SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: pén. nov. 24, 2017 5:47 pm

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 14 hozzászólás ] 
Szerző PM
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: vas. jan. 31, 2010 2:39 pm
Hozzászólások: 247
Tartózkodási hely: Veszprém
HozzászólásHozzászólás témája: ELHALASZTVA! La Rue Redosia
HozzászólásElküldve: csüt. aug. 18, 2016 9:17 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 


PLAKÁT

KépFIGYELEM!

 • A játékra történő regisztrációval elfogadod, hogy az eseményen önszántadból és saját felelősségedre veszel részt. Elismered, hogy megfelelő védőfelszereléssel rendelkezel.
 • Elismered továbbá, hogy az "La Rue Redosia" airsoft játék szabályait, valamint a MASZ 2015 szabályrendszert elolvastad, felfogtad és alkalmazni is fogod.
 • A játék során a K.I.N.G. SE tagjai, mint bizalmik ügyelnek a játékkiírásban foglalt szabályok betartására. A pályán terminátorkodásnak, viccből egymásra lövöldözésnek, "ugyselőszelidág he-he"-részésnek, vitának, hangos szónak helye nincs! A játék menetét és hangulatát rontó résztvevők figyelmeztetésben részesülnek!
 • TILOS mindenféle, törvény által tiltott önkényuralmi jelkép használata!
 • Már a beléptetésnél haza lesz küldve mindenki, aki a bakancs, sapka, zubbony, nadrág, kabát katonai felszereléseken felül bármilyen egyéb kiegészítőt (mellényt, sisakot, pisztolyt ésatöbbi) visel!
 • A parkolóba megérkezve első dolga legyen mindenkinek a szemüveg felvétele! A szemüveg használata az egész játék alatt KÖTELEZŐ! A szemüveg nélküli játékosokat figyelmeztetés nélkül hazaküldjük!
 • Hop-up belövés csak a kijelölt helyen és irányba!
 • Kronó után tárat kivesz, fegyver kibiztosít. Tárat csak az eligazítás után lehet ismét fegyverbe helyezni.
 • A kronózáshoz mindenki egy darab ÜRES tárral a KEZÉBEN, belőtt hop-up-pal jelenjen meg!
 • A MASZ 2015 FPS határait szigorúan betartatjuk. Ne hozzál pont 400, 500 vagy 600 FPS-es puskát. xCortech 3200-as kronóval mérünk.
 • A pályán a medic-elésen és "késelésen" kívül TILOS mindenféle fizikai kontaktus!
 • A rendezvény előtt és alatt alkoholt, varázsgombát, sámán-kencéket fogyasztani szigorúan TILOS!
 • Nincsenek "plusz fők", nincs trükközés, 18 év alatti becsempészése stb. A játékra azt engedjük be, aki regisztrált a FB-on vagy itt, a softair.hu-n.
 • Arra kérünk, hogy ne jelentkezz, ha nem jössz el, vagy a játék előtt két nappal találod ki, hogy dolgoznod kell illetve lebetegedtél! Köszönjük a megértést!
 • A játék bármilyen időjárási körülmények között megrendezésre kerül. Mit ott leszünk!


TÖRTÉNET

Redosia és Greenada két szomszédos, fejlődő állam Afrika nyugati partjainál. A lakosok viszonylagos jólétben éltek, és 2021-ig messze elkerülte őket a kontinens északi, és középső részén dúló konfliktus, és járványözön. 2022-ben azonban minden megváltozott.

A greenadai elnöki választások során felmerült a csalás gyanúja, ami tüntetéssorozatba, majd fegyveres összecsapásokba torkollott. Greenada szomszédságában több, már korábban káoszba süllyedt állam található, ahonnét a tüntetők hathatós támogatást kaptak, és végül legyőzték a kormányerőket. A tüntetők támogatóinak pont ez volt a célja. A rend helyére a káosz került, és az addig jól működő Greenadát az acsarkodó hadurak osztották fel egymás között. A hadurak közül Nikoomba bizonyult a leghatalmasabbnak, de még ő sem lett volna képes hátszél nélkül hatalomra jutni. Nikoomba ezért minden eshetőséget megragad, hogy növelje vagyonát, és megpróbálja visszafizetni támogatói „kedvességét”.

Redosia, félve, hogy hasonló sorsra jut, az európai államokhoz fordult segítségért, hogy azok katonai védelmet nyújtsanak számára. Az egyezmény értelmében, melyet gyorsan tető alá hoztak, a brit-holland-francia fegyveres erők koalíciója katonákat állomásoztat Redosia területén, melyért cserébe Redosia az országban található értékes ásványkincsekkel fizet. Az alku megköttetett, és a Koalíciós Hadsereg elküldte Redosiába az első alakulatait, hogy megtartsák az első hadgyakorlatukat a területen, ezzel készülve annak megvédésére.

Kép

Sayyid Imran Nikoomba
TÉRKÉP

Hamarosan!OLDALAK

Nikoomba banditái
Dresszkód:
Civil/PMC ruházat. Terepminta sem alul, sem felül nem lehet. Mellény lehet. Fejfedő boonie vagy baseball sapka, vagy kendő. Sisak nem.

Feladatok
 • Felhalmozni az invázióhoz szükséges készleteket,
 • hadizsákmányt szerezni az ellenségtől,
 • elfoglalni a repteret, és gondoskodni a zsákmány elszállításáról.

Koalíciós Hadsereg
Dresszkód:
Katonai terepminta, rajonként egységes.

Feladatok
 • Hadgyakorlat feladatainak a teljesítése,
 • Redosia területének a védelme,
 • kitermelni a bányából a gyémántot,
 • repülőre rakodni a gyémántot, és biztosítani annak elszállítását.


MEDIKRENDSZER, VISSZAÁLLÁS

Felcser:
Minden raj rendelkezik 1 fő dedikált felcserrel. Sebesültet csak a felcser kötözhet be. Ha a felcser megsebesül, őt csak egy másik raj felcsere kötözheti be. A felcser a rajlétszám kétszeresének megfelelő medik-szalagot visz magával.

Ha szükséges, a sebesültet ki lehet vonni, amit bárki megtehet, a sebesült megfogásával, és sétával. A sebesült bekötözéséhez 1 perc szükséges, kézrátétellel. Az 1 perc lejárta után a felcser felköti a sebesültre a medik-szalagot. Ekkor a játékos leveheti a narancssárga találatjelzőt, és ismét játékban van.

Találat jelzése:
Találatot hangos „Megvolt!”, vagy „Hit!” felkiáltással, ÉS a narancssárga találatjelző felvételével kell jelezni. A sebesült lefekszik, és felcsert hívhat hangosan. Ha bekötözték, lehet tovább játszani, a 3. találatig. A harmadik találat instant halált jelent. A kivérzési idő 10 perc. Ha ez idő alatt nem érkezik segítség, vagy a sebesültet lekéselik, akkor raj-szintű visszaállást kell csinálni. A sebesült késelése annak egyértelmű megérintésével történik.

Ha egy Koalíciós raj teljesíti a hadgyakorlat feladatait, a raj összes tagja +1 kötszert kap, ami a sebesülések legmagasabb számát 3-ról 4-re emeli.

Visszaállás:
A játékban nincsenek fix visszaállók megadva. Ha egy rajnak szüksége van visszaállóra (akár kivérzés okán, akár taktikai visszaállóra), akkor narancs sapkát felteszi mindenki, és rádión jelzi a parancsnokának, hogy szeretne visszaállni. A parancsnok a rajt elirányítja egy biztonságos koordinátára, ahol nyugodtan vissza tud állni. Az adott koordináta elérésétől számítva 10 perc a visszaállási idő. A visszaállási idő leteltével a raj összes tagja leveszi a narancssárga kendőt, majd jelzi a parancsnokának, hogy ismét játékban vannak.

Figyelem! Ha egy ellenséges raj épp visszaáll valahol, akkor őket kerüljétek ki. Ne campeljétek őket, és ne romboljátok más játékélményét. Ha épp egy ellenséges raj háta mögött álltok vissza, akkor ne lőjétek őket hátba. Jelezzétek nekik, hogy játékba kerültök 1 percen belül, és adjatok nekik lehetőséget meglógni. Ugyan így, ha a visszaállásra szánt koordinátát megszállta az ellenség, jelezzétek azt, és álljatok vissza 100 méterrel odébb, ahol nem zavarjátok őket. Fair-play!JÁTÉKESZKÖZÖK

A játékban különböző eszközök szerepelnek, melynek mind lesz célja.

Hadgyakorlat feladatai:
A hadgyakorlat feladatait a Koalíciós Hadsereg katonái hajtják végre. Végrehajtásával az adott raj +1 alkalommal sebesülhet meg, és minden rajtag kap +1 kötszert. Tehát nem a 3., hanem a 4. találat lesz a végső, amikor vissza kell állnia végleg. Azok a rajok, akik nem hajtják végre azok számára ez az előny nem elérhető.

Alkatrész és lőszer:
Nikoomba banditáinak előbb fel kell töltenie a készleteit, hogy felvehesse a versenyt a hadsereggel, és harcba szállhasson vele. Ezt a készletei feltöltésével éri el: üzemanyag, lőszer, gyógyszerek és ivóvíz. Ha ezeket sikerül begyűjteni, a Nikoomba banditáinak lehetősége lesz egy autó használatára.

Hadizsákmány:
Jelöléssel ellátott ládák, amelyek olyan értékes és modern fegyvereket rejtenek, melyekre sokaknak fáj a foga. Ezeket kell elrabolnia a hadúrnak, hogy kiegyenlítse távoli barátainál felhalmozott tartozásait. Nikoomba célja, hogy ezeket a ládákat begyűjtse, repülőre rakodja, és elszállítsa.

Gyémánt:
Redosia hozzáférést biztosit a gyémántkészleteihez a Koalíciós Hadsereget fenntartó államoknak, azért cserébe, hogy az országban állomásozik a hadseregük. A Koalíciós Hadsereg célja, a hadgyakorlat mellett, hogy a gyémántot kibányásszák a bányában, és repülőre rakodják. A bányában nem lehet visszaállni!

Reptér:
Itt történik az elszállítandó zsákmány (gyémánt, vagy láda) repülőre rakodása, és elszállítása. A repülő minden egész órában indul, berakodása pedig 30 percig tart. A reptéren nem lehet visszaállni!
Légvédelem: A három elemből (rakéta, indító és radar) álló SA-18X nevű föld-levegő rakéta az egyik legmodernebb a világon. Ebből a három elemből áll az a föld-levegő rakéta, amely a koalíciós hadsereg hozott magával, tesztelésre. Ezt a három eszközt megszerezve, és összeállítva, Nikoomba banditái képesek blokkolni a környező légtér forgalmát.


AUTÓSZABÁLY

A járművek fő célja a hadizsákmány és a gyémánt szállítása, illetve a csapatok mozgatása. Amennyiben egy járművet találat ér, az megáll, amennyiben a sofőr azt egyértelműen érzékelte. Ekkor az autó bekapcsolja az elakadás-jelzőt. Az autó 5 perccel a találat után semmisül meg, és tér vissza a saját indulópontjára. Ez azt jelenti, hogy az autón utazóknak 5 perce van elhagyni a járművet, mielőtt az megsemmisül. Ugyan így, az ellenségnek 5 perce van arra, hogy legyőzze a jármű körül az ellenállást, és megpróbáljon hozzáférni a járművön szállított zsákmányhoz. Ha sikerül, akkor el lehet rabolni.

Fontos! A jármű veszélyes eszköz, ezért kérünk mindenkit, hogy ésszel közlekedjen a jármű körül. A jármű elé és mögé lefeküdni szigorúan tilos!


FELSZERELÉSEK, VISELKEDÉS, ZÁRSZÓ

Kötelező felszerelés:
 • Megfelelő védőszemüveg, találatjelző, dresszkódnak megfelelő ruházat.
 • Az előrejelzés szerint jó időnk lesz, de azért készüljetek csapadékra is!
 • Hozzatok magatokkal megfelelő mennyiségű ételt, ital és kullancs riasztót!
 • BIO lövedék KÖTELEZŐ!
 • PMR rádió és fejenként legalább 2 medikszalag.

Amit mi adunk nektek:
 • Baráti hangulat, játékélmény,
 • térkép,
 • játékkellékek.

Amit mi várunk el:
 • Érkezzetek pontosan 08.00-09.20 között!
 • Minimális életkor betöltött 18. életév.
 • Szemüveget kötelező felvenni a parkolóban.
 • Fegyver belövése csak a kijelölt helyen!
 • A játék közben nem szabad egymást szidni!
 • A térképen megjelölt kerítéssel vagy szalaggal körbekerített, pályarészek nem képzik a pálya területét TILOS átlépni vagy bemenni ezekre a helyekre!

Ha civilt láttok a pályán, azonnal jelezzétek a rajparancsnoknak, aki értesíti a szervezőket!

Bármilyen kérdéssel nyugodtan forduljatok hozzánk PM-ben, vagy a fórumban. Minden kérdésre választ fogunk adni.
_________________
a félelem csak egy érzés soha sem végezhet veled
http://www.kingse.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: vas. jan. 31, 2010 2:39 pm
Hozzászólások: 247
Tartózkodási hely: Veszprém
HozzászólásHozzászólás témája: Re: ELHALASZTVA! La Rue Redosia
HozzászólásElküldve: szer. dec. 28, 2016 12:39 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tervezzük a 2017 évben
_________________
a félelem csak egy érzés soha sem végezhet veled
http://www.kingse.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: kedd aug. 21, 2007 8:15 am
Hozzászólások: 167
HozzászólásHozzászólás témája: Re: ELHALASZTVA! La Rue Redosia
HozzászólásElküldve: hétf. dec. 26, 2016 8:43 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Nem kerül megrendezésre tavasszal?

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szer. máj. 27, 2015 8:33 pm
Hozzászólások: 66
HozzászólásHozzászólás témája: Re: ELHALASZTVA! La Rue Redosia
HozzászólásElküldve: csüt. szept. 15, 2016 2:29 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Angry Bears nevében: Sajnáljuk, hogy elmarad, pedig jó játéknak tűnt a story alapján.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szomb. jan. 17, 2009 3:23 pm
Hozzászólások: 40
HozzászólásHozzászólás témája: Re: La Rue Redosia
HozzászólásElküldve: szer. szept. 14, 2016 8:44 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok!

Sajnos, mivel a minimum létszám se nagyon fog összejönni, a játékot elhalasztjuk. :(

Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért. Remélem, legközelebb is megtiszteltek a bizalmatokkal, és lesz lehetőségünk pótolni ezt az alkalmat.

A következő alkalomig, üdv:
B

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag

Csatlakozott: hétf. szept. 12, 2016 8:23 pm
Hozzászólások: 1
HozzászólásHozzászólás témája: Re: La Rue Redosia
HozzászólásElküldve: kedd szept. 13, 2016 5:03 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Hali!
Bandita oldalra terepmintás necc sál belefér?

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Moderátor
Avatar

Csatlakozott: csüt. máj. 01, 2008 9:23 am
Hozzászólások: 3638
Tartózkodási hely: Sopron
HozzászólásHozzászólás témája: Re: La Rue Redosia
HozzászólásElküldve: hétf. szept. 12, 2016 11:46 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Bocs urak, de mi tovább csökkentjük a létszámot, mert nem tudok menni, és én vagyok a kocsival ill. jogsival rendelkező a többiek is maradnak...
Remélem legközelebb ott lehetünk.

Jó játékot.
_________________
Köszönöm a folyamatos fejlesztéseket. ;)

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. júl. 01, 2011 6:43 pm
Hozzászólások: 1056
Tartózkodási hely: Paks
HozzászólásHozzászólás témája: Re: La Rue Redosia
HozzászólásElküldve: hétf. szept. 12, 2016 8:34 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Látom minimum 50 főre van kiírva a játék, de egyenlőre elég karcsú a létszám. Előre láthatólag meg lesz tartva?

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szomb. jan. 17, 2009 3:23 pm
Hozzászólások: 40
HozzászólásHozzászólás témája: Re: La Rue Redosia
HozzászólásElküldve: vas. szept. 11, 2016 10:28 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Ájvihun írta:
Udv !

Beferek a bandita oldalra / pmc oldalra ha civil a ruhazatom, de kizarolag digital flora mellenyben tudok megjelenni ?

Tisztelettel Ajvi


Szia!

Igen, jó lesz.

Üdv,
B

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag

Csatlakozott: hétf. máj. 09, 2016 8:30 pm
Hozzászólások: 1
HozzászólásHozzászólás témája: Re: La Rue Redosia
HozzászólásElküldve: pén. szept. 09, 2016 8:25 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Udv !

Beferek a bandita oldalra / pmc oldalra ha civil a ruhazatom, de kizarolag digital flora mellenyben tudok megjelenni ?

Tisztelettel Ajvi

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
játékszervező
Avatar

Csatlakozott: vas. jan. 31, 2010 2:39 pm
Hozzászólások: 247
Tartózkodási hely: Veszprém
HozzászólásHozzászólás témája: Re: La Rue Redosia
HozzászólásElküldve: szomb. aug. 27, 2016 4:59 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
igen
_________________
a félelem csak egy érzés soha sem végezhet veled
http://www.kingse.hu

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: csüt. szept. 03, 2015 7:44 pm
Hozzászólások: 5
HozzászólásHozzászólás témája: Re: La Rue Redosia
HozzászólásElküldve: szomb. aug. 27, 2016 12:35 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Üdv. fegyverbérlésre lesz lehetőség?

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: szomb. jan. 17, 2009 3:23 pm
Hozzászólások: 40
HozzászólásHozzászólás témája: Re: La Rue Redosia
HozzászólásElküldve: hétf. aug. 22, 2016 5:26 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Royce írta:
Üdv! A pályáról mit kell tudni? Van épület? A képek alapján sniperparadicsom :)


Szia!

A pálya alapvetően dombos, helyenként igen meredek sziklafalakkal szabdalva, amiket meg kell kerülni. Ez egy mészkőüledékes terület, tehát a talajréteg vékony, az aljnövényzetet fűfélék alkotják, amit a könnyű erózió miatt sziklák tarkítanak. Emiatt ezt egy közepesen nehéz terepnek jelölném meg. Növényzet: fenyőfák és más fák alkotta erdős részek, és kisebb ligetek-mezők váltakozása. Épületek nincsenek, csak 1 db romos malom.

Üdv,
B

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. júl. 01, 2011 6:43 pm
Hozzászólások: 1056
Tartózkodási hely: Paks
HozzászólásHozzászólás témája: Re: La Rue Redosia
HozzászólásElküldve: hétf. aug. 22, 2016 6:42 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Üdv! A pályáról mit kell tudni? Van épület? A képek alapján sniperparadicsom :)

Vissza a tetejére
  Profil  

JÁTÉKRA JELENTKEZŐK
Koalíciós Hadsereg - 12 fő (Max 40 fő)
Bonifac (Wolferines) , Fegyver: g36 - 360 FPS , glock - 320 FPS
DaNeE (K.I.N.G. SE.) , Fegyver: M4 - 380 FPS , M9 - 290 FPS
Darth_TIRU (Danger Close) , Fegyver: M4 Mk18 - 370 FPS , KJW Glock23 - 270 FPS
hawkins (Silverwolf) , Fegyver: AMD 65 - 350 FPS , FN-FAL - 380 FPS
Krillin , Fegyver: Nincs megadva
leitmann (S.O.S Ast Szf) , Fegyver: M4 - 365 FPS , M9 - 310 FPS
LeoZso (S.O.S ast Szfv) , Fegyver: M4 - 370 FPS , M9 - 300 FPS
Misi2094 , Fegyver: Nincs megadva
Mithras (Anonymous) , Fegyver: MG 42 - 400 FPS , CM 121 DE - 200 FPS , +1 fő
polakgy , Fegyver: AKS-74 - 350 FPS , kp-03 glock - 300 FPS
Slapy (S.O.S. ast szfvár) , Fegyver: m4 - 380 FPS , m9 - 300 FPS
svbg (S.O.S.Ast.Szfv.) , Fegyver: M14 - 345 FPS , MK23 - 350 FPS
Nikoomba banditái - 22 fő (Max 40 fő)
Bodark (Fenrir Tactical) , Fegyver: M24 - 520 FPS , P226 - 320 FPS
Bozót , Fegyver: JG AUG - 380 FPS , KJW M9 - 320 FPS
bratyo1995 (Angry Bears) , Fegyver: Boyi RK-02 (AK74) - 383 FPS , KJW-KP03 - 264 FPS
csanád (Avengers) , Fegyver: M4 - 387 FPS
DATLaca (DAT) , Fegyver: KA M4 - 360 FPS
Fischlb (Bull Force) , Fegyver: jg g36 - 365 FPS
fuxdaniel96 , Fegyver: CM-050.A AK47 tactical - 385 FPS
Gica (BULL FORCE) , Fegyver: Ak105 - 0 FPS , Glock - 0 FPS
GRBrandon (Grim Reapers) , Fegyver: RPK-74 - 340 FPS , Colt M1911 - 320 FPS
hawkeye , Fegyver: aims - 385 FPS , aks74u - 365 FPS
Hlacika (Bull Force) , Fegyver: Ak 47 - 365 FPS
hubi' , Fegyver: G36cv, shotgun - 0 FPS , Glock 23 - 0 FPS , Fuvar kell innen: Celldömölk, 1 fő
KeX , Fegyver: AKS-74U - 370 FPS , Colt M1911 - 350 FPS
kpeter01 , Fegyver: Nincs megadva
KristofSzoboszlai , Fegyver: G36 - 350 FPS
NorbR32 (DAT) , Fegyver: Cyma CM007 M4 - 380 FPS
Obito (Angry Bears) , Fegyver: Ak47 - 390 FPS , KP05 - 310 FPS
Pavel_FTA (Fenrir Tactical) , Fegyver: ak 105 custom - 360 FPS , Colt 1911 - 300 FPS
Royce (Bone Brigade) , Fegyver: Valamelyik nagy - 399 FPS , Valamelyik kicsi - 299 FPS
Spetsnaz-Krisz (DAT) , Fegyver: G&P M4 RAS II - 385 FPS
Tittye85 (Bull Force) , Fegyver: cm520 AK47 tactical - 370 FPS
VasoliHUN (Angry Bears) , Fegyver: AK-74 - 390 FPS , Glock 23 - 280 FPS , Fuvar kell innen: Székesfehérvár, 1 fő
|Nem Játékos - Fotós - 0 fő
|Nem Játékos - Szervező - 2 fő
Berkut (P.O.G. Csoport) , Fegyver: Boyi AK-74s - 350 FPS , Mossberg shoti, glock aep - 250 FPS
tronix (K.I.N.G. SE.) , Fegyver: Puxing - 888 FPS
12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 14 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség