SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: hétf. ápr. 23, 2018 12:11 pm

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 36 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Szerző PM
Tiszteletbeli Játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 7:26 pm
Hozzászólások: 685
Tartózkodási hely: Pétfürdő
HozzászólásHozzászólás témája: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: vas. dec. 17, 2017 4:14 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 Nyereményjáték

NYERJ 50%-os belépő kedvezményt a következő K.I.N.G. SE játékra!
Hogyan nyerheted meg? Regisztrálj az ELSŐ 20 megnyitott helyre a modulban ÉS gyere el a rendezvényre!

Szabályok:

 • A szervező a játék kiírásakor megnyit a regisztrációs modulban 20 helyet egy általa választott oldalnál
 • Aki 2018. március 29-ig a 20 db „nyerő” helyek valamelyikére regisztrál és meg is jelenik a játékon, az a KÖVETKEZŐ K.I.N.G. SE játékra 50%-os belépő kedvezményt nyer
 • Amennyiben március 29. előtt feltelik a 20 „nyerő” hely akkor a szervező a regisztráltakat „zöldnek” jelöli és megnyitja a további oldalakat
 • Ha a megjelölt „nyerő” játékos lemondja a részvételt, illetve leregisztrál, vagy nem jelenik meg, nyereménye érvényét veszti de helyére más játékos nem léphet
 • Nyereményed átvételét a regisztrációnál jelezd. Nyereményed a KÖVETKEZŐ K.I.N.G. SE játékon válthatod csak be!
 • Amennyiben rendelkezel a nyereményt igazoló érvényes bonnal, akkor azt a regisztrációnál add le


Külföldiek és külföldi rendszámos autók

A területre csak érvényes okmányokkal lehet belépni! A regisztrációnál mindenkinél legyen ott a személyi igazolvány és a lakcímkártya illetve a jármű rendszámát is fel kell jegyeznünk amivel érkeztél!

Csak azok a külföldi játékosok vehetnek részt a rendezvényeken, akiknek minden adatát leadtuk a terület tulajdonosának (Magyar Honvédség) egy héttel a rendezvény előtt.
Küld el az info@kingse.hu címre a személyazonosító okmányod másolatát a lakcímed és a gépkocsid rendszámát!

Ha magyar állampolgár vagy, de külföldi rendszámos gépkocsival érkeznél, csak a rendszámot kell elküldened!!


Figyelem!

 • A játékra történő regisztrációval elfogadod, hogy az eseményen önszántadból és saját felelősségedre veszel részt. Elismered, hogy megfelelő védőfelszereléssel rendelkezel.
 • Elismered továbbá, hogy az 'Gloomy Sunday 3' airsoft játék szabályait, valamint a MASZ 2015 szabályrendszert elolvastad, felfogtad és alkalmazni is fogod.
 • A játék során a K.I.N.G. SE tagjai, mint bizalmik ügyelnek a játékkiírásban foglalt szabályok betartására. A pályán terminátorkodásnak, viccből egymásra lövöldözésnek, "ugyselőszelidág he-he"-részésnek, vitának, hangos szónak helye nincs! A játék menetét és hangulatát rontó résztvevők figyelmeztetésben részesülnek!
 • A pályán BIO BB használata kötelező kivéve sniper és DMR! Ezt a parkolóban és a játék közben ellenőrizzük!
 • TILOS mindenféle, törvény által tiltott önkényuralmi jelkép használata!
 • A kapun történő belépéskor ne viselj a bakancs, sapka, zubbony, nadrág, kabát katonai felszereléseken felül bármilyen egyéb kiegészítőt (mellényt, sisakot, pisztolyt ésatöbbi), különben nem engedünk be.
 • A beléptetésnél mindenki köteles aláírni egy Saját Felelősségi Nyilatkozatot, amelynek szövegét ITT találjátok.
 • A parkolóba megérkezve első dolga legyen mindenkinek a szemüveg felvétele! A szemüveg használata az egész játék alatt KÖTELEZŐ! A szemüveg nélküli játékosokat figyelmeztetés nélkül hazaküldjük!
 • Az emeletes épületek esetében csak az első emelet játszik, felette nincs játék! A tetőre kimászni tilos és veszélyes!
 • Hop-up belövés csak a kijelölt helyen és irányba!
 • Kronó után tárat kivesz, fegyver bebiztosít. Tárat csak az eligazítás után lehet ismét fegyverbe helyezni.
 • A kronózáshoz mindenki egy darab ÜRES tárral a KEZÉBEN, belőtt hop-up-pal jelenjen meg!
 • A MASZ 2015 FPS határait szigorúan betartatjuk. Ne hozzál pont 400, 500 vagy 600 FPS-es puskát. xCortech 3200-as kronóval mérünk.
 • A pályán a medic-elésen és "késelésen" kívül TILOS mindenféle fizikai kontaktus!
 • A rendezvény előtt és alatt alkoholt, varázsgombát, sámán-kencéket fogyasztani szigorúan TILOS!
 • 16-18 éves kor között kötelező a szülő vagy gondviselő által aláírt szülő nyilatokzatot hoznod és bemutatnod! Aki csal, azt örökre kitiltjuk!
 • Arra kérünk, hogy ne jelentkezz, ha nem jössz el, vagy a játék előtt két nappal találod ki, hogy dolgoznod kell illetve lebetegedtél! Köszönjük a megértést!
 • A játékra azt engedjük be, aki regisztrált ez esemény napja előtt 24 órával. Nincsenek plusz fők, mindenkinek kötelező regisztrálnia
 • A játék bármilyen időjárási körülmények között megrendezésre kerül. Mit ott leszünk!Háttér - Forrás: Wikipedia

A Jugoszláv Szövetségi Köztársaság volt a harmadik jugoszláv állam, amelyet Szerbia és Montenegró alkotott. 1995-ben területén ért véget az újkor harmadik legvéresebb európai háborúja, a délszláv háború. A háborútól leszegényedett Jugoszlávia területén nem sokáig tartott a béke: 1996-ban a koszovói háború permanens alacsony intenzitású konfliktus fokozatosan valódi polgárháborúvá szélesedett, mivel egyrészt Szerbia még '90-ben megvonta az autonómiát Koszovó tartománytól, másrészt az 1997-es albániai összeomlás idején (az ezt kiváltó piramisjátékot egyesek szerint maga az UCK szervezte) a lakosság és a bandák kifosztották az albán fegyverraktárakat, és jelentős mennyiségű fegyver jutott át Koszovóba az UÇK hoz.
A Koszovói Felszabadítási Hadsereg (UÇK) terrorakciókkal, útblokádokkal, rendőri és civil célpontok elleni támadásokkal küzdött a tartomány elszakadásáért.
Mindezek következményeképpen a kilencvenes évek végén Milošević súlyos atrocitásokkal terhelt rendőri-katonai akciót indított a tartományban a rend helyreállításáért. Az akció heves nemzetközi visszhangja és a komoly diplomáciai nyomás eredményeképpen 1999 januárjától tárgyalások kezdődtek ENSZ-csapatok telepítéséről. 1999. február végére Milošević elfogadta a nemzetközi közösség feltételeit a szerb csapatok kivonásáról, Koszovó autonómiájáról, és az ENSZ-csapatok Koszovóba való telepítéséről.
Ekkor azonban máig tisztázatlan okokból – valószínűleg amerikai kezdeményezésre – a márciusi aláírásra előkészített dokumentumokhoz egy kiegészítést csatoltak (Appendix B) melyben a procedúra részeként a NATO csapatok számára jogot adtak volna Szerbia egész területének, légterének és felségvizeinek korlátlan használatára, beszállásolásra, táborok létesítésére, gyakorlatozásra. Valamint teljes immunitást a szerb törvények alól, teljes és korlátlan nyomozati eljárási jogkört az állam egész területére. Mindezen feltételek elfogadása Szerbia esetében az állam szuverenitásának feladását és NATO-megszállást jelentett volna. A szerb és az orosz tárgyalóküldöttség mindezt visszautasította, és ragaszkodtak a szakértői tárgyalások során kimunkált keretekhez.
Az USA több kísérletet tett az ENSZ BT előtt Szerbia elleni beavatkozás megindítására, de az orosz vétó miatt kudarcot vallott. Ezen előzmények után 1999. március 24. a NATO és az USA - BT-felhatalmazás nélkül - bombázni kezdte Szerbiát.Történet

A június 10-ig tartó légi hadjárat során egy jelentéktelen, rutinfeladatnak tűnő szállítási bevetés során egy USA repülőgépet rakétatalálat ér. A gép pilótája a károk felmérése után úgy dönt, hogy a gép teljes, 8 fős személyzetnek el kellhagynia a fedélzetet. Az ejtőernyővel földet érő katonák nagy területen, a szerb erdőségekben, lakott területek közelében szóródik szét rádió és egyéb különleges felszerelések nélkül.

A repülő becsapódására és az kinyíló ejtőernyőkre felfigyelnek a közeli szerb laktanyában állomásozó fegyveresek (SAF) és milicisták. Ugyanekkor a NATO/USA is különleges alakulatokat (US 15th Marine Expeditionary Unit) küld a területre azzal a feladattal, hogy semmisítsék meg a gép maradványai között fellelhető és a területen szétszóródott fontos műszaki eszközöket és esetleges dokumentumokat, keressék meg és mentsék ki a gép fekete dobozát és elsősorban kutassák fel a lezuhant gép személyzetének tagjait, akiket juttassanak el a kijelölt kivonási pontok valamelyikére.

A 15th MEU parancsnoksága komoly kihívásokkal néz szembe. Az ellenséges erők nagy létszáma és a területre telepített rádió zavaróállomás és légvédelmi rakétarendszerek komoly kihívás elé állítják a küldetés sikeréért felelős tiszteket.

A játék nem titkoltan a Behind Enemy Lines című, hollywoodi produkcióra épít, sok részletet azonban megváltoztattunk. A valóságban is megtörtént eseményekről készült dokumentumfilmet a lenti linken nézhetitek meg:

https://www.youtube.com/watch?v=FusEcHnXZbUA játékterület általános térképe

Kép

Sokminden nem publikus persze.Oldalak, feladatok, dresscode

Szerb hadsereg és milícia

Dresscode: Woodland és klónjai, boci, rába, CCE, DPM, valamint flecktarn, OD és bármilyen orosz cucc, amely színében és mintázatában eltér az USA rendszerben lévő gyakorlóitól. AK-széria ajánlott.

Visszaállás: A térképen jelölt visszaálló pontokon. A raj köteles visszaállás előtt ÉS után is bejelentkezni a parancsnoknál! A PK meg fogja mondani, hogy hol álljatok vissza ill. visszaállás után mi a feladatotok!

Tárazás: A visszaálló pontokon (nem csak halottként!) és a HQ-n

Feladatok:
 • A gép roncsainak átkutatása, fontos információk begyűjtése
 • A pilóták felkutatása és élve elfogása, majd a bázisra szállítása és őrzése
 • A gépből kiesett/kidobott egyéb tárgyi eszközök felkutatása
 • A zavaróállomás és a légvédelmi állás elfoglalása, megtartása


US 15th MEU

Dresscode: Bármilyen rendszerben lévő vagy már kivont USA gyakorlóruházat, kivéve OD és Woodland. Ezen felül BÁRMILYEN sivatagi ruházat és az angol MTP is itt játszhat, de jöhet az ATACS, AOR és minden más, ami "nyugati jellegű" és nem üti a másik oldal dresscode-ját. Nagyon geardo kinézet ill. M-széria ajánlott.

Visszaállás: Nincsenek fix visszaállók, az US parancsnok fog adni egy koordinátát a visszaálláshoz, ehhez visszaállás előtt kötelesek vagytok bejelentkezni a PK-nál rádión! A raj köteles továbbá visszaállás után is bejelentkezni a parancsnoknál! A PK meg fogja mondani, hogy visszaállás után mi a feladatotok!

Tárazás: Visszaálláskor és a mobil lőszeres ládánál

Feladatok:
 • A gép roncsainak átkutatása, fontos dokumentumok és eszközök megsemmisítése
 • A pilóták felkutatása, kivonási pontra szállítása és védelme a helikopter (autó) érkezéséig
 • A gépből kiesett/kidobott egyéb tárgyi eszközök felkutatása és megsemmisítése
 • A zavaróállomás állás elfoglalása, a légvédelmi állás megsemmisítése


A lelőtt gép személyzete

A repülőgép személyzetét megszemélyesítő játékosok hosszú bujdoklásra, csendben osonásra illetve nagy futásokra készüljenek. Elsődleges céljuk, hogy elkerüljék az elfogást. Szívesen látunk minden kezdő vagy az airsoft sport után érdeklődő játékost ill. LARP fanatikust is a személyzet tagjai között!

Visszaállás: Nincs. Ha lelőttek és kivérzel akkor az US parancsnokhoz kell menned. Ha meglőnek és medic-elnek, akkor fogságba kerülsz.

Dresscode: Szerelő, tankos vagy pilóta overál. Ha ez nincs, akkor lásd US oldal dresszkódja!

Feladatok: Rádió és térkép használata nélkül jelezd a mentőcsapatoknak helyzetedet és segítségükkel juss el a kivonási pontra.

Korlátozás: Fegyverként max. egy pisztoly vagy egy SMG és maximum 300db BB lehet nálad


Játékszabályok

A lelőtt gép személyzetével kapcsolatos szabályok

 • Nem rendelkeznek rádióval
 • Fegyverzetük maximum egy pisztoly vagy egy SMG
 • A játék kezdetét jelző dudaszó után mozoghatnak, amerre kedvük tartja. Előtte viszont egy adott, általuk kiválasztott helyen várakoznak. Ők vonulnak fel pályára legelőször, ezért mindennél fontosabb, hogy gyorsan öltözzenek be és kronóztassák be az esetleges fegyvereiket!
 • Elfogásuk: A személyzet tagjait a szerbeknek NEM KELL lelőniük, hacsak más lehetőség nem adódik. Fel kell szólítani őket a megadásra, ha elfutnak - ismételt felszólítás után! - utánuk lehet lőni, de: SZIGORÚAN KERÜLJÜK a kis távolságokról történő tűzpárbajokat! Mind az elfogott, mind a lelőtt/megsebesített személyzetet a szerbek a bázisukra szállítják. Fegyverüket (ha van) elkobozzák és a bázison egy jól látható helyen leteszik.
 • A megsebesített/lelőtt pilótát természetesen először medic-eni kell!
 • Kiszabadításuk: Az elfogott és a szerb laktanyába szállított személyzetet az US 15th MEU erőknek ki kell szabadítania. Ehhez meg kell rohamozniuk a laktanyát, amely várhatóan nem lesz egyszerű feladat
 • Szökés a fogságból: Az elfogott személy bármikor megkísérelheti a szökést, és ehhez minden, ésszerű, szerepjátékos ill. a MASZ-ban is rögzített szabályos eszközt, módszert felhasználhat.
 • Kimentésük: A bújdokló "pilóta" hang, füst vagy kézjelekkel jelezhet az US erőknek. Begyűjtése után csatlakozik az adott rajhoz (a raj medic-je gyógyíthatja).
  A kimentés fix pontokon történik, amelyek helyét csak az US parancsnok ismeri. A kimentendő személyt el kell vinni a parancsnok által megadott pontra, ott 10 percig várni az érkező mentőhelikopterre (autó).
 • Mit tegyek, ha kimentettek vagy kivégeztek? Keresd az US parancsnokot a 4-es rádiócsatornán. Kimentésed vagy halálod esetén felveheted a teljes felszerelésed és US oldalon folytathatod a játékot.


Zavaróállomás és légvédelem

 • Zavaróállomás: A zavaróállomás játéktechnikailag lehallgató állomásként működik. Az tudja lehallgatni az ellenség adását, akinek éppen a kezén van. Egy órán belül max. egyszer lehet lehallgatni és maximum 15 perc időtartamig.
 • Légvédelem: A térképen megjelöltünk három pontot, ahová a szerbek légvédelmi rakétákat telepítettek. Ugyancsak látszik a rakéták hatósugara. Ha a kivonási pont a hatósugáron belül esik, akkor első körben el kell pusztítani a rakétákat.
  Egy rakétát csak egyszer kell megsemmisíteni. Utána már nem játszik.


Járműszabály

Kép


Kép
Nem saját fotó, de valami ilyesmi a KING-es UAZ is.


 • A járműveken utazók nem lőhetnek menet közben!
 • A járműveken utazókra menet közben lőni tilos!
 • A jármű megállítható a járműre leadott lövésekkel, megállás után mehet a fight
 • A járművek kilőhetek! Mozgásképtelenné csak 40mm-es gránátvetővel a szélvédőre vagy a kasztnira leadott lövéssel lehet. Ezt úgy igyekezzünk kivitelezni, hogy a sofőr ezt egyértelműen észlelje. Az észlelhetőség érdekében a gránátvetős soha ne veszélyeztesse saját vagy mások testi épségét (nem ugrik a mozgó jármű elé). Ha a sofőr nem észlelte a találatot, akkor a gránátvetős nem is találta el a járművet ("találat az, amelyet a célpont bevall").
 • A járművek robbanthatóak a szervezőktől kapott IED-ekkel! Robbanó IED 5 méteres körzetében minden és mindenki halott és visszaáll. Minden raj, akinek ilyen formában elhalálozik egy tagja, VISSZAÁLL!
 • A kilőtt járművek vészvillogóval jelzik a találatot/megsemmisülést és az bázisokon állnak vissza
 • A járművek vezetői a terepviszonyoknak megfelelő, lehető legkisebb sebességgel haladnak. Gyorsítási parancs számukra nem adható ki.
 • JÓL JEGYEZD MEG! Nem te vagy Rambó, nincs örökélet, nincs LOAD GAME! Vagy viselkedsz a járművek környékén, vagy soha többé nem engedünk a közelükbe sem!

Medic szabályok

 • Visszaállási idő: fix 15 perc, órával mérve
 • Visszaállás helye, módja: lásd az oldalak leírásánál!
 • A találatot kapott játékos köteles feltartott karral, többszöri hangos, TALÁLAT! vagy HIT! kiáltással jelezni a sérült státuszát majd a lehető leghamarabb a fejére tenni a narancs sapkát vagy kendőt
 • A narancs sapka/kendő folyamatosan legyen fent a sérült, visszaálló játékosokon/rajokon egészen a visszaállási idő végig
 • Gyógyítás: Csak medic gyógyít. 1 percig, órával mérve, közben folyamatosan érintve a sebesültet. Medic-et csak medic gyógyíthat.
 • Szájbarágó: Sebesülttel futni tilos! Sem a medic, sem a sebesültet kivonó játékostárs NEM FUTHAT közösen a sebesülttel, mert A SEBESÜLT NEM TUD FUTNI!
 • Egy emberre KETTŐ darab medic szalag köthető fel. Harmadik találatnál az EGÉSZ RAJ VISSZAÁLL!
 • Medic szalagot NEKTEK kell hoznotok! Fejenként kettőt!
 • Sebesült késelése: A lekéselt ember hangosan jelez a társainak. Ő már nem gyógyítható, de a raj még 10 percig játszhat, ezután az EGÉSZ RAJ VISSZAÁLL!
 • Dobatás: a dobatott ember csendben felteszi a találatjelzőjét és hagyja, hogy a raja még max. 10 percing játszhasson. Ezután az EGÉSZ RAJ VISSZAÁLL!
 • Élő ember késelése: lásd dobatás!
 • Késelés csak gumikéssel (gumibaltával, gumikaszával stb.), ÖTSZÖRI érintéssel! Nincs kaszaboló nindzsázás!
 • Kivérzési idő: 10 perc. A végén az EGÉSZ RAJ VISSZAÁLL!
 • "Halott ember nem beszél!"

Fegyverek, tárak, BB, csipogók

 • A "Gloomy Sunday 3" épületharcot mellékesen tartalmazó játék, tehát beltérben és annak 10m sugarú körzetében maximum 1.5 Joule (400 fps) és KIZÁRÓLAG egyes lövés engedélyezett! Sorozatlövés csak a 10m zónán kívül, épületre- vagy abból kifelé tüzelve adható le.
 • Ami a MASZ 2015-ben nem sniper, DMR vagy géppuska, az nálunk sem az
 • A kronómester NEM fogja beengedni a határokon felüli puskákat a játékra!
 • Sniper-nek és DMR-nek kötelező az oldalfegyver viselése
 • Egy rajban maximum 1 támogató és 1 DMR VAGY 1 mesterlövész fegyver lehet, mindenki más 400 alatti lövész.
 • Sniper-spotter párosok jöhetnek
 • A játékon csak mid vagy alacsonyabb kapacitású tárak játszanak. Tehát semmi ami tekerős, még akkor sem, ha kiszámolod bele a BB-ket egyesével
 • Géppuskás csak egy rakaszt használhat
 • A játék során csak BIO BB használható, kivéve sniper
 • A damilos, csipogós botló játszik, ha hoztok. Elműködése esetén 3 méteres körben mindenkit medic-elni kell (a medic-et is).

Rádiózás

 • Minden rajban kötelező legalább egy komolyabb minőségű / teljesítményű rádió. amely nem merül le 1 órán belül
 • A "pilótáknál" kötelező a rádió, de azt a keresési szakaszban csak a szervezőkkel történő kommunikációra lehet használni
 • A rádiócsatornákat csak szabályos rádióforgalmazásra használd!
 • Rajon belüli kommunikációra tilos a lenti csatornákat használni!
 • Szerb hadsereg és milícia: 2. csatorna
 • US 15th MEU: 4. csatorna
 • Szervezői 8. csatornaKötelezo és ajánlott felszerelések, juttatások

Kötelező

 • BIO BB, kivéve sniper
 • Max. mid-cap tárak (nem, nem lehet csak 100-at tölteni egy high-cap-be!)
 • A fentebb ismertetett dresscode-nak megfelelő ruházat
 • Magasszárú bakancs, túracipő
 • A MASZ 2015-nek megfelelő szemvédelem
 • Narancssárga találatjelző sapka vagy kendő
 • Fejenként 2db medic szalag (+1 pót, ha elhagyod!)
 • Rajonként legalább egy Puxing vagy hasonló képességű rádió
 • Számodra megfelelő mennyiségű kaja
 • Kulacs, camelbak stb.

Ajánlott

 • Arcvédő, fogvédő
 • Pótakksi, pótfegyver
 • Tájoló, GPS
 • EÜ csomag: WC papír, zsebkendő, nedves törlokendo, hasfogó, fejfájás ellen valami, géz, ragtapasz

Amit mi adunk

 • pályabérlet
 • 1db, molinós térkép
 • 2db jármű, sofőrrel
 • Kulturált WC
 • ivóvíz a csapból (a kulacsokat, camelbak-eket, üvegeket stb. töltsétek fel a főépületben, készülődés során!)
 • őrzött parkoló


Hosszú lett, de mi ezt így szeretjük, így szoktuk meg! Köszönjük, hogy elolvastad! :)
Szeretettel várunk, ha megfelelsz a fenti szabályoknak és játszani, szórakozni jössz!
_________________
Little Needle; A HiT! Gyülekezetének alapító tagja

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vity0 hétf. ápr. 09, 2018 6:52 pm-kor.
Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag

Csatlakozott: vas. okt. 15, 2017 9:53 am
Hozzászólások: 5
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: vas. ápr. 22, 2018 9:10 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok!
Szerb oldalon vegyes minta játszik? (OD+Flecktarn+fekete sisak)

Előre is köszönöm: Shogun

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Tiszteletbeli Játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 7:26 pm
Hozzászólások: 685
Tartózkodási hely: Pétfürdő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: vas. ápr. 22, 2018 7:48 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Nitro1991 írta:
Vagy most csak a minta játszik?


Igen. Nincs megkötés a fejfedő típusára.

Gabe Kopi írta:
Szeretnék a D.I.D. rajba kerűlni.


Ready.
_________________
Little Needle; A HiT! Gyülekezetének alapító tagja

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: csüt. ápr. 06, 2017 6:55 pm
Hozzászólások: 5
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: vas. ápr. 22, 2018 2:52 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tisztelt szervező!

Szeretnék a D.I.D. rajba kerűlni.

Köszönöm.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: hétf. szept. 17, 2012 3:36 pm
Hozzászólások: 9
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: vas. ápr. 22, 2018 2:28 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Fejfedő megkötes lesz, mert lehet csak én nem tudtam értelmezni a dresscode erre vonatkozó reszét :D
Orosz ruházat, tehát bonnie nem? Vagy most csak a minta játszik?
Van orosz mintájú bonnim, csak azért kérdem, hogy felvehetem, vagy ragaszkodjak a nagyon oroszos szerb beüteshez, és legyen kendő? :D

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Tiszteletbeli Játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 7:26 pm
Hozzászólások: 685
Tartózkodási hely: Pétfürdő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: vas. ápr. 22, 2018 9:45 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Flippy írta:
Ehemmm... Mi úgy gondoltuk, hogy mivel sokan is vagyunk, levállna tőlünk egy sniper-spotter pár.


Akkor lehet nem is nektek szólt? ;)
_________________
Little Needle; A HiT! Gyülekezetének alapító tagja

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag

Csatlakozott: pén. márc. 21, 2008 9:30 am
Hozzászólások: 169
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: pén. ápr. 20, 2018 2:08 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Vity0 írta:
Egy rajban 1 DMR VAGY 1 mesterlövész, emellett jöhet még 1 géppuskás, a többi 400 alatti AEG. Már most látok olyan rajt, ahol ez nem teljesül.


Ehemmm... Mi úgy gondoltuk, hogy mivel sokan is vagyunk, levállna tőlünk egy sniper-spotter pár.
_________________
Kép

Vissza a tetejére
  Profil  
Tiszteletbeli Játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 7:26 pm
Hozzászólások: 685
Tartózkodási hely: Pétfürdő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: pén. ápr. 20, 2018 10:51 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Továbbra is próbálkozom rajok építésével, szóljatok, ha van igény, óhaj vagy sóhaj.

Rengeteg az "új arc", ezért zanzásítom a kiírást:

- MASZ 2015, szigorúan, haveri alapok és ráhagyások stb. nélkül
- Kötelező BIO BB, kivéve DMR, sniper, 0,28g felett
- Max. mid-cap tárak
- Egy rajban 1 DMR VAGY 1 mesterlövész, emellett jöhet még 1 géppuskás, a többi 400 alatti AEG. Már most látok olyan rajt, ahol ez nem teljesül.
- Pirotechnika: csak gyári, legál füst
- Gránát: csak BB-szóró, MASZ 2015 kompatibilis
- 16-18 között szüli nyilatkozat
- A regisztrációhoz kell a személyi igazolványod és kell az autó rendszáma is
- Szólj előre, ha külföldi játékost is hozol, vagy külföldő rendszámú autóval jössz!!!!
- Ne gyere úgy el, hogy nem regisztráltál!
- Ha nem jössz, akkor regelj le, különben mész a szégyenfalra!
- Ne késsél, nem lesz időnk a későkkel foglalkozni és nem fogjuk a játékot sem csúsztatni miattuk!
- Tesztelt, hibátlan védőszemüvegben gyere, ajánljuk az arcvédelmet is
- Nincs anyázás, nincs találatmegadásra felszólítás
- Nincs szemetelés, nem gyújtjuk fel az erdőt a cigicsikkel
- Nincs csalás, csak a szaremberek csalnak
- Hozzatok normális rádiót, és ne tűnjetek el a rádiócsatornáról, különben nem fogunk tudni irányítani és összezuhan a játék --> elbaszcsizzuk 100+ ember szórakozását

Köszi!
_________________
Little Needle; A HiT! Gyülekezetének alapító tagja

Vissza a tetejére
  Profil  
Tiszteletbeli Játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 7:26 pm
Hozzászólások: 685
Tartózkodási hely: Pétfürdő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: szer. ápr. 18, 2018 8:17 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Nyomtunk 10%-ot mindként max. létszámon.
Arányosan jelentkezzetek az oldalakra legyetek szívesek. Köszönjük!
Nem jössz? Regelj le most!
Jössz, de még nem regeltél? Kéne'.

@Vivax: kivételes esetben 1-2 főnél belefér persze, ha nincs más opció.
_________________
Little Needle; A HiT! Gyülekezetének alapító tagja

Vissza a tetejére
  Profil  
Moderátor
Avatar

Csatlakozott: csüt. máj. 01, 2008 9:23 am
Hozzászólások: 3667
Tartózkodási hely: Sopron
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: szer. ápr. 18, 2018 5:04 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Felmerült a kérdés a csapatban, hogy az AKSU belefér-e az SMG kategóriába?
_________________
Köszönöm a folyamatos fejlesztéseket. ;)

Vissza a tetejére
  Profil  
Tiszteletbeli Játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 7:26 pm
Hozzászólások: 685
Tartózkodási hely: Pétfürdő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: kedd ápr. 17, 2018 9:08 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
98/113 - 8 pilóta, 50 szerb, 35 USA
Teljesen jók vagyunk, köszönjük a regisztrációkat!

Ha nem jössz, akkor ezt ne az utolsó 2-3 napban találd! Köszönjük!
_________________
Little Needle; A HiT! Gyülekezetének alapító tagja

Vissza a tetejére
  Profil  
Tiszteletbeli Játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 7:26 pm
Hozzászólások: 685
Tartózkodási hely: Pétfürdő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: kedd ápr. 17, 2018 8:03 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Flippy írta:
Ápr. 29.-e az vasárnap, akkor most vasárnap van a játék?


IGEN, utána két nap szabi van még!
_________________
Little Needle; A HiT! Gyülekezetének alapító tagja

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag

Csatlakozott: pén. márc. 21, 2008 9:30 am
Hozzászólások: 169
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: kedd ápr. 17, 2018 7:23 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
"Nagyonhülyekérdésszekció":

Ápr. 29.-e az vasárnap, akkor most vasárnap van a játék (nekem mindegy)? :D

Nem feltételezem, hogy elírtátok... :axe:
_________________
Kép

Vissza a tetejére
  Profil  
Tiszteletbeli Játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 7:26 pm
Hozzászólások: 685
Tartózkodási hely: Pétfürdő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: pén. ápr. 13, 2018 12:11 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Szevasztok!

Meglódult a létszám. Két kérés:

- Látok 1-1 főket különböző csapatokból. Ha jönnének a csapattársaik is, akkor MOST regisztráljanak és ne az utolsó pillanatban akarjanak beféreni a játékra.
- Rakosgatom össze a rajokat, akinek kérése van az írjon. A magányos farkasokból az eligazításnál csinálunk vegyesbefőttet.

Köszi!

@Jimmy: Igen.

Üdv,
a Szerv
_________________
Little Needle; A HiT! Gyülekezetének alapító tagja

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. jan. 16, 2011 6:01 pm
Hozzászólások: 42
Tartózkodási hely: Veszprém
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: csüt. ápr. 12, 2018 4:41 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Bocs de meló miatt ezt le kell mondanom!
:(
_________________
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben.

K.I.N.G.SE

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: szomb. okt. 19, 2013 6:45 am
Hozzászólások: 25
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: csüt. ápr. 12, 2018 3:59 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
T.Szervezők!
Ruházatban orosz keverve mehet??
_________________
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Tiszteletbeli Játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 7:26 pm
Hozzászólások: 685
Tartózkodási hely: Pétfürdő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: szer. ápr. 11, 2018 12:17 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Bohóc írta:
Üdv mindenkinek! Szeretném megkèrdezni, hogy szerb oldalon van e lehetőség álcaruha használatára?


Mesterlövészek esetében mehet MINDKÉT oldalon az álcaruha/ghillie. Sniper-spotter párosoknak örülnénk leginkább. Egy normális rádió legyen nálad/nálatok.


---

MÁS: Srácok, nagyon elszaladt a szerb oldal létszáma, miközben az US oldalon még pangás van. Le fogom zárni ideigelensen a szerb oldalt, ha ez így folytatódik.

Köszi!
_________________
Little Needle; A HiT! Gyülekezetének alapító tagja

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag

Csatlakozott: szomb. dec. 10, 2016 1:02 pm
Hozzászólások: 42
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: kedd ápr. 10, 2018 3:59 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Üdv mindenkinek! Szeretném megkèrdezni, hogy szerb oldalon van e lehetőség álcaruha használatára?

A szervezők vàlaszát előre is köszönöm!
Üdv!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. jan. 08, 2012 11:10 pm
Hozzászólások: 4
Tartózkodási hely: Nádasdladány
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: kedd ápr. 10, 2018 3:07 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok!

Sajnálatos módon nekem mégsem jó az időpont :(
Elnézést kérek a szervezőktől!
Üdv!
_________________
...öcsi...

("...csak ennyit tudok elmondani Vietnamról.")

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Tiszteletbeli Játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 7:26 pm
Hozzászólások: 685
Tartózkodási hely: Pétfürdő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: kedd ápr. 10, 2018 8:05 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Flippy írta:
Van fejfedő dresszkód?


Csáó, nincs!
_________________
Little Needle; A HiT! Gyülekezetének alapító tagja

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag

Csatlakozott: pén. márc. 21, 2008 9:30 am
Hozzászólások: 169
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: pén. ápr. 06, 2018 6:15 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Hello!

Van fejfedő dresszkód?

Kösz!
_________________
Kép

Vissza a tetejére
  Profil  
Moderátor
Avatar

Csatlakozott: csüt. máj. 01, 2008 9:23 am
Hozzászólások: 3667
Tartózkodási hely: Sopron
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: csüt. ápr. 05, 2018 10:25 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Egervari és Szolcs uraknak jó is lenne, szerintem. ;) Köszi!
_________________
Köszönöm a folyamatos fejlesztéseket. ;)

Vissza a tetejére
  Profil  
Tiszteletbeli Játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 7:26 pm
Hozzászólások: 685
Tartózkodási hely: Pétfürdő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: szer. ápr. 04, 2018 5:34 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tudok vinni három overált én is, sajnos elég picik. Kb. M.
_________________
Little Needle; A HiT! Gyülekezetének alapító tagja

Vissza a tetejére
  Profil  
Moderátor
Avatar

Csatlakozott: csüt. máj. 01, 2008 9:23 am
Hozzászólások: 3667
Tartózkodási hely: Sopron
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: szer. ápr. 04, 2018 5:07 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
OD (tankos) overál és MTP cucc lesz zömében.
_________________
Köszönöm a folyamatos fejlesztéseket. ;)

Vissza a tetejére
  Profil  
Tiszteletbeli Játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 7:26 pm
Hozzászólások: 685
Tartózkodási hely: Pétfürdő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: szer. ápr. 04, 2018 1:39 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
SGeri írta:
Most kezdjetek majd valamit legyszi a gep szemelyzet dresscodejaval mert legutobb sokat nem lottem le miutam fegyverhez jutottak mert nem amcsi ruhaban voltak :D


@Vivax: Intézkedjél légyszi! :D
_________________
Little Needle; A HiT! Gyülekezetének alapító tagja

Vissza a tetejére
  Profil  
Tiszteletbeli Játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 7:26 pm
Hozzászólások: 685
Tartózkodási hely: Pétfürdő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: szer. ápr. 04, 2018 1:38 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Köszi a regeket!
Elkezdtem összerakni a rajokat, ha valakinek kérdése van, akkor írjon itt vagy PM-ben.
Az USA oldal létszám elég karcsú jelenleg.
_________________
Little Needle; A HiT! Gyülekezetének alapító tagja

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. okt. 15, 2006 9:41 am
Hozzászólások: 3616
Tartózkodási hely: a hold sötét oldala
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: kedd ápr. 03, 2018 6:52 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Most kezdjetek majd valamit legyszi a gep szemelyzet dresscodejaval mert legutobb sokat nem lottem le miutam fegyverhez jutottak mert nem amcsi ruhaban voltak :D
_________________
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Tiszteletbeli Játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 7:26 pm
Hozzászólások: 685
Tartózkodási hely: Pétfürdő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: hétf. ápr. 02, 2018 8:37 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Video és képek az előző epizódról:

https://www.youtube.com/watch?v=8TyTEf8qQ04&t=181s

https://www.facebook.com/pg/KINGSEFRONT ... 2608597081

https://www.facebook.com/pg/KINGSEFRONT ... 3318596010
_________________
Little Needle; A HiT! Gyülekezetének alapító tagja

Vissza a tetejére
  Profil  
Tiszteletbeli Játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 7:26 pm
Hozzászólások: 685
Tartózkodási hely: Pétfürdő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: hétf. ápr. 02, 2018 9:35 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Mattheus írta:
ÜDV! Miért nem találom sehol hogy a raj összeállításnál milyen típusú fegyverek szerepelhetnek egy rajnál? Van egyáltalán rá valami szabályzat vagy egy rajnál mindegy mi van?


Szia!


Játékkiírás írta:
Fegyverek, tárak, BB, csipogók

Egy rajban maximum 1 támogató és 1 DMR VAGY 1 mesterlövész fegyver lehet, mindenki más 400 alatti lövész.


Üdv,
V
_________________
Little Needle; A HiT! Gyülekezetének alapító tagja

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag

Csatlakozott: csüt. feb. 09, 2017 6:00 pm
Hozzászólások: 4
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: vas. ápr. 01, 2018 8:29 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
ÜDV! Miért nem találom sehol hogy a raj összeállításnál milyen típusú fegyverek szerepelhetnek egy rajnál? Van egyáltalán rá valami szabályzat vagy egy rajnál mindegy mi van?
Bocs vak vagyok nem találtam meg elsőre! XD

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mattheus kedd ápr. 10, 2018 10:51 pm-kor.
Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Tiszteletbeli Játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 7:26 pm
Hozzászólások: 685
Tartózkodási hely: Pétfürdő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: csüt. márc. 29, 2018 7:37 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Az oldalak nyitva!
_________________
Little Needle; A HiT! Gyülekezetének alapító tagja

Vissza a tetejére
  Profil  
Tiszteletbeli Játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 7:26 pm
Hozzászólások: 685
Tartózkodási hely: Pétfürdő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: csüt. márc. 29, 2018 8:01 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Ma este 20:00-kor zárjuk az aktuális nyereményjátékot!
Ne feledjétek, hogy ezzel a regisztrációval (USA oldalra!) most a FarCry Dirty War: Blood Island játákra nyerhettek 50%-os kedvezményt!
_________________
Little Needle; A HiT! Gyülekezetének alapító tagja

Vissza a tetejére
  Profil  
Moderátor
Avatar

Csatlakozott: csüt. máj. 01, 2008 9:23 am
Hozzászólások: 3667
Tartózkodási hely: Sopron
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: pén. márc. 23, 2018 8:02 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Idézet:
Bármilyen rendszerben lévő vagy már kivont USA gyakorlóruházat...

HUnterer: a fenti sor elég egyértelmű. ;)
_________________
Köszönöm a folyamatos fejlesztéseket. ;)

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag

Csatlakozott: csüt. nov. 23, 2017 8:54 am
Hozzászólások: 9
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: csüt. márc. 22, 2018 4:58 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Az US-nél lehet multicam egyenruha ?

Nem kell kiszínezned a hozzászólásod! Köszi! Mod by Vivax

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Tiszteletbeli Játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szomb. aug. 11, 2007 7:26 pm
Hozzászólások: 685
Tartózkodási hely: Pétfürdő
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: hétf. márc. 19, 2018 2:47 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Szia!

Csak ajánlott, nem kötelező!


@Mindenki: a teljes regmodult 2018. március 29.-én nyitjuk meg.

Köszi!

Üdv,
Viktor

amikron írta:
A dresscode-nál a fegyver ajánlott az tényleg ajánlott vagy annyira autentikus lesz a játék, hogy azt is tartani kéne?
_________________
Little Needle; A HiT! Gyülekezetének alapító tagja

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag

Csatlakozott: szer. feb. 22, 2017 5:23 pm
Hozzászólások: 12
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Gloomy Sunday 3
HozzászólásElküldve: csüt. márc. 15, 2018 9:29 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Kedves Vityo!

Tudom, hogy tudtad, hogy valaki meg fogja kérdezni ezért most szólok, Én leszek az. A dresscode-nál a fegyver ajánlott az tényleg ajánlott vagy annyira autentikus lesz a játék, hogy azt is tartani kéne?

Köszönöm a választ előre és örülök, hogy szereztem neketek pár boldog percet :roll:

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  

JÁTÉKRA JELENTKEZŐK
-= LEZÁRVA! =- A lelőtt gép személyzete - 8 fő (Max 8 fő) -= LEZÁRVA! =-
Csab (Danger Close) , NINCS RAJ! , Fegyver: g36 - 385 FPS , G17 - 300 FPS
Darth_TIRU (Danger Close) , NINCS RAJ! , Fegyver: Krytac Trident SPR - 370 FPS , KJW Glock23 - 270 FPS
Egervari (Danger Close) , NINCS RAJ! , Fegyver: S24 - 585 FPS , Glock - 350 FPS
GrIm (Danger Close) , NINCS RAJ! , Fegyver: G36 - 360 FPS , Colt 1911 - 280 FPS
JokerTörpi (Danger Close) , NINCS RAJ! , Fegyver: ACR/Masada - 380 FPS , KP-06 - 350 FPS
S.Doog (Danger Close) , NINCS RAJ! , Fegyver: M4 AEG to - 390 FPS , P-14, M 1911, - 290 FPS
Szolcs0301 (Danger Close) , NINCS RAJ! , Fegyver: Ares Amoeba AR15 - 390 FPS , TM M&P9 - 310 FPS
Vivax (Danger Close) , NINCS RAJ! , Fegyver: AKSU - 395 FPS , G17 - 300 FPS
Szerb HQ - 3 fő (Max 3 fő)
Mokesz (Hellcats/KINGSE) , NINCS RAJ! , Fegyver: M24 - 520 FPS , M16 - 380 FPS , M9 - 0 FPS
tronix (K.I.N.G. SE.) , NINCS RAJ! , Fegyver: Puxing - 888 FPS
Vity0 (HiT!; POG; PMTE) , NINCS RAJ! , Fegyver: Köszönöm a Uraknaka játékot - 1 FPS , Kellemesen elfáradtam - 2 FPS
Szerb hadsereg és milícia - 63 fő (Max 66 fő)
Agabander , NINCS RAJ! , Fegyver: p90 - 390 FPS , m9 berreta - 250 FPS , Töltött Káposzta
balna (Kihhi) , NINCS RAJ! , Fegyver: Ak 105 - 390 FPS , Ak 74 su - 300 FPS
chrome (Hellhounds) , NINCS RAJ! , Fegyver: SRS - 585 FPS , Mk23 - 340 FPS , Fuvart adnok innen: Győr, 1 fő
cimi (AFK SE) , NINCS RAJ! , Fegyver: AK - 380 FPS
cypher , NINCS RAJ! , Fegyver: M4 - 380 FPS
doraneus , NINCS RAJ! , Fegyver: SR-25 - 495 FPS , Beretta M9 - 150 FPS
fuxdaniel96 (Kihhii) , NINCS RAJ! , Fegyver: CM-050.A AK47 tactical - 380 FPS , MK23 - 300 FPS
kcika , NINCS RAJ! , Fegyver: AK47 - 380 FPS , AMD-63 - 380 FPS , Fuvart adnok innen: Székesfehérvár, 2 fő
KriszTeD (Kardfog) , NINCS RAJ! , Fegyver: S24 - 540 FPS , Katana Raptor - 350 FPS
lovag091 , NINCS RAJ! , Fegyver: M4 - 390 FPS , Fuvar kell innen: Veszprém, 1 fő
Ltc.Smith , NINCS RAJ! , Fegyver: M4 - 380 FPS
Mattheus , NINCS RAJ! , Fegyver: Well MB03 - 540 FPS , WE Glock 18c - 300 FPS
Mgabesz82 , NINCS RAJ! , Fegyver: G36K - 0 FPS , Glock18c - 0 FPS
Natos , NINCS RAJ! , Fegyver: WELL L96 - 540 FPS , M92 - 350 FPS , Fuvar kell innen: Veszprém, 1 fő , A fuvar a Házgyári úttól is megfelelő.
SGeri (Vanguard) , NINCS RAJ! , Fegyver: Srs - 598 FPS , Mk23 - 300 FPS
- AFK raj
hawkeye , Fegyver: aks-74u - 365 FPS , glock 18 - 200 FPS
Mor92 , Fegyver: Ak74su - 360 FPS
tucsok (AFK SE) , Fegyver: Groza - 380 FPS , Kérnék egy AFK rajt létrehozni.Köszi
- Angry Beers raj
Ájvi (Angry Bears) , Fegyver: GHK AK 105 - 0 FPS , Glokkkkkkkk - 0 FPS , Angry-t dobjatok majd at a Szerbekhez plz
VasoliHUN (Angry Bears) , Fegyver: GHK AKM - 380 FPS , Glock23 - 300 FPS
- BBAD raj
Nitro1991 (BBAD) , Fegyver: AKM - 390 FPS , M9A1 co2 - 340 FPS , Fuvart adnok innen: Székesfehérvár, 2 fő
petfer (BBAD) , Fegyver: Ak74 - 380 FPS , tartalék - 380 FPS , Fuvar kell innen: Székesfehérvár, 1 fő
- Bull Force raj
Bad Joe1 (Bull Force) , Fegyver: M4 cqb - 380 FPS , Beretta9 - 280 FPS
Gica (Bull Force) , Fegyver: Rpk - 390 FPS , Makarov - 340 FPS
kpeter01 (Bull Force) , Fegyver: Nincs megadva , Bull Force rajba, köszi
- D.I.D. raj
A_Messor (D.I.D.) , Fegyver: AK105 - 370 FPS
Gabe Kopi (SwarM) , Fegyver: M4 CQBR - 360 FPS
Yules (D.I.D.) , Fegyver: AK105 - 360 FPS , Hi-Capa 6.0 - 330 FPS
Zao , Fegyver: M4 CQBR - 370 FPS
- Gravediggers raj
Bohóc (Gravediggers) , Fegyver: Rs Svd - 430 FPS , Tm hi-capa 4.3 - 290 FPS
KalaShogun (Gravediggers) , Fegyver: AK-105 - 385 FPS , AKs-74u/KJW P226 - 335 FPS
lBlackbeard (Gravediggers) , Fegyver: Specna m4 - 360 FPS , Mp5 - 350 FPS
- Grim Reapers raj
GRBrandon (Grim Reapers) , Fegyver: Ak-74su - 360 FPS
GRCarlos (Grim Reapers) , Fegyver: Kac Stoner LMG - 380 FPS , MK25 - 300 FPS
GREndru (Grim Reapers) , Fegyver: AK-74 - 375 FPS , M9 - 320 FPS
GRHawk (Grim Reapers) , Fegyver: Ak-74 - 360 FPS , Glock 17 - 320 FPS
- Keleti Légió raj
[SFH]Rambo (Settenkedők) , Fegyver: AK-104 - 380 FPS
Bulizzar (Settenkedők) , Fegyver: Bérelt - 0 FPS , vendég
hawkins (Keleti Légió) , Fegyver: ak74 - 350 FPS , Ak105 - 380 FPS
polakgy (Keleti Légió) , Fegyver: AKS-74 - 390 FPS
Rommel87 (Keleti Lègió) , Fegyver: AKM - 390 FPS , AKM - 370 FPS
Shedó (Settenkedők) , Fegyver: HK416 - 350 FPS , G36 - 380 FPS
- Ravaszak raj
Batmause (Ravaszak) , Fegyver: WE AK74UN - 370 FPS , Marui M&P9 - 260 FPS , Fuvart adnok innen: Budapest, Üllői út, 2 fő
Chris19 (Ravaszak vendég) , Fegyver: Ak 105 - 370 FPS
Flippy (Ravaszak) , Fegyver: AKM - 380 FPS , Makarov - 390 FPS
Jimmy (Ravaszak) , Fegyver: AKSU - 0 FPS
LM (Ravaszak) , Fegyver: Ak74 - 380 FPS , Mk23 - 380 FPS
Metzger (Ravaszak) , Fegyver: SVD Dragunov - 500 FPS , No Name - 300 FPS
Miki82 (Ravaszak vendeg) , Fegyver: M24 - 500 FPS , 1911colt - 300 FPS
pdw911 (Ravaszak) , Fegyver: Ak74 - 390 FPS , Usp - 300 FPS
simonka0526 (Ravaszak vendég) , Fegyver: Cxp ape - 390 FPS , M40 - 360 FPS
- Swift raj
dilasda (Swift) , Fegyver: m4 - 360 FPS
katonamagyar (Swift) , Fegyver: Mk1 sniper - 560 FPS
levi (Swift) , Fegyver: G36 - 350 FPS
Snewp (Swift) , Fegyver: M110k1/m4 - 400 FPS , Hicapa - 300 FPS
Sturmwind (Swift) , Fegyver: AK - 350 FPS , AK - 370 FPS
- Vp Dynamic AST raj
Alf83 (Vp Dynamic AST) , Fegyver: Ak74m - 380 FPS
Bootsector (Vp Dynamic AST) , Fegyver: AK-74 - 380 FPS
COFi (VP Dynamic AST) , Fegyver: AK 74MN - 396 FPS , ASG beretta - 320 FPS
Jaszi85 (Vp Dynamic AST) , Fegyver: AK 74 - 380 FPS
Peti83 (VP Dynamic AST) , Fegyver: AK-74 - 370 FPS
Sym_AWD (VP Dynamic) , Fegyver: AK74 - 380 FPS , M9 - 301 FPS
Vadonia2 , Fegyver: dragunov - 580 FPS , ak 74 - 380 FPS
US 15th MEU - 43 fő (Max 48 fő)
Bundy13 , NINCS RAJ! , Fegyver: Hk 416 - 380 FPS
csaba1024 , NINCS RAJ! , Fegyver: ak - 340 FPS , m4 - 0 FPS
Kiskocka (Mad Dogs) , NINCS RAJ! , Fegyver: M4 - 340 FPS , glock - 230 FPS
Kristóf92 (Vanguard Rookie) , NINCS RAJ! , Fegyver: M4 - 375 FPS , "PeterWolf"- fal egy rajba kérem magam.
Living (Mad Dogs) , NINCS RAJ! , Fegyver: M24 - 0 FPS , Colt 1911 - 0 FPS
DeadCat (DeadCatWorks) , NINCS RAJ! , Fegyver: Nincs megadva
Wiking05 (Phantoms) , NINCS RAJ! , Fegyver: M4 - 388 FPS
- Core raj
Kidahime (Core) , Fegyver: Nincs megadva
Maverick 636 (Core) , Fegyver: Mk18 - 380 FPS , P226 - 320 FPS
Tiv082 (Core) , Fegyver: scar h - 0 FPS
X-C4mp3r (Core) , Fegyver: KA MK18MOD0 - 360 FPS , WE Glock 17 - 330 FPS
ZULUSIERRA (Core) , Fegyver: Hk 416 A5 / Mk 46 - 390 FPS , p226 - 250 FPS
- Gear ET raj
Baggio (IET) , Fegyver: CA M4,Jg AK103,DE M56A Ak74Su - 400 FPS , Colt 1911 - 320 FPS
coburn (KINGse /IET) , Fegyver: AK-74S - 385 FPS , AKM-63D - 380 FPS
finn11 (IET) , Fegyver: Custom SCAR Heavy - 395 FPS , M249 Sopmod 0 - 390 FPS
Hoak (IET) , Fegyver: M4 - 370 FPS , M&P9 - 300 FPS
oakleydevil (Airsoft Gearhead) , Fegyver: M4 - 370 FPS , Glock 17 - 300 FPS
robert79 (AirsoftGearhead) , Fegyver: Ak-74 - 390 FPS , P226 - 250 FPS
Silver74 (AirsoftGearhead) , Fegyver: M4 - 390 FPS , STI Beretta - 280 FPS
TPeet (Gearhead) , Fegyver: M4 - 385 FPS
- Martalócok raj
Atiair94 (Martalócok) , Fegyver: M4 CQB - 330 FPS , G36C - 380 FPS
BeniDugo (Martalócok) , Fegyver: M14 - 380 FPS , Amoeba CCP - 340 FPS
CoolR (Martalócok) , Fegyver: G36C - 370 FPS , M9A1 beretta - 320 FPS
Jimmie (Martalócok) , Fegyver: g36k - 390 FPS , AUG A1 - 390 FPS
psyonist (Martalócok) , Fegyver: AR-15 - 385 FPS , Colt 1911 - 330 FPS
Zhetron (Martalócok) , Fegyver: M4 - 380 FPS , P226 - 280 FPS
- Sós Denevér raj
aaneo (W.B.A.T.) , Fegyver: VSR BAR 10 - 560 FPS , CMA.121 - 200 FPS
BaLee (W.B.A.T.) , Fegyver: G36C - 385 FPS , USP Compact - 280 FPS
Csabi1129 (S.O.S Ast Szf) , Fegyver: M4 - 350 FPS
Priszi (W.B.A.T.) , Fegyver: VSR BAR 10 - 560 FPS , Glock 17 - 230 FPS
Tordek (S.O.S Ast Szfv) , Fegyver: P90 - 350 FPS , glock 23 - 170 FPS
zsolesz13 (W.B.A.T.) , Fegyver: m4 - 380 FPS , Nincs raj
- Vegyes 1 raj
A.R.A.T. Miszter (A.R.A.T. - SZAK) , Fegyver: M4 - 380 FPS , Glock - 0 FPS
Banderas (Gerecse AST) , Fegyver: M4A1 - 375 FPS , M45 MEU(SOC) - 280 FPS
Blackburn (INVADERS J.T.F) , Fegyver: M4 - 380 FPS , ICE7-el egy rajba
ICE7 (Chimera) , Fegyver: SiG SG 552 - 385 FPS , G&G extreme 45 - 380 FPS
jokakker (Gerecse AST) , Fegyver: M4 - 370 FPS
straszi (A.R.A.T - SZAK) , Fegyver: XM177 - 360 FPS , 1911 - 190 FPS
- Vegyes 2 raj
balu6307 , Fegyver: Mp5 - 370 FPS , Buldog - 280 FPS
Bozót , Fegyver: l96 - 575 FPS , mp5k - 330 FPS , Fuvart adnok innen: Budapest, 3 fő
Frankie (Raiders) , Fegyver: Classic Army M110 - 466 FPS , Marui G26 - 280 FPS
HUnterer , Fegyver: Cm028u - 370 FPS
Mithras , Fegyver: G3KA4A1 - 390 FPS
US HQ - 2 fő (Max 2 fő)
norcos (K.I.N.G.SE) , NINCS RAJ! , Fegyver: puxing - 888 FPS
PeCsa (AvengersKINGSE) , NINCS RAJ! , Fegyver: M4 - 370 FPS , mk18 mod1 - 370 FPS
12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 36 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: caldrin, Elek László, Nitro1991 valamint 5 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség