SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: pén. nov. 16, 2018 3:22 am

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző PM
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 2200
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Nexus
HozzászólásElküldve: kedd nov. 28, 2017 9:28 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Kép

Figyelem!

A területre csak érvényes okmányokkal lehet belépni! A regisztrációnál mindenkinél legyen ott a személyi igazolvány és a lakcímkártya illetve a jármű rendszámát is fel kell jegyeznünk amivel érkeztél!
Csak azok a külföldi játékosok vehetnek részt a rendezvényen, akiknek minden adatukat leadtuk a terület tulajdonosának egy héttel a rendezvény előtt.
Küld el az as300game@gmail.com címre a személyazonosító okmányod másolatát a lakcímed és a gépkocsid rendszámát!

Attention!
Only these foreign players can attend the event, who have all of their personal data confirmed by the organizers one week before the event. Send a copy of your ID Card, your address and your license platenumber to the following address: as300game@gmail.com

Mire lehet számítani:
Nyugat és kelet összecsapására, egy csipetnyi LARP-al.


Oldalak

USMC
- Rajonként egységes amerikai mintázat
Feladatuk: A terület stratégiai pontjainak felderítése, elfoglalása és azok megtartása!

Orosz szakadárok
- Rajonként egységes orosz mintázat
Feladatuk: A terület stratégiai pontjainak felderítése, elfoglalása és azok megtartása!

Tyrell corp.
- Főként vegyes orosz katonai ruházat, és civil.
Feladatuk: A fertőzött területek mentesítése.

Minden oldal számára engedélyezett a plate carrier, és érdemes is használni!


Sztori

Markland egy teljesen független sziget, melyen a hidegháborús időkben a Szovjetunió lelétrehozott egy titkos labort, ahol a tökéletes katonát próbálták kifejleszteni. Ez volt a fő projektje a laboratóriumnak, azonban emellett még megannyi más kísérlet is zajlott...


Régebbi sztorik a Főnixből

Ez egy régi hsz.:
"FMiki
Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget a 101 st. nevében!
Mivel ilyen élményben még nem volt részem, életre szóló élményt nyújtott. A használt technika és díszlet megüti egy film mércéjét. Az irányítás és a végrehajtás közötti összhang, pedig egy éles bevetés mércéjét...
Megtisztelésnek érzetem Veletek harcolni!
Kíváncsian várom a képeket...
Fazekas Miklós"

Kép


DR. BROWN ELTŰNÉSE ELŐTT AZ ALÁBBI JELENTÉST HAGYTA HÁTRA:
Nagyjából 15-20 percem van, utána teljesen elveszítem önmagamat. Remélem valaki megtalálja majd ezt a feljegyzést, és ezáltal letisztulnak a dolgok.

51. számú bázisra kéthavonta jöttem a katonák egészségügyi állapotának felmérése miatt. Senki nem kényszerített akkoriban semmire, rendesen megfizették a munkámat.
2013. január 1. – A bázison tértem magamhoz, ahol megkezdődött a lelki terror. Beavattak abba hogy mi folyik itt valójában. Titkos kísérletek, génmutáció, vírusok alkotása.
Dr. Zolov beszámol a bázison folytatott kísérleteiről. Egy vírusról beszél, ami által elpusztíthatatlan hadsereg hozható létre. Évek óta tartó kísérletek ezek. Célzott mutációt alkalmazott a virionon. A felszíni struktúrájukat vette célba, olyan mutációt hozva létre, ami az emberi szervezetbe jutva megnöveli a célszemély erejét, teljesítőképességét, regenerációs képességét.
A kísérletek első fázisában nem voltak eredmények. A vírus nem tudott beépülni az ember DNS-ébe. Mivel a vírus önmagában nem képes élettevékenységet folytatni, ehhez gazdatestre van szüksége, így a beadott vírusok elpusztultak.
Nem várt eredményt hozott azonban amikor az egyik beteg katona kapta meg az oltóanyagot. A legyengült szervezete kevésbé tudott védekezni a vírus ellen, így az sikeresen beépült a DNS-ébe, megkezdte a szaporodást.
A célszemélyek ezentúl legyengített immunrendszerű alanyok voltak. Természetesen nem sikerült egyből az összes tulajdonságot létrehozni amit akartak. Évek kellettek ahhoz, mire mesterséges mutációval létre tudták hozni azt a vírust, amely elszaporodva az emberi szervezetben, megváltoztatja annak DNS-ét, létrehozva az összes megnövekedett tulajdonságot.
Azonban elrontottak valamit. A vírus önálló életre kelt, spontán mutálódott. Nem várt következményeket hozva Dr. Zolovnak… És ez egész világnak.
A vírus, egyenlőre megmagyarázhatatlan okok miatt gyorsan mutálódott, nem várt eredményeket hozva. A vírus által előidézett megnövekedett tulajdonságok kiteljesedtek, elérték csúcspontjukat, a kísérleti alanyok halhatatlanná váltak, eddig semmilyen fegyverrel nem tudták megállítani őket. Emberi tulajdonságaikat teljesen elveszítették, érzelmekkel nem rendelkeznek. A vírus teljesen átvette testük és elméjük felett az irányítást, önálló életre kelt. Kinézetükben is változásokat idézett elő. A megnövekedett izomtömegtől a bőrük megnyúlt, szétszakadozott. Irányíthatatlanokká váltak. Sőt, fertőznek. Érintés útján tovább tudják adni a vírust. A fertőzött egyedek mozgása gyors, nincs szükségük pihenésre, állóképességük kimeríthetetlen, erejük felbecsülhetetlen. Folyamatosan mozgásban van. A szemük és szájuk körül vérzések láthatók, tekintetük beesett, végtagjaik sebzettek. Csak a pusztítás és a vírus terjesztése hajtja őket. A fegyvereket kitűnően használják, illetve azt vették még észre hogy néha mintha emlékképek bukkannának fel bennük – 1-2 kifejezésre megállnak, mintha elgondolkoznának rajta.
A hivatalos jelentés szerint:

PROJECT NEVE: N.E.X.U.S., з-27 VÍRUS
PROJECT VEZETŐ: PIETROV KOBZOV
PROJECT: A tökéletes fegyvert akarták létrehozni. A sereget, melynek tagjai emberfeletti képességekkel rendelkeznek. Azt akarták, hogy egy kivédhetetlen fegyver legyen a tulajdonukban, hogy katonáik elpusztíthatatlanok legyenek.
Sikeresen ki is fejlesztettek egy vírust, amely hatással volt a sejtek regenerációjára, megnövelte a fizikai teljesítőképességet (erő, gyorsaság), illetve az állóképességet.
Tesztjeik eleinte sikeresek voltak. Azonban egy hónap elteltével problémák léptek fel. Bekövetkezett az, amire senki nem számított. A vírus, egyenlőre megmagyarázhatatlan okok miatt gyorsan mutálódott, nem várt eredményeket hozva. A vírus által előidézett megnövekedett tulajdonságok kiteljesedtek, elérték csúcspontjukat, a kísérleti alanyok halhatatlanná váltak, eddig semmilyen fegyverrel nem tudtuk megállítani őket. Emberi tulajdonságaikat teljesen elveszítették, érzelmekkel nem rendelkeznek.
A vírus teljesen átvette testük és elméjük felett az irányítást, önálló életre kelt.

FERTŐZŐTT EGYED TULAJDONSÁGAI:
• Mozgása gyors, nincs szüksége pihenésre, állóképessége kimeríthetetlen, ereje felbecsülhetetlen. Folyamatosan mozgásban van
• A szem és száj körül vérzések láthatók, tekintete beesett, végtagjai sebzettek
• Elméjük felett a vírus uralkodik, csak a pusztítás és a vírus terjesztése hajtja őket.
• Nem zombik! Katonák voltak, így maradhattak emlékeik. Tudják használni a fegyvereket.
• Bármiféle érintkezés azonnali fertőzöttséget okoz, valamint sérüléseket vonhat maga után!

Engem azért hoztak ide, hogy megalkossam azt a vírust, amivel visszájára lehet fordítani ezt a folyamatot. Tudták hogy én is foglalkozom génmutációval, de nem érdekelte őket hogy csupán növényeken és állatokon folytatott kísérleteim voltak sikeresek. Embereken még nem próbálkoztam. A lányommal, Annával fenyegettek, hogy soha többé nem látom őt és bántódása esik ha nem teszem azt amit mondanak. Dr. Stalker Zolov, Peter Cibrev és Pietrov Kobzov (alias Gorodetsky ezredes – aki mellesleg soha nem mutatta az arcát, azonban a hangja túlságosan is belém égett, azonnal tudtam hogy Gorodetsky ezredes kicsoda is valójában), minden egyes nap meglátogattak és követelték hogy haladjak gyorsabban. Nem egyszer bántalmaztak is. Volt egy nő, Natasa, aki közel került hozzám… Túl közel. Ő tartotta bennem a lelket, neki köszönhetően tudtam néha kommunikálni a lányommal, képeket mutatott róla.
2013. augusztusában Cibrev elé dobom a gyógyszert, ami ugyan nem fordítja vissza a vírus által előidézett folyamatot, de legalább megállítja azt. Kérem tőle hogy teszteljék. Az eredményekről semmi információt nem kapok.
2013. decemberében áttörést érek el. Sikerül! Megvan az ellenszer. Egy másik vírus formájában sikerült kifejleszteni, a к-33 nevet kapja. Lehet hogy a sok vér miatt amit áldoztattak érte, de vörös színben pompázik az infúziós zsákban.
Megkezdődik az ellenszer sokszorosítása, a fertőzött, szabadon kószáló egyedeket pedig egyenként próbáljuk beoltani.
Fellélegzek, az oltóanyag sikerrel jár. Idővel a fertőzöttek visszanyerik emberi mivoltukat.
Hamarosan újra láthatom a lányomat!
Azonban Cibrev nem ezzel bíztat… Egyik késő este, amikor Natasának pont kimenője van, meglátogat.
A „köszönöm” mellé 2 hatalmas pofont kapok. Azt üvölti, soha többet nem fogom látni a lányomat. Hogy nem az a cél hogy mindenki meggyógyuljon. Hogy belenyúlt a kutatásaimban, átalakította a vírust. Miután visszanyerik a fertőzöttek az egészségüket, rohamosan romlani kezd az állapotuk, ezzel egy sokkal rémisztőbb, fertőzőbb, halálosabb fegyvert létrehozva. A hivatalos dokumentumba azt írta hogy azért jött létre ez a vírus hogy kiiktassunk minden elcseszett szuper katonát. Közli hogy a rendes ellenszerről az összes feljegyzésemet elrejti, soha senki nem fogja megtalálni.
Erről az alábbi jelentés került nyilvántartásba:

PROJECT NEVE: 2.0, к-33 VÍRUS
PROJECT VEZETŐ: Dr. BARBARA BROWN
PROJECT: Egy olyan vírus fejlesztésébe fogtunk amellyel célunk az volt hogy ki tudjuk iktatni/el tudjuk pusztítani a N.E.X.U.S. által előidézett emberi módosulásokat. Minden olyan kísérleti alanyt meg akarunk semmisíteni, aki részt vett a programban. A bázison többféle módosulat lehet fellelhető, mert a kísérleteket befejezni nem tudtuk. Az idő sürgetése miatt kénytelenek voltunk mielőbb bevetni vírusunkat, hogy a módosult alanyok által létrejövő további pusztítás elkerülhessük. Nem sejtettük hogy ezzel végképp kinyitottuk Pandóra szelencéjét.. A tökéletes fegyver ellennünk fordult, ugyanis a vírus nem hogy hatástalanította volna az előzőt, hanem erősebbé tette. Rászabadítottuk a világra a gonoszt!

FERTŐZŐTT EGYED TULAJDONSÁGAI, FÓRMÁI:
• Érintésének bármely módja azonnali sebzéssel és fertőzöttséggel jár
• SNORK: A vírus fényérzékenységet idézett elő náluk, ezért éjszaka aktívak. Üvöltő hangot ad ki, arcára szinte „ránőtt” a gázálarc, négykézláb mozog.
• HUMANOID: Inkább éjszaka aktívak, de ritkán fellelhetőek nappal is. Közepesen gyors, hasonlóan néz ki mint a N.E.X.U.S. vírussal fertőzöttek.

EHHEZ A VÍRUSHOZ NEKEM SEMMI KÖZÖM!

Átvertek. Megtettem mindent, mégis átvertek. Nekimegyek Cibrevnek. Ütöm-rúgom, ahol csak tudom. Hirtelen szúrást érzek a nyakamba. Elernyedek. Elmegy minden erőm. Észnél vagyok, de nem tudok mozogni. Sírok… Zokogok, ő meg csak áll fellettem és kajánul vigyorog az arcomba. Képeket mutat a lényekről, és magyarázza: „Ez itt a „snork”. A vírus fényérzékenységet idézett elő náluk, ezért éjszaka aktívak. Üvöltő hangot adnak ki, arcukra szinte „ránőtt” a gázálarc, négykézláb mozognak. Ők a „humanoidok”. Inkább éjszaka aktívak, de ritkán fellelhetőek nappal is. Közepesen gyorsak, hasonlóan néznek ki mint a N.E.X.U.S. vírussal fertőzöttek.” Azt mondja hogy ez csak a kezdet. Hogy közben ő is tevékenykedett. Felemeli az állam majd a fülembe suttogja: „Legalább olyan engedelmes voltál mint Kollie, amikor a feje még erekkel és szövetekkel volt a helyén, nem úgy mint most, amikor vezetékek….” Beszámol erről a kísérletről is…
Kép
A Kollie-terv két szovjet tudós, Vlagyimir Demikov és a Nobel-díjas Viktor Manujilov agyszüleménye. Demikov a háború befejeződése után kezdett transzplantációs kísérletekbe kutyákon. A célja az volt, hogy olyan eszközt, egy úgynevezett autoejektort fejlesszen ki, amellyel egy kutya feje életben tartható azt követően is, hogy azt elválasztották a testétől. Azt remélte, hogy a módszer idővel majd alkalmazható lesz embereken is, s így a harctéren halálos sérülést szenvedett katonákat megmenthetik azáltal, hogy fejüket az összeroncsolódott testüktől leválasztva mesterségesen tartják életben arra a pár napra, amíg ép testet nem találnak nekik. Kollie egy tökéletes, a harmadik világháború harcmezőin legyőzhetetlen kiborg-katona lett volna, melynek masszív robot testét egy – még a fej leválasztása előtt beidomított – kutya agya irányította volna.
A robot végtagjainak mechanizmusait pneumatikus és hidraulikus munkahengerek mozgatták volna, aminek köszönhetően képes lett volna akár ötszáz kilogrammnyi terhet a magasba emelni, vagy bármilyen terepviszonyok mellett kétszáz kilogramm fegyverzettel háromnegyed óra alatt megtenni öt kilométeres távolságot.
Cibrev beszámol arról hogy ők fejezték be ezt a kísérletet… Sikeresen...

A rádiókon folyamatosan azt hallom hogy újabb és újabb egységek vesznek oda… Ez az idióta „ezredes” mindenkit a halálba küld.

Senkinek nem tűnnek fel a címkék amik az itt dolgozó embereken, gyógyszereken, infúziókon megtalálhatók. Gyanútlanul viselik mások is – látom egy fiatal doktornőn is, de halvány fogalma sincs mit visel valójában. A cég, amelynek irányítása alatt folyik itt minden…

Senkinek nem szúr szemet, hogy az „ezredes” olyan infúziót kap, amitől rekord sebességgel regenerálódik… Gratulálok neki, tökéletes birkákat hozott magával. Nem kérdeznek, nem szólnak, csak mennek amerre mondják nekik…
Hihetetlen…

NYISSÁK MÁR VÉGRE KI A SZEMÜKET!!!!

Már sötét van mikor a szörnyek fészke felé is el kell mennünk… Kobzov nem normális a halálba visz bennünket… Nincs ott senki, elindulunk a fegyverropogás felé, majd nem sokkal később eltalálnak, és azt veszem észre hogy hörgő emberek fekszenek a földön, vannak akiket csak eltaláltak, vannak akiket megharaptak. Gyorsan stabilizálom magam, azonban a lények nem bántanak. Kikerülnek, ha hívom őket a közelembe jönnek. Nem értem miért… Miért tekintenek engem másnak. Dr. Zolov kiabál utánam hogy nála van az ellenszer. Rohanok felé, elhozom az ellenszert, majd azonnal elkezdtem beoltani a lényeket, az átalakulásuk sikeres. Egészen addig, amíg az ezredeshez jutok… Habozok… Vajon jó ötlet beoltani…?! Vajon mi fog történni…?! Azonban a gyűlölet felüluralkodik, legszívesebben a szívébe döfném a tűt. Beoltom, majd hirtelen összegörnyedve kezd vonyítani. Azt hiszem hogy a rengeteg vírus ami az ő szervezetében fellelhető, egészen máshogy reagál az ellenanyagra… Ebből baj lesz… Üvöltöm mindenkinek hogy maradjanak távol tőle, ne menjenek a közelébe… Bemászik egy épületbe, ahova követem. Megpróbál megölni, de ereje nem volt hozzá, fojtogat, mikor már alig kapok levegőt mégis lehámoznak róla. Hirtelen hatalmas erővel támad fel. Mi pedig négyen rohantunk előle – Ucsenyik – aki nemrég alakult vissza emberré, Natasa, valamint a testőre. Te jó ég mit alkottam… Ha tudtam volna… Azonnal elkezd pörögni az agyam hogyan lehetne őt elpusztítani.
Visszalopakodunk az épület közelébe, és akkor meglátom őt… Kollie… Nem… Nem… Nem… Nem hiszek a szememnek. Valóban megalkották… A nyomunkba eredt… Ott liheg egy robot testen. Hol tart a világ… És milyen sokan nem tudnak róla.. Mi lesz ebből… ?! Rohanunk ahogy csak tudunk. Sikerül lerázni.
Ekkor rádión segítséget kérnek tőlünk, hogy vannak legyengült egyedek akiket be kell oltani. A harcálláspont tetejére mentünk, ahol megjelent az ezredes is… Teljesen ki volt kelve magából, csak hörgött-morgott, koordinálatlan mozgással vetette magát előre. A nevemet hallom ki a morgásból… Mindenkit szanaszét szed maga körül. Majd hirtelen rám veti magát… Éles fájdalmat érzek a vádlimba. Megharapott. Nem engedi el a lábam, a fegyverropogásba majd megsüketülök, mégis minden golyó hiába, nem enged a szorításon. Ekkor Natasa testőre lép oda, levágja a kezét, ami furcsa groteszk módon azonnal elkezd visszanőni. De már csak valami utánzat lesz. Elég idő ahhoz hogy arrébb tudjam húzni magam. De már késő… Ég a vádlim, ég a combom, ég az egész testem. Zihálok… Mindenkit elküldök onnan…
Egy falnak támaszkodva írom ezt a beszámolót. Az ezredes itt morog körülöttem… A nevemet hallom folyamatosan. A sok golyó elég időt hagyott ahhoz hogy gyorsan megírjam ezt…
Átalakulok… Talán van még pár percem…
Mindenki maradjon távol tőlünk, vagy lőjenek addig amíg mozgunk… Erre nem tudom mi az ellenszer…


MEDIK SZABÁLYZAT


- Ha eltalálnak, akkor a találatnak és a vérmérsékletednek megfelelően eljátszod a sérülést. Ha nem jelzed megfelelően a találatot, akkor elképzelhető, hogy tovább lőnek majd, tehát találat után, ha van rá módod, akkor feküdj vagy ülj le!

- Kötszerrel való bekötözés: 1 tekerccsel, a sérülés helyén. Ha tudod, akkor magadat bekötözheted, de ekkor csak stabilizálod a sérülést. Amíg nincs bekötve a sérülésed addig harcképtelen vagy!

- 2x tudod magadat bekötözni, a 3. találat után a teljes felépülésedhez mindenképp kórházi/medik ellátásra szorulsz, és míg meg nem kapod valamelyiket, addig harcképtelen vagy!

- Ha a sérült játékost 60 percen belül nem látják el, az „kivérzik”! Ekkor kómába eshet, de amíg ez be nem következik bármilyen módon kérhet segítséget!

- A mozgásképtelen sérült játékos marad ott, ahol van. Megvárja, amíg érte mennek, és el nem szállítják őt valamilyen módon. Kivételt képezhetnek különleges időjárási és játéktechnikai esetek. (A játékos biztonsága az első!)

- Nincs emlékezet vesztés addig, amíg az doki mást nem mond.

- Egy-egy sérülés után ajánlatos mediket, felkeresned, mert lehet hogy van számodra egy adag infúziójuk, tablettájuk, krémjük stb. amivel állapotodon azonnal segíteni tudnak.

- A késelés gyógyítható, ugyanaz a menete mint a találatnak. (Késelni csak gumikéssel lehet!)

- A részletes találati és sebesülési szabályzatok a medikeknél lesznek! Ha valamiben nem vagy biztos, keresd fel valamelyiküket! Amúgy is jól jársz, mert kigyógyítanak az éppen aktuális bajodból.

- A fejlövés karcolásnak számít! Ha valakinek nem lenne egyértelmű, csak azért hogy kerüljük a fejtalálatokat! Senki ne célozzon fejre! Azt is el kell látni, csak gyorsabban gyógyulsz!Tárazási szabályok


A játék kezdetekor mindenki betáraz max 50 BB táranként, nincs tár darabszám korlátozás!
A játék folyamán viszont, tárazni kizárólag dedikált „lőszeres ládák” mellett! Saját BB-ből! Táranként 50 BB!Az elhasznált lőszer dokumentálása a ládában elhelyezett nyilvántartási lapon! A ládákat mozgatásához 2 személy szükséges!


Pirotechnika

IED, gránátok 5m belül hatásosak!
- A pirotechnikásunk által bevizsgált FÜSTGRÁNÁT használható épületeken kívül!
- MINDEN MÁS PIROTECHNIKAI ESZKÖZ HASZNÁLATA SZIGORÚAN TILOS!!!


Általános szabályok

Késelés:
- Ha megkéselnek, itt az is gyógyítható!
- KÉSELÉS CSAK GUMIKÉSSEL!!!

Éjszakai játékrész:
Éjszakai játékrész torkolattűz imitáció kötelező, mely történhet fegyverbe épített leddel, tracerrel, vagy taktikai lámpa használatával. Éjszaka mindenkinél kötelezően lenni kell a zseblámpának!
Éjszaka csak a 399 fps alatti fegyverek játszanak, minden kategóriában!

FPS:
399fps alatti fegyvereket hozzatok!
A DMR és sniper kategória kivételek!

Pihentetés egyéb ajánlott felszerelés:
- meleg ruházat (éjszaka hideg van!!!)
- váltás ruházat
- fektetőfelszerelés (sátor, hálózsák, polifoam, pokrócok)
- gázmaszk (a fél álarc is jó, a pormaszk azonban kevés)
- művér
- gumikesztyű


- A Szervezők jogot formálnak arra, hogy a jelentkezőket adott esetben elutasítsák, illetve a játék során nem megfelelően viselkedőket kizárják! A kizárt, hazaküldött játékosoknak a regisztrációs díjat nem áll módunkban visszafizetni!

- A talált tárgyakat minden esetben a SZERVEZŐKNEK adjátok le!

- Szeszes ital és bármilyen kábítószer fogyasztása TILOS!!!

- Szemvédelem nélküli pályán tartózkodó játékos azonnal haza lesz küldve!


A játék lemondásával kapcsolatban

Ezúton szeretnénk megkérni mindenkit, hogy legalább a játék előtt 1 nappal, jelezze a játék fórumán, ha nem tud részt venni a rendezvényen amire felregisztrált! Amennyiben valaki arra sem veszi a fáradtságot, hogy ezt megtegye, a továbbiakban nem kívánjuk a játékainkon való részvételét!
Tisztában vagyunk vele, hogy ez csupán egy hobbi, nem egy kötelező elfoglaltság. Bárkinek bármiféle program közbejöhet a játék idejére. Magyarázatra nincs szükség, csupán csak arra, hogy jelezzétek ha nem tudtok jönni! Mindenféleképpen tisztában legyenek a játékostársak és a szervezők azzal, hogy hány fővel számolhatnak a játékon!
Kérjük mindenki vegye a fáradtságot, és legalább ennyire tartsa tiszteletben a többieket és a szervezők munkásságát!
Megértéseteket köszönjük!


KÉREK MINDENKIT, HOGY + FŐKET NE ÍRJATOK BE, AKI AKAR JÖNNI, REGISZTRÁLJON BE A JÁTÉKRA SAJÁT NICKNÉVVEL! KÜLÖNBEN TÖRLÖM!
_________________
- AS300 EASE -
http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  

1
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség