SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: hétf. feb. 19, 2018 2:43 am

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 28 hozzászólás ] 
Szerző PM
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2067
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: S.T.A.L.K.E.R. Bоскресенье
HozzászólásElküldve: hétf. dec. 18, 2017 9:40 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 

Kép
Mire lehet számítani:

Zónát megtisztítjuk!
Hogy mitől tisztítjuk meg az legyen meglepetés!
Főként katonai bevetésre készüljetek,odamegyünk, felkutatjuk, és leszámolunk velük!

A játéktér Pripyat külvárosa!

BELÉPTETÉS:
Hatvan-Nagygombos /Keresd a Zöld kaput!/
47.691166, 19.692457
- parkolás utasítás szerint
- regisztráció a borisz 3-as épületben
- pénteken beléptetés 1600-tól 2000-ig, időben érkezz meg vagy nem tudsz belépni a Zónába csak szombaton!
- szombati beléptetés: 800-tól 930-ig


Kép


Figyelem!

A területre csak érvényes okmányokkal lehet belépni! A regisztrációnál mindenkinél legyen ott a személyi igazolvány és a lakcímkártya illetve a jármű rendszámát is fel kell jegyeznünk amivel érkeztél!

Csak azok a külföldi játékosok vehetnek részt a rendezvényen, akiknek minden adatukat leadtuk a terület tulajdonosának egy héttel a rendezvény előtt.
Küld el az as300game@gmail.com címre a személyazonosító okmányod másolatát a lakcímed és a gépkocsid rendszámát!

Attention!

Only these foreign players can attend the event, who have all of their personal data confirmed by the organizers one week before the event. Send a copy of your ID Card, your address and your license platenumber to the following address: as300game@gmail.com

Kép

A képen látható tárgyak valamilyen formájukban kötelezőek!FŐBB KARAKTEREK A ZÓNÁBAN

SIDOROVICH
A kormány megbízottja. Egy vérbeli szemétláda, aki pokolian jó üzletember. Nem szereti a markából kiadni a pénzt, azonban ha sikerül megbízást szerezned tőle, vagy megfelelő portékát eladásra kínálni neki, nagy pénzeket hajlandó áldozni. A vodka elengedhetetlen részét képezi a tárgyalásainak. Emellett tárgyalásokat folytat a katonaság és a szolgálat között, segíti a tudósok munkáját. A Zóna egész felügyelete az ő fennhatósága alatt van. Nem árt jóban lenni vele, kedveli az egyenes beszédet és a tiszteletteljes kommunikációt.

VITALY és VLADIMIR FEDOSEYEV
Sidorovich testőrei, az ikrek. Jobb elkerülni őket, belekötnek még az élő fába is. Ha egy mód van rá a közelükben ne csapj a közelükben balhét, mert egy szempillantás alatt véget vetnek az életednek. Néha egy kis vodkával vagy napraforgómaggal megszelídíthetőek, mindenestre légy nagyon tisztelettudó velük. Akár még Sidorovichal való üzletkötésedet is megakadályozhatják. Azonban ha jó passzban kapod el őket, akár még küldetéseket is kaphatsz tőlük.

BARKEEP
A Zóna kocsmárosa. Általában higgadt természetű, bárkit szívesen lát, akár alkudozni is lehet vele, azonban elvágja a torkodat ha megpróbálod átverni. Rengeteget tud a Zónáról, a Zóna titkairól. Szeret történeteket mesélni a Zónáról, a Zóna lényeiről. Remekül főz, vodkát bármikor szívesen vásárol, igaz van hogy a túlzott vodkafogyasztás beleszól a főzőtudományába… Kisebb-nagyobb küldetéseket kaphatsz tőle, egész szép summákat fizet érte.

KARDÁN
A szerelő. Mindent képes megjavítani ami egy kicsit hasonlít egy fegyverre, és bármiből képes fegyvert csinálni. Minden összegyűjtött alkatrészt és kacatot megvásárol a Zónában lévőktől. Imádja a vodkát, vodkáért cserébe szinte bármit megtesz. Azonban az ideje 60%-ában részeg, a másik 40%-ában pedig alszik. Mindenféle fegyvert árusít, így tőle lehet majd fegyvert venni ha már elég pénzt (vagy vodkát) gyűjtöttél össze rá.

BAGOLY
A Zóna mindenese. Talicskájával fütyörészve járja a Zónát. Nála szinte mindent lehet kapni, igazi kis bazáros. Minden frakcióval jó viszonyt ápol. Kisebb-nagyobb küldetéseket is kaphatsz olykor-olykor tőle.

DOKTORNŐ
Svetlana a Zóna hivatalos orvosa, Sidorovichal együtt érkezett a Zónába. Megbízható módszereivel, célzottan tud minden fajta sérülést vagy betegséget gyógyítani. Összedolgozik a tudósokkal, és bárkivel aki segíteni akarja munkáját. Kisebb-nagyobb küldetéseket kaphatsz tőle. Feltételezései szerint a Zóna tele van gyógyszerekkel, eszközökkel a gyógyításhoz, csupán fel kell őket kutatni. Gyakran besegít Sidorovich papírmunkáiba is. Nem dolgozik ingyen és rendkívül hangulatember

SÁMÁN
Rendkívül jól ismeri a Zónát, rengeteg információt szerezhetsz tőle. Állítólag minden sérülésből ki tud gyógyítani nagyon rövid idő alatt. Gyógynövények, kövek, fák kérgei, snork maradványok, emberi maradványok, minden érdekli ami élt és mozgott, azt állítja hogy ezekből kotyvasztja főzeteit, krémjeit, gyógyszereit. Szórakoztató karakter, néha a stalkerek szeretnek mellécsapódni. Természetesen nem gyógyít ingyen, de kisebb-nagyobb küldetésekre tőle is lehet számítani.

TUDÓSOK
Folyamatos kísérletek folytatnak embereken, gyógyszereket fejlesztenek, azonban legfontosabb kutatások a biológiai mutációk felderítése, megállítása, visszafordítása vagy fokozása. Alapszintű elsősegélyben tudnak részesíteni, természetesen pénzért, de jobban szeretnek olyan üzletek kötni amelyben nagyobb hasznuk van: mutáns állatok, rovarok, emberek begyűjtéséért rengeteg pénzt fizetnek.

GYIGTYARJOV ŐRNAGY
Ex-stalker, Ukrán Nemzetbiztonsági hivatal ügynöke. A hivatal küldi be a Zónába, hogy bizonyos rejtélyes eltűnések után kutasson. Jó kapcsolatot ápol a katonasággal és a szolgálattal is, a stalkereknek kisebb-nagyobb küldetéseket ad. Azonban vigyázni kell vele, rendkívül gyanakvó és bizalmatlan. Kiismerhetetlennek tűnik, ám aki megbízhatóan teljesít nála, azzal nem hálátlan.

PRÓFÉTA SHORIA
A Monolith frakció testi lelki vezetőjének nevezi magát. Vajon mi mindenre képes, hogy megőrizze ,,Szent földje ártatlanságát”?

NITRO
Egy műszaki zseni, igazi fegyvermester. Éjjel-nappal a Zónát járja, nagyon ritkán látni huzamosabb ideig egy helyben. Stalkerek csapódnak mellé, küldetéseket ad ki. Becsületes ember, mindenkivel jó viszonyt ápol, kivéve Kardánnal. Riválisoknak tekintik egymást, ezért ha lehet elkerüli őt, meg Kardán által összerakott vagy javított fegyvereket.

KATONASÁG PARANCSNOKA
Talán az egyik legkorruptabb ember az a Zónában. Hangulatember, ha jó kedve van mázlid van, ha nincsen akkor mindegy mit csinálsz, esetleg rengeteg pénzért cserébe nem vesz el tőled mindent, és nem zár fogdába. Nem sok küldetésre számíthatsz tőle, inkább a pénzedre utazik, mint hogy ő fizessen bármiért is.
Frakciók

STALKER
A stalkerek (más néven ’’Loner-ek’’) külön csoportot alkotnak, egyedül fedezik fel a Zónát. Nem tartoznak más frakciókba és semlegesek a többi felé. Busás pénzkeresési lehetőség miatt jönnek a Zónába. Általában egyedül bolyonganak vagy teljesítik a rájuk bízott feladatokat, azonban néha kisebb csoportokba verődnek.
Dresscode: Felszerelésük kötelező darabja a hátizsák, kapucnis kabát, pulóver. Kerülik a terepmintát, bár vannak kivételek.

MILITARY/KATONASÁG
Sorozott katonák az ukrán hadseregből, a Zóna határait védik. Korlátozott képességekkel bírnak, de az egyik alegységük, a katonai stalkerek, speciális feladatokat is el tudnak látni. Néhányan hajlandók üzletelni a stalkerekkel. Készleteik bizonyos időközönként töltődnek. A kormány küldöttje, Sidorovich bérezi őket.
Dresscode: Orosz katonai minták, és hozzá tartozó mellények. Ha lehet legyen minél inkább oroszosabb, de természetesen nem gond ha más mintákkal bíró felszerelésed van, de akkor az legyen egységes.

DUTY/SZOLGÁLAT
Egy militarizált csoport, akik szigorú fegyelemben, szabályok szerint élnek a Zónában. Elsődleges feladatuk a világ megvédése a fertőzött területektől, továbbá megpróbálják megakadályozni a kereskedelmet a külvilággal. Állítólag minden általuk talált relikviát átadnak a tudósoknak. Gyakran szerveznek rajtaütéseket a Zónában élő mutánsokon. A stalkereknek is hajlandóak segíteni problémáik megoldásában.
A frakció tagjai már régóta ádáz háborút vívnak a Freedommal. A stalkerek csatlakozhatnak hozzájuk.
Dresscode:fekete ruházat, ajánlott a fekete taktikai mellénnyel.

BANDITÁK
Egy rablókból és gyilkosokból álló szervezetlen csoport. Vándorló stalkereket fognak el és fosztanak ki. Szinte minden más frakcióval ellenséges viszonyban vannak. Fegyverarzenáljuk javarészt a szovjet korszakból származó fegyverek és egyéb polgári fegyverekből áll. Készleteik nagyon szűkösek.
Dresscode: Civil ruha, semmilyen mellény ne legyen, helyette szimatszatyor vagy bármi hasonló. Nincs hátizsák, a rabláshoz kötelező a maszk használata /fekete kendő vagy bármi ami elrejti az arcukat!

SCIENTISTS/TUDÓSOK
A Zóna természetét, viselkedését figyelik és kutatják. A stalkerek jó üzleteket tudnak velük kötni, ugyanis örömmel vásárolnak tőlük relikviákat mindenféle külön közvetítő nélkül is. Ha kell biztonságos laborjukon kívül is tevékenykednek, de mindenképpen erős kísérettel körülvéve. Igyekeznek minden frakcióval jó kapcsolatot ápolni....mindenkit és minden ajánlatot meghallgatnak, kivéve, ha magadra haragítottad őket, mert akkor jobb ha vigyázol mivel a segítségük nélkül a Zónalét NAGYON veszélyes tud lenni.
Mobil laborjuk Yantarban található.
Dresscode: A fehér színű orvosi köpenyüket a Zónában szögre akasztják, és helyette a Tiszta Égbolt színeit a kék felsőt és a fekete nadrágot hordják, de így is könnyű felismerni őket.

MONOLITH
A stalkerek egy rejtélyes, ismeretlen frakciója. Egy földön kívülről származó kristály létezésében, a Monolitban (más néven Wish Granter) hisznek. A legtöbb stalker megveti és elmebetegnek tekinti a csoport tagjait, akik minden tőlük telhető módon megpróbálják megakadályozni a bejutást a Zóna központjába, ahol állítólag a Monolit megtalálható, ugyanis attól tartanak, hogy a stalkereknek rossz szándékaik vannak a kristállyal kapcsolatban. Minden más frakcióval ellenségesen viselkednek. Felszerelésüknek köszönhetően jóval többet bírnak mint az emberek.
Dresscode: exoskeleton, sisak, maszk (gázmaszk)

"ZSOLDOS"
Dresscode: katonai ruházat, sisak, maszk (gázmaszk) 2 fegyver
Mentális és fizikai szintfelmérés! (pl.: sárban kúszni, miközben üvöltöznek veled)
A Zsoldosok frakciója egy a Zonában tevékenykedő elit magánhadsereg akiknek a bázisát és konkrét ügyfeleit
a legszigorúbb titoktartás övezi...
A Zsoldosok hidegvérű profik, akik felajánlják katonai szolgálataikat azoknak akik megtudják ezt fizetni. Olyan ex-kommandósok,kiugrott specialista ügynökök, elit testőrcégek volt alkalmazottai, esetleg profi gerillák akik pénzre méghozzá nem kevés pénzre váltották "szakképesítésüket".Tagjaikat szigorúan megválogatják, mind mentálisan mind fizikálisan megterhelik már a felvételi procedúra során is, a feladatok amelyeket ezeken a "szintfelmérőkön" teljesíteni kell sokakat eltántorítanak mert még a tapasztalt profiknak is nehézséget jelentenek. Kitűnő fizikai és mentális kondíciójuknak hála, és azoknak az egyedi képzéseknek amit a Zónán kívüli világ harcterein szereztek a Zsoldosok szinte mindenféle fegyveres ellenállást le tudnak győzni, de legalább is meg tudnak törni, bevetve vagy az óvatos taktikázást, vagy a precíz katonai műveleteket és a drága és minőségi felszerelésüket. Egyetlen hátrányuk a harcban, hogy nem ismerik a Zónát olyan szinten mint a Loner-ek....
Tőlük távol áll a fanatizmus, ők pénzért teszik amit tesznek, és a szerződéseiket mindig betartják hiszen megbízóik a legtöbbször befolyásos és gazdag emberek esetleg vállalatok... A kuncsaftokkal ezért mindig előzékenyek, főleg ha van elég pénzük, hiszen ha elterjed a híre, hogy megbízhatatlanok, akkor ugyan ki alkalmazná őket utána, az egyéb következményekről mér nem is beszélve...
Az viszont hogy a munkát hogyan végzik el az már változó és csoportja ill. embere válogatja - lehet, hogy mindenkit halomra ölnek, és hullahegyeket hagynak maguk után- , de az is, hogy csak 1-2 zavarodott és kábult ellenfél meg egy eltűnt tárgy/artifact mutatja,hogy ott jártak, de nem hal meg senki....

воля
Azok az anarchisták és fenegyerekek, akik azért harcolnak, hogy a Zónában bárki szabadon közlekedhessen. Szerintük nem szabad eltitkolni az emberek elől a Zónával kapcsolatos információkat, és az állam nem tekintheti magáénak az itt talált relikviákat, képződményeket.
Háborúban állnak a Duty-val. A stalkerek csatlakozhatnak hozzájuk. Készleteik szűkösek.
Dresscode: full BW-német-flecktarn-pontterep (ki hogyan ismeri) terepminta.

SNORK/VÉRSZOPÓ/EGYÉB LÉNYEK-SZÖRNYEK
Ezek a lények minden élőlényre rátámadnak, amit csak meglátnak.
Elég, ha megérintenek bárkit, már azzal is súlyos sérüléseket okoznak. Egy-egy találattól nem biztos hogy elfekszenek.
Dresscode: Ha nem tudod, akkor ne ide jelentkezz. (Ha mindenképpen szeretnéd kipróbálni, azt e-mailben jelezd a szervezők felé: stalker.as300@gmail.com)

шутеры
Feladatuk, tevékenységi körük:
- elsődleges feladatuk a Zónában található lények vadászata
- a Lonereknek segítenek
- nem kutatnak céltalanul
- általában a stalker falu körül "ólálkodnak"

(Kérünk mindenkit, hogy ha összeállította felszerelését, ruházatát, e-mailben küldjön egy képet magáról a stalker.as300@gmail.com e-mail címre! Ne a játékon érjen meglepetés hogy nem megfelelő a viseleted!)
ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK

- Amit mindenképpen hozzatok magatokkal: sátor, ponyva, amiből-amivel eszel/iszol, szemeteszsák, megfelelő ruházat (esőre, hidegre, melegre, bakancs!), védőfelszerelések (szemvédelem, arcvédelem stb.).

- A játékhoz a BB-t a szervezők biztosítják (BB BLS 0,20/0,25)! Ha valaki mégis saját BB-ből szeretné kivitelezni a játékot, azt kommunikálja le a szervezőkkel! A Zónában csakis a szervezők által biztosított BB-vel lehet üzletelni, azokat továbbadni. A tracer BB-t is a szervezők biztosítják. Táranként max. 50 db BB-t lehet tárazni, rakaszokba pedig 300 darabot. A kezdő 50 BB saját BB-ből tárazzátok!

- A szervezők által biztosított BB-ből bárhol tárazhattok!

- Lesznek szálláshelyek a stalkereknek amit bérelhetnek 900 RU/nap (őrzött), egyébként saját maguknak kell kialakítaniuk szálláshelyeiket, sátraikban vagy ponyvákkal! A sátor táboroknak külön lesz kijelölt helyük csak a kijelölt helyen lehet sátrat építeni!
Csak a kijelölt helyeken lehet tűzet rakni! Ponyvákat és katonai sátrakat is fogunk használni, de ezek nem jutnak mindenkinek!

Sátrak:
- A sátrakba nem lövünk be nem lövünk ki de késelés mehet!
- Ha s sátorba nem tartózkodik a senki akkor nem mászol be másnak a sátrába, nem turkálsz a dolgai között!
- A sátorba nem rejtünk el játéktechnikai eszközt! pl.: BB, ru, artifakt, stb.
- Maga sátor tábor támadható.
- Minden frakciónak szüksége lehet sátorra!


- Ivóvíz és mosdó használat csak a kijelölt helyeken lesz elérhető! Mindenkinek lesz lehetősége ezeket használni ellenőrzött körülmények közt. A vízzel minden esetben spóroljatok! Amennyiben a vizet 5 literes kannákban kapjátok, azokat sértetlen állapotban mindenképpen juttassátok vissza a szervezőkhöz! Az 5 literes kannákat ne tapossátok össze, ne dobjátok ki, ne hajtogassatok vagy vágjatok belőle tányért, bögrét stb.!

- A pályán áram alatt lehetnek elektromos kábelek, kérünk mindenkit, hogy semmi esetre se piszkálja azokat, konnektorokat, kapcsolókat, más egyéb fogyasztókat!

- Tüzet csak a kijelölt helyeken lehet rakni! Épületben szigorúan TILOS!

- Az épületekben mindenki fokozott figyelemmel közlekedjen! Mivel az épületek többsége romos, nézz a lábad elé – a lehulló törmelékdarabokban nagyot lehet esni. Kérünk mindenkit hogy fokozott figyelemmel legyen környezetére!

- A pályan található tárgyak: asztalok, székek, ágyak, stb. nem mozgathatóak és semmiképpen nem használható tűzrakáshoz (sajnos volt rá példa)! Kérjük a játéktechnikai eszközöket megfelelően kezeljétek, azokon visszafordíthatatlan folyamat ne indítsatok el, pl. kocsikerék leengedése rendben van, azonban annak kivágása nincs! Bútorokat, fóliákat, felszögelt képeket, ajtólapokat ne vigyetek el!

- A szemetet szelektíven gyűjtjük! 4 felé csoportosítottuk a szemétgyűjtést: 1., pet palack és alumínium doboz (energiaitalos doboz), 2., konzervdobozok 3., kommunális hulladék, 4., lemerült elemek, rossz akkumulátorok A konzervdobozokat csak azután dobd ki, hogy azokat kiégetted! Nem szeretnénk hívatlan rágcsálókat, rovarokat, bogarakat befogadni a területekre! (Tűzrakás csak a kijelölt helyen, felügyelet mellett!!!) Ezúton is nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy a szelektív hulladékgyűjtés szabályait tartsátok be, a szemetet a rendezvény végén a szervezők felé e módon juttassátok el, illetve a kihelyezett szemeteszsákokat e módon töltsétek fel!

- Dohányozni csak a kijelölt helyeken lehetséges! A csikkeket semmilyen esetben ne dobjátok el!

- A helyszíneken biztosítani fogunk őrzött és zárható helységeket az esetlegesen leadásra kerülő tárgyak/értéktárgyak (pl. pénztárca, kocsikulcs stb.) miatt.

- A talált tárgyakat minden esetben a SZERVEZŐKNEK adjátok le!

- A Szervezők jogot formálnak arra, hogy a jelentkezőket adott esetben elutasítsák, illetve a játék során nem megfelelően viselkedőket kizárják! A kizárt, hazaküldött játékosoknak a regisztrációs díjat nem áll módunkban visszafizetni!

- Szeszes ital és bármilyen kábítószer fogyasztása TILOS!!!

- Szemvédelem nélküli pályán tartózkodó játékos azonnal haza lesz küldve!


Kép
Amit mindenki, MINDENKÉPPEN hozzon magával: sátor, derékalj, hálózsák, polifoam, sátorlap, pokrócok, álöltözet, polár ruházat, váltóruha, bakancs, polár zokni, kesztyű (réteges meleg ruházat, váltás is legyen!!!) és minden egyéb olyan felszerelés amely segítséget nyújt sátorban alvás esetén. Hideg lesz!Pirotechnika:

IED, gránátok 5m belül hatásosak!
- A pirotechnikásunk által bevizsgált FÜSTGRÁNÁT használható épületeken kívül!
- MINDEN MÁS PIROTECHNIKAI ESZKÖZ HASZNÁLATA SZIGORÚAN TILOS!!!

KÉSELÉS:
- Ha megkéselnek, itt az is gyógyítható!
- KÉSELÉS CSAK GUMIKÉSSEL!!!


Éjszakai játékrész:
Éjszakai játékrész torkolattűz imitáció kötelező, mely történhet fegyverbe épített leddel, tracerrel, vagy taktikai lámpa használatával. Éjszaka mindenkinél kötelezően lenni kell a zseblámpának!
Éjszaka csak a 399 fps alatti fegyverek játszanak, minden kategóriában!

FPS:
399fps alatti fegyvereket hozzatok!
A DMR és sniper kategória kivételek!


Fosztogatás

- Rablás/fosztogatás esetén is juthatsz lőszerhez! Azonos kaliber esetén tied lehet a nála lévő lőszer, de csak annyi amennyi a birtokában van!

- A fosztogatók ellen kötelesek feljelentést tenni!

- A fosztogatók és rablók ellen keményen fellépés várható a katonaság részéről. A fogdán 1 órával kezdenek a foglyok. Szabadulásuk után kötelesek minden felszerelésüket leadni a “hivatalba”, majd ezek után 0-val fojtatják a játékot. (Nem biztos, hogy megéri a fosztogatás, nagyot lehet vele bukni!)

- Ha valakire körözést adnak ki, akkor az nem évül el, csak ha visszavonja a feljelentő személy!


FOSZTOGATÁS SZABÁLYAI

Fosztogatás menete:
Felszólítás a megadásra:
a.) Megadom magam, ne lőjetek! (Utána motozás szabálya)
b.) Megpróbál ellenállni, lelövitek, ha sikerül. (Utána motozás szabálya)

Csak a játékban szereplő tárgyak vehetők el!
– Pénz “RU”
– Címkézett tárgyak
– BB ( Ha sajátjával játszik, akkor nem veheted el tőle!)

A kifosztott személyek kötelesek a hatóság felé bejelentést tenni!MOTOZÁS SZABÁLYAI

A motozás a következőképpen történhet:
„Hello! Most meg foglak motozni, kérlek működj együtt!”
a) „Rendben, csak tessék, motozzatok meg!”
a.1) A motozás vége = nincs semmi, „Köszönjük az együttműködést, további szép napot!”
a.2) A motozás vége = megtalált tárgyak elkobzása, gyanúsított őrizetbe vétele, jelentés a HQ felé.
a.3) A gyanúsított megpróbál elmenekülni, utána szaladunk, megpróbáljuk elfogni. Ha nem áll meg 2 határozott felszólítás, és az ezt követő levegőbe leadott figyelmeztető lövés után sem, akkor lelőjük, majd lejelentjük a HQ-nak, valamint orvosi ellátásban részesítjük (nem kötelező, csak akkor ha parancsba adták)

Amennyiben a motozott személynek kínossá válik az átvizsgálás, azonnal jelezze határozottan, játékon kívül, hogy függesszék fel a motozást és inkább kiad minden rejtegetett holmit!

b) – Ne motozzon engem senki, inkább együtt működöm!
Ez esetben közöljük vele, hogy a motozást megtörténtnek tekintjük, így köteles minden rejtegetett felszerelést/eszközt kiadni, nem menekülhet el és 100%-osan együtt kell működnie.
b.1) Nincs nála semmi. „Köszönjük az együttműködést, további szép napot!”
b.2) Kiadott veszélyes tárgyak elkobzása, gyanúsított őrizetbe vétele, jelentés a HQ felé
Intim testrészekhez semmit sem rejtünk el és ott nem is keresünk/motozunk!
MEDIK SZABÁLYZAT

- Ha eltalálnak, akkor a találatnak és a vérmérsékletednek megfelelően eljátszod a sérülést. Ha nem jelzed megfelelően a találatot, akkor elképzelhető, hogy tovább lőnek majd, tehát találat után, ha van rá módod, akkor feküdj vagy ülj le!

- Kötszerrel való bekötözés: 1 tekerccsel, a sérülés helyén. Ha tudod, akkor magadat bekötözheted, de ekkor csak stabilizálod a sérülést. Amíg nincs bekötve a sérülésed addig harcképtelen vagy!

- 2x tudod magadat bekötözni, a 3. találat után a teljes felépülésedhez mindenképp kórházi/orvosi/sámáni ellátásra szorulsz, és míg meg nem kapod valamelyiket, addig harcképtelen vagy!

- Ha a sérült játékost 60 percen belül nem látják el, az „kivérzik”! Ekkor kómába eshet, de amíg ez be nem következik bármilyen módon kérhet segítséget!

- A mozgásképtelen sérült játékos marad ott, ahol van. Megvárja, amíg érte mennek, és el nem szállítják őt valamilyen módon. Kivételt képezhetnek különleges időjárási és játéktechnikai esetek. (A játékos biztonsága az első!)

- Nincs emlékezet vesztés addig, amíg az doki/sámán mást nem mond.

- Egy-egy sérülés után ajánlatos mediket, vagy a sámánt felkeresned, mert lehet hogy van számodra egy adag infúziójuk, tablettájuk, krémjük stb. amivel állapotodon azonnal segíteni tudnak.

- Narancs sapkádat hagyd otthon, ez nem az a játék ahol szükséged lesz rá. És nem is szeretnénk narancs sapkába kóborló „halottakkal” találkozni (ez egy LARP rendezvény, itt nem halsz meg amíg egy arra kijelölt személy azt nem mondja. Itt nincs visszaállókra történő mászkálás).

- A késelés gyógyítható, ugyanaz a menete mint a találatnak. (Késelni csak gumikéssel lehet!)

- A részletes találati és sebesülési szabályzatok a medikeknél, és a sámánnál lesznek! Ha valamiben nem vagy biztos, keresd fel valamelyiküket! Amúgy is jól jársz, mert kigyógyítanak az éppen aktuális bajodból.

- A fejlövés karcolásnak számít! Ha valakinek nem lenne egyértelmű, csak azért hogy kerüljük a fejtalálatokat! Senki ne célozzon fejre! Azt is el kell látni, csak gyorsabban gyógyulsz!

KÉREK MINDENKIT, HOGY + FŐKET NE ÍRJATOK BE, AKI AKAR JÖNNI, REGISZTRÁLJON BE A JÁTÉKRA SAJÁT NICKNÉVVEL! KÜLÖNBEN TÖRLÖM!
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: csüt. szept. 29, 2016 9:37 pm
Hozzászólások: 2
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Bоскресенье
HozzászólásElküldve: vas. feb. 18, 2018 4:44 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tiszteletem!

Szergej Pénteken 1700-kor érkezik a Zónába!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: szomb. júl. 29, 2017 7:30 pm
Hozzászólások: 3
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Bоскресенье
HozzászólásElküldve: szomb. feb. 17, 2018 11:01 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Üdv!
Leonarddal pénteken érkezünk 1900 körül

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2067
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Bоскресенье
HozzászólásElküldve: csüt. feb. 15, 2018 9:56 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Kép
Beléptetés a Zónába:
Hatvan-Nagygombos /Keresd a Zöld kaput!/
47.691166, 19.692457
- belépés a piros nyílnál
- parkolás utasítás szerint
- regisztráció a borisz 3-as épületben
- pénteken beléptetés 1600-tól 2000-ig, időben érkezz meg vagy nem tudsz belépni a Zónába csak szombaton!
- szombati beléptetés: 800-tól 930-ig
- jelezzétek a pénteki érkezést!
Ne nyomtasd ki ezt a térképet!
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: vas. szept. 27, 2009 1:41 pm
Hozzászólások: 104
Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Bоскресенье
HozzászólásElküldve: csüt. feb. 15, 2018 9:32 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Pénteken érkezek, kb 18:00-19:00 körül

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: kedd szept. 16, 2008 5:34 pm
Hozzászólások: 375
Tartózkodási hely: bp.
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Bоскресенье
HozzászólásElküldve: szer. feb. 14, 2018 6:17 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Fuvart keresnék Budapestről, péntek munkaidó után, vagy szombat is jó. Benzinpénzbe beszállok, igény esetén közepesen jó navigátorként funkcionálok.
_________________
Avant: Tailleur Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2067
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Bоскресенье
HozzászólásElküldve: szer. feb. 14, 2018 9:16 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Jelezzétek a pénteki érkezést itt a fórumon!
Pénteken nincs mászkálás a Zónában, regisztrálsz, és kialakítod a szálláshelyed és lehet bukót játszani a bárban!
Kapu nyitás: péntek 1600 a 100RAD 1700-tól nyitva!
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2067
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Bоскресенье
HozzászólásElküldve: hétf. feb. 12, 2018 2:28 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Kép
Amit mindenki, MINDENKÉPPEN hozzon magával: sátor, derékalj, hálózsák, polifoam, sátorlap, pokrócok, álöltözet, polár ruházat, váltóruha, bakancs, polár zokni, kesztyű (réteges meleg ruházat, váltás is legyen!!!) és minden egyéb olyan felszerelés amely segítséget nyújt sátorban alvás esetén. Hideg lesz!
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. okt. 05, 2009 9:34 am
Hozzászólások: 1171
Tartózkodási hely: Göd-BP
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Bоскресенье
HozzászólásElküldve: vas. feb. 11, 2018 10:45 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
haladok... még egy kis finomhangolás.....

Kép
_________________
Szeretnék végre keményen játszani, és ehez számomra a MILSIM elengedhetetlen. RoyalPredator

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára IOWA szer. feb. 14, 2018 10:39 am-kor.
Vissza a tetejére
  Profil  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2067
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Bоскресенье
HozzászólásElküldve: csüt. feb. 08, 2018 8:44 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. márc. 01, 2013 4:20 pm
Hozzászólások: 127
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Bоскресенье
HozzászólásElküldve: kedd feb. 06, 2018 7:46 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Balázs írta:
Megnéztem a videókat, az és a kiírás alapján tetszik, és szívesen mennék.
Sajnos az időpont viszont ezúttal nekem nem lesz megfelelő. Milyen gyakran szerveztek ilyen játékot?


1 évben kb 5 stalker rendezvényünk van. Legközelebb tavasszal lesz.
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. jan. 02, 2017 5:46 pm
Hozzászólások: 2
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Bоскресенье
HozzászólásElküldve: kedd feb. 06, 2018 9:05 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Üdv Mindenkinek!

Kersek fuvart Budapestről, kb BKV vonzáskörzetből, tudom lehet regnél is jelezni, de addig nem szeretnék regelni míg nem biztos hogy le is tudok jutni.
(ha beférek Hozzád kérlek pmben keress)
Előre is köszönöm,
Dióda

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. júl. 05, 2015 1:24 pm
Hozzászólások: 18
Tartózkodási hely: Bács-Kiskun
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Bоскресенье
HozzászólásElküldve: hétf. feb. 05, 2018 9:28 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Megnéztem a videókat, az és a kiírás alapján tetszik, és szívesen mennék.
Sajnos az időpont viszont ezúttal nekem nem lesz megfelelő. Milyen gyakran szerveztek ilyen játékot?
_________________
VSR-10, AK74Su

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. márc. 01, 2013 4:20 pm
Hozzászólások: 127
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Bоскресенье
HozzászólásElküldve: vas. feb. 04, 2018 5:49 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
DrGoreny írta:
Kobzos írta:
Az első körben a fegyvereket nem kell megvásárolnotok azt a katonaság fogja biztosítani!
Viszont a későbbiekben ha az eszközöd megsemmisül, vagy más módon harcképtelené válik akkor a fegyverműhelyben tudod pótolni, javíttatni!

Saját puskával (amit itthonról hoznék) lehet játszani vagy csak az általatok biztosítottal?


Végig a saját fegyvereddel játszol. Azt "biztosítja" számodra a katonaság, vagy ha valamilyen módon harcképtelenné válik, azt kell "javíttatnod, megvásárolnod" (rubelért) a fegyverműhelyben.
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. okt. 05, 2009 9:34 am
Hozzászólások: 1171
Tartózkodási hely: Göd-BP
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Bоскресенье
HozzászólásElküldve: vas. feb. 04, 2018 5:46 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Hát ha valakinek tetszik vagy csak ötletet adok egy kis felszerelés csináláshoz... oxigén tartály és levegő tisztító rendszer.. még nincs kész ...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
_________________
Szeretnék végre keményen játszani, és ehez számomra a MILSIM elengedhetetlen. RoyalPredator

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára IOWA vas. feb. 04, 2018 6:04 pm-kor.
Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. dec. 29, 2017 10:08 am
Hozzászólások: 2
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Bоскресенье
HozzászólásElküldve: vas. feb. 04, 2018 9:05 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Kobzos írta:
Az első körben a fegyvereket nem kell megvásárolnotok azt a katonaság fogja biztosítani!
Viszont a későbbiekben ha az eszközöd megsemmisül, vagy más módon harcképtelené válik akkor a fegyverműhelyben tudod pótolni, javíttatni!

Saját puskával (amit itthonról hoznék) lehet játszani vagy csak az általatok biztosítottal?

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. dec. 29, 2017 10:08 am
Hozzászólások: 2
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Bоскресенье
HozzászólásElküldve: pén. feb. 02, 2018 6:58 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok!
Ez lenne az első ilyen típusú játékom és miután elolvastam az ismertetést egy kérdésem maradt.
Ha jól értem a játékban nincsen halál, csak eszmélet vesztés vagy harcképtelenné válás. Ez tényleg így van, vagy csak rosszul értelmeztem.
Válaszotokat előrre is köszönöm.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2067
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Bоскресенье
HozzászólásElküldve: pén. feb. 02, 2018 2:27 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2067
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Bоскресенье
HozzászólásElküldve: pén. feb. 02, 2018 2:24 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. márc. 01, 2013 4:20 pm
Hozzászólások: 127
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Bоскресенье
HozzászólásElküldve: szer. jan. 31, 2018 9:08 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Balázs írta:
Sziasztok! Még nem voltam ilyen jellegű játékon. Lehet róla valahol valami leírást találni hogy hogy is zajlik nagyjából?A Zóna nappal a kegyeibe fogad, hogy sötétedés után igazi megpróbáltatások elé állítson...
A stalker játék nem megy utánad, neked kell felvenned a tempót, keresni a játékot. Ebben a veteránok segíthetnek majd.
A frakciók leírását megtalálod a kiírásban, ahhoz mérten teljesítik feladataikat a Zónában.
Nem sokat lövöldözős (bár soha nem lehet tudni milyen aktivitásba ütközik a Zónajáró...), sötétedés után viszont mindig legyen nálad fegyver és elég lőszer! ;)
A játékon mindenki ru-ért dolgozik vagy tesz szolgálatot, amelyből italt, élelmet, fegyvert, lőszert, információt, bizalmat stb. lehet vásárolni.
Ha pontosabb információra lenne szükséged, akkor privát üzenetben szívesen válaszolok.
Üdv, Doki
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szer. feb. 22, 2012 7:37 pm
Hozzászólások: 77
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Bоскресенье
HozzászólásElküldve: szer. jan. 31, 2018 5:47 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Figyelem! Itt a tudósok!
A zóna határában felállított megfigyelő állomásunk szerint 2018. Január 30-án éjjel 22:18 perc-kor azonosítatlan repülő tárgyat észletünk a 25-47-es koordinátán a Zónába lépve. A megfigyelő állomás drónt indított a tárgy követésére mely követte az azonosítatlan légi járművet 9percig majd egy váratlan esemény miatt a drón lezuhant és elveszette a kapcsolatot a megfigyelő állomással. A követtett tárgy még további 8 percig tartozkodott a zuhanás-tól nem messze majd minden jel megszűnt. A Tiszta Égbolt drónja a Vörös Zóna Юрий 6-7 kordináta körül zuhant le. Próbálunk adatokat visszafejteni a tárgyról ami valószínűleg csak egy eltévedt turista repülő vagy időjárás ballon lehetett de a legtöbb adatot a drón adattárolója tartalmazza. 22:52 perc-kor a Tiszta Égbolt egyik Stalker-je a zuhanás helyszínére érkezett fúrcsa fényeket jelentett a koordináta környékén majd vele is megszakadt a kapcsolat.
A tárgy eredete: Ismeretlen.
A tárgy tartózkodási helye: Ismeretlen.
A drón lezuhanásának oka: Ismeretlen.
A drón tartózkodási helye: Vörös Zóna Юрий 6-7 kordináta
A kiküldöt Stalker státusza: Ismeretlen.
A kiküldött Stalker neve: Igor Fedorov Zsukovszkij

Tehát továbbra is keressük a drón és adattárolóját illetve a begyűjtésére küldött Stalkert.
Adás vége.
_________________
"Őrült kell, egy őrült ellen!"
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: szomb. júl. 29, 2017 7:30 pm
Hozzászólások: 3
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Bоскресенье
HozzászólásElküldve: szer. jan. 31, 2018 6:41 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
teglasi írta:
Duty-val mi van? Esetleg átengedik nekünk a Zónát? :twisted:


Ne feljen mint mindig most is lesz Duty. Es magat is megfogja talalni... :box:

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: vas. szept. 27, 2009 1:41 pm
Hozzászólások: 104
Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Bоскресенье
HozzászólásElküldve: kedd jan. 30, 2018 7:54 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Duty-val mi van? Esetleg átengedik nekünk a Zónát? :twisted:

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. szept. 16, 2013 3:10 am
Hozzászólások: 70
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Bоскресенье
HozzászólásElküldve: kedd jan. 30, 2018 1:13 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Balázs írta:
Sziasztok! Még nem voltam ilyen jellegű játékon. Lehet róla valahol valami leírást találni hogy hogy is zajlik nagyjából?


Legyen bátor és segítsen a meg tisztításban! Garantálom hogy nem fog unatkozni. Lesz feladat és veszély bőséggel. Ha szeretne egy kis RU-t keresni itt a helye.
_________________
"Hope is the first step on the road to disappointment"
S.T.A.R.S. Airsoft Team
TM G36C, TM G18C, G&G CM16SRL, WE M&P 9 Compact Force.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. júl. 05, 2015 1:24 pm
Hozzászólások: 18
Tartózkodási hely: Bács-Kiskun
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Bоскресенье
HozzászólásElküldve: csüt. jan. 25, 2018 9:24 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok! Még nem voltam ilyen jellegű játékon. Lehet róla valahol valami leírást találni hogy hogy is zajlik nagyjából?
_________________
VSR-10, AK74Su

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2067
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Bоскресенье
HozzászólásElküldve: hétf. jan. 15, 2018 9:24 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Az első körben a fegyvereket nem kell megvásárolnotok azt a katonaság fogja biztosítani!
Viszont a későbbiekben ha az eszközöd megsemmisül, vagy más módon harcképtelené válik akkor a fegyverműhelyben tudod pótolni, javíttatni!
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2067
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Bоскресенье
HozzászólásElküldve: hétf. jan. 15, 2018 8:09 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Kuroi sama írta:
Üdv!
Nem voltam még Stalker játékon, de a maraton miatt ugye muszáj egyre benéznem. Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban, kihez fordulhatok ilyen jellegű dologgal?


Üdv!
Kérdezzen!
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: kedd nov. 22, 2016 2:34 pm
Hozzászólások: 5
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: S.T.A.L.K.E.R. Bоскресенье
HozzászólásElküldve: hétf. jan. 15, 2018 7:31 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Üdv!
Nem voltam még Stalker játékon, de a maraton miatt ugye muszáj egyre benéznem. Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban, kihez fordulhatok ilyen jellegű dologgal?

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  

JÁTÉKRA JELENTKEZŐK
BANDITÁK - 0 fő (Max 15 fő)
DUTY - 7 fő (Max 20 fő)
Corrugator (Lambda) , Fegyver: Nincs megadva
hektor11 (Lambda) , Fegyver: AK CM 0.28c - 370 FPS , Sig Sauer P226 - 310 FPS
Leonard (Lambda) , Fegyver: SCAR-L - 400 FPS
Medic-Mike (Lambda) , Fegyver: AK-105 +40es - 380 FPS , P226 - 310 FPS
Rugó (Expendables) , Fegyver: Ak74 - 370 FPS , Springfield 1911 A1 .45 ACP - 340 FPS
S.T.A.L.K.E.R (EASE) , Fegyver: P90 - 370 FPS
Szergely , Fegyver: ACR - 390 FPS
-= LEZÁRVA! =- Egyéb karakterek - 15 fő (Max 15 fő) -= LEZÁRVA! =-
atitroll , Fegyver: Nincs megadva , (Fly Technikus)
Bara (AS300 EASE) , Fegyver: Nincs megadva
CodeRed , Fegyver: M4/ak - 380 FPS , Glock 34 - 300 FPS
Eve (AS300 EASE) , Fegyver: AKS- 74U - 0 FPS , USP - 0 FPS
gaborian (AMMO DOMINI) , Fegyver: PX4 - 300 FPS , AK - 360 FPS
Kobzos (AS300 EASE) , Fegyver: semmi - 0 FPS
Maci (AS300 EASE) , Fegyver: Nincs megadva
Madár , Fegyver: Vss - 360 FPS , Aksu - 325 FPS
madmex (AS300 EASE) , Fegyver: AK74 - 340 FPS , ak74u - 370 FPS
Pöcök (AS300 EASE) , Fegyver: Nincs megadva
Sledgehammer1 (Omega Battalion) , Fegyver: AKS-47U - 380 FPS , G23 - 280 FPS , A Fizikus...
Spangli (AS300 EASE) , Fegyver: Nincs megadva
SZÜRKESAKÁL (EASE) , Fegyver: AKSz74 - 380 FPS , Glock18C - 230 FPS
tamas0126 , Fegyver: Ak - 0 FPS
TomAce (Omega Battalion) , Fegyver: KJW M4 - 370 FPS , Glock 23 - 270 FPS , A Radiológus...
Fegyverműhely - 2 fő (Max 3 fő)
Gomba1 (AS300 EASE) , Fegyver: Nincs megadva
nyika (Fegyvermester) , Fegyver: Vodka - 999 FPS , Még több vodka - 999 FPS
Mindenképp megyek - 6 fő (Max 10 fő)
Hawi (AIRSOC) , Fegyver: AKSU - 340 FPS
Oliver (AIRSOC) , Fegyver: AK74SU/HK416 - 350 FPS , colt 1911 - 300 FPS
raketaember (AIRSOC) , Fegyver: AK74 - 350 FPS
sk.zoltan411 , Fegyver: SPAS12 - 300 FPS , Big Bird - 300 FPS
valesz08 (AIRSOC) , Fegyver: M4A1 - 370 FPS , Glock - 300 FPS
Wronski , Fegyver: ASK209 - 360 FPS , Beretta - 300 FPS
-= LEZÁRVA! =- STALKER - 53 fő (Max 53 fő) -= LEZÁRVA! =-
Airoli , Fegyver: g36c - 335 FPS , 1911 - 300 FPS
Alfonz (OHP) , Fegyver: M4 - 380 FPS , nincs - 0 FPS , Alfonz
Bala00 , Fegyver: AK74 - 360 FPS
Bankos (S.T.A.R.S.) , Fegyver: M4 SA-A03 - 390 FPS , We xdm 3.8 compact - 300 FPS
Bohóc (Gravediggers) , Fegyver: Aks 74u - 350 FPS , Tm hi-capa 4.3 - 290 FPS
Boven (OHP) , Fegyver: Nincs megadva
Burn (S.O.D.) , Fegyver: AKS-74 U - 375 FPS , Beretta M9A1 - 320 FPS
Camambert (MARS) , Fegyver: m4 - 350 FPS
Csumpedli55 (C.К. "Звезда" В) , Fegyver: AK - 360 FPS
Dorten , Fegyver: AKSU-74 - 0 FPS , GBB Beretta M9 - 0 FPS , Fuvart adnok innen: 11. kerület Alee, 3 fő
Dreamcatcher (EASE) , Fegyver: Nincs megadva
DrGoreny (OHP) , Fegyver: AK-47 - 350 FPS , Nincs - 0 FPS , Görény
Fab , Fegyver: MP5 - 350 FPS , CZ P-09 - 350 FPS , Trigger
Falas , Fegyver: aksu - 370 FPS
Farkaskoma , Fegyver: G36 - 380 FPS
gabor678 , Fegyver: Акс74у - 360 FPS
gefiltebridge (S.T.A.R.S.) , Fegyver: CAKM12 - 350 FPS , KJW Glock 23 - 300 FPS
Gem_Kapocs , Fegyver: MP5K - 320 FPS , Glock 18C - 290 FPS
GhostWolf , Fegyver: PJ SR25 - 360 FPS , Fuvar kell innen: Budapest, 1 fő
I_M_P (AS300 EASE) , Fegyver: Nincs megadva
Jézi (AS300 EASE) , Fegyver: AK74u - 370 FPS , Glock17 - 220 FPS
josee (S.O.D.) , Fegyver: SVU - 0 FPS , Makarov - 0 FPS
Judith , Fegyver: Nincs megadva , EASE
KalaShogun (Gravediggers) , Fegyver: AK105 - 370 FPS , AKs-74u - 335 FPS
kaplar001 (S.T.A.R.S.) , Fegyver: CA M4 - 310 FPS , TM P226 - 300 FPS
kismoo (S.T.A.R.S.) , Fegyver: ics cxp-ape - 377 FPS , ics blee - 350 FPS
kovaxk (MARS) , Fegyver: G36K - 350 FPS , M56B - 290 FPS
lBlackbeard (Gravediggers) , Fegyver: Mp5 - 365 FPS
Léna (EASE) , Fegyver: Nincs megadva
Linden , Fegyver: G36C - 390 FPS , M56A - 290 FPS
lipike81 (Ease as300) , Fegyver: Mp5 - 300 FPS , Usp - 180 FPS
majomteve , Fegyver: AK47 - 0 FPS , Nincs - 0 FPS
metahero , Fegyver: Mp40 - 365 FPS , cm122 - 200 FPS , több pisztolyt is lehet vinni ?
miller , Fegyver: Ak74su - 350 FPS
Öcsi , Fegyver: Nincs megadva
robynhood2 , Fegyver: Nincs megadva , Holló
Sheila (EASE) , Fegyver: Nincs megadva
siloka94 , Fegyver: Cm 515. - 390 FPS , M9 Beretta - 210 FPS
St.Monick (QuietOp) , Fegyver: Kalash AKS74U - 370 FPS , Barack titkos elixire - 999 FPS
StalkerR (C.К. "Звезда" В) , Fegyver: AMKS - 360 FPS , AKS74U - 360 FPS
szdava66 , Fegyver: m4 - 0 FPS , m9a1 - 0 FPS
Tadeus (Putri) , Fegyver: G36 - 380 FPS , MK1 - 320 FPS
TheMark , Fegyver: sig 552 - 0 FPS
Tunguska , Fegyver: Aks-74 - 360 FPS , Glock-18 - 250 FPS , Aknász...
Vadasz12325 , Fegyver: AK 105 - 380 FPS , Sig p226 - 260 FPS
WARXion (BroForce) , Fegyver: AK74 - 360 FPS , G18C - 200 FPS
WazheadBoci__ (S.T.A.R.S.) , Fegyver: shotgun - 300 FPS , G18C - 310 FPS
Wilde , Fegyver: M14 - 350 FPS , M9 Beretta - 320 FPS
Will (AS300 EASE) , Fegyver: Nincs megadva
Wolfi , Fegyver: AK-74 - 410 FPS
Yusuf00 , Fegyver: SVD - 450 FPS , 1911 - 300 FPS
zagyva (AS300 EASE) , Fegyver: AKs 74M - 360 FPS , Glock 18 - 300 FPS , Technikus
zsoldmaci (S.T.A.R.S.) , Fegyver: Scar-L - 378 FPS , Strike Warrior - 300 FPS
военные/katonaság - 37 fő (Max 40 fő)
Achtung01 (BFOR) , Fegyver: M249 mk1 - 380 FPS
artemodys02 (AS300 EASE) , Fegyver: Scar - 0 FPS
Baloghmate , Fegyver: AKM - 380 FPS , Fuvar kell innen: Baja, 2 fő
bebe , Fegyver: gail - 0 FPS , a hideg - 0 FPS
BenJoe (H.N.D.) , Fegyver: AKS-74U - 388 FPS , nagyon sotgány - 320 FPS
berzezoli94 , Fegyver: Mk. 18 - 390 FPS , M3 Super 90 - 310 FPS
BULLDOZER (TINTÀSOK) , Fegyver: M4A1 - 350 FPS , 1911 colt - 300 FPS
CariuS (SárréT DevilS) , Fegyver: Ak74 - 370 FPS , Glock17 - 250 FPS
CatKan (LAST HOPE) , Fegyver: AK74SU - 370 FPS
Cula G. (Sárrét Devils) , Fegyver: G3 - 330 FPS
DeathDealer (Shadow Soildier) , Fegyver: Special Drag DMR Rifle - 500 FPS , AK 74N- Tactical - 380 FPS
dioda , Fegyver: AK 74 - 370 FPS , m9 - 300 FPS
Do.Ominik (LAST HOPE) , Fegyver: CA ar-15 - 370 FPS , Glock 18C - 220 FPS
Dombi (BFOR) , Fegyver: L85 - 380 FPS
Engler , Fegyver: pj4 casav m4 - 430 FPS
Fannesz. , Fegyver: AK-47-beta - 395 FPS , M9 Beretta - 320 FPS
Frici , Fegyver: Susu - 350 FPS , G17 - 280 FPS
Halászi , Fegyver: PDW M4 , - 385 FPS , Beretta - 250 FPS
Hirschakos , Fegyver: SA-A03 - 385 FPS
IOWA (H.N.D.) , Fegyver: VSS - 370 FPS , VODKA - 340 FPS
Kisvakond , Fegyver: L1A1 - 360 FPS , Tm USP - 260 FPS
KriszTeD (Kardfog) , Fegyver: HK416 - 380 FPS , Katana Raptor - 350 FPS
LacPM , Fegyver: m4 - 390 FPS
Levorador , Fegyver: ? - 0 FPS , ? - 0 FPS
Mawtank (TINTÁSOK) , Fegyver: Törpe Dragu - 390 FPS , Beretta/katana - 0 FPS
Nemcsák (BFOR) , Fegyver: Nincs megadva
Ocsike (TINTÁSOK) , Fegyver: M4A1 - 380 FPS , 1911 - 350 FPS
Pajor (VBE) , Fegyver: AKS74U - 360 FPS , shotgun - 350 FPS
Pedro (VBE) , Fegyver: aks74u - 330 FPS , G23 - 290 FPS
randomtarha (EASE) , Fegyver: Nincs megadva
Rensoft (Shadow Soldier') , Fegyver: Well G96 - 0 FPS , MP9 377fps-G17 300fps - 338 FPS
rokker5.1 , Fegyver: soti - 333 FPS , istenfaxa - 999 FPS
Shadowoly (LAST HOPE) , Fegyver: AKs74m - 370 FPS , AW HX2002 - 310 FPS
smicke123 , Fegyver: mp5 - 360 FPS
Smith19 , Fegyver: CYMA CM.520 AK - 390 FPS , APS Dragonfly - 300 FPS
szamosb , Fegyver: M40A3 - 570 FPS , USP - 240 FPS
Toma74 (H.N.D) , Fegyver: AK - 390 FPS , M4 - 330 FPS
воля - 13 fő (Max 15 fő)
a_dzsoni , Fegyver: AK63D - 490 FPS
Aeren (Putri) , Fegyver: Shogun - 310 FPS
Drakon (Praetorians) , Fegyver: ASR116 - 380 FPS , Beretta C60 Cougar - 280 FPS
Etheus (Praetorians) , Fegyver: AK 74 - 360 FPS , 1911 - 200 FPS
Ledesgyerek (Praetorians) , Fegyver: m4 - 300 FPS , soti - 210 FPS
Mati06 (Praetorians) , Fegyver: AK 47 - 350 FPS , revolver - 300 FPS
S.Gustaffson (Praetorians) , Fegyver: Kalasnikov - 350 FPS , Pistol - 195 FPS
Spider6117 (Praetorians) , Fegyver: M4 - 380 FPS , Colt 1911 - 300 FPS
Sunny18 (Praetorians) , Fegyver: MP5 - 350 FPS , 1911 - 270 FPS
szkufi , Fegyver: AK-63D - 380 FPS
teglasi (Putri) , Fegyver: akm - 360 FPS , hi-capa 4.3 - 300 FPS
Tróger (Praetorians) , Fegyver: ak74 - 330 FPS , Glock - 210 FPS
Xellos , Fegyver: JG G36 - 370 FPS , We 1911M - 320 FPS
шутеры - 0 fő (Max 20 fő)
12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 28 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség