SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: szer. okt. 17, 2018 4:10 pm

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 13 hozzászólás ] 
Szerző PM
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: vas. jan. 31, 2010 2:39 pm
Hozzászólások: 307
Tartózkodási hely: Veszprém
HozzászólásHozzászólás témája: Resistance 3
HozzászólásElküldve: pén. dec. 15, 2017 6:39 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 

KépNyereményjáték Charlie emlékére

2015-ben Csitáry Károly (Charlie) a Charlie Airsoft Team vezetője hirtelen és váratlanul elment tőlünk maga után hagyva családját (feleségét és gyermekeit). Nemrég hozzám kerültek Charlie fegyverei (4 db minőségi replika) és a K.I.N.G. SE - vállalta az "örökség" értékesítésében való segítségnyújtást.
AIRSOFTOSOK! Segítsünk együtt egy családon! Regisztrálj és gyere el a játékra! Ezen a játékon kisorsolunk a résztvevők között egy Tokyo Marui M14 távcsöves DMR (Beszerző tuning), A replika árát a regisztrációs díjakból szeretnénk személyesen az eligazításon közösen átadni a családnak!

Szabályok:

 • A fegyver kisorsolásának feltétele a 80 fős létszám
 • Amennyiben nem lesz meg a létszám de a játék minimum létszámot (50 főt) elérjük a játék nem marad el csak a replika nem lesz kisorsolva!

Csak azok a külföldi játékosok vehetnek részt a rendezvényeken, akiknek minden adatát leadtuk a terület tulajdonosának (Magyar Honvédség) egy héttel a rendezvény előtt.
Küld el az info@kingse.hu címre a személyazonosító okmányod másolatát a lakcímed és a gépkocsid rendszámát!

Ha magyar állampolgár vagy, de külföldi rendszámos gépkocsival érkeznél, csak a rendszámot kell elküldened!


Figyelem!

 • A játékra történő regisztrációval elfogadod, hogy az eseményen önszántadból és saját felelősségedre veszel részt. Elismered, hogy megfelelő védőfelszereléssel rendelkezel.
 • Elismered továbbá, hogy a "Resistance 3" airsoft játék szabályait, valamint a MASZ 2015 szabályrendszert elolvastad, felfogtad és alkalmazni is fogod.
 • A játék során a K.I.N.G. SE tagjai, mint bizalmik ügyelnek a játékkiírásban foglalt szabályok betartására. A pályán terminátorkodásnak, viccből egymásra lövöldözésnek, "ugyselőszelidág he-he"-részésnek, vitának, hangos szónak helye nincs! A játék menetét és hangulatát rontó résztvevők figyelmeztetésben részesülnek!
 • A pályán BIO BB használata kötelező kivéve sniper és DMR! Ezt a parkolóban és a játék közben ellenőrizzük!
 • TILOS mindenféle, törvény által tiltott önkényuralmi jelkép használata!
 • A kapun történő belépéskor ne viselj a bakancs, sapka, zubbony, nadrág, kabát katonai felszereléseken felül bármilyen egyéb kiegészítőt (mellényt, sisakot, pisztolyt ésatöbbi), különben nem engedünk be.
 • A beléptetésnél mindenki köteles aláírni egy Saját Felelősségi Nyilatkozatot, amelynek szövegét ITT találjátok.
 • A parkolóba megérkezve első dolga legyen mindenkinek a szemüveg felvétele! A szemüveg használata az egész játék alatt KÖTELEZŐ! A szemüveg nélküli játékosokat figyelmeztetés nélkül hazaküldjük!
 • Az emeletes épületek esetében csak az első emelet játszik, felette nincs játék! A tetőre kimászni tilos és veszélyes!
 • Hop-up belövés csak a kijelölt helyen és irányba!
 • Kronó után tárat kivesz, fegyver bebiztosít. Tárat csak az eligazítás után lehet ismét fegyverbe helyezni.
 • A kronózáshoz mindenki egy darab ÜRES tárral a KEZÉBEN, belőtt hop-up-pal jelenjen meg!
 • A MASZ 2015 FPS határait szigorúan betartatjuk. Ne hozzál pont 400, 500 vagy 600 FPS-es puskát. xCortech 3200-as kronóval mérünk.
 • A pályán a medic-elésen és "késelésen" kívül TILOS mindenféle fizikai kontaktus!
 • A rendezvény előtt és alatt alkoholt, varázsgombát, sámán-kencéket fogyasztani szigorúan TILOS!
 • 16-18 éves kor között kötelező a szülő vagy gondviselő által aláírt szülő nyilatokzatot hoznod és bemutatnod! Aki csal, azt örökre kitiltjuk!
 • Arra kérünk, hogy ne jelentkezz, ha nem jössz el, vagy a játék előtt két nappal találod ki, hogy dolgoznod kell illetve lebetegedtél! Köszönjük a megértést!
 • A játékra azt engedjük be, aki regisztrált ez esemény napja előtt 24 órával. Nincsenek plusz fők, mindenkinek kötelező regisztrálnia
 • A játék bármilyen időjárási körülmények között megrendezésre kerül. Mit ott leszünk!Történet


Hosszú idő után a brit kormány biztos akart lenni abban, hogy semmilyen terrorszervezet nem veszélyezteti az épp beinduló békefolyamatokat. Minden eszközt bevetettek a merényletek és a további konfliktusok megakadályozása érdekében ahol nagyon fontos szerepe volt a brit titkosszolgálatnak.

„A tárgyalásokat veszélyeztető és megakadályozó szervezetek komoly megtorlásra számíthatnak…….”

A brit vezetők legjobban az IRA-tól tartottak, hiszen hozzájuk fűződtek Észak-Írország legvéresebb merényletei.

Az angol-ír egyezmény felosztotta a szigetet. Hat északi megye Nagy-Britannia része maradt, a katolikus Dél pedig domíniumi státuszt kapott. Az ír nacionalisták azonban elutasították ezt az egyezményt. A konfliktus elkerülhetetlenné vált.

Az IRA kezdte meg terrorhadjáratát a brit célpontok ellen. Az IRA nem szereti a besúgókat, a lelepleződött ügynököknek nevet is adott: "Sétáló hullák". Az elharapódzó erőszak megfékezésére a brit kormány átvette az országrész irányítását, ahol már tizenötezer brit katona állomásozott. Az IRA bomba-merényletekkel és gyilkosságokkal válaszolt….


A játékterület általános térképe

KépJátékszabályok


Dresscode Feladatok

Brit dress code
Bármilyen egységes nyugati katonai ruházat (alsó felső egyforma lehetőleg angol)
Fejviselet: barett, sisak, boonie
Mellény: nincs szín megkötés
Tilos: Orosz egyenruhák és civil viselet
Kép

Feladat:
A terrorcselekmények megakadályozása a terület biztosítása. Határvonal ellenőrzése. Béketárgyalások fegyveres biztosítása. IRA területen járőrözés, felderítés, titkosszolgálati akciók végrehajtása.
FIGYELEM!
Aki IRA oldalon kámzsát vagy fejkendőt hord az terrorista! Akin nincs az fegyvertelen civil, de az is előfordulhat, hogy a BRIT területen robbantani akar Motozással ellenőrizd!

RUC dress code
PMC stílus: fekete felső és krém színű vagy farmer nadrág
Fejviselet: baseball sapka
Kép

Feladat: :
Határátkelések ellenőrzése. Terrorcselekmények megakadályozása, Terroristák begyűjtése rabosítása.
Rendfenntartási feladatok civilek védelme.

IRA dress code
Teljes civil ruházat.
Mellény: nincs szín megkötés
Fejviselet: Akció közben kámzsa vagy fejkendő viselése kötelező
Tilos:
Bármilyen katonai ruházat
PMC stilus
baseball sapka barett, sisak, boonie
Kép

Feladat: :
A lezárt területen lévő brit csapatok támadása, likvidálása a béketárgyalás megakadályozása. Rabosított társak kiszabadítása, épületek robbantása, terrorizálni a Brit oldalt, kémek besúgók felderítése.

Fegyveres akció közben a bázisról kilépve végig kötelező hordani a kámzsát vagy a fejkendőt! Robbantáshoz csak a robbantás előtt és közben kell viselni! Ha nincs nálad fegyver (amit csak a bázisodon tárolhatsz) viselése nem kötelező akkor civilnek minősülsz, mehet a LARP. Szabadon mászkálhatsz a területen akár egy bombával a testeden! Ellenben, ha motozásnál megtalálják mész a börtönbe. :D

Az oldalak parancsnokai által kiadott utasításokat kötelezően végre kell hajtani! Aki nem teljesíti, vagy ellenszegül azt várja a parkoló.....

Járműszabály
 • A rendezvényen egy jármű lesz, használata oldal parancsnoki hatáskör. A jármű foglalható.
 • A járműveken utazók lőhetőek és lőhetnek menet közben!
 • A jármű a terepviszonyoknak megfelelő, lehető legkisebb sebességgel halad. Gyorsítási parancs nem adható ki!
 • A járművet 40mm –es BB gránátokkal, és IED-el lehet majd semlegesíteni. Ha a vezető nem látja a találatot, nyilván nem is fogja megadni azt, ezért arra kérünk mindenkit, hogy 40mm-es BB –gránáttal maximum 5-6 méter távolságból lője meg a jármű szélvédőjét szemből, hogy a vezető biztosan észrevegye találatot!
 • A gépjárművel füstön áthajtani TILOS!
 • IED-ek 5 méteres körzetben állítják meg a járműveket. Találat esetén a járműben ülő játékosok nem sérülnek meg, de azonnal kötelesek elhagyni a járművet. Ha a játékosok nem tudnak kiszállni, vagy leugrálni a platóról 10 másodpercen belül, „bent égnek” és a visszaállóra kell menniük. Kilőtt jármű narancssárga ronggyal és a motorház felnyitásával jelzi státuszát. Visszaállni csak tűzharc vége után lehet, hogy ne zavarja meg a játékot. A járműveket kizárólag az arra kirendelt személyek vezethetik, üresen hagyott járművekbe beszállni tilos. Járműveket fokozott körültekintéssel használjuk! Tessék figyelembe venni, hogy a sofőrök első számú feladata a testi épség megóvása.
 • JÓL JEGYEZD MEG! Nem te vagy Rambó, nincs örökélet, nincs LOAD GAME! Vagy viselkedsz a járművek környékén, vagy soha többé nem engedünk a közelükbe sem!

Medic szabályok
 • Visszaállás: Egész órakor és félkor, tehát fél óránként.
 • Visszaállás helye, módja: Kijelölt visszaállókon, saját bázison, vagy a saját ország határain kívül bárhol, a közös határsáv szakaszon tilos!!
 • Visszaálló rajokat direkt camp-elni tilos!
 • A visszaállási idő végén a raj egy tagja hangosan jelzi, hogy "VISSZAÁLLTUNK!"
 • A találatot kapott játékos köteles feltartott karral, többszöri hangos, TALÁLAT! vagy HIT! kiáltással jelezni a sérült státuszát majd a lehető leghamarabb a fejére tenni a narancs sapkát vagy kendőt.
 • A narancs sapka/kendő folyamatosan legyen fent a sérült, visszaálló játékosokon/rajokon egészen a visszaállási idő végig.
 • Gyógyítás: dedikált medic a Brit oldalon; 1 percig, órával mérve, közben folyamatosan érintve a sebesültet A medik szerepkör raj-visszaállásonként cserélhető, az aktuális mediket fehér alapon vöröskeresztes karszalaggal, vagy felvarróval kell jelölni jól látható módon – erről minden raj gondoskodjon magának!
  IRA oldalon: Bárki gyógyíthat bárkit 1 percig, órával mérve, közben folyamatosan érintve a sebesültet
 • Szájbarágó: A sebesült társ kivonható a tűzvonalból, de a sebesülttel futni tilos! A SEBESÜLT NEM TUD FUTNI!
 • Egy emberre KETTŐ darab medic szalag köthető fel. Harmadik találatnál VISSZAÁLL!
 • Medic szalagot NEKTEK kell hoznotok! Fejenként kettőt!
 • Sebesült késelése: A lekéselt ember hangosan jelez ("LEKÉSELTEK!") a társainak, és visszaáll.
 • Dobatás: a dobatott ember csendben felteszi a találatjelzőjét és visszaáll!
 • Élő ember késelése: lásd dobatás!
 • Késelés csak gumikéssel (gumibaltával, gumikaszával stb.), HÁROMSZOROS érintéssel! Nincs kaszaboló nindzsázás!
 • Kivérzési idő: 15 perc.
 • "Halott ember nem beszél!"

Fegyverek, tárak, BB, gránátok, IED, csipogók

 • A "Resistance 3" épületharcot mellékesen tartalmazó játék, tehát beltérben és annak 10m sugarú körzetében maximum 1.5 Joule (400 fps) és KIZÁRÓLAG egyes lövés engedélyezett! Sorozatlövés csak a 10m zónán kívül, épületre- vagy abból kifelé tüzelve adható le.
 • Ami a MASZ 2015-ben nem sniper, DMR vagy géppuska, az nálunk sem az.
 • A kronómester NEM fogja beengedni a határokon felüli puskákat a játékra, nincs %-os tolerancia stb.
 • Sniper-nek és DMR-nek kötelező az oldalfegyver viselése.
 • Egy rajban maximum 1 támogató ÉS 1 DMR VAGY 1 mesterlövész fegyver lehet, mindenki más 400 alatti lövész.
 • Tár korlátozás nincs de csak max 400 bb lehet betárazva.
 • Géppuskás csak egy rakaszt használhat.
 • A játék során csak BIO BB használható, kivéve 0,28g feletti BB-vel DMR és sniper.
 • Tárazás csak a bázison, lőszeres ládánál és visszaállás során lehetséges!!
 • A rendezvényen kizárólag a szervezőktől kapott vagy előre egyeztetett pirotechnikai eszközök használhatóak.
 • Füst, IED, Robbanó gránát, egyeztetés után rendelhető! Hanggránát nem játszik.
 • IED vagy bármilyen eszköz „hatástalanítása” Tilos! Csak az arra kijelölt ember végezheti el!
 • botlók aknák, IED-ek robbanásának 5 méter sugarú körében gyalogos játékosok azonnal meghalnak, nem gyógyíthatóak, a visszaálló pontra kell menniük.
 • BB-szóró gránát játszik.

Rádiózás

 • Minden rajnak kötelező ajánlott legalább egy komolyabb minőségű / teljesítményű rádió. amely nem merül le 1 órán belül.
 • Minden oldalon a főparancsnokok a rajparancsnokokkal tartják a kapcsolatot az adott csatornán. Rajon belül csak alcsatorna használható.
 • Rádió lehallgatása, zavarása tilos!

 • Brit: 1-3 csatorna
 • IRA: 4-6 csatorna
 • RUC: 7 csatorna
 • Szervezői: 8. csatorna
 • Bárminemű balesetet azonnal jelents a 8-as csatornán ill. hangos kiabálással is!
 • Rajon belüli kommunikációra tilos a szervezői csatornát használni!Kötelező és ajánlott felszerelések, juttatások

Kötelező

 • BIO BB, kivéve sniper
 • Max. 400 bb tárazható
 • Magasszárú bakancs, túracipő
 • A MASZ 2015-nek megfelelő szemvédelem
 • Narancssárga találatjelző sapka vagy kendő
 • Fejenként 2db medic szalag (+1 pót, ha elhagyod!)
 • Rajonként egy működő rádió
 • Számodra megfelelő mennyiségű kaja
 • Kulacs, camelbak stb.

Ajánlott

 • Arcvédő, fogvédő
 • Pótakksi, pótfegyver
 • Tájoló, GPS
 • EÜ csomag: WC papír, zsebkendő, nedves törlokendő, hasfogó, kullancs riasztó, fejfájás ellen valami, géz, ragtapasz

Amit mi adunk

 • pályabérlet
 • esély egy replika megnyerésére
 • baráti hangulat
 • játékkellékek
 • pirotechnika
 • 1db, molinós térkép fejenként
 • BIO lövedék vásárlásra lesz lehetőség
 • jármű, sofőrrel
 • Kulturált WC
 • ivóvíz a csapból (a kulacsokat, camelbak-eket, üvegeket stb. töltsétek fel a csapból, készülődés során!)
 • őrzött parkoló
 • Mókusok, madarak, őzek, rókák és egyéb vadak vannak, ezekre lőni TILOS!
 • WIFI nincs! Beszélgetni és airsoftozni lehet!

Hosszú lett, de mi ezt így szeretjük, így szoktuk meg! Köszönjük, hogy elolvastad! :)
Szeretettel várunk, ha megfelelsz a fenti szabályoknak és játszani, szórakozni jössz!
_________________
a félelem csak egy érzés soha sem végezhet veled
http://www.kingse.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: pén. nov. 03, 2017 11:16 am
Hozzászólások: 1
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Resistance 3
HozzászólásElküldve: szer. okt. 17, 2018 10:46 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok.
Pontosithatnánk a"motozás" fogalmát?Mert ugye elméletileg fizikai kontaktus csak a késelésnél van.
Motozás felszólitással?Pl megkérem hogy mutassa meg hogy van-e nála valami.Avagy fizikailag a delikvens beleegyezésével?
Mi a helyzet ha azt megtagadja?természetesen nem fogunk erőszakkal motozni mert az törvénybe ütköző.
Köszönöm.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: vas. jan. 31, 2010 2:39 pm
Hozzászólások: 307
Tartózkodási hely: Veszprém
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Resistance 3
HozzászólásElküldve: kedd okt. 16, 2018 9:22 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Hozd el és megbeszéljük a parkolóban mi is az pontosan!
_________________
a félelem csak egy érzés soha sem végezhet veled
http://www.kingse.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: pén. jan. 13, 2017 1:38 pm
Hozzászólások: 5
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Resistance 3
HozzászólásElküldve: kedd okt. 16, 2018 8:27 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Bocsi thunder B gránát is tilos? Fém köpenyes csillapított hangú gránátról van szó.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szer. szept. 15, 2010 6:58 pm
Hozzászólások: 308
Tartózkodási hely: Pécs
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Resistance 3
HozzászólásElküldve: kedd okt. 16, 2018 6:43 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Játék játék játéék! :D
Gyertek most hétvégén a FRONT-ra!
Találkozzunk, aztán vigyetek haza valami kis ICS cuccot :)

https://youtu.be/7XfHMUcBU4Y
_________________
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: vas. jan. 31, 2010 2:39 pm
Hozzászólások: 307
Tartózkodási hely: Veszprém
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Resistance 3
HozzászólásElküldve: hétf. okt. 15, 2018 6:19 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Kerner Martin írta:
Szép napot! A brit oldalhoz mehet a woodland egyenruha vagy tiltott?


Igen a minta jó de alsó+ felső egyforma legyen!

Brit dress code:
Bármilyen egységes nyugati katonai ruházat (alsó felső egyforma lehetőleg angol)
Fejviselet: barett, sisak, boonie
Mellény: nincs szín megkötés
Tilos: Orosz egyenruhák és civil viselet
_________________
a félelem csak egy érzés soha sem végezhet veled
http://www.kingse.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: szomb. nov. 18, 2017 12:56 pm
Hozzászólások: 2
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Resistance 3
HozzászólásElküldve: hétf. okt. 15, 2018 12:55 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Szép napot! A brit oldalhoz mehet a woodland egyenruha vagy tiltott?

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: vas. jan. 31, 2010 2:39 pm
Hozzászólások: 307
Tartózkodási hely: Veszprém
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Resistance 3
HozzászólásElküldve: vas. okt. 14, 2018 12:18 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 

Változások


Jármű:
A rendezvényen egy jármű lesz, használata oldal parancsnoki hatáskör. A jármű foglalható lesz.

Visszaállás helye:
 • kijelölt visszaállókon
 • saját bázison (amennyiben támadás alatt van akkor tilos)
 • saját ország határain kívül bárhol, csak a közös határsáv szakaszon tilos!!


Gyógyítás, Medic :

 • Brit oldal:Dedikált medic 1 percig, órával mérve, közben folyamatosan érintve a sebesültet A medik szerepkör raj-visszaállásonként cserélhető, az aktuális mediket fehér alapon vöröskeresztes karszalaggal, vagy felvarróval kell jelölni jól látható módon – erről minden raj gondoskodjon magának!

 • IRA oldalon: Bárki gyógyíthat bárkit 1 percig, órával mérve, közben folyamatosan érintve a sebesültet
_________________
a félelem csak egy érzés soha sem végezhet veled
http://www.kingse.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: vas. jan. 31, 2010 2:39 pm
Hozzászólások: 307
Tartózkodási hely: Veszprém
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Resistance 3
HozzászólásElküldve: szomb. okt. 13, 2018 10:10 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
1 hét a játékig! IRA oldalra kéne egy kis erősítés!
A nyeremény replika sorsolásához megvan a létszám.

Egyéb:
- Reméljük mindenki felkészült a játékra. Elolvasta a kiírást betartja a kiírt dress code-ot és nem balhézni, hőzöngeni jön! (MASZ2015, BB limit, BIO BB, Dress code)
- Az eligazítást fegyelmezetten végig hallgatja és becsületesen, nyugodtan játszik.
- Ne hozz pont fps határon lévő replikát mert lehet nem férsz be!
- Bio bb, lipo, bérfegyver, igénnyel kapcsolatban keresd tronix-ot!
_________________
a félelem csak egy érzés soha sem végezhet veled
http://www.kingse.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: vas. jan. 31, 2010 2:39 pm
Hozzászólások: 307
Tartózkodási hely: Veszprém
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Resistance 3
HozzászólásElküldve: kedd okt. 09, 2018 9:34 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
FIGYELEM!
IRA oldalon kötelező felszerelés a kámzsa vagy a fejkendő vagy kötött fekete sapka !

Csak a Brit oldalra jöhet az álcaruha.
_________________
a félelem csak egy érzés soha sem végezhet veled
http://www.kingse.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: vas. jan. 31, 2010 2:39 pm
Hozzászólások: 307
Tartózkodási hely: Veszprém
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Resistance 3
HozzászólásElküldve: hétf. okt. 08, 2018 9:27 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Pirotechnika megrendelve.

A pirotechnika nem játék! Természetesen mindenkit tájékoztatunk a biztonságos használatról de kérlek a használati utasítás szerint saját és más testi épségét figyelembe véve használd!

Szabályok

- a dobható kézigránát imitáció 10 m körzetében mindenki halott.

Működtetése:
- rántó zsinórt kihúzod majd eldobod a célterület felé
- Hangosan kiáltasz, hogy GRÁNÁT
- 5-10 másodperc késleltetést követően a kézigránát elműködik.
(Természetesen ezek a termékek gyáriak és erre a célra vannak kifejlesztve. Színházban egyéb filmes jeleneteknél használják.)

- Fehér füst (fedezék füst)
Sima fedezékként használható füst gépjárművel tilos az áthajtás!
Működtetése:
- rántó zsinórt kihúzod majd eldobod a célterület felé
- 5-10 másodperc késleltetést követően a füstgránát működésbe lép (megvárod míg teljesen elműködik nehogy tüzet okozzon)

- Színes füst (gáztámadás imitálás)
Gáztámadást imitáló füst esetén a terület 50 m körzetét el kell hagyni
Működtetése:
- rántó zsinórt kihúzod majd eldobod a célterület felé
- 5-10 másodperc késleltetést követően a füstgránát működésbe lép (megvárod míg teljesen elműködik nehogy tüzet okozzon)
_________________
a félelem csak egy érzés soha sem végezhet veled
http://www.kingse.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: vas. jan. 31, 2010 2:39 pm
Hozzászólások: 307
Tartózkodási hely: Veszprém
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Resistance 3
HozzászólásElküldve: kedd szept. 25, 2018 7:27 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
:D IRA legények nélkül unatkozni fognak a "szép" ruhás rajok!

Gyerünk! "Robbantsuk" fel őket :D !
_________________
a félelem csak egy érzés soha sem végezhet veled
http://www.kingse.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: vas. jan. 31, 2010 2:39 pm
Hozzászólások: 307
Tartózkodási hely: Veszprém
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Resistance 3
HozzászólásElküldve: pén. júl. 27, 2018 11:08 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 

Nyereményjáték Charlie emlékére

2015-ben Csitáry Károly (Charlie) a Charlie Airsoft Team vezetője hirtelen és váratlanul elment tőlünk maga után hagyva családját (feleségét és gyermekeit). Nemrég hozzám kerültek Charlie fegyverei (4 db minőségi replika) és a K.I.N.G. SE - vállalta az "örökség" értékesítésében való segítségnyújtást.
AIRSOFTOSOK! Segítsünk együtt egy családon! Regisztrálj és gyere el a játékra! Ezen a játékon kisorsolunk a résztvevők között egy Tokyo Marui M14 távcsöves DMR replikát (Beszerző tuning), aminek árát személyesen az eligazításon átadunk közösen a családnak!

Szabályok:

 • A fegyver kisorsolásának feltétele a 80 fős minimum létszám
 • Amennyiben nem lesz meg a minimum létszám a játék nem marad el csak a replika nem lesz kisorsolva!
 • Szeretnénk replikánként minimum 100-120 e Ft-ot átadni!
_________________
a félelem csak egy érzés soha sem végezhet veled
http://www.kingse.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  

JÁTÉKRA JELENTKEZŐK
Brit - 40 fő (Max 40 fő)
Ájvön (Ravenwood) , Fegyver: Avalon calibur - 390 FPS , Desert Warrior - 280 FPS
Apache (ShadowOperators) , Fegyver: M4 - 360 FPS , MK23 - 320 FPS
Archer (BorzAlom) , Fegyver: M4 - 380 FPS
Arni92 (Avengers) , Fegyver: M4 - 360 FPS , M9 - 300 FPS
asianita (Avengers) , Fegyver: Mk18mod0 - 360 FPS , 1911MEU - 310 FPS
Bende96 (Crusaders A.T.) , Fegyver: A&K LR-300 - 320 FPS , KJW G23 - 350 FPS
Bombermann1 , Fegyver: G36k/m4 mod - 360 FPS , P90 - 350 FPS
Chicago (Core) , Fegyver: SCAR L - 370 FPS , Beretta - 250 FPS
CoolR (Martalócok) , Fegyver: G36C - 390 FPS , M9A1 Beretta - 320 FPS
Csab (Danger Close) , Fegyver: S24 - 599 FPS , G17 - 300 FPS
Csabi1129 , Fegyver: M4 - 360 FPS
Dakota (AS48) , Fegyver: M24 - 550 FPS , Beretta M9 - 320 FPS
Flynn (ShadowOperators) , Fegyver: HK416 - 370 FPS
Frici73 (Crusaders A.T.) , Fegyver: M4 - 380 FPS , S&W - 380 FPS
Gábor1993 , Fegyver: M4 - 370 FPS
Gerike8 (Martalócok) , Fegyver: Taktikai Ak47 - 355 FPS
geryke555 (Martalócok) , Fegyver: M4 - 380 FPS
Gregor (six) , Fegyver: g36 - 0 FPS , g18 - 0 FPS
Jimmie (Martalócok) , Fegyver: APS ASR 116 - 390 FPS , KJW M9 Vertec - 330 FPS
Kerner Martin , Fegyver: M4 - 380 FPS
ksturm (Borzalom) , Fegyver: M4 - 350 FPS
Kubiak (Avengers) , Fegyver: M4 CQBR - 360 FPS
Kumo (Avengers-el) , Fegyver: M4A1 - 360 FPS , 1911 MEU - 300 FPS
lázy06 , Fegyver: M14 - 320 FPS
mate123 (SIX) , Fegyver: Bar-10 - 560 FPS , MK-23 - 350 FPS
Neghwar (BorzAlom) , Fegyver: CA G36K - 390 FPS
NeO.hu (Ravenwood) , Fegyver: G&P Sentry - 360 FPS
PeCsa (AvengersKINGSE) , Fegyver: M4 - 370 FPS , mk18 mod1 - 370 FPS
pifu82 (Crusaders A. T.) , Fegyver: hk 416 - 300 FPS , glock 17 - 300 FPS
psyonist (Martalócok) , Fegyver: AR-15 - 385 FPS , Glock 17 - 310 FPS
ropy (Ravenwood) , Fegyver: ICS HOG - 367 FPS
Slayn (Martalócok) , Fegyver: G36 - 380 FPS , Hi-capa - 340 FPS
Suba (Avengers) , Fegyver: M16 - 370 FPS , 1911MEU - 300 FPS
Szabi172 (Crusaders A.T.) , Fegyver: m16, G&G warthog12" - 390 FPS , Scorpio - 260 FPS
Szolcs (Danger Close) , Fegyver: M4 - 370 FPS , M&P9 - 310 FPS
thamash (Avengers-el) , Fegyver: M4A1 - 370 FPS , Colt 1911 - 300 FPS
toranis , Fegyver: AUG DMR - 444 FPS , Beretta M9, S&W Sigma 40F - 300 FPS
varga9812 , Fegyver: Mk18mod1 - 380 FPS , WE High Cappa - 320 FPS
Vivax (Danger Close) , Fegyver: P90 - 377 FPS , G17 - 300 FPS
Zhetron (Martalócok) , Fegyver: M4 - 395 FPS , P226 - 280 FPS
Brit pk - 2 fő (Max 1 fő)
Kobzos (AS300 EASE) , Fegyver: semmi - 0 FPS
tronix (K.I.N.G. SE.) , Fegyver: Puxing - 888 FPS
IRA - 49 fő (Max 50 fő)
.:Snake:. (Nomad) , Fegyver: M4 - 360 FPS , M9 - 290 FPS
A_Messor (D.I.D.) , Fegyver: AK74 - 370 FPS
A.R.A.T. Miszter (A.R.A.T. - SZAK) , Fegyver: AKSU - 370 FPS , Glock AEP - 200 FPS
adam.brilich , Fegyver: Nincs megadva
Adam42 (Blackwater) , Fegyver: AK74 - 380 FPS
Blaa24 , Fegyver: M4A1 - 400 FPS
BoB (FEJVADÁSZOK) , Fegyver: Még bármi lehet :) - 0 FPS , Mk2 - 350 FPS
Csizi47 , Fegyver: Cybergun Ak47 tactical - 370 FPS
Darkdog69 (Nomad) , Fegyver: m4 - 390 FPS , m9 - 300 FPS
Dönci (VP Dynamic AST) , Fegyver: AS VAL - 355 FPS
Dudás.Z , Fegyver: M4A1 - 370 FPS
feketebalazs0410 (Nomad) , Fegyver: M4 - 390 FPS , M92 - 270 FPS
Forrest , Fegyver: P90 - 370 FPS
gibro , Fegyver: M16 A2 - 350 FPS
Golyzer (Z.A.T.) , Fegyver: M4-ar15 - 390 FPS , M1911 - 330 FPS
Hajdi , Fegyver: MP 5 - 395 FPS , M92F - 215 FPS
hawkeye , Fegyver: aks-74u - 365 FPS , glock 18 - 200 FPS
hawkins (Keleti Légió) , Fegyver: ak74 - 380 FPS , FN FAL - 380 FPS
hiena1216 (Z.A.T.) , Fegyver: M4 - 380 FPS
HPeti , Fegyver: AK-47 - 360 FPS
husker112 , Fegyver: Ak - 0 FPS
ICEman1129 , Fegyver: Cyma m4 - 380 FPS , WE Colt 1911 MEU - 230 FPS
Jebleman , Fegyver: AR15 - 326 FPS , MP5k - 310 FPS
kf3 (Sió-Warriors) , Fegyver: ak-47 - 380 FPS , kolt(koda) 1911 - 0 FPS
kuki1 , Fegyver: SRC Hk416 - 350 FPS , CA M14 - 380 FPS
Lacika0316 , Fegyver: P90 - 0 FPS
Lacko76 (Charlie Team) , Fegyver: M249 - 370 FPS , Glock - 300 FPS
Mgabesz82 , Fegyver: G36 - 0 FPS , Glock - 0 FPS
Miller91 , Fegyver: Nincs megadva
Mithras , Fegyver: DSR-1 - 550 FPS , Scorpion-D - 330 FPS , +1 fő
Mor92 , Fegyver: Ak74su - 360 FPS
MP77 , Fegyver: M4 - 380 FPS
Murdoki (Fejvadászok) , Fegyver: M4 - 390 FPS
nagyricsi95 (Z.A.T.) , Fegyver: m4 - 395 FPS , M1911 - 300 FPS
PartizanJake (Ravaszak) , Fegyver: Falkor - 0 FPS , TM Glock 18C - 0 FPS
Patikus (Fejvadászok) , Fegyver: AK - 385 FPS , gumi kés - 210 FPS , terrorista vagy szabadságharcos?
Pingvin , Fegyver: M4A1 - 360 FPS
pista (Nomad) , Fegyver: spr , m4 -350 fps - 475 FPS , M9 - 300 FPS
Prime (Z.A.T.) , Fegyver: M14 EBR - 395 FPS , M1911 - 340 FPS
Ricsi88 , Fegyver: Nincs - 0 FPS , Nincs - 0 FPS
S.robb (Fejvadászok) , Fegyver: G-36 - 380 FPS , Beretta - 360 FPS
SeRoKRigid , Fegyver: M4 - 360 FPS
Soti (Vp Dynamic AST) , Fegyver: AK74 - 380 FPS , haverok - 0 FPS
straszi (A.R.A.T - SZAK) , Fegyver: XM177 - 360 FPS , 1911 - 190 FPS
szili (Nomad) , Fegyver: M4 - 370 FPS , M9 - 300 FPS
tabi , Fegyver: M4 CQBR - 350 FPS
Teddy , Fegyver: AKM - 400 FPS
Zao , Fegyver: M4 CQBR - 370 FPS
Zéman , Fegyver: AKS-74U - 350 FPS
IRA pk - 1 fő (Max 1 fő)
DRag (Charlie Team) , Fegyver: VSR - 599 FPS , Parittya - 300 FPS
RUC - 11 fő (Max 11 fő)
bacsi20 (Bull Force) , Fegyver: AK 105 - 370 FPS
Bad Joe1 (Bill Force) , Fegyver: M4 - 380 FPS , Beretta - 270 FPS
Bádog , Fegyver: Ak-47 - 0 FPS
Baggio (IET) , Fegyver: CA M4,Jg AK103,DE M56A Ak74Su - 400 FPS , Colt 1911 - 320 FPS
Feco (Bull Force) , Fegyver: AK 105 - 370 FPS
finn11 (IET) , Fegyver: Custom M4 CASV - 395 FPS , Custom SCAR H - 390 FPS
Gica (Bull Force) , Fegyver: Ak74 - 390 FPS , Glock - 340 FPS
Hlacika (Bull Force) , Fegyver: Ak47 - 360 FPS
ironside (IET/WAT) , Fegyver: M4 , As Val - 380 FPS , Colt 1911 - 360 FPS
Justin (IET) , Fegyver: M4 A1 cumshot / AKM/AKS74U - 390 FPS , Glock 23, Colt1911, Glock 17 - 280 FPS
Tittye85 (Bull Force) , Fegyver: cyma cm520 - 350 FPS , Well G194 - 360 FPS
|Nem Játékos - Fotó - 0 fő
|Nem Játékos - Szervező - 3 fő
Mokesz (Hellcats/KINGSE) , Fegyver: M24 - 520 FPS , M16 - 380 FPS , M9 - 300 FPS
norcos (K.I.N.G.SE) , Fegyver: puxing - 888 FPS
Szacsa555 (K.I.N.G. SE.) , Fegyver: M4A1 - 350 FPS , AGM Shotgun - 340 FPS
12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 13 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Dudu, szamosb valamint 7 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség