száguldanak keresztül pénteken és szombaton is
- a játék terültére folyamatosan érkeznek és több helyszínen sátoroznak a nézők, turisták

A fentiek figyelembe véve az Airsoft Combat Hungary csapata hosszas egyeztetés és tárgyalás után kénytelen volt dönteni és legfőbbképp biztonsági okokból lemondani a rendezvényt.

Nagyon elszomorított és feldühített bennünket az, hogy - a felelős inkompetenciája, vagy nagyobb anyagi haszna miatt – a több országból is hozzánk járó, a játékainkat kedvelő, bennünk bízó játékostársakat is ily módon kellemetlen helyzetbe hoztuk, hozták. Dühít bennünket, hogy a hosszú hónapok során befektetett munkánkat, a játékosok felkészülését, anyagi befektetését egyik pillanatról a másikra tönkre tudták tenni.

Forr bennünk a sok érzés, indulat, a düh, így nem is szeretnénk tovább részletezni az esetet.
Többen mondtátok, hogy ne rágjuk magunkat, nem a mi hibánk, de valahol mégis felelősnek érezzük magunkat. Felelősnek azért, hogy nem tudtuk betartani az általunk vállaltat, a számotokra ígértet.

Természetesen azok számára, akik már korábban, előre utalással fizettek, visszatérítjük az összeget. Kérjük, hogy privát üzenetben szíveskedjetek elküldeni az utalási adatokat.
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 233
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Broken Shield
HozzászólásElküldve: pén. aug. 03, 2018 11:05 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sajnálatos módon külső tényezők miatt a játék elmarad, részletek hamarosan az ACH facebook oldalán.

"Figyelem a játék rajtunk kívül álló okok miatt elmarad !!!!
Részletes tájékoztatása hamarosan !!
Elnézést kérünk mindenkitől!
Akit tudtok, értesítsetek!"
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: szer. júl. 24, 2013 7:51 pm
Hozzászólások: 13
Tartózkodási hely: Debrecen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Broken Shield
HozzászólásElküldve: pén. aug. 03, 2018 9:47 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sajnálatos módon külső tényezők miatt a játék elmarad, részletek hamarosan az ACH facebook oldalán.

"Figyelem a játék rajtunk kívül álló okok miatt elmarad !!!!
Részletes tájékoztatása hamarosan !!
Elnézést kérünk mindenkitől!
Akit tudtok, értesítsetek!"
_________________
#totallynotaconspiracy - The Secret Society Airsoft Team

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: szer. ápr. 19, 2017 12:42 pm
Hozzászólások: 1
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Broken Shield
HozzászólásElküldve: szer. aug. 01, 2018 11:29 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sajnos nem tudok menni!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: csüt. dec. 31, 2009 10:39 am
Hozzászólások: 66
Tartózkodási hely: Pécs
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Broken Shield
HozzászólásElküldve: kedd júl. 31, 2018 11:00 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tisztelt Játékszervezők!

Kérem részvételem törlését, nem tudok részt venni a játékon (családomba bekövetkezett váratlan elhalálozás miatt).

Megértéseteket megköszönve

Király Csaba
_________________
Király Csaba
00 36 70 626 54 24
kiralycsaba1968@gmail.com

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 233
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Broken Shield
HozzászólásElküldve: hétf. júl. 30, 2018 10:39 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Koly írta:
Sziasztok!

Érdeklődnék hogy épületek vannak-e a pályán?


Szia

Nincsen.
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: kedd szept. 19, 2017 9:02 pm
Hozzászólások: 3
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Broken Shield
HozzászólásElküldve: vas. júl. 29, 2018 3:31 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok!

Érdeklődnék hogy épületek vannak-e a pályán?

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. jún. 19, 2015 8:32 pm
Hozzászólások: 91
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Broken Shield
HozzászólásElküldve: szer. júl. 25, 2018 9:21 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Ha valakinek szüksége van fuvarra Bp-ről, a XIV. kerületből indulva lesz 3 helyem.
_________________
YouTube - WARXion

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 233
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Broken Shield
HozzászólásElküldve: vas. júl. 22, 2018 12:13 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Szia

Igen csak Bio éjjel nappal egyaránt ;)
A Sniper kivétel , da a DMR nem ( DMR-hez javaslat BLS 0,32 bio , legalábbis én más nehéz biót nem ismerek )
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. jún. 19, 2015 8:32 pm
Hozzászólások: 91
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Broken Shield
HozzászólásElküldve: vas. júl. 22, 2018 11:25 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Üdv, a pályán csak Bio BB használható? A traceres résznél láttam csak említést, de úgy rémlik tavaly csak azt lehetett. Érvényes ez DMR és Sniper kategóriára is?
_________________
YouTube - WARXion

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 233
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Broken Shield
HozzászólásElküldve: szer. júl. 18, 2018 10:40 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Figyelem.

Az a technikai malőr áll fent , hogy Csokipuding nem tudja megnyitni a profilját. Ezért az nekem küldjétek !
Köszönőm

( a hibát jeleztük , remélem hamar megoldódik )
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 233
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Broken Shield
HozzászólásElküldve: pén. júl. 13, 2018 2:20 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Figyelem

A pályára Péntek ( 2018 08 03 ) 1300-tól lehet érkezni. A két oldalnak külön-külön a saját HQ lesz lehetőség sátrat állítani. Az oldalak között bandázás a területen járkálás nincsen !! ( ha lesz elég érdeklődő és kedv , akkor már Péntek este indül hat a történet )
A legkésőbbi kezdés Szombaton ( 2018 08 04 ) 900-kor
Ha valaki később ér oda , nem gond hívd a rendezőt ( Csóki 36 hetven 671-8597 ) . Azzal viszont számolni kell , hogy a később érkezők etapokban lesznek beengedve nem egyesével.
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szomb. feb. 20, 2010 7:18 pm
Hozzászólások: 320
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Broken Shield
HozzászólásElküldve: szer. júl. 11, 2018 9:01 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Kapunyitással, játék időbeosztással kapcsolatos infó mikor lesz?

Köszönöm
_________________
King Arms - MK18MOD0 [~320]
King Arms - MK18MOD1 [~340]
Cyma 045 - AK74U [~370]
Wei Tech - Glock 17 [~330]

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára X-C4mp3r hétf. júl. 16, 2018 7:59 am-kor.
Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 233
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Broken Shield
HozzászólásElküldve: szer. júl. 04, 2018 8:14 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Pécs, V. üzem, Hungary (46.121867, 18.095644 or 46°07'18.7"N 18°05'44.3"E)
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 233
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Broken Shield
HozzászólásElküldve: szer. júl. 04, 2018 8:12 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
International Registration is open

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... g/viewform
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 233
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin Broken Shield
HozzászólásElküldve: szer. máj. 23, 2018 3:41 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 

Egységes MEDIC szabály

Kép

Minden raj rendelkezzen dedikált medic-el. Láthatóan legyen feltüntetve, sisakon, mellényen, vagy karon. Ha nincs, senki nem vállalja, akkor kénytelen a többi baráti egységre támaszkodni sebesüléskor. A medicek a szervezőktől kapott ACH medic szalaggal láthatják el a sebesülteket,

Sebesült ellátása:
Miután valaki találatot kapott, az jól hallhatóan "Megvolt" felkiáltással jelzi azt. Ezután elfekszik, leül, ott ahol találatot kapott, természetesen igyekezve nem a tűzvonalba lenni. Ezekután kar, és hang jelzéssel jelzi hogy ellátásra szorul. A medicnek 20 perce van, hogy odaérjen a sebesülthöz, vagy azt társai kivonják hozzá. Amennyiben ez sikerül, karon vagy lábon elhelyezett jól látható kötéssel ellátja, mégpedig úgy hogy az ne essen le. Ezután a sebesült ismét harcképes.
Egy ember kétszer látható el ilyen módon, a harmadik találat után ha letelik a 20 perc kivérzési idő, a játékos halottnak számít irány a visszaálló.

Meidic szalag
Minden játékos regisztrációnál kap 2 db. ACH medic szalagot. A játékon csak ezek használhatóak.
Kép

Sebesült mozgatása:
Sebesült társaikat mindkét oldalnak van lehetosége kivonni a tűzharcból, fedezékbe vagy épp kórházba szállítani. Ez történhet egy vagy több fővel, lényeg hogy a sebesül nem fut, csak biceg, vállra támaszkodik, vagy háton cipelik. Éljétek bele magatokat hogy találatot kaptatok!

Plate és Sisak szabály:
Mindkét oldalon használható plate és sisak (replikát vagy eredetit magadra is kell ölteni). Csak azoktól a találatoktól védenek, amik a plate-et vagy a sisakot érik! A sisak is és a plate is 3-3 találattól véd meg. Ha eltalálják a sisakodat vagy a plate-edet, hangos megvolt kiáltással jelzed, leülsz a földre, leguggolsz, és 30 másodpercre harcképtelenné válsz, utána újra harcolhatsz. Ha a sisakodat/plate-edet harmadszor is eltalálták, több találattól már nem véd.

Késelés:
Késelés csak gumikéssel. Egy késeléshez többször meg kell „vágni” az áldozatot. A késelés 1 találatnak számít, ám a lekéselt játékosnak tilos hangos „Megvolt” kiáltással bejelentenie. Ne rontsuk el más játékát, ha valaki ügyesen megkésel, ne buktassuk le, amíg a többiek észre nem veszik!

Narancs kendő használata, csak ha kivéreztél és visszaállóra mész! Más esetben nem kell feltenni! Ha feltetted a narancs kendőt, akkor már nem vagy medicelhető. (ha félsz hogy így sokszor eltalálnak miután már kilőttek, ez nem a te játékod)
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. szept. 23, 2007 6:32 pm
Hozzászólások: 233
Tartózkodási hely: székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Szahalin war
HozzászólásElküldve: hétf. máj. 14, 2018 9:09 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Igaz lassan , de bővült a kiírás :)
_________________
Alba-Force
Airsoft Combat Hungary
https://www.facebook.com/Airsoft-Combat-Simulation-Hungary-911681355606013/

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  

JÁTÉKRA JELENTKEZŐK
Koalíciós erők - 38 fő (Max 100 fő)
$peedY (Fehérwar) , Fegyver: M4A1 - 360 FPS , M4 CQB/R - 300 FPS
Achmed , Fegyver: Nincs megadva
amranosz (Phantoms) , Fegyver: m4 - 390 FPS
Apache (ShadowOperators) , Fegyver: VSR10 - 570 FPS , MK23 - 320 FPS
Bandita1989 (Zala Seal Team) , Fegyver: M4 - 385 FPS , Glock 18 - 340 FPS
bufeslali (Unit KSE) , Fegyver: M4 - 370 FPS , M9 - 280 FPS
Buko (Dabas S.A.S) , Fegyver: M4SD - 360 FPS , Sig P229 - 290 FPS
DeadCat (DeadCatWorks) , Fegyver: Nincs megadva
DICE , Fegyver: AK-103 - 330 FPS , СВДC - 370 FPS
Dudás.Z , Fegyver: M4A1 - 370 FPS
FamasRobi (ZALA Seal Team) , Fegyver: ICS M4 - 390 FPS
farkas911 (Zala Seal Team) , Fegyver: Dboys M4/CA M203 - 380 FPS , ARMY MEU - 300 FPS
Flynn (ShadowOperators) , Fegyver: M4 - 370 FPS
FOR35T (T.S.S.) , Fegyver: m4 bulldog - 380 FPS , Glock AEP - 200 FPS
Frankie (Raiders) , Fegyver: m24 - 570 FPS , M110 - 380 FPS
Gabe. (Fehérwar) , Fegyver: AK-47 - 380 FPS
Gegsite , Fegyver: AK74 - 380 FPS , 1911 - 300 FPS
Gorilla52 , Fegyver: G-36 - 380 FPS , Glock - 340 FPS
Karcsi (Zala Seal Team) , Fegyver: HK-416 - 365 FPS , M9 beretta - 240 FPS
kasmyr (Phantoms) , Fegyver: M4 - 350 FPS
Koly (Ravens) , Fegyver: M16 - 380 FPS , Hi-Capa 4.3 - 280 FPS
Lenyn , Fegyver: Nincs megadva
Nelson (Highlanders) , Fegyver: JG G36C - 370 FPS
Nick8311 (T.S.S.) , Fegyver: M4 WildHog 12" - 350 FPS , Sig Sauer P226 - 290 FPS
pitko (Phantoms) , Fegyver: M4A1 - 380 FPS , Glock 32 C - 300 FPS
Redneck (Fehérwar) , Fegyver: Mk18mod0 - 360 FPS
remeczkiadam (T.S.S.) , Fegyver: VFC VR16 - 360 FPS , Sig P226 - 300 FPS
Ryan (Ravens) , Fegyver: M4 - 385 FPS
Senderson (Z.A.L.A) , Fegyver: MK 18 mod 0 - 350 FPS , Cm 123 1911 - 200 FPS
snatch (Feherwar SZAK) , Fegyver: m4 - 390 FPS , AK74 - 385 FPS
Szelestella (Ravens) , Fegyver: CM.079 (P&J) - 398 FPS
Szenti (Fehérwar) , Fegyver: Mk 12 SPR - 450 FPS , M&P 40 - 330 FPS
szili (Nomad) , Fegyver: M4 - 370 FPS , M9 - 300 FPS
TDaniel94 (Fehérwar) , Fegyver: M4 - 390 FPS , AK74 - 380 FPS
tothmih (Ravens) , Fegyver: m249 - 380 FPS
Uboyka (Ravens) , Fegyver: M4MK18 - 380 FPS , Colt 1911 - 220 FPS
Wiking05 (Phantoms/DCW) , Fegyver: M4 - 380 FPS , M92 - 280 FPS
zuluaga (fehérWar) , Fegyver: M-103 Katlyn - 375 FPS , 1911 Wynonna - 215 FPS
Rendező - 1 fő (Max 10 fő)
csokypuding (A.C.H.) , Fegyver: M4 MK18 - 370 FPS
Szahalin/Orosz - 20 fő (Max 100 fő)
=NOMAD= (VOSTOK) , Fegyver: AK-104 - 380 FPS
Bab (VOSTOK) , Fegyver: РПК - 370 FPS
Chefbácsi (kaposknights) , Fegyver: Rpk - 385 FPS , SVD - 485 FPS
Dakota (48as) , Fegyver: M99 barett - 550 FPS , M9 beretta - 320 FPS
davidmegarock (KaposKnights) , Fegyver: Mauser - 585 FPS , Beretta - 330 FPS
Henrich681 (48as) , Fegyver: Ak47 - 380 FPS , M9 Beretta - 320 FPS
Jules50 (INVADERS J.T.F) , Fegyver: M4A1 SCAR LIGHT - 380 FPS , 1911 MEU - 340 FPS
Kalaska (I.B.W.) , Fegyver: AMD-65 - 360 FPS , M9 - 220 FPS
Lancer (VOSTOK) , Fegyver: AKM - 370 FPS
raSTy (VOSTOK) , Fegyver: AK 105 - 390 FPS
Raziel (A.C.H.) , Fegyver: AK105 or M4 - 999 FPS , 1911 MEU - 1 FPS
Soldier (I.B.W.) , Fegyver: AK 74 - 390 FPS , 1911 - 350 FPS
Stinger (VOSTOK) , Fegyver: AK - 380 FPS
Stophi (VOSTOK) , Fegyver: Aks-74u - 380 FPS , Pmm - 300 FPS
t.norbi , Fegyver: Nincs megadva
Utas (I.B.W.) , Fegyver: CAER - 395 FPS , M7A1 - 360 FPS
victorinox (I.B.W.) , Fegyver: M4A1 - 390 FPS , Sig p228 - 330 FPS
WARXion (BroForce) , Fegyver: SVD - 475 FPS , Groza - 340 FPS
zoleairsoft (kaposknights) , Fegyver: Ak 47 - 380 FPS , Beretta m9 - 320 FPS
zolly (A. C. H.) , Fegyver: AK74 - 360 FPS
12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 21 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: steewy777 valamint 2 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség