SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: szer. nov. 14, 2018 8:54 am

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző PM
Fórumtag

Csatlakozott: hétf. okt. 26, 2015 1:17 pm
Hozzászólások: 1
HozzászólásHozzászólás témája: Menekülés Kijevből
HozzászólásElküldve: kedd aug. 08, 2017 8:45 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Üdvözlet Harcosok!

Következő játékunk 2017.08.27-én kerül megrendezésre.
A rabbit Choppers A.T.-el közösen szervezett játékunk a "Menekülés Kijevből" nevet kapta. Lentebb görgetve egy kis ízelítő...

Kapunyitás: 08:30
Eligazítás/játék kezdés:10:00
Várható befejezés 16:00

Belépő: 1500 Ft/fő

Történet:

2019-re Ukrajna és Oroszország közötti diplomáciai viszony teljesen leépült.
A 2014-es Ukrán forradalom kirobbantásában játszott vélt/valós szerepvállalása, majd a Krími-félsziget elcsatolása egy olyan folyamat kezdetét jelentette, amely a két országot mostanra a nyílt fegyveres konfliktus küszöbére állította.
Az ENSZ béketárgyalásokat kezdeményezett a felek között, a Rómában megrendezett eseményen a kezdeti feszült hangulat ellenére sikerült ideiglenes tűzszüneti megállapodást kötnie a két ország miniszterelnökének, majd mindkét delegáció tagjai külön repülőgépekkel távoztak az Olasz fővárosból.

Az Ukrán nemzeti radikális félkatonai szervezet, az Ukrajna Farkasai vezetősége a tűzszüneti megállapodást az ukrán állami vezetés szégyenteljes és gyáva lépésének nevezte, és úgy döntöttek, hogy a saját kezükbe veszik az események eszkalálását, és első lépésként elfoglalják Kijevet...

A Harcoló felek:

Szerveződés:

Alapvetően 5 fős csapatokba (4 fő +medik akit fehér alapon piros keresztes szalag jelöli, mely szerepet kizárólag a visszaálló ponton cserélhetnek egymás között a csapat tagok), csapatonként min. egy rádió kötelező.


Ukrajna Farkasai

Célok:
- A fennhatóságuk alatt lévő terület biztosítása és az esetleges behatolók semlegesítése.
- A további feladatok majd a játék során lesznek elérhetőek.

Visszaálló pont/ok:
A pálya keleti falánál van az alap visszaálló pont.
Karszalag színe/használata: piros, mindkét karon.
Lehetőség szerint nem teljes katonai ruházat

Medikelés:

A medik kétszer gyógyíthat mindenkit (gézt köt előbb az egyik majd a másik karjára), a medik maga nem gyógyítható. Lesz egy Orvosuk, aki visszaadhatja a két gyógyítási lehetőséget (addig tart a gyógyítás, amíg leveszi a szalagokat). Az orvosnál csak egy pisztoly lehet, ill. kés. Az Orvosnak csak egy élete van, ha kilövik az alap visszaálló ponton kezd.

Magán hadsereg

Célok:
- Az Ukrajna Farkasai szervezet műveleteinek gyakorlati támogatása.
- Szabotázs akciók végrehajtása az Ukrán Nemzeti Hadsereg létesítményei ellen, a katonai vezetőinek likvidálása.

Visszaálló pont/ok:
-=INFORMÁCIÓ TITKOSÍTVA.=-

Karszalag színe/használata: zöld, mindkét karon.

Medikelés:
A medik kétszer gyógyíthat mindenkit (gézt köt előbb az egyik majd a másik karjára), a medik maga nem gyógyítható. Használhatják az Ukrajna Farkasai frakció Orvosát.

Ukrán Nemzeti Hadsereg

Célok:
- Az orosz Elnök felkutatása és kiszabadítása.
- Az Ukrajna Farkasai és a velük szövetséges harci erők semlegesítése, valamint az uralmuk alá hajtott területek felszabadítása.

Visszaálló pont/ok:
A pálya déli végében van az alap visszaálló pont.

Karszalag színe/használata: sárga, mindkét karon.
Teljes katonai ruházat

Medikelés:
A medik kétszer gyógyíthat mindenkit (gézt köt előbb az egyik majd a másik karjára), a medik maga nem gyógyítható. Lesz egy Orvosuk, aki visszaadhatja a két gyógyítási lehetőséget (addig tart a gyógyítás, amíg leveszi a szalagokat). Az orvosnál csak egy pisztoly lehet, ill. kés. Az Orvosnak csak egy élete van, ha kilövik az alap visszaálló ponton kezd.

Játékmenet:

A játék kezdetén a pálya jelentős területét az Ukrajna Farkasai uralják, azaz a pályán elhelyezett zászlókkal jelölt elfoglalható pontok (3db.) az uralmuk alatt van. Az Ukrán Nemzeti Hadseregnek ezeket a pontokat illetve Kijev területét (Ukrajna Farkasai HQ) kell visszafoglalni és megtartani.
A játék folyamán további küldetéseket közölnek majd a Szervezők az Oldal Parancsnokokkal, amelyek teljesítésével fog kibontakozni a játék története.
A játék során lehetőség lesz jármű használatra is. A jármű alap esetben a lázadóké, a karosszériára rögzített lufik kilövésével lehet megsemmisíteni, vagy a Sofőr kilövésével elfoglalni. Javítani csak a kijelölt szerelő műhelyben lehet a kilőtt lufik pótlásával.

Találatjelzés

Fegyver találat esetén hangos „FEGYVERTALÁLAT!” kiáltással jelzik a találat tényét, majd amennyiben rendelkeznek másodfegyverrel (gumikés/balta/stb. ilyenkor nem számít), azzal folytatják a küzdelmet (ennél is él a fegyver találat lehetősége), viszont ha nincs másodfegyver, akkor normál találatként kell kezelni a helyzetet.

Normál találat esetén hangos „MEGVOLT!” vagy „HIT-HIT!” kiáltással jelzik a találatot, majd narancsszínű találatjelző kendőt/sapkát tesznek a fejükre. Ezután 5 percük van a „kivérzésig”, azaz ennyi idejük van arra, hogy a saját csapatuk Medic-je gyógyítsa őket. Csak és kizárólag a Medic gyógyíthat, Ő maga viszont nem gyógyítható, neki az első találat is az alap vagy a mobil visszaálló pontra való azonnali visszatéréshez vezet. Ha a kivérzési idő lejárt, akkor az adott Játékos hangos „HALOTT VISSZATÉR A VISSZAÁLLÓRA!” kiáltással jelzi, hogy ő már nem medikelhető és elindul a csapata visszaálló pontjára. A gyógyítás előtt (szükség esetén) a Medik vagy egy másik csapat tag kihúzza a sérültet a tűzvonalból és utána végezheti el a gyógyítást. Amennyiben a Mediket támadás éri a gyógyítási idő lejárta előtt és úgy dönt, hogy viszonozza a tüzet, akkor a fenyegetés (sikeres) elhárítása után újra kell kezdeni a gyógyítási folyamatot.
Visszapattanó lövedék és baráti tűz is találatnak számít!

Késelés (egy „X”-et rajzolsz az ellenfél testére a gumikéssel/baltával/stb.): Késelés esetén a megkéselt játékos hangos jelzés nélkül felveszi a találatjelző narancssárga kendőt/sapkát és anélkül, hogy a csapatának különjelezné, azonnal a visszaálló pontra indul. A találatot kapott és kivérzési idejüket töltő játékosok késelés esetén azonnal a visszaállóra vonulnak, ők már nem gyógyíthatóak abban a körben.

Tárhasználat/BB limit

A játék során high/mid/ lowcap tárak használata is engedélyezett, viszont kizárólag a lent részletezett BB mennyiség lehet egyszerre betárazva!
Tárazás csak a visszaálló ponton vagy az elfoglalt pontokon megengedett!

Pisztolyok, előágyszános puskák: nincs lekorlátozva a betárazott BB-k száma.

Rohamfegyverek,SMG-k: max. 500BB (összesen/fő) lehet egyszerre betárazva.

Támogató fegyverek: max. egy rakasznyi, vagy más tárrendszerű replikáknál 2500BB lehet betárazva

Félautomata/DMR: összesen 500BB lehet egyszerre betárazva (max. 80BB/tár), másodfegyver kötelező!

Ismétlő mesterlövész fegyverek: max. 500BB lehet egyszerre betárazva (max. 40BB/tár), másodfegyver kötelező!

Egyszerre egy darab lövedéknél nem lehet több a levegőben félautomata/DMR és ismétlő mesterlövész fegyverek használata közben!

Kézigránátok: kézi erővel célbajuttatott, BB-szóró vagy hanggal/fénnyel jelző eszközök. A BB-gránát lövedéke maximum 1.1 Joule energiával rendelkezhet, a játékost érő lövedék találatnak számít. Hang/fényjelző gránátnak jól észlelhető jelzést kell kibocsájtania, aktiváláskor 5m sugarú körön belül mindenkit találat ér, aki nem tartózkodik "kemény" fedezék (pl. taktikai pajzs, fal, jármű, áthatolhatatlan tereptárgy) mögött. Az eszközt KIZÁRÓLAG a tulajdonosa érintheti meg, célbajuttatáskor a földön, biztonságos körülmények között kell működésbe lépnie.
Pirotechnikai BB-szóró, 80 decibelt túllépő hangjelző, látászavart okozó gránátok SZIGORÚAN TILTOTTAK! A használat egyéb szabályait (engedélyezett típusok, hányszor vethetők be, stb) a Játékszervező határozza meg."

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  

1
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség