SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: hétf. jún. 26, 2017 6:17 pm

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 41 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Szerző PM
IBW
Avatar

Csatlakozott: csüt. okt. 31, 2013 8:55 pm
Hozzászólások: 51
HozzászólásHozzászólás témája: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: szomb. ápr. 08, 2017 8:48 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 


Prológus

2017; egy év telt el, és Airisz politikai helyzetet kilátástalanabb, mint valaha; 2016 nyarán vélhetően orosz nyomásra radikalizáció futott végig a helyi arab lakosság köreiben, mely hatására egyre inkább fel-fellázadtak a térségben uralkodó Black Gold olajtársaság ellen. Az olajtársaság a zsoldosaival és némi Amerikai segítséggel levertek minden lázadást, és megakadályoztak számtalan szabotázst, ráadásul időközben demokratikus választással új kormányfő került Airisz élére, Manyt El Dugó, aki békét és egységet hirdetett – de ez a béke mindössze hamis ígéretnek tűnt. Az új kormányfő hamar gyanúba került, hogy az Amerikaiak bábja, és a kezükre játssza az ország egyetlen természeti kincsét, az olajat, ezért a lakosság fellázadt ellene, meglincselte, és nyilvánosan kivégezte a kormányfőt – Airisz ezáltal valódi politikai vezetés nélkül maradt, a legnagyobb egységet a különböző falvak, városok jelentik. A Black Gold olajtársaság ezalatt tovább kutatott újabb, és újabb olajlelőhelyek után, és talált is – lakott területek alatt, de ez nekik nem jelentett problémát, a zsoldosaik segítségével kegyetlenül kilakoltatnak mindenkit, akik pedig ellenállnak, azok mind rejtélyesen eltűnnek …
Airisz lakosságának jó része földönfutó lett a Black Gold térnyerése és a növekvő olajkitermelés miatt, sokan a környező országokba menekültek, sokan pedig elestek a lázadások során. Csupán néhány nagyobb falu maradt, ahol még létezik politikai vezetés, ezek próbálnak összefogni az olajtársaság ellen, de úgy tűnik mindhiába. A lakosság maradéka a megoldást gerillaharcban, és a keleti nyitásban látják, és mivel a térségben egyre inkább nagyobb számban állomásoznak orosz „megfigyelők” ez akár valósággá is válhat…

Kép

Feladatok: a térségben állomásozó Amerikai egységek feladata elsősorban a reptér és a katonai bázis védelme, továbbá az olajszállítmányok zavartalan szállításának/átvételének biztosítása; a lakott területeken járőrözés és rendfenntartás. További feladat a radikális fegyveresek keresése és semlegesítése, a térségben található IED-ek és egyéb robbanóeszközök felkutatása és hatástalanítása. A Black Gold co. esetleges felkérésére besegíthetnek konvoj védelemben, objektumok őrzésében, stb.
A játékmenet elsősorban feladatorientált, erős milsm hangulat jellemző ezen az oldalon, kevesebb larp elemmel, kötöttebb, szigorúbb környezetben.

Dresszkód: a felsorolt NATO minták valamelyike: Multicam, UCP, Marpat/DesertMarpat, Aor1/Aor2, DCU, Woodland, A-tacs, MTP, DPM/DDPM. Ghillie engedélyezett. Felemás egyenruha, minták keverése tilos. Sisak vagy az egyenruhával megegyező színű boonie viselése KÖTELEZŐ.

Tárazás, BB limit: egy játékosnál maximum 500BB, támogató fegyverekben 1 rakasz, mesterlövész fegyverekben 120BB. BB-t egymásnak átadni csak tár formájában lehet, BB-t kitárazni és újratárazni nem szabad; tárazni csak HQ-n és dedikált lőszeresládák mellett lehet. Tárazni a limitig bezárólag korlátlanul lehet.

Medic szabály, visszaállás: lásd az általános szabályoknál lejjebb.

Kép

Feladatok: az elsődleges feladat az olajkitermelés biztosítása, így a Társaság főhadiszállásának védelme, az olajmezők és fúrótornyok védelme és rendszeres ellenőrzése; olajmunkások, technikusok védelme, a nyersolaj finomítóba való eljuttatása, majd onnan az olaj reptérre való eljuttatása. További feladat az újabb lelőhelyek utáni kutatás, próbafúrások végzése, és az esetleges új lelőhelyekről a lakosság kiürítése. Ezen az oldalon is a milsimes játékstílus kap nagyobb hangsúlyt, a feladatorientáltság lesz a meghatározó, de az arab oldal közelsége miatt már több larp elem is várható.

Dresszkód: CB/TAN/fekete baseball sapka viselése KÖTELEZŐ; CB/TAN nadrág viselése ajánlott, de a farmer is engedélyezett, ajánlott a fekete felső, de mehet az OD, CB/TAN is, lehetőleg törekedjünk arra, hogy a nadrág és a felsőruházat eltérő színű legyen. Sisak, boonie és ghillie nem engedélyezett.
Black Gold co. olajmunkások: farmer nadrág, fehér póló/atlétatrikó vagy kék/fehér kezeslábas; ajánlott a munkavédelmi kesztyű. Munkavédelmi sisakot a szervezők biztosítanak.

Tárazás, BB limit: egy játékosnál maximum 300BB, támogató fegyverekben 1 rakasz, mesterlövész fegyverekben 60BB. BB-t egymásnak átadni csak tár formájában lehet, BB-t kitárazni és újratárazni nem szabad; tárazni csak HQ-n lehet. Ezen az oldalon a játékosok nem tárazhatnak korlátlanul, helyette a lőszert meg kell venniük, tehát X haramért X mennyiségű BB-t tárazhatsz be, azonban a limitet nem lépheted túl, továbbá a limiten felül BB-t elrakni/előre „megvenni” nem megengedett.

Medic szabály, visszaállás: lásd az általános szabályoknál lejjebb.

Kép

Feladatok: a térségben működő orosz finanszírozású Tyrell Corp. által működtetett oltóállomás/kórház és annak személyzetének védelme, esetleges utasításaik teljesítése. Az orosz kormánynak nem titkolt szándéka a térség olajlelőhelyeinek megkaparintása, ennek érdekében minél több információt kell szerezni az itt működő olajtársaságról, lehetséges módokat kell keresni arra, hogy miképp kerülhetne a kezükbe a kitermelés. Ezen az oldalon a larp nagy hangsúlyt kap, ám a katonai szervezettség miatt komolyabb milsim stílus is várható itt. Erre az oldalra csak a szervezők által jóváhagyott csapatok jelentkezését fogadjuk el, a jelentkezési szándékot PM-ben kell jelezni.

Dresszkód: jellemzően orosz egyenruhák: Gorka, Flora/Digi flora, Partizan, KZSM, Berezka stb; beret, fejkendő, kötött sapka, kapucni viselése engedélyezett, ghillie, sisak és boonie viselése nem engedélyezett. Az orosz fél esetenként, mint „beépült” emberek viselhetik az arab fél ruháit, de erre az csak az oldal vezetése adhat engedélyt, spontán „akciók” nem megengedettek.

Tárazás, BB limit: egy játékosnál maximum 500BB, támogató fegyverekben 1 rakasz, mesterlövész fegyverekben 120BB. BB-t egymásnak átadni csak tár formájában lehet, BB-t kitárazni és újratárazni nem szabad; tárazni csak HQ-n és dedikált lőszeresládák mellett lehet. Tárazni a limitig bezárólag korlátlanul lehet.

Medic szabály, visszaállás: lásd az általános szabályoknál lejjebb.

Kép

Feladatok: elsősorban a területen folyó kitermelés szabotálása, lassítása; a Black Gold olajtársaság munkájának akadályozása, akár békés, akár erőszakos megoldásokkal. Minden ehhez szükséges feladatot, információt, pénzt és eszközt összekötőkön keresztül kapnak meg. A 2016-os konfliktusok óta Manyt El Dugó halálával az ország politikai vezetés nélkül maradt, de a fennmaradt falvaknak, egységeknek közös érdeke egy összefogás megteremtése, hogy hatékonyabban vehessék fel a harcot az országukban egyre agresszívebben terjeszkedő olajtársaság ellen. A falvak vezetői törekednek fegyveres milícia létrehozására, hogy a rendfenntartás újból működhessen az országban.
Ezen az oldalon a larp nagyobb hangsúlyt kap, sokkal szabadkezűbb mint a többi oldal, a lényeg itt is a feladatok teljesítése, de a módszer nincs kifejezetten meghatározva, az a játékosokon áll. Az oldal irányítása az összekötők révén történik meg.

Dresszkód: szeretnénk a tradicionális arab öltözethez legjobban hasonlító dresszkódot összeállítani, ennek megfelelően kibúvó nincs, teljes melegítőruházatot, mint arab öltözetet nem fogadunk el, helyette: a fejen pakol/ turbán/shemagh viselése kötelező, gyakorlók helyett pedig kaftán, ing, zakó, köpeny, mellény (nem a taktikai) viselése az elfogadott; lásd a képen. Lehetőleg a barna, fekete, szürke, fehér színek domináljanak. Málhamellény, chest rig, taktikai öv viselése engedélyezett, a plate carrierek és egyéb teljes golyóálló mellények replikáinak viselése tilos. Sisak, ghillie, boonie és baseball sapka viselése tilos. Szakáll növesztése erősen ajánlott.

Tárazás, BB limit: egy játékosnál maximum 300BB, támogató fegyverekben 1 rakasz, mesterlövész fegyverekben 60BB. BB-t egymásnak átadni csak tár formájában lehet, BB-t kitárazni és újratárazni nem szabad; tárazni az összekötők bázisán lehet. Ezen az oldalon a játékosok nem tárazhatnak korlátlanul, helyette a lőszert meg kell venniük, tehát X haramért X mennyiségű BB-t tárazhatsz be, azonban a limitet nem lépheted túl, továbbá a limiten felül BB-t elrakni/előre „megvenni” nem megengedett. Bizonyos esetekben az összekötők ingyen is biztosíthatnak lőszert.

Medic szabály, visszaállás: lásd az általános szabályoknál lejjebb.


Általános szabályok

Medik szabály: Találat esetén a játékos megáll, és „nemmozog-nembeszél”; maximum medikért kiabál; a kivérzési idő 10 perc, ha ez alatt a játékos nem kap ellátást, irány a visszaálló. Minden játékos kétszer medikelhető, a harmadik találat azonnal visszaállást jelent. Az USA és orosz oldalon rajonként van egy medik, a PMC oldalon feladatkörönként (pl. konvoj, finomító) van egy kiosztott medik, míg az arab oldalon mindenki saját magát látja el (lásd részletesebben lejjebb). Minden játékosnak kell magánál tartania egy csomag gézt, amivel medikeléskor bekötözik/bekötözi magát, ez 1 percet vesz igénybe, ha közben megszakítják, a folyamat elölről kezdődik. Medikelés előtt a sérültet mindenképpen ki kell vonni a tűzvonalból; a sérült játékossal ilyenkor nem futhatunk, továbbá fedezéknek nem használható. A késelés, a gránát, akna, IED és egyéb robbanás általi sérülések nem medikelhetőek.
Az arab oldalon a játékosok saját magukat medikelik, ez úgy valósul meg, hogy a találat után bármikor elkezdhetik magukat bekötözni, de csak akkor, ha nincsenek tűzvonalban, ha nincsenek tűz alatt és nincs ellenfél a játékos húsz méteres körzetében/nincs rá az ellenfélnek rálövési lehetősége. Amennyiben a kivérzési idő alatt (10 perc) nem tudja magát valaki bekötözni (mert tűz alatt tartják, mert a közvetlen közelében vannak, stb) a játékos visszaáll. A kilőtt játékost a csapattársai fedezékbe húzhatják.

Visszaállás: a visszaállási idő az USA, a PMC és az orosz oldalon egyaránt fél óra a HQra való beérkezéstől számítva; az arab oldalon a kórházba érkezés után a visszaállás azonnali, viszont a játékos a visszaállástól számított egy órán keresztül nem ragadhat fegyvert, ilyenkor larp és npc(civil) szerepkörben játszhat, játékost semmilyen módon nem támadhat meg.

Fogolyejtés: fogolyejtésre van lehetőség (az arab oldalon kifejezetten ajánlott is), ilyenkor vagy a dobatás által lefegyverzett és megadásra kényszerített, vagy a kilőtt narancs sapis, még ki nem vérzett játékosokat (utóbbiakat medikelés után) rabolják el a játékosok. Ilyenkor kihallgatásra, túszcserére, váltságdíj kikényszerítésére, nyilvános kivégzésre és egyéb finomságokra lehet számítani, épp vérmérséklettől függően. A larpos rájátszás ilyenkor kifejezetten ajánlott.

Éjszakai játék: éjszaka tracer használata vagy lövéskor lámpával villantás kötelező, továbbá biztonsági okokból a mesterlövész fegyverek használata, és a sorozatlövés (egyeslövésre képtelen támogató fegyverek ezáltal ugyancsak) nem engedélyezettek ilyenkor.

Pirotechnika: az „általános” robbanó eszközök (gránátok, játékosok által hozott IED-ek, öngyilkosmellények stb) 10 méteres körzetű hatósugárral bírnak, melyen belül minden játékos automatikusan halottnak számít. Továbbá lehetnek „szervezői” robbanó eszközök, ezek nagyobb, 20 méteres hatósugárral bírnak. Ezen eszközök jelölve lesznek, elműködtetésük esetében pedig szervező, vagy trusty mindig jelen lesz a játékosok közé beépülve, így a játékosok mindenképp tudni fogják, ha nagyméretű IED robbantotta fel őket. IED elműködése esetén bokor, fa, jármű, sátor, másik játékos nem számít fedezéknek, a hatósugáron belül mindenki halott, egyedül az épületek, homokzsákok és a mélyebb gödrök (rókalyukak, lövészárok) adnak fedezéket. Esetlegesen megtalált pirotechnikai eszközöket szigorúan tilos a játékosoknak megérinteniük, mozgatniuk, azokat kizárólag a szervezők és a bombászok piszkálhatják. Aki pirotechnikát szeretne hozni mindenképp előzőleg egyeztessen a szervezőkkel, majd a játék előtt azt be is kell mutatni működés közben, még ha csak egy füstről is van szó. Házilag kotyvasztott füstök, robbanóanyagok szigorúan tilosak. A BB szóró gránátok nem számítanak robbanóeszköznek, ezeket találat esetén egyszerű túlméretes sörétesként kezeljétek.


Egyéb tudnivalók:

Kinnalvás, evésivás, stb: a játék a 4 nap alatt folyamatosan menni fog, nem lesz megállás, ennek megfelelően kötelező a szemüvegben alvás. A játékosoknak maguknak kell gondoskodniuk a szabad ég alatti kinnalváshoz szükséges felszerelésről (hálózsák, sátor, stb), a szervezők csak a helyet biztosítják a sátorveréshez. Az időjárás alakulását nem tudhatjuk előre, így mindenkinek ajánljuk, hogy készüljenek fel esőre is, váltásruhával, vízálló sátorral/hálózsákkal, ponyvával, stb. Mindenki hozzon magával 4 napra elegendő élelmet, a szervezők ivóvizet, és némi játékbeli dollárért vehető extrát (tea, kávé, szőlőcukor, szörp, müzli, csoki) biztosítanak a résztvevőknek.
Főzés, tűzrakás a kijelölt helyeken lehetséges, amennyiben valaki hoz ehhez felszerelést, de csak akkor, ha emiatt a játék nem szakad meg; tehát a főzőcskéző raj ugyanúgy támadható, gondoskodniuk kell a saját maguk megvédéséről. A táborhelyeken építkezés engedélyezett (de azt a szervezőkkel egyeztetni kell) ennek megfelelően gyalásót, machetét és egyéb szerszámokat érdemes hozni amennyiben valaki ilyesmiben gondolkodik, viszont ezek szigorúan csak a játék első napjáig (csütörtök) lehetnek elől.

A játékon a MASZ 2015 + járműszabály lesz érvényben, ennek megfelelő lesz az FPS limit, és a korhatár is. Minden pirotechnikai eszközt be kell mutatni a szervezőknek. A rendezvény MILSIM-LARP jellegű, ennek megfelelően szigorúan betartatjuk a dresszkódot, a tárlimitet, és alapvetően minden szabályt. Azokat a játékosokat, akik ezek valamelyikét megszegik, azonnal hazaküldjük, reklamációra/belépő visszafizetésére nincs lehetőség. A játék inkább feladatorientált, nem csak a folyamatos kontaktról szól, továbbá fontos hangsúlyt kap a larpos szerepjáték is, ennek tudatában jelentkezzen minden érdeklődő.


FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

JEGYÁR: 6000 Ft

Helyszíni jegyfizetésre nincs mód, csak utalással lehet a regisztrációs díjat kifizetni! Az utalások végső határideje 2016.05.31.REGISZTRÁCIÓ MENETE:

1.Regisztrálj az általad választott frakció megnyitott oldalára! (plusz főként ne jelölj meg senkit, adminisztrációs problémák elkerülése miatt)

2. Utald el a regisztrációs díjad az alul megadott számlaszámra!
FONTOS: A közlemény rovatba írd be a regisztrációs neved és egy e-mail címet, amin felvehetjük veled a kapcsolatot!

3. Várj a megerősítő üzenetünkre (PM vagy e-mail), melyben további instrukciók érkeznek a játékkal kapcsolatban! Így kapod meg belépési azonosítódat is.


Számlaadatok:
Kedvezményezett neve: IBW Sport és Szabadidő Egyesület
Bank neve: MKB Bank
Számlaszám:10300002-10550445-49020012
_________________
IBW S.E. FACEBOOK
IBW S.E. Weboldal

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára IBW csüt. ápr. 13, 2017 3:08 pm-kor.
Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: szer. jan. 07, 2009 8:49 am
Hozzászólások: 107
Tartózkodási hely: Érd
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: szer. jún. 21, 2017 8:17 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Valaki az arab faluban levideózta amint Bili csapattársunk végzett néhány békaugrást a felvarrójáért cserébe.Kérem az illetőt, küldje el a videót a miklos.lukacs2@gmail.com mailcímre, szeretnénk megőrizni a felvételt hogy évek múlva is legyen min röhögnünk.

Előre is köszönöm! :D
_________________
"Az igazság szép szó,de a Landwirtschaftausstellung még szebb"

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szer. jan. 11, 2012 12:33 am
Hozzászólások: 673
Tartózkodási hely: Fészkesfehérvár
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: pén. jún. 16, 2017 9:50 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Köszönöm a játékot a magam és az Omega Battalion AS Team nevében, köszönjük a sok munkát amit az IBW és Victorinox beletett, és a szokásos profizmust az EASE és Kobzos részéről amivel a hangulatot fokozták, és a Bombák Földje érzést az utolsó pillanatig fenntartották! Respect a játékostársaknak, a remek LARP elemekért, és az IBW-nek a hasznos ajándékért!

Remek volt megint ez a 4 nap!

"- Orosz parancsnok keresi az Usa parancsnokot.....
-..........
- Orosz parancsnok keresi az Usa parancsnokot.....?
-..........
- Na akkor felszólok a másik csatornán! :gonosz:
- ROBBANTÁS...ROBBANTÁS...ROBBANTÁS!

BBUUMM!

- USA parancsnok vételen... " :D :taps:
_________________
Kép
Kép
Kép
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: kedd okt. 26, 2010 8:51 pm
Hozzászólások: 80
Tartózkodási hely: Gyál
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: szer. jún. 14, 2017 7:12 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tisztelt hölgyek és urak!
A Black Gold Co nevében szeretném mindenkinek megköszönni a részvételt , nagyon oda tették az urak gratulálok! Mindenkivel teljes mértékben elégedett cégünk vezetése, senkit nem tudnék kiemelni. Sosem dolgozott még a müveleti területemen ilyen jólfelkészült, profi , elmebeteg társaság.

Köszönöm hogy itt voltak jövöre számitok magukra!

Geronimo kiszáll.
_________________
Islander Black Wolves A.S.E.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szer. szept. 04, 2013 5:54 pm
Hozzászólások: 86
Tartózkodási hely: Nyíregyháza
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: szer. jún. 14, 2017 3:33 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Köszönöm a játékot Minden résztvevőnek!
Sok kellemes és vicces élménnyel lettem gazdagabb. Afgánként valljuk be, eléggé kiszolgáltatott szerepet vettünk fel, de szerencsére mind a PMC, mind az USA oldal partner volt és jót szórakozott a kreténségeinken.
A Fasshat család részéről inkább a LARP dominált, úgy érzem megcsináltuk a játékunkat azzal, hogy beletettünk apait, anyait!
Victorinoxnak és segítőinek köszönöm, hogy ennyit dolgoztak a játék vázán, a helyszíneken és a kulacs is nagyon jófej volt Tőlük!

Kááácsáá és Rahazsdmeg kiszáll! :)
_________________
Pénzért nem lehet boldogságot venni!
De airsoft felszerelést igen, ami majdnem ugyan az!
...aláírás szabályok ... köszi
E&L AK 104 PMC-B; E&L AK74su;WE Glock G17;KJW 1911;Trollbumm 40mm

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szer. jún. 13, 2007 7:42 pm
Hozzászólások: 1803
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: kedd jún. 13, 2017 3:21 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Köszönöm minden résztvevőnek a derekas helytállást, nélkületek nem sikerült volna létrehozni ezt a remek négy napot.
Minden frakció hozta a tőlük megszokott formát.
Az alattam szolgáló katonák közül senikt sem tudok kiemelni mert mindenki kimagaslóan teljeseített.
Srácok/hölgyek BIG RESPEKT!
_________________
A jó taktikához meg kell bíznod a bajtársaidban.
Kép
Kép

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. ápr. 30, 2007 11:31 am
Hozzászólások: 112
Tartózkodási hely: Nyíregyháza
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: kedd jún. 13, 2017 10:42 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Thifa írta:
Köszönöm a Játékot...a külön feladatokat :)
Szeretném elkérni az összes képet az Oroszoktól Araboktól akik Fogjul ejtettek két Amerikait megbilincselték majd kiakarták végezni őketTessék:


https://youtu.be/2gq-utXwrtk


Ámerika kapitány azóta is tartozik az 2000 Harammal, amiért elengedtük őket...
_________________
Lacivoltamsziasztok.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. jan. 28, 2008 9:18 am
Hozzászólások: 91
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: kedd jún. 13, 2017 7:15 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
A Bravo4 Köszöni minden résztvevőnek ez a jó játékot.
Mindenki odatette magát, remek hangulat, korrekt játék, és kiváló szervezés.
Öröm, látni, hogy évről évre fejlődik a pálya, a játékmenet, meg az egész egyben.
Köszönjük AFTEC-ek , hogy a remek mentalitásával és jó játékával erősítette a csapatunkat.

Üdv: Wick :))
_________________
''First in, last out''

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szer. máj. 06, 2009 1:07 pm
Hozzászólások: 1136
Tartózkodási hely: Budapst
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: hétf. jún. 12, 2017 7:31 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Köszönöm mindenkinek
Iszonyat feeling volt minden oldal
Az arab falu hangulata
A hassan bár
Az amcsi bázison az sms ek telepítése a magánakciók
Az olajfúrás
Lehet láttam a nyamvadt kardot amit keresgéltünk
Szoval jó kis zűrzavar volt az egész jó értelemben
_________________
Kép
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. júl. 14, 2014 4:39 am
Hozzászólások: 2
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: hétf. jún. 12, 2017 5:56 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Köszönöm a Játékot...a külön feladatokat :)
Szeretném elkérni az összes képet az Oroszoktól Araboktól akik Fogjul ejtettek két Amerikait megbilincselték majd kiakarták végezni őket

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. ápr. 27, 2008 3:51 pm
Hozzászólások: 288
Tartózkodási hely: Budapest - XXI. ker
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: hétf. jún. 12, 2017 3:58 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Köszönjük a játékot, nagyon jól éreztem magam :)
Rico, kérlek írj rám, hogy tudjuk a szervizelést intézni (nekem volt túl erős a fegyverem és rugót cseréltél benne a 0. napon).
_________________
Tacskó Team
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: hétf. feb. 02, 2009 7:32 am
Hozzászólások: 92
Tartózkodási hely: Debrecen (Ártánd)
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: hétf. jún. 12, 2017 2:37 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Köszönöm mindenkinek a játékot, Evének a kaját! :)

Személyes tapasztalatom, hogy a PMC törekedett a békés találkozások humánus rendezésére, igazoltattak, kommunikáltak, és tették a dolgokat. Sajnos Usánál elő fordult, hogy hiába voltam egyedül , hiába volt szíjon a fegyverem, hiába voltam 25 méterre, nem kérdeztek hanem lőttek. Nem volt nagy gond, mert lepacsiztunk, de ha leigazoltatnak akkor értékes aranygyűrűvel vesztegettem volna meg őket! :)
Az oroszokra szintén csak jót tudok mondani!

Gratula a karakterrel érkezőknek, "Skorpió úr", "Hungary úr" az ensz színeiben, a Herceg az arab oldalon, Hassan, piacosok, stb... élvezet volt veletek!

Egyébként nagyon kellemes 3 nap volt, jövőre is ott leszünk!
Üdvözlettel Opkü Al-Fassat (ékszerkereskedő)
_________________
G.SZ.K.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Rotyi hétf. jún. 12, 2017 8:18 pm-kor.
Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. jún. 15, 2012 2:17 pm
Hozzászólások: 9
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: hétf. jún. 12, 2017 1:32 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Köszönök mindent a csapatom nevében,mindenki csak pozitív élménnyel tért haza tőlünk,legközelebb is ismét odatesszük magunk,amennyire lehet! :snakeman:
Tisztelettel
Rico
Z.A.L.A. Seal Team

(u.i.:PMC oldalról egy fiatalember keressen fel majd,lesz kis dolgunk,sajna a programon már nem találkoztunk,köszönöm! ;) )

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. jan. 05, 2014 5:47 pm
Hozzászólások: 8
Tartózkodási hely: Nyíregyháza
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: hétf. jún. 12, 2017 10:31 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Köszönjük a játékot! Jól éreztük magunkat, a PMC bázis hangulata megint jól sikerült. Köszi az amcsiknak hogy feszültek ha kellett ha nem :D Az arab barátaink mint mindig hozták a formát. Az orosz csapatok kiválóan balanszolták a dolgokat.

Zsivány1.Vége.
_________________
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: pén. okt. 01, 2010 6:57 pm
Hozzászólások: 49
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: hétf. jún. 12, 2017 9:23 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Köszönjük szépen mindenkinek a játékot, nagyon tanulságos, vicces, és tartalmas volt a négy nap, sokat kacagtunk, kevertük a kártyákat rendesen. Sajnos néha egy-egy baleset történt, ezek az olajkutak olyan robbanékonyak, ha túlnyomás éri őket :D

Képek: https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: pén. okt. 17, 2008 10:09 pm
Hozzászólások: 1954
Tartózkodási hely: ismeretlen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: hétf. jún. 12, 2017 8:28 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Nagyon köszönöm minden egyes bajtársnak akik az orosz oldalon harcoltak azért, hogy felszabadítsuk az arab népet az elnyomás alól!
Köszönöm az önfeláldozó küzdelmüket!
_________________
- AS300 EASE -

http://www.facebook.com/as300ease
http://www.facebook.com/stalkerhu
http://www.as300.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: hétf. ápr. 30, 2012 3:05 pm
Hozzászólások: 56
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: hétf. jún. 12, 2017 8:20 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
A Hassan család köszöni mindenkinek ezt a remek pár napot. Részletes beszámoló hamarosan! Most megyünk építeni a nemzetközi hálózatot ;)

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: szer. máj. 17, 2017 6:10 pm
Hozzászólások: 2
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: pén. jún. 09, 2017 8:34 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Kedves Bombák Földje játékosok. Akinek van videó anyaga vagy fényképe az kérem küldje el a venstormvideo@gmail.com e-mail címre hogy jó sok anyag kerülhessen be a dokumentum filmbe! Üdvözlettel a Dokumentum filmes.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. ápr. 30, 2007 11:31 am
Hozzászólások: 112
Tartózkodási hely: Nyíregyháza
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: kedd jún. 06, 2017 7:08 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
https://www.youtube.com/watch?v=6vPfnb9HC9k
_________________
Lacivoltamsziasztok.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. ápr. 27, 2008 3:51 pm
Hozzászólások: 288
Tartózkodási hely: Budapest - XXI. ker
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: kedd jún. 06, 2017 5:46 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok!
Úgy néz ki, kiesett a csapat szállító járműve, lenne valaki mellett hely 3 embernek plusz a csomagjaiknak budapesti felvétellel?
Természetesen üzemanyagba beszállunk.
Köszi a segítséget.
_________________
Tacskó Team
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: pén. okt. 01, 2010 6:57 pm
Hozzászólások: 49
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: vas. jún. 04, 2017 7:48 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Figyelem figyelem!
Megnyílt az Rozsdás Fassat műszaki bólt és szervíz
Kapható mindenféle vasműszaki termék, tűzijáték, és hathatós szakszerviz mindennemű gondra!
Keresd Jichàk R al-Fassat-ot bizalommal! Olcsón megszámítom!

A hirdetés nem számít ajánlattevésnek, ugyanit kecske, kacsa beszámítás!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: szer. máj. 17, 2017 6:10 pm
Hozzászólások: 2
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: vas. jún. 04, 2017 10:49 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
https://www.youtube.com/watch?v=PZ9aaEHLE64
Örömmel jelentem hogy a CCSYU tv társaság forgató csoportja hamarosan a helyszínre ér és forgatni kezdi a bombák földje dokumentum filmet.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szer. ápr. 13, 2011 6:01 pm
Hozzászólások: 80
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: csüt. jún. 01, 2017 4:21 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Srácok itt is szólok elsősorban az arabokhoz.
Minden iedröl amit készítettetek kérek fényképet.
Amiröl nem kapok azt nem tudjátok felhasználni a játékban.

A képeket erre az email címre kérem:

victorinoxibw@gmail.com

Köszönöm :-)

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szer. ápr. 13, 2011 6:01 pm
Hozzászólások: 80
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: hétf. máj. 29, 2017 9:27 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
WooDoo írta:
Tavalyi haram felhasználható, illetve mennyit romlott az értéke?


Még forgalomban van de sajnos mivel az előző elnök nyomtatta így csak a felét éri. :-)

Victorinox

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szer. ápr. 13, 2011 6:01 pm
Hozzászólások: 80
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: hétf. máj. 29, 2017 9:20 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Megnyíltak az oldalak belső szervezkedésre használható topicjai.
Mindenki csak azt az oldalt látja ahova jelentkezett :-)

Arab: http://www.softair.hu/viewtopic.php?f=321&t=6831
Orosz: http://www.softair.hu/viewtopic.php?f=323&t=6833
PMC: http://www.softair.hu/viewtopic.php?f=322&t=6832
USA: http://www.softair.hu/viewtopic.php?f=324&t=6834

Jó szervezkedést :-)

Victorinox

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. ápr. 27, 2008 3:51 pm
Hozzászólások: 288
Tartózkodási hely: Budapest - XXI. ker
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: hétf. máj. 29, 2017 3:41 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tavalyi haram felhasználható, illetve mennyit romlott az értéke?
_________________
Tacskó Team
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
IBW
Avatar

Csatlakozott: csüt. okt. 31, 2013 8:55 pm
Hozzászólások: 51
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: szomb. máj. 27, 2017 10:38 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
lotrex írta:

-Éjszakai találatjelzésre van-e valami megkötés vagy mindenki úgy oldja meg ahogy gondolja?
-Éjszaka használható pisztoly torkolattűz imitáció/villantás/tracer nélkül?


Piros villogó fény, megvilágított narancs kendő, az ilyenkor bevett dolgok, nincs specifikus megkötés e téren. Annyira kérünk, és ezt az eligazításon is el szoktuk mondani, hogy ha lámpázol, akkor kizárólag a földet világítsad, ne pásztázz vele, és mindig légy arra figyelemmel, hogy a még játszó játékosokat NE világítsd meg még véletlenül se.

A torkolattűz-imitáció jöhet, kb villantásnak számít.

Üdv:
Utas
_________________
IBW S.E. FACEBOOK
IBW S.E. Weboldal

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. ápr. 23, 2010 12:02 pm
Hozzászólások: 279
Tartózkodási hely: Budapest XXI. ker
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: szomb. máj. 27, 2017 9:34 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Hello

Éjszakai játékrésszel kapcsolatban lenne pár kérdésem

-Éjszakai találatjelzésre van-e valami megkötés vagy mindenki úgy oldja meg ahogy gondolja?
-Éjszaka használható pisztoly torkolattűz imitáció/villantás/tracer nélkül?

üdv,
lotrex

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szer. ápr. 13, 2011 6:01 pm
Hozzászólások: 80
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: pén. máj. 19, 2017 1:18 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok,

Sokan jeleztétek hogy a Pénteki napon érkeznétek.

Ezért Pénteken 15 órától 20 óráig csinálunk egy plusz beléptetési napot.

Ez semmi másban nem jelent változást.

Victorinox

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
IBW
Avatar

Csatlakozott: csüt. okt. 31, 2013 8:55 pm
Hozzászólások: 51
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: szer. máj. 17, 2017 11:26 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
WooDoo írta:
"Ezen az oldalon a játékosok nem tárazhatnak korlátlanul, helyette a lőszert meg kell venniük, tehát X haramért X mennyiségű BB-t tárazhatsz be"
Ez azt jelenti, hogy a PMC oldal ne is hozzon magával BB-t?


Hali!

Mindenki saját BB-t táraz, vedd úgy, hogy az egyszeri tárazásra való "engedélyt" vásárolod meg a játékbeli fizetőeszközzel.

Utas
_________________
IBW S.E. FACEBOOK
IBW S.E. Weboldal

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: vas. ápr. 27, 2008 3:51 pm
Hozzászólások: 288
Tartózkodási hely: Budapest - XXI. ker
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: szer. máj. 17, 2017 10:54 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, ami nem világos túlzottan:
"Ezen az oldalon a játékosok nem tárazhatnak korlátlanul, helyette a lőszert meg kell venniük, tehát X haramért X mennyiségű BB-t tárazhatsz be"
Ez azt jelenti, hogy a PMC oldal ne is hozzon magával BB-t?
_________________
Tacskó Team
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szer. ápr. 13, 2011 6:01 pm
Hozzászólások: 80
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: kedd máj. 16, 2017 8:03 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Kérek mindenkit, hogy Május 31-ig küldjétek el az átutalásokat.

Üdv:
Victorinox

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: szer. ápr. 13, 2011 6:01 pm
Hozzászólások: 80
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: kedd máj. 16, 2017 7:59 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Elkezdődött a jegyek kiküldése figyeljétek az email-t :-)

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: szomb. okt. 12, 2013 11:53 pm
Hozzászólások: 3
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: szer. máj. 10, 2017 6:43 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Egy kis emlék és kedvcsináló a tavalyiról :D
https://www.youtube.com/watch?v=3-R3f-SyGUQ

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: kedd dec. 15, 2009 9:04 pm
Hozzászólások: 286
Tartózkodási hely: Frankfurt
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: kedd máj. 09, 2017 4:25 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Jamal cipö ápolo -javito muhelye nyilik a faluban.

Nincs több kopott talp. Nincs több beázás. Ugyes bajos lelkiproblémáidat is meghallgatom.
Keresd Jamalt a faluban vagy a mozgo javito,szolgáltato mühelyet barhol az utakon.
Gyere bizalommal várlak en ha van pénzed. Német minöség itt a retekfészek hátamögött is.

Fegyveres katona gyerekeket is kiszolgálunk,diákkedvezménnyel.

Nyitás : csutortok este

Nálunk a jelszo: Tedd le ami nincs nálad.

Szuper Danke.
_________________
80th Nemesis FW

AS GYALOGSAG

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. jún. 27, 2008 7:09 am
Hozzászólások: 604
Tartózkodási hely: Debrecen
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Bombák Földje VIII. - Russian Roulette
HozzászólásElküldve: hétf. máj. 08, 2017 8:13 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Démon.
_________________
Animál AirszoftValkür SpeziálAdjusztable Hop-Up skillNO LARP! LARP ROSSZ!

Vissza a tetejére
  Profil  

JÁTÉKRA JELENTKEZŐK
-= LEZÁRVA! =- - Arab - 41 fő (Max 90 fő) -= LEZÁRVA! =-
a mumus (AS300 EASE) , Fegyver: ak74 - 380 FPS
Achmed (A Surprise Team) , Fegyver: M16 - 485 FPS , REM - 120 FPS
Atesz (4th company) , Fegyver: ak47 - 330 FPS , acp 601 - 300 FPS
Atoszv2.0 (AS300 EASE) , Fegyver: Nincs megadva
bikerlacee (G.SZ.K.) , Fegyver: AKSU - 390 FPS , Beretta - 280 FPS
bozsi (Omega Battalion) , Fegyver: AK-47; RPK - 385 FPS , Beretta - 280 FPS
bugyi (G.E.A.R.) , Fegyver: m4 - 299 FPS , vödör - 199 FPS
Celborn (Happy Team) , Fegyver: még nem tudom - 0 FPS
cölöp , Fegyver: Nincs megadva
csokypuding (A.C.H.) , Fegyver: AK105 - 350 FPS
Czaboo (A Surprise Team) , Fegyver: AK74su - 390 FPS , KJW 1911 - 300 FPS
DEATHBOYKA , Fegyver: Kriss Vector - 380 FPS , Glock 17 - 280 FPS
Dugócska (Happy Team) , Fegyver: kasza - 1 FPS
Dzsana (G.SZ.K) , Fegyver: aksu74 - 370 FPS , KP05 - 280 FPS
Eve (AS300 EASE) , Fegyver: AKS- 74U - 0 FPS , USP - 0 FPS
Hammor (Happy Team) , Fegyver: Happy team Rosszalló pill - 999 FPS , Arab átok - 999 FPS , A demokratikusan megválasztott elnök
hosszú (SNIPER TEAM) , Fegyver: Ak47 - 380 FPS
hungoku (Happy-team) , Fegyver: Dragunov - 590 FPS , Beretta - 320 FPS
ilap (Happy Team) , Fegyver: Allah - 900 FPS
Iulian (FAST Airsoft) , Fegyver: AK 47 - 350 FPS , Glock 17 - 300 FPS
janikacska 64 (Happy-team) , Fegyver: MP5 - 360 FPS
jorge0220 (G.SZ.K.) , Fegyver: Ak su - 350 FPS , Glock - 300 FPS
Jules50 (INVADERS J.T.F) , Fegyver: M4A1 - 340 FPS , 1911 MEU - 340 FPS
kcika (Alba Force) , Fegyver: RK47 - 360 FPS , M24 - 590 FPS
kicsihappy2017 (Happy Team) , Fegyver: bármi ami zörög - 0 FPS
Lenyn (A.C.H.) , Fegyver: Nincs megadva
Lt.Rodlee (INTRUDERS) , Fegyver: AKS 74U - 370 FPS , Glock 32 - 270 FPS
oszgab4878 (Happy Team) , Fegyver: M4A1 - 340 FPS , Korán - 1 FPS
Pippy (happy team) , Fegyver: Nincs megadva
remeczkiadam (A Surprise Team) , Fegyver: ICS L85 - 380 FPS , Glock 26 advance - 200 FPS
Rotyi (G.SZ.K.) , Fegyver: Aksu - 350 FPS , Glock 32 - 350 FPS
santaormester (4th Company) , Fegyver: AK 102 - 330 FPS , Dan Wesson 2.5 - 270 FPS
Sledgehammer1 (Omega Battalion) , Fegyver: AKS-74U - 380 FPS , G23 - 280 FPS
Sparkyee (4th Company) , Fegyver: M4 - 387 FPS , Baby Hi-Capa - 295 FPS
tartalekos (80th Nemesis) , Fegyver: AK - 250 FPS , Gumikes - 0 FPS , Fuvart adnok innen: Hajdzsuzobozslo, 1 fő , Salibien yakoulo halouf
TomAce (Omega Battalion) , Fegyver: KJW M4 - 370 FPS , Glock 23 - 270 FPS
turpi.urfi (1 SÖR BT) , Fegyver: JG G36C - 350 FPS , KEZEM - 10 FPS
Vitek (80th Nemesis) , Fegyver: rpkp90 - 330 FPS , rpg-22 - 990 FPS
Wladyslav (4th Company) , Fegyver: AK 74 Spetsnaz - 328 FPS , ACP - 328 FPS
zolly (A. C. H.) , Fegyver: Nincs megadva , Baofeng + Nagoya - 0 FPS
zsitcsit (Happy-team) , Fegyver: AK47 - 390 FPS , Hi Capa 5.1 - 290 FPS
-= LEZÁRVA! =- - Orosz - 22 fő (Max 60 fő) -= LEZÁRVA! =-
artemodys02 (AS300 EASE) , Fegyver: Ak - 0 FPS , granat - 0 FPS
Bara (AS300 EASE) , Fegyver: Nincs megadva
gabor678 (SZVAP) , Fegyver: АКС74У - 380 FPS
gege02 , Fegyver: Nincs megadva
Gioconda , Fegyver: Nincs megadva
Gomba1 (AS300 EASE) , Fegyver: Nincs megadva
I_M_P (AS300 EASE) , Fegyver: Nincs megadva
Jézi (AS300 EASE) , Fegyver: Ak74u - 385 FPS , Glock 17 - 240 FPS
Judith (EASE) , Fegyver: Nincs megadva
Kobzos (AS300 EASE) , Fegyver: semmi - 0 FPS
Léna (EASE) , Fegyver: Nincs megadva
Madár , Fegyver: AK104 - 370 FPS , AK74SU - 325 FPS
Malu (B.L.T.) , Fegyver: AK74 - 370 FPS , p226 - 280 FPS
ngapani , Fegyver: Nincs megadva
randomtarha (EASE) , Fegyver: Nincs megadva
SGeri (Vanguard) , Fegyver: Srs - 598 FPS , Mk23 - 300 FPS
Sheila. (EASE) , Fegyver: Nincs megadva
Spangli (AS300 EASE) , Fegyver: AK701 - 340 FPS
SZÜRKESAKÁL (EASE) , Fegyver: AKSZ-74M - 380 FPS , Glock 18C - 230 FPS
Thorpedo (SZVAP) , Fegyver: Ak74 - 360 FPS
Tunguska , Fegyver: Aksz-74U - 330 FPS , Glock 18c - 250 FPS
механик (Vanguard) , Fegyver: AK 74 - 360 FPS
-= LEZÁRVA! =- - PMC - 37 fő (Max 60 fő) -= LEZÁRVA! =-
A_Messor (D.I.D.) , Fegyver: AK105 - 380 FPS
adam.frigy (Katapult 2.0) , Fegyver: G3 - 385 FPS , Glock - 200 FPS
AdamT (USMCHUN) , Fegyver: MK18 - 305 FPS , 4.3 - 320 FPS
Alyceee (Red Raven) , Fegyver: HK 416 - 390 FPS , Glock - 280 FPS
aron95 (I.A.T.) , Fegyver: m4 - 350 FPS , mk23 - 350 FPS
B.Dani (I.A.T.) , Fegyver: Scar L - 370 FPS , WE 1911 - 290 FPS
Blackyke (Red Raven) , Fegyver: M16 - 380 FPS , Glock - 320 FPS
Bowman (Tacskó Team) , Fegyver: MB-03 - 580 FPS , Glock17 - 300 FPS , Fuvar kell innen: Budapest, 2 fő
Buko (Dabas.S.A.S) , Fegyver: LMG - 360 FPS , P229 - 290 FPS
Carlo (Dabas S.A.S) , Fegyver: KacPDW - 350 FPS , Senior M - 600 FPS
cypher , Fegyver: Scar H - 370 FPS
Dadan (I.B.W.) , Fegyver: Stoner LMG - 380 FPS , Glock - 300 FPS
dangesz (I.A.T) , Fegyver: Specna Arms sa-a03 - 380 FPS , Army r27 - 310 FPS
Dávidka (Dabas S.A.S) , Fegyver: M4 - 370 FPS , Glock 23 - 230 FPS
Dr.szöszi (I.A.T) , Fegyver: M4 - 380 FPS , Glock19 - 300 FPS
firga (Red Raven) , Fegyver: M4 - 320 FPS , Glock - 280 FPS , Gabijah917@gmail.com
flo0d3r (Dabas S.A.S) , Fegyver: m4/m14 (dmr) - 500 FPS , p226 - 230 FPS
Henzsi (I.A.T.) , Fegyver: ak47 - 370 FPS
IBW_Sanyi (I.B.W.) , Fegyver: Ak74 - 380 FPS
Kalaska (I.B.W.) , Fegyver: SVD Dragunv - 548 FPS , AMD-65 - 360 FPS
kicsishrek (Dabas S.A.S) , Fegyver: M4 - 390 FPS , Beretta - 280 FPS
Kilgore (Dabas S.A.S) , Fegyver: M16A2 M203 - 400 FPS , SIGP226 - 300 FPS
kniki13 (I.A.T.) , Fegyver: M4 - 350 FPS , Stti Beretta - 280 FPS
Kova86 (Dabas S.A.S) , Fegyver: M4 - 390 FPS , P 226 - 260 FPS
Laz (Szpesöl Tím) , Fegyver: PTW M4 - 390 FPS
Manus1993 (I.B.W.) , Fegyver: GP M4 Marine mod - 360 FPS , KJW Kp 05 - 300 FPS
Nezu (Tacskó Team) , Fegyver: M4 - 390 FPS
P SAS (Dabas.S.A.S) , Fegyver: M16A1 - 375 FPS , Colt 1911 - 290 FPS
SAW (D.I.D.) , Fegyver: 416 - 370 FPS , Glock 17 - 330 FPS
SIKI (Dabas S.A.S) , Fegyver: HK416 Custom - 380 FPS , P226 - 290 FPS
TheObi (I.B.W.) , Fegyver: PJ M4 Custom - 370 FPS
titkovics (USMCHUN) , Fegyver: bar10 - 560 FPS , glock 18c - 200 FPS
Toushe (Red Raven) , Fegyver: M4 - 380 FPS
Tronix81 (Red Raven) , Fegyver: M4A1 - 390 FPS , Beretta M9 - 300 FPS
Utas (I.B.W.) , Fegyver: CAER - 395 FPS , M7A1 - 360 FPS
vityapapa (I.A.T.) , Fegyver: AR-15 - 340 FPS , Glock 17 - 300 FPS
WooDoo (Tacskó Team) , Fegyver: M4 cqb - 350 FPS
-= LEZÁRVA! =- - USA - 46 fő (Max 90 fő) -= LEZÁRVA! =-
Aftec (TIER ZERO) , Fegyver: HK416 - 380 FPS , TM USP - 270 FPS
Bandita1989 (Z.A.L.A Seal) , Fegyver: M4A1 - 385 FPS , Glock17 - 240 FPS
Biliskmer (Bravo4) , Fegyver: M-4 - 400 FPS , KJW 1911 - 300 FPS
Böhm Marianna (Z.A.L.A.) , Fegyver: M4 - 380 FPS , M9 - 250 FPS
caldrin (Prometheus) , Fegyver: M24 - 570 FPS , Mk23 - 300 FPS
DATLaca (DAT) , Fegyver: KA M4 - 370 FPS , Beretta - 300 FPS
FamasRobi (ZALA Seal Team) , Fegyver: MP5 - 390 FPS
farkas911 (Z.A.L.A. Seal) , Fegyver: M4A1/M203 Shorty - 375 FPS , MEU - 300 FPS
Feca (Prometheus) , Fegyver: M4 Ras II - 397 FPS , Glock 18C - 370 FPS
feketebalazs0410 (Nomad) , Fegyver: M4 - 370 FPS
flash606 (Z.A.L.A. Seal) , Fegyver: JG AUG A3 - 380 FPS , KJW Sig P226 - 300 FPS
grindcoreGC (Prometheus) , Fegyver: HK416 - 390 FPS , BOYI KAC PDW - 370 FPS
grob (Z.A.L.A. seal) , Fegyver: ICS m4 - 384 FPS , Beretta m92 - 290 FPS
Gwynda (Prometheus) , Fegyver: M4 - 390 FPS
Hyena , Fegyver: Mk46 MOD.1 LMG - 380 FPS
izom (Prometheus) , Fegyver: M4 - 395 FPS , M9 Beretta - 300 FPS
Johny (Prometheus) , Fegyver: APS ASR 116 - 380 FPS , Glock 32c - 300 FPS
Jolly84 (Phantoms) , Fegyver: hk416 - 398 FPS , glock 23 - 280 FPS
Kapitányúr (Phantoms) , Fegyver: G36 - 360 FPS
Karcsi (Z.A.L.A.) , Fegyver: M16A4 - 380 FPS , Beretta - 280 FPS
lotrex (Prometheus) , Fegyver: s24 - 590 FPS, ak74 - 360 FPS , TM Hi-capa 5.1 - 320 FPS
Mázik Martin (ZALA Seal team) , Fegyver: Mk18 - 360 FPS , M9 - 250 FPS , Fuvart adnok innen: Zalaegerszeg, 1 fő
Melinda (Zala) , Fegyver: M4 - 370 FPS , M9 Beretta - 240 FPS
mezei1998 (Highlanders) , Fegyver: AK-47 Tactical - 350 FPS , Mk I. - 380 FPS
Mosquito (Vanguard) , Fegyver: Nincs megadva
Mul (Prometheus) , Fegyver: M4A1 - 380 FPS , P226 - 280 FPS
Nelson (Highlanders) , Fegyver: JG G36C - 370 FPS
oboaluka (K.M. Airsoft) , Fegyver: Beta Project AK 47 tactical - 390 FPS , Kac Pdw - 350 FPS
pitko (Phantoms) , Fegyver: M4 - 360 FPS , Glock - 280 FPS
Ppredator (BlackBird) , Fegyver: L96 - 530 FPS , Glock 17 - 280 FPS
puki (Bravo4) , Fegyver: m4 - 390 FPS , glock 17 - 280 FPS
SEAL (Nomad) , Fegyver: M4A1 - 370 FPS , M1911A1 - 300 FPS
Sholwa (Bravo4) , Fegyver: AK47 - 370 FPS , M1911 - 0 FPS
SkyRacer (Z.A.L.A. Seal) , Fegyver: ICS CXP-UK1R - 390 FPS , Army R28 - 290 FPS
Spetsnaz-Krisz (DAT) , Fegyver: G&P M4 RAS II - 385 FPS
Szabi172 (Crusaders A.T.) , Fegyver: m249, m16 - 390 FPS , Scorpio - 260 FPS
szili (Nomad) , Fegyver: M4 - 370 FPS , M9 - 300 FPS
szucsyy89 (Z.A.L.A Seal) , Fegyver: M4custom - 390 FPS , Army 1911 - 300 FPS
Tesla (ZALA seal team) , Fegyver: M4 - 350 FPS , MP7 - 380 FPS
Thifa (S.A.T.) , Fegyver: M14 Socom - 350 FPS , L85 - 280 FPS , Szellem
Tomsilent (S.A.T.) , Fegyver: ACR - 350 FPS , M9 Beretta - 300 FPS
Tycho (Bravo4) , Fegyver: Mk12 SPR - 380 FPS , 1911A1 - 300 FPS
wendelmar (BlackBird) , Fegyver: ak47béte - 370 FPS , mb03b mesterlövész - 470 FPS
Wick (Bravo4) , Fegyver: m4+m203 - 390 FPS , uspc - 300 FPS
Wiking05 (Phantoms) , Fegyver: M16 - 380 FPS , M92 - 320 FPS
Zvonski (Bravo4) , Fegyver: m60 mk 43 - 380 FPS , m16a4 - 360 FPS
-= LEZÁRVA! =- Szervezők - 2 fő (Max 5 fő) -= LEZÁRVA! =-
IBW , Fegyver: Nincs megadva
victorinox (I.B.W.) , Fegyver: M4A1 - 390 FPS
-= LEZÁRVA! =- UN - 2 fő (Max 2 fő) -= LEZÁRVA! =-
bulldog (Skorpió) , Fegyver: M14 Socom - 430 FPS , P99 - 320 FPS
kvitya (Skorpió) , Fegyver: Pimp M4 - 380 FPS , MK23 - 250 FPS
12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 41 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Czaboo, Suba valamint 7 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség