SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: vas. júl. 22, 2018 7:58 am

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző PM
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: vas. jan. 31, 2010 2:39 pm
Hozzászólások: 283
Tartózkodási hely: Veszprém
HozzászólásHozzászólás témája: Resistance 3
HozzászólásElküldve: pén. dec. 15, 2017 6:39 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 


Nyereményjáték

NYERJ 50%-os belépő kedvezményt a következő K.I.N.G. SE játékra!
Hogyan nyerheted meg? Regisztrálj az ELSŐ 20 megnyitott helyre a modulban ÉS gyere el a rendezvényre!

Szabályok:

 • A szervező a játék kiírásakor megnyit a regisztrációs modulban 20 helyet egy általa választott oldalnál
 • Aki 2018. január 15-ig a 20 db „nyerő” helyek valamelyikére regisztrál és meg is jelenik a játékon, az a KÖVETKEZŐ K.I.N.G. SE játékra 50%-os belépő kedvezményt nyer
 • Amennyiben január 15 előtt feltelik a 20 „nyerő” hely akkor a szervező a regisztráltakat „zöldnek” jelöli és megnyitja a további oldalakat
 • Ha a megjelölt „nyerő” játékos úgy dönt, hogy mégsem jön el vagy átregisztrál egy másik oldalra, nyereménye érvényét veszti és helyére más játékos nem léphet
 • Nyereményed átvételét a regisztrációnál jelezd. Nyereményed a KÖVETKEZŐ K.I.N.G. SE játékon válthatod csak be!
 • Amennyiben rendelkezel a nyereményt igazoló érvényes bonnal, akkor azt a regisztrációnál add leKülföldiek és külföldi rendszámos autók

A területre csak érvényes okmányokkal lehet belépni! A regisztrációnál mindenkinél legyen ott a személyi igazolvány és a lakcímkártya illetve a jármű rendszámát is fel kell jegyeznünk amivel érkeztél!

Csak azok a külföldi játékosok vehetnek részt a rendezvényeken, akiknek minden adatát leadtuk a terület tulajdonosának (Magyar Honvédség) egy héttel a rendezvény előtt.
Küld el az info@kingse.hu címre a személyazonosító okmányod másolatát a lakcímed és a gépkocsid rendszámát!

Ha magyar állampolgár vagy, de külföldi rendszámos gépkocsival érkeznél, csak a rendszámot kell elküldened!


Figyelem!

 • A játékra történő regisztrációval elfogadod, hogy az eseményen önszántadból és saját felelősségedre veszel részt. Elismered, hogy megfelelő védőfelszereléssel rendelkezel.
 • Elismered továbbá, hogy a "Resistance 3" airsoft játék szabályait, valamint a MASZ 2015 szabályrendszert elolvastad, felfogtad és alkalmazni is fogod.
 • A játék során a K.I.N.G. SE tagjai, mint bizalmik ügyelnek a játékkiírásban foglalt szabályok betartására. A pályán terminátorkodásnak, viccből egymásra lövöldözésnek, "ugyselőszelidág he-he"-részésnek, vitának, hangos szónak helye nincs! A játék menetét és hangulatát rontó résztvevők figyelmeztetésben részesülnek!
 • A pályán BIO BB használata kötelező kivéve sniper és DMR! Ezt a parkolóban és a játék közben ellenőrizzük!
 • TILOS mindenféle, törvény által tiltott önkényuralmi jelkép használata!
 • A kapun történő belépéskor ne viselj a bakancs, sapka, zubbony, nadrág, kabát katonai felszereléseken felül bármilyen egyéb kiegészítőt (mellényt, sisakot, pisztolyt ésatöbbi), különben nem engedünk be.
 • A beléptetésnél mindenki köteles aláírni egy Saját Felelősségi Nyilatkozatot, amelynek szövegét ITT találjátok.
 • A parkolóba megérkezve első dolga legyen mindenkinek a szemüveg felvétele! A szemüveg használata az egész játék alatt KÖTELEZŐ! A szemüveg nélküli játékosokat figyelmeztetés nélkül hazaküldjük!
 • Az emeletes épületek esetében csak az első emelet játszik, felette nincs játék! A tetőre kimászni tilos és veszélyes!
 • Hop-up belövés csak a kijelölt helyen és irányba!
 • Kronó után tárat kivesz, fegyver bebiztosít. Tárat csak az eligazítás után lehet ismét fegyverbe helyezni.
 • A kronózáshoz mindenki egy darab ÜRES tárral a KEZÉBEN, belőtt hop-up-pal jelenjen meg!
 • A MASZ 2015 FPS határait szigorúan betartatjuk. Ne hozzál pont 400, 500 vagy 600 FPS-es puskát. xCortech 3200-as kronóval mérünk.
 • A pályán a medic-elésen és "késelésen" kívül TILOS mindenféle fizikai kontaktus!
 • A rendezvény előtt és alatt alkoholt, varázsgombát, sámán-kencéket fogyasztani szigorúan TILOS!
 • 16-18 éves kor között kötelező a szülő vagy gondviselő által aláírt szülő nyilatokzatot hoznod és bemutatnod! Aki csal, azt örökre kitiltjuk!
 • Arra kérünk, hogy ne jelentkezz, ha nem jössz el, vagy a játék előtt két nappal találod ki, hogy dolgoznod kell illetve lebetegedtél! Köszönjük a megértést!
 • A játékra azt engedjük be, aki regisztrált ez esemény napja előtt 24 órával. Nincsenek plusz fők, mindenkinek kötelező regisztrálnia
 • A játék bármilyen időjárási körülmények között megrendezésre kerül. Mit ott leszünk!Történet


Hosszú idő után a brit kormány biztos akart lenni abban, hogy semmilyen terrorszervezet nem veszélyezteti az épp beinduló békefolyamatokat. Minden eszközt bevetettek a merényletek és a további konfliktusok megakadályozása érdekében ahol nagyon fontos szerepe volt a brit titkosszolgálatnak.

„A tárgyalásokat veszélyeztető és megakadályozó szervezetek komoly megtorlásra számíthatnak…….”

A brit vezetők legjobban az IRA-tól tartottak, hiszen hozzájuk fűződtek Észak-Írország legvéresebb merényletei.

Az angol-ír egyezmény felosztotta a szigetet. Hat északi megye Nagy-Britannia része maradt, a katolikus Dél pedig domíniumi státuszt kapott. Az ír nacionalisták azonban elutasították ezt az egyezményt. A konfliktus elkerülhetetlenné vált.

Az IRA kezdte meg terrorhadjáratát a brit célpontok ellen. Az IRA nem szereti a besúgókat, a lelepleződött ügynököknek nevet is adott: "Sétáló hullák". Az elharapódzó erőszak megfékezésére a brit kormány átvette az országrész irányítását, ahol már tizenötezer brit katona állomásozott. Az IRA bomba-merényletekkel és gyilkosságokkal válaszolt….


A játékterület általános térképe

KépJátékszabályok


Dresscode Feladatok

Brit dress code
Bármilyen egységes nyugati katonai ruházat (alsó felső egyforma lehetőleg angol)
Fejviselet: barett, sisak, boonie
Mellény: nincs szín megkötés
Tilos: Orosz egyenruhák és civil viselet
Kép

Feladat:
A terrorcselekmények megakadályozása a terület biztosítása. Határvonal ellenőrzése. Béketárgyalások fegyveres biztosítása. IRA területen járőrözés, felderítés, titkosszolgálati akciók végrehajtása.
FIGYELEM!
Aki IRA oldalon kámzsát vagy fejkendőt hord az terrorista! Akin nincs az fegyvertelen civil, de az is előfordulhat, hogy a BRIT területen robbantani akar Motozással ellenőrizd!

RUC dress code
PMC stílus: fekete felső és krém színű vagy farmer nadrág
Fejviselet: baseball sapka
Kép

Feladat: :
Határátkelések ellenőrzése. Terrorcselekmények megakadályozása, Terroristák begyűjtése rabosítása.
Rendfenntartási feladatok civilek védelme.

IRA dress code
Teljes civil ruházat.
Mellény: nincs szín megkötés
Fejviselet: Akció közben kámzsa vagy fejkendő viselése kötelező
Tilos:
Bármilyen katonai ruházat
PMC stilus
baseball sapka barett, sisak, boonie
Kép

Feladat: :
A lezárt területen lévő brit csapatok támadása, likvidálása a béketárgyalás megakadályozása. Rabosított társak kiszabadítása, épületek robbantása, terrorizálni a Brit oldalt, kémek besúgók felderítése.

Fegyveres akció közben a bázisról kilépve végig kötelező hordani a kámzsát vagy a fejkendőt! Robbantáshoz csak a robbantás előtt és közben kell viselni! Ha nincs nálad fegyver (amit csak a bázisodon tárolhatsz) viselése nem kötelező akkor civilnek minősülsz, mehet a LARP. Szabadon mászkálhatsz a területen akár egy bombával a testeden! Ellenben, ha motozásnál megtalálják mész a börtönbe. :D

Az oldalak parancsnokai által kiadott utasításokat kötelezően végre kell hajtani! Aki nem teljesíti, vagy ellenszegül azt várja a parkoló.....

Járműszabály
 • A rendezvényen több jármű is részt vesz majd, ezek használata oldal parancsnoki hatáskör.
 • A járműveken utazók lőhetőek és lőhetnek menet közben!
 • A jármű a terepviszonyoknak megfelelő, lehető legkisebb sebességgel halad. Gyorsítási parancs nem adható ki!
 • A járművet 40mm –es BB gránátokkal, és IED-el lehet majd semlegesíteni. Ha a vezető nem látja a találatot, nyilván nem is fogja megadni azt, ezért arra kérünk mindenkit, hogy 40mm-es BB –gránáttal maximum 5-6 méter távolságból lője meg a jármű szélvédőjét szemből, hogy a vezető biztosan észrevegye találatot!
 • A gépjárművel füstön áthajtani TILOS!
 • IED-ek 5 méteres körzetben állítják meg a járműveket. Találat esetén a járműben ülő játékosok nem sérülnek meg, de azonnal kötelesek elhagyni a járművet. Ha a játékosok nem tudnak kiszállni, vagy leugrálni a platóról 10 másodpercen belül, „bent égnek” és a visszaállóra kell menniük. Kilőtt jármű narancssárga ronggyal és a motorház felnyitásával jelzi státuszát. Visszaállni csak tűzharc vége után lehet, hogy ne zavarja meg a játékot. A járműveket kizárólag az arra kirendelt személyek vezethetik, üresen hagyott járművekbe beszállni tilos. Járműveket fokozott körültekintéssel használjuk! Tessék figyelembe venni, hogy a sofőrök első számú feladata a testi épség megóvása.
 • JÓL JEGYEZD MEG! Nem te vagy Rambó, nincs örökélet, nincs LOAD GAME! Vagy viselkedsz a járművek környékén, vagy soha többé nem engedünk a közelükbe sem!

Medic szabályok
 • Visszaállás: Egész órakor és félkor, tehát fél óránként.
 • Visszaállás helye, módja: Kijelölt visszaállókon!
 • Visszaállókat direkt camp-elni tilos!
 • A visszaállási idő végén a raj egy tagja hangosan jelzi, hogy "VISSZAÁLLTUNK!"
 • A találatot kapott játékos köteles feltartott karral, többszöri hangos, TALÁLAT! vagy HIT! kiáltással jelezni a sérült státuszát majd a lehető leghamarabb a fejére tenni a narancs sapkát vagy kendőt.
 • A narancs sapka/kendő folyamatosan legyen fent a sérült, visszaálló játékosokon/rajokon egészen a visszaállási idő végig.
 • Gyógyítás: dedikált medic; 1 percig, órával mérve, közben folyamatosan érintve a sebesültet A medik szerepkör raj-visszaállásonként cserélhető, az aktuális mediket fehér alapon vöröskeresztes karszalaggal, vagy felvarróval kell jelölni jól látható módon – erről minden raj gondoskodjon magának!
 • Szájbarágó: A sebesült társ kivonható a tűzvonalból, de a sebesülttel futni tilos! A SEBESÜLT NEM TUD FUTNI!
 • Egy emberre KETTŐ darab medic szalag köthető fel. Harmadik találatnál VISSZAÁLL!
 • Medic szalagot NEKTEK kell hoznotok! Fejenként kettőt!
 • Sebesült késelése: A lekéselt ember hangosan jelez ("LEKÉSELTEK!") a társainak, és visszaáll.
 • Dobatás: a dobatott ember csendben felteszi a találatjelzőjét és visszaáll!
 • Élő ember késelése: lásd dobatás!
 • Késelés csak gumikéssel (gumibaltával, gumikaszával stb.), HÁROMSZOROS érintéssel! Nincs kaszaboló nindzsázás!
 • Kivérzési idő: 15 perc.
 • "Halott ember nem beszél!"

Fegyverek, tárak, BB, gránátok, IED, csipogók

 • A "Resistance 3" épületharcot mellékesen tartalmazó játék, tehát beltérben és annak 10m sugarú körzetében maximum 1.5 Joule (400 fps) és KIZÁRÓLAG egyes lövés engedélyezett! Sorozatlövés csak a 10m zónán kívül, épületre- vagy abból kifelé tüzelve adható le.
 • Ami a MASZ 2015-ben nem sniper, DMR vagy géppuska, az nálunk sem az.
 • A kronómester NEM fogja beengedni a határokon felüli puskákat a játékra, nincs %-os tolerancia stb.
 • Sniper-nek és DMR-nek kötelező az oldalfegyver viselése.
 • Egy rajban maximum 1 támogató ÉS 1 DMR VAGY 1 mesterlövész fegyver lehet, mindenki más 400 alatti lövész.
 • Tár korlátozás nincs de csak max 400 bb lehet betárazva.
 • Géppuskás csak egy rakaszt használhat.
 • A játék során csak BIO BB használható, kivéve 0,28g feletti BB-vel DMR és sniper.
 • Tárazás csak a bázison, lőszeres ládánál és visszaállás során lehetséges!!
 • A rendezvényen kizárólag a szervezőktől kapott vagy előre egyeztetett pirotechnikai eszközök használhatóak.
 • Füst, IED, Robbanó gránát, egyeztetés után rendelhető! Hanggránát nem játszik.
 • IED vagy bármilyen eszköz „hatástalanítása” Tilos! Csak az arra kijelölt ember végezheti el!
 • botlók aknák, IED-ek robbanásának 5 méter sugarú körében gyalogos játékosok azonnal meghalnak, nem gyógyíthatóak, a visszaálló pontra kell menniük.
 • BB-szóró gránát játszik.

Rádiózás

 • Minden rajnak kötelező ajánlott legalább egy komolyabb minőségű / teljesítményű rádió. amely nem merül le 1 órán belül.
 • Minden oldalon a főparancsnokok a rajparancsnokokkal tartják a kapcsolatot az adott csatornán. Rajon belül csak alcsatorna használható.
 • Rádió lehallgatása, zavarása tilos!

 • Brit: 1-3 csatorna
 • IRA: 4-6 csatorna
 • RUC: 7 csatorna
 • Szervezői: 8. csatorna
 • Bárminemű balesetet azonnal jelents a 8-as csatornán ill. hangos kiabálással is!
 • Rajon belüli kommunikációra tilos a szervezői csatornát használni!Kötelező és ajánlott felszerelések, juttatások

Kötelező

 • BIO BB, kivéve sniper
 • Max. 400 bb tárazható
 • Magasszárú bakancs, túracipő
 • A MASZ 2015-nek megfelelő szemvédelem
 • Narancssárga találatjelző sapka vagy kendő
 • Fejenként 2db medic szalag (+1 pót, ha elhagyod!)
 • Rajonként egy működő rádió
 • Számodra megfelelő mennyiségű kaja
 • Kulacs, camelbak stb.

Ajánlott

 • Arcvédő, fogvédő
 • Pótakksi, pótfegyver
 • Tájoló, GPS
 • EÜ csomag: WC papír, zsebkendő, nedves törlokendő, hasfogó, kullancs riasztó, fejfájás ellen valami, géz, ragtapasz

Amit mi adunk

 • pályabérlet
 • baráti hangulat
 • játékkellékek
 • pirotechnika
 • 1db, molinós térkép fejenként
 • BIO lövedék vásárlásra lesz lehetőség
 • több jármű, sofőrrel
 • Kulturált WC
 • ivóvíz a csapból (a kulacsokat, camelbak-eket, üvegeket stb. töltsétek fel a csapból, készülődés során!)
 • őrzött parkoló
 • Mókusok, madarak, őzek, rókák és egyéb vadak vannak, ezekre lőni TILOS!
 • WIFI nincs! Beszélgetni és airsoftozni lehet!


Hosszú lett, de mi ezt így szeretjük, így szoktuk meg! Köszönjük, hogy elolvastad! :)
Szeretettel várunk, ha megfelelsz a fenti szabályoknak és játszani, szórakozni jössz!
_________________
a félelem csak egy érzés soha sem végezhet veled
http://www.kingse.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  

JÁTÉKRA JELENTKEZŐK
IRA - 0 fő (Max 10 fő)
RUC - 0 fő (Max 10 fő)
-= LEZÁRVA! =- |Nem Játékos - Brit - 0 fő -= LEZÁRVA! =-
|Nem Játékos - Fotó - 0 fő
|Nem Játékos - Szervező - 1 fő
tronix (K.I.N.G. SE.) , Fegyver: Puxing - 888 FPS
12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség