Ksznjk FreePrivacyPolicy!
SoftAir.hu
Airsoft fórum
KERESÉS
Vezérlőpult
Konverter
Cikkek

Taglista
Csoportok
GyIK
MASZ 2015
Fórumszabályok
Webmail
JÁTÉK NAPTÁR
Pontos idő: hétf. feb. 17, 2020 6:09 pm

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 21 hozzászólás ] 
Szerző PM
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. márc. 08, 2019 3:39 pm
Hozzászólások: 24
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: szer. dec. 18, 2019 5:37 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 

!!! OLVASD EL MIELŐTT JELENTKEZNÉL !!!


A játékon saját felelősségedre veszel részt.

A pénteken érkezőknek is kötelező a védőszemüveg viselése.
Szombaton 08:00 után már nincs lehetőség a pályára bejönni, nem fogunk kimenni érted. Ha késel előfordulhat, hogy csak órákkal később csatlakozhatsz be a játékba. Ne úgy tervezd meg az utat reggel, hogy pont odaérj.
Védőszemüveg viselése már a pályára belépéskor kötelező mindaddig, amíg el nem hagyod a pályát.
Addig nem engedünk be a pályára gépkocsival sem, amíg nincs rajtad védőszemüveg. Aki nem visel szemüveget haza lesz küldve.


Minden oldalnak külön bejáraton kell a pályára jönni és külön kell parkolni is. A játék kezdetéig szigorúan tilos a tábort elhagyni. A szabályt megszegőket visszaküldjük a parkolóba és mehetnek haza.

Itt csak két oldalra lehet regisztrálni, a többi oldalnak más felületen van lehetőség jelentkezni a játékra. Nem árulom el hány oldal van és mennyien regisztráltak oda. Hiába fogjátok kérdezni, hogy hol van lehetőség a másik oldalra regisztrálni, mert nem publikus.

A parkolóban szigorúan tilos tárat a fegyverbe helyezni, lövöldözni. Csak a kijelölt helyen állítsd be a hop up-ot.

Először kronózni kell menni és csak azután regisztrálni. Ne pont 400/500/600 fps replikát hozz magaddal. Nem fog érdekelni máshol mennyit mértek meg társai, nincs tűréshatár (egyébként 350 fps mindenre IS elég). Tárat a kronózásnál csak felszólításra helyezheted a fegyverbe. Az elsütőbillentyűt is csak a kronó mester utasítására húzd meg. Ha ennyire nem vagy képes, akkor ez nem Te a játékod.

Aki sniper vagy dmr fegyvert szeretne használni annak egy tesztet kell kitölteni a kronózás után a fegyverkategóriákra vonatkozó szabályokból. Aki nem megy át ezen a teszten nem használhat csak 400 fps alatti fegyvert, így kérlek, lehetőség szerint hozz magaddal másik fegyvert is
arra az esetre, ha nem használhatod a sniper-ed vagy a dmr-ed.

Kép


A játékon szigorú parancsnoki lánc van. Ha nem szereted, hogy megmondják mit csinálj kérlek, ne gyere, mert nem fogod jól érezni magad.


Face controll: A Szervezők fent tartják a jogot, hogy bárkit indoklás nélkül elutasítsanak a regisztrációnál. Ha nincs a neved mellet zöld pont, az azt jelenti nem jöhetsz. A beléptetéskor ellenőrizzük, hogy jelentkeztél-e és elfogadtuk-e a regisztrációdat. Aki nem jelzi 2 nappal a játék előtt, hogy mégsem tud jönni, az ebben az évben ne regisztráljon a játékaimra.

Kép


BB limit, tárazás: BB limit nincs, viszont hi-cap-et nem használhatsz. Támogató fegyvereknél nincs tárkorlátozás.
Tárazni csak a Táborban, vagy lőszeres ládák 2m-es körzetében szabad.

Kép


Medikelés: 40-es táblás medikelés lesz. Minden rajban egy medik lehet. Mindenkinek kötelező 2 db kötszert magánál hordania. Ha találatot kaptál, vedd fel a jólláthatósági mellényed (nem fogadjuk el a kis narancs kendőt és társait) és hangosan jelezd, hogy találatot kaptál. Találatot kapott játékos nem beszélhet, nem léphet arrébb, csak medikért kiálthat. Ha sikerült a medikhez kivonni a sérültet akkor mondani kell egy számot 1-től 40-ig. A mediknél lesz egy tábla, amin 40 sérülés lesz felsorolva, különböző mértékű sérülésekkel. Példaként: a sérült mond egy számot: 11. A táblán a 11-es sérülés:
könnyű sérülés, jobb kar, 10 perc múlva visszaállhat. Ekkor a medik bekötözi a sérült jobb karját, majd 10 perc múlva visszaállhat a játékba. Ha medikelés közben eltalálják a sérült játékost, akkor őt
már nem lehet medikelni. Mediket csak medik gyógyíthat.
Ha egy számot már felhasználtak, akkor azt ki kell húzni a listáról. Ha elfogyott az összes szám a tábláról a következő találat után vissza kell menni a Táborba a rajnak és új táblát kell kérni. Ebben az esetben 1 óra a visszaállási idő után játszhat
újra a raj. Kivérzési idő: 10 perc, de lehet stabilizálni a sérült játékost (a hátára kell fektetni), ilyenkor kitolódik 20 percre a kivérzési idő. Ha stabilizálás után találnak el valakit, akkor már nem lehet
medikelni a sérültet. Taktikai visszaállás lehetséges ekkor csak 30 perc lesz a visszaállási idő a Táborban. Késelést is lehet medikelni. Éjszakai találatjelzés: Piros vagy narancs színű lámpa. Dobatás
csak oldalról és hátulról lehetséges 10 méteren belül. Ha dobatnak akkor azt KÖTELEZŐ megadni.
Visszaállás tisztázása: Egyéni visszaállás van, de a csapat dönthet a taktikai visszaállás mellet.
A második találat után akkor vagy halott, ha az konkrétan medikelés közben kapod, vagy miután stabilizáltak. Előfordulhat, hogy valakit akár többször is fogtok medikelni mivel 40 sérülés van a táblán amiből csak pár lesz végzetes.

Gránát: Mivel azt tapasztaltam, hogy sajnos itthon valahogy nem megy a gránát szabályok
értelmezése, illetve a játékosok nem tudják etikusan használni/megadni így TILOS a használata.

Rádiócsatornákat az oldal parancsnok fogja megadni a helyszínen. Szervezői csatorna: PMR 8
(446.093.75) A rádiócsatornákat le szabad hallgatni, de zavarni TILOS!!!
Foglyokat szabad ejteni, de csak ésszel. Fogságban max. egy órát lehet eltölteni. Ha megkötözöd a foglyot akkor csak előre kötözd a kezeit, hátra szigorúan tilos. Ha a játékos azt mondja, hogy nem
szeretné, hogy megkötözd akkor a foglyul ejtett játékosnak együtt kell működnie és nem szökhet meg magától.

A játékon bizalmi játékosok is játszanak, akik kapnak egy kártyát. A feladatuk a saját oldalán játszó játékosok figyelése. Ha bárkit szabályszegésen érünk mehet is haza azonnal. Ez nem profit orientált játék.

Éjszakai játék: Csak 400 fps alatti fegyverek használhatóak. Torkolattűz imitáció vagy tracer kötelező. Éjszakai találatjelzés: Piros vagy narancs
lámpa. Egyedül szigorúan tilos menni bárhova.

A játék ideje alatt minden támadható! Egyedül a játékosok sátraiba nem szabad belőni. Így előfordulhat, hogy őrségben kell lenned több órát. Láttam én már több csapatot, akik játék előtt sztárolják magukat aztán 15 perc!!! őrség után sírnak…

Tüzet rakni csak a kijelölt helyen szabad.
Ne szemetelj. Ha rajta kapok valakit, vele fogom összeszedetni az összes szemetet.
Vigyázzunk a környezetünkre: Nem akarsz fát fágni, nem akarsz vadász lesre mászni, nem akarsz állatot simogatni vagy rájuk lőni.
Ha civilt látsz a pályán hangosan kiabálj, hogy civil a pályán és a játékot szüntesd be. Haladéktalanul jelentsétek a Szervezői csatornán. A pályán engedéllyel fogunk tartózkodni, illetve az esemény be van jelentve a hivatalos szerveknek.

Térképet, beléptetési pontot, játék előtt teszem közzé. A térképen csak a szervezői tábor lesz jelölve, minden mást fel kell derítened.

Dresscode


Coalition forces: Rajszinten egységes, nyugati mintázat. Nyugodtan fel lehet venni pl. egyszínű softshell dzsekit woodland gatya és mellény mellény mellé. Sisak vagy boonie kalap viselése kötelező.
Opcionálisan: kék karszalag (nem kötelező a viselése)

Kép

Orosz mintázatú frakció: Bármilyen orosz terep minta. Fejfedő: sisak, barett sapka, kötött sapka, orosz mintázatú baseball sapka.
Opcionálisan: piros karszalag (nem kötelező a viselése)

Kép

Ghillie minden oldalon játszik.

Ha esetleg felmerül benned kérdés az azonosítással kapcsolatban, akkor tudnod kell, hogy itt bizony fontos lesz a kommunikáció az egységek között, ez nem egy tingli-tangli, old meg. A többi oldal meg lehet baráti vagy nem és ez változhat.


Az eligazításon nem fog a parancsnok minden szabályra kitérni, számomra alapvető, hogy ha elmegyek egy játékra akkor elolvasom és értelmezem a kiírást, ha nem értek valamit kérdezek.


Ez a rendezvény alapvetően azért lesz megrendezve, mert sok embernek több oldalon egyben gyakorlat is lesz, amit komolyan is vesznek. Ennek sikere vagy kudarca mint bármelyik játékon a résztvevők hozzáállásán múlik nem a szervezőn.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Killer Kaller 1 kedd jan. 28, 2020 9:55 pm-kor.
Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. márc. 08, 2019 3:39 pm
Hozzászólások: 24
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: pén. feb. 14, 2020 6:25 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Hirosi írta:
Szia ne haragudj, hogy ezt megkérdem de gondoltam mielött vásárolnék azért megkérdem hogy esetleg a coalition oldalhoz nem e lehet ugyan úgy kötöt sapka illetve baseball sapka? Csupán se sisakom se Boonie sapkám ha nem akkor természetesen beszerzek valamelyikből 1 et addigra a válaszodat előre köszönöm :)


Tiszteletem!

Mindenképp szerezz be egyet.

Üdv.: Killerkaller

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: pén. jan. 17, 2020 6:19 pm
Hozzászólások: 2
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: szer. feb. 12, 2020 4:47 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Szia ne haragudj, hogy ezt megkérdem de gondoltam mielött vásárolnék azért megkérdem hogy esetleg a coalition oldalhoz nem e lehet ugyan úgy kötöt sapka illetve baseball sapka? Csupán se sisakom se Boonie sapkám ha nem akkor természetesen beszerzek valamelyikből 1 et addigra a válaszodat előre köszönöm :)

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. márc. 08, 2019 3:39 pm
Hozzászólások: 24
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: hétf. jan. 27, 2020 10:05 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Sziasztok!

Csak pár gondolat játék előtt illetve mielőtt jelentkeznél:

Kaptam pár kérdést a medik szabállyal kapcsolatban.
Ha olyan medik szabály van egy játékon ami "újdonság" (bár ezt a medik szabályt sem én találtam ki) azt egyszerűen nem fogják tudni a játékosok 100%-ig betartani, így toleránsnak kell lenniük a játékosoknak egymással. Példa: Hiába játszottam én is tucatnyi medik szabállyal, mikor elkezdtem Kobzos játékokra járni, nekem is csak 3. játékon ment úgy a medik szabály alkalmazása, hogy azt érezzem most már megy. Én úgy gondolom a játék időtartama, helyszíne, szabályzata, az időjárás eleve megszűri a játékosokat és nem azon kell izgulni hogy minden hülye lejön a játékra (elnézést az őszinte fogalmazásért) akik csalni akarnának vagy ilyesmi.

Biztos hogy lesz olyan aki nem leírás szerint alkalmazza a medik szabályt, de nem azért teszi majd mert csalni akar, hanem mert nem a megszokott szabály ami nem is a legegyszerűbb, az lehetetlen hogy mindenkinek azonnal menjen az alkalmazása.

Ha valaki még azon a szinten van, hogy esetleg egy játékon azért érzi rosszul magát mert úgy véli nem adják meg a találatot vagy jogosulatlanul előnyt akar szerezni az ellenfele, hajlamos arra hogy hisztizzen, kiabáljon, veszekedjen vagy 24 órán át folyamatos kontaktot akar, fűtést masszázst stb... akar kérem, ne jöjjön el két dolog miatt:

1: Nem fog jól esni ha haza küldelek mert nem tudsz viselkedni
2: Nem csak a saját idődet és pénzed pazarlod, hanem mások játékát is elrontod.

Sok játékost még nem ismerek aki jelentkezett, így elfogadtam a regisztrációját. Lesz minden oldalon bizalmi játékos aki figyeli a társait. Nem fog szólni senkire ha szabályt szeg, de szólni fognak ha lesz ilyen.

Nem érdekel mióta játszik valaki. Azt nézem, az adott pillanatban hogy viselkedik valaki.

Én soha nem írom ki egy játékomra se, hogy milsim. Ha a játékosok úgy állnak hozzá akkor az lesz, ha nem, nem. Majd a végén ha visszatekintünk a játékra kiderül. Nem azért lesz egy játék milsim mert szervező kiírja...

Nem akarok játékszervező lenni itt a softair-en, nincs rá időm se energiám a politizálásra. Évente megrendezek max. 2 játékot és gyakorlókat, ennyi.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Admin

Csatlakozott: hétf. szept. 12, 2005 9:20 pm
Hozzászólások: 6420
Tartózkodási hely: Petőfibánya
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: vas. jan. 26, 2020 9:23 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Kösz!
_________________
Élünk, halunk, újra élünk!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Admin

Csatlakozott: hétf. szept. 12, 2005 9:20 pm
Hozzászólások: 6420
Tartózkodási hely: Petőfibánya
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: vas. jan. 26, 2020 11:13 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Ha lehet akkor Vivaxot tüntessük fel a társ szervező rovatba a római tisztségű helytartó helyett!
_________________
Élünk, halunk, újra élünk!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. márc. 08, 2019 3:39 pm
Hozzászólások: 24
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: vas. jan. 26, 2020 9:23 am
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
A koalíciós erők műveleti irányítását a Praetoria KSE fogja ellátni. A frakció számára az ún. nulladik napon képzést szerveznek, melynek végrehajtását a Soproni Rendészeti Sport Egyesület lövész szakosztályán keresztül működő RealTac egyik instruktora fogja ellátni. Párhuzamosan a rajparancsnokok számára -a rendezvényt megelőzendő-, zárt csoportban történő előzetes egyeztetésekre és ismerkedésre is lesz lehetőség. A Praetoria kéri a leendő csapatvezetőket, hogy az alábbi elérhetőségeken jelezzék szándékukat, a további hatékony kooperáció érdekében.

legatuspraetoria@gmail.com
Facebook: Praetoria Kulturális és Sportegyesület

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: kedd dec. 15, 2009 9:04 pm
Hozzászólások: 296
Tartózkodási hely: Frankfurt
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: pén. jan. 24, 2020 7:47 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Killer Kaller 1 írta:
tartalekos írta:
Tisztelt szervező !

Dress code : bármelyik magyar minta belefér vagy inkább hanyagoljuk ?


Tiszteletem,

Pontosan melyik mintáról lenne szó?Köszönöm, maradunk más mintánál.
_________________
80th Nemesis

AS GYALOGSAG." Ez nem arról szól,hogy jó legyen."

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. márc. 08, 2019 3:39 pm
Hozzászólások: 24
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: pén. jan. 24, 2020 5:01 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tiszteletem!

Nagyon sok megkeresést kaptam, hogy lesz-e orosz dresscode-al rendelkező oldal a játékon. A játék szinesítése és izgalmasabbá tétele érdekében megnyitok egy orosz mintázatú frakciót a számotokra. A kiírást hamarosan frissítem.

Üdv.: Killerkaller

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Killer Kaller 1 pén. jan. 24, 2020 8:42 pm-kor.
Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. márc. 08, 2019 3:39 pm
Hozzászólások: 24
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: csüt. jan. 23, 2020 3:02 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
tartalekos írta:
Tisztelt szervező !

Dress code : bármelyik magyar minta belefér vagy inkább hanyagoljuk ?


Tiszteletem,

Pontosan melyik mintáról lenne szó?

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Moderátor
Avatar

Csatlakozott: csüt. máj. 01, 2008 9:23 am
Hozzászólások: 3983
Tartózkodási hely: Sopron
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: csüt. jan. 23, 2020 12:34 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
UFF
Malu írta:
Nem kell Bulldog, mert Vivax ott lesz.
_________________
Kép

Vissza a tetejére
  Profil  
Fórumtag

Csatlakozott: kedd dec. 15, 2009 9:04 pm
Hozzászólások: 296
Tartózkodási hely: Frankfurt
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: kedd jan. 21, 2020 12:30 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tisztelt szervező !

Dress code : bármelyik magyar minta belefér vagy inkább hanyagoljuk ?
_________________
80th Nemesis

AS GYALOGSAG." Ez nem arról szól,hogy jó legyen."

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Admin

Csatlakozott: hétf. szept. 12, 2005 9:20 pm
Hozzászólások: 6420
Tartózkodási hely: Petőfibánya
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: vas. jan. 19, 2020 8:58 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Nem kell Bulldog, mert Vivax ott lesz.
_________________
Élünk, halunk, újra élünk!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. márc. 08, 2019 3:39 pm
Hozzászólások: 24
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: vas. jan. 19, 2020 5:32 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
tartalekos írta:
Udvozletem !

Hasznalhato inGame epulet van a teruleten ?


Nincs a területen épület.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. márc. 08, 2019 3:39 pm
Hozzászólások: 24
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: vas. jan. 19, 2020 5:32 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Vitek írta:
Granat kerdes:

40mmes airsoft bb szoro granat is tiltva van?


Igen, tiltva van.

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: kedd dec. 15, 2009 9:04 pm
Hozzászólások: 296
Tartózkodási hely: Frankfurt
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: szomb. jan. 18, 2020 9:56 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Udvozletem !

Hasznalhato inGame epulet van a teruleten ?
_________________
80th Nemesis

AS GYALOGSAG." Ez nem arról szól,hogy jó legyen."

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag

Csatlakozott: vas. máj. 02, 2010 6:05 pm
Hozzászólások: 427
Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: szomb. jan. 18, 2020 8:51 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Granat kerdes:

40mmes airsoft bb szoro granat is tiltva van?
_________________
80th Nemesis

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: pén. márc. 08, 2019 3:39 pm
Hozzászólások: 24
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: pén. jan. 17, 2020 8:44 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Malu írta:
Tessék mondani a valahonnan ismerős kiirást van aki támogatja, mert eleve nem 50 főre tetszett kibirni, és most hogy már 80 kellene egy mentor!


Tiszteletem,

A hiányosságot pótoltuk. Természetesen a szabály az az szabály, köszönöm a türelmet.

Üdv.: Killerkaller

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Admin

Csatlakozott: hétf. szept. 12, 2005 9:20 pm
Hozzászólások: 6420
Tartózkodási hely: Petőfibánya
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: pén. jan. 17, 2020 5:38 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Nem. Bulldog a kérdés után került ki...

A szövegenm elejét meg éttse akinek szól!
_________________
Élünk, halunk, újra élünk!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Fórumtag
Avatar

Csatlakozott: hétf. máj. 23, 2011 9:33 pm
Hozzászólások: 189
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: csüt. jan. 16, 2020 9:11 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Malu írta:
Tessék mondani a valahonnan ismerős kiirást van aki támogatja, mert eleve nem 50 főre tetszett kibirni, és most hogy már 80 kellene egy mentor!


Ez most vicc nem?
_________________
Kép

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  
Admin

Csatlakozott: hétf. szept. 12, 2005 9:20 pm
Hozzászólások: 6420
Tartózkodási hely: Petőfibánya
HozzászólásHozzászólás témája: Re: Operation - Thunder
HozzászólásElküldve: csüt. jan. 16, 2020 4:16 pm
HozzászólásMutasd csak ezt az üzenetet
 
Tessék mondani a valahonnan ismerős kiirást van aki támogatja, mert eleve nem 50 főre tetszett kibirni, és most hogy már 80 kellene egy mentor!
_________________
Élünk, halunk, újra élünk!

Vissza a tetejére
  Profil E-mail küldése  

JÁTÉKRA JELENTKEZŐK
Borderwar 2020 TF Kontingens - 29 fő (Max 30 fő)
Adam_AK (DAT) , Fegyver: AK - 375 FPS , Cz75sp01 - 0 FPS
Crazylegs (S.A.J.S.) , Fegyver: M4 - 0 FPS , 1911 - 0 FPS
Csubiii (Warhammer) , Fegyver: Tippmann M4 carabine - 380 FPS , KJW 1911 Colt - 360 FPS
Dani552 (DAT) , Fegyver: M4 - 380 FPS , 1911 - 300 FPS
DaniH (Warhammer) , Fegyver: M4 - 380 FPS , Colt 911 - 350 FPS
DATCsoli (DAT) , Fegyver: M4 - 380 FPS , Glock 17 - 310 FPS
DATLaca (DAT) , Fegyver: M4 - 380 FPS , Beretta M9 - 300 FPS
Drizzt (Mad Rats) , Fegyver: CM701b sniper - 573 FPS , Novritsch SSP1 - 360 FPS , Tartalék fegyver Spartac M4 385fps
FZsolti (MAD RATS) , Fegyver: M4 - 380 FPS
gege81 (Mad rats) , Fegyver: M4 - 396 FPS
Goldhand (S.A.J.S) , Fegyver: G36C - 380 FPS , SSP-1 Co2 - 350 FPS
Görög (DevGru) , Fegyver: Bar - 10 - 590 FPS , mp5-k - 300 FPS
Killer Kaller 1 (C.A.T./FF/SH) , Fegyver: M4 - 370 FPS
Kittu (S.A.J.S) , Fegyver: Nincs megadva
Konzerv1 , Fegyver: Nincs megadva
kovacsgabor , Fegyver: WelMB03 - 595 FPS , Walther p99 - 350 FPS
Leader (Omega Squad) , Fegyver: H&K 416 - 380 FPS , P90 TR - 380 FPS
Nujen (DevGru) , Fegyver: M4 - 350 FPS , Nikon p510 - 350 FPS
PBarna (S.A.J.S) , Fegyver: Nincs megadva
Reseták (BadBoys) , Fegyver: AK74 - 380 FPS , Makarov - 380 FPS
Sargent (101 LRRP) , Fegyver: M16A1,M4A1 - 390 FPS , Colt 1911, M9 Beretta - 320 FPS
Stg Hugo (SAJS) , Fegyver: M4 - 0 FPS
Stooof (DevGru) , Fegyver: M4, AK-74 - 370 FPS , Glock 19, M1911 - 0 FPS
Sznopkap (S.A.J.S) , Fegyver: M4 - 360 FPS
szokejohanna , Fegyver: Nincs megadva
Szöszi93 (Warhammer) , Fegyver: Nincs megadva
Tzuko (DevGru) , Fegyver: Sr25 - 0 FPS , Glock - 0 FPS
vex (Happy-team) , Fegyver: Vsr-10 - 590 FPS , Mp5-k - 320 FPS
Xaraf (SAJS) , Fegyver: M4 - 0 FPS , Pisztoly - 0 FPS
Coalition Forces - 69 fő (Max 75 fő)
_ajax_ , Fegyver: FAMAS F1 - 370 FPS , LegioPatriaNostra3
Adm , Fegyver: masada - 360 FPS
Akos DOC (H.C.A.) , Fegyver: Cyma cm.041 (Mp5 sd) - 395 FPS , Cyma cm.123 (1911) - 200 FPS , Flecktarn ruhám van
Arcan (Praetoria KSE) , Fegyver: M4 - 400 FPS
atisz89 , Fegyver: ak 47 tactical - 380 FPS , glock - 270 FPS , LegioPatriaNostra2
black89 , Fegyver: L85A1 - 380 FPS , LegioPatriaNostra4
bmester (Sab) , Fegyver: KacPdw - 340 FPS
bncngyg92 (T. F. D.) , Fegyver: Mk 18 mod0 - 390 FPS , Hk 416 - 370 FPS
bravohawke (M.A.C.) , Fegyver: M16A3 - 0 FPS , Hk USP - 0 FPS
Castyll96 (Praetoria KSE) , Fegyver: VFC HK416 - 380 FPS , WE 1911 - 290 FPS
centurio (Praetoria KSE) , Fegyver: VFC HK-416 IAR - 360 FPS , WE 1911 - 290 FPS
Corvus07 (Praetoria KSE) , Fegyver: G36 - 380 FPS , Colt 1911 - 320 FPS
Csab (Danger Close) , Fegyver: Ak47 - 420 FPS , G17 - 320 FPS
csubi (k.O.) , Fegyver: AK-74 - 360 FPS
Dönci (VP Dynamic AST) , Fegyver: AS VAL - 355 FPS
Dudás.Z (Nomad) , Fegyver: M4A1 - 370 FPS , M9 - 300 FPS
durczás (KO) , Fegyver: AKarat - 365 FPS , usp&GP-30 - 300 FPS
Ebenezer Colt (Pipehitters) , Fegyver: hk 416 - 370 FPS , g19 - 300 FPS
Elek László (TF/FriendlyFire) , Fegyver: DCW Mk 18 block2 - 0 FPS
Ezekiel Crane (Pipehitters) , Fegyver: hk 416 - 370 FPS , g19 - 300 FPS
Farkas000 (H.C.A.) , Fegyver: Cyma cm 028 AK - 375 FPS , Kjw kp 05 - 320 FPS , Flectarn ruhám van
feketebalazs0410 (Nomad) , Fegyver: M4 - 390 FPS , M9 - 300 FPS
Gasztonyi (Praetoria KSE) , Fegyver: VFC Hk-416 - 350 FPS
Gyula , Fegyver: AK47 - 390 FPS , Hi-capa 5.1 - 0 FPS
Hirosi , Fegyver: M4 - 390 FPS , g17 - 320 FPS , Fuvart adnok innen: veresegyház, 2 fő
hoember88 (-) , Fegyver: AK-47 - 390 FPS , - - 0 FPS , -
Holecz , Fegyver: M16A4 - 395 FPS , Colt 1911 - 320 FPS , Crusaders
Jürgen Grieswald (Praetoria KSE) , Fegyver: G36K - 380 FPS
Kálmisz (CS.A.T.) , Fegyver: ak 74 M support - 360 FPS , Beretta M9 - 200 FPS
Keoves (Zivision) , Fegyver: P90 - 370 FPS
kis Rogeer (Praetoria KSE) , Fegyver: VFC M27 IAR - 0 FPS , KJW SIG SAUER P226 - 0 FPS
kiszs , Fegyver: Mp5Sd6 - 350 FPS
KosaErik (Cs.A.T.) , Fegyver: M110 - 500 FPS , Mk18 - 398 FPS
Legatus (Praetoria KSE) , Fegyver: VFC HK416 - 380 FPS , WE M1911 - 300 FPS
Lukács Tibor , Fegyver: Krytac Trident MK2 SPR - 380 FPS , TM Hi Capa - 300 FPS
Maestro (H.C.A) , Fegyver: M4 - 390 FPS , Hi-Capa - 403 FPS , Fecktarn ruházat
Manvidbalu (T. F. D.) , Fegyver: Ar15 - 380 FPS , 1911 - 370 FPS
Maverick13 (H.C.A) , Fegyver: Cyma cm.515 - 380 FPS , Cyma cm.121 - 200 FPS , Flecktarn
Monsta (Exelite PMC) , Fegyver: M249 - 0 FPS , SS226, glock - 0 FPS , Ha géppuska tiltott kérek szépen egy pm e
moremajorum , Fegyver: HK416F - 380 FPS , LegioPatriaNostra
Nilsapu (80th Nemesis) , Fegyver: M14 - 340 FPS , kapcsolatok - 0 FPS
Nyomkereső (TFDE/FF) , Fegyver: SR25 - 430 FPS , kjw kp07 - 300 FPS
Olaf (Praetoria KSE) , Fegyver: G36C RIS - 0 FPS , Beretta M9A1 - 0 FPS
Picolo (Praetoria KSE) , Fegyver: VFC KH 416 - 380 FPS , KJW Glock17 - 300 FPS
pista (Nomad) , Fegyver: mk12-475fp , m4 -300 fps - 0 FPS , M9 - 300 FPS
proki , Fegyver: CYMA M24 - 520 FPS , TM PX4 STORM - 300 FPS
Ragnar Armory (Praetoria KSE) , Fegyver: M4 - 0 FPS , P-226 - 0 FPS
Ronen (Praetoria KSE) , Fegyver: Cyma VSR-10 - 0 FPS , ASG MK-23 - 0 FPS
S.Doog (Danger Close) , Fegyver: M4 AEG - 390 FPS , P-14, M 1911, - 290 FPS
Sap44 (Exelelite PMC) , Fegyver: HK416 - 0 FPS
Spartac (Praetoria KSE) , Fegyver: CA G36 - 360 FPS , VFC Glock 17 - 340 FPS
Stewie89 , Fegyver: Modifiy XTC-G1 - 380 FPS , SSP1 - 310 FPS
Stormcrow (Pipehitters) , Fegyver: HK 416 - 360 FPS , G17 - 300 FPS
szaky (80thNemesis) , Fegyver: JG G36 - 370 FPS
Szenszej (Zivision) , Fegyver: Cyma M4 - 380 FPS , Vz.61 - 280 FPS
szili (Nomad) , Fegyver: M4-M249 - 380 FPS , M9 - 300 FPS
tartalekos (80th Nemesis) , Fegyver: RPK - 350 FPS , Démon - 0 FPS
teawine (MVK) , Fegyver: HK416 - 380 FPS
teglasi (Putri) , Fegyver: akm - 360 FPS , hi-capa 4.3 - 300 FPS
Titu (Nomad) , Fegyver: Nincs megadva
TomeszHungary (Cs.A.T.) , Fegyver: M110 - 490 FPS , Glock 17 - 290 FPS
Trapper (101 LRRP) , Fegyver: zastava m72 - 380 FPS , makarov PM - 350 FPS
vikingoliver (Praetoria KSE) , Fegyver: H&K m27 - 390 FPS , Beretta - 0 FPS
Vitek (80th Nemesis) , Fegyver: m4 - 330 FPS , rpg-22 - 990 FPS
Vivax (Danger Close) , Fegyver: G3A3 - 420 FPS , 2011 - 280 FPS
ZIATOR4 (ZIVISION) , Fegyver: WILD HOG - 375 FPS , SIG GAUER 2022 - 340 FPS
zs_ , Fegyver: M4 - 350 FPS , Masada - 350 FPS
zsoca (Zivision) , Fegyver: M4 - 395 FPS , Sig p229 - 350 FPS
Zubby , Fegyver: SCAR - 350 FPS , Glock 17 - 310 FPS
-= LEZÁRVA! =- ODA group - 1 fő (Max 1 fő) -= LEZÁRVA! =-
FriendlyFire , Fegyver: Nincs megadva
Orosz Mintázatú Frakció - 13 fő (Max 30 fő)
alien576 (Portyázók) , Fegyver: AKM - 395 FPS , M1911 - 300 FPS
Bihari Martin (Sparta) , Fegyver: Ak 74 - 380 FPS , Makarov - 350 FPS
DanArcher (Sparta) , Fegyver: M4, - 385 FPS , Sr25 - 480 FPS , Fuvart adnok innen: Szeged, 2 fő
Hammerdrill (GOAT) , Fegyver: Ar-15 DMR - 500 FPS , AK74-M - 400 FPS , Gorka 4 ruházat
majomteve (GOAT) , Fegyver: PKM - 380 FPS
nabocs (GOAT) , Fegyver: AK Draco - 380 FPS
petfer (BBAD/FF) , Fegyver: Záká74 - 380 FPS , Nemkell mert az Ak DCW szervíz - 380 FPS , Fuvar kell innen: Székesfehérvár/Bp 11.ker, 1 fő
Recon- , Fegyver: Ak104 - 0 FPS
roberto (Моржи Opб) , Fegyver: Dragunov SVD - 580 FPS , Makarov PM - 380 FPS , Fuvar kell innen: Budapest, XIV. ker., 1 fő
Sanyika (GOAT) , Fegyver: Ak-47 - 400 FPS
Sima (GOAT) , Fegyver: Ak - 390 FPS
szdava66 (GOAT) , Fegyver: AKM - 390 FPS , M9A1 - 0 FPS
zsivany (Renegát) , Fegyver: Isten szeretete - 390 FPS , Demokrácia - 300 FPS
12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 21 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Adamantium valamint 2 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Az oldal üzemeltetője az itt szervezett játékokért nem vállal felelősséget!
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség